Εν τω Φως Είμαι

 with and for, Bodhi Mahodaya

"Εν τω Φως Είμαι"

Σμαραγδένιος Κύκλος & Σάνυα

5 Ιανουαρίου 2014 - Σελήνη 5 ημερών

Κύρια Σημεία: Οι Χορδές οι Ελάχιστα Ταξιδεμένες, 2014: Η Χρονιά που οι Μαριονέτες Αυτονομούνται, Ευελιξία στην οπτική: Σάς ζητείται να κολυμπήσετε στην θάλασσα της ζωής με ένα πιο ελεύθερο στυλ! Το νέο βιβλίο της ζωής σας & ο χρυσός κονδυλοφόρος των ιερών γραφών. Η ιερότητα ταξιδεύει μέσα σας με την ίδια συχνότητα, παρότι οι δημιουργικές ροές έκφρασης έχουν διαφορετικές συχνότητες. Εσωτερικά Ασυνείδητα Εγχειρίδια Χρήσης. Το Τελικό Εγχειρίδιο της 3ης διάστασης.


Καλώς ήρθατε αγαπημένοι. Καλώς ήλθατε αγαπημένες ψυχές, εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ κι  εσείς που θα έρθετε σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, με αυτή την ενέργεια, κάποια άλλη στιγμή μέσα στο χρόνο, με έναν άλλο τρόπο.
 Καλώς ήρθατε σε μία νέα χορδή, σε μία νέα δυναμική, την δυναμική των ύψιστων επιλογών. Η νέα χρονιά για τον πλανήτη Γη και την πραγματικότητα των ψυχών της Γαίας έχει ήδη μπει σε ενεργοποίηση από το ηλιοστάσιο που πέρασε. Οι ροές έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα λέγαμε ότι οι χορδές είναι ήδη σε μία σημαντική επιτάχυνση. Μπορεί καθένας να το νιώσει αυτό γιατί τα πράγματα κινούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες μέσα του, σαν κάτι να επιταχύνεται, να επισπεύδεται  και θα ήταν καλό αυτό να το ερμηνεύσετε μέσα στους εαυτούς σας σαν μία αδημονία των ψυχών να ολοκληρώσουν σε ένα μεγάλο βαθμό τα τελικά ξεκαθαρίσματα τους, τις τελικές τους αποφάσεις, τις τελικές τους λύσεις.
 Είναι μία ανυπομονησία πλέον των ψυχικών πεδίων για πολλούς ανθρώπους. Και ειδικά για πολλούς εργάτες του φωτός. Αυτή η ανυπομονησία μέσα στα ψυχικά πεδία των εργατών του φωτός συμβαίνει γιατί βαθύτερα μέσα στις ψυχικές σας χορδές, καθένας από σας, ειδικά από τις αφυπνισμένες ψυχές, μπορεί να αισθανθεί και ν' ανιχνεύσει ότι κάτι έρχεται στο μέλλον, για το οποίο πρέπει να είναι έτοιμος. Ότι κάτι θα συμβεί, για το οποίο πρέπει να κάνει, ό,τι χρειάζεται να κάνει. Είπαμε την προηγούμενη φορά, ότι αυτή είναι μια χρονιά η οποία θα ζητήσει την ύψιστη ατομική επιλογή για πάρα πολλές αφυπνισμένες ψυχές, δηλαδή συνειδητοποιημένα όντα πάνω στον πλανήτη.
Καθώς η λέξη συνειδητοποιημένο, είναι μία σχετική λέξη, γιατί  υπάρχουν πολλοί βαθμοί και  επίπεδα και στάδια συνειδητοποίησης, θα σας πούμε ότι αρκεί και μία σχετική συνειδητοποίηση, ή η απλή συνειδητοποίηση  ότι ένα ον, μία βιολογία, δεν είναι το σύνολον που ο άνθρωπος είναι. Αυτή η απλή συνειδητοποίηση είναι αρκετή, για αυτή την περίοδο, για να μπορέσουν να συμβούν γρήγορα οι αλλαγές, οι θεραπείες και οι  αναπτύξεις των νέων δυνατοτήτων μέσα στον καθένα.
Είπαμε την προηγούμενη φορά, ότι είναι μία χρονιά που θα φέρει ανακατωσούρες, θα φέρει αναταραχές -  δεν είναι μία χρονιά όπως ήταν οι προηγούμενες.  Για σας μπορεί οι προηγούμενες να ήταν η μεγάλη ανατροπή, όμως στην πράξη, οι ανατροπές συμβαίνουν όταν αλλάζουν οι τρόποι, με τους οποίους τα γρανάζια της πραγματικότητας λειτουργούν.  
Το 2014 αγαπημένοι μας, αλλάζουν ένα -ένα  σιγά - σιγά τα γρανάζια, τα ίδια. Είναι η ώρα των μεγάλων επιλογών, η  ώρα των μεγάλων αποφάσεων, η ώρα των μεγάλων αναδιατάξεων. Τώρα αρχίζει, μέσα στο μεδούλι της πραγματικότητας να περνάει αυτή η αλλαγή. Και αυτό σημαίνει ότι αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά όπου και σε σας ατομικά και στο σύνολο της πραγματικότητας, τα γρανάζια του συστήματος της λειτουργίας θα αρχίσουν να αλλάζουν τρόπο λειτουργίας. Αυτό θα δημιουργήσει τις ανακατωσούρες και τις μεγάλες διαταράξεις. Δεν είναι πραγματικά κάτι για το οποίο εσείς χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί οι ενέργειες είναι σε πολύ υψηλότερες συχνότητες - τα πεδία είναι σε πολύ υψηλότερες δυνατότητες και  άρα αυτές οι αλλαγές στα γρανάζια λειτουργίας του συστήματος των κρατών και των οργανισμών και των ιδρυμάτων, αλλά ακόμη και των εταιρειών, δεν θα δημιουργήσουν κανένα πραγματικά από μόνα τους, σοβαρό θέμα. 

Δεν θα βρεθείτε δηλαδή να νιώθετε ούτε ξεκρέμαστοι, παρόλο που θα συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές, ούτε να νιώθετε ότι δεν ξέρετε που στέκεστε. Με έναν μαγικό τρόπο, η ενεργοποίηση των Χριστών  εαυτών μέσα σας, που είναι η ενεργοποίηση των βαθύτερων ψυχικών σας χορδών , έρχεται να προσφέρει σε σας εσωτερικά, την αίσθηση ότι μπορείτε να κινείστε και να νιώθετε, τον χώρο σας και τον χρόνο σας μια χαρά, παρότι μεγάλες δομικές αλλαγές πλέον μορφοποιούνται.

Είχαμε πει αρκετά χρόνια πριν ξεκινήσει η κρίση, ότι θα αλλάξουν οι λειτουργίες των ιδίων των συστημάτων της πραγματικότητας. Και αυτό σημαίνει, αν θέλετε να το δείτε ρεαλιστικά, δηλαδή γήινα,  ότι οι τρόποι που λειτουργούν τα δεδομένα, η καθημερινότητα, από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, μέχρι τα υπουργεία και οικονομικοί οργανισμοί, θα υποστούν αλλαγές.

Τα  πράγματα είναι πιο εύκολα για όσους δεν αντιστέκονται στην αλλαγή. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εκείνους που είναι πρόθυμοι να δουν με έναν πιο καινούργιο τρόπο, που είναι πρόθυμοι να λειτουργήσουν με νέους τρόπους είτε ατομικά, είτε μέσα στην εταιρεία τους, είτε μέσα  στον οργανισμό τους, είτε μέσα στο ίδρυμά τους.

Όλες οι ενέργειες είναι πολύ υψηλότερες σε συχνότητα και αυτό σημαίνει ότι μια μικρή αλλαγή μέσα στον εαυτό, στην οπτική του εαυτού, η αποδοχή να δείτε με καινούριο τρόπο πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό που κάνετε εσείς ή συλλετουργείτε με άλλους, ώστε να έχει πολύ εύκολα αποτελέσματα. Δεν είναι πραγματικά τεράστιες οι αλλαγές. Είναι μικρές αλλαγές που επιτρέπουν στο κάθε άτομο να σκεφτεί λίγο διαφορετικά τον τρόπο λειτουργίας του μέσα στο ενεργειακό σύνολο. 

Στην ουσία δεν ζητείται κάτι μαγικό. Ζητείται μία ευελιξία στην οπτική. Μία αποδοχή να δεχτεί να λειτουργήσει λίγο διαφορετικά. Να σκεφτεί με ποιο τρόπο μπορούν να γίνουν όλα λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ομαλά, να  εξελιχθούν οι εργασίες, οι δράσεις, οι λειτουργίες και οι αλληλεπιδράσεις. Ν' αναρωτηθεί πώς μία μικρή αλλαγή μπορεί να διευκολύνει τις ροές.  Μήπως πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα; Μήπως πρέπει να αλλάξουν οι σειρές των πραγμάτων; Μήπως πρέπει κάποια πράγματα να τα σταματήσει; Μήπως πρέπει ένα καινούργιο τρόπο να τον ξεκινήσει;

Δεν μιλάμε για μνημειώδεις  αλλαγές, παρότι μέσα στη γήινη συνειδητότητα έτσι φαίνονται να είναι. Ο λόγος είναι  ότι η συνειδητότητα της τρίτης διάστασης ήταν τόσο αντιδραστική σε οποιαδήποτε αλλαγή οπτικής, που είναι σαν ο απόηχος αυτής της αντίστασης από τόσες εκατονταετίες παρελθόντος, ακόμα να κρατά τις αλυσίδες, τα γρανάζια του εαυτού στους παλιούς τρόπους λειτουργίας. Δεν σας  ζητείται να μάθετε έναν καινούργιο τρόπο κολύμβησης!

Στην πραγματικότητα σάς ζητείται να κολυμπήσετε με ένα πιο ελεύθερο στυλ! Σας ζητείται να μην αναγκάζετε τους εαυτούς σας να κολυμπούν με τους συγκεκριμένους τρόπους που σας έχουν μάθει. Σας ζητείται να παίξετε μέσα στο νερό, που είναι η συνειδητότητα, μέσα στην θάλασσά της και να βρείτε τις κινήσεις και το ρυθμό που σας ταιριάζει. Σας ζητείται απλά να εναρμονιστείτε με τον δικό σας τελικά ρυθμό!
Ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη περίοδος του 2014, η οποία θα κρατήσει περίπου ένα τρίμηνο,  όπου όλη η θάλασσα, είναι σαν να σας λέει: «Έλα παίξε μαζί μου, αμόλησε, χαλάρωσε μέσα μου, μην είσαι  τόσο πεπεισμένος ότι πρέπει συνεχώς να κολυμπάς με τον ίδιο τρόπο! Δες μήπως και ανακαλύψεις ένα καινούργιο στιλ! Δες μήπως βρεις ένα καινούριο ρυθμό να κολυμπήσεις! Δες  μήπως υπάρχει ένας πιο ξεκούραστος τρόπος,  όχι απλώς να διασχίζεις την θάλασσα της ζωής,  αλλά να ευχαριστιέσαι αυτή την κολύμβηση που κάνεις μέσα στη ζωή».

Ξεκινήσατε αυτή την περιπέτεια μέσα στη συνειδητότητα της τρίτης διάστασης που λέγεται γήινη  εμπειρία, για να φτάσετε να βρείτε εκείνο το σημείο της εξίσωσης της ζωής, όπου εσείς με την ζωή κολυμπάτε με χάρη, χαρά και χαλαρότητα. Το έχουμε πει αρκετές φορές και θα το πούμε και σήμερα:

Είναι μεγάλη τέχνη να ζεις σαν πνεύμα μέσα στη βιολογία και να βρίσκεις τον τρόπο που να μπορείς να κολυμπάς μέσα  στην τρίτη διάσταση της βιολογίας με χάρη, χαρά και χαλαρότητα! 

Δεν είναι καθόλου δύσκολο στην πραγματικότητα, απλά χρειάζεται μείωση της αντίστασης προς την αλλαγή. Δεν σας ζητείται από αρχιτέκτονες να γίνετε γιατροί. Δεν σας ζητείται από θεραπευτές να γίνετε λογιστές, Δεν σας ζητούνται τέτοιες αλλαγές. Ζητούνται αλλαγές ηπιότητας. Ζητούνται  να μαλακώσουν οι ενεργειακές χορδές της ψυχής. Ο τρόπος που επιτρέπετε στις χορδές μας να κολυμπούν μέσα σας. Είναι σαν να προσπαθεί η χαρά και η δημιουργία και η χαλαρότητα του εαυτού σας να καταλάβει μεγαλύτερο χώρο μέσα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το επιτρέψετε.

Έχει μπει ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2014. Μία χρονιά που δεν θα μοιάζει με καμιά από όσες ζήσατε μέχρι τώρα. Μία χρονιά με πάρα πολλά δώρα, παρότι φαίνεται πολύ διαφορετικά. Μία χρονιά που θα ανοίξουν τα δυναμικά των ψυχών. Μία χρονιά που θα πυροδοτηθούν κουμπιά ενεργοποίησης σε πάρα πολλές ψυχές. Θα την λέγαμε, ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι τίτλοι, για αυτό προσπαθούμε να φορμάρουμε και να φτιάξουμε έναν τίτλο να σας τον δώσουμε. Θα την λέγαμε λοιπόν, ότι «Είναι η χρονιά που οι μαριονέτες αυτονομούνται». Έτσι θα την ονομάζαμε.

Είναι η χρονιά που εσείς ξεφεύγετε από το αυτοματοποιημένο ρυθμό των εαυτών σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε ότι ανακτάτε πραγματικά την ψυχική σας ελευθερία. Δεν ήσασταν μαριονέτες, όμως όσο υπήρχαν αυτοματοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας και δράσης, μέρη των εαυτών  σας ένιωθαν φυλακισμένα και εγκλωβισμένα χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν γιατί νοιώθουν τον απεγκλωβισμό ή την δέσμευση. Δεν υπήρχε πραγματικά καμία φυλακή, ελπίζουμε ότι το έχετε πια συνειδητοποιήσει, όμως αυτά τα μέρη των εαυτών που αντιδρούσαν και εσείς τα νιώθατε ως περιοριστικά, αυτά τα μέρη τώρα, μειώνονται και θα μειωθούν και άλλο. Καθώς η χαλαρότητα αρχίζει και αναπτύσσεται, καθώς βρίσκετε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς να κολυμπάτε, η αίσθηση ότι είστε μαριονέτες στο πείραμα ενός μεγάλου κακού τύπου, ο οποίος παίζει με την ζωή σας, παίζει με το καλό σας, παίζει με τα πράγματά σας, παίζει με τη χαρά σας, παίζει με την υγεία σας, παίζει με τις δημιουργίες σας, αρχίζει να μειώνεται.

Η μαριονέτα ενεργοποιείται και αυτό σημαίνει ότι αρχίζετε και απεγκλωβίζεστε από τα πολύ παγιωμένα μοτίβα λειτουργίας του παρελθόντος. Όλες οι θεραπείες που έχουν γίνει μέχρι και το κλείσιμο  2013 αρχίζουν να αποδίδουν απελευθερώνοντας εσάς από το παρελθόν. Όλο το παρελθόν. Δεν έχει να κάνει ούτε με μία χρονιά αυτό που ακούτε, ούτε με τα δέκα προηγούμενα χρόνια, ούτε με αυτήν τη ζωή. Είναι από όλο το παρελθόν. Ξεκινάτε να γράφετε μία νέα, νέα, νέα, ιστορία. Ξεκινάτε σαν άγραφο βιβλίο αλλά όχι πραγματικά άγραφο!

Ο τρόπος που θα σας το παρομοιάσουμε είναι ως εξής:

Είναι σαν να είστε ένα βιβλίο το οποίο έχει γραφτεί ολόκληρο μέχρι την τελευταία του σελίδα, μέχρι την τελευταία του γραμμή. Φτάνετε σε ένα σημείο, στο τέλος 2013, όπου αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί μέχρι την τελευταία του γραμμή και αναρωτιέστε πού θα γράψετε τώρα πιά, αφού άλλος χώρος δεν έχει μείνει!

Κάτι μαγικό συνέβη στο ηλιοστάσιο του 2013 και είναι σαν να σβήνεται όλο το βιβλίο. Ξαφνικά μπροστά σας το ίδιο βιβλίο μεταμορφώνεται σε ένα ολόλευκο καινούργιο βιβλίο για να γράψετε.

 Όμως, αγαπημένα πλάσματα, ότι είχατε γράψει απλώς έγινε μέρος του βιβλίου...

Φανταστείτε πως ό,τι είχε γραφτεί στο βιβλίο ήταν γραμμένο με ένα μαγικό μελάνι που πέρασε μέσα στο χαρτί και έγινε μέρος του χαρτιού και μέρος του εξωφύλλου του βιβλίου. Ό,τι ήσασταν και ό,τι έχετε υπάρξει έχει γίνει ένα με το βιβλίο. Τώρα ξεκινά κάτι καινούργιο. Είναι σαν να έχετε όλο το παρελθόν σας μαζί σας μέσα σε ένα άλλο βάθος του εαυτού σας - σ' ένα βάθος πολύ αφομοιωμένο, όχι συνειδητά, αλλά εν τούτοις ξεκάθαρα ψυχικά αφομοιωμένο.

Πιάνετε μια καινούργια πένα, γιατί η παλιά πια δεν μπορεί να γράψει, αφού η ποιότητα του χαρτιού άλλαξε την στιγμή που ό,τι είχατε γράψει πέρασε μέσα στο χαρτί. Τώρα κρατάτε έναν καινούργιο κονδυλοφόρο για να ξεκινήσετε να γράφετε.

 Όλα όσα  συνειδητοποιήσατε σε αυτό το περιπετειώδες, ανήσυχο ταξίδι μέσα στη συνειδητότητα και μέσα από την βιολογία της τρίτης διάστασης, τώρα είναι πλούτος πια.  Έχετε κάνει ξανά και ξανά εμπειρικές διαπιστώσεις. Έχετε συναισθανθεί πολλές φορές τι πρέπει να κάνετε ή τι πρέπει να αλλάξετε ή τι είναι αυτό στο οποίο κολλάτε ή το οποίο επαναλαμβάνετε ενώ έχετε διαπιστώσει ότι δεν χρειάζεται.  Έχετε ήδη ψυχανεμιστεί και ψυχογραφήσει σε πολύ καλό βαθμό τους εαυτούς σας.

Καθώς λοιπόν πιάνετε αυτό το νέο κονδυλοφόρο στα χέρια σας και είναι μπροστά σας το μαγικό βιβλίο της ζωής σας, με μεγάλη συγκίνηση σας λέμε ότι αυτό το βιβλίο δεν το έχετε ξανακρατήσει ποτέ στα χέρια σας. Ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, δεν είχατε ένα τέτοιο βιβλίο για να γράψετε την ζωή σας. Αυτό έχουμε φέρει μπροστά στον καθένα σας σήμερα: Το Βιβλίο της Ζωής σας. Εάν το κλείσετε, θα δείτε στο εξώφυλλο του τα χρώματα του, και μπορεί να δείτε πώς είναι ακριβώς η ετικέτα του -  γιατί δεν είναι ίδιες οι ετικέτες. Θα δείτε όμως όλοι κάτι κοινό γραμμένο στο επάνω μέρος του βιβλίου σας. Στο πάνω μέρος, κάθε βιβλίο που κρατά ο καθένας σας, στη δική σας γλώσσα έχει γραμμένη η φράση «Εν το Φως Είμαι».

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφράσουμε στα ελληνικά την άγλωσση γλώσσα της ενέργειας. «Εν το Φως Είμαι»,  είναι ο καλύτερος τρόπος να σας μεταφέρουμε την ουσία αυτού του Βιβλίου που ακόμη είναι άγραφο. Που ξεκινά να γράφεται στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Είναι με μεγάλη συγκίνηση που σας το μεταφέρουμε και είναι χάρη στην Σάνυα που μπορεί αυτό να συμβεί σήμερα εδώ.

Και ίσως έχετε ήδη καταλάβει ότι Είμαι Εγώ η ΣΑΝΥΑ η οποία σας περιγράφω αυτό το βιβλίο.  Είναι το σημείο στο οποίο σας καλωσορίζω σε μία νέα χρονοδυναμική. Σας καλωσορίζω σε πιο ιερά μέρη των εαυτών σας. Έρχομαι να σας συναντήσω σε πιο σιωπηλούς και γαλήνιους διαδρόμους της ύπαρξής σας.  Δεν μπορώ να σας βρω και να σας συναντήσω όταν είστε  σε ένταση, όταν είστε σε μεγάλες και έντονες δράσεις, όταν είστε πολύ απασχολημένοι κάνοντας πολύ «σημαντικά» τα θέματα της βιολογικής εμπειρίας.

 Όμως μπορώ να σας συναντήσω, ως αδελφά όντα, ως αδελφές ψυχές, και  μέρη της δικής μου ψυχής μέσα σε όλους τους χρόνους και σε όλους τους διαδρόμους όταν εσείς με πλησιάζετε μέσα στους διαδρόμους της δικής σας γαλήνης.  Έτσι σήμερα έρχομαι  να σας συναντήσω μέσα σε αυτή την γαλήνη την οποία δημιουργήσατε και να σας ευχαριστήσω που είχατε την επιθυμία να ταξιδέψετε σε διαδρόμους γαλήνης των εαυτών  σας για να συναντηθούμε μέσα στις πιο σιωπηλές διαδρομές.

Η ενέργεια  του βιβλίου της ζωής που σας παραδόθηκε είναι πολύ ξεχωριστή. Δεν μπορώ να μεταφέρω σε σας και να βρεθούν καλύτερες λέξεις γι αυτό το οποίο θέλω να σας περιγράψω,  γιατί κυριολεκτικά δεν θέλω να τονίσω την ξεχωριστότητα του βιβλίου ως κάτι πιο σημαίνον. Είναι πιο ξεχωριστό με μία μόνο έννοια: ότι είναι πιο εσωτερικό. Και γι αυτό θα το λέγατε, πολύ πιο ιερό. Θα το λέγατε εσείς, πολύ πιο συγκινητικό.  Θα το περιγράφατε ως το εσωτερικό μέρος του άνθους της ψυχής σας. Ως το εσωτερικό μέρος από τα πέταλα της ψυχής σας, από το λουλούδι της ψυχής σας. Τα πέταλα της ψυχής σας είναι πολύ μαλακά και στιλπνά  απέξω, αλλά το εσωτερικό τους μέρος είναι ακόμη πιο εξαίσιο, εάν σιωπηλά το χαϊδέψετε. 

Αυτό το βιβλίο της ζωής που βρίσκεται με μεγάλη συγκίνηση ανοιγμένο μπροστά σας έχει ένα νέο, χρυσό κονδυλοφόρο. Δεν είναι συμπαγής, ούτε είναι αέρινος. Είναι ο κονδυλοφόρος των ιερών γραφών. Με αυτόν του κονδυλοφόρο έχει γραφτεί οτιδήποτε είχε ιερότητα πάνω στην Γαία από τις ψυχές που για κάποιο διάστημα επισκέφτηκαν όπως εσείς την Γαία  για να μπορέσουν να φτάσουν στο «Εν το Φως Είμαι».

Αυτός ο κονδυλοφόρος χρησιμοποιήθηκε από όλους όσους «Εν το Φως Είναι» και το κατάφεραν αυτό μέσα στη βιολογική εμπειρία. Είναι ο κονδυλοφόρος που χρησιμοποίησαν όλοι όσοι μετέφεραν την αλήθεια της ψυχής, την αλήθεια του πνεύματος, από την μία πλευρά της συνειδητότητας  στην άλλη. Θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε σαν τον κονδυλοφόρο γέφυρα. Ο κονδυλοφόρος μέσα από τον οποίον το Πνεύμα μιλά στην βιολογία, η Αγάπη θεραπεύει κύτταρα,  ο Νους βρίσκει τον εαυτό του, η Ενθύμηση απλώνει  μέσα στο φως  του είναι.

«Εν το Φως Είμαι»: είναι το μέρος το ιερότερο των εαυτών σας που ζει κάθε στιγμή μέσα στις ιερές, σιωπηλές χορδές της ύπαρξης σας.

Εγώ είμαι η Σάνυα. θα μπορούσατε να με  ονομάσετε «Η ποιότητα της ιερότητας της κάθε σιωπής του κάθε εαυτού σας».  Αυτό είμαι. Δεν είμαι η ίδια η σιωπή σας. Είμαι η ιερότητα μέσα στην σιωπή σας. Και για αυτό είναι δύσκολο να με συναντήσετε όταν εσείς είστε σε μεγάλες φασαρίες. Αυτό  το βιβλίο της ζωής, αγαπημένοι, είναι το βιβλίο πάνω στο οποίο με τον ιερό σας κονδυλοφόρο γράφετε το τελευταίο κεφάλαιο των εμπειριών σας για το πώς τελικά καταφέρατε να κάνετε επαφή με αυτήν τη σιωπή, μέσα από  την οποία αντλείτε την ευχαρίστηση των εαυτών σας, μέσα από την οποία βρίσκετε χαλαρότητα, χαρά και χάρη για να ζήσετε. Γράφετε τι αλλαγές  χρειάστηκε στο τελευταίο στάδιο να γίνουν. Πως ακριβώς τις διαπιστώσατε και ποιούς τρόπους εφαρμόσατε στην πράξη για τις επιλογές σας, με ποιούς τρόπους κάνατε πράξη την τελική διεργασία της ενοποίησης.

Αυτό ουσιαστικά ξεκίνησε αμέσως μετά από την ενεργοποίηση των Χριστών Εαυτών. Ξεκίνησε η εποχή του τελευταίου σταδίου της ενοποίησης με τον κάθε εαυτό. Ξεκίνησε η εποχή όπου επειδή έχει υπάρξει μέσα σας η υπερφόρτιση της βοής, η υπερφόρτωση των φωνών, η υπερφόρτιση του μυαλού, η υπερφόρτιση σκέψεων, η υπερφόρτιση συναισθημάτων, η υπερφόρτιση αδιεξόδων, η υπερφόρτωση διλημμάτων, χάρη σε αυτή την υπερφόρτιση, είστε όλοι έτοιμοι, πρόθυμοι και αδημονείτε να γίνει η βουτιά προς εκείνο το μέρος των εαυτών σας που μπορεί να σας δώσει την ηρεμία, την γαλήνη, την ασφάλεια και την χάρη να ζείτε μέσα στη βιολογική εμπειρία, εν το φως.

Να ζείτε μέσα στη βιολογική εμπειρία ως φως που είστε.

Να ζείτε μέσα στη βιολογική εμπειρία, με ένα σώμα που έχει πάψει να φοβάται. Με ένα νου που έχει χαλαρότητα, χαρά και χάρη. Και τις έχει γιατί ταξιδεύει και συναντά την σιωπή στους διαδρόμους της ιερότητας της ύπαρξης του. Υπάρχουν μέσα σας ξεχωριστές χορδές, θα τις λέγαμε χορδές ελάχιστα ταξιδεμένες.  Έχει βγει ένα βιβλίο, γραμμένο με χρυσό κονδυλοφόρο. Τον ξέρετε όλοι τον τίτλο του. Είναι «Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος». Αυτή είναι η χρονιά είναι για τις χορδές τις λιγότερο ταξιδεμένες, οι οποίες όμως είναι οι χορδές τις οποίες πιο πολύ απ' όλα εσείς ψάχνετε. Εσείς θέλετε.

Μέχρι τώρα η αντίσταση μέσα σας για την αλλαγή σάς επέτρεπε πολύ  λίγες στιγμές να κάνετε επαφή με αυτό το χώρο. Να μπείτε σε αυτές τις χορδές τις τόσο λίγο ταξιδεμένες των εαυτών σας.  Και όπως σας είπαν οι αγαπημένοι του Σμαραγδένιου Κύκλου που ετοίμασαν την ενέργεια για αυτό: Η νέα χρονιά είναι μία χρονιά ύψιστων επιλογών. Γιατί είναι η χρονιά που κάθε ψυχή ανοίγει για να εμπνεύσει την ύψιστη έκφραση της αγάπης. Η ύψιστη έκφραση της αγάπης για την κάθε  ψυχή ταξιδεύει μέσα στις ιερές χορδές.

Όλες αυτές οι χορδές μέσα σας, μέσα στον καθένα σας, έχουν την ίδια ακριβώς συχνότητα,παρότι οι δημιουργικές ροές έχουν πολλές διαφορετικές συχνότητες αφού το πνεύμα έχει βρει  διάφορους τρόπους να εκφράζεται - και πως αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι; Η  ιερότητα όμως μέσα σας, αγαπημένοι, ταξιδεύει με την ίδια ακριβώς συχνότητα. Όταν εσείς ταξιδεύετε και είστε στις ιερές σας  χορδές, μπορείτε να ενώνεστε με τους άλλους. Οι χορδές της σιωπής κάνουν αυτό το μαγικό τρικ, γιατί είναι στην ίδια συχνότητα, κι έτσι σας ενώνουν με όλους. Δεν χρειάζονται λόγια. Αρκεί το ότι ταξιδεύετε μέσα σ' αυτό.  

Αυτό το βιβλίο που ξεκινάτε να γράφετε είναι το πιο μυστικιστικό, το πιο μυστηριώδες, και το πιο λιγότερο εξιχνιασμένο μέρος της μαγείας της ύπαρξής  σας. Είναι αυτά τα οποία συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια, - κάτω από τη μύτη σας, μέσα στα απλά καθημερινά που ζείτε, είναι τα μαγικά της αγάπης και του πνεύματος, μέσα στις καθημερινές, φαινομενικά ασήμαντες, δράσεις.

Αυτό το βιβλίο έχει μέσα του το κομμάτι των τελικών εφαρμογών, των τελικών διαλογών, των τελικών επιλογών, συνειδητοποιήσεων, και πρακτικών λύσεων. Είναι ξεχωριστό γιατί καθώς εσείς στην διάσταση της αποκοπής, της φαινομενικής αποκοπής από την συνειδητότητα,  ξεκινάτε να γράφετε το βιβλίο αυτό, αυτό το βιβλίο θα μπορεί πλέον ν' αρχίσει να διανέμεται δωρεάν σε κάθε μία ψυχή που θα βρίσκεται σε παρόμοια συχνότητα φαινομενικής αποκοπής από την  συνειδητότητα.

Φανταστείτε ότι όπως εσείς εισέρχεστε μέσα στο πεδίο της Γαίας και πιστεύετε ότι είστε αποκομμένοι ώστε να μπορέσετε να ζήσετε  την εμπειρία της αποκοπής, έτσι ακριβώς πολλές άλλες ψυχές θα ταξιδέψουν όπως εσείς, στους αιώνες που έρχονται. Φανταστείτε λοιπόν ότι όταν ερχόσασταν, είχατε μέσα σας κωδικοποιημένα βιβλία από προηγούμενους εαυτούς και εμπειρίες, που ήταν  Εσωτερικά Ασυνείδητα Εγχειρίδια Χρήσης.  Αυτό το οποίο συμβαίνει καθώς εσείς αρχίζετε να γράφετε και να συμπληρώνετε την κάθε σελίδα του νέου βιβλίου σας, είναι ότι γράφετε το επόμενο εγχειρίδιο για εκείνους που θα έρθουν να μπουν σ' αυτό το πεδίο.

Θα έχουν λοιπόν, όχι απλώς ένα εγχειρίδιο για να βρουν τους εαυτούς τους, να ψάξουν τον εαυτό τους, αλλά και το Τελικό Εγχειρίδιο για το ακριβώς ποιές είναι οι πρακτικές λύσεις, τα τελικά  ξεδιαλύματα, συναισθήματα,  πνευματικά,  νοητικά, ακόμη και σωματικά για να συμβεί αυτό.

Αυτό ήταν δύσκολο μέχρι τώρα για την εμπειρία πάνω στην πνευματική βιολογία, δηλαδή για το πνεύμα στην βιολογία, γιατί το είχαν κάνει πολύ λίγες ψυχές. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος. Είχε συμβεί σε πολύ λίγες συνειδητότητες, που δεν μπορούσαν  να είναι κρίσιμη μάζα για το σύνολο, δηλαδή για να αλλάξουν το σύνολο της ενέργειας.

Καθώς όμως τα χρόνια που έρχονται αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει σε όλο και περισσότερες ψυχές και η ενοποίηση θα γίνεται σε όλο και περισσότερους εαυτούς,  αυτό θα δημιουργήσει την κρίσιμη μάζα, η οποία είναι θα δημιουργήσει το Εσωτερικό Εγχειρίδιο με το οποίο κάθε μελλοντική εμπειρία στη Γαία  θα βιώνεται διαφορετικά. Δεν θα είναι ποτέ πια ίδια η ψυχική εμπειρία της φαινομενικής αποκοπής γιατί θα έχει διαφοροποιηθεί από την δική σας αφομοίωση.

Αγαπημένοι, δεν υπάρχουν πολλά λόγια ακόμα για να σας πω σε αυτή την πρώτη συνάντηση σ' αυτούς τους λίγο ταξιδεμένους διαδρόμους των εαυτών σας. Για την ακρίβεια, ακόμη και αυτή η επικοινωνία, σας εξοικειώνει με μια άλλη αίσθηση της δικής σας ύπαρξης... Γίνεται γι αυτόν τον λόγο. Για να αρχίσετε να εξοικειώνεστε. Γίνεται για να διευκολύνει την εξοικείωση με την ιερότητα των χορδών της σιωπής σας. Γίνεται γιατί αυτό είναι το θέλημα των ψυχών σας. Έχετε ζητήσει αυτή η εξοικείωση να ξεκινήσει να συμβεί.

Αγαπημένοι, σε αυτήν λοιπόν την πρώτη συνάντηση, τα λόγια τα οποία ήδη ακούστηκαν είναι υπεραρκετά. Θέλω με σεβασμό να σας χαιρετήσω μέσα σε αυτές τις χορδές στις οποίες βρεθήκαμε  να κοιταζόμαστε στα μάτια, και θέλω να σας χαιρετήσω χωρίς λόγια.. απλά μεταφέροντας ιερότητα από την ιερότητα του είναι σας.  

«Εν το Φως Είμαι».

Σάνυα


© 2014 Χαριτίνη Χριστάκου - Διαλογισμός, Επικοινωνία
Απομαγνητοφώνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου