Σμαραγδένιος Κύκλος


Σπορά Φωτονίων

Ερμηνεία Αριθμών, 4ος Ουρανός, Επτάδυμες Ψυχές

21 Οκτωβρίου 2006

...Μερικές φορές προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για να περάσει το χιούμορ σε σας ώστε ναγελάσετε! Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο! Καθώς ταξιδεύατε στον ήλιο και τη Γη καιτη Σελήνη, σας λέγαμε ανέκδοτα αλλά δεν είδαμε κανέναν σας να γελάει! Αντίθετα,γελάγαμε εμείς για να εκτονώσουμε την ενέργεια ώστε οι δικοί σας εαυτοί ναβρουν το στίγμα της χαράς και του χιούμορ.

Μας άρεσε πολύ η κίνηση των ενεργειών σας στο κέντρο του ήλιου. Είναι πραγματικάενδιαφέρον για μας να μπορούμε να παρατηρούμε τις ενέργειες των σωμάτων σας. Είναιένα μεγάλο σχολείο και για σας αλλά και μας. Στο ταξίδι σας λοιπόν σαςπειράζαμε λέγοντας «ευτυχώς που δεν καψαλίστηκες», «τινάξτε λίγο τα φτερά σου»,«πω πω, παραλίγο να γίνεις κάρβουνο»! Δεν είδαμε όμως κανέναν να γελάει! Μάλλονπεριμένετε η πνευματική σας διάσταση να σας συναντήσει μ' έναν τρόπο σημαδιακό,ίσως θεαματικό ή θεατρικό! Πάντως, σίγουρα δεν περιμένετε να σας συναντήσει μέναν τρόπο αστείο, χωρίς την δέουσα πνευματική σοβαρότητα. Μ' ένα τρόπο που σαςκάνει να νοιώθετε πολύ άνετα!

Στη διαδικασία λοιπόν παρατηρήσαμε κάτι ενδιαφέρον, που θα θέλαμε να το μοιραστούμεμαζί σας. Σήμερα ξεκινάμε λίγο περίεργα την επικοινωνία! Παρατηρήσαμε ότι ναιμεν εκείνη την ώρα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, αλλά όταν φύγατε για να πάτε στηΣελήνη, είχε πράγματι μεσολαβήσει μια αλλαγή! Μιλάμε για την αλλαγή πουοφειλόταν στα αστεία που ακούγατε να κάνουν οι φίλοι σας. Αυτό φάνηκε καθαράόταν ενώσατε την ενέργειά σας με τη Σελήνη.

Πολλές φορές περιμένετε - κι εμείς μερικές φορές - να δείτε την αλλαγή την ώρα που ζείτεμια εμπειρία. Μερικές φορές η αλλαγή δεν συμβαίνει ακριβώς την ώρα που βιώνεταιη εμπειρία. Μερικές φορές χρειάζεται να περιμένετε λίγο, και λίγο ακόμα, για ναδείτε την αλλαγή. Η υπομονή γενικά δεν είναι ένα χαρακτηριστικό τηςανθρωπότητας, αλλά είναι ένα μεγάλο μάθημα για την ανθρωπότητα. Αν περιμένετετο αποτέλεσμα ακριβώς την ώρα που η εμπειρία βιώνεται θ' απογοητευτείτε. Μηννομίζετε πως όσοι ζουν στην άλλη πλευρά του πέπλου, στους αόρατους κόσμους,είναι τέλειοι. Και εμείς θέλαμε να σας δούμε να γελάτε την ώρα που λέγαμε τααστεία σχόλιά μας. Μερικές φορές όλοι θέλουμε να ζήσουμε την ψευδαίσθηση.Μερικές φορές όλοι θέλουμε να πιστέψουμε κάτι άλλο!

Δεν είναι τέλειοι οι πνευματικοί κόσμοι γιατί δεν στερούνται παρορμήσεων, ούτε ελαττωμάτων.Δεν είναι ούτε οι μεγάλοι Δάσκαλοι και οι μεγάλοι Πρεσβευτές του Φωτός όντατέλεια. Αν ήταν τέλεια, θα βρίσκονταν μέσα στον Δημιουργό, στην συλλογική συμπαντικήενέργεια. Δεν θα ήταν ξεχωριστές εκφράσεις ενέργειας!

Οποιοδήποτε ον δεν είναι στην πηγή, μαθαίνει. Είτε υλικό, είτε άϋλο.

Οποιοδήποτε ον εκφράζεται με τη δική του συνειδητότητα, μαθαίνει.

 Σπορά Φωτονίων

 Έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο κόσμο σας. Θα σας ζητήσουμε να μην κοιτάξετε τώρα ναδείτε αυτές τις αλλαγές. Αυτή την περίοδο γίνεται μια σπορά και θα την ονομάσουμεΣπορά Φωτονίων, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγράψουμε την μεταφοράενέργειας. Αυτή η σπορά φωτονίων είναι μεγάλη και συγκινητική. Έχει όλα ταστοιχεία μιας μεγάλης μύησης ή μιας μεγάλης αλλαγής στο επίπεδο τηςσυνειδητότητας.

Ήδη από το καλοκαίρι, πλημμύρες φωτονίων έρχονταν σε κύματα στον Πλανήτη σας και ησυνειδητότητά σας πλημμυριζόταν απ' αυτά τα φωτόνια, όπου κι αν βρισκόσασταν. Αυτότο καινούργιο κύμα ενέργειας είναι πολύ καλά συντονισμένο. Έρχεται μέσα από τοΓαλαξιακό κέντρο και αποτελεί την έκφραση μιας πολύ μεγάλης ευθυγράμμισης τηςανθρωπότητας στη σπείρα του χρόνου.

[«Σε θυμόμαστε πολύ καλά από παλιά. Όταν ήσουν στο Γαλαξιακό κέντρο. Χαιρόμαστε πολύ που είσαι σήμερα εδώ!» λένε σε κάποιον από το ακροατήριο].

[«Κάνουμε μια παρένθεση για να σου πούμε ότι αυτήτην ενέργεια την οποία θέλεις να δρομολογήσεις, να βάλεις μπρος, είναι μιαενέργεια που έχει να κάνει με το καινούργιο κύμα φωτονίων που έρχεται στονπλανήτη. Η ώρα είναι τώρα και η στιγμή είναι κατάλληλη και αφορά κυρίως ταπαιδιά. Και χαιρόμαστε πολύ που σαν εκπρόσωπος των Δασκάλων του κέντρου, σεβλέπουμε να αναλαμβάνεις δράση. Είναι πολύ τιμητικό» και πάλι απευθύνονταισε κάποιον από το ακροατήριο].

Καθώς λοιπόν, αγαπητοί μας φίλοι, έρχονται οι πλημμύρες φωτονίων σε ιερή ευθυγράμμισημε το κέντρο του Γαλαξία, και συνδέονται με τις συχνότητες υλοποίησης τωνήλιων, φέρνουν σε σας καινούργιες δυνατότητες. Η ευθυγράμμιση της Γης με τοΓαλαξιακό κέντρο και η μεταφορά μιας συγκεκριμένης συχνότητας φωτονίων, αφοράτην ενοποίηση του αρσενικού και του θηλυκού μέρους του εαυτού σας. Αυτή ηεισροή λοιπόν θα στηρίξει τη θηλυκή όψη και τα δυναμικά στοιχεία του εαυτού σας,τα οποία βρίσκονται σ' αυτήν!

Η Χαριτίνη πρωτύτερα έλεγε: «Αποφάσισα να μιλήσω ελεύθερα για μένα κα να δηλώσωπράγματα για τον εαυτό μου.» Και την αγαπούσαμε τόσο πολύ καθώς τόσο ανυποψίαστηέκανε δηλώσεις θεωρώντας ότι σήμερα απλώς της ήρθε να το κάνει αυτό, ότι αυτόδεν είχε καμία σχέση με όσα έχουν συμβεί και τις αλλαγές της ενέργειας. Είναιτόσο γλυκό και αθώο να σας παρατηρούμε! Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με όλους. Σαςβλέπουμε να βρίσκεστε μέσα στις νέες ενέργειες, να τις βιώνετε και να τις ζείτεκαι να θεωρείτε απλώς ότι είστε σε μια άλλη φάση, σε μια άλλη στιγμή χωρίς ν'αντιλαμβάνεστε ότι είστε σε μια άλλη ενέργεια!

Η νέα εισροή αφορά κυρίως τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες που έχουναφυπνισμένη την θηλυκή όψη του εαυτού τους, δηλαδή το αισθαντικό, διαισθητικόκαι δημιουργικό μέρος τους. Σας είπαμε ότι το δυναμικό σας βρίσκεται στη θηλυκήσας όψη, παρόλο που εσείς συνηθίζετε να πιστεύετε ότι σχετίζεται με τηναρσενική. Όμως το δυναμικό μέρος βρίσκεται μέσα στο δημιουργικό σας κομμάτι!Είναι η ανάγκη για δημιουργία που πυροδοτεί το δυναμισμό σας.

