Το Α, Β, Γ για μία ευτυχισμένη ζωή


" Το Α, Β, Γ, για μία Ευτυχισμένη Ζωή "

Για να ξέρετε τι δημιουργείτε πρέπει να έχετε αποφασίσει το τι είναι πιο σημαντικό

 Σμαραγδένιος Κύκλος

   30 Mαρτίου - Nέα Σελήνη


Επικοινωνία:

Και καθώς ο παλμός σας ταξιδεύει, και καθώς ο παλμός σας χορεύει, και καθώς ο παλμός σας απλώνεται σε μήκος και σε πλάτος, σε βάθος και σε ύψος, απλώνεται προς όλες τις διαστάσεις, απλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις, εσείς παραμένετε μέσα στον Ιερό Ναό της ύπαρξής σας, που φιλοξενείται μέσα στο ενεργειακό πεδίο του σώματος σας.

Μείνετε μέσα στον δικό σας Ναό, για να συναντηθούμε σήμερα από τα βάθη των εαυτών σας. Όχι μόνο για χάρη δική σας, εσείς που είστε τώρα εδώ. Αλλά για χάρη όλων εκείνων που θα κάνουν επαφή με αυτά που θ' ακουστούν, είτε διαβάζοντας τα, είτε ακούγοντας τα, είτε ακούγοντας τα από το στόμα κάποιου άλλου μέσα σε χώρους και σε χρόνους που δεν μπορείτε να διανοηθείτε.

Μείνετε στον Ναό σας κι εσείς που το ακούτε ή το διαβάζετε, μείνετε κι εσείς στον δικό σας Ναό  τώρα, όποια κι αν είναι η στιγμή που το διαβάζετε ή το ακούτε. Μείνετε μέσα στον Ιερό Ναό της Ιερής Ενέργειας που ονομάζεται βιολογία. Υπάρχει μια Ιερή Συχνότητα μέσα σε αυτόν τον Ναό της βιολογίας όπου κρύβεται το εσώτερο μέρος του Ναού σας. Κρύβεται η συχνότητα της ψυχής σας, κρύβεται ο πεμπτοδιαστασιακό σας νους, κρύβεται ο νους της φωτισμένης σας ύπαρξης. Όλα συνδέονται με εσάς μέσω της ενεργειακής υπόστασης της βιολογίας και όλα ζουν μέσα σε εσάς, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα.

Καθώς αφήνετε τους παλμούς σας ενωμένους να ταξιδεύουν πέρα από χώρους και χρόνους, ελεύθεροι, απεριόριστοι, σαν ένα δώρο από τον δικό σας Ιερό Ναό προς όλους τους υπόλοιπους, ελάτε κοντά, ελάτε στην παρέα μας, ν' ακούσετε τα νέα.

Είμαστε σαν τους παλιούς παραμυθάδες. Δεν είμαστε οι περισσότεροι θηλυκές ενέργειες, όπως θα λέγατε. Έχουμε και αρκετές θηλυκές ενέργειες ούτως ή άλλως. Οπότε πιο πολύ μάλλον θα σας παραπέμψουμε στον παππού τον παραμυθά ο οποίος λέει τις ιστορίες του, διηγείται  ιστορίες από το παρελθόν ή από το μέλλον και τα παιδιά μαγεύονται. Κι έτσι μαγεύεται και η ανθρωπότητα, γιατί μέσα από τις ιστορίες του παρελθόντος και του μέλλοντος είναι που εσείς μέσα στην ανθρώπινη βιολογία με την πεποίθηση ότι είστε τώρα άνθρωποι, δημιουργείτε το παρόν σας.

Πώς αλλιώς θα μπορούσατε άραγε να δημιουργήσετε ένα παρόν, εάν δεν είχατε ένα παρελθόν ή ένα μέλλον; Πώς αλλιώς θα μπορούσατε να πάρετε πληροφόρηση αν όχι από τις ίνες πίσω και από τις ίνες μπρος; Από πού θα ερχόντουσαν να σας συναντήσουν οι κοσμικές ιστορίες που διηγούνται οι κοσμικοί διηγητές ή παραμυθάδες, που έχουν να κάνουν με ένα πολύ μακρινό μέλλον ή ένα πολύ μακρινό παρελθόν; Είναι όλα μέσα στις ροές της ανθρώπινης βιολογίας!

Είναι μέσα στις ροές της πνευματικής σας υπόστασης που οι πληροφορίες έρχονται και σας συναντάνε και μέσα από αυτές, μέσα από μια αλχημεία με το πριν και το μετά, εσείς δημιουργείτε την δυναμική του τώρα.

Ελάτε λοιπόν μέσα στον Ιερό σας Ναό στο τώρα και αφήστε λίγο τις σκέψεις από πριν και τα προσδοκώμενα από μετά. Και καθώς εσείς αφήνετε όλα τα πριν του εαυτού σας και όλα τα μετά του εαυτού σας, δημιουργείτε μια υψηλότερη δυναμική στο τώρα της ύπαρξής σας.

Καλώς ήρθατε, αγαπημένοι φίλοι, σε μια νέα επαφή και μια νέα επικοινωνία με τον Σμαραγδένιο Κύκλο και την Σάνυα. Είμαστε όλοι εδώ παρόντες. Μιλάω εγώ, ο Ραφαήλ, έχοντας σήμερα την πρωτοκαθεδρία του λόγου. Παράλληλα με τον Σμαραγδένιο Κύκλο και την Σάνυα, σήμερα έχουμε guest star φιλοξενούμενους μέσα στην πολυδιαστασιακή παρέα της ενέργειάς μας φίλους Αρχάγγελους και Δάσκαλους από το Σείριο.

Ερχόμαστε σήμερα με μια μεγάλη ορμή να σας παρακινήσουμε σε αυτή την Νέα Σελήνη που οι κωδικοί τρέχουν μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα, και στην συνειδητότητα της Γαίας, για να βάλουν μπρος τις μηχανές, τις συγκεκριμένες μηχανές στις οποίες θ' αναφερθούμε.

Ποιες είναι αυτές; Μιλάμε για τις μηχανές της συνειδητότητας σας. Δεν είναι οι μηχανές που έχετε συνηθίσει, καθώς είναι πολύ λεπτοφυείς. Δεν είναι γρανάζια και μηχανισμοί ορατοί, καθώς είναι αιθέριες. Ήρθαμε εδώ να σας παρακινήσουμε με ζήλο και ζέση να βάλετε μπρος την μηχανική της συνειδητότητάς σας. Την μηχανική με την οποία δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα για την συνειδητότητα, μια νέα εποχή για την ανθρώπινη συνειδητότητα.

