Οι Επτά - Πλειάδες


Ισορροπία, πέρα από δράματα

13 Απριλίου 2002

Αγαπητοί φίλοι, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Και αυτό που λέμε αυτή τηνώρα αφορά την πρόθεση την οποία οι περισσότεροι από εσάς εκδηλώσατε για ναμπορέσετε να αφομοιώσετε τους απώτερους φόβους σας (προηγήθηκεο διαλογισμός αλχημικού αυγού).

Αγαπητοί φίλοι, χαμογελάστε. Είναι μόνο το μυαλό σας που φαντάζεται τρομερά πράγματα. Ηαλήθεια σας επιφυλάσσει έκπληξη. Τα πράγματα είναι πολύ λιγότερο δύσκολο απ'ό,τι έχετε φανταστεί. Τα πράγματα είναι πολύ πιο μικρά, καθώς έχετε ήδηδιανύσει πολύ μεγάλο μέρος της διαδρομής. Κυρίως είναι το δίλημμα αλλά και τοθάρρος να εκφράσετε αυτή την πρόθεση. Αυτό είναι το βήμα και αυτό είναι τοζητούμενο. Δεν υπάρχει ένας τεράστιος σάκος κάπου πίσω στην πλάτη σας πουπεριμένει να τον ανοίξετε για να βγουν σημεία και τέρατα. Αγαπητοί φίλοι, μόνοο νους μπορεί να φανταστεί τόσο έντονα σενάρια. Η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή.Γι' αυτό χαλαρώστε και γαληνέψτε αυτή την ώρα.

Είμαστε εδώ, είμαστε κοντά σας.

Ερχόμαστε με αγάπη, ερχόμαστε με τιμή για τις οντότητες που είστε. Και αποτελεί τιμή τονα σταθούμε για άλλη μια φορά ανάμεσά σας, γύρω σας, και να επικοινωνήσουμεμαζί σας σε όλες τις γλώσσες. Η Χαριτίνη μόλις ανακουφίστηκε με τα καλά νέα.Όπως όλοι σας, κι εκείνη είχε την υποψία ότι θα 'βλεπε σημεία και τέρατα. Παρ'όλα αυτά, είπαμε να σας απογοητεύσουμε. Δεν έχετε τόση δουλειά όσηφανταζόσασταν ότι θα είχατε να κάνετε. Είναι πολύ λίγο το μέρος που απομένεικαι είναι εύκολα αφομοιώσιμο για όλους σας, καθώς τα δυσκολότερα τα κάνατεχωρίς να ζητήσετε βοήθεια ουσιαστικά.

Αγαπητοί φίλοι, ακούστε αυτό που λέμε: τα δυσκολότερα τα κάνατε χωρίς να ζητήσετεβοήθεια. Αγαπητοί φίλοι, θα το ξαναπούμε: τα δυσκολότερα τα κάνατε χωρίς ναζητήσετε βοήθεια.

Αγαπητοί φίλοι, είσαστε υπέροχες μαγικές οντότητες. Στεκόμαστε τώρα ανάμεσά σας και σαςθαυμάζουμε. Θαυμάζουμε το μεγαλείο και το κουράγιο σας, τη δύναμή σας.Θαυμάζουμε την αποφασιστικότητά σας. Θαυμάζουμε και ζηλεύουμε όλα αυτά πουείναι ο δικός σας πλούτος που μας τον μεταφέρετε αυτή την ώρα απ' τις καρδιέςσας. Μας μεταφέρετε τις πληροφορίες. Και πάλι, όμως, κάτι λείπει σε μας. Λείπειτο βίωμα που εμείς δεν το 'χουμε. Καμία οντότητα απ' τη δική μας πλευρά τουπέπλου δεν έχει ζήσει αυτά τα οποία ζείτε εσείς τώρα πάνω στο δικό σας πλανήτη.Κάποιοι από εμάς τους επτά έχουμε ενσαρκωθεί. Και πάλι, όμως, ήταν άλλεςεποχές, ήταν άλλο το δυναμικό.

Είμαστε εδώ, ένα σύνολο συνειδητότητας που εκφράζει τη δόνηση του επτά, που έχει μεγάλοδέσιμο με τη Γη, με τον πλανήτη που τώρα κατοικείτε. Δεν χρειάζεται ν'αρχίσουμε να σας παραθέτουμε σαν κατάλογο τους συμβολισμούς του επτά για νανιώσετε τη δόνηση για την οποία μιλάμε. Εξάλλου, αυτή είναι ήδη αισθητή στιςκαρδιές σας. Έχουμε πει ότι μεταφέρουμε την ενέργειά μας και τη συνειδητότητατου επτά μέσα από τις Πλειάδες.

Έχουμε εξηγήσει ότι ήταν σημαντική η σύνδεση της ενέργειάς μας μέσα από τις Πλειάδες,γιατί μέσα από τις Πλειάδες υπάρχει η δυνατότητα για το πλήρες άνοιγμα στο χώροτης αγάπης και της δημιουργικότητας για σας, καθώς, αγαπητοί φίλοι, είναιμέσα στις Πλειάδες όταν κατεβαίνετε για να ενσαρκωθείτε που περνάνε οι κωδικοίπου αφορούν τη διττότητα. Το οποίο σημαίνει ότι μέσα από εκείνη τηνενέργεια υπάρχει ένα κλειδί για την ένωση της διττότητας, της δυαδικότητας,μέσα σας.

Οι επτά αδελφές έχουν επτά διαφορετικές συχνότητες, επτά διαφορετικές πολικότητες,που εγγράφουν μέσα στις κυτταρικές σας μνήμες. Καθώς κατεβαίνετε, μέσα σ' αυτή την κωδικοποίηση που γίνεται κωδικοποιείται αφ' ενός η διττότητα και αφ' ετέρου το δυναμικό που υπάρχει μέσασ' αυτή. Αυτό, αγαπητοί φίλοι -αν θυμόσαστε τότε που περάσατε από τις Πλειάδες-σημαίνει ότι μέσα από την αντίθεση και τη σύγκρουση υπάρχει η δυνατότητα είτενα μείνετε σ' αυτή, την οποία χρειάζεται να βιώσετε για κάποιο διάστημα, είτενα κάνετε το άλμα που την ενώνει, και επομένως να κρατήσετε μέσα σας τη δόνησητης δημιουργικότητας και της αγάπης.

Και η θεϊκή σας ένωση με τις Πλειάδες έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτά ταχρώματα. Μέσα από τις Πλειάδες δένουν τα επτά βασικά χρώματα, οι επτά βασικέςδονήσεις, οι επτά βασικοί τομείς τους οποίους καλείστε να αναπτύξετε ή ναθυμηθείτε την πραγματική σας συνειδητότητα. Και μέσα σ' αυτή την κωδικοποίησηεγγράφονται τα επτά ζεύγη των αντιθέτων, γύρω από τα οποία καλείστε να εξερευνήσετετη συνειδητότητα.

Ήταν δική σας η απόφαση αυτή η διαδικασία να κινείται μέσα από τα επτά ζεύγη. Είχατεόλοι μαζί προκαθορίσει τους χώρους που θα εξερευνούσατε για να δείτε πού θα σαςοδηγήσει αυτή η αναζήτηση μέσα στη συνειδητότητα. Έτσι, οι Πλειάδες, κατάέναν τρόπο, δημιουργήθηκαν και γι' αυτό το σκοπό. Προδημιουργήθηκανπροκειμένου να φέρουν αυτές τις δονήσεις και αυτές τις ενέργειες, άρα νακαταστήσουν για σας δυνατόν να περνάτε μέσα απ' αυτές και να κατεβαίνετε στηΓη, προκειμένου να αναλάβετε τους ρόλους σας στο παιχνίδι.

Α, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχουν καλύτεροι ηθοποιοί από εσάς. Και όμως, κάποιοιθεωρούν κακό το να είναι ηθοποιοί. Αγαπητοί φίλοι, είσαστε οι μεγαλύτεροιηθοποιοί απ' όλους, αφού ξεχνάτε τελείως το ποιοι ήσασταν πριν ανέβετε στησκηνή. Παίζετε τους ρόλους σας με απίστευτο ταλέντο. Πιστεύετε τόσο πολύ τοσενάριο που έχει ορίσει ο σκηνοθέτης. Ο σκηνοθέτης, δηλαδή, η συλλογική σαςσυνειδητότητα.

Η ενέργειά μας δεν γεννιέται μέσα στις Πλειάδες. Χρειαζόταν μία υψηλότερη δόνησηη οποία να ενοποιήσει τις επτά διαφορετικές ενέργειες, τα επτά χρώματα,προκειμένου να τα εκπέμψει και να δημιουργήσει τους αντίστοιχους χώρους. Πολλοίαπό εσάς έχουν αναρωτηθεί: Είναι τελικά Πλειάδιοι; Ένας από εμάς είναι. Έναςαπό εμάς είναι εκείνος ο οποίος γειώνει τις ενέργειες αυτές μέσα από τιςΠλειάδες για να γίνεται η σύνδεση. Είναι ένας τρόπος για να σας βοηθήσουμε ναθυμηθείτε πιο γρήγορα αυτούς τους θεϊκούς κωδικούς οι οποίοι αφορούν τηδιττότητα αλλά και το δυναμικό της. Οι Πλειάδες είναι αυτός ο μαγικός χώρος πουκρατά αυτές τις μνήμες για σας.

Και είναι σημαντική αυτή η σύνδεση της ενέργειας μέσα απ' αυτό τον αστερισμό. ΟΚελιν-Α είναι μία οντότητα η οποία, ούτως ή άλλως, λειτουργεί ως η ενοποιόςδύναμη ανάμεσα στις επτά ενέργειες των Πλειάδων. Και για εμάς, γι' αυτό τονκύκλο που αποτελείται από αυτές τις επτά δονήσεις, ήταν πολύ σημαντικό αυτή ηεπικοινωνία να γίνει με έναν τρόπο που να διασφαλίζει τη σύνδεσή της με τοόλον, με τη συλλογική συνειδητότητα του ενός.

Πολύ πρόσφατα μεταφέραμε ότι ο Μέτατρον, ο οποίος προ ολίγου είχε επισκεφθεί τονκύκλο σας, είναι η ανώτατη δύναμη αυτής της συλλογικής συνειδητότητας του ενός.Είναι η πιο συμπυκνωμένη μορφή της συλλογικής μας συνειδητότητας. Ο Μέτατρονείναι καθένας από εσάς. Μέρη από τις ενέργειές σας, τις ενέργειές μας,υποστηρίζουν τη δύναμη αυτής της συνειδητότητας ώστε να ρυθμίζει όλο αυτό τοοποίο η συλλογικότητα του ενός διαδραματίζει μέσα σε αυτό το Σύμπαν.

Αγαπητοί φίλοι, η αγάπη είναι η μέγιστη πηγή δύναμης στο Σύμπαν. Και τα βήματα που έχετεκάνει μέχρι τώρα το αποδεικνύουν αυτό. Κάθε φορά που ξεπερνάτε ένα φραγμό, ένανπεριορισμό, ένα φόβο, νιώθετε πιο ελεύθεροι, νιώθετε πιο γαλήνιοι, είστε πιοέτοιμοι να γελάσετε. Και, αγαπητοί φίλοι, αρχίστε να γελάτε. Όλοι εσείς οι πρόθυμοι,όπως σας έχουμε αποκαλέσει, έχετε την τάση να γίνεστε πολύ σοβαροί, με πρώτηαπ' όλους τη Χαριτίνη (την πειράζουμε).

Ακούτε όλα αυτά που λέγονται ή νιώθετε όλα αυτά που συμβαίνουν και, χωρίς να τοθέλετε, αφήνεστε να σας οδηγήσουν βαθιά και ακόμα πιο βαθιά μέσα σας. Αγαπητοίφίλοι, αυτό μπορεί να ήταν κατάλληλο για ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής, το ν'αφηνόσαστε να πάτε βαθιά και ακόμα πιο βαθιά. Όμως, δεν υπάρχει πια τίποτ'άλλο να εξερευνήσετε. Αυτά είναι νέα. Τι θα εξερευνήσετε πια; Τι άλλο έχετενα δείτε; Δεν κουραστήκατε; Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που αποσκοπεί στο ναυποστηρίξει τη φυγοπονία, αλλά είναι μια ερώτηση που πραγματικά αξίζει ν'ακουστεί, να την ακούσετε και να τη ρωτήσετε. Είναι αυταπάτη να πιστεύετε ότιέχετε χιλιάδες θέματα ακόμα. Βγείτε απ' αυτό το χώρο αυτής της αυταπάτης.Βγείτε απ' το χώρο ο οποίος μιλάει για πολύ βάθος στα πράγματα. Δεν είναι πιαέτσι. Το βάθος το έχετε περάσει, έχετε κάνει τη διαδρομή. Είναι ώρα να σταθείτεακριβώς έξω από αυτό το βαθύ τούνελ, εκεί όπου υπάρχει φως. Είναι ώρα νααποφασίσετε ότι είσαστε έτοιμοι για να γελάσετε.

Είσαστε έτοιμοι να συμπονέσετε, όχι με έναν τρόπο που θα κατεβάσει την ενέργεια και τηδόνησή σας. Είσαστε έτοιμοι να συμπονέσετε με έναν τρόπο που θα κρατήσει τηνισορροπία στην ενέργεια.

Γιατί, αγαπητοί φίλοι, ήταν κατάλληλο να πηγαίνετε βαθιά, στα έγκατα της ύπαρξής σας,να κατεβάζετε τη δόνηση για να βρείτε τι ακριβώς υπάρχει μέσα σ' αυτή τησυνειδητότητα. Όλο αυτό ήταν η διαδρομή που κάνατε για να θυμηθείτε ποιοιείστε, να δείτε όλα τα μέρη του όλου, θα θυμηθείτε κωδικούς απ' τις Πλειάδες,το φως και το σκοτάδι. Φίλοι μας, δεν είναι πια κατάλληλο. Ακόμα κι αυτό είναιμια συνήθεια στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε και προσεγγίζετε τηνπραγματικότητα. Αφήστε αυτή τη συνήθεια να φύγει. Αποφασίστε κι εμπιστευθείτεότι από δω και πέρα δεν χρειάζεται να μπαίνετε στα έγκατα. Έχετε ήδη δουλέψειτις ενέργειες. Γνωρίζετε. Η απάντηση είναι έτοιμη. Την στιγμή που αναρωτιέστετι είναι αυτό που σας συμβαίνει, την ίδια στιγμή υπάρχει η απάντηση. Κρατήστετη. Μην κατεβάσετε πάλι τη δόνησή σας. Δεν χρειάζεται να ξαναμπείτε στο τούνελκαι στα έγκατα της ύπαρξης.

Φίλτατοι, η πρόθεσή μας σήμερα είναι να σας ζητήσουμε να κρατήσετε την ενέργειά σας στοχώρο όπου είσαστε ισορροπημένοι.Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπείτε στον πειρασμό ν' αναζητήσετε σε βάθος τις αιτίες. Θ' αντισταθείτε την επόμενη φορά. Σας ζητάμε ν' αντισταθείτε σ' αυτήτην τάση που κοντεύει να γίνει δεύτερη φύση σας. Δεν είναι τα πάντα τόσοβαθιά κρυμμένα. Δεν είναι τα πάντα τόσο βαθιά και σκοτεινά. Οι απαντήσειςείναι πια εύκολες για σας. Έχετε δουλέψει τόσο πολύ μέσα στη συνειδητότητά σας.Έχετε δει τόσο πολλά κομμάτια από το δύσκολο μέρος του εαυτού σας, εκείνο τομέρος που δεν σας είναι εύκολο να αγαπήσετε απεριόριστα και χωρίς όρους. Τα'χετε δει όλα αυτά.

Αγαπητοί φίλοι, είναι η ώρα για να τα αγαπήσετε. Είναι η ώρα να εγκαταλείψετε τησυνήθεια του εξονυχιστικού ελέγχου και της ατέλειωτης ενδοσκόπησης. Νιώστεαυτά τα λόγια που ακούτε αυτή την ώρα από εμάς και νιώστε αν αντηχούν μέσα σαςτην αλήθεια. Η ύπαρξή σας θα σας απαντήσει, θα ξέρετε αν αυτό είναι αλήθεια.

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα είναι μια μέρα για να θυμόσαστε ότι αφήσατε κάτι από το παρελθόνπίσω. Αφήστε την ατελείωτη ενδοσκόπηση.Εμπιστευθείτε την αμεσότητα της απάντησης που δίνει η δική σας η ύπαρξη, χωρίς να βυθίζεστε συνέχεια μέσα στα βάθη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό τώρα για σας. Είναιπολύ σημαντικό γι' αυτό τον κύκλο. Γιατί μ' αυτό τον τρόπο αυτός ο κύκλος, οκαθένας σας στους δικούς του κύκλους που ανοίγει, θα κρατήσει την ενέργεια μέσασε μία ισορροπία. Θα μπορέσετε να συμπονέσετε και εκείνους οι οποίοι θα έρθουνκοντά σας, οι οποίοι θα σας ζητήσουν να τους μιλήσετε. Θα τους μιλήσετε χωρίςνα κατέβετε στο βάθος. Έτσι θα μπορέσετε να βοηθήσετε εκείνους ν' ανέβουν απότο βάθος στο οποίο θα βρίσκονται στην ισορροπία.

Δεν θα είναι τόσο απαραίτητο για όλους τους επόμενους να κάνουν αυτή τηνενδοσκόπηση τόσο βαθιά. Και πρέπει να χαίρεστε γι' αυτό. Εσείς την κάνατε γιατίανήκετε στην ομάδα που λέγεται «Πρόθυμοι». Εσείς είχατε αποφασίσει ότιπρώτοι θα μπαίνατε, θα κάνατε την ενδοσκόπησή σας, θα βλέπατε όλα τα μέρη τηςσυνειδητότητάς σας, τα όμορφα αλλά και τα άσχημα -κυρίως τα δεύτερα, στα οποίαέχετε αδυναμία- και μετά αυτή τη γνώση και την ισορροπία που θα αποκτούσατεμέσα από την αφομοίωση των δύο τάσεων θα μπορούσατε να τη μεταφέρετε στουςεπόμενους, χωρίς να χρειαστεί εκείνοι να κάνουν όλη αυτή τη διαδρομή.

Αγαπητοί φίλοι, χειροκροτήστε για το μεγαλείο της ύπαρξής σας. Πιστεύετε ότι είσαστε αλαζονικοί, πιστεύετε ότι είσαστε ανταγωνιστικοί, πιστεύετε πολλοί ότι είσαστεζηλιάρηδες και ζηλόφθονοι. Αγαπητοί φίλοι, αγαπήστε αυτό που είστε.Αγαπήστε αυτό που είστε. Αγαπήστε αυτό που είστε. Όταν έρχεται η ώρα και ότανβρίσκεται ο άνθρωπος δίπλα σας, μία άλλη οντότητα για να σας ζητήσει βοήθεια,τότε ξεχνάτε τον ανταγωνισμό, ξεχνάτε τη ζήλια. Τότε το μόνο που υπάρχει καικαίει μέσα σας είναι ο πόθος να βοηθήσετε, να κάνετε τη διαδρομή του εύκολη.

Δεν στεκόσαστε, όμως, σ' αυτό. Δεν στεκόσαστε στο μεγαλείο της οντότητάς σας. Ητάση σας είναι συνέχεια να σας επιπλήττετε. Δείτε, λοιπόν, την αλήθεια : τηνώρα της κρίσης και την ώρα της επιλογής διαλέγετε τη βοήθεια, γνωρίζονταςότι βοηθάτε κάποιον άλλο να κάνει τη διαδρομή πολύ πιο γρήγορα, πολύ πιοσύντομα, με πολύ λιγότερο πόνο. Αγαπητοί φίλοι, σας τιμούμε. Σας τιμούμε για το μεγαλείο το οποίο φέρετε μέσα στα σώματά σας. Για τη δύναμή σας ναξεπερνάτε τα μέρη του εγώ και της ταυτότητας. Για τη δύναμή σας να κάνετε πραγματικότητατο φως μέσα στην ύπαρξή σας. Για τη δύναμή σας να φέρνετε την αγάπη μέσα στηνκαθημερινότητα και στις καθημερινές προκλήσεις.

Αγαπητοί μας φίλοι, τα νέα είναι πάρα πολύ όμορφα, τα νέα είναι καλά. Είπαμε σήμερα νασας πούμε καλά νέα για ν' αντισταθμίσουμε τα νέα του Μέτατρον. Θα του κάνουμεαντιπερισπασμό σήμερα. Καθώς είναι σημαντικές οι πληροφορίες τις οποίεςμετέφερε μέσα από τον πολυαγαπημένο μας συνεργάτη του. Είναι πολύ σημαντικό ναδείτε ότι υπάρχουν πάντα δύο όψεις. Σήμερα, λοιπόν, οι επτά πρωταρχικές ενέργειεςαυτού του πλανήτη -σας είπαμε ότι είμαστε πολύ αρχαίοι- είναι κοντά σας για νασας δείξουν την άλλη όψη.

Χρειάζεται η δική σας αποφασιστικότητα και η δική σας ενεργοποίηση για το αν θέλετε ν' αφήσετετα μέρη αυτά για τα οποία μιλήσαμε και να προχωρήσετε μπροστά. Θυμηθείτε ότι τοζητούμενο είναι όχι να συμπάσχετε κατεβαίνοντας στη διττότητα. Και είναισχηματικό το «κατεβαίνοντας», προκειμένου να αντιληφθείτε αυτό που εννοούμε.Είναι σημαντικό να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε και να υποδείξετε μ' έναντρόπο που διατηρείτε την ισορροπία της ενότητας μέσα σας. Αυτό δεν σας κάνει,φίλοι μας, ούτε άπονους ούτε ασυναίσθητους. Αυτό σας κάνει πολύ πιο ευαίσθητουςκαι πολύ πιο συνειδητούς. Γιατί δεν θα είναι ουσιαστικό όφελος για κανέναναπό τους ανθρώπους οι οποίοι θα 'ρθουν γύρω σας και κοντά σας για να σαςζητήσουν υποστήριξη απλώς να μπείτε κι εσείς μέσα στον πόνο, άρα να μπείτεμέσα στη διττότητα. Πώς θα βρει εκείνος, ο τρίτος, το δρόμο και την ισορροπίααν εσείς που έχετε το δυναμικό για να τη φέρετε την εγκαταλείψετε;

Φίλοι μας, η ισορροπία είναι ο χώρος που βρίσκεται πάνω από τη διττότητα καιταυτόχρονα ζει απόλυτα μέσα σ' αυτήν. Αυτό είναι να μεταφέρετε και αυτό είναι ναδείξετε για να βοηθήσετε. Μην μπείτε στον πειρασμό της γλύκας των δραματικών συναισθημάτων. Γιατί έχετε αυτή την τάση. Σας αρέσει σε ένα βαθμό αυτό τοδράμα, το δραματικό συναίσθημα. Είναι μία συνήθεια, αγαπητοί φίλοι. Έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια και ζωές να βρισκόσαστε ο ένας με τον άλλο και να συμπονάτε - γιατην ακρίβεια, όμως, να πονάτε. Γιατί δεν ήταν απλώς συμπόνια, ήταν πόνος. Έχετεσυνηθίσει, λοιπόν, να έχετε να πείτε πολλά όταν έχετε να μοιραστείτε δραματικάνέα. Δεν έχετε συνηθίσει ακόμα να βρισκόσαστε κοντά για να μοιραστείτε καλάνέα, να γελάσετε, να πείτε τα καλά πράγματα. Δείτε πώς σε όλη σας τη ζωή οπόνος, η ένταση, σας έφερναν κοντά. Οι αρρώστιες, τα ατυχήματα, σας έκαναν ναπλησιάζετε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι μία μνήμη που υπάρχει μέσα σας,την οποία χρειάζεται συνειδητά να αφήσετε.

Ας επιτρέψετε ο λόγος που θα σας φέρνει κοντά να μην είναι πια το δράμα και τοσυναίσθημα. Ας επιτρέψετε ο λόγος που θα σας φέρει κοντά να είναι ναμοιραστείτε χαρά, να μοιραστείτε αισιοδοξία, να μοιραστείτε ισορροπία. Αςεπιτρέψετε, αγαπητοί φίλοι, να μην είναι αυτοί οι λόγοι που θα σας φέρουν κοντάκαι με ανθρώπους που θα σας χρειαστούν, με άλλες οντότητες που αναζητούν τοφως. Ας επιτρέψετε συνειδητά να σταθείτε στο χώρο της ισορροπίας. Να μημοιραστείτε πόνο, να μη μοιραστείτε οδύνη, να μη μοιραστείτε απόγνωση. Νασυμμεριστείτε, να κατανοήσετε, να νιώσετε και να σταθείτε στο χώρο τηςισορροπίας. Να δείξετε μ' αυτό τον τρόπο ότι υπάρχει η δυνατότητα κάποιοςνα νιώθει, να συναισθάνεται, ν' αντιλαμβάνεται, και ταυτόχρονα να έχειισορροπία. Να μη γίνεται ένα με το δράμα, να μη γίνεται ένα με την απόγνωση.

Αγαπητοί μας φίλοι, τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες προσπάθειες.Τα καλά νέα είναι ότι είσαστε έτοιμοι. Τα καλά νέα είναι ότι, για άλλη μιαφορά, εξαρτάται από εσάς. Ή μήπως είναι κακά νέα; (Λένε κάποιοι). Για άλλη μιαφορά, αγαπητοί φίλοι, εξαρτάται από εσάς. Εσείς θα διαχειριστείτε τον τρόπο μετον οποίο θα εφαρμόσετε ή όχι αυτά τα οποία ακούτε. Για άλλη μια φορά θαεξαρτηθεί από τη δική σας απόφαση. Τι θα διαλέξετε, πώς θα προχωρήσετε; Κανέναςδεν το ξέρει. Και ξέρουμε ότι αυτό, το τρίτο βήμα, απ' τη μια είναι πάρα πολύεύκολο, απ' την άλλη θα έχει κι αυτό κάποιες μικρές δυσκολίες.

Γιατί ο πειρασμός θα είναι να μην αναλάβετε αυτή τη δύναμη, να μην αναλάβετε αυτή τηναπόφαση.Υπάρχουν πολλές ζωές και πολλές μνήμες που ζητούσατε από άλλους ν' αποφασίσουν για σας, που ζητούσατε από άλλους να πάρουν τις πρωτοβουλίες, που ζητούσατε ναείστε προστατευμένοι και καλυμμένοι αφήνοντας την ευθύνη σε κάποιους άλλους.Όπως έχουν υπάρξει και ζωές στις οποίες εσείς είχατε την ευθύνη, εσείς είχατετην πρωτοβουλία.

Και τώρα έρχεται εκείνο το σημείο, το κλείσιμο στο χρόνο, όπου καλείστε νααποφασίσετε εάν θ' αναλάβετε οι ίδιοι τη δύναμη της οντότητάς σας, εάν θ'αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία, εάν θα ορίσετε εσείς τη δική σας οντότητα. Οιαποφάσεις είναι πάντα ένα σημείο που για τους περισσότερους ανθρώπους είναιδύσκολο, καθώς φοβόσαστε. Υπάρχουν πολλές μνήμες από αποφάσεις που έχετε πάρειγια άλλα πράγματα, σ' αυτή τη ζωή αλλά και σε άλλες, οι οποίες σας τρομάζουν. Σαςτρομάζει η δύναμη που μπορεί να έχει η απόφαση. Σας τρομάζει ηδημιουργία την οποία μπορεί να προκαλέσει μία απόφαση.

Όμως, αγαπητοί φίλοι, ακόμα και γι' αυτό είσαστε έτοιμοι. Όλη η διαδρομή που έχετεκάνει μέχρι σήμερα και μέχρι τώρα σας προετοίμαζε γι' αυτό. Σας προετοίμαζε γιατην ώρα στο χρόνο που θα ήταν κατάλληλο συνειδητά ν' αναλάβετε αυτή την ευθύνη.Όσο και αν σας τρομάζει, κάποιους από εσάς, όσο και αν σας φοβίζει, δενυπάρχει μεγαλύτερος φόβος για μία οντότητα απ' τον φόβο του να την διευθύνεικάποια άλλη.

Και σας λέμε αυτή την ώρα με απόλυτη ειλικρίνεια ότι καμία οντότητα δεν εκχωρεί τηδύναμή της σε καμία άλλη. Καμία οντότητα δεν θέλει να διευθύνει καμία άλλη, εάν πραγματικά μεταφέρουν τη δόνηση του ενός. Καμία οντότητα. Καμία οντότητα δεν θαυπηρετούσε ή εξυπηρετούσε μία άλλη οντότητα κατευθύνοντάς την. Γιατί τότε δενθα μετέφερε τη δύναμη του ενός, τη δύναμη της πηγής.

Η δύναμη της πηγής είναι αυτή η οποία σας βάζει τα δύσκολα μαθήματα μέχρι τώρα, γιατί σας καλεί να περάσετε πέρα από το όριο που είναι βολικό, πέρα από το όριο που είναι γνώριμο.Σας καλεί να πάρετε αποφάσεις και επιλογές που θα είναι δικές σας. Σας καλείνα μην εμπιστευθείτε ό,τι είναι δοσμένο. Σας καλεί να αναρωτηθείτε για τα πάντα.Η ίδια σας η οντότητα δεν θα 'θελε κανέναν να την καθοδηγήσει. Εμπιστευθείτετην.

Είσαστε μεγαλειώδη πλάσματα, έχετε όλη τη σοφία αυτού του Σύμπαντος μέσα σας και άλλαγια τα οποία δεν είναι τώρα ο κατάλληλος χρόνος να σας πούμε. Άλλα τα οποίαπάνε πέρα από τα όρια αυτού του Σύμπαντος, σ' έναν κόσμο που αποτελείται απόδώδεκα Σύμπαντα. Μας αρέσει να σας γαργαλάμε την περιέργεια που υπάρχει στομυαλό σας.

Αγαπητοί φίλοι, θυμόσαστε πολλά πράγματα. Θυμόσαστε ότι υπάρχει ένας τεράστιος κόσμοςαπό δώδεκα Σύμπαντα. Θυμόσαστε ότι τώρα κατοικείτε σε ένα από αυτά, με διάφορεςμορφές σε διάφορα μέρη.

Αγαπητοί φίλοι, είσαστε αιώνιοι. Αγαπητοί φίλοι, είσαστε παντού. Είσαστε τα μέρη της πηγής που έκαναν ένα ταξίδι χωρίς να έχουν φύγει ποτέ πραγματικά απ' την πηγή. Απίστευτο;Και όμως, αυτή είναι η αλήθεια. Ένα μέρος σας πάντα είναι στην πηγή, αυτό με τοοποίο συνδέεστε όταν κάνετε τη στήλη του φωτός. Ένα μέρος σας ανήκει πάντα στοόλον, ανήκει πάντα στο ένα. Πολλά άλλα μέρη σας βρίσκονται σε πολλά άλλασημεία.

Αγαπητοί φίλοι, είσαστε ελεύθεροι. Κανένας δεν σας κρατάει δέσμιους. Έχετε την ενότητα βαθιά εντυπωμένη μέσα στα κύτταρά σας, αφού αυτή είναι η πηγή απ' την οποία γεννηθήκατε, αφού είναι η πηγή απ' την οποία πήρατε μορφή. Μέσα απ' τη δύναμή της πήρατε τημορφή. Θυμηθείτε. Θυμηθείτε έτσι ώστε να διευκολύνετε εσείς οι ίδιοι αυτή τηναπελευθέρωση. Θυμηθείτε ότι υπάρχει μία ισορροπία μέσα στην αγάπη όπου δεναπεμπολείτε τη δύναμή της.

Αγαπητοί φίλοι, από δω και πέρα δεν σας είναι χρήσιμο να διώχνετε την απόφαση από το δικόσας πεδίο. Σας είναι χρήσιμο να υποστηρίξετε τη λήψη των αποφάσεων από το δικόσας τον εαυτό. Εμπιστευθείτε την ύπαρξή σας. Εμπιστευθείτε τη συνειδητότητάσας. Μη φοβόσαστε ότι θα κάνετε λάθος. Αφήστε αυτό το ενδεχόμενο πέρα από τοπεδίο σας. Απελευθερώστε το. Είναι μόνο ένα κόλπο της διττότητας. Θυμηθείτε.Θυμηθείτε πως έχετε όλη τη σοφία και τη δύναμη μέσα στην οντότητά σας.

Θυμηθείτε ότι η αγάπη είναι δύναμη, η αγάπη είναι ισορροπία. Είναι δύναμη ακόμα και ότανπονέσετε κάποια στιγμή κάποιον άλλο, προκειμένου να μεταφέρετε πραγματικήαγάπη. Όταν, αγαπητοί φίλοι, απεμπολείτε τη δική σας ισορροπία για νασυμπάσχετε με κάποιον άλλο, αφήνετε τη δύναμή σας, άρα αφήνετε ένα μέρος τηςαγάπης σας. Η πραγματική αγάπη, φίλοι μας, δεν απεμπολεί την ισορροπία. Ηπραγματική αγάπη έχει τη δύναμη να σταθεί όρθια. Έχει τη δύναμη να είναιδιαφορετική, να προεξέχει, κάποιες φορές να μη βολεύει, προκειμένου να είναιαληθινή« να μη συμβιβάζει,προκειμένου να είναι αληθινή και ακέραιη.

Ότανεσείς δεν απεμπολείτε τη δύναμή σας αφήνοντας σε άλλους τις αποφάσεις σας, όταν δεν απεμπολείτε τη δύναμή σας για να γίνετε αρεστοί σ' ένα παιχνίδι διττότηταςπου έχει δράμα, τότε μπορείτε πραγματικά να μεταφέρετε στο ακέραιο όλη τηναγάπη που έχει η οντότητά σας. Μπορείτε να τη μεταφέρετε μ' έναν τρόπο πουπραγματικά κι αληθινά να υποστηρίξει, που πραγματικά κι αληθινά να επικοινωνήσει,που πραγματικά κι αληθινά να δώσει αφορμή, κίνητρο, σ' αυτόν που είναι δίπλασας να κάνει ένα άλμα στη συνειδητότητά του. Εάν εσείς δεν κρατάτε τη δικήσας συνειδητότητα απόλυτα μέσα σας και σε ισορροπία, δεν μπορείτε να βοηθήσετεκανέναν να κάνει ένα τέτοιο άλμα στη συνειδητότητα.

Αγαπητοί φίλοι, όλοι όσοι έζησαν πάνω σ' αυτό τον πλανήτη, όλοι όσοι ήρθαν φωτισμένοι ήφωτίστηκαν μετά την άφιξή τους δεν βόλεψαν κανέναν. Δεν κατέβηκαν να ζήσουν τοδράμα. Στάθηκαν σ' ένα χώρο διαφορετικό, προκαλώντας σας ν' αναρωτηθείτε πού στέκονται.Αγαπητοί φίλοι, φέρτε τις εικόνες απ' όλους αυτούς ή όποιον για τον καθένα σαςείχε αυτή τη φώτιση. Και δείτε αυτό το οποίο περιγράφουμε. Δείτε πως η δύναμηκαι η αγάπη κρατιούνται στη δόνησή τους. Kαι αυτό δημιουργεί τονπόθο αλλά και το πάθος σ' αυτούς που είναι γύρω, που κάποτε ήταν μαθητές, νακάνουν άλματα μέσα στη συνειδητότητά τους, προκειμένου να σταθούν στον ίδιοχώρο με τον δάσκαλο.

Αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχουν μυστικά και δεν υπάρχουν κόλπα. Αρκεί οι ίδιοι να δείτε, ναθυμηθείτε. Έχετε ζήσει τις αλήθειες για τις οποίες σας μιλάμε. Δείτε τι είναιτο επόμενο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να σταθείτε στη θέση εκείνων πουείχατε θεωρήσει Δασκάλους. Το επόμενο βήμα είναι να κρατήσετε σταθεράτην ενέργεια, όπως την κράταγαν κι εκείνοι. Όχι όμως όντας ένας μέσα σεχιλιάδες, όπως ήταν εκείνοι, αλλά όντας όλοι εσείς μέσα στους υπόλοιπους. Μ'αυτό τον τρόπο δίνετε τη δυνατότητα σε ασύλληπτα μεγαλύτερες ποσότητεςοντοτήτων να αναρωτηθούν. Να δημιουργηθεί και να γεννηθεί μέσα τους ο πόθος καιτο πάθος. Να βρουν αυτή τη γαλήνη, να βρουν το χώρο του ενός, να βρουν τηφώτιση.

Μόνο αν εσείς κρατηθείτε σ' αυτό το χώρο, θα μπορέσουν χιλιάδες άλλες οντότητες ναπάρουν αυτή την ενέργεια και άρα ν' ανταποκριθούν με όποιον τρόπο η καθεμία θαθεωρήσει κατάλληλο. Αγαπητοί φίλοι, ακόμα και ο φόβος να πάρετε αποφάσεις είναιένας φόβος-φάντασμα. Γιατί μόλις αρχίσετε να το κάνετε, θα δείτε -ως διαμαγείας, θα έλεγε κάποιος- τα πάντα να καταρρέουν γύρω από τους φόβους. Θαδείτε ότι δεν ήταν τίποτα τρομερό ούτε τρομακτικό - χρειαζόταν μόνο το θάρροςνα το ξεκινήσετε. Όπως ακριβώς έγινε στην αρχή αυτής της επικοινωνίας με τηνπρόθεσή σας ν' αφομοιώσετε τους βαθύτερους φόβους σας. Μπορεί να φάνταζαντεράστιοι, μπορεί να υποψιαζόσασταν ότι ήταν χιλιάδες, μετά από λίγη ώρα μάθατεότι ήταν ελάχιστοι. Αλλά, δεν ήταν κατάλληλο να το ξέρετε από πριν. Για άλλημία φορά ήταν η δική σας ελεύθερη βούληση. Για άλλη μία φορά καλέσατε τη δικήσας οντότητα ν' αποφασίσει, καλέσατε το δικό σας εαυτό. Δεν το κάναμε εμείς γιασας, το κάνατε οι ίδιοι.

Φίλτατοι κι αγαπημένοι, είναι η ώρα να πούμε μερικά πράγματα για το δικό σας γεωγραφικόχώρο, καθώς όλο το στριφογυρνάτε το ζήτημα και όλο μας ακουμπάτε για να σαςπούμε περισσότερα πράγματα. Αγαπητοί φίλοι, πριν από λίγο καιρό σας είχαμεμιλήσει για ένα χώρο φωτός ο οποίος υπάρχει πάνω από το χώρο που τον καλείτεΔελφούς. Σας είχαμε μεταφέρει τις πληροφορίες που αφορούσαν έναν ενεργειακόσχεδιασμό ο οποίος βρίσκεται πάνω απ' αυτό το χώρο. Κάποιοι από εσάς ήδη πήγανεκεί να νιώσουν την ενέργεια. Σήμερα θέλουμε να πούμε μερικά πράγματα παραπάνωγι' αυτό. Αυτός ο χώρος, αγαπητοί φίλοι, που τον ονομάζετε ο χώρος των Δελφών,αποτελεί μια πύλη. Υπάρχει μία πύλη μέσα σ' αυτόν, η οποία βρίσκεται σε μίαδιαδικασία γείωσης. Και οι βροχές μάς βοηθάνε, το ίδιο και τα χιόνια. Αυτός οενεργειακός σχεδιασμός αποτελεί μία πύλη μέσα από την οποία έρχονται ενέργειεςαπό αυτό το Σύμπαν για να υποστηρίξουν για άλλη μία φορά όλη αυτή την εργασίαπου κάνει η συνειδητότητά σας. Αυτός ο χώρος για αρκετές χιλιετίες ήταν ανενεργός.Ουσιαστικά, δεν ήταν συνδεδεμένος με τον υλικό του χώρο. Είναι τώρα λίγοςκαιρός, κάποιοι μήνες, ξεκινώντας περίπου από τα τέλη του Σεπτεμβρίου που πέρασεσε σας, όπου αυτός ο χώρος άρχισε σιγά-σιγά κι αργά-αργά να έρχεται πιο κοντάμέσα στη δική σας πραγματικότητα. Και αυτά είναι πολύ ωραία νέα.

Γιατί όλοι αυτοί οι οποίοι βρίσκονται, όλες οι οντότητες οι οποίες βρίσκονται μέσα σ'αυτό το χώρο, έχουν σαν προορισμό τους, πρόθεσή τους, να υποστηρίξουν τηνενέργεια της ενότητας να ξαναγειωθεί στο χώρο που κάποτε υπήρξε. Ο χώρος τωνΔελφών για πάρα πολλές περιόδους μέσα στην ανθρώπινη ιστορία έχει υπάρξει έναςχώρος γείωσης της ενέργειας του ενός. Παράλληλα, για κάποιες άλλες περιόδους,έχει υπάρξει ένας χώρος μέσα από τον οποίο δούλεψε η διττότητα. Αυτή τη φοράκαι αυτή την περίοδο, αυτή η προσέγγιση αυτού του ενεργειακού σχεδιασμούμεταφέρει μαζί της τη δόνηση του ενός.

Αγαπητοί φίλοι, είναι πολύ σημαντικό αυτό που ακούτε αυτή την ώρα. Γιατί, όπως έχετεακούσει, ο χώρος των Δελφών είναι ένας χώρος ο οποίος αντανακλά, αφορά,εκπροσωπεί, το χώρο των σωμάτων σας που είναι ο ομφαλός. Αλλά, όπως ξέρετε, οομφαλός υπάρχει σ' όλους τους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο στους Έλληνες, δενείναι μόνο σ' εσάς. Αυτός, λοιπόν, ο χώρος ο οποίος ονομάζεται Δελφοί είναι ένασημείο στο οποίο οι ενέργειες από τους ανώτερους εαυτούς σας μεταφέρονται μέσαστην υλική σας υπόσταση. Είναι ένα σημείο στο πλέγμα στο οποίο δένουν.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας είπαμε ότι είναι σημαντικά αυτά πουακούτε. Αγαπητοί φίλοι, θυμηθείτε. Αφήστε τη συνειδητότητά σας να περιπλανηθείπάνω από αυτό το χώρο. Θυμηθείτε. Εκείνος ο χώρος σε πάρα πολλές περιόδουςγείωσε την ενότητα γι' αυτό τον πλανήτη. Θυμηθείτε εκείνες τις εποχές. Αυτή τηφορά έρχεται για άλλη μία φορά να το κάνει. Πλάσματα του φωτός, φίλοι σας καιγνωστοί σας, είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι ήταν ποτέ άλλοτε. Πάρα πολύ κοντά.Μέρη της οικογένειάς σας που τα αναζητείτε και τα ψάχνετε είναι πάρα πολύκοντά.

Αυτός ο χώρος δεν έχει γειωθεί ακόμα. Αλλά, αγαπητοί φίλοι, για φανταστείτε. Τι θασυμβεί όταν γειώσετε αυτό το χώρο; Εάν οι ενέργειες των ανώτερων εαυτώνγειωθούν πάνω σ' αυτό τον πλανήτη πλήρως, τι θα συμβεί; Α, όχι, δεν πρόκειταινα σας το πούμε. Υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία εσείς θα γεμίσετε τα κενά. Τώρα,όμως, είναι κατάλληλο ν' ακούσετε τη συνέχεια. Αυτός ο χώρος έφερε βαθιά μέσατου τη διττότητα. Ο ίδιος χώρος για τον οποίο μιλάμε. Υπάρχουν έντονεςενέργειες διττότητας μέσα σ' αυτό το χώρο. Και όχι, ο τρόπος δεν είναι να τιςδιώξετε. Ο τρόπος δεν είναι να τις εκδιώξετε. Ο τρόπος είναι να τιςαγκαλιάσετε, να τις αφομοιώσετε, να τις δεχτείτε, αφού όλες αυτές εξυπηρέτησανόλη αυτή την εξερεύνηση της συνειδητότητας πάνω σ' αυτό τον πλανήτη. Μόνοεάν συνειδητά αφομοιώσετε την αλήθεια αυτού που λέτε σκοτεινή ενέργεια, εάν δείτετη χρησιμότητά της, το έργο το οποίο επιτελεί, θα μπορέσει αυτός ο ενεργειακόςσχηματισμός, η ενεργειακή πύλη, να γειωθεί πάνω σ' αυτό τον πλανήτη.

Και, φίλοι μας, δεν είναι τυχαίο ότι κατοικείτε εδώ. Δεν είναι τυχαίο ότι ζητάτε ναμείνετε εδώ. Ερχόσαστε σ' αυτό το χώρο που ονομάζεται Ελλάδα γιατί αυτός οχώρος έχει πολύ μεγάλο δυναμικό. Ερχόσαστε με αγάπη για όλη την ανθρωπότητα.Ερχόσαστε με αγάπη για ό,τι υπάρχει. Ερχόσαστε γιατί εδώ ξέρετε ότι είναι οχώρος που πραγματικά λατρεύετε, που αγαπάτε. Είναι ο χώρος που είναι σημαντικόςγια την ψυχή σας και για το πνεύμα σας. Οι περισσότεροι έχετε ζήσει πολλέςζωές, πολλές περιόδους, σ' εκείνο το χώρο. Γνωρίζετε την ενέργεια εκείνου τουχώρου. Είσαστε εξοικειωμένοι με τις ενέργειες εκείνου του χώρου. Μόνο μέσα απότο δικό σας άνοιγμα στη συνειδητότητα, μόνο μέσα από την επιλογή σας να αφομοιώσετετις δύο όψεις του ενός νομίσματος, να ενώσετε τη διττότητα μέσα σας, θαμπορέσετε να ολοκληρώσετε τον κύκλο της γείωσης αυτής της πύλης. Και αυτόςείναι ένας απ' τους λόγους για τους οποίους αποφασίσατε να ενσαρκωθείτε πάνω σ'αυτό το γεωγραφικό χώρο.

Σε κάποια επικοινωνία που έχει γίνει με το φίλο μας, Κρύων, στην Κρήτη, ο Κρύωνσάς ανέφερε ότι η Κρήτη υποστηρίζει το τόξο του χρόνου, οι Δελφοί υποστηρίζουντο τόξο του χώρου και η Σαμοθράκη υποστηρίζει το τρίτο τόξο, της ένωσης τωνδύο. Αγαπητοί φίλοι, θυμηθείτε, θυμηθείτε. Ο πιο εύκολος τρόπος για ναθυμηθείτε είναι να νιώσετε και να εμπιστευθείτε την αίσθησή σας. Είναι ν' αποφασίσετεποια είναι η επιλογή σας και πώς θέλετε να κινηθείτε, χωρίς πολλούς ενδοιασμούς.

Αγαπητοί φίλοι, τα πράγματα είναι απλά, η ενθύμηση είναι απλή. Αρκεί ν' αφήσετε παλιέςσυνήθειες, παλιούς τρόπους, να φύγουν. Τώρα είναι η ώρα. Αφήστε. Μέσα σ' εκείνοτο χώρο (ενεργειακό σχέδιο Δελφών) ο οποίος σας περιγράφηκε την προηγούμενηφορά, υπάρχουν πολλά επίπεδα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές δονήσεις. Σκοπός τουσυνόλου τους είναι να αφυπνιστεί πλήρως και να γειωθεί πλήρως η συνειδητότητατου ενός πάνω σ' αυτό τον πλανήτη. Στο πρώτο επίπεδο θα συναντήσετε αυτό τοοποίο τώρα κάνετε. Θα συναντήσετε ένα χώρο που θα σας καλέσει να τοποθετηθείτεαπέναντι στη διττότητα. Στον πρώτο χώρο είναι ο χώρος όπου οι φίλοι σας, οιοντότητες από την πλευρά που βρισκόμαστε εμείς, θα σας καλέσουν να αποφασίσετεμε τη συνειδητότητά σας το πού θα σταθείτε. Απέναντι σε δύο τάσεις: απέναντιστο φόβο και απέναντι στην αγάπη. Απέναντι στο να απεμπολήσετε τη δύναμή σαςγια να την αναλάβει κάποιος άλλος ή για ν' αναλάβετε οι ίδιοι τη δύναμή σας.Και το λέμε αυτό γιατί μπορεί να επισκεφθείτε αυτό το χώρο.

Ένα μέρος της προετοιμασίας που γινόταν για τη διαδικασία της ανάληψης αφορούσε τηνενεργειακή σας προετοιμασία, προκειμένου να μπορεί ο καθένας σας όποτε τοεπιθυμεί να συνδεθεί μ' αυτό τον κρυστάλλινο ενεργειακό σχηματισμό. Τον λέμεκρυστάλλινο, ενώ δεν είναι στην ακρίβεια, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος όροςγια να τον αποδώσουμε. Ο καθένας σας έχει κάνει μία πορεία μέχρι τώρα παρέα μαςκαι έχει προετοιμάσει την ενέργειά του για να μπορεί να την ενώσει μ' εκείνο τοχώρο.

Γιατί, φίλοι μας, γελώντας θα σας πούμε για άλλη μία φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.Η δική σας διαδικασία για την ανάληψη, η δική σας προετοιμασία για να φέρετετην ηλεκτρική ενέργεια μέσα στα σώματά σας, η δική σας προετοιμασία για τηναπελευθέρωση φόβων, έφεραν εσάς εδώ όπου στέκεστε τώρα και την ενέργειά σαςεκεί όπου είναι κατάλληλο, προκειμένου να μπορέσει να συνδεθεί με αυτό τον ενεργειακόσχηματισμό, με αυτή την ενεργειακή πύλη.

Τις επόμενες φορές θα μιλήσουμε περισσότερο γι' αυτή την πύλη της συνειδητότητας κιαυτή την πύλη των ανώτερων εαυτών που βρίσκεται σ' εκείνο το χώρο. Θα μιλήσουμεκαι για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζεται με το τόξο του χρόνου καθώς και γιατον τρόπο με τον οποίο συνδέονται τα δύο μεταξύ τους.

Προς το παρόν, φίλοι μας, θα σας καλέσουμε να κάνει ο καθένας τη σύνδεσή του, όποτετο κρίνει κατάλληλο, με τον πρώτο χώρο μέσα σ' αυτό τον ενεργειακό σχηματισμό.Ο χώρος των Δελφών, ο χώρος του πρώτου επιπέδου, σας καλεί να αποφασίσετεσυνειδητά μέσα στην καθημερινότητά σας. Οι ίδιοι οι εαυτοί σας, η συλλογική σαςσυνειδητότητα, ξέρουν ότι τώρα είναι η ώρα και ότι είναι κατάλληλο. Τα εργαλείασας υπάρχουν. Η εμπιστοσύνη στην ύπαρξή σας υπάρχει. Χρειάζεται απλώς ν' αφήσετετα προσχήματα, να τολμήσετε. Αγαπητοί φίλοι, σας τιμούμε.

Και έτσι είναι.

Γιώργος: Για όσους δεν κατάλαβαν για ποιο χώρο μιλάμε, είναι ένας αιθερικός χώρος οοποίος υπάρχει στους Δελφούς και στον οποίο υπάρχουν διάφορα επίπεδα καιδιάφορες ενεργειακές δυνατότητες να μπείτε μέσα.


© 2002 Χαριτίνη Χριστάκου