Το Χαμόγελο του Θεού


"Το Χαμόγελο του Θεού "

Ιερή Αμηχανία, Ιερή Ωρίμανση & οι Κομιστές της Χάρης

Σμαραγδένιος Κύκλος

14 Αυγούστου 2014 - Nέα Σελήνη

Επικοινωνία:

Και είναι έτσι, αγαπητοί φίλοι, που παρατεταμένα διαστήματα σιωπής, σας οδηγούν να νιώθετε αμηχανία. Μία αμηχανία που δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα πέπλα της καρδιάς που αρχίζουν και πέφτουν το ένα μετά το άλλο ενώ εσείς κινείστε όλο και πιο βαθιά και πιο μέσα προς το κέντρο της ύπαρξής σας. Υπάρχει αμηχανία πράγματι όταν είσαι στην βιολογική εμπειρία και μέσα από τις βιολογικές εμπειρίες προσπαθείς να ανακτήσεις την μνήμη του ποιος είσαι. Υπάρχει αμηχανία κάθε φορά που πλησιάζεις πιο κοντά σε αυτό που είσαι. Υπάρχουν αμήχανα συναισθήματα, υπάρχουν αμήχανες σκέψεις και υπάρχουν αμήχανες οργανικές και βιολογικές αντιδράσεις.

Είναι ιερό το να βαθαίνεις την σιωπή σου, να οδηγείς τον εαυτό σου σ' ένα χωροχρόνο σιγής και ειρήνης, σ' ένα χωροχρόνο όπου τα ενδύματα που εγκλωβίζουν και κρύβουν την Αγάπη μέσα στο κέντρο της ύπαρξής σου πέφτουν το ένα μετά το άλλο, ανοίγουν και φεύγουν.

Είναι αμήχανη η Αγάπη όταν είσαι μέσα σε βιολογία. Δεν είναι; 

Είναι αμήχανο το βάθος της Αγάπης όταν είσαι μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα όπως εσείς τώρα. Δεν είναι;  

Η Αγάπη όπως πολύ καλά την γνωρίζετε μέσα στο είναι σας, Σε ανατρέπει λογικά. Ανατρέπει τις τάξεις των σκέψεών σου. Ανατρέπει την σειρά των αξιών σου. Ανατρέπει τις ιδέες σου. Ανατρέπει τις αξιολογήσεις σου. Ανατρέπει αυτά που είναι πολύ δεδομένα, ως προς τις θέσεις σου. Είναι ένας μέγας Ανατροπέας σε όλους τους χωροχρόνους η Αγάπη.

Αγαπητοί φίλοι, είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε για άλλη μια φορά σε μία ζωντανή επικοινωνία. Είναι μεγάλη τιμή, μέρη της συνειδητότητας να συνομιλούν ζωντανά με άλλα μέρη της συνειδητότητας. Η ροή της  συνειδητότητας είναι μία και μπορεί να φαίνεται ότι εμείς μιλάμε σε κάποιον [Χαριτίνη] και εκείνος μιλάει σε σας, αλλά στην πραγματικότητα όλοι μεταξύ μας μιλάμε άμεσα, κάθε στιγμή, κάθε ώρα.

 Η συνειδητότητα είναι μία και έτσι η επικοινωνία μέσα στη συνειδητότητα είναι μία. Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε σ' ένα νέο ξεκίνημα. Σε μία νέα ενεργειακή στιγμή. Είναι παράξενο που, όσο είστε στη βιολογία, πιστεύετε ότι τα ξεκινήματα στη ζωή σας συμβαίνουν πολύ αραιά και που, και τα  σηματοδοτείτε κυρίως από εξωτερικά γεγονότα. Για παράδειγμα, όταν ξεκινάτε μία καινούργια σχέση, όταν ξεκινάτε μία καινούργια εργασία, όταν ξεκινάτε ένα ταξίδι, όταν ξεκινάτε να λήξετε μία ιστορία.

Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήματα στην Γαία και μέσα στη βιολογία σας συμβαίνουν κάθε μήνα, κάθε Νέα Σελήνη. Κάθε Νέα Σελήνη, κάτι νέο ξεκινάει μέσα σας. Ένα νέο πρόγραμμα επικοινωνίας ζωντανεύει, νέες μικρές χορδές παίρνουν υπόσταση και αρχίζουν να μιλάνε μέσα σας. Μιλάνε μέσα στη διάνοια σας, μέσα στα σπλάχνα σας, μέσα στα αισθήματα σας και εσείς συνήθως καταβάλλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια να τα εξηγήσετε. Επειδή κάθε νέα αλλαγή σας αναστατώνει, σας κάνει να ψάχνετε ένα καινούργιο σημείο ισορροπίας, γι' αυτό το Σύμπαν και ο Γαλαξίας κάθε μήνα θέλουν να σας πυροδοτούν! Και εσείς κάθε μήνα καταβάλλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μπορείτε να μειώσετε την φωνή, τον ήχο και την αναταραχή του αισθήματος. Μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρνετε καλά! Όμως όχι τόσο καλά όσο τα καταφέρνατε δέκα χρόνια πριν. Σιγά - σιγά χάνετε την δύναμη να καταπνίγετε την επικοινωνία της συνειδητότητας, έτσι όπως αυτή ακούγεται σταθερή, υπομονετική, ακλόνητη, μέσα σε όλους τους διαδρόμους της συνειδητότητας σας.

Και, αγαπητοί φίλοι, διάδρομοι για τη συνειδητότητά σας είναι η βιολογία σας. Δεν είναι πραγματικά βιολογία. Μία ενεργειακή ανάπτυξη της συνειδητότητας σας είναι. Μέσα στην ίδια σας την βιολογία, ανάμεσα στα όργανα σας, ανάμεσα στα όργανα και στα οστά σας, μέσα στους αδένες σας, στις ορμόνες σας, στα υγρά, στα στερεά και στα αέρινα μέρη της βιολογίας σας, μία βαθιά επικοινωνία συμβαίνει μέσα στην συνειδητότητά σας. Η συνειδητότητά σας είναι σ' επαφή μ' αυτή την επικοινωνία, η οποία την ίδια στιγμή συμβαίνει παντού σε όλο το Σύμπαν. Είστε μέτοχοι της επικοινωνίας του Θεού, αφού είστε μέσα και μέρη της συμπαντικής ροής της ενέργειας.

Και πράγματι γίνεστε λιγότερο αποτελεσματικοί στην κατάπνιξη, καταπίεση και σίγηση αυτής της επικοινωνίας. Τα μέρη σας, τα οποία αναζητούν την σταθερότητα, την μη- αλλαγή, την παραμονή στα ίδια, σταθερά αναλώνονται μέσα στην ίδια τους την προσπάθεια. Τα νέα φωτόνια που ρέουν κάθε μήνα συνεχώς από τον Ήλιο σας καίνε πολλά παλιά προγράμματα, αντιστάσεις, μνήμες, θλίψεις, πόνους, εμμονές.  Βασικά, μια σας πρόθεση έχει αρκέσει: Η πρόθεση να εξελιχθείτε.

Όλα τα άλλα τα καίνε τα ίδια τα φωτόνια, δηλαδή η Συμπαντική Νοημοσύνη.  Η Νοημοσύνη της Πηγής, έτσι όπως, κάθε στιγμή επικοινωνεί με σας μέσω του Ήλιου ακόμα και όταν είναι βράδυ. Επειδή το φως του Ήλιου δεν σταματά, γι' αυτό, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, η Γαία και εσείς, λούζεστε μέσα σε αυτή την Θεϊκή, βαθιά, και κατακλυσμική επικοινωνία.

Και είναι πραγματικά ανεκδιήγητο το να έχεις την εμπειρία της 3ης Διάστασης, δηλαδή να λούζεσαι μέσα σ' αυτή την επικοινωνία, και εσύ να νιώθεις μόνος και αποκομμένος. Να κατακλύζεσαι από την Θεϊκή Ομιλία μέσα στα ίδια τα όργανα της βιολογίας σου και εσύ να νιώθεις εγκαταλελειμμένος από την Πηγή, αφημένος σαν καρυδότσουφλο στην τύχη γεγονότων. Είναι μία ασύλληπτη, αδιανόητη εμπειρία αυτό που ζείτε. Αυτό που ζείτε εδώ και αιώνες, ξανά και ξανά. Και ακριβώς επειδή είναι αδιανόητο, σχεδόν έχει φτάσει βαθιά μέσα σας σ' ένα σημείο ολικού κορεσμού. Αυτό το σημείο του ολικού κορεσμού είναι το σημείο μέσα σας, από το οποίο  γεννήθηκε η επιθυμία σας για Ενθύμηση και η επιθυμία σας για Φώτιση και η επιθυμία σας να Ξαναβρείτε αυτό που είστε. Είναι μία καινούργια Ιερή  Ευκαιρία η σημερινή [νέα σελήνη] για να μιλήσεις με τον Εαυτό σου. Παρότι ξέρουμε ότι στο μυαλό σου πιστεύεις ότι μιλάς με Εμάς ή ότι ακούς Εμάς, η αλήθεια είναι ότι μιλάς εσύ με  Εσένα. Γιατί, εάν η συνειδητότητα της Πηγής είναι μία, τότε εσύ μιλάς  με τη συνειδητότητα Σου! Εσύ έρχεσαι κάπου [εδώ] για να σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις εσύ με τον δικό σου Εαυτό. Ν' ακούσεις Εσύ τι έχεις να πεις σε σένα. Εσύ τι έχεις να θυμίσεις σε εσένα. Εσύ, τι είσαι  έτοιμος τώρα να παραλάβεις από Εσένα τον ίδιο. Εσύ, σε τι βαθμό είσαι έτοιμος να θεραπευτείς. Εσύ, σε τι βαθμό είσαι  έτοιμος ν' ακούσεις τις διηγήσεις του ίδιου σου του Εαυτού.

Αυτή είναι μια τέτοια συνάντηση, όπως και όλες αυτές οι συναντήσεις που μεγαλόσχημα ονομάζονται, chanellings, Επικοινωνίες, Ανώτερες Θεϊκές - Συμπαντικές -Γαλαξιακές, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία συνομιλία του Εαυτού σου με σένα. Και γι αυτό είναι Ιερές. Φαίνεται να συμβαίνουν μέσα από Αγγέλους, από Δασκάλους ή Αρχαγγέλους. Αν πράγματι συμβαίνουν μέσα από Δασκάλους, Αγγέλους και Αρχαγγέλους, τότε είναι κυριολεκτικά η συνομιλία του Εαυτού σου με σένα! Γιατί οι Άγγελοί σου, οι Αρχάγγελοί σου, οι Δάσκαλοί σου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μέρη της δικής σου μίας συνειδητότητας.

Άρα, έρχεσαι με τιμή, έρχεσαι με χαρά, έρχεσαι ίσως και με περιέργεια, τι καινούριο θ' ακούσεις. Αυτή είναι ίσως η μόνη υγιής περιέργεια όταν είσαι σε βιολογική εμπειρία! Η περιέργεια του εαυτού σου να ακούσει Εσένα! Και είναι ιερό αυτό που συμβαίνει γιατί μιλάμε Εμείς ως μέρη του δικού σου Εαυτού. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ή να νιώθουμε το τι είναι κατάλληλο τώρα να ακουστεί;

Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να έχουμε την επίγνωση του γιατί είσαι πρόθυμος τώρα να θεραπευτείς;

Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να νιώθουμε Ιερή συγκίνηση κάθε φορά που γίνεται αυτή η επικοινωνία, αν αυτή η συγκίνηση δεν ήταν επειδή η επικοινωνία γίνεται από τον Εαυτό μας, προς τον Εαυτό μας και από τον Εαυτό σου προς στον εαυτό σου;

Και είναι Ιερό και είναι Θεραπευτικό και είναι Συγκινητικό και είναι Ανατρεπτικό το να δημιουργούνται ασύλληπτοι τρόποι ώστε η συνειδητότητα της Πηγής να επικοινωνεί με τον Εαυτό της, να τροφοδοτεί με τον Εαυτό της όλα τα μέρη του Εαυτού της που νομίζουν ότι είναι μόνα και έξω από αυτήν ή αφημένα κάπου στο περιθώριο. Είναι μια βαθιά μυστικιστική εμπειρία, η κάθε επικοινωνία. Σιγά - σιγά θ' αποκαλυφτούν και θ' ακουστούν όλο και περισσότερα πράγματα για το μυστήριο πίσω από κάθε μία τέτοια επικοινωνία.

Σε κάθε τέτοια επικοινωνία που επιτρέπει στον εαυτό σου ν' ακούς τον Εαυτό σου, θεραπεία συμβαίνει στα βάθη της ψυχής και στα βάθη της συνειδητότητας σου. Σε κάθε μία τέτοια επικοινωνία, φωτόνια της βαθύτερης συνειδητότητάς σου ζωντανεύουν. Σε κάθε μία τέτοια επικοινωνία, είτε είσαι εδώ στον χώρο, είτε την ακούς με οποιοδήποτε τρόπο, εσύ ενδυναμώνεις και κάνεις πιο συνειδητή την στενή σου  σύνδεση με την Πηγή. Εσύ γίνεσαι πιο παρών μέσα στη δική σου συνειδητότητα.

Θα έρθει κάποια στιγμή που θ' ακουστούν και άλλα γι αυτή την επικοινωνία και για τις επικοινωνίες. Προς το παρόν, αγαπητοί φίλοι, θυμηθείτε πως είναι μόνο για λόγους εξυπηρέτησης του λογικού Νου, που φαίνεται Εμείς να μιλάμε σε κάποιον [Χαριτίνη] και αυτός να μιλά σε σας. Δεν είναι για κανέναν άλλο λόγο. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε σε όλους σας και εσείς μιλάτε σε όλους μας. Και μιλάμε όλοι μεταξύ μας από διαφορετικά σημεία του δρόμου της επιστροφής μέσα στο νου μας, όπου καθένας μας βρίσκεται στην ενθύμησή του. Από όλα αυτά τα διαφορετικά σημεία ενθύμησης, μιλάμε όλοι μεταξύ μας. Αυτό βοηθά τη συνειδητότητα να ενθυμηθεί και να επιστρέψει.