Και έτσι σήμερα ερχόμαστε να μιλήσουμε λίγο για το Α, Β, Γ ή A,B,C-της αρέσει πιο πολύ της Χαριτίνης αυτό-, για το Α, Β, Γ της δημιουργίας. Για την ακρίβεια, για το Α, Β, Γ της κοσμικής αρχιτεκτονικής της συνειδητότητας.

Για να το κάνουμε πιο απλό, φανταστείτε ότι η συνειδητότητα η ίδια έχει μια δική της αρχιτεκτονική. Δεν έχει πραγματικά καμία ύλη γιατί είναι αρχιτεκτονική των ενεργειών, της σκέψης, της φαντασίας, του οραματισμού, όλων των δημιουργικών ροών. Υπάρχει μια Ιερή Αρχιτεκτονική η οποία καταλήγει να γίνεται μια Ιερή Γεωμετρία. Αλλά εμείς θα μιλήσουμε σήμερα για κάτι πάνω από την Ιερή Γεωμετρία. Την Αρχιτεκτονική του Σύμπαντος, για την ακρίβεια την Αρχιτεκτονική της Δημιουργίας. Ακούστε γιατί έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τα επόμενα δημιουργικά σας βήματα πολύ πιο συγκεκριμένα, συγκροτημένα, συνειδητά και σκόπιμα στοχευμένα.

Ερχόμαστε λοιπόν σήμερα φέρνοντας από το Σείριο τους ίδιους Αρχιτέκτονες οι οποίοι είναι οι αναμεταδότες των Αρχιτεκτόνων του Πνεύματος. Είναι αυτοί οι οποίοι κρατάνε τις ενέργειες της συνειδητότητας ως αναμεταδότες ακόμα υψηλότερων διαστάσεων λειτουργίας.

Είναι αυτοί οι οποίοι μέσα στον Κύκλο του Σμαραγδένιου Φωτός σήμερα μας δίνουν πληροφορίες και εμπλουτίζουν την επικοινωνία που έχουμε, έτσι ώστε να μπορέσει αυτή η επικοινωνία να είναι απλή, λειτουργική, ώστε να έχει αποτέλεσμα, αφού πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε και να εφαρμόσετε τα καινούρια βήματα μιας νέας πραγματικότητας.

Συνήθως δεν δίνουμε τίτλο εμείς στις επικοινωνίες, το αφήνουμε αυτό για εσάς. Αφήνουμε την μπάλα στο δικό σας γήπεδο κι εσείς την παίρνετε και της βάζετε το χρώμα που θέλετε. Σήμερα όμως θα δώσουμε εμείς τον τίτλο σε αυτή την επικοινωνία κάνοντας μια νέα αρχή. Την αρχή όπου ο Σμαραγδένιος Κύκλος τιτλοφορεί τις επικοινωνίες του. Με αυτόν τον τρόπο κινούμε με έναν διαφορετικό τρόπο την ενέργεια προς το μέλλον. Οπότε η επικοινωνία μας σήμερα έχει τον τίτλο «Το Α, Β, Γ για μια ευτυχισμένη ανθρώπινη ζωή».

Και αφού λοιπόν σας υποσχεθήκαμε και το Α και το Β και το Γ, καιρός είναι να ξεκινήσουμε να μιλάμε για το Α, το Β και το Γ!

Το πιο έτοιμο εργαλείο που βρίσκουμε μέσα στην συνειδητότητα της Χαριτίνης για να ξεκινήσουμε είναι η πυραμίδα της Μεσογειακής διατροφής! Θα πιάσουμε λοιπόν με την τσιμπίδα μας αυτήν την πυραμίδα Μεσογειακής διατροφής που βρίσκουμε μέσα στην συνειδητότητα της, καταχωρημένη με λεπτομέρειες, και θα αξιοποιήσουμε αυτή την πληροφορία παραλληλίζοντας την πυραμίδα της Μεσογειακής διατροφής με την Πυραμίδα της Αρχιτεκτονικής του Σύμπαντος. Την Πυραμίδα της Αρχιτεκτονικής της Δημιουργίας. Αυτή η πυραμίδα έχει να κάνει με τα βασικά βήματα που χρειάζεται ένας σύγχρονος αρχιτέκτονας της συνειδητότητας στην Γη να γνωρίζει, προκειμένου να δημιουργήσει αυτή την νέα συνειδητότητα στην πράξη μέσα στην ύλη.

Γνωρίζετε όλοι ότι δημιουργείτε μια νέα δυναμική, μια νέα πραγματικότητα. Την δημιουργείτε μέσα από τις σκέψεις, μέσα από την φαντασία σας, μέσα από τις ιδέες σας, και μέσα από τη δράση σας. Η δράση σας στηρίζεται στις σκέψεις, στις ιδέες και στην φαντασία σας. Η δράση σας εκπορεύεται από τις δυνάμεις αυτές ενωμένες σ' έναν παλμό, που είναι ο δημιουργικός σας παλμός. Αυτός ο παλμός γίνεται ενέργεια πράξης, δράσης, μέσα σε μια φαινομενικά υλική πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν μέσα από τις καθημερινές πράξεις σας και δράσεις σας, βάζετε μπρος και δομείτε τα θεμέλια μιας νέας πραγματικότητας για την Γαία και για την ανθρωπότητα.

Πώς δομούνται λοιπόν αυτά τα νέα θεμέλια; Πώς μπορείτε να προχωρήσετε από εδώ και πέρα σε μια οργανωμένη δημιουργία; Πώς μπορείτε να γνωρίζετε τι είναι αυτό ακριβώς που δημιουργείτε στην γη; Δεν αναφερόμαστε σ' αυτό που δημιουργείτε σε μια συμπαντική κλίμακα, γιατί ποιος θα ήθελε να το γνωρίζει αυτό αφού είναι βέβαιο πως, αν γνωρίζατε τι δημιουργείτε στην συμπαντική κλίμακα, αυτό θα σας μπλόκαρε να δημιουργήσετε στην ανθρώπινη κλίμακα!

