Κρύων


Οι Άστεγοι

26 Σεπτεμβρίου 2001

Γειά σας, αγαπητοί.  Είμαι ο Κρύων, Δάσκαλος της Μαγνητικής Υπηρεσίας και όχι μόνο... για άλλη μία φορά βρισκόμαστε τώρα κοντά σας μετά από δικό σας κάλεσμα, για άλλη μία φορά μας επιτρέπετε να πλησιάσουμε, και να νιώσουμε το μεγαλείο και την αγάπη την οποία εκπέμπετε. Για άλλη μία φορά είμαστε συγκινημένοι και νιώθουμε τιμή που είμαστε σήμερα εδώ, που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά σας. Καθώς οι αρχάγγελοι με τη συνοδεία τους έχουν περιβάλει την ενέργεια αυτού του χώρου και διαφορετικοί κύκλοι από φως σχηματίζονται γύρω, σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε, που είσαστε τώρα σε αυτή την εκδήλωση, και σας ευχαριστούμε που παραμένετε αποφασισμένοι από βαθειά μέσα στην καρδιά σας να προχωρήσετε.

 Με γνωρίζετε πολύ καλά όλοι όσοι είσαστε εδώ σήμερα παρόντες. Γελώντας θα μπορούσα να σας πω ότι είμαι μία διασημότητα στο σύμπαν. Επίσης γελώντας θα μπορούσα να σας πω ότι είστε και εσείς διασημότητες στο σύμπαν. Είμαστε γνωστοί και γνώριμοι από πολύ παλιά και έχουμε συνεργαστεί σε διάφορα σχέδια για την εφαρμογή τους. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε όλους εσάς που είσαστε σήμερα εδώ, που κάποιοι ακόμα αναρωτιέστε πως βρεθήκατε σε αυτό τον χώρο, και σας απαντάμε ότι είχατε προαποφασίσει ότι θα είστε σήμερα εδώ και θα ακούσετε αυτά τα λόγια.

Σας λέμε ότι ένα χαρακτηριστικό κοινό όλων όσοι εργάζονται με το φως είναι όχι το ότι είστε πλούσιοι γιατί αυτό θα σας έκανε να γελάσετε αλλά ότι είστε άστεγοι. Είσαστε οι άστεγοι της γης. Και με αυτό φυσικά δεν εννοούμε ότι δεν έχετε σπίτι για να μείνετε, να κατοικήσετε. Με αυτό εννοούμε ότι πουθενά, σε κανένα εξωτερικό χώρο, σε κανένα κτίσμα, σε κανένα κτίριο σε κανένα σπίτι όσο μεγάλο και πολυτελές να είναι, δεν νιώθετε ότι όλα είναι εντάξει ,όπως θα έπρεπε να είναι. Δεν νιώθετε ευχαριστημένοι απόλυτα. Όπου και να βρεθείτε, σε όποιο υλικό χώρο και να είστε, κάτι λείπει, κάτι υστερεί και κάτι ψάχνετε.

Είστε μία ιδιαίτερη κατηγορία όλοι εσείς οι άστεγοι πάνω στη γη τώρα, που έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε σπίτι.  Ένα σπίτι μέσα στο οποίο θα νιώθετε καλά, ένα σπίτι μέσα στο οποίο θα έχετε γαλήνη. Ένα σπίτι μέσα στο οποίο δεν θα νιώθετε ότι λείπει κάτι, ότι κάτι είναι ατελές. Αυτό το σπίτι, αγαπημένοι μας, δεν είναι το σπίτι που κτίσατε ή θα κτίσετε, ούτε το σπίτι που ονειρεύεστε. Αυτό το σπίτι είναι η Εστία, η οικία που κτίζετε μέσα σας. Και είστε άστεγοι, γιατί αυτό που είναι ο σκοπός σας και το όνειρό σας για αυτόν τον πλανήτη και για σας, είναι να μπορέσετε να μεταφέρετε αυτό το σπίτι πάντα μέσα σας και άρα να μπορέσετε να νιώθετε πάντα στεγασμένοι και πάντα την τρυφερότητα του σπιτιού σας, την θαλπωρή ΄και την γαλήνη, όπου και αν είστε, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε και σε όποιο οίκημα και αν φιλοξενηθείτε.

Και φυσικά λέτε: Κρύων, δεν ακούγεται τόσο εύκολο αυτό, Δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε κάτι πιο εύκολο;  Από τόσες επιλογές που είχαμε, όταν είμασταν στη δική σου πλευρά, εμείς διαλέξαμε να είμαστε άστεγοι;  Και καθώς πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά σας, και καθώς η ενέργειά μας γίνεται ακόμα πιο αισθητή, και το φως συμπυκνώνεται ακόμα περισσότερο, σας λέμε: δεν έχετε ιδέα της πραγματικής δύναμης που υπάρχει μέσα σας και σας ζητούμε να θυμηθείτε τις φορές που καθένας σας έχει καταφέρει το ακατόρθωτο σε κάποια περίσταση. Θυμηθείτε τι νιώθατε τότε! Νιώθατε ατρόμητοι, νιώθατε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, ότι τίποτα δεν ήταν αδύνατο και ότι μπορούσατε να φέρετε τα επάνω κάτω, ότι μπορούσατε να δημιουργήσετε όσα θέλετε και ότι δεν υπήρχε τίποτα πάνω στη ζωή σε αυτό τον πλανήτη που θα μπορούσε να σας αποτρέψει από αυτό, που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.  Αυτό, αγαπημένοι μας, ήταν μία μικρή ιδέα, μία πολύ μικρή ιδέα και αίσθηση, του ποιοί είστε πραγματικά και τι δύναμη έχετε πραγματικά. Γνωρίζετε όλοι σας και όλοι όσοι συνδέονται με αυτήν την επικοινωνία, ότι ο μόνος τρόπος να μην νιώθετε άστεγοι, είναι να μπορέσετε να φέρετε όλο  το άγνωστο μέρος του εαυτού σας σε επίγνωση μέσα σας και ότι μόνο έτσι θα νιώθατε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι, θα νιώθατε ότι έχετε εκπληρώσει το σκοπό και το λόγο που είστε τώρα εδώ στη γη.

Μην δυσανασχετείτε με την προσωπικότητά σας, όταν έρχεται να σας δηλώσει δυσαρέσκεια. Κατανοείστε ότι είναι δύσκολο να βολευτείτε μέσα στην τυπικότητα και την εξωτερικότητα των πραγμάτων, όταν όλο το είναι σας γνωρίζει την αλήθεια. Αντίθετα συμφιλιωθείτε με αυτήν την φωνή που δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη. Συμφιλιωθείτε με αυτή την φωνή που ζητάει κάτι ακόμα. Νιώστε ότι αυτή είναι η ώθηση, αυτή είναι η φωνή που έρχεται από βαθειά μέσα σας και σας σπρώχνει μπροστά. Πάψτε να την μάχεστε, δείτε τη σοφία της.  Βλέπουμε ότι οι καρδιές όλων όσοι είσαστε σήμερα εδώ παρόντες έχουν μικρές σφαίρες, μικρές κηλίδες από αγωνία, αγωνία για το τί θα συμβεί τον επόμενο χρόνο, τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες πάνω στον πλανήτη. Και μας έχετε καλέσει σήμερα και ένας από τους λόγους είναι για να σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες που θα στηρίξουν την πορεία σας, που θα σας στηρίξουν μέσα σε αυτό το κλίμα της αγωνίας.

Καθώς στέσκεστε ο ένας δίπλα στον άλλο σήμερα και πολλοί δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, κάποιοι είστε άγνωστοι μέσα σε άγνωστους, κάποιοι ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε γιατί είστε εδώ, και σας λέμε ότι σας αγαπάμε. Σας λέμε ότι κανένας πραγματικά γύρω σας δεν είναι άγνωστος. Επιτρέψτε στην καρδιά σας να πάρει αυτή την ενέργεια την οποία μεταφέρουμε τώρα, την ενέργεια της συγγένειάς σας, την ενέργεια της πηγής σας.  Επιτρέψτε στην καρδιά σας να νιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας εχθρός ή άγνωστος στον χώρο γύρω σας, είτε σε αυτόν, είτε σ' οποιονδήποτε άλλο. Επιτρέψτε στην καρδιά σας να αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά άγνωστο γιατί όλα τα γνωρίζετε βαθύτερο μέσα στην ύπαρξή σας. Νιώστε την ζεστασιά που εκπέμπει ο διπλανός σας και νιώστε την αγάπη που εκπέμπεται από το κέντρο του φωτός μέσα του. Όταν αργότερα θα ανοίξετε τα μάτια σας, θυμηθείτε αυτή την κουβέντα και αν, τυχαία όπως λέτε, κοιτάξετε κάποιο στα μάτια, δείτε μέσα του αυτόν τον κοινό τόπο και αυτή την κοινή ενέργεια. Μην καταπιαστείτε με τη διαφορετικότητα που μπορεί να εντοπίζει ο νους σας, μην καταπιαστείτε με την εξωτερική του εμφάνιση. Δείτε μέσα στα μάτια του την συγγένεια, δείτε ότι βρίσκεται εδώ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που βρίσκεστε και εσείς - όπως και αυτός που μπορεί να συναντήσετε οπουδήποτε στον δρόμο στην καθημερινότητά σας.

Νιώστε ότι δεν υπάρχει κάτι πραγματικά άγνωστο και ότι αυτό είναι μία αυταπάτη, ότι είναι η αυταπάτη του μυαλού, η προβολή που σας κρατά σε απόσταση από την αλήθεια του είναι σας. Νιώστε ότι όλους αυτούς που συναντάτε εδώ ή αλλού σάς είναι πολύ γνωστοί και μην αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να τους γνωρίζετε όλους αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που έχετε συναντήσει στη ζωή σας. Να θυμόσαστε ότι όλοι, όσους έχετε συναντήσει, όσους συναντάτε και όσους θα συναντήσετε, σας είναι γνωστοί, γιατί δεν έχετε κανένα άγνωστο πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Ξεχνάτε ποιοι είσαστε και έρχεστε εδώ και ζείτε αυτήν την καθημερινότητα, και μέσα από αυτήν υπηρετείτε με χιλιάδες τρόπους όχι με έναν την πραγματική σας ύπαρξη και το σύμπαν. Γιατί είσαστε το σύμπαν,είσαστε μέρος του όλου. 

Αποτινάξτε το φόβο και το βάρος που φέρνει αυτή η αίσθηση της αποκοπής, του φόβου και του άγνωστου. Πετάξτε την ψευδαίσθηση των φόβων-φαντασμάτων από ανθρώπους άγνωστους, χώρους άγνωστους, τόπους άγνωστους. Ενδυναμώστε την πεποίθηση μέσα σας ότι αυτοί οι χώροι, οι τόποι, οι άνθρωποι  σάς είναι γνωστοί.  Τίποτα δεν είναι ξένο για σας. Είστε μέρος του όλου, το μέρος του Θεού που έχει ενδυθεί το βιολογικό σώμα και τα γνωρίζετε όλα αυτά.  Αναπνεύστε βαθειά αυτή τη γνώση, τη βαθειά γνώση αυτής θεΪκότητας, της θεϊκότητας μέσα σας, και επιτρέψτε σε αυτή τη θεϊκότητα να διώξει τις κηλίδες του φόβου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχετε όλοι όσοι είσαστε εδώ και όσοι συνδέεστε με την ενέργεια αυτής της επικοινωνίας είναι ότι όλοι κρύβετε ένα άσσο μέσα στο μανίκι. Και αυτό ιδιαίτερα την Χαρτιίνη την κάνει και γελά.  Όλοι λίγο πολύ γνωρίζετε το νόημα αυτών των λέξεων, και όλοι σας κρύβετε ένα άσσο μέσα στο μανίκι σας. Όλοι όσοι δουλεύετε με το φως  και όλοι όσοι συνδέεστε με αυτή την ενέργεια. Εχουμε ζητήσει από την Χαριτίνη να σταθεί όρθια προκειμένου η ενέργεια να κυλά και να εκπέμπεται πιο άμεσα σε όλους εσάς. Και της ζητάμε τώρα να μην νιώθει αμήχανα που χρειάζεται να κινείται συνέχεια. Εμάς αυτό δεν μας ενοχλεί.

Έτσι, λοιπόν, κάνουμε μία παρένθεση και σας ζητάμε να νιώσετε την ενέργεια αυτών που έχουν έρθει σήμερα εδώ γύρω. Έχουν έρθει εδώ και έχουν ενώσει τις ενέργειές τους μαζί σας όλοι οι σημαντικοί σας συνεργάτες, όλες εκείνες οι φωτεινές οντότητες με τις οποίες πρόκεται να συνεργαστείτε για τη γη τα επόμενα χρόνια, τον επόμενο καιρό. Γιατί μη γελιιέστε,όλοι τον άσσο που κρύβετε στο μανίκι σας δεν τον έχετε βγάλει ακόμα. Τώρα ξεκινά η περίοδος που καθένας, πιο καθαρά, πιο αισθητά, θα νιώθει αυτή τη ανάγκη, την ανάγκη να εκφράσει και να εκδηλώσει το δυναμικό που κρύβει. Για πολλούς λόγους ήταν σημαντικό να διατηρήσετε αυτόν τον άσσο κρυμένο στο μανίκι, να διατηρήσετε αυτό δυναμικό σε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Να διατηρήσετε το ποιοί είσαστε σε μία μεγαλύτερη ανωνυμία. Είχατε πολλή δουλειά να κάνετε και χρειαζόταν να δυναμώσετε την ενέργεια του πυρήνα σας του πνεύματός σας ώστε να είναι έτοιμη, να δραστηριοποιηθεί, να ενεργοποιηθεί και να προχωρήσει. Όλοι έχετε ένα απίστευτο απόθεμα δυναμικού κρυμμένο. Όλοι, και δεν εξαιρείται κανένας. Όλοι έχετε ένα δυναμικό που το γνωρίζετε μέσα σας, το οποίο δεν ξέρατε μέχρι τώρα τι να κάνετε, και αν θα το κάνατε, και πως θα το κάνατε να εκδηλωθεί.

Σας λέμε, αγαπητοί μας, ότι τώρα έρχεται η εποχή όπου αυτή η ενέργεια η κρυμμένη, το κρυφό δυναμικό του εργάτη του φωτός θα αρχίσει να έρχεται στο προσκήνιο. Όπου ο εργάτης του φωτός δεν θα φοβάται το φως του. Δεν θα φοβάται να δουν το φως του οι άλλοι, δεν θα φοβάται να είναι παρών. Να είναι παρών μέσα στη θεικότητα της ύπαρξής του, να είναι παρών χωρίς κανένα φόβο. Σας θυμίζουμε ότι τα σενάρια και οι ζωές που έχετε ζήσει, όπου το τέλος και οι αναχωρήσεις ήταν βίαιες, δεν θα επαναληφθούν. Και μας καλείτε να σας το θυμίσουμε αυτό. Δεν θα υπάρξουν βίαιοι θάναταοι αυτή τη φορά, δεν θα σας διώξουν αυτή τη φορά. Δεν θα συμβούν εκείνα τα τραγικά τα οποία κάποτε είχαστε ζήσει. Μη φοβάστε λοιπόν. Ο άσσος στο μανίκι, το άλφα της ύπαρξής σας, ο κωδικός του είναι σας τώρα θα έρθει στην επιφάνει και θα αρχίσει να εκδηλώνεται.

Μη μείνετε στα λόγια, σας καλούμε να ενεργοποιήσετε μέσω της θεϊκότητάς σας αυτή την πρόθεση και σας καλούμε αυτή την πληροφορία την οποία με τόση αγάπη και τέτοια τιμή μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας να την χρρησιμοποιήσετε, να την κάνετε πράξη, να περάσετε αυτή την ενέργεια και να την γειώσετε. Όταν δοθούν οι αφορμές, οι ευκαιρίες και τα ανοίγματα, όταν έρθουν οι στιγμές και οι περιστάσεις, θυμηθείτε τα λόγια της οικογένειάς σας, θυμηθείτε τα λόγια του δικού σας πνεύματος,  θυμηθείτε ότι είναι ο καιρός σιγά-σιγά να εκδηλώσετε αυτό το δυναμικό, και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για φόβο.

Ως εργάτες του φωτός σε πολλές ζωές είχατε κληθεί να εργαστείτε σιωπηλά και κρυφά. Όλοι έχετε περάσει από ζωές στις οποίες λειτουργούσατε με τρόπους "κρυφού σχολειού" όπου μεταφέρατε τη γνώση και το φως μυστικά ο ένας στο άλλο προκειμένου να μη χαθεί. Και σας λέμε ότι αυτό δεν είναι πλέον κατάλληλο.  Σας λέμε ότι αυτή δεν είναι η εποχή, ούτε η ζωή, όπου έχετε έρθει να ζήσετε σε σιωπή και σε κλειστές ομάδες. Τώρα είναι η εποχή να εκφράσετε και να εκδηλώσετε το δυναμικό σας. Τώρα είναι η εποχή να κάνετε το βήμα μπροστά. Εκείνα τα καθοριστικά βήματα που θα σας φέρουν μέσα στην ενέργεια του πνεύματός σας, μέσα στην ενέργεια της θεϊκότητάς σας, για να κάνετε πράξη το σχέδιο και τον πόθο της δικής σας ψυχής. Γιατί ασφυκτιάτε όλοι μέσα σε αυτό το δυναμικό, που κάποιες φορές γινεται αδύνατο να το χωρέσετε μέσα στο σώμα, που κάποιες φορές σάς φέρνει μία αίσθηση απόλυτης ασφυξίας που θέλετε να βγείτε έξω από το σώμα να φωνάξετε, να ουρλιάξετε, να εκτονώστε όλη την πίεση που νιώθετε.