Γι' αυτό το λόγο δεν επιστρέφει  ποτέ μόνο ένα μέρος της συνειδητότητας. Γι αυτό το λόγο δεν φωτίζεται ποτέ ένα μέρος της συνειδητότητας. Γι αυτό το λόγο, όταν φωτίστηκε ο πρώτος φορέας μέσα στη βιολογία, η γη είχε φωτιστεί όλη. Βεβαίως δεν θυμάστε. Πιστεύετε ότι δεν έχετε φωτιστεί. Πιστεύετε ότι δεν έχετε επιστρέψει. Όμως ο λόγος που σας λέμε ξανά και ξανά ότι είστε ήδη φωτισμένοι, είστε ήδη πλήρεις, είναι γιατί από την πρώτη φώτιση μέσα στη βιολογία, αυτό είχε ήδη συντελεστεί για το σύνολο. Και κάθε επόμενη φορά που συνέβαινε μία φώτιση, δηλαδή μία πλήρης ενθύμηση, αυτό ήταν μία ανανέωση της ενθύμησης μέσα στο σύνολο.

Όλα αυτά με μαγικούς, και ίσως και απερίγραπτους τρόπους αποτελούν το Ιερό Παραμύθι της ιστορίας της συνειδητότητας στην Γαία.Ο μύθος ή το παραμύθι το οποίο κάποτε θα διηγείστε σε κάποιους άλλους στη βιολογία, έχοντας ενθυμηθεί και βοηθώντας τους να θυμηθούν. Βοηθώντας τους να συνειδητοποιήσουν. Βοηθώντας τους να βρουν την αλήθεια η οποία  αμήχανα κατοικεί στα βάθη της ύπαρξής τους. Αυτή η αμηχανία είναι τόσο ιερή!

Είναι σαν κάποιο πρωτάρη, ο οποίος πιστεύει ότι δεν γνωρίζει, δεν είναι άξιος, δεν είναι ακόμη έτοιμος, δεν έχει ακόμη αυτό που χρειάζεται, ο οποίος ξαφνικά κινείται προς την σιγή μέσα στο κέντρο του ιερού του δάσους, στο κέντρο της ύπαρξής του και όσο πλησιάζει σε αυτό το εξαίσιο φωτισμένο μέρος της ύπαρξης του νιώθει όλο και πιο αμήχανα γιατί ακούει την συνομιλία από το βάθος μέσα του, ακούει τις φωνές να του λένε ότι έχει ήδη θεραπευτεί, ότι δεν είναι αλήθεια ότι είναι ανεπαρκής, ότι δεν είναι αλήθεια ότι έχει ελλείψεις ή ελλείμματα μέσα του, ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να ανακαλύψει την αλήθεια του. Αυτή η συνομιλία που ακούγεται από εκείνο το βάθος δημιουργεί μία τρομακτική αμηχανία και αυτή η αμηχανία παίρνει μορφές αντιπερισπασμών μέσα στο μυαλό. Σκέψεις, ιδέες, ενοχλήσεις στο σώμα, περίεργα συναισθήματα, που όλα έχουν σκοπό να σε γλιτώσουν από αυτή την Ιερή σου Αμηχανία. Είναι η Νέα Σελήνη της Ιερής Αμηχανίας. Είναι η Νέα Σελήνη της Συναισθηματικής Ωρίμανσης. Γι' αυτό το λόγο και ακούστηκαν όλα αυτά που ακούστηκαν, μέχρι αυτή τη στιγμή. Και καλά θα κάνεις να ανησυχείς, γιατί δεν έχουμε τελειώσει! Γιατί είμαστε στη μέση αυτού που έχουμε έρθει να σου θυμίσουμε.

Είναι μία Νέα Σελήνη που σπέρνει ο Ήλιος μέσα σου την επίγνωση μιας συναισθηματικής ολοκλήρωσης. Τα φωτόνια χοροπηδάνε σαν τρελά και οι Πλειάδειοι έχουν μία τρελή γιορτή, γιατί σήμερα κυριολεκτικά εσύ ελευθερώνεσαι μέσα στην Αγάπη. Αυτά είναι τα φωτόνια που στέλνουν κατακλυσμικά στη Γαία. Η Γαία σήμερα λούζεται μέσα στην Αγάπη. Θυμάται ξανά την Αγάπη. Ενεργοποιεί συχνότητες της Αγάπης σε σχέση με την ανθρώπινη συνειδητότητα, δηλαδή τις βιολογικές  εμπειρίες.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για σένα; Για σένα που είσαι εδώ; Για σένα που μας ακούς τώρα και εσένα που το διαβάζεις αυτό;  

Αυτό σημαίνει πως από σήμερα οι συγκυρίες των πραγμάτων, σταθερά θα σε οδηγήσουν να δεις με ποιο τρόπο βγήκες από το Κέντρο της Ύπαρξης σου προκειμένου να εισπράξεις την Αγάπη από άλλους, οι οποίοι επίσης ζουν την εμπειρία της ενθύμησης.

Κάνοντας το ακόμα πιο απλό, θα σου θυμίσουμε πως ο μόνος λόγος που ζεις την ανθρώπινη ενσάρκωση είναι για να θυμηθείς την Αγάπη. Αν θυμηθείς την Αγάπη, αυτομάτως θα έχεις κάνει ανάκτηση ολική της Σοφίας, της Δύναμης και της Δόξας.

Έρχεσαι λοιπόν σε κάθε ενσάρκωση, προσπαθώντας ν' ανακτήσεις την συνειδητότητα της Αγάπης, που είναι η συνειδητότητα της Ενότητας, που είναι η συνειδητότητα της Πηγής, που είναι η συνειδητότητα όλης τις Γνώσης, όλου του Σύμπαντος.

Έρχεσαι λοιπόν με στοίχημα ότι θα τα καταφέρεις ν' αγαπήσεις λίγο περισσότερο. Ότι θα τα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις κρίσεις λίγο περισσότερο. Ότι θα τα καταφέρεις να κάνεις λιγότερες συγκρίσεις. Ότι θα τα καταφέρεις να κάνεις λιγότερες ιεραρχικές αξιολογήσεις. Ότι θα τα καταφέρεις να αγαπήσεις κάποιον «αντιπαθή», λίγο περισσότερο. Ότι θα τα καταφέρεις να ανεχτείς δίπλα σου,  κάποιον που δεν σου ήταν ανεκτός, λίγο παραπάνω. Έρχεσαι λοιπόν κάθε φορά με ένα στοίχημα ότι θ' ανακτήσεις σ' ένα βαθμό την συνειδητότητα  της Αγάπης για εσένα και για όλους τους άλλους. Όταν έρχεσαι, ξεχνάς το ποια είναι η ουσία της κάθε ενσάρκωσης και φυσικά ζεις αυτή την ασύλληπτη  κατάσταση της ανθρώπινης εμπειρίας!

Η Αγάπη είναι μέσα σου και εσύ φυσικά θέλεις αυτό που είναιμέσα σου.  Όμως από την στιγμή που γεννιέσαι σε διδάσκουν πως ό,τι έχεις να πάρεις είναι απ' έξω σου, κι εσύ αρχίζεις να αναζητάς από ενός έτους σχεδόν την Αγάπη απ' έξω σου. Μαθαίνεις σαν μωρό ότι θα πάρεις Αγάπη επειδή πονάς, ή επειδή γκρινιάζεις, ή επειδή πεινάς, ή επειδή λερώνεσαι. Αμέσως μετά μαθαίνεις ότι θα πάρεις στοργή, φροντίδα, προσοχή και αγάπη, επειδή είσαι αδύναμος και ανίκανος να φροντίσεις τον εαυτό σου, αφού δεν γνωρίζεις καν να μιλάς!

Καθώς μεγαλώνεις, από τα τέσσερα σου και τα πέντε σου, ενστικτωδώς αναζητάς να τροφοδοτήσεις τον εαυτό σου με αυτή την Αγάπη, για την οποία φυσικά και ήρθες. Και επειδή ήδη έχεις μάθει έτσι, την ψάχνεις και πάλι απ' έξω σου. Αυτό τελικά σε οδηγεί να υιοθετήσεις την κύρια ενεργειακή σου στάση για να παίρνεις την Αγάπη. Και είναι μία στάση βαθιά μέσα στη συνειδητότητας σου, ενώ απέχει ακόμα από το να γίνει ρόλος. Όμως θα γίνει ρόλος αργότερα στο Δημοτικό, και θα γίνει μέρος του χαρακτήρα σου αργότερα στο Γυμνάσιο, και θα γίνει ένα ακράδαντο μέρος της προσωπικότητας σου αργότερα στο Λύκειο... Κάπως έτσι είναι τα πράγματα μέσα σε αυτή την τρομακτική αλλά και μεγαλειώδη, ανθρώπινη εμπειρία. Έτσι λοιπόν, πριν καν ακόμα βρεθείς να είσαι νήπιο, έχεις διαμορφώσει την στοιχειώδη, βασική και θεμελιώδη σου στάση για να παίρνεις Αγάπη.

Σε αυτή τη σπορά φωτονίων, που ενεργοποιεί τα βάθη της ύπαρξης σου και της συναισθηματικής σου διάκρισης, ένα ζωντάνεμα θ' αρχίσει να συμβαίνει όλο αυτό το μήνα. Ένα ζωντάνεμα που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ξεκάθαρα τον τρόπο που ενεργειακά έχεις υιοθετήσει για ν' απαρνιέσαι την Ουσία του Εαυτού σου προκειμένου να παίρνεις Αγάπη από άλλους μαθητές σαν και σένα γύρω σου! Γιατί είσαι ο δάσκαλος του εαυτού σου και ταυτόχρονα είσαι ο μαθητής του. Σε διδάσκεις συνέχεια και μαθητεύεις συνέχεια και ανελλιπώς.

Θα συμβούν συγκυρίες. Θα γίνουν γεγονότα. Θα στηθούν συγχρονικότητες. Ήδη έχουν αρχίσει, αφού η  σπορά ξεκίνησε. Ξεκίνησε πιο νωρίς, τρείς μέρες πριν, και θα κορυφωθεί μέχρι την Πανσέληνο. Και αυτή η Πανσέληνος που θα έρθει θα είναι μία πολύ διαφορετική Πανσέληνος γιατί θα σηματοδοτήσει τον βαθμό που είσαι τώρα έτοιμος και πρόθυμος να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε μία συναισθηματική ωρίμανση, σε μια συναισθηματική απεξάρτηση, σε μία συναισθηματική ισορροπία ως πνεύμα μέσα στην ύλη, ως ένα  ανθρώπινο ον που φέρει τη χάρη του πνεύματος μέσα του.

Αγαπημένε φίλε και αγαπημένη φίλη, εάν φτάσεις να συνειδητοποιήσεις και να θυμηθείς το ποια είναι η ενεργειακή στάση που υιοθέτησες για να παίρνεις Αγάπη και συνειδητοποίησες πόσα ψέματα λες στον εαυτό σου, πώς  «αναγκάζεσαι» να ξεπουλάς την Αλήθεια σου, το Σθένος σου, την Δύναμη σου,  την Σοφία σου, τότε αυτομάτως θ' αρχίσεις να συνειδητοποιείς το γιατί δεν έχεις τώρα διαύγεια. Αυτομάτως θα σου γίνει ξεκάθαρο το γιατί μπερδεύεσαι και δεν έχεις διάκριση.

Κατανοώντας την αιτία της κύριας συναισθηματικής σου τοποθέτησης μέσα στη δική σου συνειδητότητα, θ' αρχίσεις να λύνεις το μεγάλο πάζλ της συχνής σύγχυσης. Αν καταλάβεις πώς τοποθετείσαι συνειδησιακά για να παίρνεις την Αγάπη με σταγόνες και ποτέ αληθινά ανιδιοτελώς, τότε ακαριαία θ' αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι είναι το κάρμα, και γιατί ήταν τα μαθήματα, και γιατί έπρεπε να συμβούν όλα αυτά.  

Μάλλον συνειδητοποιείς αυτή είναι μία Νέα Σελήνη - Ορόσημο. Συναισθηματικό Ορόσημο. Και Ψυχικό Ορόσημο. Γιατί;  

Αν είσαι έτοιμος και πρόθυμος να αναγνωρίσεις ποια είναι αυτή η ενεργειακή σου τοποθέτηση, αυτό σημαίνει ότι η ψυχή σου είναι έτοιμη και πρόθυμη να νιώσει την Αγάπη, που υπάρχει ήδη μέσα της και ρέει ατελείωτα μέσα της. Ρέει από όλο το Σύμπαν προς εσένα και από εσένα προς όλο το Σύμπαν. Ρέει από όλους προς εσένα και από σένα προς όλους. Σε βομβαρδίζει ο Θεός με Αγάπη κάθε στιγμή και εσύ νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι.

Και θέλεις να νιώσεις ότι αγαπιέσαι ολικά από τον Θεό, αλλά πρέπει να έρθει η στιγμή που εσύ θα καταλάβεις πώς απαρνιέσαι αυτό το αίσθημα της ολικής Αγάπης που ρέει μέσα σου. Και το βασικό στοιχείο είναι η ενεργειακή σου τοποθέτηση για το πώς παίρνεις Αγάπη μέσα στην υλική σου εμπειρία. Συνειδητοποίησε ή αναγνώρισε απλά το ποια είναι αυτή η τοποθέτηση και θα μπορείς να αισθανθείς τον Θεό να σε βομβαρδίζει με την Αγάπη του κάθε στιγμή. Αυτό σαν ντόμινο θα φέρει μια απίστευτη, γρήγορη, φυσική, ολική, απεξάρτηση και ελευθερία από το ρόλο σου.