Είναι λοιπόν σοφό ότι δεν έχετε πρόσβαση στο τι δημιουργείτε μέσα από τα μικρά φαινομενικά που δημιουργείτε κάθε μέρα, γιατί αυτό αφήνει το πεδίο σας ελεύθερο να δημιουργήσετε αυτά που θέλετε. Πώς όμως αυτή η Χριστική συνειδητότητα που έχει ενεργοποιηθεί ως συχνότητα συνειδητότητας μέσα στην ανθρωπότητα, πώς θα βρει τα συγκροτημένα της, συνεκτικά της βήματα, έτσι ώστε όντως να αρχίσει να δομεί την πραγματικότητα;

Η δομή προϋποθέτει κανόνες.

Η δομή προϋποθέτει ιεραρχήσεις.

Η δομή προϋποθέτει ότι έχεις επίγνωση, το τι κάνεις πριν και το τι θα κάνεις μετά.

Πώς μπορείτε να χτίσετε ένα νέο κτίριο, αν δεν έχετε σχέδια; Και αν σε αυτά τα σχέδια δεν έχετε δώσει ιεράρχηση, τι πρέπει να γίνει πρώτα και τι πρέπει να ακολουθήσει;

Ξεκινάτε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα νέο κτίριο, μια καινούρια πραγματικότητα και τώρα έχει αρχίσει η εποχή της δομής της. Το πρώτο διάστημα, οι ενέργειες ενώνονταν, συγχωνεύονταν, αφομοιώνονταν. Τώρα όμως αρχίζει η δομή. Τώρα η δική σας ατομική και συλλογική ζωή, η δική σας ατομική και συλλογική πραγματικότητα αρχίζει να έχει ανάγκη δομής.

Φανταστείτε λοιπόν αυτή την πυραμίδα που σας είναι γνωστή. Είναι πολύ στενή στην κορυφή και ανοίγει προς τα κάτω. Οι Κοσμικοί Αρχιτέκτονες, οι Αρχιτέκτονες του Πνεύματος, δομούν οτιδήποτε μέσα στην συνειδητότητα και εσείς επομένως αντίστοιχα. Μην σκέφτεστε ότι το απλό, είναι πολύ απλό για να είναι Συμπαντικό και Πνευματικό! Αντίθετα ενσκήψτε και δεχθείτε την σκέψη πως το φαινομενικά πολύπλοκο στην 3η διάσταση στηρίζεται στην απλή καθαρή ροή της πνευματικής σας υπόστασης. Είστε όλοι εγγενώς Αρχιτέκτονες του Σύμπαντος, αφού είστε πνεύμα. Είστε όλοι εκ φύσεως Αρχιτέκτονες των Κόσμων όλων, αφού είστε δημιουργικό μέρος του Συμπαντικού Νου και του Πνεύματος. Πώς βάζετε λοιπόν το Α, Β, Γ για μια ευτυχισμένη ζωή;

Δώσαμε αυτόν τον τίτλο εννοώντας, υπονοώντας και δείχνοντας ένα μέλλον το οποίο μπορεί να είναι αύριο, μπορεί να είναι μετά από πέντε χρόνια, μπορεί να είναι όποτε θελήσετε, αλλά εμείς υποδεικνύουμε και σας κατευθύνουμε σ' ένα μέλλον, το οποίο έχει το πρώτο βασικό χαρακτηριστικό: την ευτυχία. Αυτό είναι η κορυφή κατά την δική μας αντίληψη. Αυτό θα έπρεπε να είναι το κυρίως χαρακτηριστικό, η κορυφή της πυραμίδας σας: η Ευτυχία.

Τι σημαίνει αυτό, στην δική σας καθημερινή πραγματικότητα;

Σημαίνει πως για να ξέρετε τι δημιουργείτε πρέπει να έχετε αποφασίσει το τι είναι πιο σημαντικό πραγματικά για σας κάθε μέρα στην ζωή σας. Σημαίνει από όλα όσα έχετε την δυνατότητα να έχετε και δεν εννοούμε δεδομένα, δεν εννοούμε απαραιτήτως υλικά, από όλες τις καταστάσεις συνειδητότητας που μπορείτε να έχετε κάθε μέρα, την μια μέρα μετά την άλλη, ποια είναι αυτή η μια κατάσταση της συνειδητότητας που θέλετε να την έχετε κάθε μέρα, την μια μέρα μετά την άλλη, πιο πολύ από όλες τις άλλες; Εκείνη η κατάσταση συνειδητότητας που αν την έχετε θα μπορούν όλα τα άλλα για εσάς να είναι κάπως παιχνίδι; Θα μπορούν όλα τα άλλα ίσως να είναι ανεκτά - όσα φαίνονται ανυπόφορα; Ποια είναι αυτή η μια κατάσταση συνειδητότητας που εσείς, καθένας σας, θα θελήσει τώρα να βάλει στην κορυφή της πυραμίδας της αρχιτεκτονικής του συνειδητότητας;

Ο αρχιτέκτονας πρέπει να αποφασίσει τι θα εξυπηρετεί το κτίσμα που θα φτιάξει. Θα είναι αισθητικά όμορφο; Θα είναι λειτουργικά ευχάριστο για να ζει; Θα μπορεί να δέχεται πολύ φως και ήλιο; Το οικοδόμημα θα είναι ψηλό ή κοντό; Θα είναι φαρδύ και απλωμένο; Θα έχει υπόγειους  χώρους; Θα έχει πολλά κατακερματισμένα δωμάτια ή θα είναι ένα ενιαίο οικοδόμημα; Μην τα σκεφτείτε κυριολεκτικά, γιατί δεν καλείστε να φτιάξετε ένα καινούριο σπίτι. Όλα αυτά όμως είναι ένας τρόπος να περιγράψουμε τις δομές της συνειδητότητας, τις δομές του νου σας.

Μέσα στον νου σας, λόγω της μεγάλης αλλαγής που έχει συμβεί από το τέλος του 2012 μέχρι και σήμερα, έχει μεσολαβήσει ένα τεράστιο -ίσως και τρομακτικό- δημιουργικό χάος. Είναι σαν όλες οι ροές, όλες οι ενέργειες έχουν εγχυθεί και έχουν βρει χώρους, αλλά τώρα το θέμα είναι να ξεδιαλύνετε... τώρα το θέμα είναι να δομήσετε! Ναι, οι ενέργειες είναι πλέον διαθέσιμες στον νου σας. Ναι, μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο υπάρχουν τώρα υποδομές, όμως που είναι οι δομές;

Φανταστείτε λοιπόν ότι ένας τρόπος να μιλήσουμε για την συνειδητότητα σας είναι να την παρομοιάζουμε με κτίριο. Φανταστείτε λοιπόν την πυραμίδα σας. Φανταστείτε ότι η πυραμίδα σας είναι η ζωή σας ολόκληρη. Ποια είναι εκείνη η ποιότητα, η συνειδησιακή σας κατάσταση που για εσάς, εάν την έχετε κάθε μέρα όλη μέρα, όλα τα άλλα μπορείτε να τ' αντέξετε, μπορείτε να τα υπομείνετε, μπορείτε να τα χαρείτε, μπορείτε να τα απολαύσετε, μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε;

Κάποια θα χρειαστεί να τα υπομείνετε, κάποια θα τα χαρείτε! Αν έχετε όμως τι, όλα αυτά για εσάς θα είναι πιο εύκολα;

Εδώ έρχεται η Σείρια πονηριά! Ο Σείριος Αλχημικός Νους. Οι Σείριοι ψιθυρίζουν στο αυτί σας την σοφία που έχετε ήδη αποκτήσει. Ξέρετε πως δεν μπορεί να είναι στην κορυφή της πυραμίδας κανένα αναλώσιμο υλικό πράγμα, γιατί είναι αναλώσιμο. Ξέρετε πως οι υλικές επιδιώξεις δεν μπορούν να είναι στην κορυφή της πυραμίδας, γιατί είναι φευγαλέες. Γνωρίζετε από όλο το μακρύ παρελθόν σας πως δεν μπορεί να είναι τίποτα στην κορυφή της πυραμίδας που να συσχετίζεται με την ύλη.  

Άρα, η κατάσταση της συνειδητότητας, το Α, από το Α, Β, Γ της ευτυχίας σας είναι κάποια κατάσταση συνειδητότητας που συσχετίζεται με συναίσθημα - όπου ψυχικά νιώθετε καλά. Εμείς βάζουμε στην κορυφή με δική μας πρόταση -εσείς μπορείτε να το αλλάξετε στην ατομική σας πυραμίδα- την Ευτυχία.

Αν στην κορυφή της πυραμίδας σας είναι η επιθυμία σας, σε αυτή την νέα πραγματικότητα που αρχίζετε να δομείτε, τότε η πυραμίδα που θα αναπτυχθεί θα εκπληρώνει την ευτυχία. Δεν μπορείτε να δομήσετε από κάτω προς τα πάνω. Μπορείτε να δομήσετε μόνο από πάνω προς τα κάτω. Ξεκαθαρίζοντας την σκέψη σας θα ανοίξουν οι διάδρομοι των ιδεών για να δομηθεί η ύλη.  Και τότε, αυτό που θα δομήσετε στην ύλη θα έχει συνοχή ροή, συνέπεια και αρμονία με την ψυχή και το πνεύμα σας.

Δεν μπορείτε να κοιτάτε γύρω σας και να σκέφτεστε τι χρειάζεται ακόμα να αποκτήσω; Ο τρόπος να δομήσετε μια ευτυχισμένη νέα πραγματικότητα, ατομικά και συλλογικά, είναι ξεκινώντας από πάνω και κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Μέχρι τώρα κοιτάγατε να γεμίσετε το κάτω πάτωμα, τα υλικά, για ν' ανέβετε ένα πάτωμα πιο πάνω συναισθηματικά, για να ξεδιαλύνετε ένα άλλο πάτωμα νοητικά, μήπως και φτάσετε στην εκπλήρωση την πνευματική.

Και τώρα που οι νέες ενέργειες έχουν όλες εγχυθεί μέσα στην ενεργειακή λειτουργικότητα της συνειδητότητας σας, τώρα η νέα πραγματικότητα από την κορυφή θα πρέπει να ξεκινήσει. Βρήκατε ότι είστε πνεύμα. Καθαρίσατε αυτά που χρειαζόταν καθώς ανεβαίνατε. Θεραπεύσατε θέματα, αποκτήσατε υλικά κτήματα. Κατανοήσατε, αποκτήσατε επιγνώσεις, ήρθαν επιφοιτήσεις, είχατε αναλαμπές, είχατε καθοδηγήσεις. Όμως τώρα βρίσκεστε στην κορυφή μιας πυραμίδας που είναι η κορύφωση της προηγούμενης. Και βρισκόσαστε εκεί που συναντάτε το νέο ζητούμενο.

Ποια είναι η πραγματικότητα η νέα που θα δομήσω; Και ποια είναι τα εργαλεία για να δομηθεί μια τελείως άλλη πραγματικότητα και να είναι λειτουργική;  

Αν ξεκινήσετε με το σκεπτικό ότι καινούρια κτίρια χρειάζομαι, τότε ξαναγυρνάτε πίσω στην τρισδιάστατη αντίληψη των πραγμάτων. Χρειάζεται λοιπόν, να συνειδητοποιήσετε πως αν θέλετε η νέα πραγματικότητα να είναι μια πραγματικότητα που σας αξίζει, μια πραγματικότητα ιερή σαν το πνεύμα σας, τότε αυτή η νέα πραγματικότητα, πρέπει να έχει σαν κορυφή της μάλλον την ευτυχία.

Η Ευτυχία δεν είναι μια κατάσταση χωρικής έκτασης. Η Ευτυχία είναι μια περίεργη λέξη στα Ελληνικά και δεν την διαλέξαμε τυχαία. Η Ευτυχία έχει δύο συνθετικά που για μας, εκφράζουν ακριβώς αυτό που θέλουμε να μεταφέρουμε. Ευ-Τεύχομαι. Το φτιάχνω καλώς. Είστε πνεύμα σε βιολογία και θέλετε να έχετε την ικανοποίηση ότι αυτή η νέα πραγματικότητα για την οποία κάνατε τόσο μεγάλη διαδρομή θα είναι μια «Ευτυχής Πραγματικότητα».Δηλαδή μια νέα κατάσταση ζωής, όπου θα φτιάχνετε καλώς. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιλέξει καλώς. Και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε σκεφτεί καλώς. Και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ξεδιαλύνει καλώς. Και θα έχετε ξεδιαλύνει το από πού πρέπει να ξεκινάτε κάθε νέα σας δημιουργία. Θα έχετε ξεδιαλύνει ποιος είναι ο τρόπος που ως δημιουργοί δημιουργείτε.

Θα δημιουργείτε τυχαία; Δεν είναι σοφό. Το τυχαίο δεν υπάρχει. Ούτε στις Πλειάδες από όπου ερχόμαστε εμείς, ούτε στο Σείριο από όπου έρχονται οι φίλοι που έχουμε προσκαλέσει. Η Σάνυα που έρχεται από έναν κόσμο πέρα από τους κόσμους, επίσης σας βεβαιώνει ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη. Τίποτα δεν δημιουργείται από μόνο του.

Και καθώς εσείς έχετε γίνει φίλοι, πολύ οικείοι, όχι μόνο της δικής μας συνειδητότητας στην Πέμπτη Διάσταση αλλά και της Έκτης Διάστασης και των Σείριων και κυρίως της Αρχιτεκτονικής Συνειδητότητας του Πνεύματος, είναι η ώρα και εσείς να μπείτε πολύ πιο συνειδητά στην δόνηση αυτής της αρχιτεκτονικής.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι ελεύθερη επιλογή το τι εσείς θα επιλέξετε να βάλετε στην κορυφή της πυραμίδας σας. Εμείς προτείνουμε η κορυφή της πυραμίδας σας να έχει να κάνει με την ευτυχία σας. Αν ο καθένας σας θέλει κάθε μέρα, όλη μέρα, και κάθε επόμενη μέρα, να είναι ευτυχής, αυτό του δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές μέσα στην δική του εσωτερική συνειδητότητα για το τι είναι πιο σημαντικό για εκείνον.

Αυτό ήδη κάνει ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα - ξεδιάλυμα - αποσαφήνιση μέσα στην συνειδητότητα του για το ποιο είναι πραγματικά τελικά το ζητούμενο της ζωής του. Δεν τον αφήνει να μπερδευτεί με τα χίλια δυο μύρια όσα, παρότι μπορεί να ανακατευτεί με όλα αυτά, αλλά δεν είναι πλέον μπερδεμένος μέσα στην συνειδητότητα του κρατώντας πέντε χιλιάδες χορδές οι οποίες είναι δευτερεύουσες. Πρέπει να κρατήσει την κύρια χορδή, την χορδή με την οποία θα δημιουργήσει, ούτως ώστε ότι δημιουργήσει να εκπληρώνει την κύρια χορδή, δηλαδή την κορυφή της πυραμίδας του.

Αν λοιπόν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, αυτό σημαίνει πως ανάγετε το αίσθημα της ευτυχίας σας στο κύριο ζητούμενο κάθε δημιουργίας σας. Άρα ό,τι αναπτυχθεί από εκεί και κάτω, θα εκπληρώνει αυτό.

Αυτό επίσης σημαίνει ότι εσείς σαν επόμενο πρακτικό βήμα θα πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που εσείς χρειάζεται κάθε μέρα, -τονίζουμε: κάθε μέρα- να κάνετε για την συνειδητότητα σας, ούτως ώστε να μπορείτε να συντονίζεται με αυτό που έχετε θέσει στην κορυφή της πυραμίδας σας. Αν είναι η δική σας επιλογή π.χ. η ευτυχία που εμείς προτείνουμε, τότε τι μπορείς να κάνεις εσύ κάθε πρωί, και πόση ώρα χρειάζεται να το κάνεις αυτό, για να νιώθεις το πρωί ευτυχισμένος;

Χρειάζεσαι ένα λεπτό; Χρειάζεσαι πέντε λεπτά; Χρειάζεσαι δέκα λεπτά; Χρειάζεσαι κάθε πρωί να βγαίνεις να περπατάς την ώρα που υπάρχει η πρωινή δροσιά και να νιώθεις την δροσιά του αέρα στο πρόσωπο σου; Χρειάζεσαι κάθε πρωί να κολυμπάς στις διάσημες Ελληνικές θάλασσες; Χρειάζεσαι κάθε πρωί να ανεβαίνεις ένα μικρό βουνό; Χρειάζεσαι κάθε πρωί να έχεις έναν μικρό ιερό χώρο σε μια γωνιά του σπιτιού σου και να χώνεσαι εκεί γιατί εκεί νιώθεις ευτυχής, ότι τα πάντα είναι τέλεια;

Ό,τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, είναι το δικό σου εργαλείο, το δικό σου πρακτικό βήμα για να κρατάς εσένα κάθε μέρα σε επαφή με την κορυφή. Αν το κάνεις αυτό, νιώθεις ότι είσαι δημιουργός. Άρα εισέρχεσαι στην αίσθηση ότι είσαι αυθύπαρκτος, αυτόνομος. Βρίσκεις τους δικούς σου κανόνες ροής. Ανακαλύπτεις τους κωδικούς της συνειδητότητας σου. Ανακαλύπτεις πόσο χρόνο εσύ χρειάζεσαι, πόσο χρόνο χρειάζεται ο νους σου για να συντονιστεί. Πόσο χρόνο χρειάζεται η ψυχή σου να νιώσει την κορυφή της, να νιώσει τον λόγο για τον οποίο θέλει να ζει τελικά...

Γιατί θέλεις να ζεις για να εκπληρώσεις την ευτυχία σου -ή για άλλον την χαρά.

Ο καθένας σας μπορεί να έχει ένα άλλο ζητούμενο ως κορυφαίο στην ζωή του. Γι΄ αυτό ακούστε με προσεκτικά σας παρακαλώ: Αν το βάλετε στην κορυφή, παρότι μπορεί η μέρα σας να έχει αναποδιές, τρικλοποδιές και περιπλοκότητες, αυτό σιγά-σιγά θα μπορεί να ζει μέσα σας, μέρα με την μέρα ανεξαρτήτως συνθηκών.

Καθώς εσείς εμμένετε και τρέφετε την κορυφή της πυραμίδας της ζωής σας, αυτή σταδιακά εμποτίζει την νέα δομή της πραγματικότητας. Ανοίγει τις ροές της και ακόμα και μέσα στις αναποδιές και στις τρικλοποδιές, μένει αταλάντευτη και ακλόνητη η διάχυτη αίσθηση της ευτυχίας!

