Σμαραγδένιος Κύκλος


Το τότε, το τώρα, και η φλέβα του Χρυσού

18 Σεπτεμβρίου 2006

Σας βλέπουμε να στέκεστε γύρω απ' αυτές τις φωτεινές καλύβες, σ' αυτήν ακριβώς τη στιγμή του χρόνου που νομίζετε ότι είστε παρόντες - εδώ, σήμερα, τώρα, που πιστεύετε ότι βρίσκεστε σ' αυτό το τώρα κι όχι σ' ένα άλλο. Σας βλέπουμε σ' εκείνες τις καλύβες να κάθεστε μαζεμένοι γύρω απ' τη φωτιά και βλέπουμε το φως που λάμπει μέσα από τα υφάσματα και τα δέρματα των ζώων που στολίζουν τις καλύβες σας. Υπάρχουν 12 φωτάκια, 12 καλύβες γύρω από εκείνη την κεντρική φωτιά.

Αχ και να ξέρατε ποια φλέβα χτυπήσατε σήμερα. Φαίνεται ότι πολλές φορές χτυπάτε φλέβες χρυσού, χωρίς καν να έχετε συνείδηση του ποια είναι αυτή που χτυπάτε. Εντούτοις καταφέρνετε παρ' όλες τις αντιξοότητες να βρείτε τη σωστή. Αυτή που αντιστοιχεί στο τώρα σας. Και γι' αυτό το τώρα θα προχωρήσουμε να μιλήσουμε.

Σαν την τράπουλα που ανακατεύετε και τραβάτε το χαρτί για να κάνετε τη διάγνωση και να πάρετε το κατάλληλο μήνυμα, φανταστείτε ότι αυτό ακριβώς συνέβη μόλις προ ολίγου. Τραβήξατε το χαρτί.

Τότε και Τώρα

Είστε μαζεμένοι γύρω απ' τη φωτιά και συζητάτε για το τι θα κάνετε στις επόμενες εποχές που πρόκειται να έρθουν. Τι θα κάνετε με τις σοδειές σας, ποιες θα είναι οι καινούργιες φυτείες και που ακριβώς θα καλλιεργήσετε το έδαφος. Λέτε ιστορίες που αφορούν κάποιες παλαιότερες εποχές και τόπους, κομμάτια Γης που οι παλαιότεροι, πριν από σας, καλλιέργησαν.

Χρησιμοποιείτε τις εμπειρίες τους σαν πληροφορίες για ν' αποφασίσετε τελικά σε ποια μέρη της Γης είναι κατάλληλο να σπείρετε τους  νέους σπόρους σας, να κάνετε τις νέες σας φυτείες. Δεν καλλιεργείτε πολλά πράγματα, καλλιεργείτε όμως, ακριβώς όλα αυτά τα οποία σας χρειάζονται και σας κάνουν να νοιώθετε καλά με τη ζωή σας. Είστε δυνατοί και ρωμαλέοι. Οι γυναίκες είναι περίπου ίσες σε αριθμό με τους άντρες - ίσως να μετρούσαμε λίγους άντρες παραπάνω. Είστε σχεδόν ίσοι. Κοιτάμε λίγο καλύτερα τα σώματά σας, τις στάσεις που έχετε, καθώς είστε γύρω απ' τη φωτιά και παρατηρούμε ότι πέρα από σας, που στέκεστε τόσο δυνατοί, στιβαροί και ρωμαλέοι, υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι βρίσκονται έξω από το δικό σας κύκλο, άλλοι κύκλοι στους οποίους κάθονται άλλα μέλη της φυλής σας.

Αποτελείτε μια φυλή που έχει εμφανιστεί σε διαφορετικά σημεία του χρόνου, σε διαφορετικά μέρη και τόπους. Έχετε κατακερματιστεί, όπως κατακερματίστηκαν πολλά πράγματα πάνω στη Γη. Και τώρα είστε διάσπαρτοι σ' όλα τα μέρη της Υφηλίου. Προσπαθείτε να ξαναβρείτε τα μέρη της οικογένειάς σας, της φυλής σας για να ξανανιώσετε καλά. Όμως αυτή τη φορά, σ' αυτή τη ζωή, ο τρόπος που θα τα ξαναβρείτε θα είναι η τηλεπάθεια. Θα παραμείνουμε όμως σ' εκείνη τη στιγμή.

Κοιτάμε και βλέπουμε τη διαφορά ανάμεσα στο τότε σας και στο τώρα σας. Το τότε  ζει αυτή την στιγμή μέσα στα κύτταρά σας. Τότε είχατε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, τότε γνωρίζατε μέσα στα κύτταρά σας τη Γη, τότε ήσασταν βέβαιοι ότι τα πνεύματα κατοικούσαν ανάμεσά σας και γύρω σας, τότε ξέρατε πως ό,τι ζούσε γύρω σας ήταν ένας οιωνός, ένα μήνυμα, μια ενέργεια που κόμιζε πληροφορίες για σας, τότε ξέρατε ν' αποκωδικοποιείτε αυτά που συνέβαιναν και να καταλαβαίνετε τι σας έλεγε το πνεύμα για τη ζωή σας. Αυτό σας έδινε γαλήνη αλλά και δύναμη. Σας έφερνε ισορροπία αλλά και βεβαιότητα. Σας κοιτάμε και σας λέμε «ζήσατε πολύ καλά για το τότε σας». Σας κοιτάμε τώρα και σας λέμε «ζείτε πολύ καλά για το τώρα σας».

Τότε σας έλειπε η δίψα ν' απλωθείτε και να γνωρίσετε κι άλλους κόσμους. Ήσασταν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι γνωρίζοντας πολύ καλά τον μικρό κόσμο στον οποίο ζούσατε. Σας κοιτάμε τώρα και σας λέμε: δεν σας αρκεί ένας τόπος, δεν σας αρκεί μια χώρα. Θέλετε να γνωρίσετε τα πάντα κι αυτό είναι η μεγάλη σας διαφορά από το τότε. Τώρα είστε πιο εξελιγμένοι κι ας φαίνεστε πιο πρωτόγονοι. Τώρα είστε πιο ανοιχτοί σε μεγαλύτερες γνώσεις και σε υψηλότερες αντιλήψεις, κι ας φαίνεστε πολύ πιο βίαιοι, ή πολύ πιο βάρβαροι.

Σας κοιτάμε ακόμα και σήμερα, καθώς μαζεύεστε γύρω από αόρατες σκηνές και συζητάτε. Και βλέπουμε ότι σας λείπει εκείνη η βεβαιότητα. Ψάχνετε να ξαναβρείτε τη σιγουριά σας για τα μηνύματα που έρχονται από τους ουρανούς μέσω των όντων της Γης. Περνάτε δίπλα από πέτρες, πουλιά ή δέντρα και δεν θυμάστε τίποτα. Πολλές φορές σας κοιτάμε καθώς προχωράτε και περνάτε τους δρόμους ή περπατάτε στα πεζοδρόμια και νοιώθετε δυστυχισμένοι χωρίς να ξέρετε γιατί. Αισθάνεστε ελλειμματικοί και δεν καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που λείπει, γιατί όσο κι αν η συχνότητα της αγάπης έρχεται και γεμίζει για κάποιες ώρες ή και μέρες ή στιγμές την ύπαρξή σας, δεν αρκεί. Όσο κι αν η ενέργεια των αγγέλων ή των αρχαγγέλων έρχεται να ισορροπήσει τα άγρια νερά της ύπαρξής σας, υπάρχει ένα μεγάλο μέρος από τον ίδιο σας τον εαυτό που παραμένει κενό. Αυτό το μέρος είναι το μέρος που θέλει να ξαναθυμηθεί και ν' αναγεννήσει την επαφή με τα ζωντανά όντα, τις ζωντανές ενέργειες του χώρου που ζείτε.

Ερχόμαστε και σας συναντάμε σε πολύ σημαντικές στιγμές του χρόνου - κι ας μην φαίνεται. Ερχόμαστε και αναταράσσουμε τη συχνότητα που μιλάει γι' αγάπη και μιλάει για ισορροπία μέσα σας. Ερχόμαστε και σας θυμίζουμε ποιοι είστε. Παρόλα αυτά εσείς ξέρετε μέσα σας ότι δεν είναι αρκετό!

Η Ώρα, η Εποχή και Η Στιγμή

Τώρα λοιπόν ίσως να είναι η ώρα, η εποχή και η στιγμή, αφού μόνοι σας τραβήξατε την κάρτα της Γης, να θυμηθείτε, να ξαναβρείτε αυτόν τον αγωγό που σας φέρνει σ' επαφή με άλλες ζωντανές ενέργειες, ώστε να μπορέσετε να ενωθείτε μαζί τους. Αναζητάτε μια βεβαιότητα για το που στέκεστε και που πηγαίνετε. Την ψάχνετε στα μηνύματα του αέρα, ενώ αυτή για να γεννηθεί χρειάζεται να πάρετε τα μηνύματα από παντού.

Όσο τιμητική κι αν είναι η επιλογή που κάνετε στον κόσμο του αέρα, θα σας πούμε ότι στον κόσμο του αέρα κατοικούν πολλοί περισσότεροι απ' όσους φαντάζεστε. Κατοικούν πολλοί περισσότεροι απ' όσους ίσως θα θέλατε. Κατοικούν πολλά παραπάνω πράγματα απ' όσα τώρα μπορεί να διανοηθεί ο νους σας. Γι' αυτό χρειάζεται ν' αναγεννήσετε και να δώσετε φως στις μνήμες που υπάρχουν μέσα στα σώματά σας ώστε αυτά που λείπουν απ' την ψυχή σας να εμφανιστούν. Κι αυτά που λείπουν έχουν να κάνουν με τους πνευματικούς οιωνούς και  αγγελιοφόρους της Γης.

Πιστεύετε ότι η καθοδήγησή σας θα έρθει μόνο από τον αέρα και πολλές φορές επίμονα προσπαθείτε να την φέρετε. Ίσως να ήταν, αγαπητοί μας, πολύ πιο εύκολο αν κοιτάγατε και γύρω σας. Ίσως να παίρνατε πολύ πιο εύκολα την επιβεβαίωση, αν μπορούσατε να αισθανθείτε τα ζωντανά που υπάρχουν γύρω σας.

Καθώς εξελίσσεστε και οι ενέργειες της Γης αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα, μεγαλύτερα μέρη από τη συνειδητότητά σας καλούνται να ενοποιηθούν με σας. Μέχρι τώρα αποφεύγατε αυτά τα μέρη - γιατί σας λείπουν τόσο πολύ. Δεν τα αποφεύγετε γιατί τα φοβάστε. Τα αποφεύγετε γιατί τα αγαπάτε πολύ. Ακριβώς όπως θα αποφεύγατε τη μοιραία, καταλυτική σχέση της ζωής σας που θα σας άλλαζε για πάντα και θ' άλλαζε ό,τι είστε - παρόλο που λέτε ότι την επιθυμείτε διακαώς.

Με το ίδιο πάθος και την ίδια σφοδρότητα προστατεύετε το χώρο της καρδιάς σας και το χώρο της κοιλιάς σας, για να μην αισθανθείτε αυτά που σας λείπουν. Για να μην πονέσετε κι άλλο. Για να μην πληγωθείτε γι' αυτά που έχετε χάσει. Γιατί έτσι πιστεύετε - έτσι έχετε μάθει να πιστεύετε: ότι τα έχετε χάσει. Έτσι λέτε στον εαυτό σας: «είναι καλύτερα να φοράω τον κορσέ μου καλά, στενά στην κοιλιά μου και να έχω την πανοπλία μου στο στήθος και στην καρδιά μου, γιατί όσο λιγότερο νοιώθω, τόσο λιγότερο πονάω, όσο λιγότερο αισθάνομαι τόσο πιο ασφαλής είμαι». Τι ψέμα και τι μεγάλη ψευδαίσθηση!

Όσο περισσότερο ασφαλείς είστε, τόσο πιο πολύ πονάτε. Και τόσο πιο πολύ τα κύτταρά σας, αυτά τα τέρατα νοημοσύνης, ουρλιάζουν μέσα στο σώμα σας, ζητώντας απεγκλωβισμό. Τόσο πιο πολύ χτυπιούνται μεταξύ τους και δημιουργούν τόση τριβή, ώστε να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο, τόση τριβή ώστε να σας οδηγήσουν στην κλειστή πόρτα, τόση τριβή ώστε να πονέσετε από τα χτυπήματά σας και να εγκαταλείψετε.

