2015: Η Χρονιά της Θεϊκής Μαγείας

Σμαραγδένιος Κύκλος

22 Δεκεμβρίου 2014

"2015: Η Χρονιά της Θεϊκής Μαγείας"


Διαλογισμός: Στρέψτε την προσοχή σας στην αναπνοή σας καθοδηγώντας την να καθησυχάσει, να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, επιτρέποντας σε εσάς να βρείτε την αληθινή αναπνοή, τον αληθινό ρυθμό της δικής σας προσωπικής αναπνοής, της αληθινής σχέσης σας με τον εσωτερικό σας πλούτο...  Έχοντας επίγνωση ότι στρέφοντας την προσοχή στην αναπνοή με την πρόθεση να ησυχάσει, να χαλαρώσει, να βρει την φυσικότητα της, ότι ουσιαστικά εκφράζετε  την πρόθεσή σας να κάνετε επαφή με τον πλούτο του εσωτερικού σας κόσμου, που βρίσκεται κάτω από την ορατή που έχουμε ορίσει ως σώμα. Έναν πλούτο, ο οποίος δεν περιορίζεται στα όρια του ορατού, γιατί όλος ο εσωτερικός πλούτος του καθενός ρέει πέρα από τα όρια του σώματος, πάλλεται, δονείται, τραγουδά, χορεύει, ζει - είναι ένα με όλο το σύμπαν. Κράτησε λοιπόν την αναπνοή σου στην φυσικότητα της. Φυσική σαν το είναι, φυσική σαν το είναι του Θεού, χωρίς προσπάθεια, χωρίς πίεση, χωρίς κόπο. Άσε την αναπνοή να βρει το είναι της κι εσύ μαζί της να βρεις το είναι που είσαι. Και φαντάσου ότι αυτή η χαλαρότητα στην αναπνοή σου και ο φυσικός ρυθμός της μέσα σου επιτρέπει να αισθανθείς τον ρυθμό της δικής σου φυσικής καρδιάς. Επιτρέπει στην νοημοσύνη της δικής σου καρδιάς να ζήσει, επιτρέπει σε χορδές της ύπαρξης σου λεπτοφυείς και ευγενείς, γεμάτες χάρη να ζήσουν μέσα σου και αυτό μεταφράζεται σε αισθήματα και αισθήσεις, ευγενείς, ελεύθερες, απαλές, ειρηνικές, δημιουργικές στην ουσία τους, συμφιλιωτικές, ολικές. Κράτα λοιπόν την αναπνοή σου στην φυσικότητα της με πρόθεση την δική σου προσωπική μαγική καρδιά, την δική σου νοημοσύνη μαγικής καρδιάς.


 2015:   Χρονιά της Θεϊκής Μαγείας  


Η Χρονιά της Μαγικής Πόρτας

Καλώς ήρθατε, αγαπητοί, στην σημερινή συνάντηση. Καλώς ήρθατε σε αυτή την επικοινωνία που ξεκινά και θα ξεκινήσει με μια θαρραλέα δήλωση. Την δήλωση ότι τίποτα απ' ό,τι βλέπετε γύρω σας δεν είναι όπως φαίνεται. Είναι μια δήλωση που πάει ένα βήμα παραπέρα από το ό,τι τα περισσότερα πράγματα γύρω σας δεν είναι όπως φαίνονται. Πάει ένα βήμα παρακάτω στο ότι τίποτα από ό,τι υπάρχει γύρω σας, από ό,τι βλέπετε γύρω σας, από ό,τι καταλαβαίνετε γύρω σας δεν είναι όπως φαίνεται.

Λέγοντας αυτό θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην αγκαλιά όλων των θηλυκών αρχαγγέλων όλου του Σμαραγδένιου Κύκλου. Αυτή η συνάντηση εξελίσσεται και θα εξελιχθεί μέσα στην κοιτίδα της Θεϊκής χορδής σας - έτσι θα το αισθανθείτε, έτσι το μεταφράζετε μέσα στο μυαλό σας και επομένως έτσι κι εμείς το περιγράφουμε για να συνεννοηθούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως οι αρχάγγελοι οι οποίοι έχουν αρσενικά ονόματα εξαιρούνται της σημερινής συνάντησης. Σημαίνει όμως ότι για σας η σημερινή συνάντηση έχει περισσότερο θηλυκές ποιότητες ενέργειας.

Αγαπητοί φίλοι, καλώς ήρθατε στην αγκαλιά της μητρικής αγάπης. Συνήθως ακούτε να μιλάνε ή διαβάζετε κείμενα για την Πηγή και συνήθως η έκφραση για την Πηγή είναι ο Θεός. Όμως εμείς σήμερα θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην αγκαλιά της μητρικής αγάπης, γιατί είναι η μητρική αγάπη που απαντά πάντα σε κάθε σας ερώτημα. Είναι η ποιότητα της μητρικής αγάπης όπως εσείς την παραλαμβάνετε, που λύνει κάθε σας θέμα. Είναι η μητρική αγάπη, η οποία ακούει την γκρίνια σας και τα παράπονά σας. Είναι η μητρική αγάπη που όταν δεν είστε καλά, κάνει ό,τι χρειάζεστε και ό,τι μπορεί για να σας φέρει σε ισορροπία. Είναι η μητρική αγάπη από την οποία περιμένετε τον έπαινο ή την αναγνώριση. Είναι η μητρική χορδή από την οποία περιμένετε μέσα στους υλικούς κόσμους να κάνει την μαγεία για εσάς.

Και είναι η εξαίσια ποιότητα αυτού που ορίζεται στην Γη ως θηλυκή ενέργεια η οποία είναι καθοριστική και αναγνωριστική της ποιότητας των αγγέλων και των Αρχαγγέλων. Μπορεί κάποιοι Αρχάγγελοι - Άγγελοι να φαίνεται ότι πρεσβεύουν και μεταφέρουν δονήσεις δύναμης μέσα στο πεδίο τους, αλλά, αγαπητοί φίλοι, οι πραγματικές ουσίες με τις οποίες συνδέεστε είναι οι ουσίες της μητρικής αγάπης.

Κάθε άγγελος, κάθε αρχάγγελος που εργάζεται μαζί σας και για εσάς και παρέα σας, εργάζεται μαζί σας μέσα από ποιότητες της ύπαρξης, της διάνοιας και της συνειδητότητάς του με άπειρη στοργή και ενδιαφέρον. Εργάζεται μαζί σας με στοργή και ενδιαφέρον, ακόμα κι αν τα μαθήματα είναι δύσκολα ή σκληρά ή πικρά. Εργάζεται μαζί σας με φροντίδα και στοργή. Ακόμα όταν κι εσείς αισθάνεστε αφόρητη πίεση, ποιότητες της μητρικής στοργής είναι που λαμβάνετε με όλους τους τρόπους από όλους εκείνους που εργάζονται για εσάς με ανιδιοτέλεια. Εργάζονται χωρίς να ζητούν αναγνώριση, εργάζονται με αγαθό σκοπό, εργάζονται μόνο για το δικό σας καλό. Εργάζονται χωρίς να σκεφτούν αν αυτό που δίνουν είναι περισσότερο απ' αυτό που παίρνουν, Εργάζονται και σας βοηθούν χωρίς να κάτσουν να υπολογίσουν πόσο χρόνο, πόσες ώρες και μέρες της δικής τους ζωής χάρισαν στην δική σας ζωή. Εργάζονται για εσάς, βοηθούν εσάς και στηρίζουν εσάς χωρίς να μετρούν τίποτα με τα μέτρα της λογικής.

Και αυτή είναι, αγαπητοί φίλοι, η συνειδητότητα και η νοημοσύνη της καρδιάς. Η συναναστροφή με τις ενέργειες των αγγέλων και των αρχαγγέλων έχει στόχο την ενεργοποίηση αυτής της συνειδητότητας και αυτής της ποιότητας της νοημοσύνης μέσα σας. Είπαμε και εχθές [21.12.2014] ότι η νοημοσύνη της καρδιάς είναι πολλά πεδία πάνω από την νοημοσύνη της λογικής και είναι η μόνη η οποία μπορεί να δώσει λύσεις, θεραπείες και απαντήσεις σ' όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας.

Φυσικά, αυτή είναι η πρόκληση της Γαίας και της ανθρωπότητας. Φυσικά αυτή είναι η πρόκληση κάθε ατομικού σχεδίου ψυχής που ζει τώρα επάνω στην Γαία. Φυσικά το άλμα από την διτότητα στην ενότητα είναι η μετακόμιση από την λογική υπόσταση στην νοημοσύνη της καρδιάς. Αυτή η νοημοσύνη της καρδιάς, ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας βάλει να διαβάσετε πολλά βιβλία για να έχετε απαντήσεις. Δεν θα σας ζητήσει να πάτε σχολείο και Πανεπιστήμιο για ν' απαντήσετε τέλεια σ' ένα ερώτημα. Δεν θα σας αναγκάσει να μάθετε να παπαγαλίζετε, γιατί αυτό ότι δεν έχει σοφία. Η νοημοσύνη της καρδιάς γνωρίζει ότι αυτό είναι η χαζομάρα, αποβλάκωση, ότι είναι μείωση των πνευματικών δυνατοτήτων που εγγενώς φέρετε. Γνωρίζει ότι έτσι δεν μπορεί να προοδεύσει καμία συνειδητότητα και γνωρίζει πώς να εμπιστεύεται την νοημοσύνη της καρδιάς, τις μυστηριώδεις ικανότητες  της Θεϊκής συνειδητότητας.

Η νοημοσύνη της καρδιάς εμπιστεύεται μία τεράστια μητέρα και σήμερα θα περιγράψουμε το σύμπαν ως μια τεράστια μήτρα. Φυσικά η μήτρα ανήκει σε κάποιον. Σ'  αυτόν που ονομάζετε Θεό ή Πηγή. Όμως το σύμπαν είναι μια μήτρα, η φύση του είναι θηλυκή, και είναι σ' αυτή την θηλυκή φύση που η νοημοσύνη της καρδιάς υπολογίζει και στηρίζεται. Η νοημοσύνη της καρδιάς γνωρίζει ακριβώς πώς λειτουργεί η μητρική αγάπη, γνωρίζει το σκεπτικό της και αυτό αρχίζει να συμβαίνει μέσα στην Γαία και μέσα σε κάθε ψυχή που κατοικεί πάνω στην Γαία.

Αγαπημένοι φίλοι, η Γαία δεν θα είναι ποτέ ίδια - για άλλη μια φορά στα ιστορικά του χρόνου. Γνωρίζετε ή ψυχανεμίζεστε ίσως ότι πάντα υπάρχει ένα σύνολο όντων που φροντίζουν, εποπτεύουν, ρυθμίζουν, συντονίζουν, συγχρονίζουν όλα όσα συμβαίνουν για τις ψυχές πάνω στην Γαία. Αυτό το σύνολο θα μπορούσατε να το ονομάσετε το Συμβούλιο Φώτισης της Γαίας. Αυτοί που αποτελούν το συμβούλιο είναι ήδη φωτισμένοι, κι έτσι θα μπορούσατε να το ονομάσετε Συμβούλιο Ανάληψης, γιατί όλοι όσοι το απαρτίζουν έχουν αναληφθεί. Θα μπορούσατε τέλος να το ονομάζετε το Συμβούλιο της Αγάπης για την Γαία, γιατί όλα τα μέλη του έχουν αγαπήσει όλα όσα υπάρχουν πάνω στην Γαία- όμορφα και άσχημα.

Επειδή τα έχουν αγαπήσει, επειδή έχουν καταλάβει, επειδή ενεργοποίησαν την νοημοσύνη της καρδιάς πάνω στο πεδίο της Γαίας, τώρα είναι αυτοί οι οποίοι είναι οι πλέον κατάλληλοι για να ρυθμίσουν, να συντονίσουν όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της. Είναι πρώτη φορά δημοσίως που τους παρουσιάζουμε, είναι η πρώτη φορά δημοσίως που μιλάμε για αυτούς οι οποίοι δεν είναι ένα γαλαξιακό συμβούλιο, ούτε ένα διαγαλαξιακό συμβούλιο, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό ποιοτικά απ' αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί με επιθετικούς προσδιορισμούς και ουσιαστικά στην ανθρώπινη γλώσσα. Ας πούμε λοιπόν ότι είναι ένα Συμβούλιο Χριστών.

Όχι ένας Ιησούς αλλά πολλοί Χριστοί ενωμένοι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το συμβούλιο των Χριστών Εαυτών που σας αγάπησαν με τον τρόπο που η μητέρα αγαπά και ο πατέρας μαζί. Αυτών που έζησαν όπως εσείς στην γη και αγάπησαν τα πάντα και τους πάντες πάνω στην Γαία. Αυτών που ενεργοποίησαν την αγάπη, όχι όπως η ανθρωπότητα την αντιλαμβάνεται αλλά όπως η Θεϊκή μάνα την αντιλαμβάνεται. Είναι αυτό το συμβούλιο, δηλαδή αυτή η ποιότητα η οποία άρχισε και ζωντανεύει μέσα στις μαγικές καρδιές, κυρίως στην μαγική καρδιά της Γαίας η οποία επί εκατομμύρια χρόνια έκανε μια πορεία προς αυτόν τον σκοπό.

