Σμαραγδένιος Κύκλος


Αστρικός Πόλεμος

 Θεσσαλονίκη, 29 Ιανουαρίου 2011

Αγαπητοί φίλοι, η ενέργεια αυτού του κρυστάλλου δεν γίνεται να φύγει από την συνειδητότητά σας. Αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι ότι ενεργοποιείται μέσα στη συνειδητότητα σας, αφού είναι ένα μέρος της συνειδητότητας σας, ο παλμός του μεγάλου κρυσταλλικού σχεδιασμού στο Αιγαίο. Είναι ο παλμός, ο ίδιος παλμός με τον παλμό που έχει η μεγάλη βιβλιοθήκη της Αλκυόνης, που αποτελεί ένα είδος αρχείων διαφύλαξης της μνήμης της ανθρωπότητας και της ανθρώπινης φυλής. Είναι το μέρος όπου η ιστορία, οι μνήμες της ανθρωπότητας, φυλάσσονται μακριά από παρεμβάσεις, παρεμβολές και διαστρεβλώσεις. Ο παλμός αυτός του κρυσταλλικού σχεδιασμού ενώνει την συνειδητότητα του κάθε ανθρώπου και της Γαίας με τον παλμό του γαλαξία της γαλαξιακής γνώσης  και της γαλαξιακής σοφίας.

Αυτός ο κρυσταλλικός σχεδιασμός ανήκει στην ανθρωπότητα και δημιουργήθηκε με την βοήθεια της ανθρωπότητας χιλιάδες χρόνια πριν από το τώρα σας. Αποτελεί το πρώτο ελεύθερο δέντρο ζωής για την ανθρωπότητα δηλαδή ακόμα και τώρα συνεχίζει να είναι η κρυσταλλική δομή, η ενεργειακή δομή που είναι η βιβλιοθήκη και το δέντρο της ζωής και τους ανθρώπους. Για σας που είστε τώρα παρόντες στη γη αποτελεί τον φύλακα της ελεύθερης συνειδητότητας της ανθρωπότητας, της ελεύθερης πολυδιαστασιακής ανθρωπότητας και η δημιουργία του ξεκίνησε από μια φυλή εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν από το σήμερα. Μια φυλή η οποία ήταν πολύ προγενέστερη των Ατλάντιων και των Λεμούριων, η οποία κατοικούσε σε όλο το χώρο γύρω από αυτόν τον κρυσταλλικό σχηματισμό. Μια φυλή που ανέπτυξε την συνειδητότητα στην πολυδιαστασιακότητά της. Μια φυλή της οποίας μέρος του DNAτης, των συχνοτήτων της, φέρουν αυτοί που γεννιούνται γύρω από αυτό το χώρο και που έρχονται και ξανάρχονται διακινώντας μέρη μικρά της ενέργειας αυτού του θύλακα της σοφίας. Με αυτόν τον σχηματισμό, με αυτό τον θύλακα μνημών σοφίας, αλλά κυρίως της γνώσης η οποία αποτελεί μέρος της ελεύθερης συνειδητότητας των ανθρώπων, συνδέονται και όλοι όσοι παντού στη γη, έρχονται σαν ψυχές με σκοπό ζωής την προάσπιση, διαφύλαξη και ανάκτηση της ελευθερίας της συνειδητότητας μέσα στη φυλή των ανθρώπων. Υπάρχουν πολλές ψυχές οι οποίες έρχονται σε αυτόν τον πλανήτη σε αυτήν την πραγματικότητα με στόχο την μετάδοση ιδεών, με στόχο την διάχυση και εισαγωγή νέων ιδεών στην ανθρωπότητα. Όλοι εκείνοι οι οποίοι πρωτοστάτησαν εισάγοντας υψηλές ιδέες, ιδέες που ανήκαν σε πολύ υψηλότερα αναπτυγμένα νοητικά πεδία είχαν σύνδεση με αυτόν τον κρυσταλλικό σχεδιασμό.  

Πριν από λίγους μόλις μήνες μέσα από την Σείρια ενέργεια σας λέγαμε πως ο χώρος γύρω από την Ελλάδα, στην Ελλάδα και γύρω από την Ελλάδα, και όλη η ανθρωπότητα σταδιακά θα διαποτιστούν από υψηλότερη νοητική συχνότητα. Από μια υψηλότερη μέσα στη διάνοια ικανότητα κρίσης και διαχείρισης του νου, των ιδεών, των σκέψεων. Σας είχαμε θυμίσει πως αυτή η υψηλότερη ανώτερη διανοητική ικανότητα η οποία υπάρχει εγγενώς μέσα στην ανθρώπινη υπόσταση, έρχεται μέσα από τις συχνότητες του Σείριου. Ο πολιτισμός αυτός, ο πολύ αρχαίος, ουσιαστικά ο πρόγονος των επόμενων πολιτισμών της Λεμουρίας και της Ατλαντίδος, είχε την δόνηση αυτή της Σείριας ενέργειας. Την είχε σε αρμονία με αυτό που τώρα αντιλαμβάνεστε σαν Πλειάδια συχνότητα. Ήταν ένας πολιτισμός που είχε ήδη συνενώσει τις ικανότητες της ανθρώπινης υπόστασης, να αναπτύξει πλήρως το αισθαντικό πεδίο της και το διανοητικό πεδίο μέσα στο νου. Αυτό δεν είναι μια ικανότητα που εγγενώς υπάρχει σε όλους τους πολιτισμούς. Δεν είναι επίσης μια ικανότητα που αναπτύσσεται σε πολλά μέρη της κοσμικής υπόστασης. Η δυνατότητα να καλυφθεί όλο το φάσμα της διάνοιας δεν είναι κάτι που είναι εφικτό οπουδήποτε στο σύμπαν και οπουδήποτε στον υλικό κόσμο. Αυτός ο πολιτισμός σταδιακά έγινε αυτοί που τώρα ονομάζετε Σείριους και Πλειάδιους, δηλαδή μετακινήθηκαν σε άλλους κόσμους και αναπτύχθηκαν σε άλλους κόσμους παράλληλα, με έναν τρόπο που δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί. Είσαστε και εσείς οι ίδιοι, οι οποίοι είσαστε τώρα στη γη, εκείνοι οι οποίοι αναπτύσσουν ένα πάθος για την ελευθερία, εκείνοι οι οποίοι κατανοούν το τι σημαίνει μια συνειδητότητα ελευθερίας, εκείνοι οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στα θέματα των δικαιωμάτων της συνειδητότητας, εκείνοι οι οποίοι επανειλημμένα προσέφυγαν στα γαλαξιακά δικαστήρια και στα γαλαξιακά συμβούλια υπέρ της ανθρωπότητας, εκείνοι που επανειλημμένα ήρθαν στη γη σαν ενσαρκωμένες ψυχές για να κινήσουν μεγάλες κινήσεις ιδεών και για να βοηθήσουν να αναπτυχθεί ο ανθρώπινος νους, να φτάσει στο μεγαλείο που εγγενώς δικαιούται να φτάσει.

Όπως καταλαβαίνετε αυτός ο κρυσταλλικός σχεδιασμός είναι πολύ μεγάλης υπαρξιακής αξίας για τον πλανήτη στον οποίον είστε και για το ηλιακό σύστημα στο οποίο βρίσκεστε, και ασκεί μια ιδιαίτερη μαγνητική δυναμική, σε σχέση με το γαλαξιακό κέντρο  και την συνειδητότητα του γαλαξιακού κέντρου. Είπαμε πριν πως ο παλμός του κρυσταλλικού σχεδιασμού είναι ακριβώς ίδιος με τον παλμό της βιβλιοθήκης της Αλκυόνης, αυτό που δεν είπαμε είναι πως ο παλμός της βιβλιοθήκης της Αλκυόνης είναι ακριβώς ίδιος με τον παλμό του γαλαξιακού κέντρου, άρα με τον ρυθμό του δημιουργού, όπως εκπέμπεται μέσα σε αυτό το τεράστιο κομμάτι πραγματικότητας που είναι όλος ο γαλαξίας.

 Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση του κρυσταλλικού σχεδιασμού στο συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Έχουμε ξαναπεί πως ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου και εξόδου ενεργειών για την γη και αυτό αιτιολογεί το γιατί ο συγκεκριμένος χώρος δέχεται μεγάλες θετικές παρεμβάσεις, άλλα και μεγάλες αρνητικές παρεμβάσεις.

{Θέλουμε να δούμε ένα ενδοοικογενειακό θέμα ανάμεσα σε μας και την Χαριτίνη, με διχογνωμίες σε σχέση με το πώς θα προχωρήσει αυτή η επικοινωνία, καθώς πρόκειται να μπούμε σε χώρους που δεν βολεύουν ιδιαίτερα την Χαριτίνη και θα προτιμούσε να τους αποφύγει. Αυτή λοιπόν η διχογνωμία που σας τρώει μερικά δευτερόλεπτα του χρόνου χρειάζεται για να δώσουμε λίγο χρόνο για να λήξει, προκειμένου να καταλήξουμε στο ότι τελικά πως θα προχωρήσει αυτή η διήγηση.

Καταλαβαίνετε ακόμα και το πώς κάποιος από εσάς δέχεται να είναι δοχείο, για να μεταφερθούν πληροφορίες από τις ενέργειες, αυτό δεν αναιρεί την δική του υπόσταση. Βεβαίως αυτό εξαρτάται και από το ποιες ενέργειες θέλει να δέχεται, αλλά εδώ έχουμε μια ενδιαφέρουσα δημοκρατική περίπτωση, όπου το δοχείο και εμείς έχουμε διαφορετικές απόψεις και το ενδιαφέρον είναι ότι η συναίνεση της Χαριτίνης είναι απαραίτητη εξίσου με την δική μας ενέργεια προκειμένου να γίνει αυτή η επικοινωνία}.

Θα προχωρήσουμε λοιπόν καθώς ο χρόνος δόθηκε για να μπορέσουν να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις, σε αυτό το άτυπο συμβούλιο πίσω από τα ορατά μέλη των εαυτών σας. Θα προχωρήσουμε λοιπόν, λέγοντας σας πως όλη αυτήν την περίοδο και την περίοδο που θα ακολουθήσει, αυτό που  εσείς καταλαβαίνετε σαν χώρα σας, θα δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις. Στον χώρο αυτόν θα αναπτυχθούν ασφυκτικές πιέσεις και ασφυκτικές τάσεις σε σημείο μεγάλο. Σημαντικό μέρος του πληθυσμού θα φύγει από την χώρα στους μήνες που πρόκειται να έρθουν και την χρονιά την οποία διανύετε και την επόμενη θα δείτε σημαντικά κομμάτια από ομάδες του πληθυσμού να μετακινούνται και να βγαίνουν από τις συμπληγάδες πέτρες.  Θα παρομοιάσουμε όμως την ενέργεια αυτού του χώρου όλου, κυριολεκτικά σαν το αντίστοιχο σημείο των συμπληγάδων πετρών, από τις οποίες οι ενέργειες περνάνε και ρέουν για την ανθρωπότητα.

Η εποχή που έρχεται είναι μια εποχή που εσείς όλοι όσοι κατοικείτε στον ευρύτερο χώρο θα αισθανθείτε έντονα πεδία μεγάλης συμπίεσης ο καθένας μέσα στην ατομικότητα του. Δεν σας ανήκουν μεν, αλλά θα τα αισθανθείτε γιατί βρίσκονται στο χώρο αυτό, όσο και αν δεν αρέσει αυτό το οποίο θα ακολουθήσει στην Χαριτίνη, θα σας πούμε ότι ήδη πάνω και γύρω από την περιοχή αυτή μαίνεται ένας πόλεμος. Ένας πόλεμος ο οποίος είναι αυτό που εσείς ονομάζεται αστρικός. Είναι κανονικός πόλεμος. Είστε τυχεροί γιατί αυτήν την φορά δεν μεταφέρεται στο υλικό πεδίο. Σε μια λίγο πιο χαμηλή συχνότητα της συνειδητότητάς σας θα ζούσατε κυριολεκτικά αυτόν τον πόλεμο μέσα στον υλικό κόσμο, μέσα στις χώρες σας. Ηδη αυτός ο πόλεμος μαίνεται και αυτός ο πόλεμος δεν προβλέπεται ότι θα λήξει εύκολα, διότι αυτό που παρομοιάσαμε σαν συμπληγάδες πέτρες, είναι κυριολεκτικά δύο πάρα πολύ συμπυκνωμένα πεδία συνειδητότητας, τα οποία βρίσκονται σε μετωπική μάχη και αυτό έχει καλέσει εκατομμύρια, πολλαπλάσια εκατομμύρια από εσάς, οντοτήτων σε ενεργοποίηση.

Ο χώρος γύρω από την χώρα σας ο αιθερικός και ο αστρικός είναι, επιεικώς, χαώδης. Θα λέγαμε ότι είναι απόλυτα εχθρικός, απόλυτα απαγορευτικός, για την προσέγγιση πολλών οντοτήτων, διότι είναι ένας χώρος όπου αυτή την στιγμή εξελίσσεται μια κατάσταση αντίστοιχη με αυτήν που εσείς γνωρίζετε, σαν μια κατάσταση «ή ταν ή επί τας».

Οι ενέργειες είναι απόλυτα πολωμένες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είπαμε ότι το 2011 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά. Αυτός είναι ο αστρικός λόγος για τον οποίο είπαμε ότι το 2011 είναι μια κρίσιμη χρονιά για το πώς εσείς, μέσα στον υλικό κόσμο, θα κινηθείτε με τον δικό σας εαυτό. Αυτοί οι οποίοι είναι μαζί σας, και αυτοί οι οποίοι σας συνοδεύουν σε αυτή την τιμητική πορεία μέσα στην συνειδητότητα, με πολύ ιερότητα, συνεχώς θα σας θυμίζουν αυτή την χρονιά, την σημασία του να είσαστε σε καλό συσχετισμό με τον εαυτό σας, την σημασία του να αποσυμπίεζετε το πεδίο σας και να βρίσκετε τον χώρο μέσα σας. Θα σας το θυμίσουν αυτό, γιατί είναι ιερό καθήκον απέναντι στο εαυτό σας, να τιμήσετε τον εαυτό σας σε αυτήν την περιπέτεια, σε αυτήν την εξερεύνηση αλλά, γιατί αυτό διευκολύνει πάρα πολύ αυτά τα οποία εξελίσσονται επίσης στο αστρικό πεδίο στης γης.

Θα θέλαμε πολύ, μάλλον η Χαριτίνη θα ήθελε πολύ, να συμμεριστούμε τις δικές της προτιμήσεις σε σχέση με το τι είναι ευχάριστο και τι όχι στο να ακούγεται. Θα σας θυμίσουμε ότι η Χαριτίνη έχει μια προϊστορία και μια επιθυμία οι άγγελοι να μιλούν μόνο για αγγελικά θέματα, και από την μια θα σας θυμίσουμε αυτό και από την άλλη θα της πούμε ότι τιμούμε ακόμα περισσότερο την προθυμία της να παραμερίζει της προτιμήσεις της, προκειμένου να ακούγονται αυτά που είναι χρήσιμα να ακούγονται και τα οποία θα είναι και βοηθητικά αργότερα να ληφθούν υπόψη. Θα συνεχίσουμε λοιπόν λέγοντάς σας, πως αυτός ο αστρικός σας πόλεμος δεν είναι μια μεταφορική έννοια, δεν είναι μια αλληγορία που την ακούτε αυτήν την στιγμή μέσα στις διάνοιες σας, προκειμένου να φτιάξετε δικές σας μεταφορές και αλληγορίες. Είναι μία-μία οι λέξεις που λέγονται στη κυριολεκτική έννοια του όρου και θα σας πούμε επίσης, πως οι αντιστοιχίες που χρειάζονται σε αυτόν τον αστρικό πόλεμο, όπως τον χαρακτηρίζετε, γιατί δεν θα χρησιμοποιήσουμε ένα καινοτόμο όρο, είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές οι οποίες υπάρχουν στη γη. Για παράδειγμα εάν στη γη είσαστε έξι δισεκατομμύρια ψυχές και είσαστε λίγο παραπάνω, είναι πολλαπλάσια δισεκατομμύρια οι οντότητες οι οποίες παίρνουν θέσεις υπέρ ή κατά των προτιμήσεων σας. Θα σας πούμε λοιπόν, εάν η εξέλιξη της συνειδητότητας της γαίας και η πορεία της ανθρωπότητας, εσάς σας αφορά μια φορά, υπάρχουν τρισεκατομμύρια άλλοι τους οποίους τους αφορά επίσης πολλές φορές όχι μια.

Καταλαβαίνουμε πως αυτό, ακόμα για την συνειδητότητα στο σημείο που βρίσκεται, δεν είναι εύκολο και εύπεπτο για να γίνει αποδεκτό. Από την άλλη όμως, είναι ήδη από πέρυσι που έχουμε ξεκινήσει μια σταδιακή διεύρυνση και αφύπνιση της γαλαξιακής σας ταυτότητας και της γαλαξιακής σας συνειδητότητας. Ένα μέρος των επικοινωνιών που κάνουμε είναι γιατί από καρδιάς επιθυμούμε να αφυπνιστεί η πολυδιαστασιακή σας όψη η πολυδιαστασιακότητα της φύσης σας, η πολυεπιπεδική σας ικανότητα και οι αληθινές σας δεξιότητες.

Εάν πραγματικά αυτό που ακούτε το εννοούμε, τότε καταλαβαίνετε, γιατί θα προχωρήσουμε και θα σκαλίσουμε και μέρη τα οποία είναι ίσως άβολα, ή άχαρα, ή και μη επιθυμητά. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε επειδή καταστρατηγούμε κάποιες επιθυμίες, και ο λόγος είναι γιατί θεωρούμε, ότι η μεταφορά αυτών των πληροφοριών αναπληρώνει το ανώτατο για σας καλό, και όχι αυτό που είναι το βολικό για σας. Δεν θα μας πειράξει καθόλου εάν δεν ξαναεπικοινωνήσουμε. Δεν θα μας πειράξει καθόλου εάν δεν θελήσετε να ακούσετε της πληροφορίες. Δεν θα μας ενοχλήσει καθόλου εάν δεν θελήσετε να τις λάβετε υπόψη σας, γιατί και για μας ιερό καθήκον είναι να τιμήσουμε την αλήθεια των δικών μας εαυτών. Το εάν εσείς δεν θελήσετε να ακούσετε ή να δεχθείτε, αυτό είναι κάτι που αφορά καθαρά εσάς, τη δική σας χρήση και το δικό σας πνεύμα. Είσαστε ελεύθερα όντα, έτσι ώστε οι ίδιοι να καθορίσετε τι να κάνετε με τις πληροφορίες που έρχονται.

Θα προχωρήσουμε λοιπόν για να σας πούμε πως όσο και αν ακούγονται στα παραμύθια σας οι ιστορίες, ότι οι ιππότες σας πολεμάνε για το καλό μιας πριγκήπισσας και για την τύχη μιας πριγκήπισσας, αυτές οι ιστορίες δεν είναι παραμύθια. Η πριγκήπισσα για την οποία συνήθως πολεμάτε στα παραμύθια σας, είναι μια αλληγορία για την ψυχή σας, για την ελευθερία σας, για την ελεύθερη υπόσταση του εαυτού σας, για την χαρά, την ευτυχία, την εγγενή σας ικανότητα της υπαρξιακής σας αναγνώρισης. Όντως υπάρχουν ιππότες οι οποίοι πολεμάνε για την πριγκήπισσα του καθενός σας, μέρη από αυτού είσαστε και εσείς οι ίδιοι, αλλά είναι και πάρα πολύ άλλοι, οι οποίοι συμπαρατάσσονται μαζί σας και σαν ιππότες πολεμάνε υπέρ της δικής σας πριγκήπισσας, του καθενός σας την πριγκήπισσα.

Οι πόλεμοι που συμβαίνουν στην αστρική διάσταση της ζωής σιγά σιγά θα αρχίσουν να γίνονται αντιληπτοί για σας. Σιγά σιγά θα βγείτε από το κουκούλι της προστασίας και το κουκούλι της άγνοιας της ευρύτερης πραγματικότητας. Σταδιακά θα μπορέσετε να ενώσετε την πολυδιαστασιακότητα και την ιερότητα των εαυτών σας, με μια καθαρή και ολική αντίληψη όλων των υπόλοιπων υλικών κόσμων και όλων των υπόλοιπων εκδηλώσεων μέσα στους υλικούς κόσμους. Αυτήν την περίοδο είναι καλό και ωφέλιμο για σας να έχετε την συναίσθηση πως όταν εσείς παίρνετε μια θέση και κάνετε μια επιλογή που είναι ωφέλιμη για τον εαυτό σας, που υποστηρίζει την ευζωία μέσα σας, που υποστηρίζει την γαλήνη μέσα στον εαυτό σας, ότι δίνετε χώρο και ενέργεια, ή αν θέλετε άδεια, σε πολλαπλούς άλλους δεκάδες άλλους να σας υποστηρίξουν και να σας συμπαραταχθούν στο πλάι σας. Αυτήν την περίοδο οι δικές σας θέσεις ανοίγουν  χώρους για άλλους  να προασπίσουν το πεδίο σας και ο πόλεμος για τον οποίον μιλάμε, ο οποίος ήδη είναι σε πλήρη ανάπτυξη, μπορεί να γίνει αντιληπτός στα πεδία σας την ώρα που κοιμάστε με περίεργες εικόνες, με ξαφνικές ανησυχίες ή φόβους, με εσάς να ξυπνάτε απότομα χωρίς λόγο.

Γιατί αγαπητοί φίλοι, όταν κοιμάστε γίνεστε και εσείς μέρος αυτού του πολέμου, και τον πόλεμο τον κάνετε όχι γιατί παύετε να συμμαχείτε με την ειρήνη και την γαλήνη, γιατί στο αστρικό πεδίο η ανάπτυξη του εαυτού σας ζητάει θέση. Το αστρικό πεδίο για να ολοκληρωθεί μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα χρειάζεται την επιλογή της μάχιμης θέσης. Το αστρικό πεδίο για το οποίο αναφερόμαστε είναι αυτό στο οποίο συγκρούονται υλικά συμφέροντα από διαφορετικές φυλές, από διαφορετικούς πολιτισμούς και αναδιατάσσονται. Είναι το ίδιο πεδίο από το οποίο προκύπτουν νέοι γαλαξιακοί νόμοι, είναι το ίδιο πεδίο το οποίο ανακηρύσσει γαλαξιακούς δικαστές, είναι το ίδιο πεδίο στο οποίο ρυθμίζονται καινούργιες λειτουργίες, παράμετροι λειτουργίας, διαφορετικών πλανητών και διαφορετικών πολιτισμών. Είναι το ίδιο πεδίο που κάποια στιγμή θα καθορίσει και θα αποφασίσει, θα επικυρώσει την καινούργια διάρθρωση δομή και λειτουργία της ανθρώπινης πραγματικότητας. Είναι απόλυτα πραγματικό, όσο πραγματικοί είστε και εσείς μέσα σε αυτό το χώρο, όσο πραγματικοί είναι οι τοίχοι γύρω σας, όσο πραγματικό είναι το πάτωμα κάτω από τα πόδια σας. Είναι τόσο πραγματικό αυτό το πεδίο.

Σε αυτό το πεδίο, αγαπητοί φίλοι, προκειμένου να αφομοιωθεί μέσα στην ενέργεια σας ως ανθρώπινων όντων, είστε αναγκασμένοι να πάρετε θέση. Είστε αναγκασμένοι να προασπίσετε την μία, ή την άλλη θέση. Είναι ένα πεδίο όπου, η κατάσταση όπου εσείς περιγράφετε ως ουδετερότητα, δεν υπάρχει γιατί είναι το πεδίο όπου ο καθένας όχι μόνο πρέπει να καθορίσει την θέση του, άλλα είναι και το πεδίο όπου δεν μπορεί να διαλέξει καμμία ενδιάμεση θέση. Είναι το πρώτο αστρικό πεδίο, έτσι θα σας το περιγράψουμε, το οποίο δεν έχει ανοχή για την ουδετερότητα και επομένως, όταν κοιμάστε αυτό που θέλουμε να ξέρετε είναι, πως μπαίνετε σε αυτό το πεδίο προκειμένου αυτό στο τέλος, αφού πάρετε τις θέσεις σας, αφού γίνετε και εσείς κάποιος από τους ιππότες για την πριγκήπισσα, αφού διαλέξετε την μεριά με την οποία πολεμάτε και υπερασπίζεστε, αυτό όλο καταλήγει αργότερα μέσα στη συνειδητότητα σας σε ένα ξεκαθάρισμα της ανθρώπινης υπαρξιακής σας θέσης. Το λέμε αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνετε και να γνωρίζετε, πως αυτό το οποίο που συμβαίνει στο αστρικό πεδίο, δεν είναι ασύνδετο με αυτό που συμβαίνει μέσα σε εσάς, στο ανθρώπινο σώμα σας και στην συνειδητότητα μέσα στο σώμα σας. Αν κάτι αρχίζει και διευκολύνεται για τους αφυπνισμένους ανθρώπους είναι το να καταλήγουν πιο εύκολα στις επιλογές τους, στις υπαρξιακές τους, συνειδησιακές τους επιλογές και όσο αναμιγνύονται σε αυτό τον πολύ πολωμένο αρχικό αστρικό πεδίο, τόσο πιο εύκολο γίνεται, όταν ξυπνάτε και είσαστε μέσα στο σώμα σας να ξεκαθαρίσετε τις αξίες και τις θέσεις σας μέσα στην υλική πραγματικότητα.

Αυτός ο πόλεμος ο οποίος διεξάγεται αναλώνει τεράστιες, όπως καταλαβαίνετε, ποσότητες ζωτικής ενέργειας από εσάς και από άλλους πολιτισμούς. Αυτό δημιουργεί μια τρομακτική μαγνητική έλξη προς την γαία μέσα στα ρευστά και στην ενέργεια του σύμπαντος. Ο Κρύων κάποια στιγμή είχε μιλήσει για τις αλλαγές της βαρύτητας και σας είχε εξηγήσει το πώς οι αλλαγές στα βαρυτικά πεδία, αλλάζουν τις διαρθρώσεις της πραγματικότητας. Είχε προχωρήσει και παραπέρα και είχε εξηγήσει πως οι μικρές απειροελάχιστες αλλαγές στα βαρυτικά πεδία σημαίνουν τεράστιες αλλαγές στις δομές της πραγματικότητας αυτών των πεδίων. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα συνολικά για όλον τον γαλαξία, όχι μόνο για το ηλιακό σας σύστημα, για όλα τα ηλιακά συστήματα του γαλαξία. Αυτός λοιπόν ο αστρικός πόλεμος ο οποίος τραβάει με απίστευτο μαγνητισμό τις ενεργειακές χορδές όλου του γαλαξία, είναι μέρος αυτού που έχετε ονομάσει Ζώνη των Φωτονίων. Ας το πούμε με ένα απλό τρόπο, είναι ένα μέρος λειτουργικό που ευθυγραμμίζει τις κινήσεις της ενέργειας μέσα στα όντα και στον γαλαξία, με την ζώνη της φώτισης ή με την ευθυγράμμιση με την τελική διαδρομή του δημιουργού. Η Ζώνη των Φωτονίων είναι μια πολύ υψηλή συχνότητα ροής συνειδητότητας, που έχει ήδη προαποφασιστεί χιλιετίες χιλιετιών πριν, η ώρα της και ο χρόνος της, που θα διαποτίσει τα συνειδησιακά πεδία των  υπάρξεων σε αυτό τον γαλαξία. Αυτή η Ζώνη των Φωτονίων συνδέεται με το γαλαξιακό κέντρο, είναι ο γαλαξιακός ρυθμός. Ο αστρικός πόλεμος που διεξάγεται, διεξάγεται γιατί υπηρετεί την Ζώνη των Φωτονίων και δεν είναι κόντρα στην εξέλιξη αυτό του ανεβάσματος της συνειδητότητας σε γαλαξιακό επίπεδο.

Ο λόγος που δεν την ζείτε σε υλικό πεδίο είναι γιατί δεν αφορά τα μεμονωμένα δρώμενα της ανθρωπότητας. Αφορά την σύγκλιση της ανθρωπότητας με την υψηλότερη συνειδησιακή της δόνηση, αλλά αφορά και την σύγκλιση όλου του γαλαξία προς μια επόμενη προς το επικείμενο συνειδησιακό άλμα. Ήδη προοιωνίσαμε στην αμέσως προηγούμενη επαφή μας πως ξαναγράφεται ο καταστατικός γαλαξιακός χάρτης πως αναθεωρείται το γαλαξιακό σύνταγμα, πως αλλάξουν οι γαλαξιακοί νόμοι και αυτό όλο γίνεται καθώς η Ζώνη των Φωτονίων ανασυντάσσει και αναδιατάσσει όλες τις ενεργειακές συχνότητες της συνειδητότητας παντού γύρω σας.

Δεν είστε οι μόνοι που κάνουν άλματα. Δεν είστε οι μόνοι που ζείτε αυτήν την απίθανη εμπειρία, αλλά είστε οι μόνοι που την ζείτε στην Τρίτη διάσταση, δηλαδή στην πλήρη της συμπύκνωση και πλήρη της εκδήλωση. Ίσως αυτό που να πρέπει να πούμε για να είμαστε απόλυτα πλήρεις στις εξηγήσεις που δίνουμε είναι, ότι ενώ είστε αυτοί που το ζουν αυτό, η εκδήλωση τους στην Τρίτη διάσταση θα είναι πιο αργή από την εκδήλωση τους στις υπόλοιπες διαστάσεις, οι οποίες έχουν πολύ πιο γρήγορες συχνότητες. Όμως η εκδήλωση θα φανεί και η εκδήλωση μέσα στα επόμενα δεκαπέντε χρόνια θα είναι πολύ ξεκάθαρη θα είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που θα μπορούν να βαδίζουν πάνω στη γη που δεν θα μπορούν να το αντιληφθούν αυτό. Αυτή η πολύ τεράστια σύγκρουση που γίνεται στα πεδία γίνεται προκειμένου εσείς, οι οποίοι την ζείτε, με έναν άλλο τρόπο, να διευκολυνθείτε στο να ξεκαθαρίσετε τις ασάφειες, τις ταλαντεύσεις μέσα στον δικό σας εαυτό. Γίνεται για να σας διευκολύνει, να σας ξεκαθαρίσει πιο καλά, το τοπίο της πραγματικότητας, για να βοηθήσει να ορίσει τις δικές της παραμέτρους, καινούργιες πια παραμέτρους, και για να διευκολύνει όλες τις διαδρομές μέσα στον εγκέφαλό σας, ο οποίος επανακαλωδιώνεται για άλλη μια φορά αυτή την περίοδο, ώστε να βρει της νέες του συντεταγμένες.

Αυτό μπορεί να σημαίνει για πολλούς ανθρώπους πονοκεφάλους περίεργους, πιέσεις στο κεφάλι, για κάποιους μπορεί να σημαίνει έντονες ημικρανίες, για κάποιους σταδιακές απώλειες μνήμης, ασυνέχειες κλπ. Αυτή η επανακαλωδίωση των ηλεκτρομαγνητικών του εγκεφάλου σας είναι μέρος της αλλαγής της ενέργειας που γίνεται αυτήν την στιγμή. Ο αστρικός πόλεμος, (η Χαριτίνη πάρα πολύ έχει χαρεί που έχουμε μετακινηθεί από τον αστρικό πόλεμο, αλλά εμείς θα ξαναεπιστρέψουμε σε αυτόν το θέμα), είναι ένας πόλεμος στον οποίον δεν χρησιμοποιούνται ενέργειες με την έννοια ότι χρησιμοποιούνται όπλα, όπως εσείς τα αντιλαμβάνεστε στη γη, εννοούμε υλικά όργανα, υλικά εργαλεία. Αυτό επιβαρύνει πάρα πολύ τις ενέργειες στην ατμόσφαιρα της γης. Επιβαρύνει πολύ το ενεργειακό πεδίο γύρω από την γη, όχι σε σημείο να δημιουργήσει ανισορροπία, όχι σε σημείο να βγάλει το ρυθμό της γαίας από την συντεταγμένη του πορεία, αλλά σε όρια τέτοια που δημιουργεί συλλογική δυσφορία στην ανθρωπότητα. Αν ανησυχείτε για την μόλυνση της ατμόσφαιρας σας θα σας πούμε ότι η επιβάρυνση η ενεργειακή που υπάρχει στο πεδίο γύρω από την γη, είναι δεκαπλάσια και πως τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, τα όπλα που χρησιμοποιούνται, που ναι μεν δεν έχουν πυρίτιο ή μπαρούτι, είναι όμως πολύ υψηλά ραδιενεργά, αλλάζουν πάρα πολύ τις συχνότητες της ενέργειας, διότι τα περισσότερα από αυτά είναι όπλα, που όπως εσείς τα καταλαβαίνετε από-υλοποιούν ύλη και επομένως δημιουργούν τεράστιες αλλαγές στις μάζες και στις δομές των ενεργειών γύρω από τον πλανήτη σας.

Αυτό ακριβώς, αυτές οι τεράστιες αλλαγές των πυκνοτήτων των ενεργειών γύρω από τον πλανήτη σας, είναι που δημιουργεί τεράστια μαγνητική έλξη. Είναι σαν όλα να έλκονται προς τον παλμό του κρυσταλλικού σχεδιασμού ο οποίος είναι ίδιος με τον παλμό της κεντρικής βιβλιοθήκης της Αλκυόνης και είναι ίδιος με τον παλμό στο κέντρο του γαλαξία. Δεν έλκονται προς την καταστροφή, αλλά έλκονται όλα προς την ανάγκη του άλματος, έλκονται όλα προς την ανάγκη μιας κβαντικής αλλαγής, έλκονται όλα στο όριο της μη ανοχής πια, της ασάφειας. Γιατί όλα είναι σιγά σιγά και σταδιακά όλες οι ενέργειες σαν να αναφλέγονται προκειμένου να καούν και να αναδιαρθρωθούν σε κάτι καινούργιο.

Εσεις το ζείτε αυτό μέσα στον εαυτό σας. Το ζείτε χωρίς πλήρως να συνειδητοποιείτε. Αλλά η φωτιά και το κάψιμο της ανάγκης για αλλαγή γίνεται αισθητή από όσους έχουν αναπτύξει τα λεπτοφυή τους σώματα επαρκώς, το πώς υπάρχει το κάψιμο το εσωτερικό όχι η καούρα, το κάψιμο για μια αφομοίωση για ένα ξεμπέρδεμα για μια αποσυμπίεση. Η φωτιά ήδη καίει μέσα στις περισσότερες ανθρώπινες συνειδητότητες. Στις περισσότερες δεν γίνεται αντιληπτή αλλά στις ευαισθητοποιημένες συνειδητότητες η φωτιά που και είναι ήδη αντιληπτή.

Αγαπητοί μας φίλοι, κάποιοι από εσάς είσαστε ταγματάρχες και συνταγματάρχες και μεγάλοι ηγέτες μέσα σε αυτό τον αστρικό πόλεμο. Κάποιοι από εσάς έχετε ασύλληπτες δεξιότητες διαχείρισης των ενεργειών και απίθανα ευφυή πεδία. Κάποιοι από εσάς παίζεται καταλυτικό ρόλο στο τι συμβαίνει πίσω από την σκηνή στο παρασκήνιο και όλοι όσοι είστε πάνω στην ανθρωπότητα, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, έχετε ένα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζετε σε αυτή την γαλαξιακή αλλαγή. Ακόμα και εκείνοι που δεν πρόκειται να αφυπνιστούν έχουν παίξει ρόλο σε αυτήν την γαλαξιακή αλλαγή.

Κάποια στιγμή που δεν είναι πολλή μακρινή από το τώρα θα ακούσετε τους καινούργιους γαλαξιακούς νόμους γιατί πια θα σας είναι γνωστοί και στα καινούργια σας πανεπιστήμια. Η ανθρωπότητα θα διδάσκει το γαλαξιακό δίκαιο, γιατί οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν σαν φυλή τα γαλαξιακά τους δικαιώματα και τις γαλαξιακές τους υποχρεώσεις. Ο λόγος που συνέχεια καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη της πραγματικότητας σας είναι προκειμένου να μπορέσετε να γίνετε πλήρως υπεύθυνοι γαλαξιακοί άνθρωποι. Να έχετε μια πλήρως αναπτυγμένη γαλαξιακή συνείδηση. Αυτά τα οποία ακούτε θα γίνουν απόλυτα μέρος της πραγματικότητας της ανθρωπότητας, γιατί η ανθρωπότητα μετά από λίγες δεκαετίες από σήμερα θα διδάσκει το δίκαιο του γαλαξία στα σχολεία της και οι άνθρωποι θα αναπτύσσουν όχι μόνο ανθρώπινη ταυτότητα αλλά την γαλαξιακή ανθρώπινη ταυτότητά τους. Οι επιστήμες σας θα έχουν όλες τις γαλαξιακές τους προεκτάσεις και οι αντίληψη για την επιστήμη θα αλλάξει απόλυτα και πλήρως. Οι επιστήμες σας θα γίνουν κυρίως ανθρωποκεντρικές ακόμα και αυτές που θεωρούνται τεχνοκρατικές αφού θα γίνει πολύ ξεκάθαρο ότι όλα είναι θέμα διαχείρισης μέσα στα ανθρώπινα συνειδησιακά πεδία. Αυτό θα φέρει και έχει ήδη φέρει σε αρχικά επίπεδα τεράστια ανακατάταξη και σύγχυση στα επιστημονικά μυαλά, αλλά επειδή αυτό πρόκειται να γίνει πολύ ξεκάθαρο θα διαπιστώσετε και θα ζείτε για να το διαπιστώσετε, τις τεράστιες αλλαγές ειδικά στις τεχνοκριτικές επιστήμες.

Ετοιμάζεστε να πάρετε μια γαλαξιακή ταυτότητα και να διακινήσετε την διαγαλαξιακή σας υπόσταση. Ετοιμάζεστε να αποκτήσετε φωνή όχι στη γη, στο γαλαξία. Ετοιμάζεστε να αντιπροσωπεύσετε τη γη μέσα σε ένα τεράστιο συμβούλιο, που είναι το γαλαξιακό συμβούλιο. Ετοιμάζετε τους αντιπροσώπους σας και δεν είναι κανένας από τους πολιτικούς σας, πιστέψτε μας. Ετοιμάζεστε και ετοιμάζετε τους εκπροσώπους που θα σας αντιπροσωπεύουν στις γαλαξιακές συνελεύσεις. Ετοιμάζεστε να γευτείτε την χαρά και την ευχαρίστηση του να μπορείτε να συνδημιουργείτε μια πολύ μεγαλύτερη πραγματικότητα και να νιώθετε μέλη μιας πολύ μεγαλύτερης οικογένειας. Με όλες τις αντιθέσεις με όλα τα συγκρουόμενα συμφέροντά της, ασφυκτιάτε πια μέσα στην μικρή ανθρώπινη πραγματικότητα, γιατί οι πνευματικές σας ενέργειες και τα ηλεκτρικά σας συστήματα μέσα στο νευρικό σας σύστημα έχουν αναπτυχθεί. Όλα ζητάνε  αυτήν την διεύρυνση των πεδίων σας και την ανάκτηση της γαλαξιακής σας ύπαρξης και αγαπητοί φίλοι, ενώ οι αστρικοί πόλεμοι μαίνονται, ενώ ο υλικός κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή, όχι μόνο δεν θα χάσετε την αναφορά σας στον εαυτό σας αλλά χάρη σε αυτά θα την βρείτε πιο εύκολα.

Αυτά ετοιμάζουν τους εκπροσώπους σας τους γέροντες που αναφέρατε, όχι για να σας εκπροσωπήσουν σε κάποιον από τους σχηματισμούς που υπάρχει, για να σας εκπροσωπήσουν σε νέους σχηματισμούς που θα δομηθούν και στις γαλαξιακές προεκτάσεις της πραγματικότητας σας. Η Χαριτίνη είναι πολύ ανακουφισμένη γιατί τελειώσαμε πολύ πιο ευχάριστα και χαιρόμαστε για αυτό, απλώς της θυμίζουμε τι είναι καλό να έχει εμπιστοσύνη. Είναι καλό να επιτρέπει και της επιβεβαιώνουμε για μια άλλη φορά το πώς τελικά η  εμπιστοσύνη που έδειξε δεν πήγε στράφι. Είναι και για κείνη η επικοινωνία μια μεγάλη ζύμωση. Αντιμετωπίσαμε τις μεγαλύτερες αντιστάσεις και αντιδράσεις από όσα έχουμε αντιμετωπίσει γιατί ακουμπάμε θέματα στα οποία η Χαριτίνη για δικούς της λόγους, που δεν θα εκθέσουμε, έχει μεγάλη κόντρα, έχει πολλή προϊστορία, και αποτελούν μέρος της δικής της αστρικής προϊστορίας. Γι' αυτό δεν θέλει να πηγαίνουμε να τα σκαλίζουμε, όχι ότι τα θυμάται πλήρως να είσαστε σίγουροι ότι δεν τα θυμάται. Τα θυμόμαστε εμείς, αλλά επειδή τα θυμόμαστε εμείς τα διαισθάνεται. Θέλουμε λοιπόν για πρώτη φορά στα ιστορικά σήμερα να ευχαριστούμε πρώτα την Χαριτίνη που παρέμεινε σε αυτήν την λειτουργία και δευτερευόντως να ευχαριστήσουμε όχι μόνο εσάς που είσαστε εδώ, αλλά να ευχαριστήσουμε όλη την ανθρωπότητα, για αυτό το οποίο κάνει για αυτά τα οποία επιτρέπει να συμβούν και για τον ρόλο τον οποίο διαδραματίζει στις υλικές ζωές άπειρων άλλων πολιτισμών.

Είμαστε ο σμαραγδένιος κύκλος για πρώτη φορά σε πλήρη αστρική σύνθεση. 

Και έτσι είναι.

 

   © Χαριτίνη Χριστάκου, Επικοινωνία