Γιατί, όταν νιώσεις αυτή την ολική Αγάπη να ρέει μέσα σου από παντού γύρω σου, δεν θα έχεις πλέον την ανάγκη να κρατήσεις άλλο αυτή την ενεργειακή  τοποθέτηση, να υιοθετήσεις κάποιον ρόλο και άρα  να έχεις να μάθεις κάποιο  μάθημα.

Τι είναι αυτό, που ακούς σήμερα;  Η Αρχή του Τέλους. Μία ακόμη πιο Επίσημη Αρχή ενός Τέλους για σένα που είσαι έτοιμος και πρόθυμος. Για σένα που μπορείς να αντέξεις λίγο την αμηχανία του να πηγαίνεις προς το κέντρο. Για σένα που μπορείς να μπαίνεις μέσα στο Ιερό σου Δάσος, ν' αντέχεις την Σιγή μέσα στην οποία έρχεται η Αγάπη, μέσα στην οποία εσύ συνειδητοποιείς την Αγάπη, και εσύ νιώθεις την Αγάπη.

Αγαπημένοι φίλοι, το γνωρίζετε καλά πως αν αυτή τη στιγμή ολικά αισθανόσασταν το πόσο αγαπιέστε,  αυτή τη στιγμή θα ήσασταν ελεύθεροι από όλους τους ρόλους του πόνου και του φόβου! Θα ήσασταν ελεύθεροι από τον κύκλο κάρμα. Θα ήσασταν ελεύθεροι από ένα επόμενο μάθημα. Θα μπορούσατε να ζήσετε πάνω στη Γαία όντας Οι Κομιστές της Χάρης. Οι κομιστές της Αλήθειας. Οι κομιστές της Αγάπης. Γιατί αν είσαι ο Κομιστής της Αγάπης, τότε είσαι ο Κομιστής της Ελευθερίας. Και τότε είσαι ο ΚυριολεκτικόςΚομιστής του Θεού μέσα στην ύλη. Του Πνεύματος μέσα στην ύλη.

Αυτή είναι μία Νέα Σελήνη όπου οι Πλειάδειοι έχουν από τους πιο Μεγάλους Ιερούς τους Εορτασμούς. Δεν έχουν καλύτερη δουλειά από το να βομβαρδίζουν με ειδικών προγραμμάτων ηλεκτρόνια, τα  φωτόνια μέσα στον πυρήνα της Γαίας. Δεν είναι μία Νέα Σελήνη που χαροποιεί όσους έχουν ανάγκη να παίζουν παιχνίδια δύναμης, σημαντικότητας, εξουσίας, χειραγώγησης, ξεχωριστότητας. Δεν είναι καθόλου καλά τα νέα για όλους αυτούς, γιατί αυτός ο βομβαρδισμός του Ήλιου και του Κέντρου της Γαίας και του Κέντρου της δικής σας συνειδητότητας με καθαρά φωτόνια, αλλάζει πολύ το παιχνίδι πάνω στη Γαία - το παιχνίδι της 3ης  διάστασης.

Και είναι πολλοί εκείνοι, οι οποίοι εργάζονται με την Αλήθεια και την Αγάπη, οι οποίοι είναι ήδη και πρόθυμοι και πανέτοιμοι. Είναι ήδη υπερώριμοι ν' αναγνωρίσουν την ενεργειακή στάση που υιοθέτησαν προκειμένου να παίρνουν Αγάπη από τους γύρω τους, απαρνούμενοι την Συμπαντική Αγάπη.

Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση σε αυτήν τη Νέα Σελήνη θα καταρρεύσει για όσους είναι έτοιμοι. Και μεγαλύτερος εορτασμός από αυτόν δεν μπορεί να υπάρχει για μία Πλειάδεια Καρδιά. Καθώς η Πλειάδεια Καρδιά είναι η δική σας καρδιά, αυτό σημαίνει ότι εσείς οι ίδιοι σήμερα έχετε ένα μεγάλο εορτασμό και ένα μεγάλο πανηγύρι.  

Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτής της ενεργοποίησης και απεξάρτησης θα είναι: Πιο Καθαρός Νους. Πιο Καθαρές Λύσεις. Πιο Ξεκάθαρες Επιλογές. Πιο Εύκολη και πιο Γρήγορη Ανταπόκριση της Διάκρισής  σας. Και η ανάγκη σας να φροντίσετε εσάς και άλλους. Και λέμε εσάς, γιατί η ανάγκη σας να φροντίσετε εσάς θα γίνει κυρίαρχη. Όταν ελευθερωθείτε από τον ενεργειακό ρόλο που παίζετε για να παίρνετε ψίχουλα αγάπης από τους γύρω σας, η απεξάρτησή σας θα φέρνει όλο και περισσότερη Αγάπη μέσα σας και θα γίνει ξεκάθαρο πως, εάν δεν φροντίζετε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα μπορείτε να είστε τα Οχήματα της Χαράς και της Χάρης και της Αγάπης μέσα στο σύνολο.