Αυτό συμβαίνει μέσα στην μαγική καρδιά καθενός από εσάς, δηλαδή μέσα στο ενεργειακό κέντρο της ποιότητας της αγάπης. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά αλχημικό. Δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν υπήρχαν τόσες αμέτρητες ομάδες, τόσες αμέτρητες μικρότερες οικογένειες, διασκορπισμένες παντού στην Γαία, που μιλάνε για την αγάπη, μιλάνε για το Πνεύμα, μιλάνε για το Ένα. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται.

Γιατί φαίνονται πολύ πικρά, φαίνονται πολύ αδιέξοδα, πολύ ανεπίλυτα, αποκρουστικά, εξαιρετικά δύσκολα και σήμερα θα σας πούμε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται! Κι αν εσείς πιστεύετε αυτά που φαίνονται, τότε απλά  στερείτε στον εαυτό σας την δυνατότητα να αισθανθείτε όλες τις αμέτρητες μικρές και μεγάλες ομάδες πάνω στην Γαία που ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν τόσες πολλές - τόσα μεμονωμένα ατομικά πεδία που μιλάνε για την αγάπη, για την επιστροφή, για το Ένα, για την ισορροπία, για αρμονία και για ενθύμηση. Ποτέ άλλοτε στην ανθρωπότητα τόσα ατομικά πεδία συνειδητότητας δεν ήταν σε τέτοια επίγνωση!

Αν εσείς βλέπετε μόνο το αποκρουστικό, είναι κρίμα. Ζητήστε από τον εαυτό σας να αλλάξει εστίαση. Δεν βλέπουμε καθόλου, αυτό που εσείς βλέπετε. Βλέπουμε μια τεράστια ανάσταση ψυχών παντού στην Γαία. Βλέπουμε αμέτρητες ατομικές φλόγες ζωής και αγάπης να δυναμώνουν. Βλέπουμε εκατομμύρια διάσπαρτα φώτα πάνω στο δικτύωμα της Γαίας και ναι, από την δική μας μεριά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται ενώ από την δική σας τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο λόγος είναι ότι  η δική σας εστίαση είναι στην ύλη επειδή κινείτε τον νου σας και τον εστιάζετε στα σώματα, στην τράπεζα, στους διεθνείς σας οργανισμούς και σε όλα αυτά που σας έχουν μάθει ότι είναι η υλική πραγματικότητα. Έτσι χειραγωγείται η συνειδητότητα...

Πότε ακούσατε στις ειδήσεις να έχει καταμετρηθεί ο συγκλονιστικός αριθμός των αφυπνισμένων ψυχών πάνω στην Γαία που ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο μεγάλος; Το ακούσατε σε κάποιο κανάλι; Το διαβάσατε σε κάποια εφημερίδα; Το διαβάσατε στο ιντερνέτ; Πουθενά. Σημαίνει ότι δεν συμβαίνει; Δηλαδή εσείς που είστε εδώ τώρα δεν υπάρχετε; Αν περιμένετε ν' ακούσετε τα νέα της δικής σας μικρής ομάδας, δεν πρόκειται να τα ακούσετε ούτε στις ειδήσεις της τηλεόρασης, ούτε στο διαδίκτυο, ούτε στο ράδιο, ούτε πουθενά αλλού. Αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν υπάρχετε; Και με την ίδια λογική αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες ομάδες και αντίστοιχες ψυχές, δεν υπάρχουν;

Πρέπει να αναρωτηθείτε μέσα στην συνειδητότητά σας: είναι πραγματικό ό,τι ακούτε στις ειδήσεις σας; Είναι πραγματικό ό,τι διαβάζετε στο ιντερνέτ; Ή είναι πραγματικό αυτό που εμπειρικά γνωρίζετε ότι συμβαίνει;  Η μαγική σας καρδιά γνωρίζει απόλυτα την αλήθεια αυτού που ακούτε αυτήν ακριβώς την στιγμή. Ποτέ άλλοτε ο αριθμός των αφυπνισμένων ψυχών στην Γαία δεν ήταν τέτοιος. Ποτέ άλλοτε τέτοιο κύμα αφύπνισης της συνειδητότητας δεν έχει συμβεί. Ποτέ άλλοτε τόσες βιολογίες δεν θυμήθηκαν ότι είναι Πνεύμα σε ύλη. Ποτέ άλλοτε στα ιστορικά του χρόνου.

Που είναι η πικρία σ' αυτό; Που είναι το παράπονο σ' αυτό; Που βλέπετε την αποκρουστική πραγματικότητα σ' αυτό; Που βλέπετε την πραγματικότητα που σας έχει απογοητεύσει σ' αυτό; Γιατί εμείς δεν μπορούμε να το δούμε! Βλέπουμε κάτι εξαίσιο, κάτι ανυπέρβλητο κάτι που ποτέ κανένας δεν είχε ξαναδεί επάνω στην Γαία να συμβαίνει.

Βλέπουμε φως! Τόσο φως που θα πίστευε κάποιος ότι επισκέπτεται άλλη πραγματικότητα! Και όμως εσείς που το δημιουργήσατε, πιστεύετε ότι ζείτε χρόνια σκοταδιού! Κι όμως εσείς που είχατε την δύναμη ν' ανάψετε τις φλόγες, πιστεύετε ότι έχετε μπει σε κρίση και ότι τα πράγματα είναι πολύ στενάχωρα. Εσείς που έπρεπε να χαίρεστε και να γιορτάζετε, είστε οι μόνοι που λυπάστε. Κάποιος χειραγωγεί τα μυαλά μ' ένα πολύ έξυπνο τρόπο...

Αφού γνωρίζετε εμπειρικά ότι υπάρχουν εκατομμύρια αντίστοιχα άτομα σαν κι εσάς, αντίστοιχοι άνθρωποι σαν κι εσάς παντού στην Γαία, γιατί πιστεύετε ότι η πραγματικότητα εξελίσσεται αρνητικά;

Τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να συμβεί για να εξελιχθεί θετικά η πραγματικότητα;  Να είναι πολλοί άνθρωποι με λεφτά στην τσέπη και καρδιές κλειστές; Έτσι ήσασταν κάποτε, ήσασταν ευτυχισμένοι; Θα ήταν αυτό σημάδι εξέλιξης και ευημερίας; Θα ήταν σημάδι ανάπτυξης και προόδου για την Γαία τα πολλά σπίτια και τα πολλά αμάξια; Αυτό είναι το σημάδι της προόδου στο Πνεύμα; Αυτό είναι το κριτήριο με βάση το οποίο θ' αποφασίσετε αν πράγματι η συνειδητότητα έχει εξελιχθεί; Αυτό είναι το κριτήριο μιας συνειδητότητας δοσμένης στην αγάπη;

Ερχόμαστε σήμερα να καθρεφτίσουμε την δική μας πραγματικότητα στα δικά μας μάτια γι' αυτό και σας κοιτάμε. Γιατί θέλουμε να μην μείνει ούτε μια αμφιβολία σε κανέναν από εσάς που είστε σήμερα εδώ και άρα σε κανέναν από αυτούς που θα ακούσουν αυτή την επικοινωνία για την αλήθεια αυτού που ακούγεται. Δεν κρίνεται, αγαπημένοι μας φίλοι, η εξέλιξη με όρους σπιτιών, πεντακοσάρικων, αυτοκινήτων και πολυκατοικιών. Η εξέλιξη δεν είναι αυτό. Μιλάτε για φώτιση, άρα μιλάτε για αγάπη και ειρήνη. Αυτό είναι εξέλιξη. Αυτό έχει συμβεί στην Γαία. Αυτά τα εκατομμύρια φωτισμένα πεδία έχουν αρχίσει να θυμούνται και άρα το βήμα της προόδου έχει συμβεί ήδη.

Η Γαία λάμπει από τόσο φως που είναι πόλος έλξης από άλλα σύμπαντα. Η Γαία έχει κάνει το θαύμα, κι εσείς το έχετε ολοκληρώσει - αλλά δεν το πιστεύετε. Η προηγούμενη επικοινωνία έγινε για να μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα αυτό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που το μυαλό σας λέει. Αν ελευθερώσετε το νου σας από το αγκίστρι της υλικότητας και αρχίσετε ν' αξιολογείτε την πρόοδο με ενεργειακούς - ποιοτικούς όρους, τότε η μαγική σας καρδιά θα πετάξει τον σκούφο της!

Τότε θα ξέρετε ότι είναι όλα όντως τέλεια! Θα ξέρετε ότι έχετε κάνει ήδη μια τέλεια εργασία, έχετε κάνει ήδη μια τέλεια ανάκτηση, έχετε κάνει ήδη μια τέλεια ενθύμηση - και να μην θυμηθείτε πλήρως δεν είναι πια τόσο σημαντικό, πιστέψτε μας! Αυτό που ήδη έχετε ενθυμηθεί είναι ήδη μεγαλειώδες. Δεν είστε εκατοντάδες. Δεν είστε χιλιάδες ψυχές. Είστε δεκάδες εκατομμύρια πάνω στην Γαία. Πότε άλλοτε συνέβη κάτι τόσο αληθινά χαρμόσυνο; Πότε άλλοτε το Πνεύμα κατοίκησε με τέτοια ένταση, σε τέτοιο εύρος, με τόση αγάπη πάνω στην Γαία; Πότε άλλοτε η Γαία μπόρεσε να ελπίζει τόσο βαθιά και με τόσο δίκιο σ' ένα μέλλον ειρήνης και αγάπης. Η απάντηση είναι: ποτέ άλλοτε, ποτέ άλλοτε, ποτέ άλλοτε.

Αγαπημένοι μας φίλοι, κάθε ένας από εσάς είναι ένα διαμάντι που λάμπει. Αυτό που έχετε κάνει μέσα σ' έναν κόσμο που δεν θυμόταν τίποτα, δεν έχει λόγια να εκτιμηθεί μέσα στην συνειδητότητα. Καθένας σας είναι ένας μικρός Χριστός για την ανθρωπότητα, για το σύνολο της συνειδητότητας. Καθένας σας τιμάται σαν ένας μικρός Χριστός για το σύνολο της ανθρωπότητας. Οι ψυχές παντού μέσα στην ανθρωπότητα σας γνωρίζουν - όχι μόνο εσάς που είστε εδώ, αλλά όλους εσάς που έχετε θυμηθεί. Οι ψυχές σας γνωρίζουν.

Είστε οι δικοί τους μικροί Χριστοί. Περνάτε απαρατήρητοι, περνάτε σιωπηλοί, περνάτε καθημερινοί, μα αυτός είναι ο δεύτερος ερχομός. Προφανώς και δεν θα ήταν μετά βαΐων και κλάδων, με ταμπούρλα και βιολιά. Προφανώς και δεν θα ήταν ένας Χριστός για να ξεχωρίζει. Προφανώς και μια ομαδική εξέλιξη δεν θα στηριζόταν σε έναν - η επανάληψη της ιστορίας είναι μόνο για τους αμαθείς, και οι ψυχές πάντα μαθαίνουν.

Επομένως ήταν δεδομένο ότι η ιστορία δεν θα επαναλαμβανόταν με τον ίδιο τρόπο. Ο δεύτερος ερχομός έχει συμβεί πάνω στην ανθρωπότητα. Έχει συμβεί από δεκάδες εκατομμύρια μικρούς Χριστούς. Δεν μπορούν να σας εξοντώσουν, δεν μπορούν να σας εξαφανίσουν, δεν μπορούν να σας σκοτώσουν, δεν μπορούν να σας δολοφονήσουν γιατί είστε πολλοί μικροί Χριστοί. Φυσικά η διάνοια του πνεύματος είναι πολύ πιο ευφυής από την διάνοια της λογικής. Προφανώς η συνειδητότητα δεν κυβερνάται από νόμους λογικών μέτρων. Προφανώς η αγάπη της μητέρας που αγκαλιάζει μέσα στην αγκαλιά της 7 δις ψυχές είναι πολύ πιο ευφυής σε νοημοσύνη, από οποιαδήποτε σχέδια οποιοδήποτε υλικών κόσμων.

Δεκάδες εκατομμύρια μικροί Χριστοί ζουν πάνω στην Γαία αυτή την στιγμή. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν πιο υπέροχα νέα, πιο όμορφη πραγματικότητα, πιο τέλεια κατάσταση να βιώσει μια ψυχή στην βιολογία. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο τιμημένο, πιο ιερό και καθαγιασμένο από αυτό το οποίο συμβαίνει πάνω στην Γαία, αυτή την περίοδο. Και δεν υπάρχει κανένας άλλος κόσμος όπου θα μπορούσατε ποτέ να ζήσετε κάτι τέτοιο έτσι όπως το ζείτε.

Γι' αυτό αγαπημένοι μας, μετακινήστε την εστίαση του νου σας από εκεί όπου οι άλλοι την οδηγούν, προς τα εκεί όπου εσείς γνωρίζετε ότι είναι η αλήθεια. Μετακινήστε την προσοχή σας προς όλους τους υπόλοιπους παντού στην Γη που είναι σαν κι εσάς. Που κρατούν ζωντανή την ενθύμηση, που έχουν αφυπνιστεί, που επιλέγουν και έχουν ως πρόθεση την αγάπη και την ειρήνη. Σκεφτείτε όλους αυτούς και θα ξέρετε μέσα στην καρδιά σας ότι είστε τέλεια πάνω στην Γαία. Ότι αυτή η πραγματικότητα είναι τέλεια αυτή την στιγμή. Ότι η Γαία είναι τέλεια - γιατί είναι τέλεια για όσους έχουν αληθινά μάτια να δουν και αληθινά αυτιά να ακούσουν και ζωντανές καρδιές για να νιώσουν.

Όχι, δεν είναι τέλεια η πραγματικότητα για αυτούς τους παλιούς ανθρώπους που κρεμασμένοι από ψεύτικες οθόνες, ακούνε ψεύτικα νέα και κρέμονται απ' αυτά τα νέα για να ζήσουν. Για αυτούς δεν είναι καλή, αλλά δεν είστε εσείς αυτοί. Εσείς φέρατε ξανά το φως. Δεκάδες εκατομμύρια ψυχές μαζί δημιουργήσατε μια νέα ανάσταση. Δημιουργήσατε μια γέφυρα για το συμβούλιο της Αγάπης, το Συμβούλιο των Οχάλου, να έρθει μέσα στην συνειδητότητα της διττότητας και να δημιουργήσει μια μαγική πόρτα και να μείνει.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για όλες τις υπόλοιπες ψυχές που ζουν αυτή την στιγμή μέσα στο πεδίο της διτότητας; Μπορείτε να νιώσετε τι σημαίνει αυτό γι' αυτές; Όταν εσείς ξεκινήσατε την πορείας σας στην τρέχουσα ζωή, οι περισσότεροι είχατε ξεχάσει ολοσχερώς. Δεν μιλάμε μόνο για εσάς που τώρα μέσα από τα μάτια της Χαριτίνης βλέπουμε. Μιλάμε για όλους εσάς πάνω στην Γαία. Οι περισσότεροι είχατε ξεχάσει ολοσχερώς. Για τους περισσότερους δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσατε ν' ανιχνεύσετε μέσα σας για να κρατηθείτε. Αυτό δεν θα είναι έτσι, για τις νέες ψυχές που έχουν γεννηθεί και για όλους τους υπόλοιπους στο μέλλον.

Το συμβούλιο που έφτιαξε την μαγική πόρτα της συνειδητότητας, έφτιαξε κάτι αδιανόητο, χάρη στην ενέργεια που υπήρχε από τις δεκάδες εκατομμύρια ψυχές. Έφτιαξε έναν τρόπο δύο κόσμων που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους να γνωριστούν. Αυτό όμως το φτιάξατε στην πραγματικότητα εσείς, μέσα από την διαδρομή της επιστροφής.

Φτιάξατε μια μαγική πόρτα η οποία δημιουργήθηκε από μια συγκεκριμένη ποιότητα μέσα στην συνειδητότητα σας και θα πούμε ακριβώς ποια ήταν αυτή η ποιότητα.  Αυτή η μαγική πόρτα δημιουργήθηκε από το πείσμα σας να μην ξαναξεχάσετε ποτέ, να μην σας ξανασυμβεί αυτό ποτέ. Από το πείσμα σας να μην ξαναζήσετε κάτι τόσο εφιαλτικό ποτέ. Αυτό το πείσμα μέσα σας φαινόταν προσωπικό και ατομικό. Δεν ήταν προσωπικό και ατομικό. Ήταν συλλογικό για δεκάδες εκατομμύρια ψυχές πάνω στον πλανήτη.

Το πείσμα σας να μην ξανασυμβεί και να μην ξαναξεχάσετε είναι που δημιούργησε μια νέα ενεργειακή πραγματικότητα. Έδωσε χώρο εκεί όπου δεν υπήρχε, και η Γαία ζει έναν ψυχικό καθαγιασμό. Καθαγιάζεται η ψυχή της μ' αυτή την μαγική πόρτα που ανοίγει στο πλέγμα του πυρήνα της. Καθαγιάζεται η δική σας ψυχή και καθαγιάζεται και η συνολική συμπαντική συνειδητότητα - όλα τα πλέγματα και οι ροές και οι χορδές που δεν θυμούνται, που ζουν στον διαχωρισμό, που ζουν στον πόλεμο, που ζουν για την δύναμη, για την εξουσία, που ζουν σαν βιολογικά σώματα, ή ημιβιολογικά σώματα.

Αυτό το οποίο συμβαίνει όντως οφείλεται στην ανάδυση της Ελλαΐδος. Είναι το πρώτο της παιδί. Από την στιγμή που ο κρύσταλλος του Αιγαίου μπόρεσε να διατηρήσει την ελευθερία της ροής του. Πάρα πολλές φυλές που δεν τις γνωρίζετε και δεν θα τις γνωρίσετε ποτέ βοήθησαν να συμβεί αυτό. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι πράττουν από αγάπη χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς να περιμένουν ανταποδώσεις. Από πολλούς δόθηκαν πολλά για να διατηρηθεί αυτή η ελεύθερη ροή και δόθηκαν γιατί αυτό που οι δεκάδες εκατομμύρια ψυχές είχαν κάνει άξιζε για να δοθεί. Αν σας λέγαμε τα ανταλλάγματα που έχουν δοθεί από άλλους πολιτισμούς, θα πέφτατε στα πόδια σας, κλαίγοντας γοερά. Τα ανταλλάγματα ήταν τέτοια που δεν μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας.

Αυτά εκείνοι έκριναν ότι άξιζε να δοθούν για αυτό που οι ψυχές είχαν κάνει μέσα στο πεδίο της Γαίας. Σκεφτείτε λοιπόν ότι αυτοί οι δεκάδες εκατομμύρια, απρόσωποι, ανώνυμοι οι μικροί Χριστοί έχουν κάνει ένα θαύμα. Αφενός έχουν ενώσει τις συνειδητότητες της αγάπης μέσα στο σύμπαν, αφού αυτοί που ήρθαν εδώ και έδωσαν αντάλλαγμα το έδωσαν χωρίς ανταπόδοση και άρα χορδές αγάπης και ειρήνης από συνειδητότητας πολύ ανώτερες ενώθηκαν με εσάς. Ενώθηκαν με εσάς επειδή αυτή η συνειδητότητα που τώρα φαίνεται πολύ χαμηλή έκανε αυτό το έργο.

Μόνο ευτελές δεν μπορεί να πει κάποιος μέσα στον γαλαξία το έργο που μια ψυχή επιτελεί πάνω στην Γαία για να θυμηθεί. Και δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον Γαλαξία όπου ζητούνται όλα όσα ζητούνται πάνω στην Γαία για την ενθύμηση. Είναι ο πιο σκληρός κύβος του πνεύματος και έρχονται οι πιο καλοί φοιτητές.

Αγαπημένοι μας, κάθε μάνα έχει δικαίωμα να επαινεί το παιδί της, για την ακρίβεια οφείλει να το επαινεί. Οφείλει να έρχεται και να μιλά στο παιδί της και να του λέει, όταν εκείνο αμφιβάλει, το πόσο καλά τα έχει καταφέρει. Δεν οφείλει να του λέει ψέματα για να το τονώσει, οφείλει να του πει την αλήθεια. Αυτές οι μητέρες-αρχάγγελοι είναι σήμερα εδώ, έχουν έρθει για να κάνουν ακριβώς αυτό. Έχουν έρθει να σας πουν αυτό που θα έλεγε οποιαδήποτε μητέρα έβλεπε τα παιδιά της πράγματι να έχουν κάνει κάτι που αξίζει τόσο πολύ, χωρίς τα ίδια να το εισπράττουν επειδή πάσχουν από χαμηλή  αυτοεκτίμηση και υψηλή αυτοαμφισβήτηση.

Αυτό θέλουμε σήμερα να συμβεί για εσάς, αυτό θέλουμε σήμερα να θεραπευτεί για εσάς. Θέλουμε αυτό που όλοι εμείς βλέπουμε. Εκεί που τώρα εσείς πιστεύετε ότι είστε, να το δείτε με τα δικά μας μάτια και να εκτιμήσετε αυτό που είστε και έχετε κάνει. Αυτό δεν είναι αλαζονεία. Αυτό είναι η ταπεινότητα της μαγικής καρδιάς που αναγνωρίζει την αλήθεια.

Γνωρίζετε ότι είναι αλήθεια έστω και εάν ο καθένας σας έχει ακόμα κουσούρια και θα έχει μέχρι να φύγει από την Γαία. Γνωρίζετε ότι είναι αλήθεια μέσα στην μαγική σας καρδιά έστω και αν έχετε ελαττώματα και θα έχετε μέχρι να φύγετε από την Γαία. Γνωρίζετε ότι τέλειο δεν είναι το αψεγάδιαστο, τέλειο είναι αυτό που καταφέρνετε θα θυμηθείτε. Γιατί και μόνο η ενθύμηση αλλάζει την συνειδητότητα και μόνο η ενθύμηση επιτρέπει σε μεγάλες ροές να συμβούν.

Ναι, η Γαία έχει κάθε λόγο να είναι ευγνώμων αιώνια σ' αυτές τις ψυχές και είχε κάθε λόγο να θέλει να τις στεγάσει. Στεγάζει και στέγασε τους αθλητές του πνεύματος, τους πιο σκληρά προπονημένους, τους πιο σκληρά εκπαιδευμένους, αυτούς που έδωσαν αίμα από το αίμα τους προκειμένου να συμβεί η ενθύμηση. Στην αρχή έκαναν τα πάντα για να ξεχάσουν και μετά έκαναν τα πάντα για να θυμηθούν! Ναι ο στίβος είναι πολύ σκληρός αλλά εσείς δεν ήσασταν τυχαίοι αθλητές!

Την χρονιά που έρχεται και ανοίγει θα την ονομάσουμε «Χρονιά της Μαγικής Πόρτας». Η μαγική καρδιά είναι αυτή που κρατά την Μαγική Πόρτα του Συμβουλίου των Χριστών μέσα στην ατομική και πανανθρώπινη συνειδητότητα. Η χρονιά που ξεκίνησε ήδη είναι η χρονιά της μαγικής πόρταςκαι είναι η χρονιά που θα γίνει η μεγάλη μετακίνηση - που δεκάδες εκατομμύρια ψυχές συνειδητά θα μετακινηθούν και θα σταθούν στον χώρο της μαγικής πόρτας. Θα κοιτούν αυτή την πραγματικότητα αλλά ποτέ πια με τα μάτια που την κοίταγαν το 2014. θα κοιτούν τους άλλους γύρω τους αλλά δεν θα βλέπουν καθόλου αυτά που έβλεπαν το 2014. θα ακούνε τα νέα αλλά δεν θα σκέφτονται αυτά που λένε τα νέα. Θα ακούνε και θα διαβάζουν ειδήσεις αλλά στο μυαλό τους δεν θα τους απασχολούν αυτά που ακούνε ή διαβάζουν στις ειδήσεις.

Αυτή είναι η μαγική πόρτα. Είναι μια πόρτα πάνω στην οποία στέκεται η νοημοσύνη της καρδιάς σας, η οποία ενώ ανήκει σ' έναν άλλον κόσμο αιθέριο και αόρατο ζει μέσα σ' αυτόν τον κόσμο τον υλικό και ορατό. Είναι η χρονιά του μετέωρου νέου ανθρώπου που μετεωρεί και στέκεται μια χαρά μετέωρος ανάμεσα στις δυο συνειδητότητες. Θα σταθεί, όπως θα διαπιστώσετε. Και, θ' ανακαλύψετε τι σημαίνει να περπατάς με ανθρώπινα πόδια και να σκέφτεσαι με Θεϊκή καρδιά. Θα διαπιστώσετε τι σημαίνει να πιάνεις με ανθρώπινα χέρια και να αντιλαμβάνεσαι με την νοημοσύνη της αγάπης. Θ' ανακαλύψετε πώς είναι να ζεις μέσα στον υλικό κόσμο μ' έναν νου που ανήκει στο Πνεύμα.

Θα έχετε πολλές εμπειρίες, πολλές επιφοιτήσεις, πολλές προσωπικές αποκαλύψεις, πολλές συγκλονιστικές στιγμές καθώς η ενέργεια της μαγικής πόρτας θα δυναμώσει και η δική σας μαγική πόρτα θ' αρχίσει να γίνεται πολύ αντιληπτή μέσα στην ροή του εαυτού σας. Θα κάνετε μεγάλες θεραπείες σε πολλά ελαττώματά σας, που τα κουβαλάτε σαν βάρη στην πλάτη. Οι θεραπείες δεν θα γίνουν για να είστε τέλειοι γιατί η αγάπη θα σας οδηγήσει να λειτουργήσετε διαφορετικά. Η μαγική πόρτα θα συγκλονίσει τα ρευστά των συναισθημάτων σας. Είναι η γλυκύτητα της αγάπης που θα σας κάνει ν' αλλάξετε τάσεις, στάσεις, συμπεριφορές. Γιατί η μαγεία θα συμβεί και το 2015 είναι η χρονιά της Θεϊκής μαγείας και η Χαριτίνη μπορεί να διαλέξει επειδή αυτομάτως της δημιουργήθηκε δίλλημα αν θα πρέπει να βάλει τίτλο την χρονιά της Θεϊκής μαγείας ή της μαγικής πόρτας. Ε, αυτό ας το διαλέξεις εσύ Χαριτίνη.

Ελλαϊδα - Άκτιστον Πείσμα
Εμείς θα συνεχίσουμε λέγοντας το εξής για την Ελλαΐδα. Και για να μιλήσουμε για την Ελλαΐδα θα πρέπει να σηκωθεί η Χαριτίνη όρθια, γιατί αν παρέμενε καθιστή θα την έπαιρναν τα ζουμιά και θα διακοπτόταν η επικοινωνία. Επιτρέψτε της μερικά δευτερόλεπτα να γίνουν κάποιες προσαρμογές στις ροές της ενέργειας για να μπορέσει να γίνει αυτό το μικρό κομμάτι επικοινωνίας χωρίς πρόβλημα.

Υπάρχει μια Παναγία για την ανθρωπότητα, αλλά υπάρχει και μια Παναγία - μια μητέρα Μαρία για τον γαλαξία και το σύμπαν. Αυτά που συμβαίνουν και το πώς συμβαίνουν μέσα στο υλικό σύμπαν, ρυθμίζονται απ' αυτή την θηλυκή μητέρα των ψυχών. Φυσικά ένα μέρος και ανήκει στην Πηγή, όμως επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι όπως συμβαίνει σε πολλά Ελληνικά σπίτια, η μαμά κάνει τις περισσότερες δουλειές, ο μπαμπάς είναι δίνει ασφάλεια και δύναμη.

Έτσι λοιπόν, η ίδια η πηγή δεν πολυ-ανακατεύεται, παρά μόνο στον βαθμό που είναι εκεί για να στηρίξει την Θεϊκή μητέρα, να συγχρονίσει, να φροντίσει και να κάνει ό,τι χρειάζεται για τα υπέροχα θηλυκά τους πεδία - τα οποία μέσα στα υλικά σύμπαντα συνήθως ξεχνούν πόσο υπέροχα είναι. Αυτή ήταν η εισαγωγή.

Μέσα λοιπόν στο σύμπαν αυτό και στον συγκεκριμένο γαλαξία όπου βρίσκονται τώρα οι δικές σας ψυχές, και στον συγκεκριμένο πλανήτη πάνω στον οποίο είστε, και στην συγκεκριμένη χώρα πάνω στην οποία έχετε κάνει την διαδρομή της επιστροφής, η Μαρία του Σύμπαντος είχε φροντίσει εκεί να συμβούν από την αρχή αυτού του πολύ προκλητικού και απαιτητικού ταξιδιού όλα όσα θα χρειάζονταν οι ψυχές-παιδιά της.

Ο Κρύσταλλος του Αιγαίου είναι η συμπύκνωση όλων των πληροφοριών, όλης της διαδρομής εξ' υπαρχής του χρόνου. Είναι μια τράπεζα για τις ψυχές και την γαλαξιακή συνειδητότητα ανεκτίμητης αξίας και ουσιαστικά αποτελεί μέρος της συμπαντικής συνειδητότητας της Θεϊκής σας μητέρας. Αποτελεί ένα ζον μέρος της καρδιάς της μεγάλης Μαρίας, της νοημοσύνης της καρδιάς της μεγάλης Μαρίας και της ικανότητάς της να δημιουργεί ό,τι χρειάζεται στους υλικούς κόσμους για να υποστηρίξει την επιστροφή.

Θα μας επιστρέψετε σήμερα να σας πούμε πως ο μπαμπάς δεν ασχολείται με τα επιμέρους βήματα. Έχει την υψηλή ανώτερη εποπτεία. Η μητέρα ασχολείται με όλα τα καθημερινά επιμέρους βήματα στους αιώνες των αιώνων - άκοπα και ακούραστα. Επομένως είναι οι θηλυκές ροές μέσα σας είτε είστε άντρες είτε είστε γυναίκες, οι οποίες κρατούν την ψυχή σας ζωντανή και την καρδιά σας παλλόμενη - την ενθύμηση να ρέει.

Θα πούμε  χωρίς ίχνος μεγέθυνσης και μεγαλοποίησης πως το στοίχημα της Γαίας παίχτηκε στις πλάτες του ελλαδικού χώρου και σηκώθηκε στις πλάτες του ελλαδικού χώρου. Ξέρουμε ότι αυτό που λέγεται δεν αρέσει σε πάρα πολλούς αυτή την στιγμή σ' όλη την ανθρωπότητα και πολύ λίγο μας ενδιαφέρει - καθώς δεν μπορούν  να μας κάνουν και τίποτα!

Δόθηκε ένα μεγαλειώδες ιερό σχέδιο, που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί, να φτάσει στην τελική πράξη εκτέλεσης, παρά μόνο στο ίδιο πεδίο συνειδητότητας ενεργειακά όπου έγιναν οι μεγάλες εκρήξεις της συνειδητότητας. Ονομάζουμε εκρήξεις τις φορές που συνέβησαν άλματα συνειδητότητας μέσα στην ανθρωπότητα, μέσα στον ανθρώπινο νου.

Το στοίχημα της Γαίας δεν παίχτηκε στους ώμους των ψυχών που ζουν στην Αμερική ή στην Ευρώπη ή στην Αφρική ή στην Ασία ή σε οποιαδήποτε άλλη ήπειρο. Παίχτηκε στους ώμους μιας μικρής ομάδας ψυχών τις οποίες, η σημερινή επικοινωνία θέλει να τιμήσει, τις οποίες οι ουράνιες μητέρες που είναι εδώ θέλουν να τιμήσουν. Δεν είστε φυσικά μόνον εσείς που είστε εδώ σήμερα, αλλά είναι όλες οι ψυχές οι οποίες αποτελούν μέρος του μεγάλου ψυχικού χώρου της Ελλάδας και της Ελλαΐδας.

Αυτό το στοίχημα πολύ σοφά η παντογνώστρια μεγάλη Μαρία το στήριξε στον ίδιο χώρο που είχε στηρίξει και τα προηγούμενα της στοιχήματα. Φανταστείτε ότι ο χώρος δεν είναι τυχαίος - γιατί δεν είναι. Η ενέργεια του συγκεκριμένου χώρου που έχετε ονομάσει Ελλάδα και αυτοί οι οποίοι κατοικούν επάνω της, δεν είναι τυχαίοι. Πληροφορίες γι' αυτό έχουν δοθεί σε παλαιότερες επικοινωνίες και δεν θα τις επαναλάβουμε.

Θέλουμε όμως να ακουστεί, να γραφτεί και να επικοινωνηθεί μέσα στα ενεργειακά ρευστά της ανθρωπότητας και της Γαίας η αλήθεια η οποία τώρα ακούγεται. Το στοίχημα της Γαίας το σήκωσαν κάποιες εκατομμύρια ψυχές που  κατοικούν στην Ελλάδα και από αυτές τις εκατομμύρια ψυχές ακόμα λιγότερες είναι αυτές οι οποίες ουσιαστικά σήκωσαν την αφύπνιση γι' αυτή την χώρα που έχετε ονομάσει Ελλάδα.

Είστε πολύ πιο μεγαλειώδεις και ισχυροί απ' ότι σκέφτεστε, είστε πολύ πιο εύχαρεις απ' ότι κρίνετε, δεν είστε καθόλου αυτό που φαίνεστε και σκέφτεστε! Είστε αυτό που εμείς βλέπουμε σε καθέναν σας και αυτό που εμείς γνωρίζουμε. Είστε κάτι πολύ πέρα από το σώμα σας, τα μάτια σας, τα αυτιά και τα μαλλιά σας. Είστε εξαίσιες νοημοσύνες αγάπης και πανίσχυροι νόες πάνω στην Γαία. Κάθε μια ψυχή από εσάς που κοιτάμε τώρα και από εσάς που μας ακούτε αυτή την στιγμή -όποτε κι αν είναι αυτή η στιγμή- είναι πανίσχυρη. Η δύναμη της δεν είναι σ' αυτά που η ίδια εστιάζει, αλλά τελείως αλλού.

Η δύναμη της κάθε ψυχής είναι στο πείσμα της, στην υπομονή της και στην επιμονή της. Είναι στην αγάπη της για το φως. Το πείσμα της για το φως, το πείσμα της για το ανένδοτο, το  πείσμα της για την ελευθερία, το πείσμα της για την ειρήνη, το πείσμα της για να κερδίσει το καλό και το αγαθό και το όμορφο.

Αυτό το πείσμα και αυτή η ισχύς υπάρχει σε δεκάδες χιλιάδες ψυχές μέσα στον ελλαδικό χώρο. Δεν είναι ένα συνηθισμένο πείσμα. Η φωτιά του είναι διαφορετική από την φωτιά σε ψυχές αλλού. Είναι ένα πείσμα που καίει την ίδια την βιολογία, όταν μπαίνει μπρος. Αναλώνει την βιολογία, μειώνει το χρόνο της βιολογίας γιατί αυτό το πείσμα είναι φωτιά που προέρχεται από άκτιστον φως, και γι' αυτό δημιουργεί προβλήματα μέσα στην βιολογία. Ααναλώνει πολλές ροές. Όμως, αυτές οι ψυχές που γεννιούνται σ' αυτό τον χώρο που έχει ονομαστεί Ελλάδα, την σηκώνουν αυτή την φωτιά, μπορούν να κρατήσουν αυτό το πυρ και το πυροδοτούν ασυνείδητα κάθε φορά που χρειάζεται και που το στοίχημα είναι να το κρατήσουν.

Το έχετε κρατήσει με πείσμα, με λύσσα, με θυμό, με οργή. Έχετε κρατήσει την φωτιά ζωντανή και την απόφαση-πρόθεση για καλό, το αγαθό και το όμορφο, ζώσα μέσα σας. Το στοίχημα της ανθρωπότητας -πάντα έτσι συνέβαινε και θα συμβαίνει πάντα  έτσι- δεν παίζεται στην πλάτη όλων. Κάπου υπάρχει ένας μοχλός. Είστε ο μοχλός και έχετε κάνει μια εξαίσια εργασία. Είστε το κουμπί που, αν δεν πατηθεί, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Το Πνεύμα δεν σας ξεχώρισε ως διαφορετικούς και καλύτερους, σας ξεχώρισαν οι εμπειρίες σας, οι ενσαρκώσεις σας μέσα στους υλικούς κόσμους. Σας ξεχώρισαν αυτά τα οποία είχατε καταγράψει, εγγράψει και εμπειραθεί μέσα στις ενσαρκώσεις σας, μέσα στους γαλαξίες. Αυτό σας έδωσε το «διαφορετικό», την συχνότητα που μπορούσε να κρατήσει το άκτιστο πυρ να καίει μέρος της βιολογίας προκειμένου να διατηρηθεί ο χρόνος μέσα στην συνειδητότητα. Ποιος χρόνος αναρωτιέστε; Ο χρόνος του μηδέν. Το μηδέν που γνωρίζετε, αλλά και τον χρόνο του μεγαλύτερου μηδέν: τον χρόνο ου η ανάκτηση συνέβη ήδη και η επιστροφή έχει  ήδη ολοκληρωθεί. Τον χρόνο της  φώτισής σας.

Κάθε μητέρα δικαιούται να πει στο παιδί της ότι έκανε κάτι εξαιρετικό. Δικαιούται να είναι περήφανη για το παιδί της που έκανε πιο δύσκολες διαδρομές από άλλα. Δεν διαχωρίζει την αγάπη της, γιατί αγαπά τα παιδιά της με τον ίδιο τρόπο. Απλώς ναγνωρίζει την δυσκολία της διαδρομής που κάποια από αυτά είχαν. Και είναι δείγμα της αγάπης ν' αναγνωρίζει τις αλήθειες και τις διαφορετικότητες, χωρίς να διαφοροποιεί την ποιότητα της αγάπης.

Αγαπημένοι μου φίλοι, με τις ευχές από όλες τις ουράνιες μητέρες του γαλαξία σας, ας ξεκινήσει το 2015 με την μαγική σας καρδιά αποκαταστημένη ακριβώς εκεί όπου βρίσκεται η εξαίσια καινούρια μαγική πόρτα της συνειδητότητα σας.

Θυμηθείτε ένα πράγμα:. Η αλήθεια είναι όσα σήμερα ακούσατε να λέγονται από τα δικά μας μάτια. Θυμηθείτε το αυτό, όταν ανοίγετε τις τηλεοράσεις σας, τα διαδίκτυα σας, τους ηλεκτρονικούς σας τρόπους ενημέρωσης ή τα έντυπά σας. Θυμηθείτε και μην ξεχάσετε ποια είναι η αλήθεια.


Είναι τέλεια αυτή η πραγματικότητα χάρη σε εσάς και είναι ακριβώς έτσι!


 ©  2015 Χαριτίνη Χριστάκου


Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Γαβρά