Αρχάγγελος Μιχαήλ

 

13 Ιουνίου 2001

Το Κάλεσμα

Eγώ Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Αυτή η εποχή της ενδυνάμωσης έχει ανατεθεί σε εμάς. Εκπέμπουμε αυτό το Κάλεσμα προς όσους συνδέονται μαζί μας σε αφοσιωμένη υπηρεσία να προχωρήσουν μπροστά. Το κάλεσμα εκπέμπεται ώστε να αφυπνιστούν όλοι εκείνοι στην Γη οι οποίοι έχουν τον τίτλο και το δικαίωμα να φέρουν τα διάσημά του και τα ξίφη της Δικαιοσύνης και της Αλήθειας. Ο χρόνος ήλθε να απελευθερώσετε τα ξίφη από τις θήκες τους και να τα γυαλίσετε με το φως από ψηλά ώστε να ακτινοβολούν την πλήρη δύναμη της μπλε βιολετί φλόγας που εκπέμπεται από την Ουσία η οποία αποκαλείται Μιχαήλ.

Είναι εξαιρετικής σημασίας τώρα εκείνοι που έχουν πάρει όρκους συμμαχίας με τον Μιχαήλ να προχωρήσουν μπροστά με συνειδητή και αφοσιωμένη εσωτερική δέσμευση και αποφασιστικότητα προς τον Ανώτερό τους Σκοπό. Προκειμένου να το κατορθώσουμε αυτό, έχουμε τοποθετήσει μεταξύ σας εκείνους που δεν ξέχασαν τους όρκους τους και είναι πιστοί στο καθήκον τους. Θα κινηθούν ελεύθερα με πλήρη αρμοδιότητα να επηρεάσουν προς την ενδυνάμωση όπου αυτό είναι δυνατό.  Για να επιτύχουμε αυτή την κατάσταση της ενδυνάμωσης, χρειάζεται να ανοίξετε δημιουργώντας χώρους δεκτικότητας στην μπλε βιολετί φλόγα.

Ετοιμαστείτε να της επιτρέψετε να απομακρύνει οτιδήποτε είναι μικρότερο και δεν χρειάζεται πλέον στη ζωή σας. Αυτό θα αντικατασταθεί από μία αυξημένη ροή ενέργειας και διαύγειας. Οι Αγγελικές δυνάμεις χρειάζεται να απελευθερωθούν από τα δεσμά των περιορισμών της διττότητας που είχαν επιβάλει στους εαυτούς τους. Αφήστε ν'αναδυθούν τα φτερά σας και ανοίξτε τα διάπλατα. Αφυπνιστείτε και ενισχύστε ο ένας τον άλλον. Γιατί σας λέω ότι πράγματι ο χρόνος είναι τώρα.

Εκπέμπουμε το Κάλεσμα για να εγερθείτε από τα μπερδεμένα νήματα της αυταπάτης. Αφυπνιστείτε. Θυμηθείτε. Φωτιστείτε και θα εγερθείτε. Διαλύστε όλες τις αμφιβολίες και τους φόβους.  Αφήστε τον ήχο του χτυπήματος του σπαθιού μου πάνω στο δικό σας να αντηχήσει με δονήσεις που διαπερνούν βαθειά μέσα στον πυρήνα της ύπαρξής σας - αφαιρώντας τις αντιστάσεις, επανευθυγραμμίζοντας τις ίδιες τις ίνες σας και τα κύτταρά σας μέχρι η Αλήθεια να ορθωθεί απλή, αφτιασίδωτη και μεγαλόπρεπη. Τώρα λάβετε Ενεργοποίηση.

Ακούστε το τραγούδι των Ουράνιων Πλασμάτων. Περιμένουν να τους ζητήσετε να έρθουν να σας βοηθήσουν, να πετάξουν μαζί σας, να φέρουν τις επιταχυμένες διαστασιακές συχνότητες μέσα σ' αυτή την σφαίρα. Αναγνωρίστε τους, μιλήστε τους, γιατί είναι αδέλφια σας. Είναι οι Ουράνιοι Οικοδεσπότες. Είναι οι Θεικοί Προστάτες.  Για άλλη μία φορά θα σπείρουν στη Γη το Θεικό τους Φως. Χρειάζεσθε να ενεργοποιήσετε τους εαυτούς σας και να τους καλέσετε κοντά σας και τότε η εργασία θα προχωρήσει. Μην διστάζετε άλλο, γιατί η ανάγκη είναι μεγάλη. Δεν μπορείτε να δείτε τον τεράστιο σκοπό αυτού σε σύγκριση με τις μικρές καθημερινές σας έννοιες;

Υψώστε τη συνειδητότητά σας ώστε να λάβετε τις ανώτερες πολυ-διαστασιακές συχνότητες.  Σηκώστε τα μάτια και κοιτάξτε προς τα αστέρια και θα ανυψωθείτε να κρατήσετε ένα Υψηλότερο Όραμα και ένα Ανώτερο Σκοπό. Τότε θα καταλάβετε πραγματικά. Θα ξέρετε ότι δεν είσασταν ποτέ μόνοι και ότι μπορείτε να απελευθερώστε τις έννοιές σας και τις ανησυχίες που είχατε μέσα στην αυταπάτη της διττότητας. Απλά παραδοθείτε στην πληρότητα της κάθε στιγμής και το δράμα θα έρθει στην λήξη του. Και επιτέλους θα γνωρίσετε την ολοκλήρωση. Η πύλη προς την ελευθερία σας θα ανοίξει. Και η απεραντοσύνη του Ενός θα αποκαλυφθεί.

Πλέγμα 33 66 σε ευθυγράμμιση

 

© Χαριτίνη Χριστάκου