Με τη Σπορά Φωτονίων πολλά πράγματα θα γίνουν αντιληπτά και πολλά σημαντικά κλειδιά,που είναι μετέωρα σαν μεγάλα ερωτηματικά μέσα στις αύρες σας [κι όχι στιςσαύρες σας] θ' απαντηθούν. Οι σαύρες, έχουν απαντήσει προ πολλού σ' αυτά ταερωτηματικά ή αν θέλετε τα έχουν δημιουργήσει προ πολλού, για να υπάρχουν!Θέλουμε να παρατηρήσετε τους εαυτούς σας και τις αλλαγές σας τώρα που αρχίζει ηυλοποίηση της νέας ενέργειας. Παρατηρήστε εάν εκφράζεστε διαφορετικά, αν οιάλλοι αντιλαμβάνονται ότι είστε διαφορετικοί γιατί οι διαφορές θα είναι σαφείς.

Ευφυή Φωτόνια

Αυτό το κύμα φωτονίων είναι πολύ καλά κωδικοποιημένο. Δεν είναι απλώς φως και αγάπη.Φέρνει μαζί του Κλειδιά Αφύπνισης των ενεργειών σας. Τα φωτόνια ενώνονται μετην ενέργειά σας και μπαίνουν στην ενεργειακή σας ανατομία. Βρίσκουν τα ταίρια τους,τις θέσεις τους, και ξεκλειδώνουν στους σωστούς χρόνους κομμάτια του δικού σαςείναι. Μπορεί να ξέρετε ότι εσείς είστε οι Δημιουργοί! Δεν είστε όμως μόνοιΔημιουργοί! Δεν είστε ξεχωριστοί στην κίνηση και στην εξέλιξή σας από τουπόλοιπο της ζωής. Είστε οι Δημιουργοί γιατί αυτοί οι κωδικοί που κρύβονταιμέσα στα φωτόνια ενεργοποιούνται, απορροφούνται, αφομοιώνονται, εφόσον εσείςσυναινέσετε.

Θα ρωτήσετε: «Τι φωτόνια είναι αυτά; Φωτόνια με άποψη; Δηλαδή, ακούνε αυτά πουσκέφτομαι;» Θα σας απαντήσουμε: «φυσικά!» Είναι η νοημοσύνη του Δημιουργού πουέρχεται να σας συναντήσει σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να φροντίσει για τηνεξέλιξη. Δεν θα σας αναγκάσει όμως σ' αυτή την εξέλιξη.    

Αυτά τα φωτόνια με τους κωδικούς του χρόνου, κατά κάποιο τρόπο μιλάνε μαζί σας, σαςκαταλαβαίνουν, σας νοιώθουν, και γνωρίζουν εάν θέλετε ν' αλλάξετε κάτι, γνωρίζουνεάν είστε έτοιμοι και υπακούουν την εντολή που τους δίνετε ν' ανοίξουν.Μπορείτε να φανταστείτε φωτόνια που κρατάνε κομμάτια της συνειδητότητάς σας καιταξιδεύουν μέσα στο χρόνο για να σας συναντήσουν;

Κάθε φορά που γίνεται μια σημαντική μεταφορά από το Γαλαξιακό κέντρο, η ενέργεια πουμεταφέρεται δεν έρχεται μόνο για ένα διάστημα και μετά σταματά. Αυτό σημαίνειότι τα φωτόνια του ήλιου σας και η χημεία της ενέργειας της Γης δεν θα είναιποτέ πια ίδια. Ο ήλιος λούζει μ' ένα άλλο φως την ανθρωπότητα και περιβάλλεστεκαι ανασαίνετε αυτό το άλλο φως. Αυτό συμβαίνει και σ' όλους τους ήλιους μέσααπό τους οποίους πέρασε το κύμα φωτονίων. Έτσι αλλάζουν και πολλοί άλλοικόσμοι. Χάρη στο κύμα φωτονίων που έχει εσάς ως τελικούς διαχειριστές! Το Κύμααλλάζει τους ήλιους και κάνει διαφορετική δουλειά με τους δικούς τους κόσμους.Απίθανο δεν είναι;

Αυτό ανατρέπει οποιαδήποτε ανθρώπινη λογική, γιατί αν το φωτόνιο είναι το ίδιο απότη στιγμή που ξεκινάει το ταξίδι του μέχρι να φτάσει στη Γη, πως γίνεται νακάνει άλλη λειτουργία στους διάφορους κόσμους από τους οποίους περνάει; Δενβγάζει νόημα! Είναι παρανοϊκό, είναι παράλογο, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Κιόμως, αυτό το φως έρχεται στη Γη για διαχείριση! Μην εκπλαγείτε αν σας πούμεότι το φως γνωρίζει ποιος είναι να το διαχειριστεί. Ότι το ίδιο το φωςχρησιμοποιεί διαφορετικούς κωδικούς, ανάλογα με τους κόσμους από τους οποίουςπερνά!

Η Προίκα του Φωτός

Όταν το φως προικίζεται απ' την πηγή, προικίζεται με μια μεγάλη γκαρνταρόμπα. Η πηγήλέει στο φωτόνιο: «Καθώς θα πας αυτό το ταξίδι με προορισμό να φτάσεις εκεί, εγώ σου δίνω μια μεγάληγκαρνταρόμπα γιατί θα χρειαστείς διαφορετικά ρούχα να φορέσεις. Όλα αυτά είναιδικά σου. Θα είναι μαζί σου. Εσύ ξέρεις σε ποιο σημείο της διαδρομής, θα βάλειςποιο ρούχο. Κι ανάλογα με το ρούχο που θα βάλεις, θα ξέρουν κι εκείνοι να σεαναγνωρίσουν. Θα ξέρουν ότι αφοράς εκείνους και θα σε κάνουν δεκτό».

Αυτοί είναι κωδικοί της πραγματικότητας. Αυτό το φως έρχεται στον τελικό τουπαραλήπτη για να το διαχειριστεί. Αυτοί είστε εσείς! Το Σύμπαν σας παραδίδει τοφως, κάπως σαν το χρυσό δίσκο του εαυτού σας, ως κομμάτια της ύπαρξής σας πουτα δικαιούστε και είναι δικά σας για να τα υλοποιήσετε. Μπορεί ν' αναρωτηθείτετι είδους ερωτήματα μπορεί να λύσει ένα κύμα ευφυών φωτονίων; Η απάντηση είναι«πολύ μεγάλα!»

Τα Σιωπηρά Ερωτήματα

 «Για τι πνεύμα, αφού είμαι στον πνευματικό δρόμο, γιατί γλυκέ μου Αρχάγγελε υπάρχουν ερωτήσειςπου δεν μου απαντάς; Γιατί, αφού κάνω όσα πρέπει να κάνω, και τις προσευχές μουκαι τις επικλήσεις μου και τους καθαρισμούς μου και τις ενεργειακές μουθεραπείες, συνεχίζω να είμαι ένα απόλυτα προβληματικό ον;»

Αυτό είναι ένα ερώτημα που κάνετε και, φυσικά, το ακούμε!

Μεγαλώσατε και αφυπνιστήκατε, και οι περισσότεροι φαντάζεστε ή θα θέλατε να φανταστείτε τοπνεύμα σαν κάποιον που είναι συνέχεια δίπλα σας -και είναι-, και απαντά όλεςτις ερωτήσεις σας και λύνει όλα σας τα προβλήματα! Έτσι δεν είναι ή κάνουμελάθος; Το πνεύμα πολλές φορές φαίνεται ν' αποτυγχάνει σ' αυτές τις πολύαπαιτητικές αποστολές που του δίνετε!

Σας λέει η καθοδήγησή σας «κάντε θεραπεία, κάντε μια συνεδρία, κάντε αυτό, κάντεεκείνο, κάντε το άλλο». Εσείς τα κάνετε και παρόλα αυτά συνεχίζετε να νοιώθετεένα αξιολύπητο ον πάνω σ' ένα αξιολύπητο πλανήτη! Και υπάρχει μέσα στην ψυχήσας το ερώτημα που δεν ρωτάτε:

«Αν είστε πράγματι δίπλα μας και αν όλα αυτά είναι αλήθεια, τότε γιατί τα προβλήματά μου δεν λύνονται εύκολα και γρήγορα;
Κι αν είμαι ο Δημιουργός και ο πνευματικός κόσμος μας στηρίζει, τότε γιατί οι άνθρωποι περνάμε από τόσεςδυσκολίες, ακόμα κι όταν ζητάμε τη βοήθειά σας;»

Αυτές είναι πολύ βαθιές σιωπηρές ερωτήσεις... Και τις ακούμε! Αυτό που μπορούμε να κάνουμεγι' αυτές είναι να σας επιτρέψουμε να πιστέψετε αυτό που εσείς θέλετε! Δεν θέλουμενα σας πείσουμε ότι αυτό δεν είναι μια ψευδαίσθηση ή ένας ευσεβής πόθος. Θέλουμεόμως να είμαστε εκεί - είτε το πιστεύετε είτε όχι. Θέλουμε να παραμένουμε στο πλάισας - είτε μας δέχεστε είτε μας απορρίπτετε.