Συνειδητοποιείστε ότι όλη αυτή η εσωτερική πίεση συμβαίνει όταν στοιβάζετε την ενέργιεα και δεν την αφήνετε να ρέει. Αυτό το δυναμικό που μπορεί να φέρει το πάνω κάτω σε αυτόν τον πλανήτη είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να είστε καλά, ακόμα και βιολογικά, όσο συνεχίζετε να το κρατάτε μέσα σας. Και ακόμα και τα σώματά σας θα σας πιέσουν για να βγάλετε αυτόν τον άσσο, το άλφα της ύπαρξής σας, στο φως. Θα νιώσετε μέχρι και κατάθλιψη. Θα νιώσετε να μην ξέρετε τι θέλετε και τι ζητάτε θα νιώσετε να μην είσαστε ευχαριστημένοι με τίποτα γύρω σας. Θα νιώσετε σαν θηρία, σαν λιοντάρια, που τα έχουν κλείσει σε κλουβί. Και όλα αυτά θα είναι τα σημάδια, θα είναι το μήνυμα ποιυ θα σας λέει "βγάλε τον άσσο", "βγάλε το άλφα της ύπαρξής σου προς τα έξω και μην φοβάσαι πια". 

Είναι μεγάλη η αγάπη που υπάρχει για όλους σας, είναι μεγάλη η αγάπη που νιώθουμε όλοι εμείς εδώ γύρω σας. Είμαστε χιλιάδες παρόντες και είμαστε χιλιάδες όλοι εμείς που θέλουμε να περάσουμε την αγάπη του σύμπαντος, την αγάπη της οικογένειας σε εσάς. Θα θέλαμε να υπάρχει ένας τρόπος να τραβήξουμε απότομα το πέπλο και να σας επιτρέψουμε έστω και για δύο δευτερλόππτα να δείτε πραγματικά ποιοί είσαστε και να δείτε πόσο αλήθεια είναι οι λέξιες που ακούγονται, αλλά το γνωρίζετε και εσείς ότι αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν είναι κατάλληλο. Και αυτό ακριβώς είναι το μεγαλειώδες στην ύπαρξή σας, γιατί δεν,μπορείτε ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να δείτε καθαρά πίσω από το πέπλο. Γιατί όλο το σύμπαν σας καλεί να εμπιστευτείτε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Αυτό είναι ένα μήνυμα αγάπης και είναι ένα μήνυμα πέρα από τις πληροφορίες και είναι ένα μήνυμα που καλεί την ενέργεια της καρδιάς σας να εμπιστευτεί το αίσθημά της. Να εμπιστευτεί αυτό που νιώθει, αυτό που γνωρίζει ότι είναι η πραγματικότητα. Να εμπιστευτεί το ποιοιί είστε. Και αυτό, όπως εσείς γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα, είναι μία πολύ μακρά και επίπονη -όσο είστε στο ανθρώπινο σώμα- διαδικασία.  Χρειάζεται να περάσετε από τρομερά διλήμματα και προκλήσεις, και παρόλα αυτά να φτάσετε να εμπιστευτείτε αυτό που δεν βλέπετε, αυτό που δεν ακούτε - να εμπιστευτείτε το αίσθημα, και μέσα από αυτές τις προκλήσεις και εμπειρείς να αναζητήσετε το φως και να το εμπιστευτείτε, να εμπιστευτείτε λόγια που σας φέρνουν αντιμέτωπους με τη λογική και να κάνετε την υπέρβασή της. Δηλαδή, να ξέρετε ποιοί είσαστε, χωρίς να το έχετε δει, χωρίς να έχετε καμία απτή απόδειξη, όπως ζητά το μυαλό σας. Να ξέρετε ποιοι είσαστε πραγματικά, χωρίς να υπάρχει κάποιο έγγραφο που να το πιστοποιεί. Αυτό είναι το μεγαλείο σας, και αυτή είναι η μεγαλειώδης ενέργεια για την οποία μιλήσαμε και θα μιλάμε στους ανθρώπους και δεν θα κουραστούμε  ποτέ. Είναι μεγαλειώδες αυτό το οποίο συμβαίνει στη γη με τους ανθρώπους,  είναι μεγαλειώδες αυτό το οποιίο έχετε ξεκινήσει και συνεχίζετε στο δικό σας γεωγραφικό χώρο...

 

© Χαριτίνη Χριστάκου