Τι νόημα θα είχε ένα όχημα που διδάσκεται με μαθήματα πόνου και φόβου μέσα σε έναν Πλανήτη πόνου και φόβου; Έχει όμως τεράστια αξία το να καταφέρεις να είσαι μία Ζωντανή Συνειδητότητα Αγάπης, ελεύθερη και απεξαρτημένη από ρόλους για να μπορείς να μεταφέρεις και σε άλλους αυτό το Χαμόγελο του Θεού, που κοιτά τις μεγαλύτερες ταραχές, τα μεγαλύτερα προβλήματα, με τόση Πραότητα και με τέτοια Βεβαιότητα ότι όλα είναι εντάξει, που Θαύματα συμβαίνουν.

Και σου λέμε πως αυτή είναι μία Νέα Σελήνη που σε ετοιμάζει να φτάσεις αρκετά γρήγορα να Χαμογελάς μπροστά σε ανατροπές ή σε δράματα ή σε προβλήματα, μ' ένα τέτοιο Χαμόγελο Αγάπης, Βεβαιότητας και Ειρήνης, που από μόνο του το Χαμόγελο σου θα μπορεί να κάνει θαύματα για αυτούς που ζουν την ανατροπή, την αναταραχή τον πόνο ή το φόβο. Ένα Χαμόγελο σου και μία κίνηση του κεφαλιού σου θα είναι αρκετά για να έρχονται θεραπείες, για να έρχονται λύσεις, για να παίρνουν οι άλλοι αναπνοή.

Στο είπαμε και στην αρχή: Η Αγάπη δουλεύει με αμήχανους τρόπους και σιωπηλούς τρόπους. Μπορεί να πιστεύεις πως είναι τα λόγια σου που θα δώσουν ανακούφιση, αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο ένα Χαμόγελο σου αρκεί. Το Χαμόγελο το δικό σου, εσένα που δεν ζητιανεύεις ψίχουλα αγάπης από τους άλλους γύρω σου. Το δικό σου Χαμόγελο, που βομβαρδίζεται από την Αγάπη του Θεού. Το δικό σου Χαμόγελο, που έχει ξαναβρεί τη Συμπαντική Ροή της Αγάπης. Το δικό σου Χαμόγελο, μιας Πληρότητας  που δεν έχει εξήγηση λογική, μιας Βεβαιότητας που δεν στηρίζεται σε κανένα υλικό απόκτημα, μίας Βεβαιότητας πάνω στην οποία θα μπορούσε να στηρίζεται όλη η Γαία.

Γιατί, αγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη, μέσα σ' αυτή τη Συναισθηματική Ωριμότητα που γεννιέται και ανακτάται μέσα σου, εσύ σώζεσαι αλλά σώζονται και χιλιάδες άλλοι μαζί με σένα. Εάν είσαι έτοιμος και είσαι πρόθυμος, άσε να συμβεί με φυσικότητα αυτή η αναγνώριση και εσύ στήριξε την απεξάρτησή  σου από τον πιο θεμελιώδη περιοριστικό ενεργειακό σου ρόλο μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έλα στην Αγάπη, η οποία σε βομβαρδίζει κάθε στιγμή σε κάθε αναπνοή σου, όσο είσαι στη βιολογία.

Έλα σε αυτό που κρύβεται μέσα σου, πίσω από όλα τα πέπλα της αμηχανίας.

Έλα σ' εκείνη τη στιγμή, που είσαι τελείως γυμνός και κατακλύζεσαι από την Αγάπη.

Εκεί είμαστε, από εκεί σου μιλάμε, και εκεί σε περιμένουμε.

Και μέχρι την επόμενη επικοινωνία, αγαπητοί φίλοι και φίλες, ευχόμαστε  μία Εξαίσια Συναισθηματική Αποφοίτηση από τον πόνο της ανθρώπινης βιολογίας.

Ευχόμαστε μία Εξαίσια Συναισθηματική Επιφοίτηση από την κυρία προσποίησή σας μέσα στην βιολογία.

Ευχόμαστε μία Ολική Πνευματική Αποφοίτηση για κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που τόσο πολύ αγαπάμε, που τόσο πολύ νοιαζόμαστε, και που με τόση ειλικρίνεια και ιερότητα ερχόμαστε κάθε φορά να μιλήσουμε, και να ακούσουμε, και να ακουστούμε.

Και είναι ακριβώς έτσι.



© 2014 Χαριτίνη Χριστάκου

 Απομαγνητοφώνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου