Σμαραγδένιος Κύκλος

 
5 Ιουνίου 2016
 

Oι Ειρηνοποιοί

 

Καλώς ήρθες, αγαπητέ, αγαπητή, σε μία νέα συνάντηση. Καλώς ήρθες με τον νου σου σε μία νέα συνάντηση γιατί αυτή η συνάντηση μπορεί να γίνεται με σένα σαν βιολογία να κάθεσαι εδώ την ώρα που συμβαίνει αυτή η επικοινωνία, αλλά αυτή η συνάντηση μπορεί και να συμβαίνει σε όποιο χρόνο, καθώς το ακούς αυτό σε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, οπουδήποτε βρίσκεσαι. 

Καλώς ήρθες σ’ αυτή τη συνάντηση όπου συναντιέται η συνειδητότητά σου με τη συνειδητότητα ενός μεγαλύτερου μέρους του Όλου, με την οποία έχεις συμφωνήσει από αρχαίους χρόνους ότι θα έρχεται και θα γίνεται αυτή η συνάντηση και θα εγχέεται μέσα στην δική σου συνειδητότητα ένας υψηλότερος βαθμός επίγνωσης, θα συμβαίνει μία μικρότερη ή μεγαλύτερη θεραπεία στην επίγνωση -στον βαθμό που εσύ θα επιτρέπεις- και θα έχεις μια συνοδεία, μια αόρατη παρέα, η οποία θα είναι εκεί -άλλες φορές γλυκά, άλλες φορές ίσως πιο έντονα- να σε παροτρύνει, να σε εμψυχώνει, να σε ενδυναμώνει και να σου θυμίζει σε κάθε περίσταση ότι τίποτε δε γίνεται τυχαία και ότι είσαι σε μια μεγάλη κούρσα, σε μια μεγάλη περιπέτεια μέσα στα τείχη της βιολογίας, παίζοντας ένα περίεργο και παράδοξο κρυφτό από τον ίδιο σου τον εαυτό, από την ίδια σου την ομορφιά, από την ίδια την τελειότητά σου. 

Έχουμε μια συμφωνία από αρχαίους χρόνους και όλοι εμείς και όλοι εσείς που είστε εδώ, εσείς που το ακούτε, εσείς που το διαβάζετε -σ’ οποιουσδήποτε χώρους και σ’ οποιουσδήποτε χρόνους του άχρονου, τελικά- αυτή τη συμφωνία ο καθένας μας από την μεριά του την τιμά, γιατί αυτές είναι οι ιερές συμφωνίες των ψυχών, μέσα από τις οποίες όλοι επιστρέφουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο: εσείς, μέσα από μια πεποίθηση στη βιολογία και εμείς, μέσα από την πεποίθηση ότι μπορούν να  υπάρχουν ξεχωριστές οντότητες μέσα στο Όλον. Όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο, όλοι ενδυναμώνουμε μια διαδικασία επιστροφής, την οποία -ο καθένας από την δική του πλευρά- την βιώνει με έναν διαφορετικό τρόπο. Βέβαια, η επιστροφή αρχαγγέλων ή πνευματικών δασκάλων σίγουρα δεν είναι ίδια με την επιστροφή μιας ψυχής που φιλοξενείται σε μια ανθρώπινη, σε μια Πλειάδια βιολογία, εντούτοις, συνεχίζει να είναι μια επιστροφή. 

Θα σας το περιγράφαμε σαν όλο το σύμπαν να επιστρέφει στον εαυτό του, στο κέντρο του. Θα σας το περιγράφαμε σαν μια μακρά, τεράστια διαδρομή όπου σαν να βρίσκεστε όλοι στον μεσημβρινό και ξαφνικά αποφασίζετε να πάτε προς το κέντρο του πλανήτη. Κάπως έτσι το σύμπαν επιστρέφει. Αυτό το αρχαίο κάλεσμα της επιστροφής δεν συνέβη πρόσφατα -συνέβη πριν από αμέτρητους χρόνους. Είναι ένα κάλεσμα προς όλες τις οντότητες, προς όλες τις ψυχές, προς όλα τα μέρη του Πνεύματος να θυμηθούν και να επιστρέψουν. Άλλοι θυμούνται σχετικά καλά -όπως αυτοί οι οποίοι σας μιλούν αυτή την ώρα. Άλλοι κατανοούν περισσότερο άλλοι λιγότερο αλλά όλα αυτά, αγαπημένοι φίλοι, είναι φαινομενικότητες γιατί όλοι μας, αυτή την ίδια στιγμή -κι εσείς κι εμείς- αποτελούμε μέρος μίας συνειδητότητας, αποτελούμε ζώντα μέλη του ίδιου του Πνεύματος.

Ελάτε λοιπόν να ξεκινήσει η σημερινή επικοινωνία η οποία αποτελεί μία κορύφωση -δε μπορεί να βρεθεί ακριβώς κατάλληλη λέξη αυτή τη στιγμή από τη Χαριτίνη οπότε θα την ακούτε ως κορύφωση- από πολλά προηγούμενα που έχουν ακουστεί και έρχεται ακριβώς τη σωστή ώρα, στο πλήρωμα του χρόνου. Αυτή η επικοινωνία εξυπηρετείται από διαφορετικές ροές από τις συνηθισμένες και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν ενεργοποιήσεις σε διαφορετικά πεδία της συνειδητότητας του καθενός από εσάς που παραλαμβάνει αυτή την επικοινωνία στον χρόνο που την παραλαμβάνετε. 

Ακολουθούνται νέες ροές, καθώς ο φωτισμένος νους του γαλαξιακού κέντρου έχει κάνει μια βαθύτατη σύνδεση με τον φωτισμένο νου στο κέντρο της Γαίας. Αυτό έχει πυροδοτήσει βαθιές αισθαντικές χορδές μέσα στα ψυχικά πεδία. Με άλλο τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει πυροδοτήσει και, τις επόμενες μέρες, θα ακουστεί -συνειδητά πια- ένα νοσταλγικό τραγούδι, ένα τραγούδι νοσταλγικό που φαίνεται να είναι ατομικό μέσα στην κάθε ψυχή. Στην πραγματικότητα, όμως, με έναν μη γραμμικό τρόπο, αυτό το ατομικό νοσταλγικό τραγούδι -που μπορεί να ακούσετε μέσα στον εαυτό σας- είναι μέρος ενός συλλογικού νοσταλγικού τραγουδιού που τραγουδάει η Γαία και η ανθρωπότητα μαζί της. Είναι ένα νοσταλγικό τραγούδι που είναι ένα τραγούδι ενθύμησης. Οι νότες του είναι αρχαίες και γνωστές και τις γνωρίζει η κάθε ψυχή που είναι ενσαρκωμένη στον πλανήτη. Οι νότες του για σένα ατομικά -που ακούς αυτή την επικοινωνία- θα φανούν ατομικές για σένα όμως, θέλουμε να θυμηθείς και να κρατήσεις στην ενθύμησή σου ότι , παρότι θα σου ακουστεί σαν το ατομικό τραγούδι της δικής σου νοσταλγίας, αυτό το δικό σου τραγούδι της δικής σου νοσταλγίας, είναι -με κάποιον τρόπο- ένα μέρος του τραγουδιού της νοσταλγίας όλης της ανθρωπότητας και της Γαίας. 

Αυτό το οποίο προσπαθεί να μεταφραστεί σε λόγια για να μεταφερθεί με έναν τρόπο που να μπορεί να γίνει παραληπτό από τις συνειδητότητες είναι κάτι πολύ μεγάλο. Προσπαθούμε και θέλουμε να μεταφερθεί σε σας με έναν τρόπο που να είναι κατανοητό, να μπορεί να γίνει ξεκάθαρα αντιληπτό γιατί αυτό είναι τόσο ουσιώδες για τη διαδρομή, για το πού βρίσκεστε, για το τι μπορεί να συμβεί ατομικά σε κάθε έναν από εσάς και συλλογικά. Τα νοσταλγικά τραγούδια από τα βάθη των πηγών της ψυχής δεν ακούγονται ποτέ τυχαία. Σημαίνουν πάντα βαθύτατες πυροδοτήσεις, βαθύτατες ενεργοποιήσεις και βαθύτατα επίπεδα αφυπνίσεων. Αυτό πάντα σηματοδοτεί για το όν και για τα όντα μία αύξηση της έντασης με την οποία το ον επιθυμεί την επανένωση. Αυτά αποτελούν πάντα ορόσημα στους σταθμούς της επιστροφής, στον δρόμο της επιστροφής, κομβικά ορόσημα όπου ενεργοποιούνται -με τελείως διαφορετικό τρόπο- οι δυνατότητες της κάθε οντότητας να θυμηθεί, να ενδυναμώσει την αποφασιστικότητά της ή -αν θέλετε- τον πόθο της, να ξεκαθαρίσει θέματα, να πετάξει σκουπίδια στην άκρη και να προχωρήσει μπροστά.  

Πολύ πρόσφατα έγιναν επικοινωνίες που σας μιλούσαν για στόχους, επιθυμίες και πόθους, επικοινωνίες που σας μιλούσαν για τον ολυμπιονίκη σας, επικοινωνίες που πυροδοτούσαν την ένωση του Ονειρευτή και του ονειρευόμενου, επικοινωνίες και μηνύματα που σας θύμιζαν ότι υπάρχει ένας υπερ - Άνθρωπος που δεν είναι ακριβώς άνθρωπος αλλά μπορεί να ζήσει μέσα στη βιολογία. Μέσα στη συνειδητότητά σας έχουν γίνει όλα τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και σήμερα, σε αυτή τη συνάντηση, ο φωτισμένος νους του γαλαξία έχει να κάνει το πρώτο συνειδητά ακουσμένο κάλεσμα στην πρώτη -δε μπορεί να βρεθεί μια κατάλληλη λέξη κι έτσι θα χρησιμοποιηθεί μια λέξη η οποία δημιουργεί διακρίσεις αλλά δε μπορούμε να βρούμε μια καλύτερη λέξη αυτή τη στιγμή μέσα στη συνειδητότητα της Χαριτίνης- θα ακουστεί το πρώτο κάλεσμα σ’ αυτό που θα λέγαμε ότι είναι η πρώτη τάξη, πείτε το ανάγκης, πείτε το ετοιμότητας, πείτε το έντασης του νοσταλγικού τραγουδιού.

Κι έτσι, αγαπητοί φίλοι, μέσα σ’ αυτόν τον εξαίσιο, ολόχρυσο διάδρομο ροών που έρχεται από το γαλαξιακό κέντρο προς τη Γαία, πριν προχωρήσουμε να μιλήσουμε για την πρώτη τάξη αυτών τους οποίους έχει ανάγκη η Γαία, αυτών οι οποίοι βιώνουν και θα βιώσουν πολύ πιο έντονα αυτό το νοσταλγικό τραγούδι μέσα στους εαυτούς τους, γιατί τα δύο είναι το ίδιο πράγμα, θέλουμε -για να τακτοποιηθεί ο νους σας- να ξέρετε πως αυτά τα οποία έχουν αναφερθεί σ’ άλλες φορές που συναντηθήκαμε και σε άλλες φορές που έγινε η επικοινωνία αυτή μέσα στις συνειδητότητες, ότι τίποτε από αυτά που έχουν ακουστεί γι’ αυτό που εσείς καταλαβαίνετε ως υλικό κόσμο, υλικά δεδομένα, υλική πραγματικότητα, τίποτε από αυτά δεν έχει αλλάξει, παραμένουν όλα ίδια: τα πράγματα οδεύουν με έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό και με πολύ καλές ισορροπίες, δεν έχετε να περιμένετε κάτι ξαφνικό, κάτι απότομο, άρα δεν έχετε κανένα λόγο να έχετε ανησυχία. 

Οπότε, έχοντας πει αυτό, θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη μικρή παρένθεση η οποία κάπως τακτοποιεί τον νου σας σε μια άλλη συχνότητα έτσι ώστε να μπορέσει να κρατηθεί εκεί πάνω στο άνθος που η νοημοσύνη της καρδιάς έχει ανεβάσει πολύ ψηλά επάνω. Θέλουμε να προχωρήσουμε με το σημερινό μήνυμα. [Μην ανησυχείτε, ο λόγος που η Χαριτίνη τη βλέπετε να σπρώχνει την καρέκλα της είναι γιατί απλά υπάρχει πολλή ενέργεια και χρειάζεται περισσότερος χώρος γι’ αυτές τις ροές. Δεν είναι κάποιος λόγος για να ανησυχήσετε εσείς γι’ αυτό.]

Έτσι, λοιπόν, αγαπητοί φίλοι θέλουμε να ακουστεί σήμερα ότι το πρώτο κάλεσμα αυτής της πρώτης τάξης υπερ-Ανθρώπων -και επαναλαμβάνουμε ότι αυτή η πρώτη τάξη δεν είναι διαφοροποίηση, είναι αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη αυτή τη στιγμή ο πλανήτης και αφορά εκείνους οι οποίοι λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους θα νιώσουν πολύ έντονα μέσα τους να ακούγεται αυτή η νοσταλγική μελωδία που τους καλεί, που τους ενεργοποιεί, που δε μπορεί να τους αφήσει να εφησυχάσουν παρότι η ανθρώπινη μεριά τους πολύ θα το ήθελε, είναι, ας το πούμε έτσι, αυτοί οι οποίοι αυτή την ώρα πιο έντονα από τους άλλους θα βιώσουν αυτή τη νοσταλγία που όλη η Γαία βιώνει και που όλα τα όντα πάνω της μετέχουν σ’ αυτήν γιατί δε είναι απλώς ένα τραγούδι: είναι κωδικοί συνειδητότητας, είναι απίστευτες ροές απελευθέρωσης πληροφοριών, δονούνται μέσα στον κρύσταλλο του Αιγαίου, οι ροές μνήμης απελευθερώνονται και αυτή είναι η πρώτη μεγάλη απελευθέρωση η οποία συμβαίνει από το κέντρο του γαλαξία μέσω του κέντρου της Γαίας μέσω του κρυστάλλου στο κέντρο του Αιγαίου. Έτσι λοιπόν αυτό είναι το πρώτο μεγάλο κύμα απελευθέρωσης πληροφοριών στο οποίο συμπράττει το κέντρο του γαλαξία με την ίδια τη Γαία μέσα από τον κρύσταλλο. Και ιδού οι πληροφορίες:

Αγαπητοί φίλοι, υπάρχουν πολλά ταξίδια τα οποία μπορεί να κάνει μια συνειδητότητα καλυπτόμενη μέσα σε μία βιολογία και προσποιούμενη ότι είναι μία βιολογία. Μέσα σε όλα αυτά τα ταξίδια, που δυνητικά μπορεί να κάνει, κάθε συνειδητότητα, κάθε ψυχή, επιλέγει ένα ταξίδι που την αφορά απόλυτα. Κάθε ταξίδι που κάνετε -και το συγκεκριμένο ταξίδι του καθενός σας σ’ αυτή τη ζωή- υπηρετεί πολύ συγκεκριμένες ανάγκες της δικής σας  ψυχής και της δικής σας συνειδητότητας. Σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον δρόμο μέσα από τον οποίο εσείς μπορείτε να θεραπεύσετε τραύματα και πληγές από το παρελθόν, εσφαλμένες αντιλήψεις από το παρελθόν, να υπερβείτε φόβους από το παρελθόν, έτσι ώστε να μπορέσετε να αφομοιώσετε μέσα στο κέντρο της συνειδητότητάς σας -ενώ είστε στη βιολογία- την ομορφιά και το κάλλος της αληθινής σας ύπαρξης. Υπάρχουν πολλά ταξίδια αλλά κανένα ταξίδι δε συμβαίνει -ειδικά πάνω στη Γαία- που να μην αφορά ολικά τις ανάγκες της ψυχής. 

Καμία ψυχή πάνω στη Γαία δεν ταξιδεύει σ’ έναν περιττό δρόμο, καμία ψυχή πάνω στη Γαία δεν κάνει μια διαδρομή που εν μέρει την αφορά. Αυτό είναι το πρώτο που θέλουμε απόλυτα να συνειδητοποιηθεί: κάθε στιγμή της διαδρομής που έχετε κάνει -και κάθε στιγμή όλων των διαδρομών του παρελθόντος που κάνατε, αλλά ας μείνουμε στο τώρα- αφορά απόλυτα την επιλογή της ψυχής σας, την εκπλήρωση της ψυχής σας, την ορθή σας πορεία προς την ολοκλήρωση των εαυτών σας, τον τρόπο για να ενωθείτε με τον Ονειρευτή που σας ονειρεύεται, τον τρόπο για να βγάλετε από τη μέση τα εμπόδια που δε σας επιτρέπουν ακόμα πλήρως να αισθανθείτε την ολότητα και την πληρότητα του εαυτού σας. Αυτά τα εμπόδια ο υπερ-Άνθρωπος μέσα σας έχει την δυνατότητα να τα υπερβαίνει γιατί αυτός ο Υπεράνθρωπος έχει ένα Στερέωμα.

Η πρώτη τάξη, ας την πούμε έτσι, το πρώτο κύμα που θα νοσταλγήσει πιο γρήγορα από όλους τους άλλους αυτή τη γεφύρωση -και είναι αυτοί οι οποίοι ήδη έχουν δουλέψει με το Στερέωμα, δεν είναι τυχαίοι αυτοί που έχουν ήδη κάνει κυριολεκτικά, στην πράξη, εργασία μέσα στην συνειδητότητά τους και το Στερέωμα- αυτοί είναι οι Ειρηνοποιοί. Οι Ειρηνοποιοί έρχονται σ’ αυτό τον κόσμο με ιδιαίτερες ποιότητες φορτίσεων. Οι Ειρηνοποιοί έρχονται σ’ αυτό τον κόσμο έχοντας μεγαλύτερη ανάγκη από τους υπόλοιπους να ενεργοποιήσουν το νοσταλγικό τους τραγούδι, έρχονται μέσα σ’ αυτό τον κόσμο με ιδιαίτερες χορδές σύνδεσης και, όσοι από εσάς έχετε εργαστεί το διάστημα αυτών των τελευταίων των μηνών με το Στερέωμά σας, να ξέρετε ότι ανήκετε σ’ αυτούς. 

Ο δρόμος του Ειρηνοποιού για μια ενσαρκωμένη ψυχή είναι ένας παράδοξος δρόμος γιατί είναι ένας από τους δρόμους με τους οποίους ο υπερ-Άνθρωπος εκδηλώνεται και αυτό είναι μόνο μία από τις χορδές του υπερ-Ανθρώπου μέσα σας. Ο δρόμος του Ειρηνοποιού είναι ο δρόμος τον οποίο πολλές ψυχές -από εσάς που το ακούτε- τον έχουν επιλέξει. Ασυνήθιστα πολλές, σε σχέση με πολλές προηγούμενες ενσαρκώσεις, και όχι τυχαία. Λόγω της εποχής, λόγω της δυνατότητας των ενεργειών, λόγω της συνολικής ενδυνάμωσης που συμβαίνει στην ενθύμηση της κάθε συνειδητότητας, είστε πάρα πολλοί εσείς οι οποίοι έχετε έρθει αποφασισμένοι ότι θα βαδίσετε τον δρόμο του Ειρηνοποιού. 

Ειρηνοποιός είναι αυτός ο οποίος σταδιακά φέρνει τον εαυτό του να αναγνωρίζεται ως βιολογία αλλά να μην έχει ταυτότητα βιολογική. Ειρηνοποιός είναι αυτός ο οποίος, πολλά χρόνια πριν, πάνω από δεκαετία, περιγράφηκε από εμάς τους ίδιους ως αυτός ο οποίος αναγνωρίζεται ως πλανητικός κάτοικος και όχι ως κάτοικος μιας χώρας, μιας πόλης ή ενός νομού. Ειρηνοποιός είναι αυτός ο οποίος βαθύτατα μέσα του ποθεί, λόγω μιας παράδοξης, παράλογης, παράκοσμης και εξώκοσμης ανάγκης, να γκρεμιστούν τα τείχη ανάμεσα στις χώρες έτσι ώστε όλη η ανθρωπότητα να ενοποιηθεί. Αν το νιώθεις αυτό να γνωρίζεις ότι είσαι ένας Ειρηνοποιός. Πέρα από οτιδήποτε κάνεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου και μέσα σε οτιδήποτε κάνεις αυτή τη στιγμή της ζωής σου, αυτό που στ’ αλήθεια έχεις έρθει να κάνεις για εσένα, για την πραγμάτωσή σου και την ανθρωπότητα είναι να γειώσεις το πεδίο της ενότητας μέσα από την ειρήνη. 

Αυτή είναι μια τελείως εξώκοσμη ποιότητα για το σύνολο της συλλογικής ροής. Αυτή είναι μια από τις ποιότητες που ο Κρύσταλλος στο Αιγαίο είχε αποθηκεύσει για την ανθρωπότητα από χιλιάδες χρόνια πριν όταν ένας άλλος πολιτισμός ζούσε ακριβώς στον ίδιο χώρο και αυτός ο πολιτισμός είχε καταφέρει να εδραιώσει τη συχνότητα της ειρήνης της συνειδητότητας μέσα στο πεδίο. Αυτός ο πολιτισμός ήταν ένας καλλιτεχνικός πολιτισμός. Σ’ αυτόν τον χώρο ζούσαν καλλιτέχνες δημιουργοί. Σ’ εκείνον τον πολιτισμό ζούσαν πλάσματα τα οποία δημιουργούσαν μέσα από τέχνη, μέσα από μουσική, μέσα από κρυστάλλους, μέσα από πέτρες, μέσα από κογχύλια, μέσα από βότανα: χρησιμοποιούσαν τα πάντα γύρω τους ως πηγή έμπνευσης. Ήταν ένας πολιτισμός εξαίσια υψηλός. 

Αυτός ο πολιτισμός γείωσε και άφησε μια σπορά, μια συχνότητα. Αυτή η συχνότητα χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες για να ξαναφέρει στην επιφάνεια ποιότητες οι οποίες θα στήριζαν τον επανερχομό της ειρήνης, αλλά μιας ειρήνης και μιας ποιότητας ειρήνης πολύ διαφορετικής από τα πανάρχαια χρόνια. Αυτός ο πολιτισμός -που ήταν οι σπορείς αυτής της συχνότητας- δεν υπάρχει πια στη γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτός όμως ο πολιτισμός είναι μέρος πραγματικά και κυριολεκτικά της συνειδητότητας των προγόνων σας: των δικών σας προγόνων –και μιλάμε για εσάς που ζείτε στον ελλαδικό χώρο- και των προγόνων της ανθρωπότητας συλλογικά. Ένας τρόπος να σας τους περιγράψουμε –θα μπορούσατε να πείτε- είναι ότι τώρα πια αποτελούν μέρη πολιτισμών πολύ υψηλής συνειδητότητας. Κάποιοι από αυτόν τον πολιτισμό έχουν τελείως εξαϋλωθεί, δεν ανήκουν σε κανέναν πολιτισμό, είναι μέρη πλέον του Πνεύματος και αποτελούν ενιαία μέρη του συλλογικού και αυτό σημαίνει ότι ο κρύσταλλος του Αιγαίου περιέχει κραδασμούς και συχνότητες –ακριβώς λόγω αυτού του παρελθόντος- οι οποίοι είναι τέτοιας τάξης που αντιστοιχεί σε -αυτό που τώρα πολύ απλά λέτε- την Ανάληψη. 

Όμως, εμείς από την μεριά μας βλέπουμε σαν Ανάληψη την ικανότητα να στέκεστε πάνω στο άνθος (αναφέρεται στον διαλογισμό), στο ύψιστο μέρος έξω από το όριο της αύρας σας, να στέκεστε εκεί, να ζείτε σαν υπεράνθρωποι και σαν Ειρηνοποιοί. Θα μιλήσουμε και για άλλες τάξεις στις επόμενες επικοινωνίες αλλά σήμερα χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτούς θα παραλάβουν πρώτοι και παραλαμβάνουν σήμερα αυτό το κύμα -γιατί αυτό το κύμα θα τους συγκλονίσει. Αυτό το κύμα συνειδητότητας που ενεργοποιείται θα κλονίσει πάρα πολλά στεγανά μέσα στον εαυτό, θα φέρει αναστάτωση αλλά μια αναστάτωση η οποία είναι στην ουσία αναστάτωση μιας ψυχής που αρχίζει και ζει, η οποία αρχίζει και κινείται, αρχίζει και πιάνει χώρο μέσα στις ενέργειες της βιολογίας και αλλάζει δεδομένα. Η ανάγκη γίνεται πολύ πιο αντιληπτή πια μέσα στην οντότητα. Έτσι λοιπόν αυτό το οποίο συμβαίνει είναι προικισμένο από τη Γαία, από τους παλιούς προγόνους και από το ίδιο κέντρο του γαλαξία, τον φωτισμένο νου.

Ειρηνοποιός -μέσα από τα δικά μας μάτια- είναι αυτός ο οποίος έχει φροντίσει να δουλέψει για το Στερέωμά του, έχει μια γερή βάση μέσα στη συνειδητότητά του, μία άλλη οντότητα, ένα άλλο ον, έναν δάσκαλο, ή τον ίδιο τον Θεό ή το ίδιο το Πνεύμα ή το γαλαξιακό κέντρο στο οποίο στηρίζεται. Είναι αυτός ο οποίος έχει μετακινηθεί από την αφηρημένη αντίληψη ενός πνεύματος σε μία συγκεκριμένη σχέση με ένα συγκεκριμένο πνεύμα, είτε το ονομάζει Πνεύμα γενικά είτε του δίνει το όνομα μιας συγκεκριμένης οντότητας. Δεν έχει καμία διαφορά αν το δικό σου Στερέωμα είναι η Μαρία, είναι ο Μιχαήλ, είναι ο Ιησούς, δεν έχει καμία διαφορά αν το δικό σου Στερέωμα είναι μια ολόκληρη οικογένεια ψυχών που την ονομάζεις την οικογένεια του Μιχαήλ. Δεν έχει καμία διαφορά αν το δικό σου Στερέωμα είναι ένας αναληφθής δάσκαλος. Δεν έχει καμία διαφορά αν το δικό σου Στερέωμα το ονομάζεις γαλαξιακό κέντρο: αν έχεις δημιουργήσει εσύ μαζί του είναι το δικό σου Στερέωμα. Είναι βαθύτατα προσωπικό και ταυτόχρονα είναι ολικό και ανήκει στο Όλον. 

Αυτός ο οποίος έχει δουλέψει με το Στερέωμά του έχει μετακινηθεί από μια απρόσωπη σχέση με το Πνεύμα-Θεό-Πηγή σε μια προσωπική σχέση με το Πνεύμα-Θεό-Πηγή έχοντας δημιουργήσει το δικό του στήριγμα. Αυτό είναι ένα στήριγμα μέσα στη συνειδητότητά του, είναι μια ροή μέσα στη συνειδητότητά του, είναι ένας μίσχος μέσα στη συνειδητότητά του μέσα από τον οποίο ρέει μία στενότερη και πιο βαθιά και ακλόνητη βεβαιότητα ότι ο νους του επικοινωνεί. Δεν επικοινωνεί ο νους του με εντυπωσιακούς τρόπους αλλά επικοινωνεί: έρχονται σκέψεις μέσα στον νου του, έρχονται ιδέες μέσα στον νου του και σιγά-σιγά αυτός έχει αναγνωρίσει ότι ο νους του δεν είναι στεγανό, ότι ο νους του είναι ένα ζωντανό δοχείο που παραλαμβάνει αυτή τη σχέση, που παραλαμβάνει σκέψεις και εκεί αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι οι σκέψεις τις οποίες παραλαμβάνει είναι αποτέλεσμα αυτής της ενεργής σχέσης Στερεώματος. Αυτός που έχει δουλέψει για το Στερέωμά του, και αυτοί που θα δουλέψουν επειδή ακούνε αυτό σήμερα -γιατί κάποιοι σήμερα θα ξεκινήσουν να δουλεύουν για το Στερέωμα, παρότι είπαμε ότι το τελευταίο κάλεσμα έχει συμβεί, εντούτοις είναι οι απόηχοί του. 

Αυτοί, λοιπόν, οι οποίοι θα δουλέψουν για το Στερέωμα είναι γιατί στ’ αλήθεια έρχονται με πύρινη επιθυμία και βαθύτατα πύρινο πόθο να δουν την ανθρωπότητα να υπερβαίνει τα όρια που χωρίζουν τον άνθρωπο με τον άνθρωπο, τη χώρα με τη χώρα, τον κάτοικο με τον κάτοικο. Έρχονται κοιτώντας αυτόν τον κόσμο χωρίς να πάψουν σε στιγμές να ονειρεύονται να γίνει κάτι και να καταλυθούν όλα τα όρια τα οποία δίνουν τις αφορμές για συγκρούσεις, τα όρια τα οποία δίνουν τις αφορμές για μάχες, τα όρια τα οποία δίνουν τις αφορμές για διαφοροποιήσεις. Έρχονται σ’ αυτόν τον κόσμο και, παρότι νιώθουν πιο πατριώτες από άλλους σε σχέση με τη χώρα τους, δεν γίνονται ποτέ τους φανατισμένοι. Δεν καταφέρνουν να μισήσουν όσο θα έπρεπε για να είναι καλοί πατριώτες, δεν καταφέρνουν να πολωθούν και να γίνουν τόσο μανιακοί σ’ αυτά που πιστεύουν που να κατακερματίσουν τη συνειδητότητα. Πολλοί καταλαβαίνουν από τους άλλους ότι αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα: ότι δεν είναι αρκετά πατριώτες, δεν είναι αρκετά φανατικοί, δεν θα έκαναν τα πάντα για χάρη του πατριωτισμού τους. Σ’ αυτούς απευθυνόμαστε γιατί αυτοί είναι οι Ειρηνοποιοί. Αυτοί είναι που δεν κοιτάν τον κόσμο με τα μάτια των υπολοίπων. Αυτοί είναι που δεν κοιτάνε πώς διαχωρίζονται οι νομοί, πώς διαχωρίζονται οι λαλιές, πώς διαχωρίζονται οι γλώσσες, πώς διαχωρίζονται τα συμφέροντα, πώς διαχωρίζονται οι σημαίες, πώς διαχωρίζονται και όλα τα υπόλοιπα. 

Αυτοί είναι εξώκοσμοι και είναι ολικά παράλογοι σε σχέση με τη λογική του κόσμου γύρω τους. Αυτοί όμως έχουν έρθει με μία δυνατότητα: να κάνουν το αδύνατο δυνατό, έχουν έρθει με μία δυνατότητα μέσα στο δικό τους πεδίο, μέσα στην ατομική τους συνειδητότητα, να συμβεί αυτό και να μεταφέρουν την ειρήνη, μία ειρήνη που οι ίδιοι θα τη δημιουργήσουν μέσα στο πεδίο της συνειδητότητάς τους καταλύοντας τους λόγους οι οποίοι θα τους διαχώριζαν, τους λόγους οι οποίοι θα τους έκαναν να βάζουν προτεραιότητες στην αγάπη, τους λόγους οι οποίοι θα τους έκαναν να έχουν προτιμήσεις στο ποιους θα σώσουν και ποιους θα θυσιάσουν, λόγους οι οποίοι θα τους έκαναν να σκεφτούν με όλα τα ανθρώπινα δεδομένα. 

Αυτό που ακούτε σίγουρα δεν αφορά έναν λογικό άνθρωπο αλλά και εμείς σήμερα δε μιλάμε σε κανέναν λογικό άνθρωπο. Σ’ αυτή την επικοινωνία δε μας αφορά καθόλου η ανθρώπινη λογική γιατί αυτή η επικοινωνία γίνεται από ένα πεδίο των εαυτών σας όπου ο υπερ-Άνθρωπος ζει αυτή τη στιγμή και αυτή η επικοινωνία θα παραληφθεί από αυτούς τους εξώκοσμους και τους παράλογους που ζουν ανάμεσά σας και οι οποίοι αγαπούν τόσο πολύ που θα κατέλυαν τα ιερά και τα όσια του κάθε κράτους προκειμένου να εγκαθιδρύσουν ένα ιερό και όσιο για το σύνολο και αυτό θα το ονόμαζαν Ειρήνη της Αγάπης. Γιατί μόνο αυτό για αυτούς είναι αγάπη. Γιατί μόνο αυτό για αυτούς ενοποιεί όλη τη Γαία, όλες τις ψυχές με το γαλαξιακό κέντρο, γιατί μόνο αυτό μπορεί να επανιδρύσει πάνω στη Γαία την εποχή της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της νέας συνειδητότητας. Όλα τα άλλα είναι απλώς γλυκά παυσίπονα αλλά για τους Ειρηνοποιούς αυτή η ανάγκη είναι ουσιώδης.

Αγαπημένοι Ειρηνοποιοί, όσοι έχετε φτιάξει το Στερέωμά σας και έχετε αρχίσει σιγά-σιγά να μετακινήστε από την ασαφή σχέση σας με το Πνεύμα σε μια πολύ συγκεκριμένη σχέση με το Πνεύμα, αγαπημένοι Ειρηνοποιοί, είναι ορθό που δεν είστε σαν τους υπόλοιπους. Είναι ορθό που εκπληρώνετε τον δικό σας σκοπό. Είναι ορθό που δεν σκέφτεστε ως πατριώτες. Είναι ορθό που δεν είστε φανατισμένοι. Είναι ορθό που θα ξεπουλάγατε τα ιερά και τα όσια προκειμένου να συμμαχήσετε με το όλον της ανθρωπότητας, για το ύψιστο καλό της ανθρωπότητας. 

Αγαπημένοι Ειρηνοποιοί, δεν στέκεστε μέσα στη βιολογία για να υπερασπίσετε κανενός τα συμφέροντα. Έχετε έναν σκοπό σ’ αυτή τη ζωή: να υπερασπίσετε το συμφέρον του όλου της ανθρωπότητας. Και αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε τέτοια αγάπη μέσα στο πεδίο των ροών της συνειδητότητάς σας που θα σας δώσει τη δύναμη να αισθανθείτε προδότες του ανθρώπινου πεδίου αλλά σύμμαχοι του ιερού πεδίου της αγάπης και της ειρήνης. Θα σας δώσει το σθένος, ίσως όχι να διαλαλήσετε το τι κάνετε μέσα στη συνειδητότητά σας και το πώς σκέφτεστε αλλά θα σας δώσει το σθένος να το κάνετε μέσα στη συνειδητότητά σας. Θα σας δώσει το σθένος να ξεχάσετε όλα αυτά που για τους άλλους είναι σημαίες και λάβαρα διαχωρισμού -τελικά- γιατί για χάρη αυτών θα θυσιαστούν -αν θυσιαστούν- ψυχές (για χάρη των λαβάρων του καθενός έχουν θυσιαστεί στο παρελθόν) για εσάς, τους παράλογους εξώκοσμους ειρηνοποιούς, το πιο ύψιστο και το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει η αγάπη να ξαναδυναμώσει την ποιότητα της ειρήνης και καλείστε: το τραγούδι της νοσταλγίας σας είναι ένα τραγούδι για να επαναφέρετε αυτή τη συχνότητα -που ο κρύσταλλος κάτω από τα πόδια σας δονεί με τη συχνότητα που παίρνετε από το γαλαξιακό κέντρο- να επαναφέρεται αυτή τη συχνότητα μέσα στη συνειδητότητά σας. Σίγουρα αυτές δεν είναι αποστολές για τους χλιαρούς στην καρδιά –το είπαμε και στην προηγούμενη επικοινωνία.

Σίγουρα αυτές δεν είναι αποστολές για αυτούς που ακόμα μετρούν το ανθρώπινο συμφέρον. Αλλά αυτές είναι αποστολές για αυτούς που αντιλαμβάνονται την Ανάληψη ως μια κατάσταση φώτισης μέσα στη βιολογία. Αυτή η κατάσταση Ανάληψης, που είναι η φώτιση μέσα στη βιολογία, προϋποθέτει τον Ειρηνοποιό. Για την ακρίβεια, Ανάληψη μέσα στη βιολογία χωρίς Ειρηνοποιό δε μπορεί να συμβεί. Είναι ωραίο παυσίπονο, είναι μια ωραία μικρή ανακουφιστική αλοιφή το να πιστεύετε ότι μπορεί να συμβεί μια Ανάληψη, δηλαδή μια τέτοια κατάσταση μέσα στη συνειδητότητα σχεδόν ολικής φώτισης -αν όχι ολικής φώτισης- με έναν νου ο οποίος σκέφτεται με βάση χώρες, λάβαρα και σημαίες. Θα ήταν αστείο αν το πιστεύατε -μπορεί και να το πιστεύετε- αλλά σήμερα ίσως είναι η μέρα για να ακούσετε στ’ αλήθεια αυτά που περιγράφουν τους Ειρηνοποιούς. 

Οι Ειρηνοποιοί έχουν έναν παράλογο υπερ-Άνθρωπο μέσα τους, έχουν κάτι τελείως διαφορετικό μέσα στη συνειδητότητά τους και αυτό είναι το γονίδιο των Ελλήνων. Και είναι η πρώτη φορά που λέμε τι είναι το γονίδιο των Ελλήνων: το γονίδιο των Ελλήνων δεν είναι τίποτε από αυτά που έχετε ακούσει μέχρι τώρα. Οι Έλληνες, όπως εμείς προσπαθούμε να σας περιγράψουμε, δεν είναι Έλληνες με την έννοια που εσείς το λέτε: με την έννοια που εσείς το λέτε είναι κράτος ενώ οι Έλληνες με την έννοια που εμείς το λέμε είναι συμπαντική συχνότητα. 

Η συχνότητα των Ελλήνων είναι συχνότητα της ολότητας, είναι συχνότητα του δρόμου της επιστροφής που πυροδοτεί την επιστροφή. Επομένως, αυτό είναι το γονίδιο που ψάχνετε, η ιδιαίτερη συχνότητα που ψάχνετε –αυτή τη συχνότητα τη φέρουν οι Ειρηνοποιοί. 

Οι Ειρηνοποιοί δεν έχουν έρθει σ’ αυτό τον κόσμο για να είναι μέσα τους ίδιοι με τους άλλους. Είναι αυτοί οι οποίοι πάντα νιώθουν στενεμένοι από την ταχύτητα με την οποία αναπτύσσει ο καθένας τις απόψεις του και με την οποία υπερασπίζεται τις απόψεις του. Είναι αυτοί που νιώθουν λίγο αμήχανα πολλές φορές γιατί είναι σαν να μην έχουν άποψη. Είναι σαν να θέλουν να έχουν άποψη αλλά να μη μπορούν να νιώσουν τόσο ισχυροί μέσα στην άποψη. Είναι αυτοί οι οποίοι πολλές φορές έχουν αυτοκατηγορηθεί μέσα στη συνειδητότητά τους ότι δεν είναι σαν τους υπόλοιπους, ότι είναι πολύ πιο μαλακοί, ότι δεν έχουν τη δύναμη και τη σφοδρότητα μιας κρίσης και μιας τοποθέτησης

Εσείς που δεν έχετε αυτή τη σφοδρότητα, εσείς που είσαστε μαλακοί χωρίς ισχυρές απόψεις, εσείς είσαστε το πρώτο κάλεσμα της πρώτης τάξης του υπερ-Ανθρώπου. Ακριβώς γι’ αυτό είσαστε έτοιμοι, ακριβώς γι’ αυτό το νοσταλγικό τραγούδι θα το ακούσετε πρώτοι: γιατί δεν έχετε ισχυρές απόψεις, γιατί δεν έχετε ισχυρούς διαχωρισμούς μέσα στη συνειδητότητα, γιατί δεν έχετε μεγάλες ανάγκες να πάρετε θέσεις, να κρίνετε, να κατακρίνετε και να διακρίνετε. 

Γιατί εσείς είστε αυτοί που κάπου βαθύτερα αναγνωρίζουν με σοφία ότι δε γνωρίζετε την πλήρη εικόνα στ’ αλήθεια, ακόμη και των γήινων δρώμενων ώστε να μπορείτε να έχετε τέτοιες απόψεις. Είστε εσείς οι οποίοι αναγνωρίζετε ότι υπάρχουν κενά στις ανθρώπινες γνώσεις και έτσι, με τη σοφία του εαυτού σας, κρατάτε τον εαυτό σας στο να μην πολωθεί. Είστε εσείς που, μ’ αυτό τον τρόπο, διατηρείτε ένα πεδίο μαλακό, επιτρεπτικό ώστε να μην γίνει ολική επικάλυψη της ροής του Πνεύματος στις ασυνείδητες ροές σας αλλά να μπορέσει το Πνεύμα να συνεχίσει να δουλεύει μέσα σας πυροδοτώντας σας με τρόπους που μέχρι τώρα σας έφερναν μεγάλες αμηχανίες, μεγάλες δυσφορίες γιατί, σας έχουν δείξει ήδη –ξέρετε εσείς σε ποιους απευθυνόμαστε- σας έχουν δείξει ήδη ότι είσαστε ξεχωριστοί με την έννοια ότι φαινόταν μέχρι τώρα να υστερείτε σε σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία: υστερούσατε στην ταχύτητα να κρίνετε, υστερούσατε στην ταχύτητα να τοποθετηθείτε, υστερούσατε στην ταχύτητα να φανατιστείτε για την τοποθέτησή σας, υστερούσατε στην ικανότητά σας να λογομαχείτε μέχρι τέλους για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, για το τι είναι δίκαιο και τι είναι άδικο, υστερούσατε σε πάρα πολλά -γι’ αυτό ακριβώς είσαστε Ειρηνοποιοί. Γιατί υστερούσατε σαν άνθρωποι, αλλά είχατε μεγάλα πλεονάσματα ως Ειρηνοποιοί. 

Δε θα μπορούσατε να είσαστε Ειρηνοποιοί αν για εσάς ήταν τόσο σημαντική η άποψη: κάθε άποψη διχάζει, κάθε άποψη διαχωρίζει, κάθε άποψη έχει κρίση μέσα της, κάθε άποψη έχει εχθρούς και φίλους, κάθε άποψη, κάθε στιγμή, διαχωρίζει το ένα πεδίο του Όλου. Εσείς που δεν είχατε άποψη, εσείς που δεν είχατε την ανάγκη να κρίνετε και άρα που δεν έχετε την οργή αυτών που κρίνουν, εσείς που δεν έχετε το βάθος του θυμού όλων αυτών που κρίνουν, εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε, να ζωντανέψετε τη συχνότητα της ειρήνης μέσα στη δική σας συνειδητότητα. Σας ζητείται κάτι απόλυτα υπεράνθρωπο –και είσαστε ικανοί. Σας ζητείται κάτι εξωφρενικά υπεράνθρωπο –και είσαστε ικανοί. 

Σας ζητείται να τραγουδήσετε το “Imagine” κυριολεκτικά μέσα στη συνειδητότητά σας και να το κάνετε βιωματική πραγματικότητα μέσα στον νου σας, γιατί σας ζητείται το Όλον μέσα σας. Ειρηνοποιοί, δεν είσαστε σ’ αυτό τον κόσμο για να ταιριάξετε μαζί του. Δε χρειάζεται να διαχωριστείτε εξωτερικά. Χρειάζεται όμως να αναγνωριστείτε εσωτερικά για να βρείτε τη γαλήνη σας, για να καταλάβετε γιατί δεν ήσασταν αρκετά φανατικοί, για να καταλάβετε γιατί δεν ήσασταν αρκετά πολωμένοι, για να καταλάβετε γιατί δεν ήσασταν μανιακοί με τις απόψεις και τις κρίσεις, για να καταλάβετε γιατί φαινόσασταν πάντα στον εαυτό σας χλιαροί. Αυτή είναι η απάντηση. Γιατί για τον εαυτό σας η επανίδρυση της ειρήνης και της αγάπης που έχει η ειρήνη ήταν πιο σημαντική από τα εθνικά, κρατικά, κομματικά, κοινωνικά, οικονομικά και όλα τα υπόλοιπα ανθρώπινα συμφέροντα. Γιατί για εσάς υπήρχε ένα μεγαλύτερο συμφέρον και αυτό το συμφέρον δεν αφορά ούτε μία χώρα, ούτε ένα κόμμα, ούτε μια κοινωνία, ούτε μια οικονομία. Αφορά το σύνολο του όλου Πλανήτη. 

Εσείς που νιώθετε την καρδιά σας να ζωντανεύει μ’ αυτά που ακούτε, εσείς που νιώθετε έναν παλμό ξεκάθαρα ανιχνεύσιμο μέσα στο πεδίο σας αναρωτηθείτε γιατί το νιώθετε, αν αυτό δεν σας αφορά αναρωτηθείτε γιατί το αισθάνεστε, αν αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν να κάνουν κάτι μ’ εσάς, γιατί πάλλεται όλο το πεδίο σας; Ίσως γιατί ακούτε να ζητείται το ύψιστο, ακούτε την ενεργοποίηση των Ειρηνοποιών, γιατί αυτό είναι που χρειάζεται τώρα: χρειάζονται οι Ειρηνοποιοί. Εσείς, οι ψυχές που είσαστε Ειρηνοποιοί, χρειάζεται να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Χρειάζεται να βρίσκεστε με όλους τους ανθρώπους αλλά μέσα σας να μην ανήκετε σε κανέναν άνθρωπο. Χρειάζεται μέσα σας να μην ανήκετε σε κανέναν από τους εξωτερικούς σας κόσμους. Χρειάζεται να ανήκετε στο Πνεύμα και στο Στερέωμά σας. Χρειάζεται να μείνετε στο τρίλημμα: σας θυμίζουμε ότι πολύ καιρό πριν σας μιλούσαμε για ένα τρίλημμα ότι ανάμεσα σ’ αυτό και σ’ εκείνο υπάρχει πάντα το Άλλο, το Ύψιστο –και αυτό είναι το Ύψιστο. Καλείστε να ακούτε τους ανθρώπους να διαφωνούν αλλά εσείς μέσα σας να κρατάτε την ειρήνη, να τους ενώνετε. Καλείστε να βλέπετε τους ανθρώπους να λυσσομανούν για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά εσείς μέσα σας να μην αναζητάτε ούτε δίκιο ούτε άδικο, να αναζητάτε την ειρήνη που ενώνει και το ένα και το άλλο. Καλείστε να βρίσκεστε μέσα στα πεδία των μαχών του νου που συμβαίνουν ανάμεσα στα ανθρώπινα σώματα κι εσείς να υψωθείτε εκεί που είναι το λουλούδι σας και από εκεί να κοιτάξετε τις μάχες των ιδεών και τις μάχες των κρίσεων και τις μάχες των απόψεων και να χαμογελάτε, να χαμογελάτε επιτρεπτικά, να χαμογελάτε μέσα σας με ένα χαμόγελο αγάπης, να χαμογελάτε νιώθοντας εσείς ελεύθεροι από αυτό, νιώθοντας ότι μέσα στην ειρήνη σας, μέσα στη γαλήνη της ύπαρξής σας, μέσα στην αγάπη της ύπαρξής σας μπορείτε να τα χωρέσετε όλα εφόσον δεν τοποθετηθείτε. Σας ζητείται να μην απέχετε αλλά να μετέχετε: να μετέχετε ως σώμα και να απέχετε ως νους. Σας ζητείτε να είσαστε μέσα στην κοινωνία και μέσα στη δράση και μέσα στις δουλειές σας και σ’ όλα αυτά που κάνατε και κάνετε αλλά χωρίς να μετέχετε με τη συνειδητότητά σας, με τον νου σας ως ενεργά μέρη όπως γινόταν μέχρι τώρα. Σας ζητείται, σε κάθε ερέθισμα, σε κάθε αφορμή που μια άποψη, μια κρίση, ένα δίκιο, ένα άδικο, ένα εθνικό συμφέρον, ένα κρατικό συμφέρον, ένα οικονομικό συμφέρον εμφανίζεται μπροστά στη συνειδητότητά σας να θυμηθείτε ότι σας ενδιαφέρει η ανθρωπότητα. Δε σας ενδιαφέρει μια μικρή ομάδα της ανθρωπότητας για να τη διαχωρίσετε γιατί έτσι δε μπορεί να συμβεί η γείωση του πεδίου της αγάπης και της ειρήνης στη συνειδητότητα των ανθρώπων.

Είσαστε, λοιπόν, εκείνοι οι οποίοι αναλαμβάνουν να κρατήσουν τη ροή από το γαλαξιακό κέντρο μέσω του κρυστάλλου του Αιγαίου με το κέντρο της Γαίας, μέσα στη ροή της συνειδητότητάς σας. Σας ζητείται να αρχίσετε συνειδητά να μην σκέφτεστε σαν άνθρωποι. Σας ζητείται συνειδητά να αρχίσετε να σκέφτεστε ως Ειρηνοποιοί. Σας ζητείται να νιώσετε πώς αυτό ταιριάζει με την ψυχοσύνθεσή σας γιατί εσείς είσαστε αυτοί που θέλατε να ξαλαφρώσετε από το βάρος που θα πρέπει να έχετε μια άποψη. Είσαστε αυτοί που επιζητούσατε με κάποιο τρόπο να μη χρειάζεται να έχετε απόψεις και κρίσεις και να κρίνετε δίκαιους και αδίκους, ορθούς και καθήμενους, κόκκινους, πράσινους, κίτρινους και μπλε. Είσαστε αυτοί οι όποιοι θέλατε να μεταφέρετε αυτό το πακέτο βάρους αλλά αισθανόσασταν ότι δεν πρέπει. Σας έπεισαν οι άλλοι ότι έπρεπε να νιώθετε ένοχοι και σας έπεισαν οι άλλοι ότι έπρεπε να τοποθετηθείτε και εντούτοις μέσα σας ποτέ δεν τοποθετηθήκατε στ’ αλήθεια, μέσα σας δεν καταφέρατε να φανατιστείτε όσο χρειαζόταν, μέσα σας -το ξέρετε τώρα που το ακούτε- δεν καταφέρατε να σας πείσετε τόσο πολύ. Εσείς είστε οι Ειρηνοποιοί που δεν καταφέρατε να καπακώσετε τη δυσφορία σας για τις απόψεις και τις κρίσεις, που δεν καταφέρατε να κλείσετε αυτό το κενό μέσα στον εαυτό σας γιατί αυτό σημαίνει πως δεν κάνατε αλήθεια ό,τι θα μπορούσατε για να κλείσετε την ύψιστη ροή αγάπης μέσα στη συνειδητότητά σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε οι πρώτοι που μπορείτε να γειώσετε τις ροές της υπερ-Ανθρώπινης συνειδητότητας, τις ροές των ανώτερών σας εαυτών -είναι ένας τρόπος να το πούμε- τις ροές του νου, της αγάπης και της ειρήνης. Είστε αυτοί οι οποίοι έρχονται και είσαστε πολλοί, δεν είσαστε λίγοι, έχουν έρθει περιμένοντας την ώρα που αυτό θα τους ξεκαθαρίσει, έχουν έρθει περιμένοντας μια απάντηση στο γιατί εσείς να μην είστε όπως οι υπόλοιποι. Αυτή είναι, αγαπημένοι Ειρηνοποιοί, η απάντηση: γιατί έχετε έναν άλλο σκοπό. Γιατί φέρνετε μια άλλη συχνότητα και γιατί έχετε μια άλλη λειτουργία. Ίσως είναι η πιο άβολη από όλες, ίσως είναι αυτή η οποία έχει τις μεγαλύτερες απαιτήσεις γιατί σας ζητάει να ξεριζώσετε από το σύστημα της συνειδητότητάς σας ό,τι θα σκεφτόταν ένας άνθρωπος, σας ζητάει να γίνετε αυτό που έχετε θαυμάσει, σας ζητάει να γίνετε αυτό που οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν “imagine” αλλά δεν τολμούν να κάνουν πράξη. Περιμένουν οι άλλοι να το κάνουν για εκείνους. Εσείς, λοιπόν, είστε αυτοί που το γειώνετε. Εσείς είστε αυτοί που τόσο πολύ που το θέλετε μπορείτε να κρατήσετε  το μίσχο τόσο ψηλά έξω από το όριο της αύρας που παύετε σιγά-σιγά να σκέφτεστε με τους ανθρώπινους όρους. Σας νοιάζει να ενώσετε, σας νοιάζει να υπερβείτε τους διαχωρισμούς και σας νοιάζει να υπηρετήσετε όντως αυτό που είναι ιερό μέσα στο πνεύμα σας αντί να υπηρετήσετε αυτό που είναι βολικό μέσα στο εγώ σας. Εσείς ανοίγετε τις πύλες, ανοίγετε πύλες μιας ροής γιατί από εσάς θα ανοίξουν οι πρώτες μεγάλες ροές έτσι όπως γίνεται αυτή τη στιγμή η σπορά των Ειρηνοποιών, δηλαδή της Ειρηνοποιούς συχνότητας. Αν είναι κάποιοι Έλληνες τότε, Έλληνες είναι αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν ότι ο Έλληνας δεν έχει χώρα, ο Έλληνας ανήκει στο Όλον, ο Έλληνας λειτουργεί για το Όλον και ό,τι κάνει το κάνει για το Όλον, αυτός είναι Έλληνας. Έλληνας είναι αυτός που θέλει το καλό του συνόλου, Έλληνας είναι αυτός που υπερασπίζεται το ορθό για το σύνολο και όχι για ένα κομμάτι. Αυτοί οι οποίοι διαχωρίζουν, σφάζουν και δημιουργούν πολέμους στο όνομα άλλων Ελλήνων να είσαστε βέβαιοι ότι -στα δικά μας μάτια και στα μάτια του φωτισμένου σας νου- δεν έχουν καμία σχέση στ’ αλήθεια με τους Έλληνες. Έλληνας σημαίνει Ειρηνοποιός, Έλληνας σημαίνει συνενωτής του Όλου, Έλληνας σημαίνει «θυμάμαι τι είμαι και το κάνω πράξη, το κάνω πραγματικότητα». Έλληνας σημαίνει παίρνω από τους προγόνους μου τις ορθές μνήμες, παίρνω από τους προγόνους μου το σθένος να κρατήσω τον μίσχο μου όρθιο πάνω από το όριο της ανθρώπινης αύρας και από εκεί να λειτουργήσω. Έλληνας σημαίνει γίνομαι μεγαλύτερος από τον χρόνο μιας ενσάρκωσης, γίνομαι μεγαλύτερος από τον χώρο ενός σώματος. Έλληνας σημαίνει ότι εγώ είμαι το Όλον και φέρνω την ειρήνη του, έχω τόση αγάπη που να μη με νοιάζει καμία ανθρώπινη άποψη, έχω τόση αγάπη που να μη με νοιάζει καμία ανθρώπινη κρίση, δεν έρχομαι ως εισαγγελέας και κριτής, δεν έρχομαι σ’ αυτή τη ζωή για να διαχωρίσω. Έρχομαι ως Έλλην. Έρχομαι ως συνενωτής, έρχομαι ως Ειρηνοποιός. Έχει μεγάλες προκλήσεις -δε θα πούμε ότι δεν έχει. Είναι βαθιά διεργασία -δεν θα πούμε ότι δεν είναι. Θα πούμε, όμως, ότι μπορείς να την κάνεις γιατί είναι η φύση σου να μπορείς να την κάνεις, έχεις αυτό που χρειάζεται για να το κάνεις, είναι αυτό πάνω απ’ όλα και πιο πολύ απ’ όλα που θέλεις να κάνεις. Θα σου πούμε ότι, ανεξαρτήτως δουλειάς, ανεξαρτήτως δημιουργικής δράσης, αυτό είναι που εκπληρώνει την ψυχή σου, αυτό είναι που εκπληρώνει την ιερότητα του πνεύματός σου και δεν είναι τίποτε άλλο. Είναι πολύ μεγάλη η κλίμακα αλλά είναι και πολύ μεγάλη η ποιότητα και η συχνότητα του Όλου -δε θα μπορούσε να είναι μικρή. Εδώ δε μιλάμε για τα σκεπτικά των ανθρώπων -αυτή η επικοινωνία δεν αφορά τα σκεπτικά των ανθρώπων. Τη διαδρομή σας δεν την κάνατε για να γίνετε άνθρωποι, τη διαδρομή την έχετε κάνει για να υπερβείτε αυτό που έλεγε το μυαλό σας για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Κάνατε μια διαδρομή -όλοι σας και όχι μόνο οι Ειρηνοποιοί- για να θυμηθείτε ότι είστε Πνεύμα. Κάνατε μια διαδρομή για να θυμηθείτε ότι δεν είναι ορθό, δεν είναι κατάλληλο για το Πνεύμα να σκέφτεται σαν άνθρωπος. Κάνατε μια διαδρομή για να βρείτε τον τρόπο να πορεύεστε μέσα στη βιολογία με τη χάρη, με την αγάπη, με την ειρήνη του Πνεύματος. Κάνατε μια διαδρομή για να βρείτε το Στερέωμα, κάνατε μια διαδρομή για να στηριχθείτε στο Πνεύμα, για να βρείτε τον προσωπικό σας συσχετισμό, για να γίνετε άφοβοι, για να μπορέσετε να φιλοξενήσετε αυτές τις ποιότητες και τις ροές του Πνεύματος μέσα στον δικό σας εαυτό, μέσα σε αυτό που φαίνεται ως μια βιολογία, μέσα σ’ ένα σύνολο σ’ ένα πεδίο συνειδητότητας. Από όλους όσους κάνετε αυτή τη διαδρομή οι Ειρηνοποιοί καλούνται, χρειάζονται οι Ειρηνοποιοί για τη Γαία και οι Ειρηνοποιοί χρειάζονται την ειρήνη τους. Η Γαία χρειάζεται τους Ειρηνοποιούς και οι Ειρηνοποιοί χρειάζονται την ειρήνη τους, επιτέλους. Χρειάζεται να ζήσουνε μέσα τους το δικό τους “imagine” και χρειάζεται το δικό τους “imagine” να το δουν να συμβαίνει μέσα στη δική τους συνειδητότητα.

Αγαπητοί φίλοι, αυτή η επικοινωνία φαίνεται να διαχωρίζει -δεν είναι αλήθεια. Αυτή η επικοινωνία δεν διαχωρίζει, αυτή η επικοινωνία φροντίζει για όλους εσάς φροντίζοντας αυτούς που τώρα θα κάνουν τη διαφορά για όλους. Αυτή η επικοινωνία φροντίζει για το Όλον, φροντίζει για όλες τις τάξεις, για όλες τις ομάδες, για όλες τις ψυχές. Αλλά για να φροντιστούν όλες οι ψυχές χρειάζεται από κάπου να ξεκινήσει αυτή η νέα πορεία, αυτό το νέο εξωτερικό Στερέωμα, το στερέωμα των ροών, ο συνεκτικός ιστός που θα ενώσει την ανθρωπότητα. Αυτές οι νέες ροές που εισρέουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και σήμερα σ’ αυτή τη νέα σελήνη πυροδοτούνται, χωρίς το συνεκτικό ιστό δε μπορούν να απλωθούν καλά. Με τον συνεκτικό ιστό θα μπορέσουν να ρεύσουν για όλους σας, προς όφελος όλων σας, βοηθώντας ακόμη και αυτούς που δεν είναι ακόμη Ειρηνοποιοί -και ίσως κυρίως αυτούς που δεν είναι- να βρείτε πιο εύκολα τους πόθους σας, να καταλάβετε πιο καλά πως η διττότητα σας υπονομεύει, να συνειδητοποιήσετε τους πάρα πολλούς τρόπους που αυτοί που δε θέλουν την αγάπη διχάζουν, διαιρούν και βασιλεύουν και να μπορέσετε να ξεφύγετε ακόμα πιο πολύ από αυτό το πεδίο και τον ιστό του φόβου και της απομόνωσης μέσα στη διττότητα βρίσκοντας, όλοι εσείς, πολύ πιο εύκολα, χάρη στους Ειρηνοποιούς, τις ενωτικές σας ροές, βρίσκοντας πιο γρήγορα λίγη περισσότερη γαλήνη, βρίσκοντας πιο εύκολα την καθοδήγηση, βρίσκοντας πιο καλά τα ψέματα μέσα στον νου σας, τα εξωτερικά ψέματα και κατανοώντας και αποκαλύπτοντας ακόμα πιο γρήγορα μέσα στη συνειδητότητά σας τα δικά σας ψεύτικα διλήμματα, βρίσκοντας το τρίλημμα. Έτσι, λοιπόν, αυτή η επικοινωνία μπορεί να ακούστηκε σαν να αφορά λίγους: στην πραγματικότητα αυτή η επικοινωνία υπηρετεί το όφελος και την πρόοδο ενός συνόλου. Γιατί, καθώς οι Ειρηνοποιοί θα βάλουν μπρος τη δική τους διαδικασία, το Όλον θα αρχίσει να ωφελείται. Όλοι οι υπόλοιποι θα αρχίσετε να νιώθετε τη διαφορά. Σε λιγότερο από 15 μέρες θα την έχετε νιώσει αυτή τη διαφορά. Οι Ειρηνοποιοί δεν ξέρετε πώς περίμεναν να ακουστεί αυτό. Δεν ξέρετε πόσοι Έλληνες -ειδικά Έλληνες, με την χωρική αντίληψη του όρου- σκέφτονται έτσι και πιστεύουν ότι έχουν λάθος. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσοι τέτοιοι Ειρηνοποιοί υπάρχουν σ’ αυτό τον χώρο -και δεν είναι τυχαίο. Είπαμε πως η αλλαγή των ροών ξεκινάει πάντα από την Ελλαΐδα και μ’ αυτό το άπλωμα του ιστού των Ειρηνοποιών θα αρχίσουν να συμβαίνουν εξαίσια εξωτερικά δεδομένα, εξαίσιες εξελίξεις. Χρειάζονται οι Ειρηνοποιοί. Ειρηνοποιοί, κρατήστε τον μίσχο, το άνθος της ύπαρξής σας έξω από το όριο της  ανθρώπινης αύρας σας. Κρατήστε τον εαυτό σας εξώκοσμο και παράλογο. Κρατήστε τον νου σας εκεί που η καρδιά σας ξέρει ότι θέλει να είναι και μη λογοδοτήσετε στους ανθρώπους γύρω σας: δεν οφείλετε να λογοδοτήσετε σε κανένα ανθρώπινο σώμα. Λογοδοτήστε στο Πνεύμα που μεταφέρετε και στην αγάπη που μπορείτε να χωρέσετε και στο πόσο για εσάς η αγάπη και η ειρήνη της είναι πολύ πιο σημαντικά από τις απόψεις και τις κρίσεις των ανθρώπων που περπατούν στον δρόμο δίπλα σας.

Και μέχρι την επόμενη φορά, ειρηνοποιοί να ξέρετε ότι έχετε όλες τις ευλογίες του Σύμπαντος, να ξέρετε ότι η Γαία σας τιμά, να ξέρετε ότι η Γαία θα σας στηρίξει με απίστευτους τρόπους, να ξέρετε ότι ο κρύσταλλος κάτω από τα πόδια σας δονεί και βρυχάται για χάρη της ειρήνης. Να ξέρετε ότι το σθένος που μπορεί το μυαλό σας να σας λέει θα αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο δύσκολο για εσάς. Να ξέρετε ότι σας προικοδοτεί το σύμπαν για χάρη δικής σας αλλά κυρίως για χάρη του συνόλου: έρχεστε να παίξετε τον καθοριστικό ρόλο. Είναι η ώρα των Ειρηνοποιών, είναι αυτοί που θα συνενώσουν τον ιστό της συνειδητότητας της ανθρωπότητας μέσα από την ειρήνη τους. Είναι οι πρώτοι που θα καταλύσουν τα κράτη και τα συμφέροντα των επιμέρους ομάδων. Είναι η ώρα σας, έχετε την ευλογία και αυτό σημαίνει ότι έχετε όλες τις ενέργειες στήριξης από το Πνεύμα. Πορευτείτε με την ειρήνη μέσα σας, κρατήστε την μέσα στον νου σας και να ξέρετε ότι θα έχετε υπηρετήσει με τον ύψιστο τρόπο το ύψιστο καλό όλων των ψυχών: θα έχετε υπηρετήσει και αυτούς που σας αντιπαθούν, θα έχετε υπηρετήσει και αυτούς που σας συμπαθούν. Θα έχετε υπηρετήσει με τον ύψιστο τρόπο την ενσάρκωση κάθε ψυχής είτε σας αγαπά είτε σας εχθρεύεται. Τα έχετε υπηρετήσει με τον ύψιστο τρόπο το Όλον και το καλό της ανθρωπότητας. Θα έχετε υπηρετήσει την αγάπη και η αγάπη μόνο στο ύψιστο πεδίο υπηρετείται  στ’ αλήθεια.

Και έτσι είναι.  

 

Απομαγνητοφώνηση: Δήμητρα Τζήμκα

Επικοινωνία: Χαριτίνη Χριστάκου