Είναι σαν να βρίσκετε την φόρμουλα όπου την ευτυχία σας καμία κατάσταση δεν μπορεί να σας την κλέψει. Καμία κατάσταση δεν μπορεί να σας την στερήσει. Και όταν αυτό αρχίσει και συμβαίνει, τότε οι ροές ανοίγουν γιατί εσείς κρατήσατε την κορυφή ζωντανή αρκετά, ώστε όλος ο νους σας να αναδιαταχθεί. Τότε πραγματικά επιτρέπετε στον νου σας να ακολουθήσει την κορυφή. Και τότε εσείς, η ψυχή, ο νους και η δημιουργία σας είστε σε ευθυγράμμιση!

 Το Α, Β, Γ για μια ευτυχισμένη ζωή είναι:

Γνώριζε τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Αυτό που, αν το έχεις, όλα τα άλλα θα είναι οκ. Κάνε κάθε μέρα αυτό το λίγο που χρειάζεται για να συσχετίζεσαι με αυτό και θρέψε το. Θρέψε το, ώστε να ανοίξει και να φτιάξει την πυραμίδα μέσα σου.

Αυτή είναι η δομή της συνειδητότητας σου. Η κύρια δομή μιας νέας συνειδητότητας. Αυτή η ίδια θα κάνει από μόνη της το ξεδιάλυμα των σκέψεων. Αντί να κάθεσαι κάθε μέρα να προβληματίζεσαι για τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, εσύ, θρέψε την κορυφή και άσε την κορυφή να κάνει μόνη της το ξεδιάλυμα.

Πρακτικά το Β είναι ότι καθώς αρχίζει λίγο-λίγο να ανοίγει αυτή η εσωτερική αίσθηση μίας αναίτιας ευτυχίας -έτσι είναι η πνευματική ευτυχία- μέρα με την μέρα αυξάνει η παρουσία της μέσα σας και μέσα στην συνειδητότητά σας. Επειδή την τρέφετε, αλλάζει τις ροές στις σκέψεις, τις ροές στα συναισθήματα, τις ροές της συνειδητότητας σας και σας φέρνει σε μια δική σας νέα συνειδητότητα απαλλαγμένους από τα Α, Β, Γ, Δ, Ε της προηγούμενης ζωής, έχοντας μια δομή που γνωρίζετε τι υπηρετεί, γιατί υπάρχει, τι στοχεύει και τι είναι το ζητούμενο της.

Ό,τι και να δημιουργήσετε θα εκπληρώνει την δική σας ατομική πυραμίδα! Δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που δεν θα εκπληρώνει την ευτυχία σας. Θα ζείτε καταστάσεις φευγαλέες που μπορεί να φέρνουν ανατροπές, αλλά θα διαπιστώσετε ξανά και ξανά και ξανά ότι μ' έναν μαγικό και αλχημικό τρόπο έχετε βρει την κορυφή και αυτή διατηρεί το αίσθημα της ευτυχίας μέσα σας. Δεν σκιάζεται αυτή η ευτυχία, γιατί έχει αναπτύξει ροή. Αυτό σημαίνει πως ο νους σας θα έχει αποκτήσει μπαμπά.

Ναι, είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό που είναι μια Σελήνη του πατέρα. Ο πατέρας δίνει τον σπόρο και εσείς μεγαλώνετε τον σπόρο και ο σπόρος μεγαλώνει μέσα στην συνειδητότητα. Και η συνειδητότητα αρχίζει και γίνεται ευτυχισμένη, γιατί από μόνη της η ευτυχία εκτοπίζει από μέσα της όλα όσα δεν ταιριάζουν με αυτήν.

Τι χρειάζεται να θρέψεις;  Μόνον τον έναν σπόρο.

Τι χρειάζεται να έχεις στον νου σου; Τι είναι αυτό που ζητάς εσύ από την πυραμίδα.

Πώς θα ονομάσεις την πυραμίδα σου και άρα τι είναι αυτό που κάθε μέρα θέλεις στην ζωή σου να υπάρχει ανεξαρτήτως του τι γίνεται; Ανεξαρτήτως το τι ακούς; Ανεξαρτήτως τι βιώνεις; Τι είναι αυτό που κάθε μέρα εσύ, θέλεις να υπάρχει; Αυτό είναι ο σπόρος του πατέρα. Αυτό είναι σήμερα, σ' αυτή την Νέα Σελήνη, για σένα να το πάρεις στο δικό σου χρυσό πιάτο, της δικής σου χρυσής ουσίας, της δικής σου χρυσής συνειδητότητας. Αυτή είναι η τεχνική για μια ευτυχισμένη ζωή μέσα στην ανθρώπινη πραγματικότητα. Δεν είναι πολύπλοκη, είναι ίσως υπερβολικά απλή!

Όμως χρειάζεται η επίγνωση για να την εφαρμόσεις. Χρειάζεται να ξεδιαλύνεις τι είναι για σένα το ζητούμενο αυτής της ζωής, τι θέλεις κάθε μέρα να νιώθεις, τι είναι αυτό που αν το νιώθεις κάθε μέρα όλα τα άλλα θα είναι οκ; Τι είναι αυτό το οποίο δεν διαπραγματεύεσαι;

Ποια είναι λοιπόν η ύψιστη ροή, η ύψιστη συχνότητα, η ύψιστη ποιότητα συνειδητότητας που, εάν την έχεις, εσύ θα μπορείς να είσαι καλά;

Βάλε την αυτήν, αγαπημένε μας, στην κορυφή της νέας σου δομής και κάνε αυτό το λίγο που θα βρεις ότι χρειάζεσαι κάθε μέρα, για αυτό και μόνο για αυτό. Και άσε το Β και το Γ να συμβούν, γιατί θα συμβούν. Αν εσύ αρχίσεις να εκπληρώνεις το Α, τότε το Β, το Γ, το Δ της ευτυχισμένης δομής μιας νέας πραγματικότητας, μόνα τους θα αναπτυχθούν μέσα στις υγιείς ροές του πνεύματός σου. Θα γνωρίζεις γιατί ζεις. Θα ξέρεις ότι αυτό που θέλεις να έχεις κάθε μέρα το έχεις, γιατί εξαρτάται μόνο από σένα. Γιατί, όταν εσύ κάνεις αυτό το λίγο που χρειάζεται, οι ροές αποκαθίστανται.

