Σμαραγδένιος Κύκλος


Θα γίνετε εσείς ο Ρυθμός, ο Νόμος και η Τάξη

22 Ιανουαρίου 2011

Aνώτερη Επικοινωνία: Αγαπητοί φίλοι, ο σμαραγδένιος κύκλος είναι μια ομάδα από οντότητες με πολλούς επίτιμους προσκεκλημένους ανάλογα με τις περιστάσεις, οι οποίοι όλοι κινούνται και δουλεύουν γύρω από την ενέργεια και το στόχο της ειρήνης, της θεραπείας και της επίγνωσης. Ακριβώς αυτό καθιστά αυτό το συγκεκριμένο κύκλο οντοτήτων και τους εκάστοτε επίτιμους προσκεκλημένους, ιδιαίτερους. Θα εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτή τη ιδιαιτερότητα. Γνωρίζετε ήδη πως κάθε οντότητα υπηρετεί το σύνολο και την εξέλιξη του εαυτού της ταυτόχρονα, έτσι ώστε η ψυχή και ο ανώτερος εαυτός να βρίσκονται σε σύγκλιση και αρμονία. Ο σμαραγδένιος κύκλος έχοντας ως σκοπό την ειρήνη, την επίγνωση και τη θεραπεία, στεγάζει οντότητες οι οποίες έχουν την διττή ιδιότητα να μπορούν να βλέπουν πολύ ρεαλιστικά την κατάσταση των πραγμάτων ως έχουν σε κάθε πραγματικότητα, αλλά και την δυναμική  κατάσταση των όντων και την ανταπόκρισή τους στις δυνατότητες του πεπρωμένου τους. Και σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσουμε λίγο περίεργα.

Κληθήκατε να δείτε την ανθρωπότητα και τη Γη από μια απόσταση, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε πολύ καλύτερα, και την ομορφιά της Γης και της ανθρωπότητας, και τη δυσκολία της Γης και της ανθρωπότητας. Θέλαμε να σας δείξουμε την εικόνα. Κάποιοι το έχουν δει ήδη, αλλά θα μιλήσουμε όχι μόνο για εσάς που είστε εδώ, αλλά και γι' αυτούς που θα έρθουν σε επαφή με αυτά που ακούγονται με διάφορους άλλους τρόπους. Η εικόνα γύρω από τη γη έχει ζώνες φωτός και μεγάλες εισροές ενέργειας που υποστηρίζουν την δημιουργικότητα, την χαρά και μία ουσιώδη αίσθηση ελαφρύτητας μέσα στον εαυτό σας, η οποία είναι επαρκής για να μπορείτε να νιώθετε ολοκληρωμένοι. Όσοι έχετε οξύνει αρκετά τις διαισθητικές και ενορατικές σας ψυχικές ενέργειες, ίσως να είδατε περίεργα μαύρα αρπακτικά που μοιάζουν με νυχτερίδες σε πιο χαμηλά επίπεδα να βουτάνε και να ρουφούν ενέργειες από τη γη.

Είναι μία εικόνα με εξαιρετική αντίθεση για έναν άνθρωπο, που τώρα βρίσκεται μέσα σε ένα βιολογικό σώμα. Ένας από τους ρόλους που χρειάζεται να εκπληρώνουμε είναι να μπορούμε να ανοίγουμε τις εικόνες πιο ρεαλιστικά ή αν θέλετε πιο σφαιρικά και ολοκληρωμένα για εσάς, έστω κι αν αυτό δεν είναι μερικές φορές τόσο εμψυχωτικό ή ευχάριστο για τις ανθρώπινες προσωπικότητες. Εν τούτοις είναι πολύ σημαντικό για τις ψυχές σας, είναι πολύ σημαντικό και για την ουσία των εαυτών σας. Γύρω από τη γη υπάρχει αυτή η εκτυφλωτική εικόνα όπως υπάρχει πάνω στη γη και μέσα στη γη, να βλέπετε ζώνες τεράστιες από φως να κινούνται με τεράστιες ταχύτητες αλλά παράλληλα να βλέπετε και μαύρες επιφάνειες νυχτερίδες να κινούνται με μανία προσπαθώντας να ρουφήξουν από οπουδήποτε μπορούν την περίσσια της ενέργειας, είτε την περίσσια που δημιουργείται τη στιγμή που εισρέει, είτε την περίσσια ενέργεια που δημιουργείται τη στιγμή που έρχεται και αφομοιώνεται μέσα στο πεδίο της ανθρωπότητας.

Αγαπητοί φίλοι, δεν θα ξεκινήσουμε κάνοντας μια ατζέντα για το 2011, γι' αυτά που θα έρθουν. Θα ξεκινήσουμε λέγοντας σας πολύ ρεαλιστικά την ενεργειακή εικόνα. Είπαμε ότι η χρονιά κινείται με βάση την σοφία και τη δύναμη του Μιχαήλ και τη σοφία και τη δύναμη της Μαρίας. Αυτό σημαίνει πως η δύναμη μέσα στους εαυτούς σας είναι σημαντικότατο ζητούμενο για όλο τον χρόνο τον όποιο θα διανύσετε. Όπως για κάθε πράγμα στη γη υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, το ίδιο ισχύει και για όλο το κοσμικό σύμπαν, το υλικό σύμπαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αυτό σημαίνει ότι όπου υπάρχει μεγάλη εισροή ενέργειας κάποιοι θα θελήσουν, να την ρουφήξουν προς όφελος τους.

Η ενέργεια και οι εισροές του φωτός δεν έρχονται για να θρέψουν τις νυχτερίδες. Έρχονται για να τις χρησιμοποιήσουν τα ανθρώπινα όντα για το σκοπό της εξέλιξής τους, για την ανύψωση της συνειδητότητάς τους, για να μπορούν να ζήσουν θεραπευμένα, με ειρήνη και επίγνωση. Μερικές φορές ο ρόλος ενός καλού φίλου δεν είναι ευχάριστος, αλλά αυτοί που είναι αληθινά καλοί φίλοι οφείλουν να μιλάνε και να λένε την αλήθεια. Αυτό λοιπόν που θέλουμε να πούμε είναι πως στους μήνες που ακολουθούν, μαύρες νυχτερίδες γύρω από τη γη, θα προσπαθήσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να ρουφήξουν την ενέργεια, να πάρουν την ενέργεια από εσάς που ήδη παίρνουν, όπως ήδη γνωρίζετε.. Ήδη το κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν πολύ πιο αδυσώπητα.

Η ενέργεια η οποία δίδεται μέσω του Ωρίωνα και σε συντονισμό με άλλα αστρικά πεδία προς στην ανθρωπότητα, δίνεται με θεϊκή καταλληλότητα και εμπεριέχει, εν γνώσει της, τον σκοπό της. Είναι ευφυής ενέργεια. Το θέμα είναι ότι.. καλείστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στον εαυτό σας. Εννοούμε ότι καλείστε να γίνετε δυνατοί και άτρωτοι μέσα στα πεδία των ψυχολογικών πολέμων τα οποίοι εξελίσσονται. Είναι ψυχικοί και ψυχολογικοί ταυτόχρονα οι πόλεμοι. Καλείστε λοιπόν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με την έννοια πως έχετε ήδη, όχι μόνο εσείς που είσαστε εδώ, αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι στην ανθρωπότητα, έχετε ήδη τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να σταθείτε ψυχικά όρθιοι και άτρωτοι ενεργειακά μπροστά σε αυτό το οποίο συμβαίνει εδώ πάνω από ένα χρόνο, το οποίο θα ενταθεί με μανία και λύσσα τους επόμενους μήνες. Δεν θα υπάρξει έλεος και αυτό μπορεί να σας κάνει να γίνετε κι εσείς ανηλεείς. Δεν θα υπάρξει ευσπλαχνία και αυτό μπορεί να σας κάνει κι εσάς να γίνεται  άσπλαχνοι, δεν θα υπάρξει καλοσύνη και επιείκεια και αυτό μπορεί να κάνει και εσάς να πάψετε να είσαστε καλοσυνάτοι και επιεικείς. Είναι ένα κόλπο.

Όσο πιο καλά το καταλάβετε, τόσο λιγότερο θα το πιστέψετε. Η πραγματικότητά σας, καθορίζεται μέσα από την αντίθεση. Βλέποντας τα αντίθετα, εσείς παίρνετε θέσεις και ορίζετε τη δική σας συνειδητότητα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε μπροστά σε μία μεγάλη αντίθεση, βρίσκεστε μπροστά συνεχώς σε μία εικόνα η  οποία θα ασχημαίνει. Στόχο της έχει να σας πείσει να μιμηθείτε τη λειτουργία και συμπεριφορά της προκειμένου να επιβιώσετε. Στόχο της έχει να σας πείσει πως οι δρόμοι που μπορεί να ακολουθείτε δεν θα σας βγάλουν πουθενά γιατί είναι πολύ πιο δυνατοί από εσάς. Στόχος της είναι να σας μεταμορφώσει από πνευματικά εξελισσόμενα πλάσματα σε υλικά προσανατολισμένα ανθρωπάκια. Στόχος της είναι να μετακινήσει την κρίσιμη μάζα από το να κοιτάει το εσωτερικό και να αποφασίζει, να κοιτάει έξω και να αποφασίζει. Αυτό το στοίχημα του 2011 είναι πολύ μεγάλο για την ανθρωπότητα και φυσικά δεν εξαρτάται από τα 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, τις 6 δισεκατομμύρια ψυχές, εξαρτάται από την κρίσιμη μάζα.

Σίγουρα οι υπόλοιποι παίζουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο αλλά, αγαπητοί φίλοι, οι πραγματικότητες διαμορφώνονται από μειοψηφίες. Δεν διαμορφώνονται από την πλειοψηφία της συχνότητας. Αρκεί μία επαρκώς υψηλή συχνότητα για να αλλάξουν τα πεδία. Η κρίσιμη λοιπόν μάζα της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή παραπαίει, δοκιμάζεται. Δοκιμάζεται στην αφομοίωση της αλήθειας της, δοκιμάζεται στην αποφασιστικότητά της για το προς τα πού θα κινηθεί, δοκιμάζεται στην ικανότητά της να διακρίνει, δοκιμάζεται στην επιλογή της στο αν θα ακολουθήσει την ψυχή ή αν θα ακολουθήσει τους υλικούς νόμους, δοκιμάζεται στο συναισθηματικό πεδίο, δοκιμάζεται σε όλα τα πεδία της υπόστασής της. Μπορεί να μιλήσαμε για τον Μιχαήλ και την Μαρία, για την χρονιά που έρχεται, αλλά αυτό που δεν είπαμε είναι πως είναι η χρονιά που ή θα βρείτε την ψυχή σας και θα ακολουθήσετε την ψυχή ή θα στραφείτε προς την ύλη και τις υλικές διαδικασίες της ζωής. Δεν είναι η χρονιά στην οποία μπορείτε να συμβιβαστείτε και να συμβιβάσετε, απλά είναι η χρονιά που πρέπει να διαλέξετε. Να διαλέξετε επανειλημμένα με διαφορετικούς τρόπους, να διαλέξετε δρόμο, να διαλέξετε κατεύθυνση, να διαλέξετε τελικά το σκοπό της ζωής και το γιατί ζείτε. Είναι μία χρονιά που χρειάζεστε το Μιχαήλ, γι' αυτό και διακινεί την ενέργεια, γιατί χρειάζεστε εσωτερική δύναμη, αλλά χρειάζεστε απόλυτα τη Μαρία προκειμένου να μη φύγετε μακριά από την ενέργεια της ψυχής σας και την αλήθεια του εαυτού σας.

Καθώς απέναντί σας θα βλέπετε όλο και περισσότερο τις μαύρες νυχτερίδες, είναι πολύ εύκολο μέσα στο υλικό πεδίο, να επιτρέψετε στο μυαλό σας να μπει σε διαδρομές οι οποίες μπορεί να σας πικράνουν αργότερα. Οι διαδρομές αυτές είναι οι μέθοδοι που φαίνεται να δουλεύουν μέσα στην ύλη, είναι το .. τελικά είναι η ύλη πάνω απ' όλα, είναι το .. τελικά είναι το χρήμα πάνω απ' όλα, είναι το .. τελικά είναι η ασφάλεια πάνω απ' όλα, όλα είναι τελικά το να επιβιώσω εγώ εις βάρος όλων των άλλων πάνω απ' όλα, είναι τελικά η πάρτη σας και ο εαυτός σας πάνω απ'  όλα; Ααυτός είναι ένας δρόμος που είναι σχετικά εύκολος όταν παντού γύρω σας υπάρχουν επιφάνειες νυχτερίδες. ΄

Είμαστε εδώ για να πούμε την αλήθεια και η αλήθεια είναι πως αυτή η διαδρομή που είσαστε δεν είναι εύκολη. Δεν είναι εύκολη για την υλική σας συνειδητότητα, δεν είναι εύκολη για το μέρος των εαυτών σας που είναι προσκολλημένα και αναζητούν την ευτυχία στα υλικά αγαθά, δεν είναι εύκολη για το μέρος των εαυτών σας που έχουν ξεχάσει προ πολλού τις αληθινές αξίες μέσα από τις οποίες μπορείτε να είσαστε ευτυχείς, θεραπευμένοι, ειρηνικοί και χαρούμενοι. Είναι μια χρονιά, όμως πολύ εύκολη για το μέρος των εαυτών που δεν έχουν ξεχάσει τα μυστικά της χαράς και της ευτυχίας, για τα μέρη του εαυτούς σας που δεν έχουν ξεπουληθεί στην ύλη, για τα μέρη του εαυτού σας που θα αντάλλασαν ένα χάδι με 100 ευρώ, κατανοώντας πόσο πιο πολύτιμο είναι το χάδι για τον εαυτό σας απ' τα 100 ευρώ. Είναι μια χρονιά πολύ εύκολη για τα μέρη του εαυτού σας που θυμούνται την αλήθεια, που ξέρουν ότι η αλήθεια θα τους δώσει τις λύσεις, και που ξέρουν πως η αλήθεια συνάδει και πάει παρέα στο ταξίδι, με την αγάπη, την ευαισθησία και την διάκριση.

Είναι λοιπόν μια χρονιά πάνω στην κόψη του ξυραφιού, και είναι πραγματικά κόψη και είναι πραγματικά ξυράφι. Ο δρόμος είναι μία λωρίδα, και μάλιστα είναι πολύ κοφτερή. Να είσαστε συνειδητοί στο πως βαδίζετε, πως είσαστε, τι γίνεται με τον εαυτό σας, τι διαλέγετε, τι επιλέγετε, προς τα πού πάτε, ποιος είναι τελικά ο ορίζοντάς σας, ποιοι είστε εσείς, τι ζητάτε από την ζωή σας, τι θα υπερασπιστείτε, με ποιο τρόπο θα λειτουργήσετε;

Θα λέγαμε ότι όπως είναι η χρονιά του Μιχαήλ και της Μαρίας, κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν κάλλιστα να σας πουν ότι επίσης είναι μια χρονιά των μαύρων νυχτερίδων. Και τα δύο είναι εξίσου αλήθεια. Γιατί και οι δύο ενέργειες ζητούν και αξιώνουν το βασίλειο της Γης. Και υπάρχουν πάρα πολλοί στη Γη πια, οι οποίοι θα στήριζαν τη διεκδίκηση που κάνουν στο πεδίο σας οι μαύρες νυχτερίδες. Δεν είναι λίγες οι ψυχές των ανθρώπων οι οποίες θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να ξεπουλήσουν τα πάντα, ακόμα και το μέλλον των παιδιών σας προκειμένου να αποκτήσουν υλικά αγαθά....

Κάποιοι άλλοι ποντάρουν πολύ στην ικανότητα που έχουν οι νυχτερίδες να ρουφάνε την ενέργεια και να την μεταφέρουν αλλού.

Δεν είναι μία χρονιά για να είστε αφελείς, για να είσαστε ευάλωτοι, για να καλλιεργείτε ευσεβείς πόθους, για να αναπτύσσετε και να εξελίσσετε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες σας, για να υφαίνετε όνειρα, για να κάνετε σενάρια. Θα σας λέγαμε ότι καθώς οι ενέργειες του Μιχαήλ και της Μαρίας υποστηρίζουν τα πεδία σας, είναι μήνες για να είστε πολύ ξύπνιοι και παρόντες μέσα στα σώματά σας, είναι μήνες για να μπορείτε να βλέπετε καθαρά, τις εικόνες, κυρίως τις άσχημες, ώστε να μπορείτε να καταλαβαίνετε το τι συμβαίνει και να στέκεστε εκεί που θα ορίσετε.

Είπαμε στην προηγούμενη επικοινωνία ότι η γη βρίσκεται υπό την «κηδεμονία», την διαχείριση την ενεργειακή, του συμβουλίου του Ωρίωνα και ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν σε πολλές από τις επικοινωνίες που κάνουμε μαζί σας, είναι να μεταφέρουμε την εικόνα που βλέπουμε εμείς ως σμαραγδένιος κύκλος, η οποία είναι μία αναπαραγωγή σε ένα βαθμό της εικόνας που βλέπει το κεντρικό συμβούλιο του Ωρίωνα. Οι ενέργειες του σμαραγδένιου κύκλου, θέλουν να βλέπουν το άσπρο και το μαύρο στην συνλειτουργία τους. Έτσι υπάρχει η ικανότητα σωστής, ορθής και κατάλληλης τοποθέτησης απέναντι στη συνειδητότητά μας και το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι οντότητες και οι μεγάλοι δάσκαλοι του συμβουλίου του Ωρίωνα.

Είχαμε πει πριν από ένα χρόνο και τέσσερις μήνες περίπου ή ακριβώς, πως οι θετικές ενέργειες, οι εξελικτικές ενέργειες που έρχονται στη Γη, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και σας είχαμε παροτρύνει να ακολουθήσετε την δημιουργικότητά σας. Υπήρχε λόγος, που ίσως τώρα τον καταλαβαίνετε περισσότερο. Αυτό που θα σας κάνει άφοβους και δεν θα σας αφήσει να ξεχάσετε το ποιος είναι ο εαυτός σας, είναι το να στηριχτείτε στην δημιουργικότητά σας, να στηριχτείτε στην δημιουργική σας ενέργεια χωρίς να φοβάστε να κοπιάσετε, χωρίς να φοβάστε να εργαστείτε πολύ, χωρίς να φοβάστε να αφοσιωθείτε και να πειθαρχήσετε σε ένα πρόγραμμα όπου η δημιουργική σας ενέργεια θα μπορεί να ρέει με ρυθμό σε κύκλους. Ο λόγος που σας παροτρύνουμε να ακολουθήσετε τη δημιουργικότητά σας, να στηρίξετε τη δημιουργικότητά σας, είναι αγαπητοί φίλοι γιατί το άνοιγμα στον δημιουργικό σας εαυτό, στις δημιουργικές σας ιδέες, φέρνει περισσότερη θετική ενέργεια, χρυσή ενέργεια, που εισρέει στο σώμα σας και αυτό σας γειώνει καλύτερα μέσα στην πραγματικότητα και αυτό αποτελεί μεγάλη προστασία.

Όσοι από σας ακολουθήσετε την δημιουργικότητά σας, τις δημιουργικές σας ιδέες, ανοίξετε το πεδίο σας και εκπέμπετε περισσότερη ενέργεια δεν μπορεί πια να κινείστε χαοτικά, άρρυθμα, χωρίς κύκλους. Η χρονιά θα σας μάθει το τι σημαίνει: για να κινήσω ελεύθερα την ενέργειά μου πρέπει να είμαι πολύ καλά πειθαρχημένος μέσα στον εαυτό μου, για να μπορώ να έχω ελεύθερο το ενεργειακό μου πεδίο πρέπει να έχω ρυθμό και κύκλο και τάξη. Για να μπορώ να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως εγώ θέλω, για να μπορώ να κινούμαι μέσα σε μία πραγματικότητα όπως εγώ  θέλω, δεν μπορώ να το κάνω με την μέθοδο του χάους. Για εσάς οι οποίοι γειώνετε την ενέργεια προς υλοποίηση, δεν μπορεί να την γειώσετε άρρυθμα, άτακτα και άνομα.

Μαθαίνετε αυτή τη χρονιά πως αν ακολουθήσετε τους νόμους τους σύμπαντος στην πράξη, είτε θα γίνετε οι ίδιοι ο ρυθμός, ο νόμος και η τάξη της υλοποίησης είτε το σύστημα της ενέργειας πια, θα σας πετάξει απ' έξω. Δεν έχει αντίκρισμα ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο δεν έχει ρυθμό, νόμο και τάξη προκειμένου να υλοποιήσει. Το σύμπαν δεν υπάρχει υλοποιημένο, σαν άνομο, άρρυθμο και άτακτο. Οι δάσκαλοί σας σάς διδάσκουν τον νόμο, την τάξη και τον ρυθμό μέσα από την ίδια την υλική εκδήλωση του σύμπαντος. Και η κρίσιμη μάζα αυτή τη χρονιά, καλείται να κατανοήσει το πώς η δημιουργική της ενέργεια και η ζωτική της ενέργεια που την ακολουθεί, θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και να εκδηλωθούν με αποτέλεσμα μέσα στην ύλη.

 Έχετε ήδη διαχειριστεί πολλές δημιουργικές ενέργειες, για μικρά διαστήματα, έχετε ήδη διαχειριστεί υψηλότερα ζωτικά πεδία από ότι παλαιότερα. Έχετε ήδη περάσει από τις διαδικασίες του χάους που χρειάζονταν για να ζυμωθείτε, για να ωριμάσετε, για να αναπτυχθείτε, για να διευρυνθείτε. Είναι η ώρα του ρυθμού, του νόμου και της τάξης. Είναι η χρονιά που αν εσείς δεν γίνετε αυτά τα τρία, δεν θα μπορέσετε να εκδηλώσετε στο υλικό πεδίο την ενέργεια του εαυτού σας.

Οι νυχτερίδες που γυρνούν και ρουφάνε την ενέργεια γύρω από τη γη, δεν θέλουν να ακολουθήσετε τον νόμο, τον ρυθμό και την τάξη, γιατί δεν τις υπηρετεί. Θα στήσουν σενάρια, από φόβο και αντιπερισπασμό, από λιγότερο κοπιαστικές λύσεις και θα κοιτάξουν να ενισχύσουν το πιο ευάλωτο μέρος του εαυτού σας που είναι το μέρος του εαυτού σας που θα ήθελε με εύκολο τρόπο να συμβούν τα πάντα. Όμως αυτή την χρονιά μαθαίνετε τι σημαίνει να είσαι αληθινά δημιουργός, γιατί είναι η χρονιά που καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη της ροής της δημιουργικής σας ενέργειας. Δημιουργός δεν είναι κάποιος που φοβάται τον κόπο, που φοβάται την συνέπεια, που θέλει να του έρχονται όλα εύκολα. Δημιουργός είναι αυτός που προκειμένου να δημιουργήσει θα κάνει όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσει.

 Αν η εγκυμοσύνη και η τεκνοποιία απαιτεί 9 μήνες κύησης και 3 μήνες γαλουχίας τουλάχιστον, δεν μπορείτε να το αλλάξετε επειδή δεν βολεύει, επειδή είστε εργαζόμενη μητέρα και θα σας βόλευε η κύηση να είναι 3 μήνες. Η ζωή σάς ζητά να σεβαστείτε, να ασπαστείτε και να κατανοήσετε τη σοφία των ρυθμών της. Όλα χρειάζονται μία αφοσίωση, όλες οι δημιουργίες, από την πιο μικρή, το να φτιάξεις ένα φαγητό, μέχρι την πιο μεγάλη, το να δημιουργήσεις ένα σύμπαν. Όλες οι δημιουργίες έχουν μέσα έναν αφοσιωμένο δημιουργό. Έναν δημιουργό ο οποίος δεν είναι φρενήρης να δημιουργεί, αλλά ο οποίος είναι αφοσιωμένος, είναι παρών στην δημιουργία, ο οποίος δεν είναι εκεί μόνο όποτε τον βολεύει αλλά είναι εκεί κάθε φορά που χρειάζεται, ο οποίος δεν είναι εκεί τις φορές που είναι ξεκούραστος, αλλά είναι εκεί και τις φορές που είναι κουρασμένος.

Αυτή είναι η χρονιά που προσκαλείστε μέσα στην αντιξοότητα και την αντίθεση, να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να προχωράτε χωρίς πυξίδα μέσα στην έρημο, γιατί η εικόνα είναι τόσο μπερδεμένη και χαοτική, που μετά από λίγο δεν θα ξέρετε ούτε που πάτε, ούτε τι θέλετε, ούτε ποια δουλειά είναι καλύτερη, ούτε ποια ιδέα είναι καλύτερη.

Είναι λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, οι μήνες που έρχονται, οι μήνες, που η κρίσιμη μάζα καλείται να μπει σε ρυθμό, σε νόμο και σε τάξη. Καλείται κυριολεκτικά να αναλάβει να αφομοιώσει το τι σημαίνει δημιουργώ, τι σημαίνει είμαι ο δημιουργός της ζωής μου, τι σημαίνει είμαι ένας συνδημιουργός της ευρύτερης ζωής, τι σημαίνει είμαι ο μικρός δημιουργός μέσα σε ένα κομμάτι του σύμπαντος. Είναι η χρονιά που φοράτε, πάτε να φέρετε τον μανδύα του συνειδητού δημιουργού για τον οποίο έχουμε μιλήσει 5 χρόνια πριν. Τότε αρχίσαμε να μιλάμε και είχαμε αναφέρει το συνειδητό δημιουργό και τις δυσκολίες του να είναι κάποιος συνειδητά δημιουργός. Είσαστε μέσα στην τέχνη της δημιουργίας και μαθαίνετε, εξελίσσετε, συνειδητοποιείτε, την τέχνη της δημιουργίας γιατί είναι μία τέχνη. Καλεί τα ακατέργαστα μέρη του εαυτού σας σε επεξεργασία, τα κομμάτια από το δικό σας διαμάντι που είναι άγρια και τραχιά να τα λειάνει, σας καλεί να πάρετε τον εαυτό σας και από εκεί που είναι ένα διαμάντι τραχύ και σε πολλά σημεία ακατέργαστο, με λίγες όψεις κατεργασμένες και λειασμένες, η χρονιά αυτή σας καλεί να κάνετε τις τελικές λειάνσεις, να τρίψετε τα τελικά κομμάτια της αντίστασης, της αντίδρασης. Γιατί τα μέρη του εαυτού σας που υπακούν στις νυχτερίδες και μπαίνουν σε παρορμητικές αποφυγές, σε εύκολες λύσεις και σε έτοιμες κονσέρβες, είναι τα μέρη του εαυτού σας που συμμαχούν με τον πόνο και το αδιέξοδο, που συμμαχούν με την ανακύκλωση των προβλημάτων. Δεν είναι τα μέρη του εαυτού σας που φέρνουν λύσεις στον ορίζοντα, δεν είναι τα μέρη του εαυτού σας που θέλουν να πάψει η ανακύκλωση των φαύλων κύκλων.

Είναι οι μήνες που έρχονται οι μήνες της ψυχής σας, γιατί η ψυχή σας ακολουθεί ρυθμό, νόμο και τάξη ...του θεού, του ανώτερού σας εαυτού. Η ψυχή σας δεν είναι εκεί όποτε τη βολεύει,  η ψυχή σας δεν σας αφουγκράζεται όποτε είναι ξεκούραστη, η ψυχή σας είναι παρούσα στα καλά και στα κακά, στα εύκολα και στα δύσκολα, κάθε στιγμή και κάθε ώρα, και αυτοί οι μήνες που έρχονται είναι οι μήνες που καλείστε να καταλάβετε την ίδια σας την ψυχή και να δεχθείτε να της μοιάσετε. Να υποτάξετε τα αντιδραστικά μέρη του εαυτού σας τα οποία δεν σας οδηγούν πουθενά, σε μία πειθαρχία που έχει νόημα, σκοπό και ουσία, σε μία πειθαρχία που σας την διδάσκει το σύμπαν και ο θεός, όπου κοιτάξετε γύρω σας.

Έχετε πολύ βοήθεια σε όλη αυτή τη δυναμική διαδικασία, αλλά ένα μεγάλο μέρος της βοήθειας χρειάζεται εσάς να είστε ρεαλιστές και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται εσείς να μπορείτε να βλέπετε το μαύρο όπως και αυτό που μερικές φορές κρύβεται πίσω από το λευκό (ενώ δεν είναι λευκό). Χρειάζεται να μπορείτε να μυρίζεστε τα κίνητρα, χρειάζεται να μπορείτε να μην είσαστε αφελείς, εύπιστοι, χρειάζεται να έχετε ανοιχτές τις αντένες και να χρησιμοποιείτε το νου σας, τη διαίσθησή σας και το αίσθημά σας μέσα στην πραγματικότητα. Υπάρχουν τόσοι Σείριοι γύρω σας, τόσοι Πλειάδειοι γύρω σας, τόσοι Ανδρομέδιοι, ακόμα και από τον Ωρίωνα ταξιδευτές υπάρχουν. Ταξιδευτές του Ωρίωνα πηγαίνουν σε διάφορα σημεία που γίνονται μεγάλες αλλαγές, όπως στη Γη και χρησιμεύουν ως ανταποκριτές, που αναμεταδίδουν συνεχώς τη συχνότητα, τους παλμούς της ενέργειας. Υπάρχουν αστρικά όντα από αμέτρητα άλλα μέρη, όπως αρέσει στη Χαριτίνη να λέει, υπάρχει η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος να σας πούμε ότι γύρω από τον κήπο σας και γύρω από το σπίτι σας υπάρχουν τα πάντα αυτή τη στιγμή, σε πολύ κοντινή εμβέλεια, και θα ξαναπούμε πως όσο κ αν θέλετε να πιστεύετε πως οι εξωγήινοι δεν είναι τόσο κακοί, εάν συνεχίσετε να το πιστεύετε, τότε ούτε το νόμο θα βρείτε, ούτε το ρυθμό, ούτε την τάξη, γιατί το μέρος του εαυτού σας που δεν θέλει τίποτα από τα τρία μέσα στο ενεργειακό του πεδίο, είναι το μέρος της συμμαχίας με αυτούς τους εξωγήινους. Μόνο αυτούς εξυπηρετείτε, όχι τους εαυτούς σας και τον κόσμο σας.  Θα ξαναπούμε πως η συνειδητοποίηση από την συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας, της ύπαρξης και άλλων ατζεντών και φυλών είναι επί των πυλών.

Υπάρχει ήδη ένα τεράστιο σοκ στην ανθρωπότητα από όλα αυτά τα οποία εξελίσσονται στο δήθεν πολιτισμένο μέρος της. Καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούμε οπότε δεν θα επεκταθούμε, αλλά όλες αυτές οι εξουσίες θα προσπαθήσουν να σας διατηρήσουν μέσα στην κατάσταση του σοκ, το οποίο θα το ακολουθήσει ένα επόμενο σοκ, για να εμπεδωθεί και να αφομοιωθεί το πρώτο. Δηλαδή με το πρώτο σοκ που είναι μία τεράστια οικονομική ανακατάταξη με στόχο να εξαφανιστεί η μικρομεσαία τάξη και η ανώτερη μεσαία τάξη, με στόχο να συγκεντρωθούν όλες οι ροές της ενέργειας σε ακόμα λιγότερα χέρια απ΄ ότι είναι αυτή τη στιγμή, το σχέδιο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι νομίζετε. Η δυνατότητα να υπάρχει μικρομεσαίο κατάστημα θα εξαλειφθεί αν συνεχίσει έτσι την επόμενη δεκαετία, δεν θα υπάρχουν. Θα ζείτε κυριολεκτικά με τον μεγάλο αδερφό, με τα δέκα μεγάλα καταστήματα, τα δέκα σημαντικά brands τα οποία θα υπάρχουν παντού.

Το σχέδιο λοιπόν πάει πολύ παραπέρα από ότι φαίνεται γι΄ αυτό εξάλλου και αυτή η χρονιά είναι μία χρονιά που είστε στην κόψη του ξυραφιού. Αλλά θα επιστρέψουμε στο σοκ για να σας πούμε ότι αυτό που είναι το πρώτο σοκ, δηλαδή, το ότι πια κάθε άνθρωπος καταλαβαίνει ότι υπάρχει μία αναδιάταξη όλης της τράπουλας, όλης της σκακιέρας. Δεν ξέρει κανένας πώς ακριβώς θα εξελιχθεί, πού θα σταματήσει, τι θα γίνει, θα ακολουθηθεί από το επόμενο σοκ, το σοκ των εξωγήινων, το σοκ ότι δεν είστε μόνοι στο σύμπαν, το σοκ ότι εδώ υπάρχουν άλλοι. Το δεύτερο σοκ θα έρθει για να κρατήσει το πρώτο σοκ αφομοιωμένο μέσα στα πεδία, δηλαδή ότι πια ο εχθρός δεν είναι η κυβέρνησή σας, δεν είναι η δομή των πολιτικών σας συστημάτων, αλλά ο εχθρός τώρα και ο κίνδυνος είναι πια εμφανής και υπάρχει και έξω από τη γη. Αυτομάτως ο νους σας θα μετακινηθεί δεχόμενος το πρώτο σοκ ως statusquo και θα αρχίσει να ασχολείται με το ποια είναι η θέση σας απέναντι στους άλλους. Αυτός είναι ένας τρόπος να στήσεις την ανατροπή μιας δυναμικά εξελισσόμενης πραγματικότητας. Μέχρι στιγμής η ανθρωπότητα είναι μία δυναμικά εξελισσόμενη πραγματικότητα και ο μόνος τρόπος αναχαίτισης της είναι τα απανωτά σοκ. Μόνο ένα σοκ μπορεί να καθηλώσει και να παγώσει τα πεδία.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν αγαπητοί φίλοι, δεν είναι η ώρα, να ξεχάσετε την πραγματικότητα, αλλά ούτε και να ξεχάσετε το τι συμβαίνει μέσα στο κοσμικό γίγνεσθαι. Γιατί είναι η ώρα που καλείστε να ενοποιήσετε, να συνδυάσετε και να καταλάβετε όλη την εικόνα. Όλο αυτό υπηρετεί τη δική σας εξέλιξη, σας καλεί να αναπτύξετε δυνατότητες και δεξιότητες που σας υπηρετούν εξελικτικά, γιατί θα σας οδηγήσουν να γίνετε ένα πολυδιαστασιακό, ένα διευρυμένο ον, όχι ένα ευτελές, εύπιστο και φοβισμένο ον και ταυτόχρονα θα σας κάνει εξαιρετικούς διαχειριστές της ύλης.

Θα το πούμε άλλη μία φορά ... στο τέλος του 2012 το μόνο που θα συμβεί είναι η μέτρηση του ενεργειακού πεδίου. Αυτό αποτελεί το σφράγισμα, το αποτύπωμα του πώς είναι οι ενεργειακές συχνότητες της γης, το πώς είναι η συνειδητότητα της ανθρωπότητας στο τέλος του 2012. Αυτό θα ορίσει τον επόμενο κύκλο των 2600 ετών. Αυτό είναι. Επομένως, δεν πρέπει να έχετε και να καλλιεργείτε μέσα σας την αντίληψη ότι στο τέλος του 2012 θα έχουν λήξει όλα. Δεν λήγει καμία ζωή, δεν λήγουν οι εξελικτικές διαδικασίες. Σίγουρα θα μπορείτε να πείτε ότι είναι προ 2012 και μετά 2012 με την έννοια πως σηματοδοτείται η αλλαγή ενός τεράστιου χρονόκυκλου εξέλιξης, αλλά τίποτε παραπάνω. Τα πράγματα θα εξελιχθούν και οι δυσκολίες δεν θα εξαφανιστούν τον Ιανουάριο του 2013. Τα θέματα για την ανθρωπότητα δεν θα εξατμιστούν, και το πόσο γρήγορα θα οδηγηθούν σε επίλυση θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι η σύνδεση του ενεργειακού πεδίου στο ηλιοστάσιο το χειμερινό του 2012.

Ήδη έχει ξεκινήσει και γίνεται προετοιμασία γι' αυτήν την μέτρηση. Αυτό που ζείτε αυτή τη χρονιά είναι ένα μέρος από την προετοιμασία, δηλαδή, καθώς οι νυχτερίδες σάς ζορίζουν πολύ, καθώς οι σύμμαχοί σας στην εξέλιξη σας δίνουν περισσότερες ενέργειες, καλείστε το 2011 να πατήσετε στην κόψη του ξυραφιού γιατί αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αναπτυχθεί η ενέργεια και εσείς να αφομοιώσετε τα πεδία σας. Θα μπορούσατε να το κάνετε σε 10 χρόνια, ενώ τελικά θα γίνει μέσα σε ένα χρόνο, οπότε πριν καλά καλά καταλάβετε τι έχει συμβεί, θα έχετε κάνει μία διαδικασία και θα έχετε βγει από την άλλη πλευρά. Το θέμα είναι να μη χάσετε το λόγο του γιατί ζείτε, και το τι αξία έχει η ζωή σας και το πού βρίσκονται οι αξίες της ζωής και του εαυτού σας. Γιατί ήδη γνωρίζετε πως τα πολυτελή σπίτια δεν στεγάζουν ευτυχισμένους και υγιείς ανθρώπους, ήδη γνωρίζετε πως τα πολυτελή αμάξια δεν φέρνουν την υγεία και τη χαρά και ήδη γνωρίζετε πως κάτι άλλο είναι ζητούμενο. Μη χάσετε λοιπόν αυτό που είναι το ζητούμενο επειδή είστε στην κόψη του ξυραφιού. Στην κόψη του ξυραφιού είναι που μετράει η επιλογή  γιατί αυτές είναι οι επιλογές που γίνονται στην πράξη και όχι θεωρητικά ή σε κείμενα.

Και μέχρι την επόμενη φορά αγαπητοί φίλοι, να πορευθείτε με ισορροπία πάνω στην κόψη του ξυραφιού, με την ηρεμία που σας δίνει η επίγνωση των αξιών στη ζωή σας.

 Και έτσι είναι.   

© Χαριτίνη Χριστάκου