Σμαραγδένιος Κύκλος


Αληθινοί δημιουργοί

17 Φεβρουαρίου 2005

 Έχω πάρει την ίδια οδηγία:  ν'ακουμπήσουμε απαλά το χέρι μας στον διπλανό μας.

Και για άλλη μια φορά, αγαπημένηΟικογένεια, αφήστε την ενέργεια να ρεύσει από την καρδιά σας, να περάσει στοχέρι σας και να ακουμπήσει την καρδιά του συγγενή σας που βρίσκεται δίπλα σας. Μπορείνα μη θυμάστε (ποιος είναι αυτός που κάθεται δίπλα σας), αλλά η αλήθεια δενεξαρτάται από την μνήμη. Η αλήθεια γεννιέται στην καρδιά σας. Ακόμα κι όταν δενθυμάστε μπορείτε να νιώσετε.

Αφήστε την ενέργεια της καρδιάς σας ναδημιουργήσει τον Κύκλο της Αγάπης της Οικογένειας. Μέσα σ' αυτόν τον κύκλομπορείτε να βρίσκεστε, να θυμάστε και να πραγματοποιείτε το έργο για το οποίοέχετε έρθει στη γη, στο ατομικό και στο συλλογικό σας επίπεδο.

Σας λέγαμεκαλωσήρθατε στο Σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι το Σπίτι το δημιουργείτε από τηδική σας πλευρά του πέπλου. Έτσι πρέπει να βρούμε ένα καινούργιο χαιρετισμόκαλωσορίσματος κάθε φορά που η Οικογένεια συναντιέται διαπερνώντας το πέπλο τηςλήθης, κάθε φορά που μπορούμε να μιλάμε και να μας νιώθετε.

Αφήστε τονκύκλο της αγάπης να ενεργοποιηθεί, ώστε να νιώσετε το πόσο συνδεδεμένοι είστεμεταξύ σας, ποιο είναι το κοινό στοιχείο που σας ενώνει. Αυτό το στοιχείο θα τοβρείτε στην αίσθησή σας. Ερχόμαστε κοντά σας σήμερα για να μιλήσουμε για τηναλήθεια:τις όψεις της αλήθειας και την αντίληψη για την αλήθεια.

Αλήθεια είναι αυτό που ζείτε και αισθάνεστε αυτή τη στιγμή. Πόσο μπορεί ν' αντέξει-χωρίς αμφισβήτηση- αυτό που νιώθετε; Όσο εσείς αποφασίσετε! Οι περισσότεροιπιστεύετε ότι οι αλήθειες είναι αμετάβλητες, αμετακίνητες. Ότι η αλήθεια είναικάτι πέρα από διαπραγμάτευση ή συζήτηση. Ότι η αλήθεια κατοικεί στον χώρο τουαπόλυτου. Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί σε τι βαθμό πράγματι εκφράζουν τηναλήθεια αυτά που γνωρίζετε ή αυτά που έχετε συνειδητοποιήσει;

Η αλήθεια είναι ο μεγάλος παράγοντας που καθορίζει την ακεραιότητα. Η αλήθεια και τοπαιχνίδι που παίζετε γύρω από την αλήθεια, έχει προεκτάσεις πάνω στα υπόλοιπακομμάτια του Είναι σας, και στις αξίες που αναγνωρίζετε στην ζωή σας. Γιατί σαςλέμε ότι αλήθεια είναι μόνο αυτό που νιώθετε. Ό,τι φτάνει σε εκλογίκευση, παύεινα είναι αλήθεια. Αλήθεια είναι αυτόπου αισθάνεστε τη στιγμή που η μια καρδιά ακουμπά την άλλη. Και αυτή η αίσθηση μπορεί να μιλήσει για τηνυπέρτατη αλήθεια.

Από την απαρχή της ιστορίας της ανθρωπότητας έχουν γραφτεί βιβλία κι έχουν γίνειδιδασκαλίες, που μιλούν για την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι όλες και όλοι,μετέφεραν ένα ψήγμα από αυτή την αλήθεια. Αυτό που μπορεί να σας δώσει το δικόσας παλμό της αλήθειας είναι αυτό που νιώθετε στιγμές σαν κι αυτήν - ότανυπερβαίνετε τον εαυτό σας και ακουμπάτε κάποιον άλλο στην καρδιά. Αυτό πουνιώθετε όταν ξεπερνάτε τους περιορισμούς της προσωπικότητας και πλησιάζετεκάποιον άλλον σε ένα επίπεδο ύπαρξης και συνειδητότητας που είναι πέρα από τηνανθρώπινη προσωπικότητα. 

