Σμαραγδένιος Κύκλος

 

8 Φεβρουαρίου 2016

 

"Ανέβα στο λεωφορείο του πόθου σου τώρα!"  

Καλησπέρα σας αγαπημένοι και αγαπημένες, φίλοι και φίλες. Καλησπέρα σας από πέρα από τον χρόνο, μέσα στον χρόνο, από πέρα από τον χώρο, μέσα στον χώρο. Καλωσήρθατε σε μία νέα επικοινωνία, σε μία νέα συνάντηση, σε ένα νέο χρονικό και χωρικό σημείο της συνειδητότητάς σας. Καλώς ήρθατε σ’ αυτή τη νέα σελήνη, μια σελήνη που έρχεται απ’ το μέλλον, μια σελήνη που ξεφεύγει από τους χωροχρόνους που ξέρετε και που κόβει πολλές χορδές από το παρελθόν. Μια νέα σελήνη που φέρνει στη Γαία, σε σας, το άνοιγμα νέων δυνατοτήτων, νέων δυναμικών, φέρνει σε σας τον μελλοντικό σας εαυτό στο τώρα. Δεν είναι μια συνηθισμένη νέα σελήνη -γελάτε, καμία νέα σελήνη κάθε φορά που είμαστε μαζί δεν είναι συνηθισμένη, και φυσικά, ούτε κι αυτή. Όμως, πράγματι, σ’ αυτή τη νέα σελήνη υπάρχει μια ευθυγράμμιση, μία σύγκλιση και μια ενεργοποίηση η οποία είναι μεγάλης αξίας και σημασίας για τη συνειδητότητα της κάθε ψυχής που τώρα φιλοξενείται από μια βιολογία και για τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας συλλογικά και της Γαίας ως μια μεγάλη πλανητική διάνοια.

Η σημερινή επικοινωνία θα γίνει -και γίνεται- από τον Σμαραγδένιο Κύκλο μέσα στον οποίο φιλοξενούνται Σείριοι χρονοθέτες. Η ενέργεια μπορεί να είναι αλλιώτικη, μπορεί να αισθανθείτε τους χρόνους αλλιώτικους, τον ρυθμό της επικοινωνίας αλλιώτικο. Φανταζόμαστε και ελπίζουμε -και γνωρίζουμε- ότι διψάτε για εκπλήξεις, διψάτε για καινούργια πράγματα. Μπορούμε να δούμε -στο σύνολο της ενέργειάς σας- πόση δίψα υπάρχει, πόση επιθυμία υπάρχει για νέες αντιλήψεις και νέες τοποθετήσεις της συνειδητότητάς σας μέσα στο χρονοπλαίσιο της Γαίας.

Αγαπητοί φίλοι, με πολύ σεβασμό στο οδοιπορικό που συμβαίνει μέσα σε μια βιολογία, στο οδοιπορικό της συνειδητότητας έτσι όπως συμβαίνει μέσα στην ανθρώπινη βιολογία, θα ξεκινήσουμε αυτή την επικοινωνία. Βρίσκεστε -το νιώθετε όλοι- σε μία περίοδο όπου ο χρόνος και ο χώρος είναι σαν ένα χαλί κάτω από τα πόδια σας το οποίο μετακινείται και κυλίεται με περίεργους ρυθμούς -φαινομενικά και με άτακτους ρυθμούς- και αυτό, για πάρα πολλούς από σας, σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν είστε και πολύ βέβαιοι για το πού στέκεστε. Η αλήθεια είναι ότι, δεν είναι κακό το να μη γνωρίζετε ακριβώς πού στέκεστε, είναι κακό το να μη γνωρίζετε από πού στηρίζεστε. Εάν γνωρίζετε το πού στηρίζεστε, τότε μπορεί το χαλί να κινείται κάτω απ’ τα πόδια σας αλλά εσείς δε θα νιώσετε να κλονίζεστε, ή να κλυδωνίζεστε ή αβέβαιοι για το πού στέκεστε. Θα ξεκινήσει αυτή η επικοινωνία παροτρύνοντάς σας να αλλάξετε την αντίληψη για το πώς μπορείτε να έχετε βεβαιότητα για το πού στέκεστε συνειδητοποιώντας ότι, το πού στέκεστε έχει να κάνει πάντα με το πώς σκέφτεστε, πώς νιώθετε και πώς τοποθετείστε απέναντι στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αλλάζει. Και οι τοποθετήσεις αλλάζουν. Η πραγματικότητα εξελίσσεται και η τοποθέτησή σας είναι φυσικό να την ακολουθεί και να μετακινείται και να εξελίσσεται. Δεν υπάρχει στ’ αλήθεια κάτι στατικό: ούτε μέσα στον νου σας, ούτε μέσα στην καρδιά σας, ούτε -φυσικά, πλέον- και γύρω σας στην υλική πραγματικότητα.

Δεν είναι, στ’ αλήθεια, αβεβαιότητα το να αλλάζουν ή να μετακινούνται προς αβέβαιες κατευθύνσεις τα εξωτερικά δεδομένα. Αυτό που θα ήταν πρόβλημα θα ήταν το να μην καλλιεργήσετε, να μην επαυξήσετε το Προσωπικό σας Στερέωμα. Εκεί, όντως, θα δημιουργείτο πρόβλημα. Αν έχετε το Προσωπικό σας Στερέωμα -κάτι για το οποίο καιρό τώρα σας είπαμε και σας παροτρύναμε να το καλλιεργήσετε- θα είσαστε και θα νιώθετε μια χαρά καθώς το χαλί της πραγματικότητας, της πρώην πολύ συμπαγούς υλικής πραγματικότητας, έχει αρχίσει και γίνεται ρευστό. Αυτό σημαίνει ότι πάρα πολλές αγκυλώσεις μέσα στους εαυτούς, μέσα στον ανθρώπινο εαυτό, μέσα στο ανθρώπινο σκεπτικό και μέσα στις ανθρώπινες συναισθηματικές συνειδητότητες, πάρα πολλές τέτοιες αγκυλώσεις αλλάζουν και καταρρέουν. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλύτερη ελευθερία αντίληψης και σκέψης και συναισθηματικής μετατόπισης αρχίζει να συμβαίνει στο εσωτερικό πεδίο των εαυτών σας. Αυτό σημαίνει ότι πιο εύκολα αναθεωρείτε, πιο εύκολα μετακινείστε στις σκέψεις σας και επομένως πιο εύκολα μπορείτε να δεχθείτε ή να ακούσετε ή να υιοθετήσετε ή να εφαρμόσετε τις ιδέες σας. Τελικά, είναι οι ιδέες σας, αγαπημένοι φίλοι, γιατί, τελικά, είναι οι πληροφορίες που εσείς φέρνετε μέσα από το άχρονο, μέσα από έναν τρόπο που να μπορεί να γίνει κατανοητός στην τρίτη διάσταση σε σας τους ίδιους. Τελικά, είστε εσείς οι οποίοι επιλέγετε το ποιες είναι οι πληροφορίες κάθε φορά. Φαίνεται ότι ερχόμαστε εμείς ή άλλοι και να δίνουμε πληροφορίες όμως βαθύτερα μέσα σας γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι, ένας τρόπος που έχουμε βρει ως ένα ον, ως μία οντότητα, ως μία αλήθεια, να επικοινωνούμε μεταξύ μας όταν -είτε εσείς είτε άλλοι- βρίσκεστε σε φόρμουλες που φαίνονται πολύ υλικές. Η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα στη Γαία αρχίζει να ρευστοποιείται και αυτό σημαίνει ότι τα κέντρα συνειδητότητας διευρύνονται, αυτό σημαίνει ότι οι περιορισμοί στη συνειδητότητα λιώνουν, μαλακώνουν αυτό σημαίνει ότι μεγαλύτερη εσωτερική ελευθερία αρχίζει να συμβαίνει, κυριολεκτικά, μέσα σε κάθε ον. Αυτό έχει εκδηλώσεις και καθρεφτίζεται στην εξωτερική πραγματικότητα.  Η ίδια η Ελλαΐδα φαίνεται σαν να μην ξέρει πού πηγαίνει: πηγαίνει από ‘δω ή πηγαίνει από κει, πηγαίνει μπρος ή πηγαίνει λίγο πίσω, μετατοπίζεται λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά, έτσι όπως η διακυβέρνηση της Ελλαΐδας αυτή τη στιγμή το σηματοδοτεί. Όμως, αλήθεια και ειλικρινά, αυτό δεν είναι λάθος: αυτό είναι ένα καθρέφτισμα αυτής της ρευστότητας της πραγματικότητας η οποία συμβαίνει ούτως ή άλλως. Ένας λόγος που το ζείτε είναι γιατί αυτό, με τον τρόπο του, σας τοποθετεί έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε εσωτερικά το Στερέωμα και τη βεβαιότητά σας και να μπορέσετε να βαδίζετε με ισορροπία σε μια εξωτερική πραγματικότητα η οποία -της επιτρέπετε επιτέλους!- να κάνει τη μετάλλαξή της. Από την οποία δεν κρέμεστε, για να έχετε την ανάγκη να μένει ακίνητη και συμπαγής. Είναι σαν να δίνετε, στην πραγματικότητα, την ελευθερία να κάνει τις μεταλλάξεις που είσαστε πια έτοιμοι να συμβούν.

Και έτσι συμβαίνουν τα πράγματα και έτσι ακριβώς είναι εάν θέλετε να το συλλογιστείτε και να το στοχαστείτε. Είναι κυριολεκτικό το «όπως μέσα έτσι κι έξω». Είναι αλήθεια πως, ό,τι συμβαίνει έξω στη συνειδητότητά σας, όντως έχει ξεκινήσει από μία αλλαγή, από μία καινούργια θέση μέσα σας. Και είναι η νέα σελήνη όπου το μέλλον σας έρχεται σε σας. Είναι η νέα σελήνη όπου οι Σείριοι χρονοθέτες έχουν φορτίσει τη συνειδητότητα του συλλογικού σας ώστε κάθε ατομική συνειδητότητα να παραλαμβάνει υψηλότερη και μεγαλύτερη φόρτιση σε σχέση με το μέλλον. Τι σημαίνει αυτό λίγο πιο περιγραφικά: Αυτό σημαίνει πως, οι περισσότερες αφυπνισμένες ψυχές μέσα στη βιολογία -που έχουν μια λίγο μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πάνω στη Γαία- είναι ψυχές οι οποίες έχουν γνωρίσει μελλοντικούς χρόνους και έρχονται πίσω στον χρόνο να συνεισφέρουν αυτό που ήδη έχουν γνωρίσει. Ένας άλλος τρόπος να σας το πούμε είναι ότι, πολλοί από σας, στ’ αλήθεια, είσαστε πολύ πιο αφομοιωμένες σαν συνειδητότητες και πολύ πιο ενοποιημένες από ό,τι αντιλαμβάνεστε τώρα τον εαυτό σας να είναι. Και ο μόνος λόγος που δεν αντιλαμβάνεστε, τώρα που είστε στη Γαία, το πόσο αλήθεια ενοποιημένοι είσαστε ήταν γιατί αυτό δεν υπηρετεί τον σκοπό και το σχέδιο της δικής σας ζωής και του συνόλου στη Γαία. Θα μιλήσουμε σαν να ‘σαστε όλοι, γιατί η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι έτσι οπότε, επιτρέψτε μας -έχοντας κάνει αυτή τη διευκρίνιση- να το γενικεύσουμε.

Κάθε αφυπνισμένη ψυχή η οποία αυτή τη στιγμή κάνει τη συνειδητή διαδικασία αναγνώρισης του εαυτού της, ενθύμησης της ύπαρξής της μέσα σε μία βιολογία, η αλήθεια είναι ότι δεν ανήκει στον χρόνο τον οποίο εσείς καταλαβαίνετε ως 2016. Οι περισσότερες από αυτές τις ψυχές, από εσάς, έχετε έρθει από χωροχρόνους πέρα από το 4.000 μ.Χ. της Γαίας. Ξέρουμε ότι σας τρελαίνει αυτό που ακούτε αλλά επιτρέψτε μας να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε και θα δείτε ότι θα βγάλουν όλα νόημα γιατί όλα θα καταλήξουν στην χρησιμότητα του «τώρα». Όπως φαντάζομαι και ελπίζουμε όλοι ότι προσδοκάτε, γιατί φανταζόμαστε και προσδοκάμε κι εμείς από εσάς να ξέρετε ότι όλη η χρησιμότητα των πληροφοριών έχει να κάνει μ’ αυτό το «τώρα».

Οι Σείριοι χρονοθέτες έχουν φέρει αυτή τη φόρτιση μέσα στο συλλογικό πεδίο και αυτή η φόρτιση σπέρνεται, μεταδίδεται στον πυρήνα της Γαίας. Καθώς αυτή η φόρτιση των μελλοντικών εαυτών, δηλαδή των δικών σας συνειδητοτήτων από ένα πολύ μακρινό μέλλον που είναι πολύ πιο ολοκληρωμένες -που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι πολύ κοντά σ’ αυτό που τώρα προσπαθείτε, στη φώτιση, στην ολοκλήρωση και στην ολική συνείδηση- αρχίζετε και φορτίζετε και παίρνετε τη φόρτιση η οποία ρέει μέσα στους διαδρόμους της συνειδητότητας της Γαίας. Αυτό σημαίνει ότι ένα μήνυμα αρχίζει και ακούγεται από τον γαλαξία και από το κέντρο της πλανητικής συνειδητότητας προς καθέναν από σας. Και το μήνυμα θα το πούμε με μια φράση: «Ανέβα στο Λεωφορείο του Πόθου Σου Τώρα!». Και αυτό, αγαπημένοι φίλοι, σημαίνει ότι καθώς οι μελλοντικοί σας εαυτοί αρχίζουν και σας μιλάνε μέσα σ’ αυτές τις εσωτερικές σας διαδρομές, οι πόθοι σας αρχίζουν και πυροδοτούνται και τα όνειρά σας αρχίζουν και πυροδοτούνται. Αρχίζετε και φορτίζετε από το μέλλον σας, από τον κάθε εαυτό σας ο οποίος γνωρίζει ήδη, πού πάνε τα πράγματα, γνωρίζει πώς λειτουργεί μια πολύ πιο ενοποιημένη πραγματικότητα γνωρίζει και βιώνει αυτή τη στιγμή αυτή την ενοποιημένη πραγματικότητα όπου -επιτρέψτε να το πούμε έτσι για να γίνει κατανοητό- όπου η Γαία και η ανθρωπότητα είναι αυτή τη στιγμή σε κατάσταση ολικής ειρήνης, υψηλότατης πραγμάτωσης, όπου όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε μία σχεδόν τέλεια ισορροπία, όπου όλα τα είδη έχουν βρει τη φόρμουλα να συνυπάρχουν, σεβόμενα το ένα τη λειτουργία του άλλου και όπου η Γαία του 4.700 δεν έχει χώρες, δεν υπάρχουν κράτη, υπάρχει ένας πλανήτης, μία φυλή, μία νοοτροπία που είναι η -σχεδόν φωτισμένη- πανανθρώπινη νοοτροπία, που είναι η -σχεδόν ολικά- συνειδητή αντίληψη του «ποιος είμαι».  Που είναι ένα πεδίο τόσο κοντά στην Πηγή που, κυριολεκτικά, μένει μετά δυσκολίας σε στερεή κατάσταση. Δεν είναι η ίδια στερεή κατάσταση όπως η κατάσταση της Γαίας που γνωρίζετε εσείς, είναι μια άλλη σχεδόν στερεή κατάσταση αλλά, όλες οι αφυπνισμένες ψυχές έχουν έρθει από το μέλλον, έχουν έρθει από χρονοδιαδρόμους πραγματικότητας οι οποίοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η ενοποίηση, οι οποίοι γνωρίζουν πώς γίνεται αυτή η μετάλλαξη, οι οποίοι -χρονοδιάδρομοι και όντα- γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι σε μία κατάσταση συνεχούς χάρης και ισορροπίας, σε μια κατάσταση δημιουργικότητας και έμπνευσης, σε μια κατάσταση αγάπης και σεβασμού και συνύπαρξης με όλα τα στοιχεία της δημιουργίας. Και αυτό σημαίνει ότι -καθώς η φόρτιση από τους Σείριους χρονοθέτες συνεχίζεται και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, γύρω από την πλανητική και μέσα στην πλανητική συνειδητότητα- καθένας από σας θα αρχίσει να νιώθει αυτή την αναζωπύρωση ενός οράματος που μπορεί να φανεί ότι αφορά τον εαυτό του. Και σίγουρα θα αφορά καταρχήν τον εαυτό του ή, αν θέλετε, στο συνειδητό θα αναγνωριστεί ως ο προσωπικός σας πόθος, ως αυτό που στ’ αλήθεια θέλετε, ως αυτό που αν συνέβαινε, αν το κάνατε, αν γινότανε, θα μπορούσατε να είσαστε χαρούμενοι. Το ονομάζουμε ο Προσωπικός Πόθος γιατί είναι σαν, γύρω από τη Γαία να έχει έρθει το κοσμικό Λεωφορείο του Πόθου της Ψυχής και να φορτίζει με τον πόθο κάθε ψυχή η οποία είναι τώρα σε βιολογία.  Αυτό είναι ένα προσωπικό όραμα και είναι ένα όραμα που μιλάει μέσα στον ψυχισμό σας και στην αισθαντικότητα της ύπαρξής σας. Δεν θα σκάσει μέσα στη διάνοια σαν μία επίγνωση: πρώτα θα το αισθανθείτε και μετά θα το αναγνωρίσετε στο συνειδητό. Το νιώθετε στην καρδιά σας, ζει μέσα στα πιο ευγενή πεδία της ψυχικής σας ενέργειας και είναι ο πόθος σας. Είναι αυτό που θα θέλατε να είναι και να γίνει ο εαυτός σας και η ζωή σας. Και είναι αυτό που σας συνδέει με το μέλλον το οποίο τώρα καλείστε να φέρετε στο παρόν. Και το εξηγούμε: καθώς αυτή η ενεργοποίηση συμβαίνει μέσα στο ψυχικό σας πεδίο και ο πόθος της εκπλήρωσης της ύπαρξής σας ζωντανεύει εσείς, αρχίζετε να έλκετε, να τραβάτε εκεί που η συνειδητότητά σας είναι τώρα, δηλαδή στη Γαία -έτσι το αντιλαμβάνεστε και έτσι θα το πούμε για να γίνει κατανοητό- αρχίζετε να τραβάτε την ενέργεια απ’ το μέλλον. Πώς, όμως, στ’ αλήθεια, θα το κάνετε αυτό; Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Ξέρουμε ότι το αναρωτιέστε και γι’ αυτό απαντάμε: αυτό συμβαίνει όταν μπορείτε να νιώθετε και όταν μπαίνετε συνειδητά να πάρετε τέτοιες θέσεις μέσα στον εαυτό σας σαν να το ζείτε τώρα. Καθώς ο πόθος σας πυροδοτείται, καθώς αρχίζετε να αναγνωρίζετε στ’ αλήθεια τι σιγοτραγουδά η καρδιά σας, τι θα θέλατε στ’ αλήθεια να σας δείτε να κάνετε και καθώς αρχίζετε αυτό να το σκέφτεστε όλο και πιο πολύ, να το ψυχανεμίζεστε όλο και πιο πολύ, να το ποθείτε όλο και πιο πολύ -κάποιοι από εσάς θα κάνουν και βήματα σχετικά μ’ αυτό, άλλοι θα το φιλοσοφήσετε για ένα διάστημα μέχρι να κάνετε τα βήματα, αλλά δεν έχει τόσο σημασία αυτό όσο το ότι- καθώς θα νιώθετε αυτό τον πόθο, αυτό το μεράκι, αυτό το όνειρο, αυτό το όραμα, εσείς αρχίζετε, την ώρα που το νιώθετε, να είστε στην πραγματικότητα σ’ εκείνη τη συνειδητότητα. Κάθε στιγμή που νιώθετε το πόσο πλήρεις είσαστε μ’ αυτό τον πόθο, κάθε στιγμή που νιώθετε τόσο εκπληρωμένοι μόνο με τη σκέψη ότι μπορείτε να κάνετε αυτό, μ’ έναν αλχημικό τρόπο, παίρνετε τη φόρτιση από εκείνον τον δικό σας μελλοντικό εαυτό που το έχει πραγματώσει. Κάποιοι που είστε πιο έτοιμοι, κάποιες ψυχές που είναι ακόμα πιο ενεργοποιημένες θα σας καλέσουμε να κάνετε και παραπάνω πράγματα στο τώρα σας. Θα σας καλέσουμε, με ενσυναίσθηση και με επίγνωση, κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα σας, να καλλιεργήσετε συνειδητά το ότι όλα όσα είναι το όραμά σας για τον εαυτό σας και για τη γη συμβαίνουν τώρα. Πόσο, στ’ αλήθεια, είναι δύσκολο αν αρχίσετε να λέτε μέσα στον εαυτό σας: «είμαι τώρα εκπληρωμένη», «η Γαία τώρα βρίσκεται σε ειρήνη», «η Γαία τώρα έχει βρει ήδη τη φόρμουλα, η Γαία τώρα έχει βρει την αρμονία της, η Γαία τώρα έχει υπερβεί τα πάντα και βρίσκεται σε ισορροπία, όλα τα όντα, όλα τα είδη, όλες οι φυλές, όλα τα κράτη τώρα είναι σε αρμονία μεταξύ τους». «Τώρα έχει συμβεί αυτό που ζω τώρα». Εκείνο το τώρα που δείχνουμε είναι το μετά το 4.000. Αλλά εκείνο το τώρα με αυτό το τώρα έχουν έναν  τρόπο να συνενωθούν, έχουν έναν τρόπο να στηρίξουν το ένα το άλλο.

Κάποτε -πολύ παλιά- σας είχαμε πει ότι έρχεστε από το μέλλον για να συνεισφέρετε στο παρόν αυτό που το τώρα χρειάζεται. Εκεί που είναι τώρα για τη Γαία μια μεγάλη φόρτιση συνειδητότητας. Τώρα αυτό ξεκινάει. Τώρα αυτό ξεκινάει με έναν πολύ πιο συνειδητό τρόπο. Και τώρα είναι σαν να θυμόσαστε -μέσα από αυτή την αλλαγή στους χρόνους η οποία συμβαίνει- πως, ο τρόπος να φέρετε γρήγορα το μέλλον στο τώρα, γρήγορα αυτό που γνωρίζετε από το μέλλον στο τώρα, είναι νιώθοντας σαν να συμβαίνει τώρα. Έτσι, έλκετε και τραβάτε τα ρευστά της φόρτισης της ενέργειας μέσα στη Γαία και γίνεστε τα δοχεία της συνειδητότητας που συνενώνουν το μακρινό μέλλον με το τωρινό παρόν. Αυτό σημαίνει να δημιουργώ το μέλλον έτσι όπως το έχω οραματιστεί. Αυτό σημαίνει να γειώνω τη δημιουργική ροή μέσα στον χρόνο, μέσα στο τώρα. Οι περισσότεροι εστιάζεστε ακόμα στο να κοιτάτε το τώρα εξωτερικά και να προσδιορίζεστε από το εξωτερικό τώρα. Όμως, κάθε αφυπνισμένη ψυχή γνωρίζει ότι μέσα της ζει ένα όραμα που αφορά το σύνολο, γνωρίζει ότι μέσα της ζει ένα όνειρο που αφορά τη Γαία, ένα όνειρο που αφορά την κάθε χώρα στην οποία η ψυχή βρίσκεται και ένα όνειρο που αφορά τον ίδιο της τον εαυτό. Αυτό όλο δεν είναι μια φαντασίωση: αυτό το όνειρο ή το όραμα είναι μια πληροφορία. Και σήμερα, στη νέα σελήνη -μιας και είναι η νέα σελήνη του μέλλοντος που γίνεται τώρα- είναι η ώρα αυτό να γίνει συνειδητό. Όταν ξεκινήσατε το οδοιπορικό σας είπατε ότι θα θυμηθείτε ποιοι είστε. Και μέσα σ’ αυτό, ξέρατε ότι, υπήρχε όλη η μαγεία της αποκάλυψης του τρόπου που η συνειδητότητά σας μπορεί να λειτουργήσει στ’ αλήθεια, του πόσο μαγικό εργαλείο είναι αυτές οι ζωντανές ροές μέσα στον νου σας, του πόση παντοδυναμία υπάρχει μέσα στη ροή της συνειδητότητας. Γνωρίζατε ότι θα έρθουν τα χρόνια της Θεϊκής Μαγείας. Γνωρίζατε ότι θα αποκαλυφθούν οι βαθύτερες -ή ανώτερες, το ίδιο είναι- επιγνώσεις της συνειδητότητας για το πώς διαμορφώνεται η εξωτερική πραγματικότητα μέσα από τα εσώτερα πεδία του εαυτού. Γνωρίζατε ότι θα ζήσετε αυτή τη ριζοσπαστική εποχή όπου το ανθρώπινο ον, συνειδητοποιώντας ότι είναι ψυχή, ότι είναι πνεύμα, θα ανακτήσει την κυριαρχία του επί της ύλης, θα ανακτήσει την κυριαρχία του επί της εξωτερικής πραγματικότητας. Και αυτή η νέα σελήνη έχει το μήνυμα του «Ανέβα στο Λεωφορείο του Πόθου Σου Τώρα!». Ανέβα τώρα! Το Λεωφορείο του Πόθου Σου αρχίζει και στέκεται μπροστά σου, τώρα. Η φόρτιση αρχίζει να συμβαίνει. Και θυμήσου πως, αυτό που είναι ο δικός σου πόθος δεν είναι μόνο ο ατομικός. Καθώς εσύ νιώθεις σαν η Γαία -αυτή τη στιγμή, στο τώρα σου- να έχει βρει όλες τις λύσεις και όλος ο πλανήτης να έχει ήδη μεταλλαχθεί, καθώς νιώθεις ότι η Ελλαΐδα έχει βρει όλες τις λύσεις και όλη η χώρα έχει μεταλλαχθεί, καθώς νιώθεις ότι εσύ έχεις βρει όλες τις λύσεις και όλη η δική σου ατομική πραγματικότητα είναι τέλεια και ισορροπημένη αυτό, όντως, σημαίνει ότι φέρνεις το μέλλον μέσα στο χρόνο του παλιού τώρα. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείς ένα νέο τώρα, ένα νέο momentum μέσα στις δυναμικές των πραγματικοτήτων της Γαίας.

Γιατί συμβαίνει τώρα; Θα πρέπει να το αναρωτηθείτε. Όχι γιατί οι Σείριοι χρονοθέτες ήρθαν τώρα και συνένωσαν και αγκύρωσαν τη συνειδητότητα πεδίων πολύ υψηλών κραδασμών με τη Γαία -άρα με εσάς. Οι Σείριοι χρονοθέτες ήρθαν τώρα γιατί τώρα η Γαία και εσείς -κάθε ενσαρκωμένη ψυχή- είσαστε έτοιμοι, είσαστε διψασμένοι γι’ αυτό. Αυτό το όραμα για τον εαυτό σας, για τη χώρα σας και για τον πλανήτη σας, αυτό το όραμα που έχει παλμό ζωής μέσα στη συνειδητότητά σας, έχει θεϊκό πυρ μέσα στη συνειδητότητά σας, έχει άκτιστη ενέργεια από το Όλον μέσα στην ατομική συνειδητότητα, αυτό αρχίζει και βιώνεται, αυτό αρχίζει και πάλλεται και σας κινεί. Σας κινεί να υπερβείτε τις ατομικές σας αμφιβολίες, σας κινεί να αποκτήσετε τα Στερεώματα που χρειάζεστε για να είστε πραγματικά σε ισορροπία, σας κινεί να τολμήσετε να κάνετε τον πόθο πραγματικότητα, σας κινεί να μη συμβιβαστείτε. Και συμβαίνει τώρα γιατί ο πύργος της πραγματικότητας αρχίζει και καταρρέει κυριολεκτικά, το νιώθετε ότι αυτό το χαλί κάτω από τα πόδια σας δεν είναι πια συμπαγές, είναι ρευστό, το νιώθετε ότι είναι σαν μία άμμος που πατάτε το πόδι σας και βουλιάζει, μετατοπίζεστε και γι’ αυτό είναι σημαντικό να καλλιεργήσετε και να βαθύνετε τη σύνδεσή σας με το ουράνιο Στερέωμα του νου σας, της ψυχής σας και της συνειδητότητάς σας.

Γνωρίζετε ότι είναι η χρονιά που θα συμβούν οι πρώτες μεγάλες μεταλλάξεις. Είπαμε ότι αυτή τη χρονιά οι ταχύτητες θα είναι απίστευτες γιατί η αφομοίωση των ροών είναι πολύ μεγαλύτερη -χάρη σε κάθε μία αφυπνισμένη ψυχή. Καθώς αφομοιώνετε όλο και περισσότερο το καινούργιο, καθώς γυρνάτε την πλάτη σας στο τι γίνεται απ’ έξω -παρότι το γνωρίζετε, αλλά δεν είναι πια τόσο σημαντικό ώστε να σας καθορίσει- βρίσκετε την ενέργεια για να σκεφτείτε ότι τώρα η ατομική ζωή σας έχει ήδη βρει τις ισορροπίες της. Τώρα εσείς έχετε εκπληρωθεί και τώρα εσείς είστε πραγματωμένοι και τώρα εσείς είσαστε σε κατάσταση φώτισης και τώρα ο πλανήτης είναι, παράλληλα με σας, όλα αυτά. Και όλο αυτό πυροδοτεί τη μετάλλαξη με έναν τρόπο που μειώνει εκθετικά και κάθετα τις συγκρούσεις, ρουφάει όλες τις ενέργειες που θα θέλανε να μεμψιμοιρούν για την αλλαγή για αιώνες, εξαφανίζει από το προσκήνιο όλες τις ποιότητες της συχνότητας οι οποίες θέλουν να το στοχάζονται και να το φιλοσοφούν για τουλάχιστον πέντε δεκαετίες ακόμα και έτσι, εσείς -αυτές οι αφυπνισμένες από το μέλλον ψυχές- ρουφάτε, ουσιαστικά, τη χρυσή φόρτιση των χρονοθετών, του 4.700 μ.Χ., στο τώρα και έτσι αρχίζει και γίνεται η κβαντική αλλαγή. Είναι κβαντική αλλαγή παρότι εσείς θα τη ζήσετε μέσα σε μια απίστευτη, ασύλληπτη γραμμικότητα. Είναι κβαντική αλλαγή γιατί, το όνειρό σας για την ανθρωπότητα -που ζει μέσα σε καθεμία αφυπνισμένη ψυχή- είναι το πώς είναι η ανθρωπότητα στο 4.700 μ.Χ. Είναι κβαντική αλλαγή γιατί δεν δημιουργείτε κάτι που δεν υπάρχει, γιατί συνενώνετε δύο πραγματικότητες που υπάρχουν. Είναι κβαντική αλλαγή γιατί δεν αποκτάτε τώρα μία συνειδητότητα σχεδόν ενοποιημένη και σχεδόν φωτισμένη, απλώς συνδέετε τη συνειδητότητά σας με αυτό που τώρα υπάρχει. Και είναι κβαντικό γιατί αποστρέφεστε, στρέφετε μακριά τον νου σας από το τι λένε τα πράγματα γύρω σας, στην επίγνωση πως, έτσι και απορροφήσετε το όνειρο σαν να ‘ναι τώρα, αυτό το όνειρο -με ασύλληπτες ταχύτητες, ευκολία και χάρη- θα αρχίσει να εκδηλώνεται. Μπορείτε να πάτε στη χορδή των συγκρούσεων όπου τα πάντα πρέπει να γίνουν αργά, με συγκρούσεις, με λογομαχίες, με αντιδικίες, με τον γνωστό παλιό γραμμικό σας τρόπο. Ή να αναγνωρίσετε ότι αυτό το όραμα -που δεν έχει να κάνει μόνο με σας αλλά έχει να κάνει με όλη την ανθρωπότητα και έχει να κάνει και με όλη τη χώρα σας, για κάθε αφυπνισμένη ψυχή έχει να κάνει με κάθε χώρα- αυτό το όνειρο, αυτό το όραμα είναι μια πραγματικότητα σ’ έναν άλλο χρόνο. Ρουφήξτε τον χρόνο στο τώρα, νιώθοντας για λίγη ώρα ότι αυτό συμβαίνει και είναι πραγματικό στη Γαία τώρα: ότι τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα κράτη, ότι τώρα δεν υπάρχουν σύνορα, ότι τώρα έχουν καταλυθεί οι διαφορές, ότι τώρα έχουν συνενωθεί τα πεδία, ότι ήδη αυτή η αρμονία έχει εγκατασταθεί, ότι ήδη έχουν απορροφηθεί οι διαφορετικότητες, ήδη έχουν ενοποιηθεί τα διαφορετικά πεδία με έναν εξαίσιο, γεμάτο χάρη, ειρήνη και υψηλή συνειδητότητα, τρόπο. Γιατί, αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι το όφελος της υψηλής συνειδητότητας, ότι δεν χρειάζεται για άλλη μια φορά να γίνουν συγκρούσεις και πόλεμοι, ότι δεν χρειάζεται να φιλοσοφείτε και να αντιδικείτε για άλλες πέντε χιλιετίες. Ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι το όφελος τού να γίνει αυτή η κβαντική αλλαγή μέσα στη συνειδητότητα; Ξέρουμε ότι, σε καθέναν από εσάς, είναι ακριβώς έτσι. Ξέρετε ότι αυτός ο πόθος για την ανθρωπότητα, αυτός ο πόθος για τη χώρα σας και αυτός ο πόθος για τον ίδιο σας τον εαυτό δεν είναι μόνο πόθος, δεν είναι μόνο ένα όνειρο και δεν είναι μόνο μια ευχή. Κάπου μέσα σας υπάρχει η πληροφορία ότι αυτό είναι πραγματικό. Γεννηθήκατε με αυτή τη χρονοκάψουλα ώστε να ανοίξει η χρονοκάψουλα και να το θυμηθείτε. Γεννηθήκατε με τις κωδικοποιημένες πληροφορίες γι’ αυτό, τις φέρετε μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο: δεν είναι ούτε ευσεβείς πόθοι, ούτε όνειρα αιθεροβαμόνων όντων. Είναι γνώσεις που, πολυδιαστασιακά όντα, μεταφέρουν μέσα στις ροές της συνειδητότητάς σας.

Σας είπαμε ότι είσαστε συστηματοθραύστες. Σας είπαμε ότι μπαίνετε στα ενεργειακά πεδία πραγματικοτήτων, ενσωματώνεστε και μετά -αποκτώντας εσείς επίγνωση- τις αλλάζετε ολικά. Και αυτό απλά ανακοινώνουμε σήμερα: καθώς οι ιερές ενέργειες της αρμονίας της συνειδητότητας φέρνουν τους χρόνους της συνειδητότητας πολύ κοντά, χρυσή φωτιά -κυριολεκτικά- αρχίζει και συμβαίνει μέσα στα ενεργειακά πεδία. Μια φωτιά που μπορεί να σας κάνει -σε κάποιες από εσάς τις ψυχές- να αλλάξετε πορεία ζωής, που μπορεί να πυροδοτήσει νέα, τελείως, ταξίδια, που μπορεί να πυροδοτήσει νέες διαδρομές, που μπορεί να σας κάνει να φύγετε ακόμα και απ’ τη χώρα σας. Όπου κι αν είστε, όποιοι κι αν είστε, δεν παίζει κανέναν ρόλο μέσα σ’ αυτή τη χρυσή ροή που συμβαίνει σ’ αυτή τη νέα σελήνη το ποια είναι η εθνική σας ταυτότητα, ποια είναι η κρατική σας αντίληψη, ποια είναι η νοοτροπία σας. Είναι σαν να γίνεστε κάτι πολύ μεγαλύτερο: πυροδοτείται ένας πόθος, ένα πάθος και ένα μεράκι που ξεπερνάει τις ταυτότητες που μέχρι τώρα δίνατε περιοριστικά στον εαυτό σας. Είσαστε πλανητικά όντα. Είσαστε κάτοικοι ενός πλανήτη. Είσαστε ένοικοι μίας πραγματικότητας. Και είσαστε μία συνειδητότητα. Και είναι αυτή η νέα σελήνη όπου το μέλλον έρχεται να συναντήσει το παρόν σας και το τώρα σας. Οι μελλοντικοί σας εαυτοί έρχονται να εισπνευστούν μέσα στη συνειδητότητα και να νιώσετε ότι είναι εδώ παρόντες, να νιώσετε ότι η πραγματικότητά σας είναι έτσι αυτή την ώρα: η πραγματικότητα του ατόμου, η πραγματικότητα της χώρας και η πραγματικότητα της Γαίας ολόκληρης.

Ανέβα στο Λεωφορείο του Πόθου Σου Τώρα! Το περίμενες! Στεκόσουν στη στάση και κοίταζες τα λεωφορεία και κανένα δεν ήταν το Λεωφορείο του δικού Σου Πόθου. Τώρα είναι το Λεωφορείο του Πόθου Σου. Ανέβα στο Λεωφορείο του Πόθου Σου τώρα: τώρα μπες στη δυναμική, τώρα νιώσε στ’ αλήθεια από πού έρχεσαι και στ’ αλήθεια γιατί είσαι εκεί, ποια είναι η χρησιμότητά σου εκεί που είσαι τώρα, ποια είναι η ικανότητα την οποία έχεις ενεργοποιήσει εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Και θυμήσου, θυμήσου ότι οι πόθοι σου και τα οράματά σου είναι πληροφορίες που αφορούν την πραγματικότητά σου. Είναι πληροφορίες που έρχονται από την πραγματικότητά σου, από μια πολύ πιο πολυδιαστασιακή, πολύ πιο υψηλή συχνότητα συνειδητότητας στην οποία ήδη είσαι. 

 

© 2016 Χαριτίνη Χριστάκου

 

Απομαγνητοφώνηση: Δήμητρα Τζήμκα