Θα ξέρεις ότι αυτό δεν μπορεί να στο πάρει κανένας γύρω σου μέσα στον κόσμο που ζεις.

Θα ξέρεις ότι αυτό είναι η πνευματική σου περιουσία, και όπου κι αν βρεθείς μπορείς να την αναπλάσεις, μπορείς να τροφοδοτηθείς από αυτήν. Θα ξέρεις ότι δεν σου φορολογείται. Θα ξέρεις ότι δεν έχει παρακρατήσεις. Και θα ξέρεις ότι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, θα μπορείς να τραφείς από αυτό και θα μπορείς να παράγεις νέες ενέργειες και να παραλάβεις νέες σκέψεις, νέες συχνότητες, και νέες δυνατότητες, τις οποίες εσύ έχεις συνδημιουργήσει.

Νέα Δομή. Ιερή Δομή για μια Νέα Πραγματικότητα, για μια Ευτυχισμένη ανθρώπινη συνειδητότητα.  

Αν το καλοσκεφτείς, δεν σου λέμε τίποτα πραγματικά καινοτόμο! Όλη η εμπειρία της τρισδιάστατης αντίληψης τι ήταν; Εσύ να κυνηγάς την δημιουργία σαν να μην την δημιουργείς. Εσύ να κυνηγάς να αποκτήσεις σαν να μην μπορείς να έχεις. Εσύ να προσπαθείς να γεμίσεις κενά λες και είναι πραγματικά. Τι σου λέμε; Σου λέμε αυτό που ήταν από την αρχή ξεκάθαρο!

Σου λέμε πως όλο αυτό συνέβαινε γιατί ξεκίναγες από την βάση για να βρεις την κορυφή. Σου λέμε ότι είσαι στην κορυφή και δεν έχεις λόγο να συνεχίσεις να εφαρμόζεις την ίδια δομή για να δημιουργήσεις κάτι που θέλεις. Πώς θα δημιουργήσεις μία καινούρια ευτυχισμένη χαρούμενη ζωή αν εφαρμόσεις τους τρόπους που έχεις συνηθίσει από χιλιετίες να αναπαράγεις;

Δεν δημιουργείς έτσι στην νέα διάσταση της πραγματικότητας σου. Ερχόμαστε σήμερα για να στο θυμίσουμε, όχι για να στο διδάξουμε. Τα γνωρίζεις ήδη.  Έχεις έρθει μέσα στην εμπειρία της τρίτης διάστασης με όλες τις γνώσεις. Αυτές έχουν εμπλουτιστεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με απίθανα αιθέριες συχνότητες και απίστευτα λεπτοφυείς χορδές. Ερχόμαστε σήμερα να τις ανακινήσουμε. Φυσάμε πάνω τους για να φύγει η σκόνη. Φυσάμε ώστε η μνήμη, η ανάμνηση να φρεσκαριστεί και μαζί με αυτό το φύσημα, θα μας επιτρέψεις να κλείσουμε παρακινώντας σε και για κάτι άλλο.

Καθώς άκουσες το Α, Β, Γ για μια ευτυχισμένη ζωή, θέλουμε να σου θυμίσουμε πως αν θέλεις μια ευτυχισμένη ζωή ως κορυφή της πυραμίδας σου, θα πρέπει να κοιτάξεις τις σκέψεις που έχεις και σου είναι άχρηστες. Ποιες από τις συνήθεις σκέψεις σου, ποια συναισθήματα, αναμασάς σαν να είσαι μια γλυκιά, μικρή, τρυφερή κατσικούλα αλλά όχι ένα πνεύμα σε ανθρώπινη βιολογία; Ποια συναισθήματα, αναμασάς από ρουτίνα γιατί τα έχεις συνηθίσει; Πρέπει να ξεδιαλύνεις σκέψεις που αναμασάς και συναισθήματα που αναμασάς γιατί σε κρατάνε σε παλαιό πλαίσιο δημιουργίας και δεν σε αφήνουν να δημιουργήσεις από την κορυφή. Συναισθήματα και σκέψεις που είναι επαναλαμβανόμενα, είναι άχρηστα, είναι λάθος. Ξεσκαρτάρισε. Και όταν σε ξαναπιάσεις σε μια μηχανική επανάληψη, σταμάτησέ την. Κάνε παρέμβαση στην διαδικασία ως ζων δημιουργός. Γιατί είσαι ένας ζων δημιουργός.  

Ανάκοψε την επανάληψη και το αναμάσημα, και πες εσύ στην συνειδητότητα σου: Έχω βαρεθεί να σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Έχω βαρεθεί την εικόνα της γλυκιάς, τρυφερής κατσικούλας που αναμασά το ίδιο χορτάρι. Ως εδώ. Θα βάλω κάτι άλλο στην θέση του να σκέφτομαι.

Ίσως αυτή ή εικόνα, μιας γλυκιάς τρυφερής κατσικούλας που αναμασά ακριβώς το ίδιο χόρτο, να είναι αρκετή για ν' ανακόψεις τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα σκέψεων και συναισθημάτων. Δεν είσαι μια γλυκιά, τρυφερή κατσικούλα, είσαι ένα πνεύμα σε μια ανθρώπινη βιολογία. Μπορείς να βρεις νέο χόρτο, μπορείς να βρεις νέα λουλούδια, μπορείς να βρεις νέους καρπούς που να είναι πολύ πιο νόστιμοι, πιο θρεπτικοί, πιο πλούσιοι. Όλα αυτά λοιπόν που μέχρι τώρα είχες συνηθίσει, είναι η ώρα να τα αφήσεις στην άκρη. Επίτρεψε να μην κρατήσεις κι άλλο αυτά τα οποία ξέρεις ότι δεν έχουν οδηγήσει πουθενά, απλά ανακυκλώνουν τον εαυτό τους!

Συναισθήματα που αυτο*ανακυκλώνονται, σκέψεις που αυτο* ανακυκλώνονται. Που θα πάει; Εκεί που πάντα πήγαινε...

Άσε την ανακύκλωση να την κάνεις στα υλικά της Γαίας και κοίτα ο δικός σου νους, η δική σου συνειδητότητα να είναι πάντα φρέσκια. Να μην έχει ανακύκλωση παρά μόνο σε ότι είναι πολύ φρέσκο και του πνεύματος.