Η αλήθεια είναι ότι η αλήθεια ρέει, αλλάζει.Όσο περισσότερο εξελίσσεστε, τόσο εξελίσσεται και η αλήθεια. Η χθεσινή αλήθειαπαύει να είναι η σημερινή σας αλήθεια. Και η χθεσινή σας θέση παύει να είναι ησημερινή σας θέση. Πόσο μάλλον η αυριανή! Αλλάζετε τόσο γρήγορα τη δόνηση τηςαλήθειας. Έχετε όμως σκεφτεί τι είναι αυτό που παραμένει το ίδιο; Τι είναι αυτόπου σας κάνει ν' ανακηρύξετε κάτι ως αλήθεια στο χθες, στο σήμερα, και στοαύριο; Τι είναι αυτό; Ποια είναι αυτή η αλήθεια που παραμένει;

Η αλήθεια που παραμένει συνδέεται με τη συμπαντική ενέργεια και με το σκοπό καιτη ψυχή σας. Είναι ο σπόρος που κατοικεί μέσα στις καρδιές σας, και ο οποίοςδεν έχει χρώμα, άποψη, προτίμηση, ταμπέλα ή ετικέτα. Δεν διακρίνεται από κάτι.Τότε θ' αναρωτηθείτε και θα πείτε «και εγώ πως θα τον διακρίνω όσο ζω στη γη;».Θα σας θυμήσουμε ότι η αίσθηση είναι το στοιχείο που σας πάει το ταξίδι τηςαλήθειας. Η αίσθηση σάς αποκαλύπτει την επόμενη αλήθεια σας, και την επόμενηαπό αυτήν.

Όλο το ταξίδι είναι ένα ταξίδι στην αλήθεια. Αλλάζετε κάθε μέρα κι έτσι αλλάζετεαλήθειες. Τίποτα μέσα σας δεν μένει σταθερό πόσο μάλλον η αλήθεια. Είναισημαντικό να συνειδητοποιήσετε το πώς η πόλωση της αλήθειας επηρεάζει τον εαυτόσας και την ζωή σας και πως, εάν ανακηρύξετε τη σημερινή αλήθεια σας ωςαπόλυτη, τότε οι ίδιοι πολώνετε την ύπαρξή σας. Η αλήθεια, που κατοικεί καιανιχνεύεται από την καρδιά, φέρει τις μικρότερες πιθανότητες πόλωσης.

Όταν ζούσατε στην Ατλαντίδα πιστεύατε ότι είχατε ακουμπήσει την αλήθεια, ότι ήσασταν κοντάστο πνεύμα, ότι είχατε τέτοια γνώση του πνευματικού κόσμου που μπορούσατε νακάνετε υλοποιήσεις, ν' αλλάζετε τα κύτταρά σας, να θεραπεύετε αρρώστιες σε όλατα επίπεδα της ύπαρξης, που ακόμα και τώρα φαίνονται ανίατες. Όμως, η αλήθεια γλίστρησεμέσα από τα χέρια σας, ενώ εσείς πιστεύατε ότι την κρατάγατε πολύ γερά. Ένααεράκι ήρθε από τον ουρανό και αυτή διαλύθηκε. Δεν έμεινε τίποτα, παρά μόνο ηψευδαίσθηση.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν από αυτό: Γιατί οι κύκλοι επαναλαμβάνονται; Γιατί η ανάγκηνα κρατήσετε μια αλήθεια γίνεται πιο σημαντική από την ίδια την αλήθεια; Είναιαλήθεια αυτό που νιώθετε αυτή τη στιγμή για τους άλλους; Αύριο, θα είναι αυτόαλήθεια για σας; Αύριο, πόσο αλήθεια μπορεί να είναι αυτό που αισθάνεστε τώρα ήόταν για μια στιγμή σάς ακουμπά μια καρδιά, ή αυτό που αισθανθήκατε ότανβρεθήκατε για λίγο στην αγκαλιά κάποιου αγαπημένου σας; Πόσο αλήθεια μπορεί ναείναι αυτά για σας την επόμενη μέρα; Πόσο μπορεί ν' αντέξει η αλήθεια; Πόσοαλήθεια ήταν αυτό που ζήσατε ένα λεπτό πριν, όταν ακουμπάγατε ο ένας τον άλλο,και η ενέργεια έδενε τον ένα με τον άλλο, σε ένα κύκλο συνύπαρξης καισυγχρονικότητας;

(μπορείτε να αφήσετε τα χέρια σας γιατί ο κύκλος της αγάπης έχει δημιουργηθεί)

 Η δική σας συνειδητότητα, η δική σας αντίληψη μαζί με την ενέργεια δημιουργούν κάθε στιγμή αυτό που είναι πραγματικό. Πόσαφίλτρα μπορείτε να βάλετε πάνω σ' αυτό; Όσα εσείς θελήσετε. Που βρίσκεται όμωςη αλήθεια; Η αλήθεια βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Δεν είναι βολική για νααναγνωριστεί γιατί ρέει σαν τα βαθιά ρεύματα των ωκεανών, κάτω από τηνεπιφάνεια.

Αλλαγή Συγχρονικότητας

Ερχόμαστε κοντάσας σε μια εποχή όπου πολλά αλλάζουν πάνω στη γη, τα οποία ακόμα δεν είναι ορατά,ούτε μπορείτε να τα ακούσετε. Ζείτε σε μια περίοδο όπου η συγχρονικότητα τηςγης αλλάζει. Αυτή την περίοδο θα δείτε ότι οι ρυθμοί και τα δεδομένα μέσα σαςαλλάζουν. Θ' αναρωτηθείτε για το που οδηγούν οι τωρινές αλλαγές σας.

Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στο πεδίο της συγχρονικότητας που υπάρχει στη Γη. Αυτή ηαλλαγή συνδέεται με την ενεργοποίηση συμβολαίων. Είναι το επόμενο σχέδιο δράσης.Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν έντονα γεγονότα, που θα κομίσουν μεγάλεςδυνατότητες περαιτέρω αφύπνισης.

Η συγχρονικότητα για όσους έχουν ήδη περάσει τα πρώτα στάδια αφύπνισης θα γίνειπολύ πιο βαθιά. Θα δουλεύει με πολύ πιο πρακτικό, γρήγορο και ρεαλιστικό τρόπο.Όλα όσα θέλετε να υλοποιήσετε, θα τα δείτε να υλοποιούνται με πολύ πιογρήγορους ρυθμούς.

Αυτό έχει γίνει γιατί η συλλογική ενέργεια τηςσυγχρονικότητας έχει αυξηθεί. Η αύξησή της οφείλεται σε κάτι βαθύτερο. Όσοιεργάστηκαν (μέχρι σήμερα για την αύξηση της συνειδητότητας) από διάφορες ατραπούς,σχολές και μεθόδους δημιούργησαν ποσότητα ενέργειας ικανή και άξια ναπροκαλέσει αυτή την επιτάχυνση, αυτή την ενεργοποίηση της δεύτερης περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι ο ρυθμός της γης και των γεωλογικών αλλαγών θ' αλλάξει, ότι όλαόσα θεωρούσατε γνωστά φυσικά φαινόμενα θ' αρχίσουν επίσης ν' αλλάζουν με πιοέντονο ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε ενεργοποιηθεί, θα μπείτε σε πιοπρακτική λειτουργία, ας την ονομάσουμεάμεση δράση. Άλλοι θα συναντήσουν συγχρονικά την ευκαιρία και θα βρεθούνμπροστά στις περιστάσεις για αλλαγή.

Αφύπνιση της Ενέργειας της Οικογένειας

Υπάρχει μια αλήθεια που κατοικεί βαθιά μέσα σε καθένα από σας, και η οποία σάς ώθησε να αναζητήσετεαπαντήσεις, να κοιτάξετε μέσα σας, να διαλέξετε ξανά και ξανά, να γίνετε πιοευαίσθητοι, να μάθετε να είστε κάτι διαφορετικό από αυτό που νομίζατε ότι είστε.Μεταλαμπαδεύετε στους επόμενους την αλήθεια που μεταφέρετε: αυτήν που σαςέσπρωξε στην πορεία σας. Αφήστε στην άκρη τις φιλοσοφίες γιατί αυτό που θαχρειαστεί την επόμενη περίοδο είναι η επαφή και το άγγιγμα της καρδιάς με τηνκαρδιά. Αυτό θα είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Η ενέργεια της Οικογένειας μπαίνει σε μεγάλη αφύπνιση μέσα από αυτή την αλλαγή τηςσυγχρονικότητας. Όπως είπαμε τον Δεκέμβριο, η ενέργεια της Οικογένειας θα είναιη νέα ενέργεια, που θα αρχίσει να γίνεται αντιληπτή. Το σεμινάριο που έγινε σαςέδωσε μια αίσθηση της ενέργειας για την οποία μιλάμε.

Όταν μιλάμε για την Οικογένεια, δεν αναφερόμαστε σε τυπικές ή μεταφορικές σχέσεις οικογένειας.Μιλάμε για την Ενότητα της Οικογένειας, την οποία δημιουργείτε μέρα με τη μέρα,μέσα από τις αποφάσεις και τις επιλογές σας. Μιλάμε για την ενέργεια πουδημιουργείτε κάθε φορά που ξεπερνάτε τον ανθρώπινο εαυτό και «πατάτε» μέσα στηναγγελική σας ενέργεια. Αυτό είναι που θα χρειαστεί να μεταλαμπαδεύσετε και ναμεταβιβάσετε στους υπόλοιπους. Αυτό δεν είναι ιεραποστολή, κήρυγμα ή ευαγγέλιο.Η αλήθεια δεν είναι τίποτα από αυτά.

Η αλήθεια είναι η ικανότητά σας να ξεπερνάτε τον εαυτό σας, τις διαφορές σας, τιςπροσωπικότητές σας και να βρίσκεστε πραγματικά κοντά. Η αλήθεια είναι ηικανότητά σας να βρίσκετε τον χώρο που ενώνει αντί να χωρίζει, να βρίσκετε αυτόπου είναι κοινό αντί διαφορετικό. Όλη η ενέργεια της Οικογένειας, τηςπνευματικότητας, της Εστίας είναι αυτή η αλήθεια. Έτσι δημιουργήθηκε το σύμπαν.Αυτή είναι η δημιουργική ενέργεια. Θέλετε να δείτε τον δημιουργό; Θα τον βρείτεστον Κοινό Χώρο, στον χώρο που σας ενώνει με ό,τι υπάρχει γύρω σας στηνπραγματικότητα της γης.

Τα Μάτια ως Θεραπευτικό Εργαλείο

Αναζητάτε θεραπείες και αναρωτιέστε γιατί δεν δουλεύουν αποτελεσματικά οι ενεργειακές θεραπείες.Γιατί ακόμα δεν υπάρχει αυτό το σπέρμα της αλήθειας. Γιατί δεν υπάρχει ακόμα η Ενότηταμέσα σας. Κάθε φορά που γίνεστε πιο αληθινάδημιουργός επιλέγοντας να δείτε ενότητα, η ικανότητα της δημιουργικήςθεραπευτικής ενέργειας βρίσκεται στο έπακρο της. Έτσι συμβαίνουν τα δημιουργικάθαύματα. Έτσι συνδέεστε πλήρως με το συμπαντικό δικτύωμα και γίνεστε συνειδητόμέρος του ως Δημιουργός.

Όταν επιλέγετε να δείτε το πρόβλημα ή  την διαφορετικότητα, μένετε μακριά από τον μεγάλο ιστό της αγάπης και γίνεστεπαρατηρητές, όχι συμμέτοχοι. Ο δημιουργός είναι ένα με τον ιστό και συμμετέχει.

Μην κλείνετε τα μάτια σας ως ένδειξη σεβασμού. Αυτό εξυπηρετούσε την καλύτερη συγκέντρωσήσας στον εσωτερικό σας κόσμο. Δεν είναι απαραίτητο στη νέα ενέργεια. Στη νέαενέργεια μπορείτε να κοιτάτε ο ένας τον άλλο στα μάτια, ως πραγματικοίδημιουργοί. Έτσι, μπορείτε να αναγνωρίζετε αυτό που είστε. Μόνο εάν κρατήσετεανοιχτά τα μάτια σας θα δείτε την αγάπη που υπάρχει στα μάτια του άλλου και θ'αναγνωρίσετε το φως μέσα του που είναιη Οικογένεια. Η επαφή με τα μάτια είναι από μόνη της αναγνώριση.

Εάν κάνετε αυτή την αναγνώριση, θα έχετε ακουμπήσει μια καρδιά. Θα έχετε ξεπεράσει τομυαλό και θα έχετε δημιουργήσει με τρόπο θαυματουργό την ενότητα. Τα μάτια σαςείναι σημαντικά! Μην τα κλείνετε! Η ψυχή σας κοιτά μέσα από τα μάτια σας. Κρατήστετην αλήθεια κάθε στιγμή και κάθε ώρα ανοιχτή. Δεχθείτε την αμηχανία, την ντροπή,ή ό,τι είναι αυτό που θα δείτε στα μάτια του διπλανού σας.

Δεν είναι τυχαίες οι διδασκαλίες που έρχονται εδώ και χρόνια στη γη. Αναφερόμαστε στην επαναφοράτης ειρήνης, της αδελφοσύνης. Πολλοί πίστευαν ότι αυτά λέγονται σχεδόν μεταφορικάκαι ότι αφορούσαν κάποιο άλλο χρονοπλαίσιο στο βάθος του χρόνου. Σαςδιαβεβαιώνουμε ότι αναφέρονταν σ' αυτή τη ζωή και σ' αυτή τη πραγματικότητα καιαφορούσαν τη δική σας ικανότητα να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά και να κάνετετην επαφή ο ένας με τον άλλο. Να δημιουργήσετε τη μαγεία μέσα από την καθημερινότητα,μέσω της παρουσίας σας. Το σώμα σας είναι γήινο, τα μάτια σας είναι αγγελικά.Τα μάτια σας μιλάνε για την πραγματική οικογένεια. Όταν πάψετε να ντρέπεστε οένας τον άλλο ή να παίζετε κρυφό, και κοιτάξετε ο ένας τον άλλο στα μάτια, τότεθα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε να παίζετε κρυφτό. Θα είναι πολύ δύσκολο νακρατήσετε την διττότητα και την προσωπικότητα. Η αλήθεια έχει τόση δύναμη καιτέτοια ροή, που σας συνεπαίρνει όταν βρείτε τη δύναμη να την κρατήσετε, νακρατήσετε τα μάτια σας ανοικτά.

Αναζητάτε τρόπους για να κάνετε αποτελεσματικές θεραπείες γιατί έρχονται άνθρωποι σε σας για να τους βοηθήσετε να επιφέρουν γιατον εαυτό τους μια μεγάλη αλλαγή, μια μεγάλη συνειδητοποίηση. Μέχρι τώραχρειάζονταν πολλές συναντήσεις για να αλλάξει η ενέργεια. Όμως, η Γη έχειαλλάξει πλέον ενέργεια. Η συλλογικήενέργεια έχει ανέβει σε άλλη δόνηση. Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης στεγάζει διαφορετικέςπραγματικότητες. Μια πραγματικότητα είστε εσείς, που είστε αποφασισμένοι ναπορευτείτε με την αλήθεια, όπως την λέει η καρδιά σας, που σας ενώνει με τηζωή. Υπάρχει και άλλες πραγματικότητες που κινούνται με άλλους ρυθμούς και τιςδιέπουν άλλες αλήθειες.

Οι περισσότεροι από σας, που είστε σήμερα εδώ, έχετε έρθει για να κάνετεθεραπευτικό έργο. Δεν είστε τυχαία εδώ σήμερα. Οι περισσότεροι θ' ανοίξετε μέσασε αυτή τη χρονιά και θα κάνετε συνεδρίες με άλλους. Θ' ανοίξετε την επαφή σαςκαι θα ενώσετε μια πραγματικότητα με μια άλλη. Πώς μπορεί να γίνει γρήγορα μιαθεραπεία;

Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε τον «θεραπευόμενο» στα μάτια. Αφήστε πρώτα από όλα ναπεράσει η ενέργεια της Οικογένειας. Ό,τι κι αν σας λέει, ξεπεράστε τα λόγια. Ακούστε,αλλά μη σταθείτε στα λόγια. Θα έρθουν στιγμές που μπορεί να σας αμφισβητήσουν, ναθέλουν λογικές εξηγήσεις για το τι σημαίνουν αυτά, να θέλουν να κατανοήσουν τισυμβαίνει. Εάν μπορέσετε να κάνετε την επαφή τα μάτια σας με τα μάτια τους,αυτό θα λύσει πολλά ενεργειακά «κλειδώματα» μέσα τους. Ό,τι και να πείτε με ταλόγια, δεν έχει τη δύναμη που έχει η ικανότητα να κοιτάξετε ο ένας τον άλλο σταμάτια. Όταν το κάνετε αυτό, θα έχετε ξεπεράσει δέκα συνεδρίες θεραπείας. Θαέχετε πάρει το σύντομο δρόμο.

Εμφάνιση Νέας Ενέργειας

Είστε έτοιμοι για τη Β' φάση. Ακόμα κι εσείς που νομίζετε ότι δεν σας αφορούν οισυνεδρίες. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας εδώ μέσα που δεν είναι ικανός καιέτοιμος να έρθει σε επαφή με τον κόσμο. Δεν είστε τυχαίοι. Ούτε βρίσκεστετυχαία εδώ.

Κι εσείς που διστάζετε ακόμα, αναρωτηθείτε: Γιατί είστε εδώ; Γιατί είμαστε μαζί σήμερα;Γιατί ήρθατε εδώ; Τι σας έφερε να το ακούσετε αυτό σήμερα; Υπάρχει «κάτι» πουσας οδήγησε εδώ, που μίλησε στην καρδιά σας, που μίλησε «κάπου» μέσα σας, σ'ένα χώρο του εαυτού σας στον οποίο δεν έχετε ακόμα συνειδητή πρόσβαση. Αυτός οχώρος σας οδήγησε σήμερα εδώ. Κάθε ένας από σας παίρνει κάτι σήμερα. Κάτι που καιείναι σημαντικό.

Καθώς η συγχρονικότητα αυξάνει στον πλανήτη και μέσα σ' αυτόν τον μήνα θα το δείτε αυτόνα συμβαίνει στο υλικό πεδίο, γιατί πρόκειται να συμβούν γεγονότα πολύσημαντικά, θα καταλάβετε το πόσο αναγκαίοι είστε εσείς και άλλοι τόσοι. Θασυνειδητοποιήσετε το πόσο χρήσιμοι και απαραίτητοι είστε. Δεν μπορεί ένα μόνομέρος της ανθρωπότητας να πάει μπροστά. Όλοι μαζί πηγαίνετε μπροστά.

Εσείς έχετε αφυπνιστεί. Ξέρετε ποιοι είστε, ακόμα κι αν διατηρείτε τον σκεπτικισμό. Εσείςείστε εκείνοι που θα απλώσετε το χέρι, που θα κάνετε το βήμα για να γίνει ηεπαφή. Εσείς θα ενεργοποιήσετε την ενέργεια της Οικογένειας.

Πριν καν μπει αυτή η χρονιά (το 2005) σας είπαμε ότι αυτή η χρονιά θα σηματοδοτήσει τηνεμφάνιση αυτής της ενέργειας. Το εννοούσαμε κυριολεκτικά, με ό,τι αυτόσυνεπάγεται. Κάποιοι μπορεί να θέλετε να παίξετε το παιχνίδι του «δεν είμαιέτοιμος ακόμα». Όμως, η Οικογένεια είναι έτοιμη. Όλη η Οικογένεια και από τιςδύο πλευρές του πέπλου. Γι' αυτό ενεργοποιήθηκε η συγχρονικότητα. Γι' αυτό σαςείπαμε τον Δεκέμβριο (του 2004) ότι η Οικογένεια θα εμφανιστεί στην γη. Τισημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν γεγονότα που θα σας καλέσουν να «παρουσιαστείτε», να εμφανιστείτεμε την ενέργειά σας. θα ζήσετε πολύ περισσότερο ως «ομάδες» και θα γίνετεγνωστοί. Θα πούμε μερικά πράγματα ακόμα πάνω σ' αυτό.

Όταν αποφασίσετε να βρεθείτε μαζί ως Οικογένεια για να λύσετε ενεργειακά και σεεπίπεδο συνειδητότητας κάποιο πρόβλημα, και ενεργήσετε ως Οικογένεια, αυτό θα αποτελείμια εμφάνιση της παρουσίας αυτής της ενέργειας στον πλανήτη. Όταν άλλοιακούσουν ότι «γεννάτε» την ενέργεια της Οικογένειας και συνευρίσκεστε μέσα σετέτοια ενέργεια αγάπης, θα θέλουν να έρθουν κοντά σας. Η Οικογένεια θα αρχίσεινα γίνεται γνωστή. Έτσι, θα αρχίσει η βασική αντιστροφή της ανθρώπινηςπεποίθησης ότι οι άνθρωποι ό,τι κι αν γίνει θα είναι διαχωρισμένοι. Αυτή είναιμια βασική ανθρώπινη πεποίθηση της παλιάς ενέργειας και, όπως γνωρίζετε κι απότη δική σας πορεία, αυτές οι πεποιθήσεις δεν αλλάζουν με μια θεωρητική εξήγηση.Αλλάζουν όταν μπορέσετε να το δείξετε, να το κάνετε πράξη, να το υλοποιήσετε.Θα βρείτε τόσα πολλά κοινά να σας ενώνουν ως Οικογένεια μέσα στη Νέα Ενέργειαπου γεννιέται.

Αυτό μπορεί να είναι πραγματικότητα γιατί είναι απλώς θέμα επιλογής. Εάν το επιλέξετε, το δημιουργείτε. Την προηγούμενηφορά μιλήσαμε για τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σας. Σας είπαμεότι είστε συνδεδεμένοι με όλο το σύμπαν. Ότι πραγματικά μπορείτε να ξέρετε τισυμβαίνει στο σύμπαν αυτή τη στιγμή γιατί ο νους σας είναι ενωμένος με τον νουόλων των άλλων. Δεν υπάρχουν διαχωριστικά.

Σας είπαμε ότι είναι σημαντικό να επιλέγετε (από τις μυριάδες σκέψεις του νου σας) τησκέψη που σας προοδεύει, που σας πάει πέρα από το δισταγμό και την αμφισβήτηση.Και σας είπαμε ότι το τρίτο και σημαντικότερο, ήταν να κάνετε έστω και μιαπράξη με βάση την σκέψη που επιλέξατε γιατί μόνο έτσι γειώνετε την δημιουργικήσας ενέργεια. Αλλιώς η ενέργεια παραμένει στο χώρο της προδημιουργίας.

Ενώ όλοι ζείτε στον μικρό ατομικό σας κόσμο, ταυτόχρονα έχετε πατήσει σ' ένα μεγαλύτεροκόσμο: τον Κοινό Κόσμο. Τον κόσμο ενός κοινού οράματος, ενός κοινού σκοπούγιατί έχετε ένα κοινό σκοπό που σας οδηγεί κάπου. Μέσω της ενέργειας τηςΟικογένειας πραγματώνεται ο ατομικός σκοπός και ο συλλογικός σκοπός.

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος πάνω στην γη που δεν έχει ονειρευτεί μια Οικογένεια γεμάτηαγάπη και υποστήριξη. Τα καλά νέα είναι ότι είστε εδώ για να το κάνετεπραγματικότητα. Και τα καλά νέα είναι ότι αυτό εξαρτάται από σας! Είναι δική σας επιλογή και σας τοπροσφέρουμε για να αποφασίσετε εάν θέλετε να το κάνετε πραγματικότητα.

Δημιουργοί με Αιτία

Σας έχουμε δει και ήμασταν κοντά σας τις μέρες της Ατλαντίδας. Σας έχουμε δει να πιστεύετετόσο ακράδαντα την αλήθεια, όπως την είχατε ορίσει οι ίδιοι. Οι μέρες τηςΑτλαντίδας έχουν επιστρέψει στην Γη και διαδραματίζονται. Η ενέργεια τηςΑτλαντίδας έχει απλωθεί παντού στη Γη και ήδη αλληλεπιδράτε μαζί της. Πόσοαπέχει ο αληθινός δημιουργός, από τον εγωπαθή δημιουργό;

Θυμηθείτε ότι η ικανότητά σας να είστε αληθινοί δημιουργοί συνδέεται άρρηκτα με την ικανότητάσας να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας και αυτό με τη σειρά του συνδέεταιάρρηκτα με την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε το «εγώ» σας. Είναι μικρή ηαπόσταση ανάμεσα στον αληθινό δημιουργό και τον τεχνητό δημιουργό. Ο τεχνητόςδημιουργός δημιουργεί απλώς για να δημιουργεί, γιατί τον ευχαριστεί να νιώθειτην δύναμη της δημιουργίας. Ο πραγματικός δημιουργός δημιουργεί γιατί έχεισκοπό, γιατί έχει όραμα, γιατί υπάρχει λόγος. Δεν δημιουργεί απλώς για ναδημιουργήσει. Δεν δημιουργεί απλώς για να γευτεί τη δύναμη της δημιουργικής τουενέργειας. Δημιουργεί συνδεδεμένος με ένα σύνολο, δημιουργεί μαζί με τη ζωή,δημιουργεί για χάρη της ζωής.

Μέσα στην επιτάχυνση της συγχρονικότητας θα μπείτε στο δέλεαρ του δημιουργού. Θυμηθείτετο γιατί η ενέργεια έρχεται πολύ κοντά σας πια. Θα σας ακουμπήσει απαλά στονώμο και θα σας ζητήσει να αποφασίσετε τι είδους δημιουργοί θέλετε να είστε.Θυμηθείτε την Ιστορία σας γιατί σας είναι χρήσιμη τώρα.

Αγαπημένη μας Οικογένεια, θυμηθείτε ότι είστε Δημιουργοί Με Αιτία, Δημιουργοί με Λόγο.Είστε άνθρωποι και είστε δημιουργοί. Η ενέργεια του ανθρώπινου αγγέλου είναιώριμη μέσα σας. Κρατήστε την ακεραιότητα. Διαχειριστείτε την με ειλικρίνεια.Δεν έχει σημασία το να κερδίσετε δύναμη. Σημασία έχει το να μπορέσετε ναακουμπήσετε έστω και μια ανθρώπινη καρδιά. Μία. Εάν ακουμπήσετε έστω και μια ανθρώπινηκαρδιά, αυτό είναι πιο σημαντικό από το να αποκτήσετε δύναμη για δύο και τρειςζωές. Το έργο είναι μεγαλύτερο και η ενέργεια είναι μεγαλύτερη. Να είστεσίγουροι ότι καθένας σας μπορεί να ακουμπήσει πολλές ανθρώπινες καρδιές.

Άσκηση Αναζωπύρωσης Αλήθειας

Θα σας ζητήσουμε να κάνετε κάτι στην πράξη, σήμερα, εδώ, που βρισκόμαστε όλοι μαζί και πουέχουμε την ευκαιρία να είμαστε τόσο κοντά σας. θέλουμε να ακουμπήσετε ο έναςτον άλλο μέσα στον κύκλο αγάπης και να αφήσετε την αλήθεια να ρεύσει. Νααφήσετε να ρεύσει «αυτό» που νιώθετε ότι είναι ο λόγος που ζείτε, που σας κρατάζωντανούς, που σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε και να ξεπερνάτε τα προσωπικά σαςπροβλήματα και τους προσωπικούς σας περιορισμούς. Υπάρχει μέσα σε κάθε ένα σαςαυτή η ενέργεια που είναι αυτή η δύναμη. Υπάρχει ένα όραμα και μια ζεστασιά.Υπάρχει κάτι όμορφο που ξέρετε ότι περιμένει για να σας συναντήσει σε κάποιοσημείο αυτής της πορείας. Αφήστε αυτή την ενέργεια να περάσει, να ενωθεί ώστε ναδημιουργήσει ένα σύνολο. Ακουμπήστε τα χέρια σας ο ένας στον άλλο. Αναζωπυρώστετη φλόγα του δημιουργού.

Αυτή δεν είναι μια άσκηση στη θετική σκέψη. Είναι μια άσκηση στην αλήθεια. Στηναναζωπύρωση και αναθέρμανση της αλήθειας. Μέσα στη δημιουργική ενέργεια πουρέει ανάμεσα σας, δείτε τον κόσμο σας με τα μάτια της ψυχής και του πνεύματόςσας, όπως τον είχατε εξαρχής οραματιστεί: μέσα στο κάλλος και την ενέργεια τηςενότητάς του. Δείτε τον μέσα στην πλήρη ακτινοβολία του και το δυναμικό του, μέσαστον αρχικό Λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε. Γιατί υπήρχε ένας αρχικός λόγοςπου ο Δημιουργός τον δημιούργησε. Ένας λόγος ομορφιάς.

Δείτε την ανθρωπότητα να φέρει αυτή την ενέργεια, τους ανθρώπους και τους γνωστούς σας ναζουν μέσα σ' αυτή την ενέργεια. Δείτε τα παιδιά σας, αυτά που έχετε γεννήσεικαι αυτά που θα γεννήσετε, να ζουν μέσα σ' αυτή την ενέργεια. Δείτε τον κόσμοσας μέσα από τα μάτια του δημιουργού που είστε.

Είστε Οικογένεια. Έχετε έρθει με σκοπό και λόγο. Έχετε έρθει για το προσωπικόμεγαλείο της αναζήτησης και το συλλογικό μεγαλείο της πραγματοποίησης.

Είστε Οικογένεια. Νιώστε το. Δεν έχει σημασία το από πού έρχεστε ή ποια ατραπό ακολουθήσατε. Σταδικά μας μάτια είστε Οικογένεια. Είστε ενωμένοι μαζί μας και είμαστε ενωμένοιμαζί σας.

Είστε Οικογένεια. Είστε ένα. Είστε δημιουργοί με λόγο και σκοπό. Κρατήστε το όραματου κόσμου σας για λίγο ακόμα. Δώστε του κι άλλη ενέργεια από την ψυχή σας.Δώστε του το πάθος σας, το πάθος που έχετε για δημιουργία γιατί αυτό είναι τοπάθος του πνεύματος.

Μια φορά κι ένα καιρό

Μια φορά κι ένα καιρό ζούσε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Μαρία. Έκαναν έναπολύ μεγάλο ταξίδι και είχαν ταλαιπωρηθεί γιατί είχαν περάσει από πολλά μέρη.Εκείνη την εποχή τα ταξίδια δεν ήταν εύκολα. Δεν υπήρχαν αυτοκίνητα, ούτεσταθμοί για να φάνε στον δρόμο. Ήταν όμως αποφασισμένοι να ανακαλύψουν κάτιπολύ σημαντικό, να κάνουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι μέχρι να συναντήσουν αυτό πουγύρευαν.

Μετά από πολλούς μήνες περιπλάνησης έφτασαν σε μια πόλη, βράδυ. Η πόλη ήταν φτωχική όπωςκαι όλες οι πόλεις εκείνη την εποχή. Ελάχιστοι ήταν πραγματικά πλούσιοι. ΟΓιάννης και η Μαρία χτύπησαν πολλές πόρτες για να ζητήσουν στέγη και φάι. Το θέμαήταν ότι ο Γιάννης ήταν πολύ μεγαλύτερος στην ηλικία από την Μαρία, που ήτανπολύ νέα. Χτύπησαν πολλές πόρτες προκειμένου να βρουν καταφύγιο.

Οι πόρτες άνοιγαν αλλά, όταν οι άνθρωποι κοίταγαν τον Γιάννη και την Μαρία, έβλεπαν έναπολύ παράξενο ζευγάρι: ένα ζευγάρι που δεν ταίριαζε με την ηθική της εποχής.Αυτό έκανε τους ανθρώπους πολύ επιφυλακτικούς. «Τι γυρεύει αυτός ο μεγάλοςάντρας με μια τόσο νεαρή κοπέλα;», «σίγουρα δεν έχει καλό σκοπό», «αυτή δενείναι μια σωστή σχέση». Πολλά πέρασαν από το μυαλό των ανθρώπων, που άνοιξαντην πόρτα τους στον Γιάννη και την Μαρία, για το ποιόν του Γιάννη αλλά και γιατο ποιόν της Μαρίας.

Χτύπησαν όλες τις πόρτες του χωριού αλλά καμιά δεν έμεινε ανοικτή. Μισάνοιγαν, κοίταγανκι έκλειναν.

Τελικά ο Γιάννης και η Μαρία βγήκαν έξω από την πόλη και βρήκαν καταφύγιο στη φύση. Σ'ένα βραχώδες μέρος. Εκεί συνάντησαν τον θεό. Εκείνο το βράδυ έζησαν τημεγαλύτερη αφύπνιση της ζωής τους. Γιατί εκείνο το βράδυ το Πνεύμα τουςεπισκέφτηκε. Το Πνεύμα πήγε κοντά τους. Ο Γιάννης και η Μαρία ένιωθανεγκαταλελειμμένοι και απογοητευμένοι. Ένιωθαν ότι δεν υπάρχει πουθενά ίχνοςσυμπόνιας και αγάπης. Και το πνεύμα ήξερε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να βρεθεί κοντά τους και να τους μιλήσει.

Και το πνεύμα τους μίλησε. Τους έκανε να νιώσουν την αγάπη και την τιμή που είχε γι'αυτούς. Τους θύμισε ποιοι ήταν πραγματικά και ποια ήταν η ιστορία τους, ποιοιείχαν υπάρξει και ποιοι θα γινόντουσαν σ' άλλες ζωές.

Εκείνη τη βραδιά που η μεγάλη αποκάλυψη συνέβη για τον Γιάννη και την Μαρία, εκείνοι είχανζήσει την μεγαλύτερη ευτυχία και τη μεγαλύτερη δυστυχία της ζωής τους. Είχανβιώσει την εγκατάλειψη και την ζεστασιά της Οικογένειας ταυτόχρονα.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν βιώσει την ιστορία του Γιάννη και της Μαρίας. Έχετε νιώσει τηνεγκατάλειψη και την απόρριψη. Ο Γιάννης και η Μαρία έγιναν το ζευγάρι πουγνωρίσατε ως Ιωσήφ και Μαρία και ξανα-έζησαν την εγκατάλειψη και την απόρριψη.Αυτή η ιστορία έχει βιωθεί από όλους σας τόσες πολλές φορές!

Φαίνεται πώς μόνο όποιος πονέσει πολύ για την αγάπη, μπορεί να νιώσει την αξία της αγάπης. Ήρθατεεδώ για να αλλάξετε τον Γιάννη και την Μαρία μέσα σας. Ήρθατε για ναθεραπεύσετε την απόρριψη και την εγκατάλειψη. Ήρθατε για να δημιουργήσετε τηνΟικογένεια. Ήρθατε για να είστε εσείς το πνεύμα που θα πλησιάσει, που θαμιλήσει και που θ' αγκαλιάσει. Ήρθατε για να αλλάξετε ένα ολόκληρο ψυχικό μοτίβο.

Επειδή στην ανθρωπότητα η αγάπη δεν είναι άνευ όρων, αλλά πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις,είστε ακριβώς σ' εκείνο το σημείο, που μπορείτε να το αλλάξετε πια. Είστε εκείόπου μπορείτε να κάνετε την αλλαγή και να ανοίξετε την πόρτα σας στα παράδοξα,τα ανορθόδοξα, τα μη συμβατά. Είστε εκεί που μία πόρτα από όλες μπορεί ναμείνει ανοικτή. Και μακάρι να μπορούσαμε να σας δείξουμε το πόσο μεγάλη είναιαυτή η διαφορά.

Γιατί, εάν ο Γιάννης και η Μαρία εκείνο το βράδυ είχαν βρει έστω και μια πόρτα ανοικτή, έναμεγάλο κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας θα είχε αλλάξει. Ένας μεγάλος πόνος θαείχε λήξει και ένα κομμάτι από την λήθη του Πνεύματος, της Οικογένειας θα είχεθεραπευτεί.

Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να ανοίξουν όλες οι πόρτες. Χρειάζεται μόνο να είστε εσείςπρόθυμοι να ανοίξετε τη δική σας πόρτα. Μία πόρτα ανοικτή κάνει πολύ μεγάληδιαφορά!

Και λέγοντας αυτά σας περιβάλλουμε σε μια οικογενειακή αγκαλιά...  

Προσφέρεται με Αγάπη,

Χαριτίνη

C  Χαριτίνη Χριστάκου.