Το Κύμα Φωτονίων σας φέρνει αυτόματες εσωτερικές γνώσεις πάνω στα μεγάλα σιωπηράερωτήματά σας! Ενεργοποιεί εκείνα τα κομμάτια της ύπαρξής σας που συμπληρώνουντον εσωτερικό εαυτό.

Θέλουμε λοιπόν να συνειδητοποιήσετε ότι ξεκινήσατε από την πλήρη άγνοια της πνευματικήςσας ταυτότητας και κάνετε μια διαδρομή με την οποία ανακτάτε την πνευματική σαςταυτότητα και υπόσταση. Η διαδρομή αυτή είναι μια μεγάλη απόσταση σκέψεων,πεποιθήσεων, δομών ενέργειας, συχνότητας. Όταν αποφασίσατε να κάνετε τηδιαδρομή, γνωρίζατε ότι δεν θα έχετε ταυτότητα και ότι αυτή την ταυτότητα θ'αναζητήσετε σιγά-σιγά και θα την δημιουργήσετε με το δικό σας τρόπο. Θα τηνανακαλύψετε!

Καθώς λοιπόν εσείς αρχίσατε ν' ανακαλύπτετε την πνευματική σας ταυτότητα, αρχίσατε νακάνετε επαφή με την άλλη πλευρά του πέπλου, αρχίσατε λίγο-πολύ να εμπιστεύεστε,αρχίσατε λίγο-πολύ ν' ακούτε και η σχέση των δύο πλευρών έγινε πιο στενή. Αυτόόμως δεν σήμαινε ότι ο ρόλος μας θα ήταν να υποκαταστήσουμε εσάς στους δικούςσας ρόλους!

 Το Κρουαζιερόπλοιο

 Καθώς βρίσκεστε στον υλικό κόσμο και προσπαθείτε ν' αποκωδικοποιήσετε τα πράγματα -ποιοι είστε, ποια είναι η θέση σας στη ζωή, και πολλά άλλα-, θέλετε να παίρνετεαπαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες σας επί παντός επιστητού. Εάν είχατεγεννηθεί φωτισμένοι ή ξαφνικά είχατε μια πνευματική επιφοίτηση, αυτό θασυνέβαινε.

Εντούτοις, είναι προφανές ότι αυτή η ζωή δεν είναι ένα ταξίδι τουριστικό. Δεν ακούσατεκανέναν πριν έρθετε στον υλικό κόσμο, να σας μιλάει για μια κρουαζιέρα. Δεν σαςείπε κανένας ότι θα μπείτε σ' ένα κρουαζιερόπλοιο όπου θα σας τα φέρνουν όλαέτοιμα κι εσείς θα κάνετε τα μπάνια σας, θα τρώτε το φαΐ που κάποιος άλλος θαέχει μαγειρέψει, θα ξαπλώνετε στο κρεβάτι που κάποιος άλλος θα έχει καθαρίσει ήκάποιος άλλος θα έχει πλύνει τα σεντόνια του και γενικώς ότι εσείς απλώς θαείστε οι επισκέπτες ενός πανέμορφου κρουαζιερόπλοιου, όπου όλοι οι υπόλοιποιαπλώς θα σας υπηρετούν! Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο! Θα το θυμόμασταν!

Αντίθετα, σας είπαμε ότι μπαίνοντας σ' αυτό το κρουαζιερόπλοιο, εσείς θα μαθαίνατε όλεςτις λειτουργίες του, ώστε να μπορείτε ν' αναπληρώσετε οποιαδήποτε θέσηχρειαστεί, προκειμένου το κρουαζιερόπλοιο ναφτάσει στον προορισμό του. Αυτό το κρουαζιερόπλοιο δεν έχει στόχο ναπεριπλανιέται σ' ένα ωκεανό. Ξεκίνησε από κάπου για να πάει κάπου. Κι όλοι εσείς προθυμοποιηθήκατενα επιβιβαστείτε και να μάθετε όλες τις δουλειές, ώστε το κρουαζιερόπλοιο ναφτάσει εκεί που πρέπει.

Όταν λοιπόν μας ρωτάτε να σας δώσουμε μια απάντηση ή λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα,υπάρχουν κάποιες φορές που σας δίνουμε την φόρμουλα της λύσης. Αν αυτό συμβεί μεκάποιο διάμεσο, σας είναι εύκολο να πείτε ότι το διάμεσο δεν είναι αρκετά καλό,γι' αυτό δεν σας δίνει την απάντηση. Αν όμως συμβεί σε διαλογισμό, είναι πιοδυσάρεστο, γιατί τότε κατηγορείτε τον εαυτό σας ότι δεν είναι αρκετά καλός. Κιαν γίνει με ένα φίλο σας, είναι λιγότερο κακό γιατί ούτως ή άλλως, αφού εσείςδεν μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεπαθητικά, το ίδιο θα ισχύει και για τουςάλλους! Εντούτοις, δεν σκέφτεστε ότι τα μέρη που μένουν κενά και τα ερωτήματαπου δεν παίρνουν απάντηση, είναι τα κομμάτια που εσείς οι ίδιοι πρέπει ναερευνήσετε! Είναι πληροφορίες για τις οποίες εσείς πρέπει να κινηθείτε και ναβάλετε την ενέργειά σας σε δράση!

Το πνεύμα σας λέει: «Πίστευε και ερεύνα».Διάβασε, σκάλισε, συζήτησε, ρώτησε. Πρέπει εσύ να γεμίσεις αυτό το κενό μεγνώση και επίγνωση. Πρέπει να συγκεντρώσεις ενέργεια και πληροφορίες.

Ξεχνάτε ότι το πεπρωμένο σας είναι να γίνετε κύριοιτου εαυτού σας! Αυτό σημαίνει ότι είστε κύριοιμέσα σε μια πραγματικότητα και μαθαίνετε ν' αντιλαμβάνεστε πώς λειτουργούν οιενέργειες της πραγματικότητας. Κι οι ενέργειες, αγαπητοί μας φίλοι, δεν είναιγενικές και αόριστες. Οι ενέργειες έχουν σάρκα και οστά, έχουν σκέψεις, έχουνσυναισθήματα, έχουν προθέσεις, έχουν κίνητρα.

Δεν είναι το ταξίδι μέσα στο κρουαζιερόπλοιο, ένα ταξίδι γεμάτο φως και αγάπη όπουεσείς δεν σκέφτεστε τίποτα γιατί όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί. Το ταξίδι στοκρουαζιερόπλοιο είναι ένα ταξίδι όπου υπάρχει φως και αγάπη και συνέχεια υπάρχουν προβλήματα. Αυτό σαςεξωθεί να προβληματιστείτε, να συλλογιστείτε, να διαλογιστείτε, ναπερισκεφτείτε, να συζητήσετε, ν' ανταλλάξετε, να κάνετε πάρα πολλά πράγματα!Όχι μόνο να ρωτήσετε εμάς!

Δεν κάνετε ένα ταξίδι όπου η σκέψη σας είναι περιττή και μόνο τα συναισθήματά σαςείναι σημαντικά. Αν η σκέψη σας είναι περιττή, τότε δεν υπάρχετε! Αν οεγκέφαλός σας είναι ανενεργός, και το γλυκύτατο Πνεύμα σας τα δίνει έτοιμα,λυπούμαστε αλλά εσείς δεν ζείτε! Κάνετετο ταξίδι με το κρουαζιερόπλοιο για να φτάσετε στη συνειδητή κατάσταση. Αυτό απαιτείσκέψη, διαδικασία σκέψης και φέρνει μεγάλα ερωτηματικά - τα οποία όμως φοβάστενα ρωτήσετε και να ερευνήσετε.

Αυτό λοιπόν αλλάζει! Το Κύμα Φωτονίων ανοίγει το κανάλι των εσωτερικών απαντήσεωνκαι συνειδητοποιήσεων! Ίσως το πνεύμα δεν ήταν τόσο κακό! Τώρα κατανοώ τισυμβαίνει με τους άλλους και με μένα! Τώρα ξέρω γιατί δεν μου απαντούσαν! Τώρα καταλαβαίνωτο κίνητρό τους! Τώρα καταλαβαίνω που θέλω να φτάσω! Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτόείναι μεγάλη εξέλιξη!

Έχουμε πει ότι όλος ο δρόμος για τη φώτιση είναι στρωμένος με ένα χαλί που έχειεπανειλημμένα τυπωμένη πάνω του τη λέξη «Εμπιστοσύνη, Εμπιστοσύνη, Εμπιστοσύνη».Τις εποχές που οι απαντήσεις δεν έρχονται όλες, μόνο η εμπιστοσύνη μπορεί νασας κάνει να μην διακόψετε το ταξίδι σας. Μόνο χάρη στην εμπιστοσύνη μπορείτενα συνεχίσετε να πιστεύετε. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να γεμίσει αυτό το κενό! Μόνοη εμπιστοσύνη μπορεί να σας κάνει να πείτε, ότι το κενό μπορεί να υπάρχει για τοκαλό σας, για να το γεμίσετε εσείς με πληροφορίες και γνώσεις!

Η νέα εισροή λοιπόν αλλάζει τον συσχετισμό των θηλυκών και αρσενικών ενεργειών:πολλά πράγματα γίνονται αντιληπτά και γνωστά. Η αλλαγή αυτή δεν θα σας φέρεικοντά μας, ούτε θα πέσετε ξαφνικά στην αγκαλιά μας. Αυτό το νέο κύμα σαςσπρώχνει πιο πολύ κοντά σε σας, κοντά στον δικό σας εαυτό, στην δική σαςικανότητα να έχετε τη πληροφορία, τη συνειδητοποίηση, την απάντηση. Αυτό πουεπαγγέλλεται αυτή η αλλαγή είναι η δική σας εμφανής παρουσία.

Ας το πούμε πιο απλά: η Νέα Σελήνη και το Κύμα Φωτονίων αναγγέλλουν την Εμφάνισητων ανώτερων εαυτών! Οι Ανώτεροι Εαυτοί γίνονται ορατοί. Το 11, το οποίο δενφαίνεται να διαδραματίζει κάποιο ρόλο, είναι ένας κρυμμένος κωδικός μέσα σ'αυτό που διαδραματίζεται. Όσοι κατανοούν, πέρα απ' αυτό που ακούγεται, σκαλίστετο. Το 11 σας υποσχέθηκε τη συνάντησή σας με τον εαυτό σας και αυτή η αλλαγήεγκαινιάζεται αυτή την περίοδο. Έχει ένα τεράστιο 11 σαν κωδικό μέσα της. Αυτόαφορά και μνήμες σας και ικανότητές σας και λειτουργίες σας και τον τρόποδράσης σας. Απλώνεται σ' όλα τα επίπεδα του εαυτού σας.

 Θα ήταν ενδιαφέρον εάν καταγράφατε αυτά τα πεδία, όπως σήμερα τα' αντιλαμβάνεστε:

1= συναίσθημα, 1= νόηση, 1= γενικότερες αισθήσεις, 1= η εκτίμησή μου για τον εαυτόμου, 1= τι πιστεύω για μένα, 1= τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα, 1= ποιο είναιτο καλύτερό μου σημείο, 1= ποιο είναι το χειρότερό μου σημείο. Πώς θα ταβλέπατε αυτά μετά από 6 μήνες; Εάν τα καταγράφατε, θα κατανοούσατε πως γίνεταιένα κύμα ενέργειας ν' αλλάζει το είναι σας! Πώς γίνεται να είστε τόσο άρρηκταδεμένοι με φωτόνια, πώς γίνεται να είστε Δημιουργοί και ταυτόχρονα οιΣυνδημιουργοί μαζί με άλλους.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες εξηγώντας σας τεχνικές που αφορούν τους κόσμουςπου μεσολαβούν από το Γαλαξιακό κέντρο μέχρι εδώ. Η ενέργεια αυτού που έχετεγνωρίσει ως Ιησού, είναι μέρος του κωδικού του 11. Διαδραματίζει ενεργό ρόλομέσα σ' αυτό το κύμα ροής. Θα μπορούσαμε να σας μιλήσουμε για το αγωνιώδεςταξίδι του Ιάκωβου μέσα στις πρώτες 3 διαστάσεις της Γης και τα σκληράερωτηματικά του απέναντι σε κάθε μια διάσταση. Και αυτό θα μας έδινε την αφορμήγια να κάνουμε παρέα μαζί σας για πολλές ώρες ακόμα...

Και ίσως το κάνουμε κάποια στιγμή σύντομα. Γιατί το ταξίδι του Ιάκωβου μέσα στις 3πρώτες συχνότητες, είναι το πιο αγωνιώδες, ενδιαφέρον, συγκινητικό καιπεριπετειώδες ταξίδι που έχει κάνει ποτέ ο Ιάκωβος. Αφήνοντάς σας με τηνπεριέργεια αναμμένη, ίσως με μια γλυκιά προσδοκία στις καρδιές σας, σαςαγκαλιάζουμε στοργικά, θυμίζοντάς σας να σέβεστε ο ένας τον άλλον κι όλους τουςυπόλοιπους, θυμίζοντάς σας την ώρα σας του κενού, ν' απλώνετε την αγκαλιά γιαάλλους. Θυμίζοντάς σας ότι ακόμα κι όταν δεν θέλετε να θυμάστε, δεν πειράζει, ηαγάπη συνεχίζει και είναι παρούσα.

Και έτσι είναι!

Ερωτήσεις

Ερ: Θα ήθελα να πω ότι πριν από μερικά χρόνια σ' ένα όνειρο, είδα αυτό το 11 που λέτε και θέλωνα ρωτήσω. Είχα δει το 11110. Ήταν δύο 11άρια μαζί με το μηδέν. Θα ήθελα ναρωτήσω, είχα ένα άνοιγμα, τι είχα όταν είδα αυτό ανάμεσα σ' όλα τα άλλα;

Απ: Η απάντηση δεν αφορά έναν άνθρωπο, γιατί είναι πολλοί που έχουν δει αριθμούς να τους δίνονταιή ν' ανοίγονται ή να εμφανίζονται στα όνειρά τους ή να είναι γραμμένοι πάνω σεκάποιο αντικείμενο, ή να τους ακούνε. Επομένως, το ερώτημα από τη δική μαςοπτική είναι σαφές ότι δεν αφορά έναν και ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουντο ίδιο ερώτημα που αφορά τους αριθμούς.

Το παράδοξο είναι ότι κανένας δεν βλέπει αριθμούς περίεργους όπως 1768563. Γιατίάραγε; Ίσως γιατί δεν θα το θυμόσασταν, αλλά ξέρετε ότι δεν είναι αυτή ηαπάντηση!

 Εισαγωγή στο Νόημα των Αριθμών

Όταν βλέπετε συνεχόμενους ίδιους αριθμούς στη σειρά, θα σας το λέγαμε: Μετρήστε ταβήματά σας! Όσο πιο μεγάλη είναι η σειρά των αριθμών, τόσες είναι οι αλλαγές σεεπίπεδο αντίληψης ή κυτταρικές μεταμορφώσεις που ανοίγουν μπροστά σας σαν δρόμος.Φανταστείτε ότι οι 4 άσσοι στη σειρά, είναι τέσσερα μεγάλα βήματα στην ενέργειάσας, 4 διαφορετικοί εαυτοί οι οποίοι ανοίγουν για να περάσετε μέσα τους. Πολλέςφορές το λέτε μύηση και θεωρείτε την εμφάνιση του 111, του 222, του 4444 ως πολύκαλό οιωνό. Και είναι πράγματι καλός οιωνός, διότι σημαίνει ότι ανοίγει έναςσωλήνας ενέργειας δυνατοτήτων μπροστά σας για να τον βαδίσετε.

Αν παρατηρήσετε αυτά που συμβαίνουν -να γιατί τα ημερολόγια μερικές φορές είναι χρήσιμα-μετά το όνειρο, θα δείτε ότι μεσολάβησαν τέτοιες μεταμορφώσεις. Ότι αλλάξατεπολύ. Θα μου πείτε αυτοί που βλέπουν το 11 είναι τυχεροί γιατί έχουν λιγότερανα κάνουν σε σχέση με εκείνους που βλέπουν το 11111. Θα σας απαντήσουμε ότι δενείναι τόσο απλό!

Για τον καθένα ανοίγει ένας διάδρομος δυνατοτήτων σε σχέση με το που βρίσκεται ο ίδιος.Μπορεί κάποιος να δει το 11 και να ξέρει ότι ανοίγουν δυνατότητες και ευκαιρίες.Αφού συναντήσει τις δύο ευκαιρίες και τις αξιοποιήσει, μετά μπορεί να δει το111111!!! Και πάνω που θα ήταν έτοιμος να κάνει ένα πάρτι για την ολοκλήρωσητης διαδικασίας του, ξαφνικά να δει μπροστά του έναν ακόμα μεγαλύτερο διάδρομο,με ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και ευκαιρίες.

Η επανεμφάνιση σημαντικών αριθμών πάντα σηματοδοτεί μεγάλες αποταυτίσεις. Αυτός είναιο καλύτερος τρόπος για να το πούμε. Έχετε ακούσει πολλές ερμηνείες για αριθμούςκαι θα θέλαμε να προσφέρουμε μερικές ακόμα.

Ερμηνείες Αριθμών

 Όταν βλέπετε το 1, σημαίνει ότι το βαθύτερο μέρος της διαδικασίας σας, αφορά τησχέση με τον εαυτό σας. Εκεί είναι το επίκεντρο.

Όταν βλέπετε το 2, μπορείτε να σκεφτείτεότι αυτή η διαδικασία [π.χ, τα τρία 222], έχει να κάνει με μια αποταύτιση ηοποία όμως σχετίζεται με εσάς σε σχέση με τους άλλους.

Στην πρώτη περίπτωση έχετε εσάς με τον εαυτό σας, στη δεύτερη περίπτωση έχετε εσάςμε τους άλλους.

Όταν βλέπετε το 3, ή πολλά 3 στη σειρά,δεν είστε στο επίκεντρο μιας ενέργειας που δουλεύει με εστίαση τον εαυτό της ήτους άλλους, αλλά βρίσκεστε στην περίοδο όπου δουλεύετε τα δύο προηγούμενα, δηλαδήτην σχέση σας με τον εαυτό σας και τη σχέση σας με τους άλλους, σε σχέση με τοπνεύμα. Το 33333 είναι από τους πιο δύσκολους αριθμούς προς αφομοίωση στηνκαθημερινή σας διαχείριση. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι δεν τα ερμηνεύετε έτσι,αλλά δεν είστε πια αρχάριοι. Μπορείτε να τ' ακούσετε έτσι.

Το 333 σημαίνει ότι θ' αντιμετωπίζετε ταυτόχρονα τα θέματα με τον εαυτό σας, με τους άλλους και με το πνεύμα!Σημαίνει ότι θ' αντιμετωπίζετε ταυτόχρονα την αρνητικότητα σε σχέση με τον εαυτό σας, την αρνητικότητα σε σχέση με τους άλλους και την αρνητικότητα σεσχέση με το πνεύμα! Το 333 σημαίνει μεγάλη κρίση και μεγάλη ευκαιρία! Σημαίνει ότί ή θα κάνετε πίσω ή θα περάσετε τη Χρυσή Πόρτα. Είναι τόσα πολλά αυτά που υπάρχουν γύρω σας, που ή θα βάλετε ένα καπάκι πάνω στο κεφάλι σας ή θα περάσετετην πόρτα, έστω και αν φοβάστε.

Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι απαντούν και στα 333. Μπορεί λίγο ναταλαιπωρούνται, μπορεί καμιά φτερούγα να πηγαίνει μονόπαντα, μπορεί λίγο τοστομάχι να ενοχλεί, μπορεί λίγο το κεφάλι να έχει πρόβλημα, αλλά οιπερισσότεροι απαντάτε και στους 3 και όπως λένε στα παραμύθια σας, και ζουνευτυχισμένοι από εκεί και πέρα. Αλλά που δεν είναι ακριβώς έτσι!

Γιατί τότε έρχεται το 444! Αυτό έρχεταικοντά σας με τέτοιο έρωτα και σας λέει «είσαι εκπληκτικός! Τα κατάφερες τόσοκαλά! Απάντησες και σε σένα και στους άλλους και σε μένα! Πάρα πολύ σε λατρεύω!Εγώ σε προορίζω για μεγάλα πράγματα! Εγώ δεν θέλω ν' ασχολείσαι με αυτά πουασχολιόσουν, θέλω ν' ασχολείσαι μ' άλλα. Γιατί τώρα έχω δει πια ότι μπορείς ν'αντέξεις και σένα και τους άλλους και μένα και θέλω να σου ζητήσω αν θέλεις, ναδουλέψεις για εμένα, με εσένα, για τους άλλους. Δεν είναι καλή ιδέα;

Και εσείς λέτε: Εδώ τα κατάφερα με το 333 με σένα θα φοβηθώ; Γιατί νομίζεις ότι ταέκανα εγώ όλα αυτά; Για να δουλέψω με μένα, με τους άλλους και με εσένα. Και χαίρεστεπολύ όταν βλέπετε το 444444, γιατί είναι το καινούργιο σας άνοιγμα, οικαινούργιες πόρτες. Είναι οι καινούργιες δυνατότητες που έρχονται για σας.Γιατί το 44444 δίνει νόημα σε όλα όσα είχαν γίνει μέχρι τότε.

Και ενώ τα καταφέρνετε τόσο καλά και δουλεύετε με σας για τους άλλους, για τοπνεύμα, αρχίζετε και βλέπετε το 555555.Τι ωραίος αριθμός! Και είναι εύκολο να βρείτε τα πολλαπλάσια! Είναι πολύ πιογραμμικός σαν αριθμός, σε σχέση με το 4, με το 3, με το 2. Τι εύκολο να τοδιαιρέσω, τι εύκολο να το πολλαπλασιάσω! Και συναντάτε τον επόμενο στη σειράκαι σας λέει, «Καλά είσαι εκπληκτικός! Έχεις τον εαυτό σου, έχεις τους άλλους,έχεις το πνεύμα και δουλεύεις και για τους άλλους! Είσαι ένα εκπληκτικό ον, οιδυνατότητες που σου έλεγε το 444 είναι αστείες μπροστά στις δυνατότητες πουβλέπω εγώ! Τον ακούτε, καθώς είναι ντυμένος τόσο όμορφα στα μπλε και σας αρέσειτόσο πολύ αυτό το χρώμα...

Αλήθεια, ρωτάτε, πιστεύεις ότι μπορώ ακόμα περισσότερα; Εκείνος είναι τόσο βέβαιος γι'αυτό! Μα φυσικά δεν το συζητώ! Θες να δουλέψεις για το 5555; σας ρωτά. Καιεσείς φυσικά απαντάτε: εδώ τα έχω καταφέρει με το 4444. Έχω κάνει τόση δουλειά,εδώ θα κολλήσω; Είμαι έτοιμος για το 5555, άσε που είμαι και περίεργος πια ναδω τι άλλο μπορώ να κάνω;

Και το 5555 ανοίγει μια πόρτα και μπαίνει πρώτα εκείνο και σας λέει: ακολούθα με.Κι έτσι όπως είναι ωραίος και μπλε βαθύς ο χιτώνας του, είναι μαγικός. Σαςθυμίζει τα παραμύθια, με τις πριγκίπισσες, με τους κύκνους και τους βασιλιάδες.Και το ξέρετε ότι κάτι μαγικό θα δείτε μόλις περάσετε την πόρτα. Κάτι άλλοσυμβαίνει εκεί, μεγαλύτερο απ' τα προηγούμενα. Και μπαίνετε μέσα καιεκστασιασμένοι βλέπετε τη Γη, ένα στρογγυλό, ζωντανό κόσμο σεμικρογραφία.

-Τι είναι αυτό; ρωτάτε. Μα είναι όλος ο κόσμος της Γης!

-Κι εγώ τι θα κάνω μ' αυτό; ρωτάτε.

-Μα το 555555 ή και το ένα 5 μόνο αρκεί για να σου επιτρέψει να περάσεις σ' αυτήτην αίθουσα. -Εντάξει, ήρθα, αλλά εγώ τώρα τι θα κάνω;

Δεν υπάρχει πρόβλημα, σου λέει, θα δουλεύεις με τον εαυτό σου, θα δουλεύεις τιςσχέσεις σου με τους άλλους, θα δουλεύεις για το πνεύμα με τους άλλους και με τηΓη.

- Και τι θα κάνω εγώ για τη Γη;

- Δεν σου μίλησε κανένας από τους προηγούμενους γι' αυτό τον κόσμο;

- Πρώτη φορά το ακούω!

- Καλά δεν σου μίλησε ο προηγούμενος για τα καλά που σε περιμένουν αργότερα;Προφανώς ζήλευε, δεν ήθελε να φτάσεις σ' αυτή την αίθουσα, ν' ανακαλύψεις αυτότο μυστικό.

Βρίσκεστε μέσα στη μαγεία του 5555555, όπου όλα είναι δυνατά! Αρχίζετε να συσχετίζεστε μετη Γη, με εσάς πάνω στη Γη.

Αν κοιτάξετε μέχρι πριν το 555555 θα δείτε ότι δεν στέκεστε πουθενά. Είστε εσείς,είναι οι άλλοι, είναι το πνεύμα, είναι η δουλειά σας, αλλά που είστε;Πάνω σε ποιο κόσμο στέκεστε, πετάτε, έχετε σώμα; Η επαφή με τον εαυτό σας, μετους άλλους, για τους άλλους και για το πνεύμα, μπορεί να γίνει και χωρίς σώμα!Κάπως έτσι δεν σας μιλάμε εμείς αυτή τη στιγμή;

Έρχεται λοιπόν το 555 να σας φέρει στην πραγματικότητα του κόσμου σας. Κι είναι τόσοεύκολο να το πολλαπλασιάσετε ή να το διαιρέσετε και να εξοικειωθείτε μαζί τουγιατί είναι ο κόσμος σας! Γιατί είναι ο κόσμος τον οποίο βλέπετε, ακουμπάτε,ακούτε, μυρίζετε, πατάτε. Είναι τόσο εύκολο! Ακριβώς, αγαπητοί μας, οι πέντεαισθήσεις. Είναι ο κόσμος σας, είναι οικείος, είναι δικός σας.

Αυτή η σφαίρα είναι τόσο μαγική γιατί δεν είναι στατική. Βρίσκεστε σ' ένα πολύ ωραίοχώρο, στον οποίο δεν μπαίνουν πολλοί. Κι όμως εσείς μπήκατε! Καταλαβαίνετε ότιη σφαίρα είναι ζωντανή, κινούνται πράγματα επάνω της, πάλλεται, έχει ζωντανάχρώματα, κάτι ζωντανό υπάρχει. Αυτή η σφαίρα είναι ακριβώς ίδια με τη Γη, κάθεστιγμή, κάθε λεπτό. Δεν βρίσκεστε όμως στη Γη, ενώ τη βλέπετε. Βρίσκεστε σ' έναάλλο ήλιο που κρατάει τη Γη μέσα του και που σας δίνει πρόσβαση να περάσετεμέσα της, όταν έχετε δουλέψει και για το 444444. Μπορεί να έχετε δουλέψει σεπροηγούμενη ζωή, μπορεί να έχετε δουλέψει σε μελλοντική ζωή. Το σημαντικό είναιότι σας δίνει την πρόσβαση.

Επειδή λοιπόν το 555555 είναι το μεγάλο εισιτήριο που φέρνει εσάς μέσα σ' αυτή τηνπραγματικότητα και σ' αυτό τον κόσμο, φανταστείτε τι ακολουθεί στο 666666. Αν βρίσκεστε ήδη μέσω της Γηςσ' έναν άλλο ήλιο, που μπορείτε άραγε να είστε όταν εμφανίζεται ο επόμενοςχρυσός και σας χαιρετάει; Υποκλίνεται και σας λέει:

- Δεν έχω λόγια να εκφράσω την τιμή που νοιώθω που σε βλέπω μπροστά μου.

Εσείς τον κοιτάτε και ρωτάτε: Μιλάτε σε μένα;

- Φυσικά, σε σένα μιλάω! απαντά. Πιο πολύ απ' όλα με συγκίνησε η ευαισθησία σουμε τον κόσμο της Γης! Εσείς μένετε άναυδοι!

- Ορίστε;

- Έχουμε τόσο πολύ συγκινηθεί όλοι εμείς! λέει. Και ξαφνικά βλέπετε χιλιάδες ίδιους!

- Είμαστε τόσο συγκινημένοι, ιδιαίτερα από αυτά που έκανες στον κόσμο του 555555.

Είσαστε πάλι μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή. Τολμάτε και κάνετε την ερώτηση:

- Συγνώμη, εσείς μου λέγατε, ότι με τους ανθρώπους έπρεπε να δουλέψω ή έχωκαταλάβει λάθος;

- Μα φυσικά δεν διαφωνούμε, πολύ καλά κατάλαβες!

- Τότε πως γίνεται όλο αυτό που μου λες τώρα με το 555555;

Εκείνος σας δείχνει όλους αυτούς τους χιλιάδες που είναι ίδιοι μ' εκείνον, και σας λέειτόσο μα τόσο φυσικά:

- Ότι κι αν έκανες με τους ανθρώπους στο 333 και στο 444, θα έμεναν αιώνιακαταδικασμένα, σε μια πολύ μικρή αποτελεσματικότητα που δεν θα είχαν πραγματικάνόημα, ή ουσιαστική έννοια, αν δεν είχες πάει στο 555. Για πες μας εσύ όμως πουπήγες στο 555, το ένοιωσες αυτό;

Εσείς σκέφτεστε πως ήσασταν στο 444, τι έγινε στο 555; Στο 555 έγιναν τα μεγάλαπράγματα!

Το 555 είναι που με πήρε και με σήκωσε! σκέφτεστε. Και συνειδητοποιείτε πως ό,τιείχατε θεωρήσει ότι ήταν πρόκληση στο 1,2,3,4 δεν ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτάπου έγιναν στο 5! Αρχίζετε λοιπόν να καταλαβαίνετε από μια άλλη οπτική το τιεννοεί. Κι εκεί αρχίζει να σας δείχνει, ότι υπάρχει μια τεράστια σκάλαδυνατοτήτων. Το να είστε στην αίθουσα του 222 ήταν εξαιρετικό! Το να βρίσκεστεστο 4444 ήταν εκστατικό! Αλλά τώρα σας λέει, ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα κιότι το δυναμικό είναι γι' ακόμα πιο ουσιαστικά, αποτελεσματικά πράγματα. Τώρακαταλαβαίνετε ότι το 555 σας εκτίναξε σ' ένα επίπεδο συνειδητότητας, όπου το τισημαίνει δυναμικό ή δυνατότητες, άλλαξαν έννοια. Τώρα καταλαβαίνετε ότι ακόμακι η εργασία με τους Αγγέλους και τους Αρχαγγέλους, ήταν μια προετοιμασία τηςαντίληψής σας και των αισθήσεών σας για τη συνέχεια!

Τώρα αντιλαμβάνεστε στο επίπεδο του 6, όχι πια μόνο τον κόσμο της Γης, στο υλικό τουεπίπεδο, το θεϊκό σχέδιο - το ταξίδι της Γης στο χρόνο, σε σχέση με άλλουςχρόνους. Και εκεί σας καλούν όλοι μαζί, σε μια άλλη διαδρομή.

666666666: ο χρόνος και το ταξίδι στο χρόνο.

666666: έλα να γνωρίσεις τους χρόνους της Γης. Έλα ν' αποκοπείς από το γραμμικό χρόνο,έλα να νοιώσεις πέρα απ' όλο αυτό το τεράστιο που έχεις ήδη νοιώσει, αυτό πουυπάρχει σ' όλο το χρόνο, έλα να θυμηθείς όλη την ιστορία κι έτσι να κατανοήσειςτο δικό σου ρόλο μέσα σ' αυτό, στον κύκλο του χρόνου.

Δεν πετάνε όλοι τη σκούφια τους, αλλά οι περισσότεροι την πετάνε.

Ρωτάτε: Ταξίδι στο χρόνο; Αφυπνίσεις; Θα ξέρω τι έχει γίνει πριν και μετά, θα καταλάβωγιατί είμαι εδώ, που στέκω, τι άλλα πράγματα έχω τη δυνατότητα να κάνω; Και οχρυσός γελάει, λέει: - Ακριβώς αυτά και άλλα πολλά! Θα έρθεις μαζί με όλουςεμάς; Αν έρθεις θα γίνεις χρυσός! Εδώ δεν μπορείς να είσαι όπως ήσουν. Θ'αλλάξεις. Πρέπει να γίνεις σαν και μας, είσαι έτοιμος;

Κι ενώ μέχρι τότε, ήσασταν τόσο έτοιμοι για αυτή την ώρα, ξαφνικά σύγκρυο κιανατριχίλα πέφτει. Θ' αλλάξω, άρα δεν θα είμαι πια αυτό που είμαι; αναρωτιέστε. Θα χαθώ και θα γίνω κάτι άλλο; Πώς θαείναι αυτό το άλλο;

Αφού περνάτε την ώρα της κρίσης, οι περισσότεροι αποφασίζετε ν' αλλάξετε. Μεταμορφώνεστεπραγματικά στη συνειδητότητά σας, καθώς ο κόσμος κι εσείς στο τώρα σας,αρχίζουν ν' ανοίγουν σαν μαγικά τραπουλόχαρτα στη ζωή σας. Δεν γίνεται σε μιαμέρα. Μπορεί να είναι αρκετά τα 666 και αρκετές οι στάσεις αποταύτισης από τονχρόνο και αποδέσμευσης της συνειδητότητάς σας απ' όσα έχετε μάθει και έχετεακούσει. Αυτή είναι η προσωπική σας εμπειρία και ανάμνηση του χρόνου και τουκόσμου σας.

Και αφού γίνει αυτό και αφού έχετε εξοικειωθεί κι έχετε θυμηθεί τις ιστορίες καιτην ιστορία, και εδώ, στο 6, έχετε αποδραματοποιήσει τον εαυτό σας - γιατί αυτήη αποταύτιση μέσα σ' όλο το χρόνο σιγά-σιγά ισοπέδωσε τις ταυτίσεις του εαυτούσας με τη σημαντικότητα των χρόνων, και αφού έχετε έρθει σε μια τέτοιαεσωτερική αποταύτιση, και αφού έχετε αποκτήσει μια αιώνια ηρεμία μέσα σας,κατανοώντας από την καρδιά σας και από την κοιλιά σας το ταξίδι σας,

εμφανίζεται το 777777 το οποίο είναιενθουσιασμένο, είναι εκστασιασμένο. Εσείς περιμένατε ότι ο επόμενος που θα σαςσυναντήσει θα υποκλιθεί, θα είναι επίσης συγκινημένος και το 777 σας θυμίζεικάτι ανάμεσα σε χαζοχαρούμενο άνθρωπο και αποτρελαμένο ξωτικό!

- Μα δεν μπορεί, κάποιο λάθος υπάρχει εδώ, το 7777 δεν μπορεί να είναι έτσι,αποκλείεται! Δεν γίνεται! Εάν το 666 μόνο που δεν έκλαιγε από τη συγκίνηση πουμε έβλεπε, δεν μπορεί τώρα να ζω κάτι τέτοιο. Κάποιο μπέρδεμα υπάρχει...

Το 777777 είναι πολύ διαφορετικό απ' όλα τα προηγούμενα. Και στη μορφή του καιστις συνήθειές του. Με το που σας συναντάει, σας πιάνει την πάρλα.

- Τι κάνεις ρε μεγάλε; Πως είσαι, πως τα περνάς; Καιρό είχα να σε δω, που ήσουνα;

- Παρακαλώ, που βρίσκομαι; Πώς μιλάει έτσι ο τύπος; Τι γίνεται με τη συνειδητότητα;Που έχω πάει ακριβώς;

Και εκείνο λέει: Εγώ είμαι, το 777777! Θεϊκός απεσταλμένος, θυμάσαι;

- Θεϊκός απεσταλμένος, εσύ;;; Με τα κουδούνια στο κεφάλι να βαράνε και τα χάχανακαι την εμφάνιση που έχεις; Ντυμένος με παρδαλά χρώματα, χωρίς καμία εμφανήαποτύπωση σοβαρότητας;

- Μα φυσικά εγώ είμαι, καλά δεν θυμάσαι τίποτα;

- Τι να θυμηθώ δηλαδή; Έχω θυμηθεί όλη την ιστορία του κόσμου μου, δεν θα μου πειςεμένα ότι δεν θυμάμαι τίποτα! Εσύ τι κάνεις και πως είσαι έτσι;

Το 777 δεν φαίνεται να χαμπαριάζει τίποτα.

- Εγώ είμαι μια χαρά, εσύ είσαι χάλια!

- Ε, δεν θα μου πεις ότι είμαι χάλια μετά από το 111, το 222, το 333, το 444, το555 και το 666 που έχω μάθει και έχω διαχειριστεί! Αυτό παραπάει! Κι αν ήταν ναμου το πει κάποιος, να μου το έλεγε κάποιος με κάποια εξουσία και δύναμη.

Το 777 σας κοιτάει κάπως ενοχλημένο.

- Α, έτσι ε; Δηλαδή δεν σου μοιάζω εγώ για να έχω κάποια δύναμη;

- Ε, όχι προφανώς όχι.

- Χα χα χα χα!! Κοίτα, γελάει το αναίσθητο!

- Πάρα πολύ ωραία, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σε κάνω βάτραχο! λέει εκείνο.

Και ξαφνικά βρίσκεστε σε μια άλλη ενέργεια... Δεν είστε αυτό που ήσασταν, κοιτάτεγύρω σας με άλλα μάτια και συνεχίζετε να τον βλέπετε και ξέρετε ότι κάτι σαςθυμίζει, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε γιατί το θυμάστε αυτό που βλέπετε. Δενμπορείτε να θυμηθείτε... Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το ον, αλλά που άραγε; Πωςβρέθηκα εγώ εδώ; Ποια ήταν η τελευταία σκηνή από την προηγούμενή μου ζωή; Δενείμαι τόσο σίγουρος. Τι έγινε; Που είμαι; Τι συμβαίνει;

Το 777 παίζοντας, σας ξαναλλάζει. Ξαναβρίσκεστε στη συνηθισμένη σας ενεργειακήμορφή.

- Που είμαι; ρωτάτε πάλι. Εσένα σε θυμάμαι, κάτι μου έλεγες πριν που με ενόχλησεκαι δεν θυμάμαι και τι μου είπες. Τι έγινε στο ενδιάμεσο;

Το 777 συνεχίζει και γελάει και λέει:

- Στο ενδιάμεσο δεν έγινε τίποτα άλλο εκτός από το ότι εσύ έγινες βάτραχος γιατίυποτίμησες τις δικές μου δυνατότητες! Και μ' αρέσει πολύ να παίζω με κάποιουςσαν κι εσένα. Γιατί αυτοί που έρχονται από το 666 έχουν πολύ μεγάλη ιδέα πιαγια τον εαυτό τους!. Τότε είναι η ώρα του 7777777777 κι αυτό που έχεις ναδιανύσεις θα είναι ένα μάθημα που θα σε φέρει στα ίσια σου γιατί τα έχειςξεχάσει τα πράγματα. Γιατί πίστεψες ότι έχεις γίνει πολύ μεγάλος και τρανός.

Το 777, σας βάζει στον κόσμο του παιδιού. Σας φέρνει εμπειρίες από έναν κόσμοο οποίος έχει σοφία, ταξιδεύει στο χρόνο, αλλά δεν έχει εγωισμό και δεν έχειάποψη παγιωμένη για τον εαυτό του.

Το 777, είναι ίσως το πιο δύσκολο χαλί να περπατήσετε, γιατί πάνω εκεί που έχετενοιώσει τόσο καλά με σας και τόσο masters των ικανοτήτων σαςκαι της χρησιμότητάς σας, σας ζητείται να ξαναγίνετε παιδιά! Σας ζητείτε ναβγάλετε τα ρούχα που φοράτε και να βρείτε το χιούμορ σας, την ευαισθησία σας,την απλότητά σας, το συνηθισμένο τρόπο που είστε από τη φύση σας.

Το 777 σας λέει:

- Καλώς ήρθες εδώ όπου μπορείς να είσαι πάνσοφος και παντοδύναμος, εφόσον όμωςείσαι απλός, εφόσον είσαι παιδί, εφόσον δεν μου το παίζεις δάσκαλος και δενκάνεις τον ξερόλα. Γιατί είμαι εγώ ο μικρός, ο παρδαλός, ο πολύχρωμος που θαστο διδάξω αυτό. Με υποτιμάς, γιατί δεν είμαι αρκετά ψηλός ή γιατί δεν έχω τοεντυπωσιακό χρώμα του χρυσού. Κι όμως είμαι εγώ, που είμαι ο παντοδύναμος, εγώσε έκανα βάτραχο, δεν σε έκανε ο χρυσός! Εγώ μπορώ να παίζω και ν' αλλάζω ταπράγματα σαν μεγάλος ταχυδακτυλουργός.

Και έτσι ξεκινάτε τη διαδικασία του 7, που έχει να σας πάει μεγάλο ταξίδι. Που έχεινα σας γυρίσει στη φυσική ενέργεια του εαυτού σας. Ξεκινήσατε άλλοι για ναφτάσετε τώρα εκεί. Όλα αυτά που αποκτήσατε στο ταξίδι σας είναι να χαριστούνκαι να δοθούν σαν δώρο στην παιδική όψη του εαυτού σας, στην ανόθευτη, στην ανιδιοτελή,σ' αυτήν που έχει εμπιστοσύνη, σ' αυτή που μπορεί να γελά ούτως ή άλλως, σ'αυτήν που της αρκεί να έχει ένα ρούχο και να τρώει και να είναι μια χαρά,ευτυχισμένη και τρισχαρούμενη, σ' αυτή που χρειάζεται ελάχιστα για να είναι «τίγκα»στην ενέργεια της φώτισης, σ' αυτήν που γνωρίζει ότι η ευτυχία, η χαρά, ηπληρότητα, η ισορροπία, η φώτιση είναι όλα απλώς αυτή η διάθεση. Ναέχεις ένα πιάτο φαΐ και ένα ρούχο να βάλεις και να είσαι μέσα στη χαρά. Κι αυτόνα σου ανοίγει όλες τις πύλες, όλο τον παράδεισο.

Και η ώρα περνάει κι εσείς κοιτάτε ότι υπάρχει και υπόλοιπο, σαν να μην έφταναν όλααυτά! Σκέφτεστε: έφτασα εδώ που έφτασα και κάπου μέσα μου ξέρω ότι λέειαλήθεια. Ήταν πολύ σκληρή η διαδρομή κι έχω κάνει πολύ μεγάλο αγώνα, είμαι όμωςτώρα πια master, κατανοώ τόσα πολλά, έχω άλλη αντίληψη, έχω άλλησυνειδητότητα, έχω διαχειριστεί τόσα κι όμως αυτό το έχω χάσει. Κ όμως δενείμαι εκεί...

Το τι γίνεται στο 8, στο 9 και στο 0 θα το πούμε μια άλλη φορά, γιατί δεν μπορούμενα καλύψουμε σήμερα όλη τη διαδρομή. Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε,είναι ότι το 8, το 9 και το 0, είναι πολύ πολύ ενδιαφέροντα!!

4ος Ουρανός

Ερ: Μόλις τελείωσες το channeling, ήρθε κάποιος Μιλτιάδης και μου είπεότι θέλει να μας βοηθήσει στο channeling για τα παιδιάστο σεμινάριο. Θέλει να βοηθήσει με τις ενέργειες και έρχεται από τον 4οουρανό. Κι εγώ του είπα αν συμφωνεί ο Ηλίας, αν το βρίσκει καλό, είναιευπρόσδεκτος. Προσπάθησα να καταλάβω, τι είναι ο τέταρτος ουρανός, ρώτησα ανείναι η διάσταση και μου είπε όχι ακριβώς, υπάρχει μια άλλη διαβάθμιση και ίσωςαντιστοιχεί στην Πέμπτη με έκτη διάσταση. Δεν θέλουν να μου πουν περισσότερα.Όταν όμως τους είπα να ρωτήσω την Χαριτίνη, πέταξαν τη σκούφια τους για ναδιαχυθεί η πληροφορία.

Απ: Ο τέταρτος ουρανός δεν συνδέεται με την τέταρτη συχνότητα και ακολουθεί μια άλλη κατηγοριοποίηση.Είναι μια άλλη κατηγοριοποίηση των υλικών κόσμων. Έχετε συνηθίσει να βάζετετους υλικούς κόσμους σε σειρά συχνοτήτων. 1η, 2η, 3η,6η διάσταση. Εντούτοις υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που άλλοι πολιτισμοίκι άλλες κουλτούρες, έχουν οργανώσει και έχουν κατατάξει διάφορους κόσμους.

Ο τέταρτος ουρανός είναι σε μια πραγματικότητα ο μελλοντικός τρισδιάστατοςκόσμος, όπως υπάρχει αυτή τη στιγμή, όχι σ' αυτό το σύμπαν αλλά σ' ένα άλλοσύμπαν, εκεί όπου γεννήθηκε αυτό το σύμπαν, κι αυτός είναι ο τέταρτος ουρανόςτου κόσμου του τρισδιάστατου της Γης.

Ο τέταρτος ουρανός είναι ο μελλοντικός κόσμος της Γης, αυτός ο οποίος τώραβρίσκεται υπό δημιουργία, ο οποίος στο σύμπαν στο οποίο γεννήθηκε η Γη [αυτό τοσύμπαν], είναι ήδη υπαρκτός, ανθίζει σαν πολιτισμός, σαν πραγματικότητα καιαποτελεί τον τέταρτο ουρανό. Αυτός ο τέταρτος ουρανός, είναι που στέλνει μέσααπό το γαλαξιακό κέντρο τα συνθήματά του και τα μηνύματά του στον τωρινό κόσμοτης Γης, που είστε εσείς σε μια άλλη μορφή, την μη ολοκληρωμένη.

- Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι ποιος είναι ο Μιλτιάδης ο οποίος είπε ότιθέλει να βοηθήσει το σεμινάριο με τα παιδιά;

- Αυτή η οντότητα η οποία ακούστηκε σαν Μιλτιάδης, δεν είναι ο ήχος του Μιλτιάδη.Ο ήχος του είναι Μηλιάδης.

- Μήπως κάτι σε Μηλιγάδης;

- Πιθανόν, αλλά δεν είναι γ είναι h, που θα μπορούσεςνα το πεις Χ. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία με παιδιά, δεν έχει δουλέψει με τη Γη,έχει δουλέψει όμως με γήινους σε άλλη μορφή. Και θα είναι σημαντικός καιχρήσιμος όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για κάποια άλλα θέματα.

Τρίδυμες και Επτάδυμες Ψυχές

Ερ: Πριν από λίγο καιρό στο όνειρό μου, μου δόθηκε ένα άρθρο του Κρύων, όπου μιλούσε για κάποιαπαιδιά που έχουν την ένωση των δίδυμων ψυχών. Αισθάνθηκα ότι μίλαγε για το2017. Θα ήθελα να μου πείτε την ιδιαιτερότητα αυτών των παιδιών, καθώς επίσηςκαι ξέρω ότι η ένωση των δίδυμων ψυχών είναι ένα περίεργο πράγμα. Θα ήθελα νατην σχολιάσετε.

Απ: Δίδυμες φλόγες. Αυτό θα στο απαντήσω εγώ γιατί το ξέρω, τώρα πως το ξέρω, μην με ρωτήσεις... Δηλαδή,με το που το άκουσα, ήξερα... Υπήρχε στην ενέργεια της προηγούμενης απάντησης,σ' αυτό που είπαν πριν για τον τέταρτο ουρανό και για ένα άλλο σύμπαν που έχειδημιουργήσει αυτό το σύμπαν.

Οι δίδυμες φλόγες, οι δίδυμες ψυχές δεν αφορούν αυτό που γίνεται αντιληπτό σαν εγώκι ο Γιώργος ας πούμε, δίδυμη φλόγα. Παρ' όλο που αυτό θα υπάρχει, αλλά σ' έναάλλο επίπεδο επίγνωσης και αντίληψης. Η γένεση των δίδυμων ψυχών αφορά έναναπευθείας συγχρονισμό ή ένωση του εαυτού εκεί[στο άλλο σύμπαν] με τον εαυτό εδώ, τηνταυτόχρονη συνειδητή παρουσία των 2 μερών.

Οι δίδυμες ψυχές είναι ψυχές που ενσωματώνονται μεταφέροντας 2 μέρη ενέργειαςσυνειδητότητας από 2 διαφορετικούς κόσμους -όχι πλανήτες- κόσμους. Υπάρχουν καιπολύδυμες ψυχές, π.χ. οι ψυχές, όπως θα τις λέγαμε, απλουστεύοντας, τωνΑρχαγγέλων είναι τετράδυμες καιπεντάδυμες ψυχές. Ίσως αυτό σας πονηρεύει γιατί έχετε πολλά τετράδυμα αυτότον τελευταίο καιρό στη Γη!

Υπάρχουν ψυχές δασκάλων, οι οποίες είναι τρίδυμεςή επτάδυμες ψυχές. Αυτό σημαίνει ότι η συνειδητότητά τους έχει εξελιχθεί σεεπτά διαφορετικούς κόσμους και, πάλι επαναλαμβάνουμε, όχι πλανήτες. Γιατί οιπλανήτες που υπάρχουν μέσα σε ένα κόσμο, υπακούουν σε συγκεκριμένους ίδιουςκανόνες κίνησης, μεταφοράς, ζωής. Δεν μιλάμε για το αν στον ένα υπάρχει οξυγόνοή υδρογόνο, αλλά υπάρχουν κοινοί παράγοντες που ρυθμίζουν ένα σύνολο υλικούκόσμου. Ας το πούμε έτσι: υπάρχουν οι Γαλαξιακοί ή Συμπαντικοί κανόνες πουαφορούν τη λειτουργία του συγκεκριμένου Σύμπαντος.

Οι δίδυμες λοιπόν ψυχές, θα είναι η πρώτη ενσάρκωση στην κυριολεξία, διαφορετικώνψυχών της ψυχής σας. Διαφορετικών ολοκληρωμάτων του εαυτού σας. Και θ'ακολουθήσουν στα ακόμα πιο μετά χρόνια οι ενσωματώσεις τρίδυμων ψυχών καιτετράδυμων ψυχών. Βέβαια μιλάμε για αρκετά μακριά από το χρόνο του σήμερα.

Εντούτοις, το άνοιγμα στον πολυδιαστασιακό εαυτό θα εμφανιστεί στις ενσαρκώσεις. Εσείς θατο βιώσετε ως ένα επίπεδο αντιληπτικότητας, επιγνώσεων, κατανόησης, αισθήσεων.Στην επόμενη ζωή, εάν θελήσετε να έρθετε, θα το βιώσετε μ' ένα τελείωςδιαφορετικό τρόπο. Δεν μπορούμε να το περιγράψουμε μάλλον, αλλά φανταστείτε ανζούσατε εδώ και στην Πάτρα ταυτόχρονα, 2 τελείως διαφορετικές ζωές, στη μία ήσαστανεπιστήμονας, στην άλλη ήσασταν καλλιτέχνης. Και είχατε την αίσθηση ο ένας τουάλλου, χωρίς αυτό να σας δημιουργεί διχασμό, νοιώθοντας την εκπλήρωση τουεαυτού σας μέσα από 2 διαφορετικές ζωές. Νοιώθοντας τη συμπληρωματικότητα τηςύπαρξής σας μέσα από 2 διαφορετικούς τρόπους, σαν να τους ζει κάποιος τρίτοςταυτόχρονα και τους 2, και κινεί τα νήματα και στη μία και στην άλλη.

Είναι λίγο περίεργο αυτό γιατί είναι πολύ πιο μακριά από το τωρινό πλαίσιο τηςαντίληψης. Και αυτό έρχεται μαζί με την λειτουργία σας ως όντων σ' ένα πλανήτηυπό ισορροπία και ως πνευματικών οδηγών ενός πλανήτη που είναι ακόμα σεανισορροπία, του ίδιου. Έχετε ακούσει ότι θα έχετε και την ιδιότητα αυτού πουενεργά συμμετέχει σε μια νέα πραγματικότητα και εκείνου που ενεργά συμμετέχεισε μια παλαιά πραγματικότητα. Καθώς βιώνετε όλη τη διαδικασία αλλαγής, μπαίνετεστη νέα πραγματικότητα ως παρόντες και ταυτόχρονα μέρος της ενέργειάς σας μένειπίσω, ως πνευματικός οδηγός γι' αυτούς που είναι εκεί, γιατί ξέρετε πολύ καλάόλα όσα έγιναν και τι χρειάστηκε να μεσολαβήσει.

Αυτά τα δύο με κάποιο τρόπο είναι παράλληλα.


 © Χαριτίνη Χριστάκου