Ανιήλ


Αφήστε τον χρόνο να καταρρεύσει

31 Σεπτεμβρίου 2002

Εγώ Είμαι ο Ανιήλ, συνεργάτης για την ολοκλήρωση του κύκλου. Το ίδιο το όνομά μουμιλά για την ενέργειά μου. Είμαι η ενέργεια αυτής της κατάστασης που αποκαλείτεΑνάληψη ή Φώτιση. Είμαι δηλαδή η ενέργεια που οδηγεί στην Απελευθέρωση τουπνευματικού σας εαυτού από την υποταγή του στον υλικό του εαυτό. Στόχος αυτήςτης απελευθέρωσης είναι η δυνατότητα της συγκατοίκησης του πλήρους ελεύθερουπνεύματός σας με το πλήρες υγιές σας σώμα. Η ταυτότητα των λέξεων δεν είναισυμπτωματική. Είναι κυριολεκτική. Για την πλήρη ελευθερία του πνεύματός σαςχρειάζεται η πλήρης υγεία του υλικού σας φορέα. Είμαι η ενέργεια που από καιρόπεριμένατε... Για την οποία έχετε κλάψει και προσευχηθεί. Για την οποία έχετεοργιστεί και αγανακτήσει. Εγώ Είμαι.

Το όνομά μου έχει την δόνηση αυτής της ελευθερίας που συνιστά η Ανάληψη, δηλαδή ηγνώση μέσα σε κάθε κύτταρό σας της αλήθειας της ύπαρξής σας. Σας αγαπώ. Κάθεένας έχει συνεισφέρει στην διαμόρφωση και τη δημιουργία της ύπαρξής μου. Σαςείμαι ευγνώμων αφού είμαστε από κοινού οι δημιουργοί. Ανήκω στη σειρά τωνενεργειών που θεωρείτε «κύριες» δηλαδή στους Αρχαγγέλους. Ουσιαστικά ηδιαφοροποίηση αναφέρεται μόνο στην ειδική υπηρεσία που παρέχω.

Δεν έχω βρεθεί για μεγάλης διάρκειας διαστήματα στη Γη και επομένως δεν έχωεργαστεί όπως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ή ο Ραφαήλ, μαζί σας. Η ίδια η ειδικότητά μουκάλεσε για την παρουσία μου σε περιόδους όπου η ενέργεια της Γης βρισκόταν σεκαίρια σημεία-σταθμούς για την φώτιση. Σε συλλογικό επίπεδο, έχω εργαστεί μαζίσας σε τέσσερις διαφορετικές ιστορικές περιόδους μέχρι τώρα. Αυτή είναι ηπέμπτη. Σε ατομικό επίπεδο εργάζομαι με κάθε συγκεκριμένο άνθρωπο που πλησιάζειτο δυναμικό της φώτισης. Έτσι είμαι γνωστός/ή, από όλους!

Αυτή είναι η πρώτη συνειδητή επαφή με την ενέργειά μου που δημιουργείται σήμερα μετην Χαρά. Η επικοινωνός μου δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει αυτό τον ήχο πουεκφράζει την ενέργειά μου και μιλά από μόνος του για το σκοπό... όμως τώρα ήταν ηκατάλληλη ώρα για να δώσει προσοχή και να προχωρήσει συνειδητά στη διαδικασίατης Ελευθερίας.

Σας αγαπώ. Όλη η ύπαρξή μου ποθεί να νιώσετε την αγάπη εκείνη που ρέει μέσα στηναίσθηση της απόλυτης ελευθερίας, η οποία περιέχει όλη τη σοφία της ύπαρξης. Όληη συνειδητότητά μου είναι αφοσιωμένη στην υπηρεσία αυτού του σκοπού. Έρχομαιόταν η ενέργεια καλεί για την πλήρη κατάρριψη των πλασματικών αντανακλάσεων.Έρχομαι όταν η ενέργεια όπως εκπέμπετε από την Πηγή καλεί για την Ευκαιρία γιαΑφύπνιση. Πρόκειται ασφαλώς φίλοι για Ευκαιρία. Δεν είναι υποχρεωτική ηΑφύπνιση. Είναι μεγάλη όμως η χαρά που ρέει στην καρδιά του Δημιουργού για κάθεένα που χρησιμοποιεί αυτή την Ευκαιρία.

  Η δόνηση της ενέργειάς μου είναι δωδεκάτονη και αυτό σημαίνει ότι εκφράζεται μεμία συνέχεια ήχων τέτοια που έχει τη δυνατότητα πλήρους αφύπνισης σε συστήματαπου λειτουργούν με βάση το δώδεκα. Το πλήρες άκουσμα του ήχου μου έχει από μόνοτου επίδραση στην αφύπνιση των τόνων όλης της ηλιακής κλίμακας μέσα σας. Σαςαγαπώ. Θέλω να χορέψουμε μαζί στη γιορτή της ελευθερίας και της γαλήνης πουφέρνει η πλήρης αφύπνιση.

Τα βήματα που έχετε την Ευκαιρία να κάνετε, είναι πρακτικά βήματα που θα σαςκαλέσουν για σημαντικές αλλαγές. Εάν δεν είστε αποφασισμένοι για [εφαρμογή]αυτές τις αλλαγές, τότε παρακολουθήστε τις επικοινωνίες μου και αφήστε τις στονΚατάλληλο Χρόνο να γίνουν η δική σας πραγματικότητα. Υπάρχει όλη η αγάπη τουΧρόνου και του Κόσμου διαθέσιμη. Δεχθείτε τη!

Φίλοι, όσοι ποθείτε Τώρα την πλήρη Ελευθερία της ύπαρξής σας, ακολουθήστε με... ελάτεστη διαδρομή της Ουράνιας Συνάντησης με τον Εαυτό σας στη Γη. Ας γίνει.

Kαι έτσι ξεκινάμε... Ένα βήμα τη φορά... Εφαρμογή για Μεταμόρφωση.

Σε οποιοδήποτε από αυτά τα «βήματα» μπορεί να συμβεί αυτό που εύχεστε και στοοποίο προσδοκάτε... Πλήρης οπτική ... Πλήρης ενθύμηση... μην απογοητευτείτε εάν δενέρθει στο πρώτο ή στο τρίτο... θα συμβεί στον κατάλληλο χρόνο...

[ΣτΑ: Οι επικοινωνίες θα αποδώσουν σημαντικά σε όσους έχουν ήδη δουλέψει με τα μαθήματα του Τοβία - για την ενέργεια του Δημιουργού και τωνΕπτά / Πλειάδες, χωρίς αυτό όμως να είναι αποτρεπτικό για όσους αισθάνονται το κάλεσμααυτής της ενέργειας]

Εφαρμογή Πρώτη για την Ελευθερία:  «Αφήστε τον χρόνο να καταρρεύσει»

 Η εφαρμογή αυτή δεν σημαίνει να «χαθείτε» και να μηνξέρετε που βρίσκεστε ή ποιοι είστε. Η εφαρμογή αυτή δεν σημαίνει να μηνγνωρίζετε ποια μέρα είναι ή ποιο μήνα διανύετε.

Φίλοι, η εφαρμογή αυτή καλεί να σταθείτε πολύ καλά συνδεδεμένοι με την Ημέρα. Την κάθεημέρα. Με την Ώρα και το Λεπτό. Μέχρι τώρα θεωρείτε τον χρόνο δεδομένο να κυλάμε ένα «συγκεκριμένο» τρόπο. Με μία συγκεκριμένη και γνωστή ταχύτητα την οποίαμετράτε. Έχετε όλοι αντιληφθεί τα διαστήματα εκείνα του χρόνου όπου ο χρόνοςσας ξεγελά. Είτε κυλά γρηγορότερα, είτε κυλά πιο αργά. Καθορίζετε τιςλειτουργίες σας και τις προτεραιότητές σας ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο σας.Αλλάζετε το πρόγραμμα της ημέρας σας ανάλογα με το εάν περισσεύει χρόνος ή όχικαι φυσικά επιλέγετε να κάνετε εκείνα τα οποία θεωρείτε σημαντικά.

Αναρωτηθείτε: εάν δεν με πίεζε ο χρόνος, με ποια σειρά θα έκανα τα πράγματα; Κρατήστε ΑΥΤΗ τησειρά έστω και εάν τα «σημαντικά» δεν προλαβαίνουν να γίνουν. Αγνοήστε τοστοιχείο του χρόνου και της ώρας μέσα στην ημέρα σας. Αρχίστε να κινείστεελεύθερα. Χωρίς να υπολογίζετε και να αγωνιάτε και να κρίνετε τα ουσιώδη από ταεπουσιώδη.

Αναρωτηθείτε: ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζω τα «σημαντικά» από τα «ασήμαντα»;Σκέφτεστε ότι ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι σίγουρα πιο σημαντικό από το ναδιαθέσετε χρόνο σε μία εκτός προγράμματος συνάντηση. Σκέφτεστε ότι το ναχρονομετράτε το ραντεβού στο οποίο ήδη βρίσκεστε για να μην αργήσετε στοεπόμενο είναι ζωτικά σημαντικό. Σκέφτεστε ότι το να ψωνίσετε σήμερα είναιαπόλυτα απαραίτητο γιατί το έχετε προγραμματίσει μέσα στη ροή της βδομάδας σαςγια σήμερα.  

Αναρωτηθείτε: μέσα στη συγχρονικότητα της κάθε στιγμής, που ξέρετε πράγματι ότι είναι ποιοσημαντική εξελικτικά η επαγγελματική συνάντηση από την εκτός προγράμματοςσυνάντηση; Που ξέρετε όταν «βάζετε» την ταμπέλα της σημαντικότητας, τι πράγματιδιαλέγετε και τι «θυσιάζετε»; Που ξέρετε, φίλοι, τι θα ακολουθούσε το«ασήμαντο»; Πως είστε σίγουρο ότι κάτι «καλό» θα ακολουθήσει το «σημαντικό»;

Υπάρχει μέσα ψευδαίσθηση και παραπλάνηση μέσα σε αυτό. Με λογική αυθαιρεσία έχετεπειστεί για τα σημαντικά και «θυσιάζετε» τα ασήμαντα. Με λογική κρίση επιλέγετετην εξέλιξη της καθημερινής σας ζωής δηλαδή της Ζωής. Έτσι περιορίζετε τιςδυνατότητες και «δυσκολεύετε» την λειτουργία εκείνων των οδών που χωρίςαντίσταση και ταλαιπωρίες θα σας πάνε εκεί που θέλετε.

Θα πείτε, αυτό χρειάζεται Τεράστια Εμπιστοσύνη. Δεν σας ζητώ τίποτα λιγότερο.

Θα πείτε, αυτό θα φέρει Χάος στη ζωή μου. Δεν σας ζητώ τίποτα περισσότερο.

Φίλοι μου, δεχθείτε την κατάρρευση του μετρήσιμου χρόνου σας αγνοώντας τον ως προςτις επιλογές σας. Μπορεί στην αρχή να έλθει το χάος. Μπορεί στην αρχή νααλλάξουν όλα τα προγράμματα. Πείτε στους τρίτους τι ακριβώς συμβαίνει. Εξηγήστεπως αποφασίσατε να μην κυνηγάτε τον χρόνο και αυτό θα σας καλέσει για κάποιεςπροσαρμογές.

Διαμορφώστε ένα «πρόγραμμα» και χαλαρά και ευχάριστα ξεκινήστε την ημέρα σας με στόχο τηνυλοποίησή του χωρίς επιλογές άγχους. Ότι δεν χωρά, ας μην γίνει. Ότι δενβγαίνει να συμβεί, ας μην γίνει. Επιτρέψτε να κινηθείτε με αργό ρυθμό.

Σε αυτή την εφαρμογή αναζητάτε να βρείτε τον εσωτερικό σας ρυθμό. σε αυτή τηνεφαρμογή αναζητάτε να αισθανθείτε εκείνη την ταχύτητα στην οποία δεν θα χαθείτεσαν αυτοματοποιημένοι καταναλωτές και εργάτες στη ζωή. Αναζητάτε να βρείτε τονρυθμό της Δικής Σας Κίνησης. Αυτός ο ρυθμός είναι ο ρυθμός του πνεύματός σας.

Πάψτε να κοιτάτε τα ρολόγια σας. Πάψτε να αγωνιάτε για τη συνέχεια. Πάψτε νασκέφτεστε αυτά που κρίνετε σημαντικά για να κάνετε. ΖΕΙΣΤΕ τη στιγμή ήρεμοι σαννα μην υπάρχει μετρήσιμος χρόνος. Μην δέχεστε ασυλλόγιστα την απάτη τουμετρήσιμου χρόνου. Μην πέφτετε στην παγίδα του «χρόνου που δεν αρκεί». 

Άσκηση:φανταστείτε τον εαυτό σας μία συνηθισμένη ημέρα. Δείτε τον να κινείται όπως κάνετε συνήθωςκαι συνειδητοποιείστε πόσες στιγμές, ώρες, διαστήματα είστε «απόντες». Κινείστεμε κεκτημένη ταχύτητα γιατί «δεν γίνεται διαφορετικά».

Τώρα, φανταστείτε μία ημέρα όπου ξυπνάτε και αποφασίζετε να κινηθείτε χωρίς βιασύνηγια τίποτα. Έστω και αν αυτό σημαίνει να χάσετε το λεωφορείο, να μηνψωνίσετε για το σπίτι σας, να ακυρώσετε ένα ραντεβού. Φανταστείτε μία ημέραόπου κινείστε σαν να είστε ΕΣΕΙΣ ο άρχοντας της ζωής σας και του χρόνου. Όπουτίποτα δεν σας βιάζει. Όπου το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσετε την εσωτερικήσας γαλήνη. Δείτε τον εαυτό σας να κινείτε χωρίς καμία βιασύνη όλη την ημέρα.Πλένετε τα δόντια σας απολαμβάνοντας τη στιγμή χωρίς βιασύνη. Τρώτε το πρωινόσας με ησυχία. Μαγειρεύετε, μιλάτε και δεν «σας κυνηγά το ρολόι». Υπάρχειδιαφορά;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ; Αυτό είναι που χάνετε παίζοντας την απάτη του μετρήσιμου χρόνου. Αυτή την γνώση και αυτή την απάντηση προσπερνάτε υποκύπτοντας στην ταχύτητα που έχετεδεχθεί ως πραγματικότητά σας.

Εφαρμογή Πρώτη: Αφήστε τον χρόνο να καταρρεύσει ώστε να γίνετε Κύριοι της Ζωής σας. Λειτουργώντας πέρα από το γνώμονα του χρόνου του ρολογιού σας, επιτρέπετε να συχρονιστείτε μετη σοφία του πνεύματός σας. Επιτρέπετε να «ακούσετε» όλα εκείνα που δενμπορείτε να ακούσετε όταν τρέχετε και αγωνιάτε. Επιτρέπετε να συμβούν όλαεκείνα που με άμεση αποτελεσματικότητα θα σας τοποθετούσαν σε μία τελείωςδιαφορετική σειρά γεγονότων και αποτελεσμάτων.

Φίλοι, αυτή η εφαρμογή χρειάζεται Δύναμη. Η δύναμη αυτή είναι η αποφασιστικότητα νακρατήσετε συνειδητά την ενέργεια του πνεύματός σας ξύπνια κατά τη διάρκεια τηςημέρας σας. Όλες οι καταστάσεις, οι ρυθμοί των υπόλοιπων ανθρώπων θα σαςτραβούν αδυσώπητα για να μπείτε στο Κουτί Των Μετρήσιμων Ωρών, της ΜετρήσιμηςΖωής. Θα σας προκαλέσουν με απίστευτους τρόπους και καταπληκτικά σενάρια. Θασας δοκιμάσουν. Μόνο όσοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν προτεραιότητα στοπνεύμα τους θα θριαμβεύσουν. Η δύναμη της φαινομενικής σημαντικότητας είναι μεγάλη.Αυτό εσείς το γνωρίζετε καλά μέχρι τώρα.

Η Πρώτη Εφαρμογή θα φέρει μία ριζική αλλαγή στους τρόπους και τις συνήθειές σας.Θα αλλάξει σχεδόν τα πάντα στη ζωή σας. Θα σας καλέσει να εγκαταλείψετε πολλέςσυνήθειες που δεν μπορούν να συμπορευτούν με τον ρυθμό σας και έχει τη δύναμηνα σας μεταφέρει στη Νέα Πραγματικότητα της Πνευματικής σας Ύπαρξης σε λίγεςμέρες. Θα σας καλέσει όμως να αφήσετε πολλά πίσω. Τρόπους, σκέψεις, ιδέες,προτιμήσεις. Θα σας καλέσει να επιλέξετε Απόλυτα Συνειδητά την προτεραιτότητάσας ως προς την Αγάπη και την Γαλήνη. 

Μέχρι τώρα, η ζωή σας ακολουθούσε τους ρυθμούς της ζωής όλων των ανθρώπων. Τωνσυλλογικών ρυθμών. Αυτοί οι ρυθμοί τώρα, φίλοι μου, μπορούν να αλλάξουν καιείναι κατάλληλο να αλλάξουν για σας. Υπάρχει η Ευκαιρία που φέρνει η ενέργειατης Αφύπνισης μπροστά σας. Εσείς θα αποφασίσετε εάν είστε έτοιμοι για Αυτή τηναφύπνιση.

Έχετε παρακολουθήσει μαθήματα, σεμινάρια, σχολές, τέχνες, διαλογισμούς για να βρείτεκαι να συνδεθείτε με το Ποιος Είμαι. Αφήστε τον χρόνο να καταρρεύσει και δείτεμέσα σε Μία Ημέρα ποιοι είστε. Ακολουθήστε για μία ημέρα το ρυθμό μέσαστον οποίο είστε γαλήνιοι και ήρεμοι -έστω και αυτό σας κάνει κοινωνικά βραδείςκαι προβληματικούς.  Ακολουθήστε για μίαημέρα το δικό σας ρυθμό και δείτε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας πως είστε,πως αισθάνεστε. Τα πάντα μεταμορφώνονται όταν ακολουθείτε αυτό τον ρυθμό.Πρώτιστα ΕΣΕΙΣ.

Φίλοι μου, κινηθείτε με μόνο γνώμονα τη διατήρηση αυτού του ρυθμού. Αυτός ο ρυθμόςείναι η σύνδεσή σας με το πνεύμα σας. Όσο τον διατηρείτε, διαυγή και γαλήνιααισθήματα θα ρέουν μέσα σας. Ό,τι πείτε, ό,τι κάνετε θα είναι σημαντικόακριβώς για αυτό. Θα έχει την πνευματική σας ενέργεια.

Κινηθείτε με γνώμονα τη διατήρηση του ρυθμού αυτού, και θα δείτε ότι ακόμη και η θεϊκήαγάπη θα έρθει μέσα σας. Η ύπαρξή σας θα γεμίσει με αγάπη και κατανόηση καισυμπόνια για τους άλλους. Η ύπαρξή σας θα μιλήσει και θα βοηθήσει, θαθεραπεύσει και θα ανακουφίσει με Πνευματική Αποτελεσματικότητα. Καθώς εσείς θακινείστε διατηρώντας τον ρυθμό αυτό, θα νιώθετε το πνεύμα να κατοικεί μέσα σας.

Φίλοι μου, μία ημέρα τέτοια αρκεί για να μην θέλετε να επιστρέψετε πάλι στην Ατομικήσας Λήθη. Αυτά που θα νιώσετε, ο τρόπος που θα αισθανθείτε θα ισούνται με όλοτο χρυσάφι του κόσμου. Θα είναι ημέρα φώτισης. Και θα θέλετε και η επόμενηημέρα να είναι ίδια : γεμάτη αγάπη, γεμάτη φως, γεμάτη διαύγεια και κατανόηση:ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ.

Οι φίλοι γύρω σας περιμένουν ΕΣΕΙΣ να κάνετε μία αρχή. Περιμένουν ότι κάποιοι θαξεφύγουν από το συλλογικό ρυθμό της λήθης και να αρχίσουν να ζουν με τον ρυθμότης Αφύπνισης. Περιμένουν να δουν την ομορφιά που έχει η ζωή όταν ακολουθείαυτό τον ρυθμό που τιμά την γαλήνη και την εσωτερική ευδαιμονία. Περιμένουν ναδουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Για αυτό θα σας δοκιμάσουν! Θα δημιουργήσουνκαταστάσεις για να σας τραβήξουν στον κύκλο της Εξωτερικής Ταχύτητας. Θαθελήσουν να διαπιστώσουν και έτσι ... και εσείς θα διαπιστώσετε.

Φίλοι μου, ο χρόνος ρέει ανάλογα με τη κρατούσα συνειδητότητα. Οι περισσότεροιάνθρωποι ακόμη βλέπουν τον χρόνο να «φεύγει» από μπροστά τους και νιώθουν σανπαιχνίδια που απεγνωσμένα προσπαθούν να τον προλάβουν. Έτσι, οι ζωές τους είναιδυστυχείς αφού με αυτό το κυνηγητό βρίσκονται συνέχεια στον τροχό τηςΕξωτερικής Πραγματικότητας. Δεν προλαβαίνουν να δουν, να αισθανθούν, νααντιληφθούν. Χάνουν την αγάπη, την φιλία, την στοργή γιατί βιάζονται ναπρολάβουν τον Χρόνο.

Βρίσκεστε εδώ Τώρα και είστε τόσοι σε αριθμό που μπορείτε να φέρετε την Γαλήνη και ην Αγάπη σε πραγμάτωση. Την επιλέγετε στην αρχή για τον εαυτό σας και κάνοντάς την δική σας πραγματικότητα τελικά την κάνετε πραγματικότητα και για άλλους. Εσείς αλλάζετε την κρατούσα συνειδητότητα. Εσείς αλλάζετε τον χρόνο. Εσείς θα είστε εκείνοι που θα γειώσετε το Ά-χρονο στη Γη. Να είστε σίγουροι ότι η δυναμική της κρατούσας συνειδητότητας βρίσκεται στα όριά της, κουρασμένη και φθαρμένη ψυχικά αναζητά την Αλλαγή. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να απελευθερωθούν από το κυνήγι του χρόνου. Είναι έτοιμοι να επιλέξουν την Γαλήνη και την Αγάπη. Εσείς θα δείξετε ότι αυτό είναι δυνατό. Εσείς θα δείξετε ότι αυτό είναι εφικτό. Κοιτώντας εσάς θα εμπιστευτούν... 

Ας γίνει.

Σας αγαπώ

Ανιήλ


   © Χαριτίνη Χριστάκου