Αν έχεις να ανακυκλώσεις κάτι, αυτό είναι η σκέψη της ευτυχίας μέσα στην συνειδητότητα σου.

Αν έχεις να ανακυκλώσεις κάτι, αυτή είναι η σκέψη της τέλειας υγείας μέσα σε μια τέλεια υγιή συνειδητότητα.

Αν έχεις να ανακυκλώσεις κάτι, αυτό είναι η υγιής απεριόριστη φαντασία σου ώστε να σου έρθουν οι νέες σου δημιουργικές ιδέες. Κάνε λοιπόν το ξεσκαρτάρισμα. Αν σε βοηθά να αρχίσεις από το ίδιο το σπίτι σου -κυριολεκτικά, να το κάνεις. Στο ξαναείπαμε, θα το ξαναπούμε και πάλι. Βγάλε από τον χώρο σου και την ενέργεια σου, τις παλιατζούρες σου. Βγάλε από τον χώρο σου και την ενέργεια σου, τις συναισθηματικές σου τρύπες. Καθάρισε το πεδίο σου, άσε το νου σου να επιτρέψει φρέσκο αέρα να μπει μέσα στην συνειδητότητα. Βγάλε τις συναισθηματικές τρύπες από την μέση. Δεν σου χρειάζονται για μια ευτυχισμένη ζωή. Δεν είναι απαραίτητες για μια συνειδητότητα σε φώτιση και είσαι στην πορεία για φώτιση. Αν πούμε ότι η Ευτυχία ως κορυφή της πυραμίδας είναι μια κατάσταση που θα σε οδηγήσει σε φώτιση, τότε μπορεί και να φοβηθείς, μπορεί να το αναβάλλεις. Όμως είναι σίγουρο ότι θα θελήσεις να το κάνεις για χάρη της ευτυχίας σου! Ξεσκαρτάρισε λοιπόν την σκόνη, ξεσκαρτάρισε την παλιατζούρα, άστα πίσω, προχώρα μπροστά ως πολύ Συνειδητός Δημιουργός στο Α, Β, Γ για μια ευτυχισμένη ζωή. Άρχισε να δομείς την νέα πραγματικότητα έχοντας επίγνωση του άξονα της. Γύρω από ποιόν άξονα θα την κινήσεις. Τι θέλεις στην πραγματικότητα να εκπληρώνει. Θα δεις την εκπλήρωση πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορείς να διανοηθείς.

Έχουν γκρεμιστεί πολλές ενεργειακές γέφυρες τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Θα γκρεμιστούν κι άλλες. Όσοι ψάχνουν παλιές διαδρομές, θα διαπιστώσουν ότι δεν τους πάνε πουθενά. Παλιές ροές σκέψεις, παλιές ροές συναισθημάτων είναι σαν γκρεμισμένες γέφυρες. Οι αρχιτέκτονες του πνεύματος έχουν επιστρέψει εδώ και τέσσερις μήνες μέσα στην πραγματικότητα της Γαίας και γκρεμίζουν γέφυρες μέσα στην συνειδητότητα.  Δημιουργούν ροές έτοιμες για αξιοποίηση. Είναι σαν να σας έχουν φτιάξει μια μακέτα αιθέρια με προτάσεις για νέες ροές και νέες δομές. Παλιές γέφυρες γκρεμίζονται η μια μετά την άλλη, μέσα στην συνειδητότητα και νέες ροές από τους συμπαντικούς αρχιτέκτονες στήνονται, προτείνονται και παροτρύνεστε να τις ακολουθήσετε.

Αυτό έχει φέρει μεγάλη αλλαγή στις αστρικές συχνότητες γύρω από την Γαία, και στις αστρικές δυναμικές της ανθρωπότητας. Γι' αυτό μέσα στους επόμενους μήνες, το καλύτερο μέλλον για το οποίο σας είχαμε μιλήσει, θα αρχίσει να φαίνεται. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα ακούτε ότι είναι ανάγκη να δομήσετε συνειδητά, διότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να συμβεί αυτό. Δεν ήταν λίγο πριν, δεν είναι λίγο μετά, είναι τώρα. Μέσα στους επόμενους μήνες όλα τα γκρεμίσματα που λεπτοφυώς έχουν γίνει στις ενέργειες, χάρη στους συμπαντικούς και κοσμικούς αρχιτέκτονες, θα αρχίσουν να γίνονται ορατά. Όσο κι αν η πραγματικότητα ακόμα δεν το δείχνει, θα μας θυμηθείτε ξανά και ξανά: Η καλύτερη πραγματικότητα θα αρχίσει να είναι ορατή από τον Ιούνιο. Μέσα στον Ιούνιο θα νιώσετε ότι όντως το καλύτερο έχει αρχίσει να εκδηλώνεται και η δυναμική του αρχίζει να αναπτύσσεται.

Ναι, θα γίνουν κι άλλα, μα εσείς ήσασταν που θέλατε να ζήσετε αυτή την ασύλληπτου μεγέθους αλλαγή πραγματικότητας! Και όχι μόνο θέλατε να την ζήσετε, εσείς είστε αυτοί που προθυμοποιήθηκαν να την κάνουν πραγματικότητα! Αυτή είναι η Χρυσή Ευκαιρία, αυτής της Χρυσής Ζωής για μια Δομή γεμάτη Ευτυχία και για μια νέα πραγματικότητα μέσα στην συνειδητότητα που ονομάζεται Γαία.

Και μέχρι την επόμενη φορά, ευχόμαστε να έχετε γνωρίσει τα τρία πρώτα βήματα αυτού του καινούριου αλφάβητου της νέας δομής πραγματικότητας και να είστε οι ευτυχείς δημιουργοί μιας πραγματικότητας που γνωρίζετε ακριβώς που πηγαίνει και ακριβώς σε τι στοχεύει, ώστε ό,τι φτιάξετε, να το εκπληρώνει. Νοσοκομεία, σχολεία, ιδρύματα, οργανισμούς, σπίτια, έπιπλα, αντικείμενα, διευκολύνσεις στα πάντα, όλα θα εκπληρώνουν αυτό που εσείς έχετε στοχεύσει ως συλλογικοί δημιουργοί!

Κι έτσι είναι, Ιεροί Δημιουργοί του Πνεύματος.

Κι έτσι είναι!


 © Χαριτίνη Χριστάκου


 Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Γαβρά