Η Φωνή του Τότε μέσα στο Τώρα

Οι σκηνές υπάρχουν ακόμα, κι αυτοί οι αυτόχθονες που ήταν σε τόσο μεγάλη αγάπη με τον κόσμο, ζουν μέσα σας. Σας λένε:

«Έχετε γίνει τόσο μεγάλοι, είστε πολύ πιο νοήμονες, έχετε ξεφοβηθεί τους άγνωστους τόπους και τα άγνωστα μέρη. Από τότε μέχρι σήμερα έχετε ταξιδέψει τόσο μακριά, έχετε γνωρίσει αυτά που ήταν άγνωστα σε μας. Είναι ώρα να μας απλώσετε το χέρι, είναι ώρα να ξαναενωθούμε. Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά ήμασταν βέβαιοι για την αξία μας. Δεν ήμασταν γνώστες του κόσμου όλου όπως είστε εσείς, αλλά γνωρίζαμε πολύ καλά τις λεπτομέρειες απ' τις ζωντανές ενέργειες του κόσμου.

Είμαστε μέσα σας και σας κοιτάμε, αναπνέουμε με την ανάσα σας κι είμαστε κρυμμένοι μέσα σε κάθε κύτταρό σας, γιατί είμαστε η κρυφή δύναμη που περιμένει ν' απελευθερωθεί τη σωστή ώρα. Έχετε γνωρίσει τόσα πολλά μυστήρια κι έχετε γνωρίσει τόσα καινούργια μυστικά. Φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι πια μυστήριο και μυστικό για σας. Όμως, αυτά που εμείς γνωρίζουμε, ακόμα δεν τα ξέρετε.

Αν είναι από εδώ και μπρος να προχωρήσετε στο μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και να μπορέσετε να κρατήσετε μια συχνότητα αγάπης και ενότητας μέσα σας, θα χρειαστεί ν' αντέξετε τον πόνο για να μας δείτε ζωντανούς. Θα χρειαστεί ν' αντέξετε το φόβο και να βγάλετε την πανοπλία. Θα χρειαστεί να μας πάρετε μαζί σας. Γιατί μας έχετε αποκλείσει στην πραγματικότητα. Μιλάτε για τη Γη και μιλάτε για την τωρινή συνειδητότητα κι εμείς σαν μέρη της δικής σας συνειδητότητας (που κάπου την ξεχάσατε στο χρόνο) ερχόμαστε σήμερα με το χαρτί που τραβήξατε, να σας θυμίσουμε ότι μας έχετε αποκλείσει και μας θυμάστε μόνο όταν είναι να μιλήσετε για μας, αλλά δεν μας θυμάστε όταν είναι να αισθανθείτε μαζί μας.

Όταν σας σπρώχνουμε, όταν σας ταράζουμε αρκετά για να νοιώσετε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι, ότι υπάρχουν παράγοντες που λείπουν απ' αυτή την πολύ όμορφη εξίσωση, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να τα κουκουλώσετε για να μη σας ενοχλούμε. Λέτε: «Μάλλον σήμερα είμαι πολύ μέσα στη διττότητα γι' αυτό δεν νιώθω καλά - δεν είμαι πολύ καλά. Μάλλον φταίει ότι σήμερα «τσίμπησα» πολύ μέσα στο θυμό ή στη ζήλια, τα πήρα πολύ στα σοβαρά τα πράγματα. Δεν είναι τίποτα θα μου περάσει». Κι αυτό είναι εν μέρει η αλήθεια, αλλά δεν είναι όλη η αλήθεια».

Πώς θα μπορέσετε λοιπόν να κρατήσετε μια συχνότητα που μεταφέρει ενότητα, όταν αρνείστε να θυμηθείτε τον κόσμο που σας έχει γεννήσει; Εσείς λέτε: «Θέλουμε αφθονία. Γιατί πνεύμα δεν μας δίνεις την αφθονία που δικαιούμαστε, αφού πραγματικά πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτεροι εαυτοί, πιστεύουμε ότι έχουμε αγγελική προέλευση και, ναι, πιστεύουμε ότι έχουμε έρθει εδώ από τα ουράνια για να ζήσουμε τις εμπειρίες και να κάνουμε και πολύ δουλειά μέσα από την οποία θα καταλάβουμε τις ίδιες τις ικανότητές μας; Γιατί λοιπόν δεν βλέπουμε την αφθονία να είναι μπροστά στην πόρτα μας; Γιατί πρέπει να δουλεύουμε μεροδούλι μεροφάι; Γιατί να μην έχουμε περισσότερο χρόνο να κάνουμε πράγματα που αληθινά μας αρέσουν; Γιατί πρέπει για να ζήσουμε να έχουμε μπει σε μια εξίσωση όπου οι ώρες της χαράς, της ξεγνοιασιάς ή απλώς της ιερότητας, είναι λίγες σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα; Και που είναι η αφθονία για τους ανθρώπους του πνεύματος; Για τους πολλούς και όχι για τους λίγους;»

Η Φλέβα του Χρυσού

Έχετε ακούσει πάρα πολλά για την αφθονία. Από πολλές πηγές. Για να δούμε όμως, αυτό που έρχεται τώρα, το έχετε ξανακούσει ή το έχετε σκεφτεί; Πολλοί πιστεύετε ότι η αφθονία έχει να κάνει με την έκφραση  των προθέσεων και σίγουρα βοηθάνε.

Πολλοί πιστεύετε ότι η αφθονία είναι μια εξίσωση που αποτελείται από πολλές θετικές δηλώσεις μαζί - και πράγματι αυτές βοηθάνε. Άλλοι πιστεύετε ότι η αφθονία έρχεται όταν απουσιάζουν τ' αρνητικά από το μυαλό σας - και πράγματι κι αυτό επίσης είναι ένας βοηθητικός παράγοντας. Αλλά επειδή, αγαπητοί μας, ξέρετε πολύ καλά ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα, παντού σ' όλο τον κόσμο τα έχετε δοκιμάσει όλα, -όχι μόνο εσείς που είστε σήμερα εδώ και τραβήξατε το χαρτί- έχουμε να σας πούμε ότι πάνω απ' όλα η αφθονία έχει να κάνει με τη δική σας αξία. Όχι με την αξία που βλέπετε ότανεμείς σας κοιτάμε στα μάτια και σας θυμίζουμε ποιοι είστε και τι αξίζετε, αλλά με την αξία που εσείς πιστεύετε ότι έχετε μέσα στη ζωή σας, μέσα στην κοινωνία σας, μέσα στο σπίτι σας.

Αν αναρωτιέστε γιατί ενώ τα κάνετε όλα πνευματικά, το πνεύμα δεν σας τιμά στην ύλη. Θα σας πούμε «κοιταχτείτε καλύτερα στον καθρέφτη». Και όταν κοιτάζεστε, δείτε πόση αξία πιστεύετε ότι έχετε πραγματικά; Πόσο καλά νοιώθετε την αξία σας στη δουλειά σας; Πόσο καλά νοιώθετε την αξία σας στο σπίτι σας; Πόσο καλά νοιώθετε την αξία του εαυτού σας στη σχέση σας; Με τους φίλους σας, με τα χόμπι σας; Κάτι πολύ μεγάλο θ' ανακαλύψετε εκεί - μια φλέβα χρυσού που σας περιμένει.

Ο λόγος που η ένωσή σας με τις ζωντανές ενέργειες της Γης και τους παλαιότερους εαυτούς σας είναι κρίσιμος, είναι γιατί αυτός ο τόσο παρωχημένος εαυτός αναγνώριζε αξία στη ζωή του κι ας ήταν τόσο απλή - γνώριζε την αξία της παρουσίας του πάνω στη Γη, δεν είχε καμία αμφιβολία. Τι τον έκανε άραγε να πιστεύει ότι έχει αξία την ώρα που ζούσε σε καλύβες, καλλιεργούσε χωράφια, μιλούσε με τα σύννεφα, ή τραγούδαγε με το ρυάκι, αγαπητοί μας φίλοι;

Πρέπει να κοιτάξετε καλύτερα την παγίδα στην οποία έχετε πέσει. Το σύστημα αξιών που αφορά την ίδια σας τη ζωή και τον δικό σας εαυτό. Αν κερδίζετε 500 € το μήνα, σας λέμε με βεβαιότητα ότι η σχέση σας με τον εαυτό σας δεν είναι καλή! Αν κερδίζετε 3000 € το μήνα σας λέμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι είναι πολύ καλύτερη η σχέση σας με τον εαυτό σας! Αν κερδίζατε 20000 € το μήνα τότε έχετε πάρα πολύ καλή σχέση με τον  εαυτό σας και με την αξία σας! Έχετε παραπλανηθεί! Έχετε πέσει θύματα της μεγάλης εικόνας!

Προσπαθείτε ν' αναδυθείτε ως εξατομικευμένες οντότητες, κομίζοντας μια νέα συχνότητα και επομένως μια άλλη αξία. Πώς θ' αλλάξετε τη ροή των υλικών ενεργειών που υπάρχουν γύρω σας; Αν απορροφήσετε και αποδεχθείτε τις παλαιές συχνότητες και αξίες, θα βρεθείτε παγιδευμένοι σ' ένα άλλο σύστημα αξιών  -όχι αυτό που πρεσβεύετε. Μέσα σ' εκείνο το σύστημα αξιών, οι πεποιθήσεις θα σας κοροϊδεύουν, θα παίζουν κρυφά και πονηρά μαζί σας, και οι ιδέες τους θα τρυπώνουν από περίεργα παραθυράκια ενώ εσείς θ' αναρωτιέστε: πώς συμβαίνει αυτό; Πώς την πατάω;

Για κοιτάξτε λοιπόν από πού αρχίζει αυτό το νήμα. Για κοιτάξτε πότε δίνετε πόντους στον εαυτό σας, πότε πραγματικά πιστεύετε ότι αξίζετε; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εξαιρέσεις και είναι φυσικό. Μιλάμε όμως για την μεγάλη πλειοψηφία. Έχετε παραπλανηθεί και έχετε ανάγκη ν' ανακτήσετε την προσωπική σας αξία. Το σύστημα πεποιθήσεων μέσα στο οποίο μεγαλώσατε και το οποίο έχετε έρθει ν' αλλάξετε, σας λέει ότι όσο λιγότερα βγάζετε, τόσο μικρότερη αξία έχετε! Έχετε ταυτίσει τους εαυτούς σας με τα χαρτονομίσματα!

Για να δούμε λοιπόν λίγο καλύτερα, τι είναι αυτό ακριβώς που ακούτε σήμερα; Να περιφρονήσετε τα χρήματα ακούτε να σας λένε κάποιοι φίλοι σας; Όχι, καθόλου! Οι φίλοι σας έρχονται σήμερα να σας πουν ότι πρέπει ν' αλλάξει η σχέση σας με τα χρήματα. Ο εαυτός σας δεν πρέπει να γίνει ίσος με την ποσότητα των χαρτονομισμάτων που μπαίνουν στα πορτοφόλια σας. Γιατί τότε δεν θα βγείτε απ' τη διττότητα. Και τότε η διττότητα θα έχει πάντα μια κρυφή θήκη, μια κρυφή τσεπούλα στη φούστα σας ή στην τσέπη σας ή στο παντελόνι σας για να τρυπώνει.

Μια Τερατώδης Εξίσωση

Πώς όμως μπορείτε εσείς ν' αλλάξετε μια τέτοια τερατώδη εξίσωση; Πως μπορείτε να νοιώθετε αξία αν μένετε σ' ένα σπίτι στο οποίο ίσα-ίσα χωράτε; Πώς μπορείτε να νοιώθετε ότι έχετε αξία αν απ' το παράθυρό σας βλέπετε ένα τοίχο; Πώς μπορείτε να νοιώθετε αξία όταν θέλετε να πάτε σε μια συγκέντρωση εργατών του Φωτός και δεν έχετε τα λεφτά; Πώς μπορείτε να νοιώσετε ότι έχετε αξία όταν θέλετε να πάτε σ' ένα σεμινάριο, να βρεθείτε μαζί με άλλους που θέλουν να κάνουν κάτι καλό γι' αυτό τον κόσμο και δεν έχετε τα χρήματα; Πώς;

Μιλάμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο απ' τα χρήματα αυτή τη στιγμή, που εντούτοις θα καταλήξει στα χαρτονομίσματα. Μιλάμε για μια αλλαγή στην εξίσωση - μια πονηρή, έξυπνη και ευφυή αλλαγή, την οποία ως πνεύματα και ανώτεροι εαυτοί ήδη γνωρίζετε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν την έχετε κάνει ακόμα; Και θ' απαντήσουμε. Ίσως γιατί δεν ήταν ο καιρός, ίσως γιατί όσο καιρό δεν αλλάζατε την εξίσωση, πειραματιστήκατε και δοκιμάσατε και ζήσατε πολλές εμπειρίες! Ίσως γιατί τώρα θα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι σημαίνει: Θέλω ν' αλλάξω μια συχνότητα, θέλω να φέρω Φως!

Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση! Όμως, απ την άλλη, όσο πιο πολύ αυξάνει ο δικός σας δείκτης νοημοσύνης -όσο πιο πολύ επιτρέπετε να νοιώθετε τις δυνατότητες μέσα σας και το ποιοι είστε- τόσο πιο εύκολα γίνεται. Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, όταν κάποιον τον έχουν κουκουλώσει δέκα κουβέρτες και το βάρος τους είναι ασήκωτο. Αλλά καθώς μόνοι σας έχετε βγάλει τόσες πολλές από τις κουβέρτες του νου και τις αισθήσεις σας, ίσως τελικά τώρα να είναι η ώρα που εσείς αποφασίζετε ότι πρέπει να βγάλετε άλλη μία!

Θέλουμε λοιπόν να σας περιγράψουμε με λίγα λόγια, ένα καινούργιο σύστημα αξιών που μπορείτε αν θέλετε να υιοθετήσετε. Δεν μπορείτε να το βρείτε κοιτάζοντας το τώρα σας και δεν μπορείτε να το βρείτε κοιτάζοντας το παρελθόν σας, γιατί έρχεται από το μέλλον σας. Αν αναρωτιέστε λοιπόν πώς απεγκλωβίζεστε απ' αυτή την δύστυχη εξίσωση των χαρτονομισμάτων, θα πρέπει να θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τίποτα από το τωρινό επίπεδο αντίληψής σας. Είναι όλα δοκιμασμένα και δεν δουλεύουν! Άρα θα πρέπει να πάτε σ' ένα παραπάνω επίπεδο, σε μια υψηλότερη συχνότητα! Στην υψηλότερη συχνότητα δημιουργείτε αυτό που ονομάζετε το μέλλον.

Αν λοιπόν εσείς είστε υπαρκτοί και στο μέλλον, που σας λέμε μετά βεβαιότητας ότι είστε, πρέπει να δείτε μέσα από το δικό σας νου, τι είναι αυτό στο μέλλον που είναι διαφορετικό από το τώρα σας. Και ξέρουμε ότι δεν είναι ακόμα εύκολα για σας αυτά, αλλά πιστέψτε μας μέσα σ' αυτή τη χρονιά θα γίνουν. Θα κάνετε ταξίδια στο μέλλον, και θα μάθετε πώς να συντονίζεστε με τις ενέργειες του μέλλοντος. Και μην τρομάξετε αν είναι τόσο απλό και εύκολο.

Εντούτοις σήμερα θα παραμείνουμε στο σημαντικό μέρος. Είναι ώρα ν' αναδιατάξετε τις αξίες σας και την αξία του εαυτού σας. Είναι η ώρα να γειώσετε τον εαυτό σας μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα. Και θα το κάνετε, πιστέψτε μας, με άλλους κανόνες και δεδομένα και θα εκπλαγείτε γιατί θα λειτουργήσουν!

Η ενέργεια ακολουθεί την ενέργεια, αλλά πρέπει να υπάρχει πραγματική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει βάση συνειδητότητας. Ενέργειες που δεν στηρίζονται σε κάποια ευφυή συνειδητότητα, δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι' αυτό και οι θετικές δηλώσεις εξαντλούνται. Γι' αυτό και οι αρνητικές δηλώσεις εξαντλούνται. Γι' αυτό και το να κάνετε πλύση εγκεφάλου στον εαυτό σας ότι θα πετύχετε κάτι και απλώς να το λέτε, εξαντλείται. Όλα εξαντλούνται όταν δεν γεννιόνται μέσα από μια ζωντανή συνειδητότητα. Σ' αυτή λοιπόν τη ζωντανή συνειδητότητα θα γυρίσουμε.

Έχετε λοιπόν μια πολύ σημαντική δουλειά να κάνετε: Να ξαναχτίσετε την αξία του Ανθρώπου, ξεκινώντας πρώτα για σας. Κοιτάξτε πρώτα οι ίδιοι πότε και πώς  εκτιμάτε έναν άλλο άνθρωπο. Μην βιαστείτε ν' απογοητευτείτε αν δείτε ότι κι εσείς οι ίδιοι εκτιμάτε πολύ ή λίγο κάποιον, ανάλογα με την επιτυχία που έχει και τα χαρτονομίσματα που διαθέτει στο πορτοφόλι του. Μην απογοητευτείτε από τους εαυτούς σας. Καταλάβετε ότι είναι απλώς ανθρώπινο! Έτσι ήταν μέχρι τώρα η ανθρωπότητα. Τα πάντα, όλες οι αξίες της έδεναν γύρω από ένα είδος ενέργειας. Έχετε έρθει για να κάνετε μια αλλαγή πρώτα σε σας, έχετε έρθει να γνωρίσετε ποιοι είστε.

Κοιτάξτε λοιπόν πρώτα εσάς και τους φίλους και τους γνωστούς σας. Παρατηρείστε με πιο κριτήριο διαλέγετε τις φιλίες σας. Παρατηρείστε με πιο κριτήριο διαλέγετε τις γνωριμίες σας. Παρατηρείστε γιατί θα θέλατε να πάτε σ' ένα πάρτι κι όχι σ' ένα άλλο. Μήπως τα πάντα μέσα σας έχουν γίνει μια συνάρτηση που έχει να κάνει με κοινωνικές θέσεις και εξουσίες; Μήπως τα πάντα μέσα σας παίζουν γύρω από εικόνες πλούτου, καταξίωσης και αναγνώρισης; Και αν ναι, αγαπητοί μας φίλοι, αυτή η καταξίωση γιατί υπάρχει;

Τι είναι αυτό που παραδέχεστε τόσο πολύ σ' αυτές τις φιγούρες που ποζάρουν στις εφημερίδες ή στα περιοδικά σας; Την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους άραγε; Την ικανότητά τους να κρατάνε μια συχνότητα Φωτός και αγάπης; Την ικανότητά τους να εκφράζουν με ειλικρίνεια αυτά που αισθάνονται; Την ικανότητά τους να επικοινωνούν επί ίσοις όροις; Κοιτάξτε τα λίγο καλύτερα, από πιο κοντά. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θα πάρετε. Δεν είναι θέμα κρίσεων, δεν είναι θέμα απογοήτευσης ή όχι. Είναι θέμα συνειδητοποίησης! Πώς η κυρίαρχη ενέργεια της Γης παίζει πονηρά μαζί σας; Πώς σας εξαπατά και σας παραπλανεί; Και ναι, μπορεί ν' απορήσετε κάποια στιγμή πώς είναι δυνατόν να ξεχαστήκατε τόσο πολύ μέσα στο ποτάμι που τρέχει με τόση ταχύτητα; Μα, αγαπητοί μας φίλοι, γι' αυτό το ποτάμι τρέχει με τόση ταχύτητα! Αλλιώς δεν θα ξεχνιόσασταν, αλλιώς θα ήταν πάρα πολύ εύκολο!

Το ποτάμι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και θα τρέχει με ακόμα μεγαλύτερη. Κι εσείς μέσα σ' αυτή την ταχύτητα καλείστε να γίνετε αυτό που Είστε. Ξεκινήστε λοιπόν απ' αυτούς που βλέπετε γύρω σας για να καταλάβετε εσείς ποιοι είστε. Δείτε κάτω από ποιες κρίσεις, σκέψεις και αξίες, διαλέγετε αυτούς που έρχονται μαζί σας, ή εκείνους στους οποίους εσείς πάτε και τότε θα καταλάβετε πόσο παγιδευμένο είναι το σύστημα της δικής σας αξίας.

Αν οι άλλοι έχουν αξία επειδή έχουν πετύχει, επειδή έχουν λεφτά, επειδή είναι γνωστοί επαγγελματίες, επειδή τους ξέρει πολύς κόσμος, δεν πρόκειται ποτέ να βρείτε την αξία του εαυτού σας, γιατί θα περιμένετε πρώτα να γίνετε αυτό που οι άλλοι είναι, για να δώσετε ένα ψήγμα αξίας στον εαυτό σας.

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα απ' αυτό! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ψευδαίσθηση απ' αυτή! Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαστρέβλωση του Φωτός από αυτήν!

Γιατί αν μιλήσουμε σε όρους Φωτός και Σκότους, θα σας πούμε ότι αυτό είναι το σκοτάδι που τόσο τρέμετε. Ζείτε μέσα του. Το υιοθετείτε, το γνωρίζετε, δεν έχει τίποτα τρομακτικό! Έχει; Φαίνονται όλα σαν να είναι έξυπνα κόλπα κάποιων έξυπνων μυαλών, που κάποια άλλα μυαλά τα πίστεψαν! Δεν υπάρχουν διάβολοι, δεν υπάρχουν σατανάδες, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο! Υπάρχουν σκέψεις, τρόποι σκέψης, και εξαπατήσεις πάνω στον τρόπο σκέψης. Υπάρχουν πεποιθήσεις που κάποιοι τις αγοράζουν και κάποιοι όχι. Και υπάρχουν και κυρίαρχες πεποιθήσεις που αγοράζονται σωρηδόν απ' όλους - ενώ κάποιες μειονότητες αποφασίζουν να μην τις αγοράσουν.

Πώς θα μπορούσατε ν' αλλάξετε κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε; Πώς θα μπορούσατε να φέρετε αξία σε μια πραγματικότητα απαξιωμένη, αν δεν ζούσατε την απαξίωση; Και πιστέψτε μας, αγαπητοί μας φίλοι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απαξίωση από το να εξισώνονται οι υπάρξεις με νομίσματα. Να ξεχνάει το ον τις αξίες που δημιούργησαν τη ζωή, να ξεχνάει τις αλήθειες και να θυμάται μόνο να μετράει οποιουδήποτε είδους κέρματα ή νομίσματα, προκειμένου να βρει την προσωπική του αξία. Αυτό κι αν είναι διαστρέβλωση! Αυτό κι αν είναι σκοταδισμός! Αυτό κι αν είναι άγριος Μεσαίωνας!

Θέλετε ν' αποκτήσετε αξία; Θέλετε ν' αποκτήσετε βεβαιότητα για τον εαυτό σας; Πρέπει ν' αναδομήσετετα κριτήρια των αξιών σας. Τιμήστε τους εαυτούς σας, όχι γιατί βγάζετε 800 €, ούτε 2000 €. Τιμήστε τον εαυτό σας με βάση το αν είστε αληθινοί, με βάση το αν ζείτε αληθινά, με βάση το αν βιώνετε την ακεραιότητά σας κι αν οι επιλογές που κάνετε στηρίζονται σε ακεραιότητα. Δεν πρόκειται να γίνετε ιεραπόστολοι και το θέμα δεν είναι να βγείτε με το σταυρό στο χέρι -όπως πιθανόν κάνατε όλοι κάποτε- για να δηλώσετε το πόσο τίμιοι είστε.

Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσετε εσείς, ότι τα πάντα όσα κάνετε κάθε μέρα καταλήγουν να είναιαξίες. Τροφοδοτούν ένα σύστημα ενεργειών: το Δικτύωμα της Γης. Αυτό που καταθέτετε μέσα στο δικτύωμα της Γης είναι η πεποίθηση ότι η αξία των ανθρώπων είναι αναλώσιμη και ανάγεται σε ποσότητες χρηματικές. Και δεν το θέλετε ούτε εσείς αυτό!

Θέλετε να σας τιμούν, να σας σέβονται και να σας αγαπάνε, όχι γι' αυτά που έχετε, αλλά γι' αυτό που είστε. Αν η αγάπη είναι τόσο δύσκολη εξίσωση πάνω στη Γη, είναι γιατί εξαρτάται τόσο πολύ απ' τα υλικά αγαθά. Η αγάπη έχει πάψει να είναι ένα θέμα αξιών, η αγάπη εξαρτάται και καθορίζεται από το αν είσαι πετυχημένος ή όχι. Ζευγάρια χωρίζουν γιατί ο ένας ή και οι δύο δεν μπορούν να ζήσουν με κάποιον που δεν είναι επιτυχημένος - κατά τα κοινωνικά κριτήρια. Αγαπάτε κι αγαπιέστε γι' αυτό που έχετε πετύχει στο επάγγελμά σας και για τα λεφτά σας. Έχετε ξεχάσει τι σημαίνει πραγματικά αγαπάω κι αγαπιέμαι.

Η ζωή δεν είναι εξίσωση οικονομική. Η ζωή έχει τόσο όμορφα πράγματα να δώσει για να θρέψει τα όντα. Έχετε ακούσει να σας λένε ότι υπήρξαν άνθρωποι που έζησαν σ' αυτό τον Πλανήτη και οι οποίοι δεν είχαν φράγκο στην τσέπη τους. Κι όμως είχαν τόσο βεβαιότητα γι' αυτό που είναι, για την αξία τους και για το που πάνε.

 Η Ώρα της Σύζευξης

 Δεν είναι η ώρα να επιλέξετε διαζευκτικά, ή θα είστε φτωχοί και θα έχετε βεβαιότητα και αξία ή πλούσιοι και θα είστε κενοί. Είναι η ώρα της σύζευξης. Είναι η ώρα όπου δεν εγκαταλείπετε τα υλικά και τα εγκόσμια, μαθαίνετε όμως ν' αλλάζετε τη ροή της ενέργειας και αρχίζετε να καταλαβαίνετε το Μεγάλο Κόλπο. Αντί να κυνηγάτε εσείς τα χρήματα και την υλική πραγματικότητα, πρέπει να επιτρέψετε να κυνηγήσει η υλική πραγματικότητα και τα χρήματα εσάς και για να γίνει αυτό εσείς πρέπει να ανεβάσετε την συχνότητά σας. Πρέπει να είστε πιο γρήγοροι μέσα σας - η συχνότητά σας πρέπει να είναι πιο υψηλή. Αυτό θα κάνει τις πιο αργές συχνότητες ν' ακολουθήσουν, όπως γίνεται πάντα!

Όταν στις παρελάσεις σας ο σημαιοφόρος σας πάει γρήγορα, όλα τα παιδιά από πίσω πρέπει να πάνε πιο γρήγορα, γιατί πρέπει να κρατήσουν το ρυθμό. Έτσι είναι η αλυσίδα της ζωής, τίποτα δεν είναι μόνο του κι αποκομμένο. Όπως οι παρελάσεις είναι ομαδικές, το ίδιο και η λειτουργία της ενέργειας της ζωής πάνω στον Πλανήτη.

Αν εσείς είστε σε μια πιο υψηλή ενέργεια, και αλλάζετε τις αξίες με τις οποίες κινείστε, οι ενέργειες που κινούνται με πιο αργό ρυθμό είναι καταδικασμένες με μαθηματική βεβαιότητα να υποταχθούν. Δεν έχουν άλλο πεπρωμένο. Θα πρέπει ν' ακολουθήσουν τον σημαιοφόρο. Αυτό είναι μια τεράστια εξίσωση και είναι ίσως λίγοι αυτοί οι οποίοι μπορούν να συνειδητοποιήσουν πλήρως το μέγεθος αυτού που ακούγεται αυτή τη στιγμή.

Αν αναρωτιέστε πώς παγιδευτήκατε μέσα στη διττότητα, αρχίστε να σκέφτεστε αυτές τις απλές εξισώσεις για τις οποίες μιλήσαμε. Είναι η ώρα να βγείτε και να βγείτε για τα καλά! Είναι η ώρα να σταθείτε όρθιοι και να δημιουργήσετε τον κόσμο που υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε. Έχετε δώσει την υπόσχεσή σας και το περιμένουν τόσοι πολλοί από σας. Αν αμφισβητείτε ότι έχετε την ικανότητα, τότε δεχθείτε ότι έχετε δώσει την υπόσχεσή σας. Αυτό για όσους ανήκουν στην Οικογένεια του Φωτός, σημαίνει πάρα πολλά, μα πάρα πολλά. Έχετε δώσει μια υπόσχεση να έρθετε και να το κάνετε, να θυμηθείτε και να θυμίσετε τι σημαίνει ζω αληθινά, τι σημαίνει αγαπώ αληθινά, τι σημαίνει διαλέγω συνειδητά αυτό που ορίζω ως αξία. Γνωρίζω και ορίζω ποιος είμαι.

Αγαπητοί μας φίλοι, ούτε επαναστατική προκήρυξη να σας μοιράζαμε σήμερα! Κάπως έτσι είναι η αίσθηση αυτής της ενέργειας που τραβήξατε σήμερα σαν κάρτα συμπαντική για να σας μιλήσει.

 Ο Σμαραγδένιος Κύκλος - ποιοι είμαστε;

 Θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα συνάντηση, λέγοντάς σας κάποια πράγματα για μας. Έχουμε έρθει τόσες φορές και σας έχουμε συναντήσει. Και έχετε ακούσει τα χίλια μύρια όσα από μας! Μερικές φορές μπορεί και να είμαστε βαρετοί, δεν το αρνούμαστε, έχουμε κι εμείς τις δικές μας εμμονές. Θέλουμε λοιπόν να σας πούμε ότι, αυτός ο σμαραγδένιος κύκλος, ο οποίος σιγά-σιγά έγινε γνωστός και πήρε κι αρκετό καιρό για να γίνει γνωστός, είναι ένας κύκλος δασκάλων. Μέσα σ' αυτή την οικογένεια υπάρχουν και αρκετοί θεραπευτές, που δεν ασχολούνται μόνο με το σώμα και τον υλικό κόσμο. Βλέπετε από τη δική μας όψη της δικής σας ζωής, τα πάντα είναι θέμα θεραπείας! Η ψυχή είναι ένα ζήτημα θεραπείας και χρειάζεται τη δική της θεραπεία, η καρδιά χρειάζεται τη δική της θεραπεία, ο νους χρειάζεται τη δική του θεραπεία!

Είστε σ' έναν Πλανήτη απέραντης ευαισθησίας, γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να επουλώσετε τις πληγές και να ξαναγίνετε πλήρεις. Αυτός είναι ο λόγος που ο Πλανήτης είναι τόσο ζηλευτός! Ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε πλήρεις, είναι παρόν και υπάρχει ήδη.

Ερχόμαστε με μια μορφή που συχνά γίνεται αντιληπτή ως αγγελική ή αρχαγγελική. Και υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι με τους δικούς σας όρους είναι αρχάγγελοι ή άγγελοι. Υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι ούτε άγγελοι, ούτε αρχάγγελοι, είναι δάσκαλοι και πάλι είναι πολύ δύσκολο να κατατάξουμε τόσο συγκεκριμένα τις ενέργειές μας. Θα σας πούμε ότι, πέρα από την ενέργεια του Ραφαήλ και του Μιχαήλ, οι οποίες είναι πάντα παρούσες, αλλά μερικές φορές δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, οι υπόλοιπες ενέργειες δεν είναι περιοριστικά «αρχαγγελικές» με δικούς σας όρους.

 Η Διεύρυνση των Άγγελων!

 Θέλουμε να διευκρινίσουμε και να εξηγήσουμε κάτι, γιατί καθώς η ενέργεια αλλάζει και ανοίγει, η συνειδητότητά σας θα ταξιδέψει σε καινούργια πελάγη και θα γνωρίσει καινούργιους τόπους! Θα πέσετε πάνω μας αναπότρεπτα και μπορεί να μη μας αναγνωρίσετε γιατί θα μας περιμένετε αλλιώτικους! Θέλουμε λοιπόν να σας πούμε πως όταν αισθάνεστε την γλυκύτητα της αρμονίας και της ενότητας, δεν είναι απαραίτητο ότι η ενέργεια που υπάρχει γύρω σας είναι ένας άγγελος! Μπορεί να είναι κάλλιστα ο ανώτερος εαυτός κάποιου φίλου σας, ο ανώτερος εαυτός κάποιας άλλης οντότητας, ο ανώτερος εαυτός ο δικός σας, που έρχονται και σας επισκέπτονται και σας βοηθούν.

Μιλάτε για αγγέλους και αρχαγγέλους εννοώντας κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σας παρακαλούμε να διευρύνετε αυτή την οπτική! Οι άγγελοι και οι αρχάγγελοι δεν είναι τόσο συγκεκριμένοι και δεν είναι τόσοι λίγοι!

Άγγελοι ή Αρχάγγελοι είναι όλα τα όντα που έχουν αποφασίσει να κινούνται πάνω απ' τη διττότητα του οποιουδήποτε υλικού κόσμου και που εργάζονται για το καλό των άλλων κι όχι όπως λέτε για την «πάρτη» τους, που δουλεύουν με ανιδιοτελείς σκοπούς για να βοηθήσουν άλλους. Όλα αυτά τα όντα θα μπορούσατε να τα αποκαλέσετε «αγγέλους» αλλά τότε θα σας πούμε τότε ότι το Σύμπαν έχει αμέτρητους! Το μισό Σύμπαν είναι άγγελοι και αρχάγγελοι!

Θέλουμε λοιπόν να διευρύνετε την αντίληψή σας σε σχέση με το τι σημαίνει αγγελική ενέργεια ή αρχαγγελική ενέργεια. Υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν να σκάμε απ' τα γέλια, γιατί κάνουν επαφή με κάποια οντότητα και η οντότητα αρνείται να πει ότι είναι αρχάγγελος γιατί απλώς δεν θεωρεί τον εαυτό της ότι είναι. Εντούτοις, έχει μια ενέργεια και μια δόνηση η οποία είναι ίδια με την αρχαγγελική ή και ανώτερη από την αρχαγγελική! Εάν όμως η οντότητα αρνηθεί να δηλώσει «αρχάγγελος», τότε κάποιοι άνθρωποι κλείνουν το σύστημα από φόβο γιατί δεν είναι αρχάγγελος ή άγγελος! Και πραγματικά γελάμε, γιατί είναι τόσο αστείο! Έρχονται απίθανες συνειδητότητες και σας επισκέπτονται με εξαιρετικές ενέργειες και εσείς θέλετε οπωσδήποτε να χωρέσουν σε δύο κουτιά και σε δύο ετικέτες!

Σας παρακαλούμε διευρυνθείτε! Είναι τέτοιες οι εποχές που θα χάσετε πολύ σημαντικές συναντήσεις και εξαίσιες εμπειρίες αποκλείοντας οντότητες με βάση τις ταμπέλες. Μην φοβάστε να αισθανθείτε! Εάν αισθανθείτε τη δόνηση και η δόνηση έχει την ενότητα και την αρμονία και αν το μυαλό και η καρδιά σας σάς λένε ότι πραγματικά αυτό που ακούτε είναι για το καλό σας - σας το λέει αμέσως το στήθος σας, σας το λέει το ηλιακό σας- εμπιστευθείτε! Θυμηθείτε ότι μερικές φορές οι αρχάγγελοι μπορεί να περπατούν ως ζητιάνοι δίπλα σας! Θα δώσετε χρήματα ελεημοσύνης με βάση αυτό που νοιώθετε ή με βάση τα ρούχα που φοράνε; Αν πάτε με βάση τα ρούχα που φοράνε, θα χάσετε πάρα πολλές συναντήσεις στη ζωή σας και δεν θα μπορέσετε να πάρετε το νέκταρ της ενέργειας!

Επομένως, βάλτε κατά νου ότι άγγελος και αρχάγγελος δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από μια συγκεκριμένη δόνηση και συχνότητα και πέρα απ' αυτή. Αν αυτή η δόνηση υπάρχει, τότε μιλάτε μ' έναν «άγγελο κι ας μην έχει αυτόν τον τίτλο. Μπορεί να είναι γνωστός μ' ένα μόνο όνομα, να λέγεται απλώς Στέλλα και να είναι ένας μεγάλος δάσκαλος του Σύμπαντος. Μην τους αναγκάζετε να χωρέσουν σε στενά ρούχα, επιτρέψτε τους να έρχονται με τα ρούχα που εκείνοι διαλέγουν.

Και λέγοντας αυτά, σας αποχαιρετούμε μέχρι την επόμενη συνάντησή μας.

Να είστε καλά και να σέβεστε ο ένας τον άλλον.

 Ερ: Πότε τα βιβλία του Κρύων θα αρχίσουν να γίνονται ανάρπαστα στην Ελλάδα;

Απ: Το 2007. Στα μέσα του 2007 και μετά.

  

© Χαριτίνη Χριστάκου.