Οι Επτά Δάσκαλοι - Πλειάδες


Eνεργοποίηση της 4πλής υπόστασης των Πρόθυμων

9 Φεβρουαρίου 2002


Είναι πολλές φορές δύσκολο να βρούμε τα λόγια για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη συνάντησή μας, την επικοινωνία μας. Και έτσισήμερα ξεκινάμε την επικοινωνία λέγοντας «σας αγαπάμε». Αγαπάμε κάθε έναν απόεσάς που βρίσκεται αυτή την ώρα τόσο κοντά σε κάθε έναν από εμάς. Και είναι ηπρώτη φορά όπου προχωρήσαμε και κάναμε τις επίσημες συστάσεις του ποιοι είμαστεκαι ποιες είναι οι ενέργειες οι οποίες μας χαρακτηρίζουν.

Η πορεία αυτών των συναντήσεων τις οποίες κάνουμε μαζί θα μας οδηγήσει σε όλο και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ μας. Και αυτόςείναι ο λόγος που σας καλέσαμε την προηγούμενη φορά να νιώθετε άνετα καιελεύθερα όταν βρίσκεστε κοντά μας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ή κλειστά, νακάθεστε πιο ελεύθερα στις καρέκλες σας. Και να πάμε λίγο πέρα από την έννοιατου σεβασμού για το πνεύμα, στην έννοια και στην αίσθηση της  φιλίας και της άνεσης, της οικειότητας μεόλους εμάς που δεν έχουμε υλική μορφή τώρα.

Κάποιους από εμάς δεν μας γνωρίζετε, καθώς τα ονόματα δεν είναι οικεία. Κάποιοι άλλοι είμαστε πιο γνωστοί, καθώς έχουμε έρθειστον ίδιο πλανήτη που είστε τώρα εσείς, υπηρετώντας και εμείς με τον δικό μαςτρόπο το όλον. Αυτό μπορεί να σας εξηγεί το γιατί από την αρχή είχαμε μιλήσειγια την ηλικία μας. Γιατί σκεπτόμενοι το πόσο παλιά ήταν οι εποχές που ήμαστανσ' αυτόν τον πλανήτη, σίγουρα το λιγότερο που θα μας λέγατε θα ήταν ξεμωραμένουςή μαθουσάλες. Έτσι λοιπόν, το «γέρος» είναι για τα δεδομένα της γραμμικήςηλικίας πολύ επιεικής όρος για την ηλικία που έχουμε.

Είμαστε όμως εδώ για να σας αποδείξουμε περίτρανα την αντίφαση ανάμεσα στην πραγματικότητα και το νου, καθώς από σοφία μέσα σ'αυτό το χρόνο έχουμε προχωρήσει πολύ και παράλληλα αυτό μας έχει φέρει πολύπερισσότερη ενέργεια, πολύ περισσότερη νεανική αίσθηση. Έτσι λοιπόν, ερχόμαστεκοντά σας σήμερα και οι επτά για άλλη μια φορά νιώθοντας πολύ νέοι και θέλονταςνα μεταφέρουμε και να επικοινωνήσουμε όλα αυτά τα οποία η διαδρομή μας στοχρόνο, η εξελικτική μας πορεία μάς έχει προσδώσει σαν διάσημα, σαν ιδιαίτεραχαρακτηριστικά.

Το πιο σημαντικό, αγαπητοί φίλοι, που θα μπορούσαμε να σας πούμε από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η ανάπτυξη της ανοχής. Ανπροσπαθούσαμε να βρούμε μια άλλη λέξη για να αντικαταστήσουμε τη σοφία,θα χρησιμοποιούσαμε στη θέση της τη λέξη ανοχή. Και σ' ένα λίγο πιο βαθύεπίπεδο, τα δύο μεταξύ τους ταυτίζονται. Σοφία, δηλαδή ανοχή. Και ανοχήδεν είναι αυτό που λέει ο νους σας, ότι ανέχομαι κάποιον μέχρι να σηκωθεί ναφύγει από την καρέκλα που θέλω να κάτσω εγώ. Εμείς το λέμε κάπως διαφορετικά. Γιαμας η ανοχή έχει μέσα αγάπη. Έχει μέσα το δικαίωμα της κάθε οντότητας ναείναι. Να προσδιορίζει την ύπαρξή της και την κίνησή της, την εξέλιξή της, μετις δικές της αποφάσεις, χαράζοντας τη δική της πορεία μέσα στο χρόνο. Έτσιλοιπόν, η ανοχή είναι ουσιαστικά η αγάπη που αποδέχεται. Που βρίσκειχώρο να δεχτεί κάτι ακόμα. Και είναι κάτι που το έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα,όχι τόσο τυποποιημένα όσο το λέμε σήμερα εδώ μαζί σας.

Η πορεία την οποία κάνουμε -γιατί την κάνουμε και μαζί- είναι μια πορεία η οποία αλλάζει όχι μόνο τον τρόπο που είστε, αλλάαλλάζει ακόμα και το επίπεδο της ευφυΐας με την οποία κινείστε. Η πορεία πουκάνουμε μαζί είναι μια πορεία που τη σχεδιάσαμε και τη σχεδιάζουμε, συνεχίζουμενα τη σχεδιάζουμε, μέσα από την οποία έχουμε συμφωνήσει ότι θα κάνουμε όλα ταβήματα τα οποία χρειάζεται, θα μεταφέρουμε σε σας όλες τις πληροφορίες οιοποίες είναι απαραίτητες, προκειμένου να αλλάξει ακόμα και η ευφυΐα, να ανοίξειη διάνοια.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές μπορεί το μυαλό σας να βρίσκεται σε έντονα αδιέξοδα, να βιώνετε αισθήσεις απόλυτης σύγκρουσηςνοητικής των σκέψεων ή για κάποια διαστήματα μπορεί οι σκέψεις να φαίνονταιχωρίς νόημα, οι ίδιες οι λέξεις να μη σας μεταφέρουν τα νοήματα που κάποτε σαςμετέφεραν.

Σ' αυτή την πορεία η οποία ήδη έχει ξεκινήσει, μεγάλες αλλαγές θα γίνουν ακόμα και στην ικανότητα των λέξεων πουπροσλαμβάνετε, στην ικανότητα της πρόσληψης των εννοιών και της αντίληψης τωνεννοιών. Πιο τεχνικά, είναι μια ενεργοποίηση, μια αφύπνιση που γίνεται στονεγκέφαλο, στα δύο μέρη του εγκεφάλου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν μεγαλύτεραμέρη της δυνατότητας που έχουν. Έτσι λοιπόν, γίνετε ανεκτικοί, φιλικοί με τιςαλλαγές που είναι πολλές και οι οποίες έχουν να κάνουν ακόμα και με το νου,ακόμα και με τον ορισμό των λέξεων και των σκέψεων.

Θα δείτε και θα ανακαλύψετε μετά από λίγο χρόνο ότι θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λέξεις που μέχρι τώρα δεν ήταν μέσα στοσυνηθισμένο σας λεξιλόγιο. Λέξεις που είναι συνηθισμένες για σας τώρα θααρχίσουν να χάνουν την ενέργειά τους. Θα αρχίσετε οι ίδιοι να μη νιώθετε τηνέλξη αυτή η οποία θα αποδίδει αυτό που επιθυμείτε μέσα από τις λέξεις που ωςτώρα χρησιμοποιούσατε.

Και κάντε αυτή την αλλαγή, ακόμα και αν η γλώσσα που χρησιμοποιείτε αρχίσει να φαίνεται περίεργη στους υπόλοιπους. Μείνετε με το ναεκφράσετε αυτό που έρχεται και είναι μέσα σας σαν ενέργεια, με τις λέξεις οιοποίες δεν είναι τόσο πολύ μεταχειρισμένες και τόσο πολύ συνηθισμένες. Αυτόδίνει το χώρο στην ίδια σας την ευφυΐα να αρχίσει να αφυπνίζεται. Και ο μόνοςκίνδυνος τον οποίο διατρέχετε είναι κάποιοι να νομίζουν ότι μιλάτε κινέζικα,ενώ εσείς επιμένετε ότι μιλάτε ελληνικά. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεπεράσετεπολύ γρήγορα. Εκτός από αυτό, είναι κάτι το οποίο θα σας κρατήσει σε ένα χώροπου έχει πολύ χιούμορ. Και έχει πολύ χιούμορ ν' αρχίσετε να παρατηρείτε το πώςη χρήση λέξεων που εκφράζουν ακριβώς αυτό το οποίο νιώθετε και δεν είναισυνηθισμένες, μέσα στο συνηθισμένο ρου και στη συνηθισμένη έκφραση, δημιουργούνερωτηματικά και ταράζουν τα δεδομένα των υπολοίπων που είναι γύρω σας.

Και φυσικά υπάρχει κάτι παρακάτω σ' αυτό, το οποίο θέλουμε να δείτε. Σήμερα, όμως, θέλουμε να σας καλέσουμε να απελευθερώσετετο νοητικό απελευθερώνοντας τις λέξεις οι οποίες θέλουν να έρθουν και νααντικαταστήσουν τις ήδη χρησιμοποιούμενες. Αφεθείτε να το νιώσετε και να τοκάνετε αυτό. Και θα πούμε κάποια άλλη φορά, επόμενη, το τι ακριβώς αυτό κάνεικαι πώς λειτουργεί μέσα στην οντότητά σας.

Καθώς η δουλειά ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως γίνεται όλο και πιο έντονη και καθαρή για κάθε έναν από εσάς, θέλουμε να σαςυπενθυμίσουμε και σας ζητάμε να έχετε πάντα κατά νου ότι το ζητούμενο αυτήςτης διαδικασίας είναι η αφομοίωση. Δεν είναι το να πετάξετε έξω οτιδήποτεδεν είναι αρεστό και οτιδήποτε είναι βασανιστικό. Είναι το να βρεθεί ο τρόποςτης αφομοίωσης αυτών των δύο αντιφατικών πλευρών. Και εδώ είναι η ώρα ναδείτε πώς η ανοχή, η σοφία της ανοχής, είναι ο συνδετικός κρίκος αυτών των δύοενεργειών. Η σοφία της ανοχής, η σοφία της αγάπης, μπορεί να επιτρέψει σταδύο άκρως αντίθετα να συνυπάρχουν. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, το ζητούμενο είναινα αναγνωρίσουμε σαν άνθρωποι το πώς ακριβώς αλληλεπιδρούν.

Έχω υπάρξει, εγώ ο Ελάιζα, άνθρωπος αρκετές φορές πάνω στη Γη, και αυτό για το οποίο σας μιλούμε τώρα είναι κάτι το οποίο καιεμπειρικά έχουμε βιώσει. Ο πειρασμός του νοητικού είναι πάντα το νακατηγοριοποιήσει, να εντάξει σε συγκεκριμένες έννοιες τα γεγονότα.Αντισταθείτε. Επιτρέψτε την υπενθύμιση συνεχώς μέσα σας ότι η αγάπη που είναιανοχή, που είναι σοφία, φέρνει την ένωση και τη συμπληρωματικότητα ανάμεσα στααντίθετα.

Αυτό θα σας επιτρέψει να μπορείτε να κυλάτε μέσα στις έντονες προκλήσεις της χρονιάς που εξελίσσεται με μεγάλη σοφία. Αυτό σαςεπιτρέπει να αντλείτε όλο και περισσότερη σοφία από την οντότητά σας καθώςκινείστε μέσα στις διχάλες του 2002. Ειδικά σ' αυτόν το μήνα ο οποίος έχει ήδηξεκινήσει για σας, και προς τα τέλη του μηνός, υπάρχει μία ημερομηνία η οποίαθα είναι πολύ σημαντική για τις εξελίξεις και τα ζητούμενα των ενεργειών, τηςπραγματικότητας.

Η 22 του Φεβρουαρίου [22.2.2002] θα είναι μια ημερομηνία η οποία θα ενεργοποιήσει κωδικούς από μνήμες και αισθήσεις μέσα σας.Υπάρχει η τετραπλή υπόσταση η οποία θα ξεκινήσει να εργάζεται σιωπηλά μέσαστην οντότητά σας. Και από παλιά έχετε συμβολίσει το πνεύμα σε μια τετραπλήυπόσταση και όχι μόνο τριαδική. Η τέταρτη πλευρά του πνεύματος ήταν η βάση του,η γείωσή του. Οι τρεις εμφανείς όψεις ήταν οι γνωστές όψεις. Η ενεργοποίησηαυτή της τετραπλής υπόστασής σας θα επιτρέψει σε ακόμα μεγαλύτερες ποσότητεςενέργειας να εισρεύσουν μέσα στον πλανήτη σας. Αυτό θα καλέσει όλους σεακόμα μεγαλύτερες κλίμακες ακεραιότητας και επιλογών.

Δουλεύουμε ήδη μαζί τον τρόπο που η ηλεκτρική υπόσταση μπορεί να αρχίσει να γίνεται πιο κραταιή, πιο έντονη, μέσα στηνενεργειακή ανατομία. Δουλεύουμε ήδη μαζί τους τρόπους που μέσα από τιςαναπνοές, απλά και γρήγορα, μπορείτε να διαχειρίζεστε τους φόβους καθώςεμφανίζονται σ' αυτή τη διαδρομή. Και θα είμαστε εδώ και θα μιλήσουμε και γιαάλλους απλούς τρόπους αφύπνισης της συνειδητότητας.

Μία μεγάλη ποσότητα ενέργειας της Γης θα απελευθερωθεί στις 22 του μηνός. Και θα είναι μία τεράστια ποσότητα φωτός ηοποία θα εκλυθεί και θα εκδηλωθεί προς τα έξω, η οποία θα διαπεράσει όλο τονπλανήτη κινούμενη προς την περιφέρειά του, καθώς αυτό θα δώσει τη δυνατότηταστην οντότητα της Γης να μπορέσει να παραλάβει τις ενέργειες του κεντρικούήλιου οι οποίες θα καταφθάσουν. Είναι ένας ενεργειακός συντονισμός δύοδιαφορετικών κατευθύνσεων, πηγών, ο οποίος θα συμβεί εκείνη την ημέρα.

Αυτό λοιπόν σας λέει ότι μπαίνει η περίοδος της εγρήγορσης στα βήματα. Και μη φανταστείτε ότι θα είναι για όλους ακριβώς η ίδιαεγρήγορση. Χρειάζεται πάντα να σας θυμίζουμε ότι υπάρχει η ανάγκη για διάκριση.Η ανάγκη του να μπορείτε να λειτουργείτε διακρίνοντας την ενέργεια, τοσυντονισμό, το πού ακριβώς στέκεται ο καθένας από όσους στέκονται γύρω σας.

Καθώς εσείς θα μπαίνετε πολύ πιο βαθιά στην πέμπτη διάσταση, καθώς εσείς θα συντονίζεστε πολύ πιο βαθιά με έναν κόσμο δημιουργικότητας και αγάπης, ο οποίος «όλως τυχαίως» σχετίζεται με τιςΠλειάδες, καθώς λοιπόν εσείς θα βρίσκεστε σε μια άλλη ενέργεια, συντονιζόμενοιμε μια άλλη ενέργεια, θα συναντάτε πολλούς άλλους γύρω σας οι οποίοι θα βρίσκονταισε συντονισμούς πολύ χαμηλότερους, σε κίνηση πολύ πιο αργή.

Έτσι λοιπόν, νιώστε και διακρίνετε ότι αυτά τα οποία μεταφέρουμε σήμερα αφορούν εσάς οι οποίοι πρόκειται να τα μεταφέρετε κάποιαστιγμή αργότερα στους επόμενους. Δεν θα σας καλέσουμε δασκάλους, γιατί από τηναρχή δηλώσαμε ότι δεν μας αρέσουν οι τίτλοι. Θα σας αποκαλέσουμε, όμως, Πρόθυμους.Θα πούμε ότι εσείς είστε οι πρόθυμοι. Εσείς είστε οι έτοιμοι. Αυτοί οιοποίοι πρόθυμα ετοιμάζουν το χώρο για τους επόμενους. Οι οποίοι πρόθυμαμπαίνουν στη διαδικασία να γνωρίσουν. Οι οποίοι πρόθυμα αλλάζουν τουςσυντονισμούς τους σε όλο και μεγαλύτερο και υψηλότερο συντονισμό, κάνοντας όλητην πορεία, προκειμένου να είναι χρήσιμοι σε όλους τους υπόλοιπους.

Αυτή λοιπόν η αλλαγή στη δόνηση την οποία θα νιώσετε αυτό το μήνα θα σας ωθήσει να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές και συγκεκριμένες αποφάσεις. Θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη χρήση των ενεργειώνσας, της οντότητάς σας, σ' αυτό το χώρο που βρίσκεστε στη Γη. Θα σας καλέσει ναμπείτε πιο βαθιά μέσα στην πραγματικότητα. Θα σας καλέσει να καταστήσετε τηνοντότητά σας πιο χρήσιμη για όλους τους υπόλοιπους. Και θα μεταφέρει τοβάρος της πυξίδας, από εκεί που αφορά τον εαυτό, στους άλλους.

Θα αφυπνίσει και θα ενεργοποιήσει την ποιότητα της ενέργειας μέσα σας που μιλάει για το πνεύμα που ανήκει στο όλον. Θαξεκαθαρίσουν πολλές ασάφειες εσωτερικές μέσα σας. Και θα σταθείτε κάπως σανγυμνοί απέναντι στην αλήθεια της οντότητάς σας. Θα είναι η ώρα που θανιώσετε όλο το φως να μπαίνει μέσα σας και να σας καλεί σε μία απόλυτη διαστολή. Σε μία τέλεια διαστολή, απόλυτη. Το φως θα σας ζητήσει νααφήσετε πολλά πράγματα πίσω. Θα σας ζητήσει να αλλάξετε πολλά δεδομένα. Θα σαςζητήσει να απαντήσετε σε πολλά εσωτερικά ερωτήματα. Θα σας καλέσει να λάβετεθέση. Θα σας καλέσει να κάνετε τα βήματα μπροστά χωρίς αναβολή. Και μη σαςπιάσει αυτή την ώρα άγχος, θεωρώντας ότι αυτό είναι κάτι το οποίο θα το ζήσετεόλοι. Γνωρίζει ο καθένας από εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, κοντά μας, μαζίμας, ότι υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τον καθένα.

Γνωρίζετε με πόση σοφία η ενέργεια της πηγής έρχεται στον καθένα την ώρα που είναι έτοιμος. Αυτό θα πρέπει να σας καθησυχάσει, γιατίγνωρίζετε ότι αν βρεθείτε μπροστά σ' αυτό το κάλεσμα, είστε έτοιμοι γι' αυτό.

Την προηγούμενη φορά μιλήσαμε για τον ηλεκτρισμό. Και μας φαίνεται χιουμοριστικό το ότι πολλοί έχετε ακόμα απορία γιατί και οΚρύων άρχισε να μιλάει για τον ηλεκτρισμό, γιατί και πολλοί άλλοι θα αρχίσουννα μιλάνε για τον ηλεκτρισμό.

Είναι αστείο το να προσποιείστε ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε. Αυτό πραγματικά είναι κοσμικό χιούμορ. Λέτε: δεν μπορώ να καταλάβω.Σύμπτωση είναι αυτό; Μήπως πρέπει κάποιος να μου εξηγήσει, μήπως πρέπει νααποτανθώ κάπου; Πώς άραγε να ερμηνεύσω την ταυτόχρονη είσοδο του ηλεκτρισμούστις ανώτερες επικοινωνίες;

Αγαπητοί μου, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας πολύ καλά και οι συστάσεις είναι τελείως τυπικές. Μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος ναπαίζουμε κρυφτό. Γι' αυτό τώρα θα σας τσιμπήσουμε λίγο ηλεκτρικά, όπως τοπνεύμα ξέρει να χαϊδεύει.

Την προηγούμενη φορά σάς είπαμε ότι ο ηλεκτρισμός είναι αυτή η αλλαγή η οποία είναι σημαντική τώρα, αυτή την εποχή, για τηνενέργειά σας. Και σήμερα σας λέμε ότι κάποιο μεγάλο άνοιγμα ενεργειακό, μιαμεγάλη εξέλιξη στην πραγματικότητα που ζείτε, θα γίνει μέσα σ' αυτό το μήνα.

Πώς η ηλεκτρική φύση θα διαχειριστεί αυτή την τεράστια αλλαγή; Ο ηλεκτρισμός δεν έχει δυσκολία προσαρμογής. Όσο περισσότεροηλεκτρισμό φέρετε μέσα σας και διαχειρίζεστε, τόσο πιο εύκολη θα είναι ηπροσαρμογή. Βλέπετε, ο ηλεκτρισμός δεν ζει μέσα στη σχετικότητα τουμαγνητισμού που δημιουργεί. Ο ηλεκτρισμός είναι.

 Όσο περισσότερο στέκεστε μέσα στην ηλεκτρική σας υπόσταση, όσο πιο βαθιά νιώθετετις δύο ίνες του ηλεκτρισμού μέσα σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αφήσετε όλατα μαγνητικά σας ενδύματα να φύγουν και να πέσουν στο έδαφος. Γιατί όλα ταενδύματα τα οποία έχετε ντυθεί είναι μαγνητικά. Όλες οι προσωπικότητες πουέχετε παίξει είναι μαγνητικές. Όλες οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά που φέρετεείναι μαγνητικά.

Η αφύπνιση της ηλεκτρικής φύσης είναι αυτή που επιτρέπει σε όλα αυτά σιγά-σιγά να ρεύσουν και να αφομοιωθούν από την πηγή, απότην ουσία. Αυτό δημιουργεί τη σμίκρυνση, την ελαχιστοποίηση των μαγνητικών γύρωσας. Αυτό είναι που θα μπερδέψει πάρα πολύ όσους προσπαθήσουν με μαγνητικούςτρόπους να εντοπίσουν την ύπαρξή σας. Γιατί, βλέπετε, σε ένα επίπεδο, που δενείναι μαγνητικό, είστε αόρατοι. Στο επίπεδο που κάποιος προσπαθεί μέσα από τομαγνητισμό να εντοπίσει μία οντότητα σιγά-σιγά γίνεστε αθέατοι. Σιγά-σιγά ταεντυπώματα αφομοιώνονται μέσα στον ηλεκτρισμό και εντάσσονται μέσα στη συνέχειατης οντότητάς σας.

Σήμερα από κοινού αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια διαφορετική διαχείριση αυτής της ηλεκτρικής υπόστασης, τέτοια ώστε να αφορά τηνκαλύτερη γείωσή της. Επειδή ακριβώς οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι μεγάλες,εσείς ιδιαίτερα περισσότερο από άλλους θα τις νιώσετε πολύ καθαρά και είναιπολύ σημαντικό αυτές τις αλλαγές να μπορείτε να τις περάσετε, να τις γειώσετεμέσα στη Γη.

Ήδη όλη αυτή την ώρα που είμαστε μαζί έχουμε συνδεθεί με αυτή την απίστευτης ομορφιάς οντότητα που είναι η Γαία και όλη αυτήη ενέργεια, όπως έρχεται προς εσάς, έχει συνδεθεί και μεταφέρεται και σ'εκείνη.

Αυτή η αναπνοή την οποία θα σας καλέσουμε να εντάξετε μέσα στην πραγματικότητα της καθημερινής σας ζωής είναι μια ανάσα η οποίααφυπνίζει και ενεργοποιεί δύο συγκεκριμένα σημεία: το κεφάλι σας και τηνπεριοχή του ομφαλού. Μέσα από αυτή την ανάσα, ο στόχος είναι και ο σκοπός ναμπορέσει η ηλεκτρική σας φύση να έρθει να συντονιστεί και να εναρμονιστεί με τημαγνητική.

Μέχρι τώρα, το κάτω μέρος του σώματος ήταν αυτό το οποίο κυριαρχικά διαχειριζόταν το μαγνητισμό και το επάνω μέρος ήταν αυτό τοοποίο κυριαρχικά διαχειριζόταν τον ηλεκτρισμό, χωρίς φυσικά να μπορεί κάποιος να τραβήξει μία ευθεία γραμμή σ' αυτό. Και είναι αρκετά πολύπλοκο γιανα προχωρήσουμε αυτή την ώρα να το εξηγήσουμε. Θα προχωρήσουμε, όμως, να σαςπούμε ότι η μείξη των δύο αυτών κέντρων μέσα από μία ανάσα είναι πάρα πολύ σημαντικήστην αφομοίωση της φύσης του πνεύματος, της θεϊκότητάς σας.

Σαν δεύτερο βήμα γι' αυτή τη συνάντηση σας καλούμε να αφομοιώσετε τη διπλή υπόσταση της ενέργειας, όπως έχει εκδηλωθεί σ' όλο
τον πλανήτη. Σας καλούμε μέσα από την ανάσα που έχει δύο κατευθύνσεις να επιτρέψετε να συνυπάρξει με αρμονία μέσα στα σώματα τα βιολογικά η διπλή φύσητης Γης.

Η ανάσα, όπως θα σας εξηγηθεί αργότερα, έχει σκοπό να αντιστρέψει τον τρόπο με τον οποίο ο νους σας μέχρι τώρα αντιλαμβανόταν καιαφομοίωνε τα δεδομένα. Μέχρι τώρα το μυαλό σας ήξερε ότι εισπνέετε από τοστόμα, και μέσα σας θεωρείτε δεδομένο ότι η εισπνοή γίνεται από εκεί. Αυτή ηεισπνοή θα σας μεταφέρει σε έναν άλλο τρόπο, ένα άλλο σημείο για να εισπνέετε,και εφόσον μείνετε μαζί της, θα σας μεταφέρει σε μία άλλη πραγματικότητα ηοποία υπάρχει μέσα στην εισπνοή της ενέργειας. Γιατί φυσικά και δεν είναι μόνομέσα από το στόμα που μπορείτε να εισπνέετε.

Για την ακρίβεια, εισπνέετε από κάθε πόρο του σώματός σας, ανταλλάσσετε την ενέργεια από κάθε σημείο της ύπαρξής σας. Όμως, μαςενδιαφέρει να κάνουμε συνειδητή την εισπνοή και την εκπνοή από το σημείο τουομφαλού, από το σημείο που βρίσκεται κάτω από τη μέση. Μας ενδιαφέρειαυτή τη φορά να αφυπνίσουμε και να συμφιλιώσουμε τον ηλεκτρισμό με το κάτωμέρος του σώματος. Και κάποιοι ήδη παρατηρούν ότι μεταφερόμαστε προς ταπόδια.

Την πρώτη φορά ασχοληθήκαμε με τα χέρια, αυτή τη φορά αφυπνίζουμε το κάτω μέρος. Δεν θα σας ζητήσουμε να αρχίσετε να κουνάτε ταπόδια σας δεξιά αριστερά. Θα σας ζητήσουμε να εισπνέετε και να εκπνέετε από τονομφαλό σας.

Καθώς είμαστε σήμερα εδώ μαζί σας και οι επτά, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για μας να σας καλέσουμε να νιώσετε την παρουσία μας.Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο για τη λογική σας, αλλά δεν είναι έτσι. Καθέναςαπό εμάς που στέκει τώρα εδώ ανάμεσά σας μεταφέρει σε κάθε έναν από εσάς τιςενέργειες, τις πληροφορίες που χρειάζεται η οντότητά σας. Και οι επτά εργαζόμαστεμε κάθε έναν από εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Και σας ζητάμε να νιώσετε τηνπαρουσία μας γύρω σας - και των επτά. Σας ζητάμε να πάψετε να νιώθετε ότι εμείςείμαστε σοφοί ή ότι εμείς γνωρίζουμε ενώ εσείς όχι. Σας ζητάμε συνειδητά νακαταλύσετε αυτές τις  προ-ιδέες καιπρο-αντιλήψεις που έχετε για μας.

Θέλουμε να μας νιώθετε φίλους - γιατί αυτό είμαστε. Αλλά πάρα πολύ καλούς φίλους. Τέτοιους φίλους που μπορείτε να 'ρθετε σε μας νασυζητήσουμε μαζί όποια στιγμή θέλετε και το επιθυμείτε. Δεν βρισκόμαστε μαζίσας μόνο σήμερα που είμαστε εδώ. Είμαστε μαζί σας συνέχεια και είμαστεδιαθέσιμοι συνέχεια. Οι πιο πολλοί έχουν την τάση να δουλεύουν με εμένα, τονΕλάιζα, αλλά σήμερα θέλω να σας καλέσω να αρχίσετε συνειδητά να εργάζεστε καιμε τους υπόλοιπους. Βλέπετε, από μόνοι μας αποτελούμε ένα μικρό σύμπαν,αποτελούμε ένα πλήρες όλον, ο καθένας με τη δική του ειδικότητα.

Είμαστε μία ομάδα η οποία δουλεύει με τους πρόθυμους, με τους απανταχού πρόθυμους. Δεν είναι όλοι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, πρόθυμοι.Κάθε φορά όταν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα, κάποιο θέμα, δείτε ποιος είναι οφίλος στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε και να συζητήσετε. Μην ξαφνιαστείτεεάν κάποιες από αυτές τις φορές δεν ανταποκριθούμε. Όταν δεν ανταποκρινόμαστεείναι γιατί οι ίδιοι μπορείτε να αντλήσετε αυτή την πληροφορία από εσάς τουςίδιους. Και πολλές φορές δεν θα ανταποκριθούμε σε κάποιους από εσάς, γιατί χρειάζεταινα υποστηρίξουμε την εμπιστοσύνη σας στην ίδια σας την οντότητα.

Κάθε ένας από τη δική μας ομάδα, μεταφέρει μια διαφορετική ενέργεια για σας, μεταφέρει μια διαφορετική ποιότητα για σας. Καιείναι μία γέφυρα μέσα από την οποία μπορείτε να συνδεθείτε με διαφορετικά μέρηο καθένας, καθώς μέσα σ' αυτόν τον κύκλο που διαμορφώνουμε μπορείτε να βρείτε οκαθένας την άκρη και το συντονισμό για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε.

Είναι κάπως σαν να είμαστε ο κύκλος που τα προσφέρει όλα - ιδιαίτεροι και διαφορετικοί ο καθένας και γι' αυτό πολύτιμοι. Αυτήνακριβώς την εικόνα θα θέλαμε σήμερα να διαμορφώσετε μέσα στις καρδιές σας γιασας τους ίδιους. Είσαστε διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο, και γι' αυτόπολύτιμοι. Έχετε διαφορετικές ιδιότητες, και γι' αυτό πολύτιμες. Έχετε ταδικά σας χαρακτηριστικά, και γι' αυτό πολύτιμα.

Η κάθε συνάντηση θα δείτε ότι θ' αλλάζει πολύ από την προηγούμενη, καθώς σήμερα, αυτή τη στιγμή, ίσως να γίνεται πια πιο καθαρόότι καθένας από εμάς παίρνει το λόγο και μεταφέρει αυτά τα μηνύματα της δικήςτου ενέργειας. Έτσι, ένας από εμάς είναι ο τολμηρός και ρητορικός, κάποιοςάλλος έχει πιο πολύ ενέργεια που αφορά την αγάπη, την αίσθηση της αγάπης,κάποιος άλλος είναι που θα σας σπρώξει και θα σας σκουντήξει για να κάνετεγρήγορα κάποια πράγματα. Ο καθένας με τον δικό του τομέα.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που τρεις από εμάς πήραν το λόγο. Μέχρι τώρα απευθυνόμαστεσε σας σαν μία συνολική οντότητα. Η αλλαγή, όμως, στην ενεργειακή σας ανατομίαεπιτρέπει σε σας και σε μας να μπορέσουμε να συνδεθούμε ακόμα και ατομικά μαζίσας. Φαίνεται σαν να μην έχει γίνει τίποτα συγκλονιστικό από την προηγούμενηφορά που ήμασταν μαζί. Και δεν είναι καθόλου έτσι.

Έχουν γίνει εντυπωσιακές αλλαγές σε κάθε έναν από εσάς. Έχουν γίνει εντυπωσιακές ανακατατάξειςκαι εντυπωσιακά ξεκαθαρίσματα. Καθώς κοιτάμε κάθε έναν από εσάς βλέπουμε κάποιονδιαφορετικό από εκείνον τον οποίο βλέπαμε την προηγούμενη φορά. Πολύ μεγάλεςαλλαγές. Πολύ μεγάλες αλλαγές. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε μας ν' αρχίσουμε νασας μιλάμε ο καθένας ατομικά. Και θα φροντίζουμε να σας δίνουμε τα στοιχεία τηςαναγνώρισης της ταυτότητάς μας καθώς θα λαμβάνουμε το λόγο. Άλλες φορές μπορείνα είναι συλλογική η ομιλία και άλλες φορές ατομική. Ο Ωσεάν που βρίσκεται καιστέκεται ανάμεσά μας θα δουλέψει ειδικά μαζί σας τις ανατροπές και τιςπροκλήσεις των ήδη κατεστημένων αντιλήψεων και συμπεριφορών.

Ωσεάν: Και θέλω σήμερα να κάνω μια πρώτη εισαγωγή στην ενέργειά μου ζητώντας από όλους σας για ένα διάστημα, εάν τολμάτε, νακαταργήσετε όλους τους κανόνες που έχετε. Να καταργήσετε όλους τους κανόνεςπου έχετε για το φαγητό σας, για τον ύπνο σας, για τη δουλειά σας. Νακαταργήσετε όλες τις συνήθειες. Και να μπείτε σ' ένα διάστημα ενός μηνός ή δύομηνών που απλά να παρατηρείτε, να σημειώνετε. Να αφεθείτε να εξερευνήσετε όλεςαυτές τις συνήθειες όπως τις εκτελείτε και τις υλοποιείτε μέχρι τώρα. Δείτεποια είναι η συνήθεια στον ύπνο σας, ποια είναι η συνήθεια μέσα στηνκαθημερινότητά σας. Και αποφασίστε για το επόμενο διάστημα να μην ακολουθήσετετο συνηθισμένο ρυθμό. Να μην ακολουθήσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Ανατρέψτεαυτή τη ρουτίνα και αλλάξτε τη σειρά και τη συνέχεια. Ανατρέψτε τον τρόπο μετον οποίο λειτουργούσατε μέχρι τώρα.

Γιατί, φίλοι μας, ούτως ή άλλως, εάν δεν τον ανατρέψετε εσείς, θα τον ανατρέψει το σύμπαν όλο (γέλια). Οπότε προχωρήστε νατο κάνετε μόνοι σας. Θα είναι σίγουρα καλύτερο απ' ό,τι αν αφήσετε όλους εμάςτους υπόλοιπους να το κάνουμε για σας. Έτσι λοιπόν, κατά το επόμενο διάστημαζήστε ανατρεπτικά. Το πνεύμα έχει τρόπους.

Ο Ενόχ ο οποίος είναι σήμερα παρών ανάμεσά μας έρχονται πολλές στιγμές που με χιούμορ χαμογελάει βλέποντας κάποιες οντότητες,κάποιους ανθρώπους, να θέλουν να εφαρμόσουν το 2002 αυτά τα οποία είχεμεταφέρει κάποτε πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια. Έχουμε ήδη πει ότι τίποτααπό τα παλιά δεν είναι πια ίδιο. Έχουμε ήδη πει ότι αν ερχόμαστε αυτή τηφορά, θα ήμασταν πολύ, μα πολύ προκλητικοί. Δεν θα θωπεύαμε τις καλές σαςσυνήθειες ούτε αυτά τα οποία δήθεν υποστηρίζουν την πειθαρχία σας και τοσυντονισμό σας με το πνεύμα. Αντίθετα, θα «μαστιγώναμε» κατά κάποιον τρόπο-όχι κυριολεκτικά- όλες αυτές τις συνήθειες μέσα από τις οποίες πιστεύετε ότιθα συναντήσετε το πνεύμα.

Και σας καλούμε σήμερα να γίνετε «ανατρεπτικοί», ο καθένας με τη δική του ζωή, να τολμήσετε να ζήσετε την καθημερινότητά σας τελείωςδιαφορετικά από πριν. Στην αρχή αλλάζοντας ένα, μετά δύο, μετά περισσότεραπράγματα, τόσο όσο να επιτρέψετε μια νέα ρουτίνα -ας το πούμε έτσι- μια νέα ροήνα δημιουργηθεί. Γιατί όλοι λίγο πολύ ξέρετε ότι αυτό το οποίο σας  λέμεακουμπάει σε αυτό το οποίο νιώθετε.

 Όλοι νιώθετε σαν να φοράτε στενόχωρα ρούχα: κάτι δεν βολεύει από δω, κάτι τραβάει από τηνάλλη, κάτι στενεύει από παραδίπλα, όλοι το νιώθετε ότι κάπου, κάτι είναιζητούμενο, σαν να μην μπορείτε να κάτσετε καλά στην καρέκλα της καθημερινότητάςσας. Πώς θα έρθει, όμως, αυτό το νέο; Μόνο εάν εσείς μπείτε σε μία αλλαγή.Μόνο εάν εσείς αρχίσετε να αλλάζετε τους ρυθμούς και τις συνήθειες,ανακαλύπτοντας ποιος είναι ο ρυθμός, ποια είναι η σειρά, ποια είναι η συνέχειαη οποία τώρα είναι κατάλληλη για εσάς.

Πολλοί θα ξαφνιαστείτε καθώς θα δείτε ότι είναι τελείως διαφορετικές οι ώρες του ύπνου οι οποίες πραγματικά σας ξεκουράζουν.Κάποιοι άλλοι θα ξαφνιαστείτε καθώς θα δείτε ότι είναι κάποια τρόφιμα τα οποίασας κάνουν πολύ καλό και τα οποία μέχρι τώρα δεν τρώγατε. Κάποιοι άλλοι επίσηςθα ξαφνιαστείτε καθώς θα δείτε να καταργείτε τρόφιμα που μέχρι τώρα πιστεύατεότι σας αρέσουν. Αλλά αν δεν επιτρέψετε, αγαπητοί φίλοι, να δοκιμάσετε, νανιώσετε, με ποιον άλλο τρόπο θα επιτρέψετε να γίνει η αλλαγή;

Και ο μόνος λόγος που γίνεται αυτή η αλλαγή είναι για να είστε καλύτερα, να έχετε καλύτερη ισορροπία, να νιώθετε πιο άνετα καιπιο καλά μέσα στα ρούχα που ήδη φοράτε. Γίνετε, λοιπόν, επαναστάτες της δικήςσας ζωής. Γίνετε επαναστάτες του δικού σας προσωπικού συστήματος, για να φέρετεσ' αυτό το σύστημα την αναγέννηση. Για να φέρετε σ' αυτό το σύστημα τηναπελευθέρωση και για να του φέρετε μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία. Γλεντήστετο. Είναι η πρώτη φορά που το ίδιο το πνεύμα σάς λέει να παραβιάσετε όλους τουςκανόνες(γέλια). Αυτό δεν είναι μια καλή αφορμή για να το γλεντήσετε;Σήμερα το βράδυ μπορείτε να πάτε να φάτε και να πιείτε όλοι, να φάτε τα γλυκάπου δεν έχετε φάει, να πιείτε τα ποτά που δεν έχετε πιει. Γλεντήστε το. Αυτούςτους δύο μήνες το πνεύμα σάς δίνει την άδειά του και την ευλογία του. Σαςλέει να κάνετε ό,τι σας ήρθε στο νου. Σας λέει να παραβείτε όλους τους κανόνεςκαι να μην αφήσετε ούτε έναν απαραβίαστο.

Έτσι λοιπόν, με τις ευλογίες του πνεύματος, όμορφα και άνετα, νιώστε αυτή την απόλαυση της εξερεύνησης και δείτε πώς η κατάργησητων γνωστών επιτρέπει στο καινούργιο να έρθει. Δείτε τι μαγεία υπάρχει μέσα σ'αυτή την αναταραχή όταν το αποφασίζετε οι ίδιοι. Γιατί μέχρι τώρα έχετε ζήσειαυτή την αλλαγή, μόνο που δεν την είχατε κάνει συνειδητά. Τώρα λοιπόν, αγαπητοίμας, σας λέμε να το κάνετε συνειδητά. Φέρτε εσείς αυτή την αλλαγή. Αλλάξτεεσείς τα πράγματα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια απ' αυτήν που ακούτε αυτή τηνώρα.

Η μόνη λύση είναι να παραβιάσετε οι ίδιοι συνειδητά, να αλλάξετε οι ίδιοι συνειδητά, να φέρετε τους ανέμους των αλλαγώννα σας οδηγήσουν, οι ίδιοι, από μόνοι σας, χωρίς να σας το έχει πει κάποιος. Και αυτό, μετά την πρώτη φορά που θα το κάνετε, σας υποσχόμαστε ότι θα σαςαρέσει πολύ.

Σας προειδοποιούμε να μη σας γίνει συνήθεια. (γέλια) Να μην το κάνετε για όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής σας στη Γη. Κρατήστε το για ένα μήνα, για δύομήνες, όσο είναι χρήσιμο, και μετά μπείτε στο νέο ρυθμό, μπείτε στη νέα πορεία.Και δείτε πότε θα είναι η επόμενη φορά που με πολλή χαρά θα πετάξετε τη σκούφιακαι θα πείτε: Γιούπι! Είναι η νέα τωρινή φάση της αλλαγής. Τα παραβιάζω πάλιόλα. Τι χαρά είναι αυτή! Από κει που τρέχετε να φύγετε για να μη γίνουν οιαλλαγές, δεν θα μπορείτε να περιμένετε την ώρα και τη στιγμή που θα νιώθετε ότικάτι σας στριμώχνει, κάτι σας στενεύει. Θα ξέρετε ότι αυτό σηματοδοτεί τηνεπόμενη περίοδο της απόλυτης ελευθερίας και του πειραματισμού, ότι θαξεκινήσετε μία επόμενη περίοδο παραβιάσεων, ελευθερίας, για να βρείτε τη νέασυνταγή, τη νέα χημεία. Αυτός είναι ο λόγος που όλο το σύμπαν τρελαίνεταιγια αλλαγές. Τι νομίζετε; Το σύμπαν, η ύπαρξη, είναι μία αλλαγή. Είναιαυτή η ελευθερία που έχει η αλλαγή. Γιατί μέσα από αυτή τη συνεχή αλλαγήμόνο μπορεί κάποιος να είναι ελεύθερος.

Μέχρι τώρα η αλλαγή ήταν φόβος. Τώρα, όμως, έχετε φτάσει να πραγματοποιείτε οι ίδιοι την αλλαγή αυτή. Έχετε φτάσει οι ίδιοι να είστε έτοιμοι να μπορείτε να κάνετε και να μπείτε σε μία περίοδο αναζήτησης.Και δείτε τη μαγεία που θα έρθει προς τα σας, το τι θα ανακαλύψετε αυτή τηνπερίοδο. Κάποιοι από δω γνωρίζουμε ήδη ότι δεν θα το κάνουν, αλλά δεν θα τουςσημειώσουμε στον πίνακα. Για όσους, όμως, το κάνουν -και θα είναι αρκετοί απόεσάς οι πρόθυμοι- θέλουμε να σας συμβουλέψουμε να κρατήσετε έναημερολόγιο. Μην καθίσετε και αρχίσετε να γράφετε τα κατεβατά της ζωής σας.Γιατί πολλοί έχετε την τάση να γράφετε πάρα πολλά για το τίποτα.

Σας λέμε, όμως, να γράψετε πολύ επιγραμματικά αυτά τα οποία μέσα σ' αυτή τη διαδικασία θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε. Μόνο με μίαλέξη. Μην μπείτε να το αναλύσετε. Μην καθίσετε να πείτε όλη την ιστορία. Γράψτετη λέξη, τη μία λέξη, τις δύο λέξεις, τις τρεις λέξεις που κωδικά θα δείξουναυτή την πορεία, θα δείξουν αυτά που ανακαλύπτετε. Είτε είναι συνήθειες ύπνουείτε είναι συνήθειες φαγητού είτε είναι συνήθειες κίνησης είτε είναι συνήθειεςδουλειάς είτε είναι αλλαγές προτεραιοτήτων μέσα σ' όλα αυτά. Δείτε, λοιπόν, καισημειώστε το τι έρχεται στην επιφάνεια. Σημειώστε αυτό το οποίο παρατηρείτε,σημειώστε αυτό το οποίο σας κάνει καλό.

Γιατί όταν αυτό όλο θα έχει ολοκληρωθεί, και η καινούργια ισορροπία, ο καινούργιος τρόπος της οντότητάς σας θα έχειυλοποιηθεί, θα είναι πολύ σημαντικό να δείτε τα σημεία στα οποία σταθήκατε,εντοπίσατε σαν σημεία αλλαγών. Θα είναι σημαντικό, γιατί θα υπάρξουν και κάποιοι,πολλοί, μετά από εσάς που θα γίνουν πρόθυμοι. Θα είναι σημαντικό, γιατίθα έχετε να τους πείτε πολύ πρακτικά πράγματα για τη χαρά της αλλαγής αυτής. Θαέχετε να τους εξηγήσετε πολλά για όλα αυτά τα οποία αντιληφθήκατε μέσα σ' αυτήτην περίοδο της πλήρους απαλλαγής από κανόνες.

Αν υπάρχει ένας κανόνας που χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε είναι η ειλικρίνεια με την οντότητά σας. Αυτό κρατήστε το μέσασας σαν το μόνο πράγμα το οποίο είναι σημαντικό. Και αυτό μην το παραβιάσετε. Διατηρήστε αυτή την ειλικρίνεια με την οντότητά σας, διατηρήστε την ειλικρίνεια με την προσωπικότητα, με ταπρόσωπα, για να μπορέσετε να κάνετε αυτό το ταξίδι.

Και τώρα είναι η ώρα να σας δείξουμε την αναπνοή αυτή, η οποία για έναν ακόμα λόγο θα σας είναι χρήσιμη, γιατί θα έρθουν στηνεπιφάνεια διάφοροι φόβοι και αντιδράσεις καθώς θα εφαρμόζετε την περίοδο τωνανατροπών. Και έτσι θα δείτε πολύ γρήγορα τη χρησιμότητα της πρώτης ανάσας ηοποία μεταφέρθηκε και θα μπορέσετε να αφομοιώσετε και όλα αυτά τα καινούργιαπου θα γίνουν με αυτά τα οποία τώρα θα σας δείξουμε.

Επειδή η ενέργεια θα αλλάξει, καθώς η Χαριτίνη θα χρειαστεί να μπει περισσότερο στην εξήγηση και στην ανάλυση, θέλουμε να σαςπούμε: Σας αγαπάμε, καθέναν προσωπικά χωρίς κανέναν όρο. Γι' αυτό και σαςκαλούμε να καταργήσετε τους όρους. Σας αγαπάμε ό,τι και αν κάνετε, ό,τι και ανδοκιμάζετε, σε ό,τι πετυχαίνετε και σε ό,τι δεν πετυχαίνετε. Αγαπάμε τονκαθέναν από εσάς προσωπικά καθώς σας γνωρίζουμε από πολύ χρόνο. Είμαστεσυνέχεια δίπλα σας είτε το νιώθετε είτε όχι. Και τις ώρες που το Εγώ πιθανόν σαςκάνει να νιώθετε πολύ μόνοι, πολύ απαρηγόρητοι, θυμηθείτε ότι είναι απλά το Εγώτο οποίο σας καλεί να παίξετε το ρόλο.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι στεκόμαστε πάντα δίπλα σας και γύρω σας και καταλαβαίνουμε πολύ καλά και πολύ βαθιά αυτά τα οποία ζείτε.Οι περισσότεροι από εμάς, οι τέσσερις από τους επτά, έχουμε ζήσει σε έναβιολογικό ανθρώπινο σώμα. Και αυτό μας δίνει την ιδιαιτερότητα να μπορούμε νανιώθουμε την πορεία σας, να μπορούμε να νιώθουμε την εξέλιξη και το τιπραγματικά δημιουργεί αυτό μέσα σας. Είμαστε πάντα μαζί σας, αγαπητοί φίλοι,Πρόθυμοι, είμαστε πάντα μαζί. (Σήμερα καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Geoffrey Hoppe, για όσους διαβάζετε το Βυσσινί Κύκλο, ότι κάποιεςστιγμές αρχίζει να σκέφτεται τα μηνύματα που θα τον βρίζουνε με όλα αυτά πουλέει ο Τοβίας).

Απλώς θέλω να έχετε χαλαρό το μυαλό σας, χωρίς αγωνία, γιατί είναι πολύ απλό. Απλά χρειάζεται μόνοι σας να το κάνετε στο δικόσας χρόνο, και τώρα χρειάζεται να πάρετε την ιδέα του πώς δουλεύει αυτό. Πρινγίνει αυτό, να ζητήσω στη Διονυσία να δείξει την προηγούμενη άσκηση...

(Η Διονυσία δείχνει την άσκηση που υπάρχει στο κείμενο της 12-1-2002 και γίνεται συζήτηση για το πώς είναι το δεξιόστροφο καιγια το αν η κίνηση γίνεται 33 φορές ή για 33 δευτερόλεπτα.)

ΑΝΑΣΑ: Την ώρα που εισπνέουμε από το στόμα να νιώσουμε ότι στην πραγματικότητα εκπνέουμε από τον ομφαλό. Και όταν εκπνέουμε από το στόμα,να νιώσουμε ότι εισπνέουμε από τον ομφαλό. Λοιπόν, ξανά: Την ώρα που εισπνέωβλέπω την ενέργεια να βγαίνει από εδώ (ομφαλός) σαν να ανοίγει αυτό -  και φεύγει. Εισπνέω και βγαίνει η ενέργειααπό εδώ (ομφαλός), εκπνέω και μπαίνει η ενέργεια. Εισπνέω από τη μύτη καινιώθω ότι βγάζω την ενέργεια και εκπνέω και τη ρουφάω μέσα.

Την προηγούμενη φορά κάναμε τα οριζόντια και τα κάθετα επίπεδα που ήταν ευθείες (ας το πούμε έτσι) και τώρα μπαίνουμε στονπρώτο κύκλο, στην καμπύλωση. Το πώς τα οριζόντια και κάθετα ηλεκτρικά θασυναντηθούν μέσα σ' αυτή την ανάσα είναι κάτι ατομικό για τον καθένα. Το πρώτοήταν η ευθύγραμμη κίνηση της ενέργειας, ενώ τώρα μπαίνουμε στην καμπύλωσή της.


Οι Επτά επικοινωνούν μέσω της Χαριτίνης Χριστάκου, © 2002