Διστακτικοί Μεσσίες

Σμαραγδένιος Κύκλος
27 Ιουλίου 2014 - Nέα Σελήνη


" Διστακτικοί Μεσσίες* "

* Μεσσίας: αυτός που σώζει τον εαυτό του... και έτσι σώζονται και άλλοι...

 Διαλογισμός:  Στην Λωρίδα της Γάζας

Κλείστε τα μάτια σας, βρείτε μία αναπαυτική θέση στην καρέκλα σας και αφήστε την αναπνοή σας ελεύθερη να αυτορυθμιστεί. Χωρίς καμία σκέψη για το μετά, χωρίς καμία προσμονή για τον ρυθμό της αναπνοής σας,  χωρίς καμία αγωνία για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη στιγμή.  Επιτρέψτε στην ίδια σας την αναπνοή να κάνει την αυτορρύθμισΉ της μέσα σας. Μη σας νοιάζει τίποτα Απ' ότι έγινε μέχρι αυτήν την στιγμή, τίποτα από τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή.  

Βρεθείτε στο κέντρο της καρδιάς σας. Και όσο η αναπνοή βρίσκει το ρυθμό της, εσείς μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς σας σαν ένα λουλούδι.. αρχίστε να γλιστράτε προς τα μέσα προς το κέντρο του... Μπείτε πιο βαθιά μέσα στο κέντρο της καρδιάς, κατρακυλώντας πάνω  στα πέταλα του δικού σας λουλουδιού, μέχρι που να φτάσετε να καθίσετε απαλά ακριβώς στο κέντρο του. Γύρω σας χρωματιστά πέταλα και μυρωδιές από το λουλούδι της καρδιάς σας και εσείς καθισμένοι ακριβώς πάνω στο μαλακό του κέντρο. Ανάλαφροι πλήρως μέσα στη στιγμή. Στη μαγεία της μίας στιγμής. Εκεί όπου καμία λογική δεν υπάρχει. Εκεί που καμία σκέψη δεν εισέρχεται. Εκεί όπου η αγάπη ζει, πέρα από τη λογική, πέρα από τη σκέψη. Εκεί όπου εσύ είσαι πέρα από τον χώρο, πέρα από τον χρόνο.

Και από κείνο το σημείο, από  αυτήν την στιγμή του εαυτού σου δες μία χορδή φωτός, σε ό,τι χρώμα θέλεις, να ταξιδεύει προς το χώρο της Γάζας. Μια δική σου χορδή γαλήνια, γεμάτη αγάπη, πέρα από τον χώρο, πέρα από τον χρόνο, χωρίς καμία σκέψη. Υπέροχη και λαμπερή ενώνει την  καρδιά σου με όλη εκείνη την περιοχή.  Και δες στο τέλος της χορδής από την άλλη μεριά το λουλούδι σου.

Με κάθε  επόμενη  αναπνοή σου, δες την χορδή και το λουλούδι στην άλλη άκρη (στην Γάζα) να φορτίζει με φως, με Αγάπη πέρα από κάθε σκέψη... Αγάπη πέρα από κάθε λογική... Αγάπη πέρα από τον χώρο και τον χρόνο... Με κάθε αναπνοή σου το  λουλούδι πάνω από την Γάζα δυναμώνει κι άλλο το φως του. Και το φως στο λουλούδι σου απλώνει πάνω από όλο τον χώρο και τον χρόνο εκεί. Και μαζί με το λουλούδι σου πολλά άλλα λουλούδια δίπλα του δυναμώνουν το φως τους. Στην επόμενη αναπνοή σου, επιτρέπεις στο λουλούδι  που είναι εδώ [στο σώμα] να ενωθεί με τα λουλούδια γύρω σου, και ακαριαία βλέπεις στην άλλη μεριά να έχει δημιουργηθεί ένα εξαίσιο πέπλο ακτινοβόλου φωτός πάνω από όλη την Λωρίδα της Γάζας. Ένας τεράστιος φωτοδιάδρομος.  Ακτινοβόλος, λαμπερός.

Με κάθε αναπνοή σου γαλήνευε και βλέπε με κάθε βαθύτερη γαλήνη τον διάδρομο αυτόν να κατεβαίνει προς τα κάτω. Αναπνοή, βαθύτερη γαλήνη... ο διάδρομος του φωτός κατεβαίνει κι άλλο προς τα κάτω.  Αναπνοή, βαθύτερη γαλήνη... Αγάπη, χωρίς καμία λογική.  Αγάπη, έξω από τον χώρο και τον χρόνο... Και ένας φωτεινός διάδρομος υπέρλαμπρος να έρχεται σχεδόν να ακουμπήσει πάνω στο έδαφος...

 Άσε αυτό το φως να ποτίσει και να γίνει ένα με όλη την ενέργεια της περιοχής... Μόνο Αγάπη. Καμία άλλη πρόθεση.  Εμπιστεύσου, κράτα  την συχνότητα της αγάπης χωρίς λογική, και άσε αυτή την αγάπη να κάνει όλες τις θεραπείες. Να φέρει την ειρήνη με το δικό της τρόπο. Μην ανακατευτείς στο δικό της έργο. Με κάθε επόμενη αναπνοή σου, δες το φως πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας ενωμένο μαζί της να απλώνεται και να διαστέλλεται δεξιά και αριστερά σε όλη την ευρύτερη περιοχή... Αγάπη χωρίς κρίσεις, χωρίς φίλους και χωρίς εχθρούς... Αγάπη, έξω από τον χώρο και τον χρόνο... Αγάπη, που ενώνει χωρίς διακρίσεις... Αγάπη χωρίς καμία κρίση... σε όλη την περιοχή ενωμένη με το δικτύωμα της Γαίας.  Από το λουλούδι της καρδιάς σου σε όλη την ευρύτερη περιοχή: καθαρή συχνότητα Αγάπης.

 Άσε την αγάπη να κάνει το δικό της έργο και κράτα  την καρδιά σου ανοιχτή σαν ένα δαδί, που της επιτρέπει να μεταδίδεται. Σε όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας που θα ακολουθήσει, μπορείς να αφήσεις το λουλούδι της καρδιάς σου να λάμπει σε όλη την ευρύτερη περιοχή, μεταφέροντας αγάπη πέρα από κάθε λογική, προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς κανένα όριο, χωρίς σύνορα, χωρίς χρώματα, χωρίς πρόσωπα, απλά αγάπη... Όποτε νιώσεις ότι είναι αρκετά, απλώς θα πάρεις μία εισπνοή και θα δεις τη Λωρίδα του φωτός από το κέντρο της δικής σου καρδιάς, το λουλούδι το δικό σου, να επανέρχεται και να ενοποιείται πλήρως μέσα σε σένα. Ούτως η άλλως η αγάπη είναι ευγνώμων για τα δώρα που δίνεις.

 Άσε τον εαυτό σου να μεταφερθεί σε ένα καινούργιο τώρα, ανεξαρτήτως του αν η καρδιά σου κρατά την χορδή συνδεδεμένη με έναν χώρο που χρειάζεται θεραπεία. Βρίσκεσαι σε μία επόμενη στιγμή και σου ζητάμε να έρθεις πλήρως σε αυτή την επόμενη στιγμή.  Να φέρεις την επίγνωσή σου στην επόμενη στιγμή.  Είτε έχεις ανοιχτά τα μάτια, είτε έχεις κλειστά τα μάτια, πάρε μία βαθιά εισπνοή, σηματοδοτώντας αυτή τη νέα στιγμή.  Ό,τι έγινε, έγινε.  Ό,τι  θεραπεύεται, θεραπεύεται.

Επικοινωνία:

Καλώς ήρθατε αγαπητοί φίλοι, Γενεσιουργοί του Φωτός και της Αυγής. Καλώς ήρθατε σε μία επόμενη συνάντηση, σε μία επόμενη επικοινωνία. Καλώς ήλθατε μέσα στα χρώματα σας, μέσα στην ακτινοβολία και τη λάμψη σας, όχι μόνο εσείς που είσαστε τώρα εδώ, αλλά και εσείς οι οποίοι συνδέεστε με αυτά τα λόγια, ή με  αυτό το κείμενο σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου και του χρόνου.

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που το Χριστικό Πεδίο ενεργοποιείται ακόμη βαθύτερα μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον. Δεν έχει καμία διάκριση ανάμεσα στα αφυπνισμένα ή όχι. Τα γεγονότα που συμβαίνουν βοηθάνε το Χριστικό Πεδίο να ενεργοποιηθεί μέσα στις καρδιές και στις ψυχές πολλών ανθρώπων, εκατομμυρίων ανθρώπων.  Είτε κάποιος το  αναγνωρίζει είτε όχι,  τα γεγονότα από μόνα τους γράφουν μέσα στις καρδιές και βοηθάνε τις καρδιές να αφυπνιστούν.  Βοηθάνε το Ήθος και την Αξία του πνεύματος να αναβιωθεί μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον. Το Χριστικό Πεδίο, είναι σε ενεργοποίηση και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, μέσα σε μία εποχή, όπου η φωτιά πρόκειται να πυροδοτηθεί με πάρα πολλούς τρόπους.

Και αυτή φωτιά, η οποία δεν καίει, είναι αυτή η φωτιά όμως η οποία φέρνει νέα ζωή, φέρνει  νέες δημιουργίες, φέρνει νέο φως.Έρχεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη που διανύετε για να βάλει μία στάμπα, μία σφραγίδα, σε όλα όσα θα ακολουθήσουν τους μήνες που έπονται.

 Αγαπητοί φίλοι, Αγαπητοί συνοδοιπόροι στην περιπέτεια  της επιστροφής στην Εστία, εκεί από όπου όλα ξεκίνησαν. Μπορεί να θυμόμαστε καλύτερα από σας, αλλά και εσείς έχετε αρχίσει  να θυμάστε με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς και σε πολύ μεγαλύτερο βάθος, απ' ότι  μία δεκαετία πριν.  Δεν θα πει κάποιος ότι οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες, πέρα από ότι εσείς ακόμα παλεύετε να σταθεροποιήσετε τη συνειδητότητα σας  σε ένα πεδίο ενοποιημένης σκέψης προς το οποίο κατευθύνεστε.

Κατευθύνεστε προς εμάς! Δεν έχει σημασία αν είναι η Οικογένεια του Ραφαήλ, η οποία σας μιλάει,  ή του Μιχαήλ, ή  κάποιου Αναληφθέντα Δασκάλου.  Σημασία έχει ότι  κατευθύνεστε προς εμάς, κατευθύνεστε προς μία συχνότητα, προς  μία συνειδητότητα, που είναι εγγύτερη στην Εστία,  άρα είναι εγγύτερη στην ενότητα,  άρα είναι εγγύτερη στην αγάπη.

Αγαπητοί φίλοι, είναι μεγάλα τα άλματα που συμβαίνουν.  Το να μπορέσει ο νους σας να ξεπεράσει τη βαριά  καταγραφή των κρίσεων δεν είναι ένα εύκολο πράγμα όταν ζεις μέσα στο πεδίο της διττότητας. Είναι ένας μεγάλος άθλος μέσα στο νου το να κρατάς τις αντιστάσεις που χρειάζεται για να μπορεί η σκέψη σου  να μένει και να στέκεται σε ένα πεδίο που συνειδητά επιλέγεις.

Αυτή είναι μία μεγαλειώδη επιστροφή, είναι ένα τεράστιο στοίχημα, το έχουμε πει πολλές άλλες φορές και το λέμε άλλη μία φορά, γιατί είναι ένα στοίχημα μέσα σε μία ζωή το αδύνατον να γίνει εφικτό, κάτι που ήδη συμβαίνει. Αυτή η Νέα Σελήνη κομίζει μία μεγάλη πυροδότηση σε αυτά που θέλετε. Προσέξτε τα λόγια μας: «Σε αυτά που θέλετε». Μην τα απλοποιήσετε παρότι είναι βολικό.  

Θα πείτε: «Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω μία δουλειά, θέλω ένα σπίτι, θέλω λεφτά, θέλω χαρά, θέλω την τέλεια σχέση, θέλω υπέροχους   φίλους».

Αγαπητοί φίλοι, [η σελήνη κομίζει πυροδότηση σε] «Αυτά που αληθινά θέλετε»

Και πάλι μην βιαστείτε να προκαταβάλετε την θέση σας γιατί δεν θέλετε αληθινά την τέλεια σχέση, δεν θέλετε αληθινά την τέλεια  εργασία, δεν θέλετε αληθινά τα τέλεια χρήματα, δεν θέλετε αληθινά το τέλειο σπίτι. Μη βιαστείτε να πείτε τόσο γρήγορα τι αληθινά θέλετε!

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μία Σελήνη που σας ζητά να γίνετε πολύ καλοί συνειδητοί παρατηρητές του ίδιου σας του εαυτού, προκειμένου να φέρετε σε ευόδωση μέσα στους επόμενους μήνες μεγαλειώδη και μεγαλόπνοα σχέδια ζωής. Ένα καινούργιο βιβλίο ζωής έχει ξεκινήσει. Πιστεύουμε να το θυμάστε. Αυτό το βιβλίο έχει διάφορα σχέδια, όμως τώρα είναι η ώρα της Δράσης. Τώρα σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η ώρα όπου πρέπει όλα τα πεδία του εαυτού σας να συγκλίνουν και να κατευθυνθούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Θα σας εξηγήσουμε.

Τι θέλετε;

Η εύκολη απάντηση είναι «τα θέλουμε όλα».

Και η  δική μας απάντηση είναι «και μπορείτε να τα έχετε αλλά είστε τόσο σίγουροι ότι τα θέλετε;»  

Η  δική σας επόμενη θέση είναι «μα και φυσικά τα θέλουμε».

Και τότε η δική μας απάντηση θα ήταν «εάν τα θέλετε πραγματικά τότε θα έπρεπε να τα έχετε».  

Γιατί δεν τα έχετε ήδη; 

Αν όντως τα θέλατε, αυτά θα υπήρχαν.  

Αν όντως τα θέλατε, θα είχαν εκδηλωθεί.

Αν όντως τα θέλατε, θα ήταν μέρος της πραγματικότητας που ζείτε.

Τι θέλετε;  Αυτό που θέλετε είναι αυτό που ζείτε αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή στην ατομική σας σφαίρα πραγματικότητας που δεν το θέλετε. Ό,τι αποτελεί μέρος της πραγματικότητας σας σαν άτομα είναι αυτό που θέλετε.  Γι αυτό ξανακοιτάξτε.

Είναι όντως αυτό που θέλετε;

Θέλετε να συνεχίσετε να έχετε τα ίδια  συναισθήματα; Το ίδιο φάσμα συναισθημάτων; Θέλετε να συνεχίσετε η συναισθηματική σας έμφαση να είναι στα ίδια θέματα;  Θέλετε το σώμα σας να κάνει τις ίδιες κινήσεις; Θέλετε η σωματική σας δραστηριότητα να είναι ίδια; Θέλετε οι σκέψεις σας να συνεχίσουν να κινούνται στο φάσμα που κινούνται; Θέλετε η έμφαση των σκέψεων σας να είναι η έμφαση που είχατε όλα τα προηγούμενα χρόνια;

Αν το θέλετε, τότε η πραγματικότητα που ζείτε αυτή τη στιγμή είναι αυτή που ο καθένας σας θέλει.

Αν αυτό που ζείτε αυτή τη στιγμή, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι αυτό που θέλετε, τότε πρέπει να συνειδητοποιήσετε, τι δεν θέλετε. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο μέσα στην αντίληψη σας το τι αληθινά συμβαίνει μέσα σας. Μέσα σε αυτή τη Νέα Σελήνη ο συνειδητός παρατηρητής, ρεαλιστής και αντικειμενικός μέσα στην ενέργεια του, ικανός να αντιληφθεί, πρέπει να γεννηθεί. Έχει ετοιμαστεί για να γεννηθεί. Πρέπει να πυροδοτηθεί γιατί είστε Γενεσιουργοί μιας Νέας Συνειδητότητας, μίας Νέας Πραγματικότητας. Από σας γεννιέται  αυτή η Νέα Πραγματικότητα. Ο χρόνος σάς ακολουθεί και οι σκέψεις σάς ακολουθούν και τα συναισθήματα σάς ακολουθούν και το σώμα σάς ακολουθεί.

Είναι αυτό που ζείτε, αυτό που θέλετε;

Επιτρέψτε, αγαπητοί φίλοι, να αναγνωρίσετε μέσα από την τωρινή κατάσταση της πραγματικότητας τα σημεία που εσείς θέλετε να αλλάξετε. Αν υπάρχουν δεδομένα που δεν σας αρέσουν, τότε δεν τα θέλετε και πρέπει να αλλάξετε τις αιτίες τους. Πρέπει να αλλάξετε τα θέλω σας. Αν το σώμα σας είναι τεμπέλικο και δεν κινείται, πρέπει να υπάρξει αλλαγή. Αν τα συναισθήματα σας αρέσκονται να κινούνται γύρω από τρεις συγκεκριμένους  πόλους πρέπει να αλλάξετε τους πόλους. Εάν οι σκέψεις  σας κινούνται γύρω από δύο τρία σημεία εστίασης,  πρέπει να αλλάξουν τα σημεία εστίασης.

Γιατί έτσι η πραγματικότητα θα γίνει αυτό που θέλετε! Και θα ζείτε αυτό που θέλετε!

Μην έχετε καμία αμφιβολία μέσα στο νου σας ότι κάθε στιγμή ζείτε αυτό που θέλετε. Επομένως ότι δεν σας αρέσει είναι ο χώρος για να δείτε τι αληθινά δεν θέλετε από αυτό που τώρα θέλετε. Είναι λίγο περίεργο. Θέλετε αυτό που ζείτε, την ίδια ώρα που δεν το θέλετε. Πρέπει λοιπόν εσείς, σαν καλοί πνευματικοί χειρούργοι, να καταλάβετε. Αυτό που εκδηλώνετε αυτή τη στιγμή είναι όντως αυτό που εσείς θέλετε και  είναι, πιστέψτε μας, εκατό τοις εκατό. Τότε τι είναι αυτό τότε που αληθινά εσείς δεν το θέλετε στο μέλλον;  Κάνετε τις σημαντικές τομές, πάρετε τις πύρινες αποφάσεις.

Οι εστίες της σκέψης και του συναισθήματος και της δράσης του σώματος τώρα είναι η ώρα να αλλάξουν.

Πώς;  Το πώς είναι πολύ απλό. Απαιτεί μία πειθαρχία που ταιριάζει με αυτή τη Νέα Σελήνη. Είναι μία Νέα Σελήνη που έχει τεράστια δύναμη να εκτινάξει όλο το δυναμικό σας. Η δύναμη που θα αναπτυχθεί μέχρι την πανσέληνο είναι ασύλληπτη.

Αγαπητοί φίλοι, μην χάσετε αυτό το τρένο. Μη χάσετε αυτό το τρένο. Φυτέψτε τώρα την δράση την καινούργια. Σήμερα όχι αύριο το πρωί. Δεν είναι αύριο η κατάλληλη ώρα για να ξεκινήσετε.  Μόλις τελειώσει αυτή η επικοινωνία είναι! Την ώρα που γίνεται αυτή η επικοινωνία είναι! Πριν καν τελειώσουμε αυτή την φράση είναι η ώρα για να πάρετε την απόφαση του τι δεν θα επαναλάβετε.

Και δεν είναι δύσκολο αγαπητοί φίλοι. Εάν εσείς την πάρετε την απόφαση, τότε η δύναμη για να κρατηθείτε σε καινούργιες εστιάσεις του συναισθήματος και του μυαλού σας  θα έχει αρχίσει να καλλιεργείται. Φανταστείτε την επόμενη στιγμή σας. Μπορεί να είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη. Μπορεί όμως, εάν αποφασίσετε πολύ ξεκάθαρα ότι δεν θέλετε αυτό που μέχρι τώρα θέλατε και ότι αυτό που μέχρι τώρα θέλατε δεν είναι αρκετό  και δεν είναι καλό και πρέπει να το αλλάξετε από τα θεμέλια του, ή πρέπει αλλάξετε σημαντικά σημεία του, τότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο την επόμενη στιγμή ο χρόνος, το συναίσθημα, η σκέψη και το σώμα σας να σας ακολουθήσουν.  

Όμως εσείς την επόμενη στιγμή πρέπει να μην κοιτάξετε πίσω. Πρέπει να κόψετε τις διαδρομές που πηγαίνατε στο παρελθόν. Πρέπει να αποφασίσετε ότι δεν θα ξανακοιτάξετε το παρελθόν, τον παρελθοντικό σας εαυτό.  Δεν θα το χρησιμοποιήσετε σαν μέτρο σύγκρισης. Δεν θα το αξιοποιήσετε για να μεταφέρετε στο τώρα σας αναστολές. Δεν θα επιβεβαιώσετε με βάση το παρελθόν αυτά που νομίζατε ότι είναι αδυναμίες. Δεν ξέρετε πραγματικά τι μπορείτε να κάνετε. Δεν ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε!

 Ό,τι λέει το μυαλό σας, είναι απλά περιοριστικό.  Ό,τι κάνουν τα συναισθήματα σας περιορίζει αυτό που αληθινά θέλετε. Γιατί θέλετε όλα όσα είπαμε στην αρχή, όμως υπάρχουν δύο διαφορετικά επίπεδα μέσα σας.

Το επίπεδο που υλοποιεί είναι αυτό που εσείς κάθε μέρα συντηρείτε μέσα από την ενέργειά σας. Και το επίπεδο που θα θέλατε να δείτε είναι αυτό το οποίο ακόμα παραμένει στο αιθερικό ως ένα υπέροχο όραμα ζωής.

Αγαπητοί φίλοι, σταθείτε στην επόμενη στιγμή αποφασισμένοι πως ό,τι και να ήταν το παρελθόν σας, ό,τι συμπεράσματα και αν έχετε βγάλει για τον εαυτό σας, την επόμενη στιγμή δεν ισχύουν. Και δεν ισχύουν για έναν λόγο. Γιατί πραγματικάδεν ξέρετε τι μπορείτε. Πραγματικά δεν ξέρετε γιατί είστε ικανοί. Πραγματικά δεν γνωρίζετε ποιές είναι οι ικανότητες σας, ποιές είναι οι δυνατότητες σας και ποιά είναι τα ταλέντα σας. Δεν ξέρετε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε. Δεν πιστεύετε τις δυνάμεις που έχετε. Άρα πώς είστε τόσο βέβαιοι ότι δεν μπορείτε;  Πώς είστε τόσο βέβαιοι ότι γνωρίζετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό;

Αυτή τη στιγμή που σας μιλάμε πυροδοτούνται οι εξωτερικές σφαίρες των δυναμικών σας. Αν μπορούσατε να δείτε, οι ενέργειες που αντιστοιχούν πόσες είναι και σε τι διαμέτρημα ανοίγονται! Ακούστε την φράση πολύ καλά: « Δεν γνωρίζετε τι μπορείτε».  

Πάρτε την απόφαση για την διαδρομή σας,  για τον στόχο σας και κατευθύνετε τον εαυτό σας προς αυτόν  τον στόχο. Ο στόχος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Από μία γενική κατάσταση ευτυχίας και υγείας μέχρι και οτιδήποτε. Αποφασίστε ότι για να φτάσετε σε αυτόν τον στόχο, δεν θα ξανακοιτάξετε το παρελθόν. Ούτε τα συμπεράσματά σας, ούτε τις εκτιμήσεις σας για τον εαυτό σας, ούτε το πόσο καλά γνωρίζετε τις αδυναμίες σας. Τίποτα δεν γνωρίζετε. Γνωρίζετε μόνο όσα θέλετε να γνωρίζετε βάζοντας συνεχώς τρικλοποδιές και περιορισμούς στο δυναμικό σας. Γιατί αν θέλατε να γνωρίζετε πραγματικά, αυτήν την στιγμή η πραγματικότητα θα σας το έδειχνε. Το ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, σημαίνει ότι μέσα σας μέχρι τώρα δεν θέλατε. Αποφασίστε λοιπόν,  αν θέλετε τελικά. Αν όντως  θέλετε, τραβήξτε μία πολύ μεγάλη κοντυλιά με το παρελθόν.  Και κάθε φορά που οι επισκέπτες του παρελθόντος σαν συναισθήματα ή σκέψεις έρχονται να σας συναντήσουν, πείτε τους τη φράση που ακούτε σήμερα:

«Δεν ξέρετε γιατί είμαι ικανός. Δεν γνωρίζετε το τι μπορώ. Κανείς σας δεν γνωρίζει ποιές είναι οι ικανότητες μου».  Όμως το σύμπαν γύρω σας, όλο το αιθερικό  ρευστό της Γαίας και το ηλεκτρομαγνητικό που φορτίζει σε  αυτή τη Νέα Σελήνη με απίστευτη δύναμη από το κέντρο του πυρήνα σας, γνωρίζει πολύ καλά πόσο μακριά μπορείτε να πάτε! Γνωρίζει πολύ καλά τι μεγάλο δυναμικό έχετε.  Γνωρίζει ότι μπορείτε να μην κάνετε μόνο ένα πράγμα, αλλά δέκα πράγματα μέσα σε αυτή τη ζωή! Μπορείτε να κάνετε και να εκδηλώσετε αυτά που κανένα μυαλό δεν έχει σκεφτεί και φανταστεί!

Αυτή Νέα Σελήνη είναι η Σελήνη που φέρνει αυτό που το παρελθόν σας  σας έλεγε ότι είναι αδύνατο. Αυτή η Νέα Σελήνη, είναι η Σελήνη που φέρνει την εκπλήρωση ενός δυναμικού, που φαινόταν πολύ αιθέρια. Αυτή όμως είναι η Νέα Σελήνη που πρέπει να τραβήξετε κοντυλιά  και να μην αφήσετε το παρελθόν να ορίσει το νέο τώρα και το μέλλον σας..

Όχι, αγαπητοί φίλοι, δεν ξέρετε. Δεν ξέρετε ποιές  είναι οι ικανότητές  σας. Μέχρι τώρα ο φόβος όριζε τον εαυτό σας και ο φόβος ανήκει μόνο στο παρελθόν. Ο φόβος δεν ήταν ποτέ παράγοντας του τώρα, ούτε του μέλλοντος. Ο φόβος έρχεται από το παρελθόν και ο φόβος ανήκει  εκεί. Και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα η συνειδητότητα σας, οι ικανότητες σας, περιορίζονταν από ένα λογικό νου που έκρινε και έβγαζε συμπεράσματα με απόλυτη βεβαιότητα με βάση αυτά τα λίγα που καταλάβαινε.

Βάλτε το μεγαλύτερο στοίχημα τη ζωή σας τώρα. Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι ότι το Σύμπαν γνωρίζει εσάς πολύ καλύτερα από ό,τι γνωρίζετε εσείς τον εαυτό σας! Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι ότι οι Αρχάγγελοι και Δάσκαλοι γνωρίζουν καλύτερα εσάς  και το τι  μπορείτε, απ' όσο  γνωρίζετε εσείς τον εαυτό σας.

Εάν το παρελθόν έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα για να αναχαιτίσει το καινούργιο, δηλώστε του με θάρρος και παρρησία ότι «δεν γνωρίζει τι μπορείτε να κάνετε». Και εμπιστευτείτε ότι το Σύμπαν γνωρίζει για τί είστε ικανοί και οι Δάσκαλοι γνωρίζουν για το τι είστε ικανοί και η Συμπαντική Ενέργεια γνωρίζει για το τι είστε ικανοί.

Μην πείτε όχι στην πρόκληση. Μην πείτε όχι στο καινούργιο ερέθισμα. «Δεν ξέρετε τι μπορείτε»!

Μπορεί η πρόκληση που θα σας έρθει να φαίνεται ασύλληπτη για το λογικό σας νου. Και ο λογικός σας νους συνηθισμένος στο τροπάριο του παρελθόντος, να πει «μα πως, μα εσύ, μα αυτό, μα δεν, μα εκείνο».  

Απαντήστε του με θάρρος και παρρησία: «Δεν γνωρίζεις τι μπορώ». «Αλλά ούτε και εγώ ο ίδιος, γνωρίζω τι μπορώ.  Όμως είμαι πρόθυμος και εμπιστεύομαι  να ανακαλύψω το τι μπορώ»

Σταματήστε να μη θέλετε αυτό που αληθινά θέλετε. Και αποφασίστε ότι θέλετε αυτό που αληθινά θέλετε και κάντε το πράξη μέσα από μία στάση όπου το σώμα σας θα κινηθεί έτσι όπως χρειάζεται, το συναίσθημα θα μείνει στο παρελθόν, τα παλιά συναισθήματα, οι παλιές σκέψεις θα μείνουν και εκείνες  στο παρελθόν και θα προχωρήσετε μπροστά, ελεύθεροι  από τις κρίσεις, ελεύθεροι από τα συναισθηματικά βάρη, ελεύθεροι από τις σωματικές αρνήσεις. Είναι πολύ εύκολο, αν το αποφασίσετε. Είναι τρομακτικά απλά εφικτό, εάν το θελήσετε.

Νέα Σελήνη! Μία Νέα Σελήνη που φέρνει την φωτιά, που πυροδοτεί τον πυρήνα σας και ο πυρήνας σας είναι αυτός που μπορεί το αδύνατο να κάνει δυνατό. Ο πυρήνας σας είναι αυτό που δεν ξέρετε για τον εαυτό σας. Είναι το δυναμικό που φοβάστε να ανοίξετε. Είναι τα ταλέντα που φοβάστε να διαπιστώσετε. Είναι οι ικανότητες που δεν γνωρίζετε ότι έχετε. Που μέχρι τώρα δειλιάζατε να τις υποστηρίξετε.

Μα είναι πολύ ωραίο το πνεύμα στα λόγια, μα το πνεύμα δεν είναι για τους δειλούς, τους άτολμους και τους φοβισμένους.  Αν όντως θέλεις να δεις το πνεύμα στη δράση, εμπιστεύσου το. Στηρίξου πάνω του. Στήριξε τη ζωή σου ολόκληρη πάνω του και  το πνεύμα θα έρθει και θα φέρει το χρυσό δίσκο ακριβώς μπροστά στα πόδια σου. Γιατί το σύμπαν είναι φίλος σου. Γιατί οι άγγελοι είναι σύμμαχοι σου. Γιατί η Συμπαντική Ενέργεια θέλει εσύ να ζήσεις την ζωή που αξίζεις. Θέλει να ανακαλύψεις όντως το τι μπορείς. Κανένα μέρος του εαυτού σου, από αυτά που εσύ γνωρίζεις, δεν γνωρίζει ποιός είσαι. Δεν γνωρίζει τι μπορείς. Γιατί ακούς αυτό το μέρος του εαυτού σου;

Μία Νέα Σελήνη ορόσημο ανάμεσα σε σένα που άκουγες το μέρος του εαυτού σου που δεν γνώριζε ποιός είσαι και σένα που αποφασίζεις ότι δεν θα το ξανακούσεις.

Μία απόφαση.  Ένα ορόσημο. Μία κοντυλιά. Μία αλλαγή εφ όλης της ύλης.

Αλλά μόνο έτσι μπορεί να συμβεί η αλλαγή.  Όσο το φιλοσοφείς και το αναλύεις, θα περιμένεις την αλλαγή και θα ζεις αυτό που ζεις αυτή τη στιγμή. Αν δεν σου αρέσει, τότε ξέρεις ότι μέσα σου ακόμη διατηρείς αυτόν που το θέλει. Είσαι εσύ όμως ο Δημιουργός και ο Γενεσιουργός της ζωής. Είσαι εσύ αυτός που γεννά τις συχνότητες και τις ενέργειες. Είσαι εσύ αυτός που παράγει την επόμενη μέρα. Ο χρόνος θα σε ακολουθήσει. Η ενεργειακή ροή θα κάνει ακριβώς αυτό που θα της πεις, χωρίς καμία απόκλιση.

 Κοίτα λοιπόν, αγαπημένε φίλε, την ζωή σου. Κοίτα την όχι σαν εισαγγελέας και δικαστής. Παρατήρησε την και δες που τριπλάρεις, δες πώς βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου. Δεν είναι γενικό και αόριστο. Είναι συγκεκριμένα κομμάτια συναισθημάτων, συνηθειών, τάσεων,  και εμμονών.  Αποφάσισε  ότι θα αφήσεις  αυτό το παρελθόν. Αποφάσισε ότι είναι καιρός να φτιάξεις ένα Νέο Μέλλον.

Ούτε οι γονείς γνωρίζουν ποιός είσαι. Ούτε οι φίλοι σου γνωρίζουν ποιος είσαι.  

Όμως είναι τόσες πολλές ψυχές που περιμένουν εσένα να αρχίσεις να γίνεσαι αυτό πού είσαι.  Να τους δείξεις ότι και εκείνοι δεν γνωρίζουν ποιοι είναι. Αλλά αν κάνουν το ταξίδι μπορούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι. Μπορούν να ζήσουν και με θάρρος και με τόλμη. Μπορούν να ζήσουν εμπιστευόμενοι το Σύμπαν. Πώς γίνεται να εμπιστεύεσαι το λογικό σου νου περισσότερο απ' ότι όλο το Σύμπαν; Πώς γίνεται να πιστεύεις με μεγαλύτερη βεβαιότητα αυτό που η λογική σου σου λέει απ' ότι αυτό που σου λέει όλη  η Συμπαντική Ενέργεια; Η Συμπαντική Ενέργεια σήμερα σου λέει «Αγαπημένε μου δεν γνωρίζεις ποιός είσαι».  «Δεν γνωρίζεις τι μπορείς».

Θέλεις όμως να το ανακαλύψεις; Αν θέλεις, τράβα την κοντυλιά και κάτσε σε φρέσκο, ολόφρεσκο χώμα. Όρισε τον στόχο σου. Άσε  το σώμα να υπακούσει αυτό το στόχο. Και τα συναισθήματα και τις σκέψεις  σου να ενταχθούν, να υποταχθούν στο στόχο. Ο στόχος μπορεί να υλοποιηθεί με ένα νου και ένα συναίσθημα και ένα σώμα, που συμφωνούν μεταξύ τους και δεν αναπαράγουν το παρελθόν.

 Αγαπημένοι μας, Τώρα είναι η ώρα που θα πεις ξεκάθαρα το προς τα πού θα πας. Τώρα είναι η ώρα αγαπημένη ψυχή σε ενσάρκωση ν' αποφασίσεις ποιός είναι ο ουσιώδης σου στόχος.  Προς τα που θα κινηθείς; Το σώμα σου εάν το αποφασίσεις χωρίς καμία αμφιβολία, αυτόματα από την επόμενη στιγμή θα ξέρει πώς να το υπηρετήσει. Αν εσύ δεν κάνεις πίσω, το συναίσθημα σου θα ξέρει και θα παράγει τα κατάλληλα συναισθήματα. Και αν εσύ δεν κάνεις πίσω στο παρελθόν, οι σκέψεις σου αυτομάτως θα παράγουν νέες σκέψεις.

Γνωρίζεις πώς θα κινηθείς και έχεις την άπειρη βοήθεια του Σύμπαντος  για να κινηθείς προς τα εκεί. Δεν έχει σημασία το προς τα που είναι αυτό, σημασία έχει ότι το αποφασίζεις. Παύει η εξέλιξη της ζωής σου να είναι γενική και αόριστη και γίνεται συγκεκριμένη. Κινείσαι προς ένα συγκεκριμένο σημείο, προς ένα συγκεκριμένο στόχο, προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και από εκεί αποφασίζεις ότι θα ζήσεις έτσι και θα πας εκεί και θα κάνεις αυτό και θα γίνεις  εκείνο. Μπορεί να διαλέξεις την ευτυχία, αλλά όμως αγαπητοί μας, η ευτυχία δεν είναι γενική αίσθηση. Μα καθόλου γενική αίσθηση. Έχει πολύ συγκεκριμένες συντεταγμένες: Ευτυχία είναι το να μπορεί το σώμα να μην κάνει αυτά που δεν θέλεις. Ευτυχία είναι το συναίσθημα να μην παράγει συναισθήματα που δεν θέλεις. Ευτυχία είναι η σκέψη να μην αναπαράγει σκέψεις που δεν θέλεις πραγματικά. Αυτό είναι Ευτυχία.

Αγαπημένοι φίλοι, η δυναμική περίοδος ξεκινά. Και ξεκινά όπως μάλλον το αισθανθήκατε με εξαιρετική δύναμη. Με μία δύναμη όμως που θα μπορέσετε να την δαμάσετε και να την αξιοποιήσετε, εάν εσείς κινηθείτε μαζί με αυτήν. Αλλιώς θα αισθανθείτε ότι τα γεγονότα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από σας και εσείς μένετε και πάλι στο περιθώριο. Μένετε στο πεζοδρόμιο παρατηρώντας αυτούς που περνάνε με ταχύτητα και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να τρέξετε σαν και εκείνους. Μα κανένας δεν πρόκειται να τρέξει πραγματικά!

Αν βάλεις όμως τον στόχο σου και πάψεις να πηγαίνεις με την βάρκα σου προς το άγνωστο γενικώς και αποφασίσεις ότι το δικό σου καράβι  η δική σου βάρκα θα πάει προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τότε όλο το Σύμπαν θα είναι εκεί σύμμαχός σου για να συμβεί αυτό και να διαπιστώσεις ότι μπορείς, και ότι είναι  απόλυτα εφικτό, και ότι όχι μόνος σου αλλά με όλο το Σύμπαν μαζί θα οδηγηθείς εκεί.

Αυτό το Σύμπαν όπου όλα μαζί θα σε πάει εκεί εφόσον εσύ το θελήσεις και το αποφασίσεις. Θα ενεργοποιήσει άλλες ψυχές. Θα ενεργοποιήσει άγνωστες ψυχές. Θα ενεργοποιήσει δυνατότητες και συγχρονικότητες και ευκαιρίες και καινούργιες φιλίες και καινούργιες γνωριμίες και καινούργιες δυνατότητες, χωρίς εσύ να χρειαστεί να ιδρώσεις γι αυτό. Όταν εσύ εμπιστεύεσαι ότι το Σύμπαν σε γνωρίζει καλύτερα και με την εμπιστοσύνη σου προχωράς προς την κατεύθυνση που εσύ επέλεξες, να είσαι βέβαιος ότι το Σύμπαν χίλιες φορές πίσω θα σου το ανταποδώσει. Όχι μόνο θα ανακαλύψεις το τι μπορούσες, αλλά θα εκπλαγείς ανακαλύπτοντας το τι μπορούσες!

Αν υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό στις περισσότερες ενσαρκωμένες ψυχές  είναι «η πάρα πολύ μέτρια για να μην πούμε απίστευτα χαμηλή εκτίμησή  τους για το τι είναι ικανές». Αγαπημένε φίλε/η, δεν γνωρίζεις εσύ προσωπικά που το ακούς αυτό σήμερα, ή οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, «Δεν γνωρίζεις τι μπορείς!».  Εμπιστεύσου αυτή τη φράση:  «Το σύμπαν γνωρίζει τι μπορείς».  «Οι οδηγοί  σου γνωρίζουν τι μπορείς».  Και η δυσφορία μέσα σου απλά σου επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένα δυναμικό που φλέγεται να εκδηλωθεί και δεν το αφήνεις... Δεν είναι αυτό που ζεις, αυτό που θέλεις. Άλλαξε το Τώρα. Πάρε την απόφαση σου Τώρα. Κάντε σύγκλιση των δυνάμεων της ύπαρξής σου προς ένα στόχο Τώρα. Και πυροδότησε ένα μέλλον, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Τίποτε από τι έγινε, δεν θα χαθεί ως προς την ουσία. Όμως δεν μπορεί το παρελθόν της λογικής να σε πάει σε ένα μέλλον όπως εσύ το έχεις ονειρευτεί, ή  σ' ένα μέλλον που ούτε στα όνειρά σου δεν το έχεις φανταστεί, γιατί ξεπερνά τόσο πολύ την μετριότητα του λογικού νου.

Αγαπητοί μας, η Αγάπη είναι Εδώ. Η Θεραπεία είναι Εδώ. Η Ευκαιρία είναι Εδώ.

Η Αγάπη είναι Τώρα. Η Θεραπεία είναι Τώρα. Η Ευκαιρία είναι Τώρα.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο, έχετε τις ευχαριστίες μας που κάνετε τη διαδρομή. Έχετε την κατανόησή μας για την αντιξοότητα της διαδρομής. Έχετε την απόλυτη βεβαιότητα μας ότι μπορείτε αυτά που δεν έχετε ποτέ διανοηθεί.

Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, η ευχή προς κάθε έναν από σας είναι να πιστέψει ότι το λογικό του παρελθόν δεν γνωρίζει ποιος είναι. Και να δεχθεί να εμπιστευτεί το Σύμπαν ολόκληρο και τους Οδηγούς του και τους Δασκάλους του και τους Αρχαγγέλους του ότι εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον ίδιο του τον εαυτό ποιος είναι και να τους επιτρέψει να τον οδηγήσουν προς την κατεύθυνση που εκείνος επιλέγει.

Μέχρι την επόμενη φορά, ευχόμαστε να έχει γίνει Σύγκλιση. Να υπάρχει ένας στόχος. Και  όλα τα πεδία της ύπαρξής σας να έχουν ξεκινήσει την τελική Ενοποίηση για την τελική Δυναμική για την εκδήλωση αυτού του στόχου.

Και, αγαπητοί φίλοι, αυτός θα είναι ο πρώτος στόχος... θα υπάρξουν πολλοί επόμενοι!

Sat Nam


 © Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου