Μία Νέα Αρχή, μία Νέα Ζωή


"Μία Νέα Αρχή, μία Νέα Ζωή"

Σμαραγδένιος Κύκλος & Σάνυα

30 Ιανουαρίου 2014 - Nέα Σελήνη


Από το κέντρο της Αγάπης του Σμαραγδένιου Κύκλου προς το κέντρο του Είναι σε κάθε έναν από σας, Καλώς ήρθατε. Για άλλη μια φορά χαιρόμαστε να ενώνουμε τις χορδές της ενέργειας μέσα στη συνειδητότητα, έτσι όπως οι Σμαραγδένιες Ακτίνες μπορούν να το κάνουν σε όλους τους χρόνους και σε όλους τους χώρους. Για άλλη μια φορά με χαρά βρισκόμαστε γύρω σας, σας περικλείουμε, σας περιέχουμε.. και με έναν μαγικό τρόπο ταυτόχρονα είμαστε και μέσα σε κάθε έναν από σας όπως εσείς είστε μέσα σε όλους μας. Είναι πολύ μυστικιστική η σχέση της αγάπης του Είναι: πώς το Είναι εμπεριέχει το είναι. Και πώς Εμείς εμπεριέχουμε Εσάς και Εσείς Εμάς, σε μία άρρηκτη, απαράμιλλη και αιώνια σχέση συνύπαρξης μέσα στο συλλογικό  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Το Εξαίσιο Πολυδιαστασιακό Παιχνίδι των Εαυτών Σας

Παρότι τώρα που εσείς βαδίζετε στην βιολογική εμπειρία της Γης, είναι βέβαιο ότι θεωρείτε πως αποτελείτε μια ξέχωρη ατομικότητα, η οποία εμπειράται  την 3η διάσταση, και μέσα από την 3η διάσταση έχει την φιλόδοξη επιθυμία να ανακτήσει τις μνήμες και την επίγνωση όλων των πτυχών της πολυδιαστασιακής της λειτουργίας. Παρόμοια και εμείς από την δική μας διάσταση, όσο ανώτερη και αν φαίνεται στο δικό σας σκεπτικό και αντίληψη, εμπειρόμαστε βιώνοντας το  συλλογικό Είναι μέσα από την συγκεκριμένη διάσταση της δικής μας λειτουργίας.

Υπάρχει πολυφασματικότητα, μέσα στην πολυφασματικότητα, όπως πολυλειτουργικότητα μέσα στην πολυλειτουργικότητα! Το Είναι όλων -και το δικό σας και το δικό μας, αφού είναι το ίδιο-  αποτελεί μία τόσο πολύπτυχη υπόθεση! Μία υπόθεση όπου το εσωτερικό επηρεάζει το εξωτερικό, και το εξωτερικό αντίστροφα το εσωτερικό, όπου το μικρό αλλάζει το μεγάλο, το μεγάλο εμπνέει το μικρό, και κυριολεκτικά δεν θα μπορούσε κανείς ποτέ να πει, ποια διάσταση γεννάει ποια, και ποια διάσταση είναι το παιδί ποιάς. Είναι σαν όλες οι διαστάσεις μέσα στους εαυτούς σας, όλες οι όψεις των εαυτών σας, όλες οι δυνατότητες και όλες οι εξαίσιες ικανότητες του Είναι σας, κάθε στιγμή να γεννούν η μία  την άλλη και να πλάθουν η μία την άλλη.

Και έτσι είναι φυσικό  κάποιες φορές εσείς να βιώνετε τον εαυτό σας σαν παιδί, και άλλες σαν ενήλικο και άλλες σαν σοφό, και άλλες σαν ανίδεο, και άλλες σαν αφελή , και άλλες σαν πανέξυπνο, και άλλες  σαν ευφυή, και άλλες, ίσως,  σαν ανόητο. Είναι φυσικό να βιώνετε όλες τις διαφορετικές διαστάσεις μέσα στους εαυτούς σας, όπου η μία γεννά την άλλη, το παιδί γεννά τον σοφό, ο σοφός δίνει χώρο στον ανόητο, ο ανόητος δημιουργεί μία νέα εμπειρία ωριμότητας και η  ωριμότητα, σας  επιστρέφει πίσω στην μακαριότητα, και με ένα μαγικό πάντρεμα των χορδών, μέσα σε όλους τους διαδρόμους της ύπαρξής σας, προσπαθείτε να ιεραρχήσετε ή να βάλετε σε σειρά και τάξη, το τι είναι πιο σημαντικό από κάποιο άλλο.

Καμία ιεράρχηση πουθενά - απλώς εναλλαγές

Αγαπητοί μας φίλοι, ξεκινώντας αυτή την επικοινωνία στις αρχές του 2014, σας έχουμε νέα, που είναι πολύ παλιά. Δεν υπάρχει καμία ιεράρχηση σε αυτά τα οποία συμβαίνουν μέσα σας! Το σύμπαν δεν ιεραρχεί  τον  ανόητο  ως λιγότερο σημαντικό από τον σοφό, τον αρχάριο ως λιγότερο σημαντικό από τον έμπειρο. Γιατί είναι οι εναλλαγές μέσα στις πτυχές του πολυδιαστασιακού σας είναι, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα των δυναμικών εξελίξεων μέσα στην συνειδητότητα. Είναι η εναλλαγή από το πολύ υψηλό στο πολύ χαμηλό, από το πολύ βέβαιο στο τελείως αβέβαιο, από το πολύ ασφαλές στο απόλυτα ανασφαλές, από το πολύ χαρούμενο στο πολύ λυπημένο, από το πολύ ενωμένο στο πολύ αποκομμένο, είναι  όλες οι εναλλαγές μαζί που ζυμώνουν τον πλούτο της ύπαρξης σας. Που ζυμώνουν το Φως μέσα σε όλους  τους διαδρόμους του δικού σας εαυτού. Που ζυμώνουν τον νου και τη καρδιά σας, που ζυμώνουν την επιθυμία και τη βούληση σας. Δεν μπορεί τίποτα να λείψει από αυτή την εξίσωση των εαυτών σας, γιατί ό,τι και να λείψει η εξίσωση δεν θα είναι δυναμική πια - θα υπολείπεται δυναμισμού και δυναμικότητας.

Έχετε μάθει να σέβεστε και να τιμάτε αυτό που φαίνεται ιερό ή σημαντικό ή μεγάλο. Όμως η 5η διάσταση των εαυτών σας και  το 2014, θα σας δείξουν ότι πρέπει να προχωρήσετε στην αναγνώριση και στην εκτίμηση της λειτουργίας αυτών που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε τόσο μεγαλεπήβολα, ούτε φαίνονται εξωτερικά τόσο σεβάσμια ή σεβαστά.

Η ικανότητά σας να αναγνωρίζετε την αναγκαιότητα των πάντων για να προχωρήσει το σύνολο, σάς αλλάζει οπτική και αντίληψη. Και έτσι, από την οπτική ενός τρισδιαστασιακού λογικού, μικρού, και περιορισμένου κόσμου, σάς οδηγεί στην οπτική και στην αντίληψη ενός πολύ μεγάλου κόσμου, ο οποίος χρειάζεται τους πάντες και τα πάντα - όλες τις πτυχές και τις διαβαθμίσεις, όλους τους χορούς ανάμεσα σε όλα τα μέρη του, για να μπορέσει να βρει τον εαυτό του.

Μία Νέα Αρχή

Αυτό ακριβώς είναι το 2014: Μία μεγάλη γέφυρα γεμάτη σημαντικές επιλογές για να βρείτε τον εαυτό σας. Όμως τον ψάχνετε με τα μάτια του σώματος  σας. Κοιτάτε δεξιά και αριστερά, κοιτάτε στους καθρέφτες σας, κοιτάτε τους άλλους απέναντι σας. Και έτσι, αγαπημένοι μας φίλοι, είναι δύσκολο να βρείτε τον δικό σας εαυτό.

Αυτήν την στιγμή που σας μιλάμε ο δικός σας εαυτός πάλλεται, πάλλεται και σκιρτά, όχι τόσο από τα λόγια που λέγονται, όσο από την ενέργεια η οποία είναι κρυμμένη μέσα στα λόγια που μεταφέρονται.

Ο Χριστός Εαυτός του καθενός σας αναπνέει μέσα σας ήδη. Έχει ήδη αναδυθεί η ενέργεια του, δονείται, ανασυγκροτείται και αυτό οδηγεί το βάθος των εαυτών σας σε βαθιές ανάγκες ανασυγκρότησης και αναδόμησης.  Αυτό οδηγεί το ψυχικό σας πεδίο σε σκιρτήματα καινούργια, σε ανάγκες καινούργιες και πρωτόγνωρες. Είναι πολύ βαθιές για να γίνουν αντιληπτές στην επιφάνεια του μυαλού. Είναι όμως ξεκάθαρα σαφείς αν αφήσετε να νοιώσετε το βάθος μέσα στη καρδιά σας, μέσα στα σπλάχνα σας. Εκεί γεννιέται ο Χριστός. Εκεί γεννιέται ο δικός σας Χριστός Εαυτός. Σαν ένα βρέφος πολύ σοφό, πολύ απλό, πολύ ξεκάθαρα ταπεινό μέσα στη σοφία του, σαν ένα βρέφος που ενώ γνωρίζει τα πάντα δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα, σαν ένα βρέφος που είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ζητήσει συγνώμη και συγχώρεση, την ίδια ώρα που μόνο το καλό και το αγαθό πραγματεύεται και μεταδίδει, και εκπέμπει.

Καθώς αυτό το μωρό ανακινείται μέσα στα βάθη της κοιλιάς σας, εκεί που είναι το αστέρι της ψυχής σας, πίσω και μέσα στον ομφαλό σας, όλα τα υγρά της ύπαρξής σας ζητούν μία βαθειά ματιά μέσα, μια βαθειά ματιά στο εσωτερικό. Δεν ζητούν να κοιτάξτε καλά από έξω. Σας ζητούν να κοιτάξτε λίγο καλύτερα στο βάθος του εαυτού σας τι γίνεται. Βαθειά μέσα στις χορδές των εαυτών σας, τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει, που θέλετε να αλλάξει, που θέλετε να το αφήσετε να προχωρήσει και να μετουσιωθεί και να μεταμορφωθεί και να αλλάξει.

Μέχρι την Ισημερία θα κληθείτε και καλείστε από τα βάθη του ψυχικού σας πεδίου, να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο υλικό πεδίο. Και τι εννοούμε με τις μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε όλη την σειρά και την τάξη του σπιτιού σας. Μπορεί να χρειαστεί να πετάξετε επιτέλους αυτά που δεν χρησιμοποιείτε και τα φυλάτε
just in case.. Μπορεί να χρειαστεί να κοιτάξετε αρχεία και χαρτιά που τα καταχωνιάζετε σε μια άκρη του  σπιτιού σας, και ποτέ δεν πάτε να τα ξεκαθαρίσετε, να τα πετάξετε, και να τα ξεφορτωθείτε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκόψετε από αντικείμενα που υπάρχουν  στο χώρο σας, στο ζωτικό χώρο της εργασίας ή του σπιτιού σας, τα οποία σας συνδέουν με παλιές ενέργειες, με τις  οποίες δεν έχετε  πραγματικά κανένα λόγο σύνδεσης και επαφής. Μπορεί να σας συνδέουν  με αγαπημένους που έχουν φύγει, να σας συνδέουν με τους προπάππους σας, με τις προγιαγιάδες σας, να σας συνδέουν με την ιστορία της οικογένειας.

Κρατήστε ότι έχει νόημα στο τώρα. Κρατήστε ότι πραγματικά εκφράζει  μια ζώσα ενέργεια  του εαυτού σας. Και ό,τι είναι συναισθηματικές εξαρτήσεις που κάνουν  την ανθρώπινη πλευρά απλώς να νοιώθει ότι είναι η συνέχεια μιας σειράς ενσαρκώσεων, αφήστε το να φύγει. Αφήστε να ξεκολλήσετε από αυτήν την αντίληψη ότι είστε η συνέχεια μιας σειράς ενσαρκώσεων... Φανταστείτε τους εαυτούς σας να εμφανίζεστε σήμερα στον Πλανήτη. Χωρίς  καμιά σειρά ενσαρκώσεων! Γιατί όλοι οι πρόγονοί σας, ζουν  ούτως ή άλλως μέσα στο πλούτο του ψυχικού σας πεδίου! 

Δεν χρειάζεστε χορδές που μένουν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, που τις κρατάτε μέσα σε μία ψευδαίσθηση διατήρησης της επαφής και της συνέχειας.  Είναι ψευδαίσθηση.  Όσοι είναι μαζί σας, είναι ήδη μαζί σας. Ό,τι είναι μαζί σας είναι ήδη μέσα σας. Και ό,τι δεν είναι μέσα σας, δεν μπορείτε να το κρατήσετε κρατώντας αντικείμενα. Κρατώντας σκονισμένα παλαιά αντικείμενα. Κρατώντας  σκονισμένες παλιές αναμνήσεις.
Όταν τα κρατάτε, κρατάτε ευάλωτα συναισθηματικά σημεία του εαυτού σας τα οποία δεν ξεκολλάνε από την 3η διάσταση και δεν σας αφήνουν να συνειδητοποιήσετε πως κυριολεκτικά ό,τι σας βοηθά, ενυπάρχει εντός σας. Και κυριολεκτικά όσοι σας βοηθούν, ενυπάρχουν! Και κυριολεκτικά ό,τι σας θεραπεύει, ενυπάρχει. Και δεν χρειάζεστε πραγματικά να κουβαλάτε και να αφήνετε ανοιχτές τις ίνες από το παρελθόν, στο τώρα.

Μία Νέα Ζωή

 Μέχρι την Ισημερία ζητείται από κάθε ψυχή, από κάθε ψυχικό πεδίο, να ξανακοιτάξει τα πάντα γύρω της. Με μία νέα ματιά, συντονισμένη με το εσωτερικό της, σαν να θέλει να δημιουργήσει μία νέα ζωή. Μία νέα ζωή. Μία νέα ΖΩΗ.  Έναν νέο Εαυτό. Ένα φωτισμένο Εαυτό, έναν ελεύθερο Εαυτό.

Έχοντας επαφή με το φως μέσα στη κοιλιά σας, κοιτάξτε αυτόν τον κόσμο και αυτά που έχετε γύρω σας. Δείτε πραγματικά τί πρέπει να μείνει εκεί, τι πρέπει να φύγει. Δείτε σε ποιο βαθμό είστε έτοιμοι να νοιώσετε πλήρεις χωρίς να χρειάζεστε αντικείμενα. Πλήρεις χωρίς να χρειάζεστε συναισθηματικές εξαρτήσεις. Και αφήστε τις χορδές να κλείσουν επουλώνοντας τις ψευδαισθήσεις του παρελθόντος, οι οποίες σας ήθελαν να πιστεύτε πως χρειάζεστε πολλά πράγματα ή πολλούς άλλους γύρω για να νοιώσετε την πληρότητα και την ολοκλήρωση του εαυτού σας. Θα χρειαστεί να αλλάξουν τα σπίτια σας. Θα χρειαστεί να αλλάξουν έπιπλα. Θα χρειαστεί ίσως να κάνετε μεγάλες ανακατατάξεις στους χώρους σας, ίσως ακόμη και βγάζοντας έπιπλα, ίσως ακόμα και δίνοντας διακοσμητικά αντικείμενα, κάνοντας μία μεγάλη καινούργια αρχή.

Μέχρι την Ισημερία και  στην Ισημερία, θα κάνουμε όλοι μαζί, εσείς, εμείς  και ο Γαλαξίας, μία καινούργια μεγάλη αρχή για την Γαία. Μια καινούργια μεγάλη  αρχή όπου  ο Χριστός Εαυτός θ' αρχίσει να βαδίζει πάνω στη Γη. Και αυτό σημαίνει ότι καλείστε όλοι οι εργάτες του φωτός, όλες οι αφυπνισμένες ψυχές, όλοι όσοι είστε έτοιμοι και πρόθυμοι, είτε το ακούτε είτε όχι, -δεν χρειάζεται να το ακούτε, κάποιοι το έχουν ήδη νοιώσει και έχουν μπει σε μια τέτοια διαδικασία αλλαγών, χωρίς να καταλαβαίνουν ακριβώς τι τους ωθεί και  τι τους κινεί να κάνουν τόσο μεγάλες αλλαγές στους χώρους των χώρων τους.  Έχετε ήδη ξεκινήσει κάποιοι, και κάποιοι το ακούτε και αυτό μπορεί να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεται  για να προχωρήσετε παρακάτω και να φέρετε τον εαυτό σας στην Ισημερία που έρχεται, σε μία τελείως καινούργια δυναμική. Σε μία τελείως ελεύθερη δυναμική.

Αυτό που συμβαίνει είναι ένα μεγάλο ξερίζωμα. Ενέχει μία ανάμνηση πόνου της 3ης διάστασης. Αλλά είναι ουσιαστικά ένα ξερίζωμα πεποιθήσεων που κάνουν κακό στον εαυτό σας που θέλει να φέρει την 5η διάσταση της αγάπης και της δημιουργίας στη Γη. Βλάπτουν τον εαυτό σας που είναι εγγενώς φωτισμένος γεμάτος καλοσύνη  και  αγάπη , γεμάτος σοφία και απλότητα, που μπορεί να μετακινείται από την ανασφάλεια στην βεβαιότητα και από την αρχαριότητα στην εμπειρία με απίστευτη χάρη και απίστευτη ευγένεια.

Αυτές οι ψευδαισθήσεις της 3ης διάστασης είναι η ώρα να κλείσουν. Στην ανθρώπινη βιολογία αυτό είναι σαν να ξεριζώνετε τους εαυτούς σας από παλιές ρίζες γιατί αυτές οι χορδές είναι εκεί επί αιώνες των αιώνων ώ αιώνες. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος για αυτή την αίσθηση ξεριζώματος. Δεν ξεριζώνεστε πραγματικά από τίποτα. Απλώς προσπαθείτε να βαθύνετε τις ρίζες σας μέσα σε έναν εαυτό που είναι άφοβος, που νοιώθει πιο ολοκληρωμένος. Γι' αυτό δεν φοβάται να μετακινείται από την μία πτυχή του εαυτού του στην άλλη ανά πάσα στιγμή και ώρα. Είναι η ολοκλήρωση μέσα σας που σας δίνει ευελιξία. Είναι η πραγμάτωση του εαυτού σας που σας καθιστά ελεύθερους να μπορείτε να δηλώνετε αρχάριοι την μία στιγμή και σοφοί  την επόμενη.

Η Διάρρηξη της Μεμβράνης

Αγαπητοί φίλοι, φανταστείτε ότι το σώμα σας βρίσκεται στο κέντρο ενός κύκλου. Και αυτός ο κύκλος έχει πολλούς άλλους κύκλους γύρω του, οι οποίοι διευρύνονται και απλώνονται... κι απλώνονται.... κι απλώνονται... Θα περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει... Φανταστείτε ότι η λεπτή μεμβράνη που χωρίζει τον πρώτο κύκλο από τον επόμενο, σπρώχνεται από  πολλές μεριές για να σπάσει. Αυτό μέσα σας δημιουργεί έναν τρόμο, ένα φόβο ή πανικό. Δεν είναι κάτι καθαρά συνειδητοποιημένο, όμως το βάθος του εαυτού σας το αισθάνεται ότι κάτι επίκειται, ότι κάτι συμβαίνει κάπου, και αυτό που συμβαίνει σας κάνει να νοιώθετε ανησυχία. Μία βαθειά αίσθηση άβολης ανησυχίας. Κάτι δεν πιάνετε, κάτι νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε, κάτι έχετε που δεν μπορείτε να το δείτε καθαρά.

Αυτή η μεμβράνη κρατά τον νου σας και την αντίληψή σας  περιορισμένη σε μεγάλο βαθμό στην λογική αντίληψη του κόσμου και της πραγματικότητας. Το σχίσιμο αυτής της μεμβράνης σάς κάνει να νοιώσετε γυμνοί μέσα στην Γήινη πραγματικότητα. Κάπως ευάλωτοι, σαν να μην ξέρετε που ακριβώς στέκεστε. Σαν να έχετε γεννηθεί σε μία καινούργια κατάσταση πραγματικότητας και δεν ξέρετε που να βάλετε όρια με τον εαυτό, πώς ακριβώς να κρίνετε τις καταστάσεις και τις εμπειρίες που εξελίσσονται.

Και αγαπητοί φίλοι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να νοιώθετε έτσι - με την έννοια  ότι δεν είναι τόσο φοβερό το να νοιώσετε κάποιες στιγμές αμήχανα ή άβολα. Μην το  κάνετε τόσο μεγάλο ζήτημα. Δεν είναι άσχημο το να  νοιώσετε αρχάριοι.  Και δεν είναι κακό να νοιώσετε σαν τον μαθητή που ξεκινά ένα σχολείο καινούργιο.

Πραγματική Πνευματικότητα

Δεν είναι κακό να αισθανθείτε ότι μαθαίνετε κάτι καινούργιο και κάτι νέο, ότι ξεφεύγετε από την παλιά αντίληψη του εαυτού, της ζωής, και των εμπειριών και ζείτε μία καινούργια κατάσταση την οποία μέρα με την μέρα αρχίζετε να χαρτογραφείτε. Μα πως θα γραφτεί το Βιβλίο της Νέας Ζωής, που σας παραδόθηκε, αν εσείς θέλετε να φαίνεστε παντογνώστες  και σοφοί;  Αν εσείς  εγκλωβιστείτε σε μία δήθεν πνευματικότητα του δήθεν ξερόλα; Δεν είναι πνευματικός ο ξερόλας. Δεν είναι πνευματικός αυτός που θέλει να είναι παντογνώστης στη Γη. Πνευματικός είναι αυτός ο οποίος μπορεί να χαίρεται εναλλάσσοντας τις πτυχές και τις όψεις όλων των χορδών της ύπαρξής του. Κάποια πράγματα  θα τα ακούσει για πρώτη φορά και θα τα σκεφτεί για πρώτη φορά, έστω και αν βρίσκεται στην 5η διάσταση. Κάποια πράγματα θα τα γνωρίσει για πρώτη φορά, έστω και αν βρίσκεται στην 6η διάσταση. Και κάποια πράγματα θα τα γνωρίζει βαθιά και θα είναι βαθύτατα σοφός και ας είναι μέσα σε ανθρώπινη βιολογία. Και η ανθρώπινη βιολογία μπορεί να χωρέσει την βαθειά σοφία, όπως και τις καινούργιες πρωτόγνωρες εμπειρίες, τις καινούργιες σκέψεις, τις καινούργιες συναισθηματικές αντιλήψεις του εαυτού.

Μέχρι τώρα ο εαυτός χρειαζόταν πολλά αποκτήματα και πολλά υλικά στηρίγματα. Ήταν ένας εαυτός  βαθύτατα ανασφαλής. Τώρα ο εαυτός σπάει την μεμβράνη, για την ακρίβεια η μεμβράνη έχει σπάσει, το βρέφος προσπαθεί να περπατήσει και να σταθεί. Και ο φωτισμένος σας εαυτός ανακινεί  τα υγρά στο βάθος της ύπαρξής σας... Αυτό σας βάζει σε μία αλχημική διαδικασία να βρείτε την αίσθηση ισορροπίας, έναν νέο τρόπο να σκέφτεστε, να μην βιάζεστε να δείτε την καινούργια φόρμουλα. Να επιτρέπετε να είστε ίσως για λίγες ώρες, ίσως για λίγες μέρες, χωρίς την βεβαιότητα του πού τοποθετείτε τί αξιολογικά..  

Αυτός ο Χριστός Εαυτός, ο φωτισμένος σας εαυτός, φέρνει μία νέα αντίληψη. Φέρνει μία μεγάλη ανατροπή. Φέρνει την μεγάλη ελευθερία της απεμπλοκής σας από τις σκέψεις του παρελθόντος και της εμπλοκής σας σε σκέψεις του μέλλοντος. Αυτές είναι πιο γλυκές σκέψεις. Είναι πιο ελεύθερες σκέψεις. Είναι πιο ολοκληρωμένες σκέψεις, οι σκέψεις που έρχονται από το μέλλον σας. Οι σκέψεις που έρχονται από τον φωτισμένο εαυτό.

Οι σκέψεις του παρελθόντος ήταν όλες μικρές. Προσπαθούσαν να χωρέσουν η μία δίπλα στην άλλη και πολλές φορές και πάλι δεν έβγαζαν ένα ολοκληρωμένο νόημα. Όσο πιο πολύ τεμαχίζεται η πραγματικότητα, όσο πιο πολύ οι εμπειρίες κόβονται κομματάκια και αναλύονται, τόσο λιγότερο εσείς  μπορείτε να συναισθανθείτε το μεγαλείο και το εύρος της ύπαρξης σας. Τόσο λιγότερο μπορείτε να δείτε την μεγάλη εικόνα της ζωής. Και όσο επομένως επιμένετε στις λεπτομερείς αναλύσεις,  στις αξιολογικές κρίσεις για κάθε μικρό γεγονός, τόσο λιγότερο ο  μεγάλος εαυτός, η μεγάλη εικόνα, το μεγάλο συναίσθημα μπορεί να βρει χώρο να έρθει και να κάτσει και να απλώσει μέσα σας.

Το Μόνο που Ζητείται είναι λίγη Σιωπή

Μιλάμε και περιγράφουμε μία πολύ μεγάλη ψυχική αλλαγή. Και κάνουμε κάθε καλή προσπάθεια να την μεταφέρουμε με λέξεις που να είναι κατανοητές. Η αλλαγή δεν θα εκδηλωθεί σήμερα στο νοητικό σας πεδίο. Όμως η αλλαγή συμβαίνει ήδη στα ψυχικά πεδία όσον είναι έτοιμοι και πρόθυμοι.  Ο νους σας που βλέπει από τον μακρόκοσμο την βιολογία στον μικρόκοσμο γεννιέται μέσα σε κάθε έναν που είναι έτοιμος και πρόθυμος. Αυτός ο νους ζητά απεμπόληση των συνηθειών του παλιού νου. Είναι δικός σας και πάλι αυτός ο νους. Ανήκει σε σας. Είναι μέρος της πολυδιαστασιακής  σας ύπαρξης. Είναι μέρος του φωτισμένου πεδίου του πνευματικού όντος που είστε. Το μόνο που ζητείται είναι λίγη σιωπή για να το αναγνωρίσετε. Λίγη σιωπή για να αισθανθείτε αυτό που ακούτε. Δεν συμβαίνει πάνω στη σκηνή. Συμβαίνει εκεί όπου τα μεγαλειώδη γίνονται: Στα τρίσβαθα, μέσα στα σπλάχνα σας. Μία ανάσα θεϊκή αρχίζει και συμβαίνει, μια εισπνοή και μια εκπνοή άλλης ποιότητας. Ενός άλλου μεγαλείου. Μίας άλλης δύναμης. Μιας άλλης οπτικής. Κοιτά έναν ορίζοντα ζωής που έχει όλες τις υποσχέσεις της ειρήνης. Ειρήνη μέσα στο νου, ο οποίος τώρα αρχίζει κι αναπνέει κι ανασαίνει  βαθειά μέσα στα σπλάχνα σας.

Ο νους ο οποίος γεννιέται μέσα σας, είναι ο νους της ειρήνης.  Είναι ένας νους που θέλει να γεμίσει την ύπαρξή σας  με το φως του Χριστού. Που θέλει κάθε μόριο και κύτταρο  της βιολογίας να ελεηθούν, να ευλογηθούν και να βαπτιστούν μέσα στην ιερότητα του φωτός της αγάπης. Αυτός ο νους αναπνέει στο βάθος του ψυχικού σας πεδίου. Εμείς τον παρομοιάσαμε σαν να προσπαθεί να κάνει βήματα και είναι το ίδιο, γιατί καθώς αυτός ο νους αρχίζει και αναπνέει, καθώς η συγκροτημένη συχνότητα της φώτισης  της Χριστότητας αρχίζει και αναπνέει,  τα δικά σας βήματα θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Θα αρχίσετε να βαδίζετε πάνω στον πλανήτη με ιερότητα. Και θα είναι η παρουσία σας πάνω στον πλανήτη ιερή. Όχι γιατί οι άλλοι θα σας βλέπουν ως ιερούς, αλλά γιατί από τα βάθη της ύπαρξής σας  θα ζείτε εσείς μέσα στην ιερότητα. Είναι η δική σας εκπομπή αυτού του φωτός, είναι η δική σας εμπλοκή σε αυτό το φως, σε αυτή την ποιότητα, και  η απεμπλοκή από τις προηγούμενες  ποιότητες  που εκπέμπεται μέσα στα κύτταρά σας και βαπτίζει την βιολογία σας με Χριστική ιερότητα. Με ιερότητα ειρήνης.

Είναι μέσα από αυτήν την ειρήνη σε κάθε κύτταρο της βιολογίας, που πλέον αρχίζει να ζει στην 5η διάσταση  ποτισμένη με αγάπη, είναι μέσα από αυτήν την ιερότητα, που αρχίζει ο πλανήτης και οι άλλες ψυχές να ευλογούνται.  Δεν είναι ούτε από τα έργα σας, δεν είναι ούτε από τα λόγια σας. Δεν είναι η δράση σας. Δεν είναι αυτά που λέτε, δεν είναι τίποτα από όσα νομίζετε. Είναι η ουσία που ρέει μέσα στο είναι σας. Αυτό μοιράζετε παντού γύρω σας. Αυτό ταξιδεύει μέσα από τα λόγια σας. Αυτό μεταφέρεται μέσα από τα κόκκαλα σας. Και  άρα είτε μπορούν τα μάτια να δουν την ιερότητα είτε όχι, καθώς ο χρόνος προχωρά για σας, δεν θα έχει καμία διαφορά. Όταν η ειρήνη κατοικεί μέσα στα κύτταρά σας, εσείς δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Γιατί κάθε κύτταρο του εαυτού σας που αρχίζει να εμπλέκεται στην ειρήνη και να απεμπλέκεται από τον πόλεμο, είναι ένας φίλος, και σύμμαχος, ένας αγαπημένος, ένα μέρος της ύπαρξής σας που έχει ανακτηθεί. Και όλοι εμείς που σας μιλάμε, κάποιες φορές σαν Σμαραγδένιος Κύκλος, κάποιες φορές σαν οι Αρχάγγελοι  του Ουρανού, κάποιες φορές σαν οι Δάσκαλοι της Φώτισης και με πολλούς άλλους τρόπους, είμαστε μέσα σε κάθε κύτταρο της φαινομενικής σας βιολογίας.

Μετά τον Ιούνιο

Τα πράγματα εξελίσσονται και αλλάζουν από τα βάθη της ύπαρξής σας. Μετά το Ηλιοστάσιο του Ιουνίου, θα δείτε μεγάλη διαφορά στις ροές των ενεργειών. Όλα όσα τώρα φαίνονται να στενεύουν και να μικραίνουν, θα αρχίσουν να ανοίγουν και να φαρδαίνουν με ασύλληπτες ταχύτητες και ρυθμούς. Φαίνεται να περνάτε την πιο στενωπό από τις στενωπούς.  Φαίνεται να περνάτε το πιο στενό σημείο από όλα τα σημεία. Στην πραγματικότητα το έχετε περάσει, όμως ο απόηχος της διαδρομής, ο απόηχος από το σχίσιμο του φλοιού και της μεμβράνης, ακόμα βιώνεται. Αισθάνεστε τις ενέργειες να στενεύουν, την ώρα που ετοιμάζονται να ανοίξουν και να απλώσουν.  Αυτό θα το δείτε να συμβαίνει υλικά με μία καθυστέρηση χρόνου. Γιατί ο χρόνος της εκδήλωσης όσων συμβαίνουν συνεχίζει να έχει μία χρονοκαθυστέρηση. 

Αυτό που θέλουμε να ξέρετε είναι ότι από τον Ιούνιο και μετά, από το Ηλιοστάσιο και μετά, οι δυναμικές θα αλλάξουν και θα σας είναι αισθητό. Θα βιώσετε ένα φάρδεμα στις λωρίδες, ένα άνοιγμα στις ροές των ενεργειών  και θα αρχίσουν τα πράγματα στον υλικό κόσμο να βρίσκουν ξανά τον ρυθμό τους. Είναι λίγο πολύ σαν όλα να έχουν σταματήσει στον υλικό κόσμο, αλλά δεν είναι αλήθεια. Τίποτα δεν έχει σταματήσει, ίσα -ίσα, οι πιο μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν τώρα που φαίνονται όλα να έχουν φρακάρει. Τίποτα δεν έχει φρακάρει. Το μόνο που έχει φρακάρει είναι ότι ασύλληπτες ποσότητες ενέργειας αναδιατάσσονται και ανασυγκροτούνται και δημιουργούνται εκ νέου και ζυμώνονται.  Δεν είναι φρακάρισμα όμως πραγματικά. Η ανθρώπινη βιολογία έχει δυσκολία αυτό να το ζήσει με χάρη. Είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να το αισθανθούν και με χάρη να το επιτρέψουν. Εν τούτοις σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα φρακάρισμα στις ροές, κανένα εμπόδιο στις ροές. Οι ροές δεν έχουν  στενέψει, έχουν φαρδύνει. Οι ενέργειες δεν είναι λιγότερες, είναι περισσότερες. Οι συχνότητες δεν έχουν μειωθεί, έχουν αυξηθεί. Θα το δείτε αυτό να συμβαίνει από τον Ιούνιο και μετά όπου θα αρχίσει να εκδηλώνεται υλικά και να φαίνεται ότι τα πράγματα ξαναβρίσκουν ένα ρυθμό και μία  ανάπτυξη. Θ' αρχίσει να ξαναεμφανίζεται σιγά - σιγά,  αλλά αισθητά. Δεν θα είναι το κλείσιμο 2014 χειρότερο από το άνοιγμα του 2014. Θα είναι πολύ καλύτερο!

Καλύτερο γιατί θα έχουν βρεθεί οι νέοι ρυθμοί. Θα πείτε γιατί χρειάζεται τέτοια δυσκολία;  Γιατί πρέπει να περάσουμε  από τέτοιες  μεγάλες  στενωπούς; Και θα απαντήσουμε: Γιατί με κανέναν άλλο τρόπο δεν βρήκατε μία μέθοδο για να ξεκόψετε και να απεμπλακείτε από τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις και την νοοτροπία της 3ης διάστασης. Δεν βρέθηκε ένας πιο δημιουργικός τρόπος, ή πιο ευχάριστος τρόπος. Και από την άλλη, θα πρέπει να σας πούμε ότι ο τρόπος που έχει βρεθεί είναι εξαιρετικά προοδευμένος σε σχέση με το παρελθόν. Δεν χρειάστηκε  να γίνουν αιματοχυσίες και δεν χρειάστηκε το ένα Έθνος να πολεμήσει ένα άλλο. Και άρα μπορεί να μην είναι  η πλήρης χάρις όπως θα την θέλατε, εν τούτοις είστε ικανοί να αξιολογήσετε το πόσο μεγάλη πρόοδο  έχετε ήδη σημειώσει μέσα στην εμπειρία της βιολογίας.

 Έχουν γίνει αλλαγές και έχετε βρει μία φόρμουλα με την οποία αναγκάζετε τους εαυτούς σας να ξεκολλήσουν από τις νοοτροπίες του παρελθόντος και να υιοθετήσουν νέα σκεπτικά και νέες αντιλήψεις χωρίς αυτή η φόρμουλα να εμπεριέχει πόλεμο.  Αυτό ήταν αδύνατον μέχρι τώρα επί χιλιετίες ζωής  πάνω στην συνειδητότητα της Γαίας. Ο μόνος τρόπος που είχατε βρει ήταν οι εξωτερικοί πόλεμοι έχοντας πάντα την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα λύσει όλα τα προβλήματα. Και φυσικά δεν έλυνε όλα τα προβλήματα,  εν τούτοις  έδινε εκ των υστέρων τα ερεθίσματα που χρειαζόσασταν για να βάλετε καλύτερα όρια μέσα στην συνειδητότητα και να κάνετε μία καλύτερη εκτίμηση και αξιολόγηση της ουσίας της συνειδητότητας.

Σάνυα: από το Άλφα έως το Ωμέγα

 Η περίοδος που διανύετε είναι μία περίοδος βαθειά σιωπηλή. Έρχεστε να με συναντήστε μέσα από την βαθειά σιωπή η οποία ανοίγει τους διαδρόμους των εαυτών σας, έρχεστε να με συναντήσετε στις σιωπηλές βαθιές διαδρομές της ψυχής σας. Το εξωτερικό μέρος της συνειδητότητάς σας δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά και τα σημάδια  του ερχομού της συνειδητότητας του Χριστού μέσα σας. Εγώ είμαι η Σάνυα, η ιερότητα των χορδών μέσα στις οποίες ρέει η ποιότητα του χρισμένου φωτός της ύπαρξής σας.

Εγώ είμαι η Σάνυα, το ιερό φως μέσα στο ψυχικό σας πεδίο, που αρχίζει να εγείρεται, να ανακινείται και απαλά να διεισδύει εμποτίζοντας και δημιουργώντας  ζωντανές διαδρομές εκεί που οι ενέργειες ήταν κοιμισμένες.

Από την βαθιά λήθη του Χριστού Πεδίου των εαυτών σας ξυπνάτε.  Αυτό το ιερό μέρος της  ύπαρξής σας  ήταν σαν να βρίσκεται σε μία βαθειά, βαθειά λήθη. Έτσι φαινόταν. Έτσι το ζούσατε. Έτσι το προσλαμβάνατε μέσα από την  εμπειρία της βιολογίας. Και είναι αυτός  ο φωτισμένος εαυτός μέσα σας  ο οποίος αρχίζει αργά να ξυπνά.  Αρχίζει να ξυπνά από την βαθειά λήθη της ίδιας του της ύπαρξης.

Αρχίζει να ξυπνά  καθένας σας από μία κατάσταση λήθαργου μέσα στον ίδιο σας τον φωτισμένο εαυτό. Γιατί δεν ζούσε ο φωτισμένος  εαυτός στην λήθη της 3ης διάστασης. Το αντίστροφο συνέβαινε. Η 3η διάσταση  βρισκόταν σε λήθαργο μέσα στον φωτισμένο σας εαυτό. Είναι λίγο παράξενο που το λέω έτσι, και ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε για να μπορέσετε να το προσλάβετε, αλλά  είναι αντίστροφα από ότι πιστεύετε αυτό το οποίο βιώνετε σαν εμπειρία, και ανακτάτε ως ψυχές αυτήν τη περίοδο.

 Η 3η διάσταση σβήνει, ο διχασμός σβήνει, και έτσι ο Χρισμένος αγνός καθαρός Εαυτός σας αρχίζει να ξυπνά. Αρχίζει να ξυπνά και μαζί του ξυπνούν μέσα στην ροή της ενέργειάς σας πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Αρχίζουν να ξυπνούν βαθιές ευαισθητοποιήσεις. Αρχίζουν να ξυπνούν νέες σκέψεις. Αρχίζουν να ξυπνούν και να γεννιούνται βαθιές νέες επιγνώσεις. Σαν να έρχονται από ένα κόσμο πολύ μακρινό και θολό ο οποίος αρχίζει να γίνεται αισθητός. Ο οποίος αρχίζει να μπορεί συνειδητά να τύχει αφουγκράσεως.  Αυτός ο Εαυτός που ξυπνά είναι ο μόνος Εαυτός που ποτέ υπήρξε. Είναι ο ίδιος Εαυτός που εκπονούσε τα σχέδια για τις ζωές της 3ης διάστασης. Είναι ο ίδιος Εαυτός ο οποίος έφτιαχνε συμφωνίες με άλλους για να θυμηθεί. Είναι η Σοφία Του η οποία σας οδηγεί πίσω στον Εαυτό Του. Και είστε εσείς οι οποίοι βρίσκεστε στην ιερή στιγμή. 

 Στη στιγμή της απεμπόλησης των δικαιωμάτων σας και των υποχρεώσεων σας στις παλιές όψεις του εαυτού προκειμένου να λάβετε νέα δικαιώματα σε αυτόν τον παντοτινό Εαυτό μέσα σας.

Αυτός  ο Εαυτός που αρχίζει και κινείται και ρέει μέσα στις ιερές φλέβες της ύπαρξής σας δεν σας υπόσχεται τίποτα. Δεν έχει να σας δώσει καμία υπόσχεση. Δεν έχει να σας τάξει ωφελήματα.  Δεν θα σας πει ότι μαζί του θα αποκτήσετε τα πάντα. Γιατί αυτός ο εαυτός μέσα σας έχει ήδη τα πάντα. Δεν είναι ένας εαυτός τον οποίον μπορείτε να προσεγγίσετε με ανταλλάγματα. Δεν είναι μία όψη μέσα στην ύπαρξή σας που κατανοεί καμία ανάλυση  και εκλογίκευση.

 Μέσα στις ιερές χορδές που ρέει αυτός ο Εαυτός που γεννιέται μέσα σε κάθε ψυχή πάνω στη Γη, μία νέα τάξη πραγμάτων ζωντανεύει. Μία παλιά και αρχαία  ξεχασμένη αλήθεια. Μία παλιά και αρχαία ξεχασμένη αιωνιότητα. Μία παλιά και αρχαία ξεχασμένη υπόσταση, που ήταν η μόνη όμως η οποία ποτέ υπήρξε. Σε αυτόν τον Εαυτό, μέσα από την σιωπή του δικού σας εαυτού, μπορείτε να προσεγγίσετε και να γίνετε Ένα. Αυτός ο Εαυτός είναι πιο εύκολα προσεγγίσιμος τώρα για σας. Μέσα από τις ιερές του ροές μπορείτε να νοιώσετε την αγιότητα μέσα σας. Μπορείτε να αισθανθείτε την ουσία πίσω από την ζωή σας. Μπορείτε να φθάσετε συνειδητά να αντιληφτείτε ποιο είναι το νόημα της κάθε μίας ξεχωριστής εμπειρίας που ποτέ ζήσατε. Γιατί το νόημα πίσω από κάθε μία τέτοια εμπειρία  ήταν πάντα το ίδιο. Γιατί ο λόγος πίσω από κάθε μία ξεχωριστή εμπειρία, ήταν πάντα ο ίδιος. Γιατί μέσα από την οπτική του Χριστού Εαυτού που ζωντανεύει μέσα σας  καμία εμπειρία δεν ήταν ποτέ διαφορετική. Αφού όλες υπηρετούσαν ένα λόγο, ένα σκοπό, μία αιτία.

Από την οπτική αυτή μέσα σας, τα πάντα  είναι ίδια και όμοια  ως προς την αξία και την σημασία τους. Γιατί όλη σας η ζωή, από το μακρινό  ΑΛΦΑ έως το επίσης μακρινό ΩΜΕΓΑ είχε να κάνει με την επιστροφή σας σε αυτό από  το οποίο ξεκινήσατε. Άρα και κάθε τι μέσα σε κάθε ζωή, μέσα στις άπειρες αμέτρητες ζωές σας, είχε το ίδιο συστατικό.

Αυτή είναι μια ποιότητα βαθιά λησμονημένη,  αλλά όχι αληθινά χαμένη, ξεχασμένη ή αποκομμένη. Μία ποιότητα μέσα στο νου και στην καρδιά σας, η οποία ζει αιώνια και κάθε στιγμή μέσα σας. Είναι μια ποιότητα που υπερβαίνει όλους τους υλικούς κόσμους και καθέναν από αυτούς. Είναι ένα μεγαλείο που δεν έχει περιγραφή. Είναι μία αγάπη που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή, ούτε με λόγια, αλλά ούτε καν με πράξεις.

Κάθε αναπνοή αυτού του ιερού μέρους που σιγά -σιγά ζωντανεύει είναι μία ροή ιερότητας μέσα σας. Ξεβολεύει την 3η διάσταση, ξεβολεύει τα μέρη των εαυτών που θέλουν διχασμό και σύγκριση. Που  θέλουν κατατάξεις και αναλύσεις. Κάθε αναπνοή καινούργια που παίρνει αυτή η ενέργεια μέσα σας, ο Χριστός Εαυτός, είναι ένα ξεβόλεμα. Κάποιοι δεν το έχουν νοιώσει ακόμα, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Γιατί οι αναπνοές συμβαίνουν η μία μετά την άλλη, και κάθε τέτοια αναπνοή συσσωρεύεται. Και αργά ή γρήγορα ο καθένας στο χρόνο του θα ζήσει αυτό το οποίο περιγράφεται. Θα ζήσει αυτό το σιγανό ξεβόλεμα από τον παλιό εαυτό σε έναν, όχι νέο, σε έναν αρχαίο και ανακτημένο  Ιερό Εαυτό.

 Για να συμβεί αυτό μέσα στην συνειδητότητα της Γαίας, για όσους το έχουν επιλέξει, και για όσους κινούνται προς αυτό και θέλουν να το ανακτήσουν, ένα τεράστιο σχέδιο ψυχών, έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και αιώνες, και σε τελική εκτέλεση εδώ και κάποια χρόνια. Για να μπορέσετε να σπάσετε το κουκούλι, και να εισέλθετε και να αρχίσουν οι ροές της ιερότητας μέσα σας να συμβαίνουν, και ο Χριστός Εαυτός σας να αρχίσει να αναπνέει, κάποιοι έπρεπε να σταθούν ακριβώς εκεί που είναι το κουκούλι:

Ανάμεσα σε δυο κόσμους, Ανάμεσα σε δύο εαυτούς:

Έναν εαυτό που θα δώσει τα πάντα για την ασφάλεια και το συμφέρον, και θα δικάσει και θα κρίνει, και έναν Εαυτό ο οποίος θα δώσει τα πάντα για να φέρει ειρήνη μέσα του.

Αυτοί οι δύο εαυτοί δεν έχουν τίποτα κοινό, παρά μόνο μία μεμβράνη μέσα από την οποία πολύ θολά ο ένας αισθάνεται τον άλλον. Εδώ και ενάμισι μήνα, πολλές ψυχές έχουν πάρει την θέση τους σε αυτή την μεμβράνη κρατώντας ανοιχτές και ζωντανές τις ροές, έτσι ώστε η ιερότητα της ψυχής να αρχίσει να γίνεται αισθητή και να βιώνεται. Σίγουρα δεν θα νοιώσουν  όλοι αυτό που περιγράφω. Σίγουρα δεν είναι το τώρα η ώρα για όλους. Όμως κάποιοι το νοιώθουν τώρα, και το ένοιωσαν και εχθές, και θα το νοιώσουν και αύριο, και κάποιοι θα το νοιώσουν λίγο αργότερα.

Αυτό το οποίο συμβαίνει συλλογικά στη Γαία, είναι το ζωντάνεμα ενός Εαυτού γεμάτου ειρήνη. Είναι το ζωντάνεμα του Χριστού Εαυτού. Είναι ο Χριστός Εαυτός, που αρχίζει να ζωντανεύει και να βρίσκει τον εαυτό του χάρη στην Γαία. Χάρη στη διττότητα. Χάρη στην αποκοπή. Χάρη στον πόνο. Χάρη στις συγκρίσεις. Χάρη στους φόβους. Χάρη στο μίσος.  Χάρη στην κακία. Χάρη στο φθόνο. Χάρη σε όλα, όλα , όλα, όλα , όσα τον πονούσαν.

Αυτός ο Εαυτός ανακτάται. Και ανακτάται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ' όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ανακτάται χωρίς καμία θυσία, ανακτάται χωρίς καμία Σταύρωση. Ανακτάται και ζωντανεύει και σε λίγα χρόνια, σε λίγες 10ετιες, ένας παράδεισος θα έχει αρχίσει να βασιλεύει πάνω στη Γη.  Ένας παράδεισος που θα έχει γεννηθεί από την ειρήνη που θα έχει βασιλέψει  μέσα σε πολλές ανθρώπινες βιολογίες. Γιατί η επιλογή είναι η Ειρήνη του παράδεισου,  γιατί είναι αυτή που φέρνει την αγάπη.

Είναι η ειρηνοποιοί Εαυτοί,  που φέρνουν έναν Νου γεμάτο ειρήνη, γεμάτο συμφιλίωση, γεμάτο κατανόηση, έναν νου ο οποίος κοιτά την μεγάλη εικόνα, κοιτά από ψηλά. Δεν βλέπει  πραγματικά διαφορές ούτε πάθη. Βλέπει μία μακραίωνη  ιστορία την οποία έζησε και ανακτήθηκε. Μία ιστορία που ποτέ δεν θα ξεχάσει,γιατί χάρη σε αυτήν βρέθηκε να θυμάται. Βλέπει ότι παντού το ίδιο ζητείται.  Παντού το ίδιο κομίζεται.

 Βλέπει ότι κάθε εμπειρία είναι ίδια με την επόμενη, και είστε εσείς αυτοί που το βλέπουν, είστε εσείς αυτοί που το ανακτάτε, είστε εσείς που μέσα από την ειρήνη του νου σας αρχίζετε να κομίζετε την ειρήνη στο σύνολο. Είστε εσείς που εμπλέκεστε  και ξανά ζωντανεύετε εκείνον τον βαθιά λησμονημένο, μοναδικό, και  έναν Αληθινό σας Εαυτό.

Πίνοντας από την αλήθεια του Εαυτού σας, μυρίζοντας το λουλούδι της ενθύμησής σας, κάθε βήμα αυτού του ζωντανέματος, αυτής της ανάκτησης, γίνεται και πιο ιερό, γίνεται και πιο ανεκτίμητο, γίνεται και πιο ουσιώδες.

Μέσα από την Αλήθεια της Ιερότητας που ρέει στο βάθος του Εαυτού σας και ανακτάται συνειδητά και σταθερά κάθε μέρα, σας συναντώ και σας χαιρετώ.

Εγώ είμαι η Σάνυα, η Ιερότητα μέσα στη σιωπή σας.

Κι έτσι είναι.


  © 2014 Χαριτίνη Χριστάκου


  Απομαγνητοφώνηση: Εύα Βανιώτη

 Επιμέλεια: Αγγελική Βασιλοπούλου