Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι Ανδρομέδιοι Προπάτορες

16 Απριλίου 2011, Θεσσαλονίκη


Καλησπέρα αγαπητoί φίλοι,

Χαιρόμαστε που σας φιλοξενούμε μέσα στην στιλπνή ενέργεια σήμερα του σμαραγδένιου κύκλου.  Χαιρόμαστε που είμαστε για άλλη μια φορά κοντά σας. Χαιρόμαστε που μας επιτρέπετε να κάνουμε την δική μας συνεισφορά στο δικό σας εξαιρετικό ταξίδι, στην δική σας ζωντανή περιπέτεια, στο οδοιπορικό της ανθρώπινης ζωής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλες τις ψυχές αυτών που είναι σήμερα εδώ παρόντες, αυτών που θα διαβάσουν αυτά τα λόγια που θα γραφτούν, ή αυτών που μπορεί να ακούσουν κομμάτια από αυτά τα λόγια μέσα από το στόμα κάποιον φίλων τους. Ευχαριστούμε όλους όσους έρχονται σε επαφή με αυτά γιατί με το δικό τους τρόπο, μέσα από την δική τους διάκριση και την δική τους καρδιά, είναι βέβαιο ότι θα βρουν τα κομμάτια που μιλούν στον νου τους και που αφυπνίζουν τα βαθύτερα μέρη του εαυτού τους.

Ως προς τις αληθινές αιτίες και τους αληθινούς λόγους που έχετε αποφασίσει να κάνετε αυτό το ταξίδι, που ονομάζετε ανθρώπινη ζωή, το ταξίδι δεν το κάνετε μόνο γιατί είναι αληθινά ενδιαφέρον και εξαιρετικό ως εμπειρία για εσάς τους ίδιους, αλλά και για λόγους που αφορούν την παρέα που σας συντροφεύει στο ταξίδι σας και για αυτούς που συναντάτε σε αυτό το ταξίδι. Κάποιους τους γνωρίζετε πολύ καλά και είναι κοντινοί σας φίλοι και από την άλλη πλευρά. Άλλοι είναι φίλοι από μακρινούς κόσμους και πολιτισμούς που δεν τους συναντάτε τόσο συχνά.

Κάθε ζωή στη γη, κάθε ταξίδι μέσα στην ανθρώπινη εμπειρία είναι και ένας εορτασμός μιας επανεύρεσης με φίλους και γνωστούς σας από πολλούς κόσμους και από πολλούς πολιτισμούς. Υπάρχει πάντα η ευτυχία και η χαρά του δικού σας ταξιδιού, η οποία αυξάνει πολλαπλά από την χαρά και την ευτυχία των συναντήσεων που συμβαίνουν. Ναι, καταλαβαίνουμε και ακούμε ότι αυτό δεν γίνεται τόσο συνειδητά, όμως καθώς όλα κάποτε δεν ήταν καθόλου συνειδητά και έχουν γίνει, έτσι με την σειρά θα έρθουν και άλλα πράγματα που δεν είναι τώρα συνειδητά να γίνουν και αυτά συνειδητά.

Σήμερα θέλουμε να σας συνδέσουμε και να σας φέρουμε σε επαφή με μια ενέργεια χωροχρονικά πολύ μακρινή για τον δικό σας πολιτισμό και τον πολιτισμό της γαίας. Παρόλη την απόσταση και τον χρόνο αυτός ο πολιτισμός είναι ένας πολιτισμός που συνδέεται πολύ στενά, βαθιά με τον κόσμο της γαίας και την φυλή της ανθρωπότητας. Θα σας ταξιδέψουμε στις αναμνήσεις σας εκατοντάδες χιλιετίες πριν, για την ακρίβεια μάλλον εκατομμύρια χρόνια πριν, πριν από όλες τις γνωστές εποχές του χρόνου, στην ιστορική εποχή που από το σύμπαν της Ανδρομέδας, ήρθε στο σύμπαν που τώρα είσαστε εσείς και εμείς, ήρθε ένας πολύ εξαιρετικά υψηλός πολιτισμός να επισκεφθεί αυτό το σύμπαν. Αυτός ο πολιτισμός παρέμεινε για εκατοντάδες χρόνια, για τα δικά σας μέτρα εκατομμύρια χρόνια στο σύμπαν στο οποίο σεις και εμείς είμαστε, και ήταν από τους πολιτισμούς-σπορείς για πολλούς άλλους πολιτισμούς που υπάρχουν τώρα.

Αγαπητοί φίλοι, σας παρουσιάζουμε τους αγγελιοφόρους, τους μεταφορείς πληροφοριών, από το σύμπαν της Ανδρομέδας οι οποίοι είναι φιλοξενούμενοι του Σμαραγδένιου Κύκλου. Όχι κατόπιν δικής μας απόφασης και πρωτοβουλίας αλλά κατόπιν κοινής συναίνεσης στην χρονική καταλληλότητα: και εσείς συμφωνήσατε και εμείς συμφωνήσαμε, και έτσι σήμερα αυτή η επικοινωνία θα φέρει πληροφορίες, όχι στην πραγματικότητα από ένα άλλο σύμπαν, γιατί αυτό δεν θα ήταν τόσο χρήσιμο για το δικό μας σύμπαν, αλλά πληροφορίες από τον πολιτισμό ο οποίος έσπειρε την συνειδητότητα σε αυτό το σύμπαν. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, όπως καταλαβαίνετε σημαίνει  πως ο πολιτισμός με τον οποίον βρισκόμαστε σε επαφή είναι μιας ασυνήθιστα υψηλής και για την ανθρωπότητα αλλά και για αυτό το σύμπαν δόνησης.

Με ποιητική άδεια θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τους προπάτορες μας -και τους δικούς σας και τους δικούς μας- δηλαδή για αγγέλους, αρχαγγέλους, ύψιστες διάνοιες, οι οποίες ήρθαν από ένα άλλο σύμπαν για να δημιουργήσουν αυτό το σύμπαν. Και εσείς, αλλά και εμείς είμαστε παιδιά τους. Αισθανθήκαμε ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να θυμηθείτε κάποια κομμάτια της ιστορίας της συνειδητότητας της γαίας, αφού αυτά τα κομμάτια αποτελούν, ακόμα και σήμερα, ιστορία της δικής σας συνειδητότητας. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δημιουργεί διάφορα ερωτήματα σε σχέση με την Πηγή, σε σχέση με τον θεό, σε σχέση με το ποιος σας δημιούργησε.

Εντούτοις, θα πρέπει πια να έχετε την επίγνωση ότι δεν υπάρχει ένας θεός που σας δημιούργησε ή αν θέλετε ότι η Πηγή δημιούργησε τα πάντα και τους πάντες. Αυτή η πηγή δεν έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν έχει κάποια συγκεκριμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, αποτελεί ένα τεράστιο δίκτυο ενός τεράστιου νου, μιας τεράστιας συνειδητότητας, η οποία υπάρχει παντού. Η λέξη Θεός είναι ένας προσφιλής ορισμός που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι για να μπορέσουν να αναφερθούν στη πηγή, και έτσι της έδωσαν την ονομασία θεός, προκειμένου να είναι κάτι στο οποίο να μπορούν να αναφερθούν ή με το οποίο να μπορούν να συνδεθούν.

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο θεός είναι το δίκτυο της ευφυΐας που διαπερνά όλα τα σύμπαντα και όχι μόνο ένα, όπου υπάρχουν, και είναι ένα υπαρκτό δίκτυο ευφυΐας και συνειδητότητας αφού είναι ό,τι υπάρχει. Είσαστε μέσα σε αυτό, και εσείς και εμείς, όπως και μέσα σε αυτό είναι και οι ανδρομέδιοι φίλοι μας.

Τους ονομάσαμε προπάτορες μας και είναι ενδιαφέρον γιατί είναι η πρώτη φορά που ακούτε ότι και εσείς και εμείς έχουμε κοινούς προπάτορες. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με πολλές παραδόσεις σας, που θέλουν τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους και άλλα πλάσματα θεϊκά, να έχουν γεννηθεί κατευθείαν από το θεό και να είναι απευθείας απεσταλμένοι του. Σήμερα όμως είναι μια κατάλληλη μέρα γιατί είναι η κατάλληλη ενέργεια για να διευρυνθούν οι αντιλήψεις σας και για να εξοικειωθείτε με το μεγαλείο αυτού του θεού.

Αν λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, ο θεός είναι το πανταχού παρόν δίκτυο της συνειδητότητας και της ευφυΐας, τότε είναι προφανές πως υπάρχουν πάρα πολλές διαστρωματώσεις σε όλα τα σύμπαντα και πάρα πολλές νοημοσύνες σε όλα τα σύμπαντα. Επίσης ίσως έτσι σας είναι προφανές πως πιθανόν να υπάρχουν και ακόμα υψηλότερες διάνοιες από τους αρχαγγέλους, ή από τους αναληφθέντες διδασκάλους, ή από τους αγίους, και από οποιοδήποτε φωτισμένο επάνω στη γη ή έξω από την γη, μέρος αυτού του σύμπαντος.

Κάπως έτσι είναι οι διάνοιες που εμείς προσπαθούμε σήμερα να περιγράψουμε για σας και η ιστορία τους. Ας πούμε ότι κάποιοι βοήθησαν το θεό να δημιουργήσει και τα χερουβείμ και τα σεραφείμ και τις δυνάμεις και τις κυριότητες και τις εξουσίες και τις αρετές και τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους και τους αναληφθέντες διδασκάλους. Ότι κάποιος πολιτισμός και κάποιοι πολιτισμοί ήταν οι μαίες για τον θεό δημιουργημένοι από τις πρώτες δονήσεις της συνειδητότητας, από τις πρώτες δονήσεις της απανταχού παρούσας ευφυΐας.

Ένας τέτοιος πολιτισμός, μια τέτοια φυλή, είναι οι Ανδρομέδιοι και φυσικά δεν πρόκειται να σας τους περιγράψουμε, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να περιγραφούν. Δεν είναι ούτε οριστοί στο χώρο, άλλα ούτε οριστοί στον χρόνο. Φανταστείτε ότι αποτελούν οι ίδιοι πεδία χωροχρονικά που καλύπτουν εκτάσεις συμπαντικές - αν μπορούμε να σας το περιγράψουμε με αυτόν τον τρόπο. Μέρη της διάνοιας τους αποτελούν γαλαξίες ολόκληροι, ηλιακά συστήματα ολόκληρα, και είναι διάνοιες οι οποίες ρυθμίζουν και ζουν μαζί με τα ηλιακά συστήματα και τους γαλαξίες αναπνέουν μαζί τους, ζουν μαζί με όλους όσους ζούν και αναπνέουν σε κάθε σύστημα, σε κάθε γαλαξία, σε κάθε πλανήτη όπου υπάρχει νοήμων ζωή και συνειδητότητα. Αυτό ίσως δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό και θέλουμε να το φέρουμε λίγο πιο κοντά στα ανθρώπινα δεδομένα κατά αναλογία.

Αυτό, για σας που τώρα ζείτε την ανθρώπινη εμπειρία σημαίνει ότι καθώς εσείς αναπνέετε, καθώς τα ζώα σας αναπνέουν, καθώς η θάλασσά σας ζει και έχει συνειδητότητα, τα βουνά σας, όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο πεδίο μιας ακόμα υψηλότερης διάνοιας, ενός ακόμα πιο συγκροτημένου νου, ο οποίος ζει μαζί σας όλα αυτά, τα οποία αποτελούν την ίδια στιγμή μέρος σας και μέρος του. Είναι αυτός ο νους ο οποίος επειδή ζει μαζί σας, αλλά όχι μόνο με εσάς αλλά με τα πάντα γύρω σας. Μπορεί και συγχρονίζει και ρυθμίζει και αφουγκράζεται όλα όσα χρειάζεστε εσείς στο ταξίδι της ανθρώπινης εμπειρίας σας, ή κάποιος άλλος πιθανόν στο ταξίδι της Πλειάδιας εμπειρίας του.

Οι σχέσεις σας και η σχέση μας με τους Ανδρομέδιους είναι μια σχέση που δεν μπορεί λεκτικά να αναλυθεί, καθώς θα λέγαμε ότι αποτελούν, όχι τις συνθετικές ενέργειες του εαυτού σας, αλλά τις συνθετικές συχνότητες της ψυχής σας. Η δημιουργία της ψυχής προήλθε, μέσα από την δική τους εξέλιξη. Ήταν εκείνοι οι οποίοι πρώτοι βρήκαν τις φόρμουλες τις ενεργειακές για την λειτουργία των ψυχών, ως ξεχωριστών ατομικών ενεργειακών οχημάτων της συνειδητότητας. Μπορεί τώρα να φαίνεται πολύ απλοϊκό το να μιλάτε για τις ψυχές. Εντούτοις, από το χαοτικό πεδίο της ενέργειας που λειτουργούσε ως μία συνειδητότητα μέχρι την ικανότητα της συνειδητότητας να αποκτήσει ατομικότητες, μεσολάβησαν πάρα πολλά στάδια. Φτάσατε και εσείς και εμείς να αποκτήσουμε ατομική συνειδητότητα, ψυχή, ανώτερη υπόσταση, μέσα από κάποιες άλλες ενέργειες οι οποίες δημιούργησαν τις δομές, τις οποίες τώρα εσείς τις ονομάζεται ψυχικά πεδία, ή πεδία του ανώτερου εαυτού.

Αγαπητοί φίλοι, οι Ανδρομέδιοι προπάτορες σας, ήταν αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν στον οραματισμό της γαίας. Μέσα σε αυτόν τον οραματισμό υπήρχατε ήδη εσείς, αυτό που αργότερα ήταν η δική σας διάνοια, η δική σας ψυχή. Φανταστείτε ότι ήσασταν μέρη της δικής τους διάνοιας, και επομένως μέρη της πηγής και μέσα από την δική τους διάνοια και τον οραματισμό που έγινε για την γαία προκύψανε και οι δικές σας διάνοιες. Λέγοντας το και πάλι κάπως ποιητικά, βγήκατε από την μήτρα των προπατόρων και αποκτήσατε την ατομική σας συνειδητότητα, και ένα από τα πράγματα τα οποία συνέβησαν ήταν να δημιουργήσετε μαζί με εκείνους αυτήν την πραγματικότητα. Οι προπάτορες σας ήρθαν στη γη εκδηλώνοντας ατομικότητες μέσα από τα πεδία τους και μεταφέροντας πολιτισμούς από άλλο σύμπαν σε αυτό το χώρο και εγχύοντας μέσα σ' αυτόν τον χώρο όλα τα δημιουργικά στοιχεία με τα οποία δημιουργούνται υλικοί κόσμοι. Όπως εσείς χτίζετε ένα σπίτι βήμα βήμα, έτσι εκείνοι έχτισαν αυτό τον υλικό κόσμο, με τα συστατικά τα οποία χρειαζόταν, και εσείς ήσασταν συνεργάτες τους, συναρχιτέκτονες και οικοδόμοι μαζί τους.

Ο πρώτος πολιτισμός που δημιουργήθηκε στην ανθρωπότητα δεν ήταν αληθινά ανθρώπινος. Δημιουργήθηκε πριν από δεκάδες εκατομμύρια χρόνια και ήταν μια πρώτη αποικία Ανδρομέδια, η οποία απλώθηκε σε πάρα πολλά μέρη της γαίας. Αυτή η Ανδρομέδια αποικία δημιουργήθηκε για έναν λόγο: για να μπορέσουν να περάσουν μέσα στον πλανήτη, που ήταν σε τελική φάση δημιουργίας, οι συχνότητες και οι ποιότητες της διάνοιας αυτού που εσείς λέτε θεού. Τα χρόνια που οι Ανδρομέδιοι εποίκησαν αρχικά με το πλανήτη και μετέφεραν μέρη του πολιτισμού τους από άλλο σύμπαν εδώ, ήταν ο χρόνος τον οποίο η γαία και η συνειδητότητα της γαίας και επομένως η ανθρώπινη συνειδητότητα διαποτίστηκαν από όλα όσα θεωρείτε αυτή την στιγμή χαρακτηριστικά, ποιότητες, ικανότητες, της θεϊκής υπόστασης. Όχι μόνο στο επίπεδο αξιών, αρετών, αλλά και στο επίπεδο γνώσεων, στο επίπεδο της ιερής γεωμετρίας, στο επίπεδο των αριθμών και της δομής του  κάθε υπάρχοντος πράγματος και όντος, ως προς τους ήχους και την λειτουργικότητα των ήχων, ως προς τη συνλειτουργικότητα των πλακών της γης, ως προς την συνήχηση των μεταλλευμάτων, των υγρών πετρωμάτων, ως προς τα πάντα, όσα μπορείτε να σκεφτείτε και να φτάσει η διάνοια σας. Θα αφήσουμε το χώρο ανοιχτό να ταξιδέψει η διάνοια σας πολύ μακριά.

Μιλάτε για το θεό και γνωρίζετε πως ο θεός γνωρίζει τα πάντα. Περιγράφετε το θεό ως παντογνώστη, αλλά ως παντογνώστη όχι μόνο των αξιών, άλλα ως παντογνώστη όλων όσων υπάρχουν για να γνωρίσει κάποιος, και όλων όσων υπήρξαν, και όλων όσων θα υπάρξουν για να γνωρίσει κάποιος που ζει υλικές εμπειρίες. Οι Ανδρομέδιοι προπάτορές σας δημιούργησαν ένα πολιτισμό ο οποίος άφησε τα ενεργειακά του ίχνη. Αφησε συχνότητες ενέργειας πολύ συγκεκριμένες μέσα στο πεδίο της γης, ποιότητες, συχνότητες, γνώσεις που συνιστούν συμπαντική ευφυΐα, ή θεϊκή σοφία - θεϊκή γνώση.

Οι Ανδρομέδιοι με διάφορους τρόπους διαπότισαν όλες τις ενέργειες αυτού του υλικού κόσμου με την θεϊκή γνώση. Αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό και είναι κάτι ξεχωριστό γενικά όταν συμβαίνει σε υλικούς κόσμους, γιατί πολλές φορές οι προπάτορες προτιμούν να στέλνουν απεσταλμένους για να θέσουν σε λειτουργία ένα καινούργιο όραμα, ένα καινούργιο σχέδιο.

Εντούτοις, την φορά που το όραμα των προπατόρων αφορούσε την γη, μετέφεραν εδώ κυριολεκτικά, τα δικά τους πεδία και δημιούργησαν εδώ σε αυτήν την πραγματικότητα κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Δεν θα αναφερθούμε σε πράγματα που έχουμε πει στο παρελθόν ως προς την θεϊκή ποικιλία και αφθονία, ως προς την θεϊκή ευφυΐα για όσους μπορούν να την διακρίνουν πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά εμπιστευτείτε μας ή μάλλον πιστέψτε μας πως η ευφυΐα η οποία διαποτίζει την πραγματικότητα της γαίας είναι αδιανόητη ακόμη για τους ανθρώπους. Η απόδειξη της ευφυΐας των Ανδρομέδιων προπατόρων σας είναι πανταχού παρούσα. Κάποιοι έχουν την ικανότητα να την διακρίνουν, κάποιοι έχουν την ικανότητα να το δουν.

Το λέμε όλο αυτό, γιατί ένα μέρος από την ενέργεια που υπάρχει στον ελλαδικό χώρο, έχει την σφραγίδα της Ανδρομέδιας ευφυΐας και της Ανδρομέδιας συχνότητας. Δεν είναι η σφραγίδα που μπορείτε να την δείτε σε πρώτη ανάγνωση. Θα μιλήσουμε για τους κρυφούς κωδικούς μέσα στο DNA σας, μέσα στη συνειδητότητα σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, δηλαδή ότι έχετε μέσα στη συνειδητότητα σας κρυμμένους κωδικούς. Πώς θα μπορούσε η δική σας συνειδητότητα να έχει κρυφούς κωδικούς από εσάς;

Με την έννοια κρυφούς κωδικούς δεν εννοούμε κωδικούς τους οποίους εσείς δεν μπορείτε να ανοίξετε και να γνωρίσετε, αλλά κωδικούς τους οποίους μπορείτε ν' ανοίξετε όταν φτάσετε στο ύψος και στο πεδίο μιας συγκεκριμένης συχνότητας. Πριν φτάσετε σε αυτό το πεδίο δόνησης, η γνώση υπάρχει αλλά δεν είναι προσιτή σε εσάς.

Οι Ανδρομέδιοι έχουν μεταφέρει εσωτερικά στη συνειδητότητα μια διαδικασία με την οποία μπορείτε ν' ανοίξεετε τους κωδικούς. Ο ενεργειακός σχηματισμός αναπαράγει και προβάλει στα ενεργειακά πεδία πληροφορίες και γνώσεις οι οποίες μπαίνουν σε κωδικούς. Αυτοί έχουν ως βάση, ένα κλειδί συχνοτήτων. Όταν φτάσετε σε αυτές τις συχνότητες έχετε το κλειδί και οι κωδικοί ανοίγουν μόνοι τους.

Αυτό είναι που πολλοί προσπαθούν να περιγράψουν ως το γονίδιο που υπάρχει στους έλληνες, ή ως κάτι παράξενο και ενεργειακά μη αναγνωρίσιμο το οποίο υπάρχει σε αυτόν τον χώρο, είναι κάτι σκοπίμως μη αναγνωρίσιμο, ακόμα και για τον φέροντα, δηλαδή ακόμα και για σας τους ίδιους. Οι ίδιοι για να φτάσετε να το αναγνωρίσετε θα πρέπει να φτάσετε στην συχνότητα εκείνη που σας δίνει το κλειδί της αναγνώρισης, και για να φτάσετε σε αυτήν την συχνότητα που σας δίνει το κλειδί της αναγνώρισης, έχετε ξεκινήσει ένα ταξίδι ανακάλυψης της αληθινής σας ταυτότητας.

Και όμως, αγαπητοί φίλοι, όταν θα φτάσετε στην αληθινή σας ταυτότητα και θα αισθανθείτε την δόνηση του ψυχικού πεδίου, και μέσα σε αυτό θα βρείτε κρυμμένους τους κωδικούς της Ανδρομέδιας κληρονομιάς σας - όχι νωρίτερα. Οι κωδικοί της Ανδρομέδιας κληρονομιάς σας, σάς καλούν και σας προκαλούν, και σας διεγείρουν, να είστε περίεργοι ερευνητές και να μην σταματάτε αυτήν την εξερεύνηση. Είναι σαν να σας ψιθυρίζουν μέσα από το μεδούλι του μεδουλιού σας, ότι υπάρχει και άλλο, ότι υπάρχει περισσότερο, ότι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευφυΐα, ακόμα περισσότερη αγάπη, ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, ακόμη πιο μυστηριώδη και υπέροχα πράγματα για να ανακαλύψετε. Είναι κάποιες συχνότητες που κάνουν την περιέργειά σας να είναι πιο δυνατή από την επιθυμία για ζωή, που κάνουν την ανάγκη για έρευνα πιο δυνατή από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, που κάνουν εσάς να αλλάζετε επιλογή πηγαίνοντας τελείως κόντρα σε αυτά που η λογική, η σωφροσύνη θα πρέσβευε.

Όσοι βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο, φέρουν αυτούς τους κρυφούς κωδικούς σε μεγαλύτερη ποσόστωση μέσα στο πεδίο τους. Υπάρχουν και άλλοι που δεν βρίσκονται μέσα σε αυτό το χώρο οι οποίοι με κάποιους τρόπους παίρνουν κάποιες από αυτές τις καταβολές της ενέργειας, χωρίς εντούτοις να την φέρουν στο πεδίο τους σε τέτοια αναλογία, σε τέτοια ποσόστωση.

Πώς γίνεται ένα βιολογικό ον να μπορεί να είναι πιο περίεργο να συνεχίσει μια έρευνα, από το να φάει το φαγητό του; Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ξεχνάει να φάει, όταν βρίσκεται στο βάθος και στην ένταση μιας εξερεύνησης; Πώς γίνεται να μην νιώθετε πείνα, δίψα, όταν έχετε κυριευθεί από το πάθος μιας δημιουργικότητας; Πώς γίνεται αυτό; Τι συμβαίνει μέσα σας; Όσο κινείστε και μετακινείστε σε ανώτερες συχνότητες ανακτάτε, αρχίζετε να αποκτάτε την μυρωδιά, ή αν θέλετε μικρές γεύσεις, από πεδία που ακόμα είναι μακρινά αλλά που φαίνεται να σας τραγουδάνε από τεράστιες αποστάσεις. Όσο ανεβαίνετε σε ύψος, σε εύρος, σε δυνατότητα, τόσο πιο καθαρά αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ένα τραγούδι που τραγουδιέται από ένα μακρινό σύμπαν, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε από ένα ακόμα μεγαλύτερο πεδίο δυνατοτήτων από αυτό που μέχρι τώρα σας έχουν επιτρέψει να συναισθανθείτε. Υπάρχουν πολύ άνθρωποι που το νιώθουν αυτό κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Η Ανδρομέδια ταυτότητα, που είναι η ταυτότητα του θεού ουσιαστικά για σας, έχει τελείως διαφορετικές διαδικασίες ευφυΐας και λειτουργίας από αυτού του σύμπαντος. Εντούτοις έχει διαποτίσει το σύμπαν και όλους όσους υπάρχουν μέσα σε αυτό, με τις νοητικές και τις συναισθηματικές της λειτουργίες.

Θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι πολύ πρακτικό, το οποίο έρχεται από αυτήν την σοφία, και το οποίο δεν μπορούμε να αναλύσουμε τεχνικά, παρότι θα μπορούσε μέσα σε ένα άλλο πεδίο ενεργειας να αναλυθεί επιστημονικά, αλλά θα έπρεπε να είχε φτάσει και αλλού η επιστημονική γνώση μέσα στην συνειδητότητας σας. Έτσι λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα κλειδί που έρχεται από τους προπάτορες σας σε εσάς, και το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν συνειδητοποιήσει, ούτε την σημασία του, ούτε την δυνατότητα του, αλλά ούτε και το γιατί υπάρχει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μέχρι τώρα οι διδασκαλίες, οι πληροφορίες σας έχουν μιλήσει και σας έχουν εξηγήσει, και ότι πολλοί δάσκαλοι τονίζουν και σας κάνουν συνειδητή την σημασία της συγχώρεσης. Εσείς καταλαβαίνετε πως το να συγχωρείτε τους άλλους είναι πολύ σημαντικό προκειμένου να είσαστε οι ίδιοι καλά. Καταλαβαίνετε πως κάθε ψυχή που καταφέρνετε να συγχωρέσετε είναι ένα δικό σας όφελος, γιατί επιτρέπει σε εσάς να είστε πιο ελεύθεροι. Έχετε ήδη γνωρίσει τα οφέλη της συγχώρεσης και κάποιοι έχουν πει πως είναι εξίσου σημαντικό να συγχωρέσετε τον εαυτό σας.

Το θέμα είναι ότι αυτή η προτροπή του να συγχωρέσετε τον εαυτό σας έχει την οπτική όπου, αν δεν μπορείς να συγχωρήσεις τον εαυτό σου, δεν μπορείς να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτή η οπτική αναφέρει πως η συγχώρεση σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ήρεμος μέσα στον εαυτό σου. Όμως, αγαπητοί φίλοι, η διαδικασία της συγχώρεσης έχει τεράστιες προεκτάσεις και είναι μια πολύ διαφορετική λειτουργία μέσα στο σύμπαν από την έννοια, την οποία εσείς αποδίδετε στην λέξη συγχώρεση. Σίγουρα έχει όλες τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν αλλά είναι και πολύ περισσότερα από αυτά.

Θα θέλουμε να σας περιγράψουμε το γιατί η συγχώρεση και αποδέσμευση του εαυτού σας, από όλα όσα  φαίνεται ότι είναι οι ατέλειες του, οι αδυναμίες του και τα ελαττώματα του, αποτελούν απαραίτητο κρίκο για οποιαδήποτε υλική αφθονία αλλά καιδημιουργικότητα. Η λέξη συγχώρεση για την ανθρωπότητα ακόμα δεν περιέχει μέσα της μια συνειδητότητα. Εντούτοις φανταστείτε ότι η ίδια η λέξη είναι μια συνειδητότητα, ένα μεγάλο πεδίο συνειδητότητας. Ένα πεδίο, που επιτρέψτε μας να σας το πούμε, είναι μεγαλύτερο και από το πεδίο που κατανοείτε ως το πεδίου του Χριστού ή της φώτισης, γιατί είναι ένα πεδίο που εξυπηρετεί την φώτιση άλλα είναι μεγαλύτερο από αυτήν. Όταν χρησιμοποιείτε την λέξη συγχώρεση ή συγχωρώ ενεργοποιείτε, ένα πεδίο-μια συνειδητότητα που το μόνο αντίστοιχο κοντινό της θα ήταν τα Ακασικά αρχεία - σε δυνατότητα, σε λειτουργία, σε πύλες γνώσης, σε σύνδεσεις ευφυΐας, σε αλλαγές του πεδίου της δημιουργικότητας, σε ό,τι μπορείτε να διανοηθείτε.

Νομίζετε πως η συγχώρεση είναι ένα εργαλείο για να νιώσετε καλύτερα. Αυτό είναι το επίπεδο και το βήμα του νηπίου με την συγχώρεση. Η συγχώρεση στη λειτουργία της «συγχωρώ τον άλλον, συγχωρώ τον εαυτό μου» είναι αυτό που μαθαίνει το νήπιο μέσα στην κοσμική ευφυΐα, από την κοσμική ευφυΐα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, γιατί εάν δεν υπάρξεις νήπιο δεν μπορείς να γίνεις παιδί. Αυτός, ο πρώτος συσχετισμός της ανθρωπότητας τα τελευταία είκοσι χρόνια στην λειτουργικότητα της συγχώρεσης και στην λειτουργικότητα του συγχωρώ ήταν η εισαγωγή της ανθρωπότητας στο πεδίο ευφυΐας του θεού, δηλαδή των προπατόρων.

Το επόμενο βήμα, σαν μαθητές του δημοτικού, είναι οι επόμενες ανακαλύψεις που αφορούν το πεδίο της συνειδητότητας που ονομάζετε συγχώρεση. Θα μπορούσατε να δώσετε ένα όνομα σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει όνομα για να δοθεί, γιατί όπως τον θεό τον λέτε θεό, θα μπορούσατε να πείτε ότι κάθε φορά που εσείς ενεργοποιείτε την συγχώρεση, ενεργοποιείτε ένα πολύ συγκεκριμένο δίκτυο ευφυΐας όλου του θεού. Ενεργοποιείτε το πεδίο ευφυΐας των Ανδρομέδιων προπατόρων σας, που εκδηλωμένοι ως ατομικότητες, έχουν φτάσει στο πεδίο της συνειδητότητας του να εκφράζουν το θέλημα του θεού και να δημιουργούν και να εκτελούν το όραμα του θεού.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε μια χρήση αυτού του τεράστιου πεδίου ευφυΐας που κρύβεται πίσω από την πολύ ταπεινή αυτή η λέξη. Η πρώτη εξερεύνηση που θα σας προτείνουμε να κάνετε, είναι να αρχίσετε να συγχωρείτε κάθε μέρα αμέτρητες φορές τον εαυτό σας, πολύ συνειδητά, για όλα όσα νομίζει ότι είναι οι ατέλειες του, οι αδυναμίες του, οι ανεπάρκειες του, οι κακίες του, τα λάθη του. Αρχίστε να συγχωρείτε όλα όσα φαίνονται να είναι ανεπαρκή, να είναι αδύναμα, να λείπουν. Κάνετε το όμως συνειδητά. Ενεργοποιείτε το πεδίο της συγχώρεσης όταν συνειδητά εκφέρετε το λόγο.

Όταν λέτε «συγχωρώ τον εαυτό μου για όλες τις ατέλειες, για όλα τα ελλείμματα, για όλη την ανεπάρκεια, και για όλες τις χαζομάρες που έχω κάνει», τότε η ψυχική αποσυμπίεση είναι το λιγότερο από αυτά που συμβαίνουν, είναι το πιο χονδροειδές σύμπτωμα. Δηλαδή νιώθετε ανακούφιση, νιώθετε περισσότερο γαλήνη, αλλά αυτό είναι το χονδροειδές σύμπτωμα και η χονδροειδής ευεργεσία του πεδίου της συγχώρεσης.

Εάν κάνετε αυτήν την άσκηση τον μήνα που θα μεσολαβήσει, έχοντας πρόθεση να σας έρθουν δημιουργικές ιδέες και λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα, π.χ.: εάν έχετε πρόβλημα σε μια σχέση ζητήστε να σας έρθουν οι δημιουργικές ιδέες για την λύση του προβλήματος στη σχέση, ενώ εσείς εφαρμόζετε την διαδικασία, δηλαδή συγχωρείτε τις αδυναμίες σας, τις ανεπάρκειες σας και τα λάθη σας. Ζητήστε να σας έρθει η δημιουργική λύση για ένα επαγγελματικό πρόβλημα, κάνοντας την διαδικασία συγχώρεσης, δηλαδή συγχωρώντας αδυναμίες, ανεπάρκειες, ελλείμματα και λάθη. Κάντε την διαδικασία της συγχώρεσης ζητώντας μια καινούργια δημιουργική επινόηση, και πάλι χρησιμοποιώντας την συγχώρεση.

Ζητήστε την δημιουργική παρέμβαση του θεού συγχωρώντας τα λάθη σας, τις ατέλειες σας, τις ανεπάρκειες σας. Θα διαπιστώσετε ότι μόνο με αυτήν την επίκληση, που είναι μια δήλωση δική σας, ενεργοποιείτε ένα πεδίο που δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι είναι ένα πεδίο ευφυΐας, που μπορεί να απαντήσει στα πάντα. Αλλά όχι μόνο να απαντήσει στα πάντα, να λύσει στα πάντα. Η συγχώρεση είναι ο δρόμος προς την ευφυΐα, την δημιουργικότητα, την θεία χάρη, γιατί ενεργοποιεί ένα καινούργιο δίκτυο ευφυΐας μέσα στο εαυτό σας. Για την ακρίβεια σας φέρνει σε επαφή και ανακτάτε την σύνδεσή σας με ένα πεδίο ευφυΐας, ασύλληπτο αλλά προσιτό στην ανθρώπινη υπόσταση. Είναι μέσα από αυτό το δίκτυο ευφυΐας που οι φωτισμένοι της ανθρωπότητας μπόρεσαν να δώσουν απαντήσεις, σχεδόν επί παντός επιστητού, και είναι από αυτό το δίκτυο ευφυΐας, που φωτισμένα άτομα που βάδισαν και έζησαν στην ανθρωπότητα, επινόησαν αυτά που η ανθρωπότητα χρειαζόταν για να προχωρήσει παρακάτω στην εξέλιξη της.

Το πεδίο της συγχώρεσης θα μπορούσατε να το δείτε ως το ύψιστο πεδίο της ύψιστης επιστήμης του σύμπαντος, γιατί οι ενέργειες του και η συνειδητότητά του έχουν την συμπύκνωση όλης της ευφυΐας όλου του σύμπαντος. Είναι σαν να έχετε έναν καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος διδάσκει σε ένα νεαρό πέντε ετών, και αυτός ο καθηγητής πανεπιστημίου έχει τόση σοφία, έχει τόση κατανόηση που προσπαθεί και βρίσκει τον τρόπο, που μπορεί να κάνει για το νήπιο κατανοητή την λύση στο πρόβλημά του με απλά λόγια, λέγοντας απλές κουβεντούλες. Καθώς εκείνος είναι στο πανεπιστήμιο και έχει κατανοήσει όλη την διαδικασία, μπορεί να συμπυκνώσει την λύση όλης της διαδικασίας της ευφυΐας σε τρεις απλές κουβέντες που χρησιμοποιεί το νήπιο και αλλάζει το ενεργειακό του πεδίο. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει το νήπιο να θέλει να ακούσει. Αυτό έχει συμβεί στην ανθρωπότητα, γιατί η σημασία της συγχώρεσης, μπορεί όχι σε όλο της το μεγαλείο, έχει δοθεί, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να μπει καν στην τάξη για να είναι νήπιο, πώς θα φτάσει να παρακολουθήσει το δημοτικό;

Οι αναληφθέντες δάσκαλοι, οι αρχάγγελοι, έχουν καθοδηγήσει πάρα πολλούς ανθρώπους στο μονοπάτι της συγχώρεσης και σε κάποιους από αυτούς έχουν εξηγήσει και κομμάτια της συγχώρεσης, που συνδέονται με την διάνοια, συνδέονται με το ξεμπλοκάρισμα, με την σύνδεση άλλες ροές διάνοιας, άλλες ροές ενός ανώτερου νου, στον οποίο η πρόσβαση έχει δοθεί στην ανθρωπότητα. Όμως για να ανοίξουν αυτά τα κρυφά κλειδιά των Ανδρομέδιων μέσα σας, εσείς πρέπει να τελειώσετε την τάξη του νηπίου, πρέπει να συγχωρήσετε εσάς και τους άλλους, για ό,τι είναι τα βάρη σας, και μετά να κάνετε το επόμενό σας βήμα.

Όταν λέτε συγχωρώ, φέρνετε το πεδίο της ευφυΐας του θεού σε εγρήγορση μέσα σας και με το συγχωρώ μπορεί να έρθει και η λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα. Σας προτείνουμε να δουλέψετε τα αδιέξοδά σας μέσα από αυτόν τον απλό τρόπο. Σας προτρέπουμε να ζητήσετε λύσεις για θέματα οικονομικά, χρησιμοποιώντας αυτήν την ευφυΐα της λέξης που λέει συγχωρώ. Σας προτρέπουμε να ζητήσετε επιγνώσεις για θεραπείες, χρησιμοποιώντας αυτήν την λέξη για τον εαυτό σας. Καθώς εσείς κάνετε αυτό για τον εαυτό σας, η ικανότητά σας να παραλάβετε τα κρυφά κλειδιά της ευφυΐας, ξεκλειδώνει. Η ικανότητά σας να πάρετε τις απαντήσεις γίνεται εφικτή και αυτός είναι ένας τρόπος πολύ πιο βέβαιης καθοδήγησης, καθώς γίνεται μέσα στο πεδίο σας, και όχι έξω από το πεδίο σας προς εσάς.

Αυτό είναι μια από τις αρχικές διαδικασίες των μάστερς. Οι απαντήσεις ανοίγουν μέσα στο πεδίο τους δεν έρχονται προς αυτούς για να τις παραλάβουν. Αυτό είναι το επόμενο πεδίο ανακάλυψης μέσα στην συγχώρεση. Είναι το πεδίο που αρχίζετε και γίνεστε λίγο «θεοί», ικανοί να φέρετε την παντογνωσία μέσα σας μέσα από τον ίδιο σας τον εαυτό, χωρίς να επικαλεστείτε το πεδίο κάποιου τρίτου, ακόμα και αν αυτός είναι ο πνευματικός σας οδηγός ή ένας αρχάγγελος. Ο ρόλος όλων όσων υπηρετούν την ανθρωπότητα είναι οι ψυχές οι οποίες ταξιδεύουν σαν άνθρωποι να φτάσουν να συνειδητοποιήσουν την επάρκεια τους. Να συνειδητοποιήσουν την αυτόνομη, αυθύπαρκτη σύνδεση, την παντογνωσία μέσα τους. Να συνειδητοποιήσουν ότι εκφράζουν και φέρουν το πεδίο μέσα τους και δεν χρειάζονται τις πληροφορίες να εισρέουν στο πεδίο από έξω, αλλά μπορούν απλώς να ανοίγουν το πεδίο εκ των έσω.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ροή μέσα στα πεδία σας θα σταματήσει, ότι θα σταματήσει η συμπαντική ενέργεια να κυλά παντού μέσα σας. Σημαίνει όμως ότι η γνώση θα έρχεται από μέσα σας, και σημαίνει πως και εμείς και άλλοι σαν εμάς, θα μπορούμε να είμαστε φίλοι σας, ωραία παρέα για συζήτηση και για προβληματισμούς, αλλά δεν θα μας έχετε πια ανάγκη.

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα, ο ερχομός της ενέργειας των προπατόρων σας σηματοδοτεί αυτό το ξεκίνημα. Το ξεκίνημα της ιστορικής περιόδου της ανθρωπότητας, όπου κάποιοι άνθρωποι, κάποιες ψυχές που ζουν ως άνθρωποι, θα αρχίσουν να έχουν την πλήρη χρήση του πεδίου τους, την χρήση του πεδίου της παντογνωσίας μέσα στον εαυτό τους. Θα αρχίσουν να μην χρειάζονται ούτε τους αγγέλους ούτε τους αρχαγγέλους, θα μπορούν να τους έχουν πάντα και όποτε θέλουν, γιατί είναι ωραία συντροφιά, αλλά δεν θα χρειάζονται κάποιον άλλον για να είναι πλήρεις, για να νιώθουν ασφάλεια και για να έχουν επαφή με την γνώση.

Αυτό ξεκίνησε λόγω της έκρηξης της Φουκουσίμα. Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα μεθοδευμένο όπως διαδίδεται. Ήταν το αποτέλεσμα μιας τεράστιας μετακίνησης που έγινε μέσα στην γαία και σηματοδότησε μια καινούργια περίοδο και μια καινούργια εποχή. Εσείς φαντάζεστε ότι το τσουνάμι και η Φουκουσίμα μάλλον σηματοδοτούν μια δυσοίωνη εξέλιξη για την ανθρωπότητα. Φαντάζεστε πως, αν αυτά τα γεγονότα ήταν χαρμόσυνα, ο ουρανός θα είχε τεράστια πανό, που θα έλεγαν ότι το σύμπαν εορτάζει την αποφοίτηση της ανθρωπότητας. Όμως το σύμπαν είναι παράδοξο και παράξενο, γι' αυτό είναι γοητευτικό, και η σηματοδότηση αυτής της καινούργιας περιόδου της ανθρωπότητας,της περιόδου της αποφοίτησης, έγινε με αυτόν τον τρόπο. Με την γαία να ταρακουνά όλο το δικτύωμα της γης και να αλλάζει όλες τις ενεργειακές ιδιοσυχνότητες του πλανήτη. Αυτό ήταν ένα γεγονός που γι' αυτό το λόγο έγινε αντιληπτό και συνειδητό σε όλη την ανθρωπότητα. Όμως η πραγματική του ενέργεια και το πραγματικό του μήνυμα ήταν:

«Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι, μέσα στην περιπέτεια της θεϊκής συνειδητότητας, καλώς ήρθατε στην εποχή της αποφοίτησής σας από την ανάγκη κάθε κοσμικής εξουσίας. Καλό ξεκίνημα στην εποχή της ανακάλυψης του θεού μέσα στον εαυτό σας».

Ο μήνας που έχει μεσολαβήσει από την έκρηξη του πεδίου της συνειδητότητας, είναι ένας μήνας που συνέβησαν τεράστιες αλλαγές μέσα στην συνειδητότητα της γαίας και αυτές μόλις αρχίζουν και εμφανίζονται στα δικά σας πεδία. Η ανθρωπότητα αρχίζει και κόβει σιγά σιγά τις χορδές και τα νήματα της εξάρτησής της, και φυσικά αυτό δεν γίνεται με πλειοψηφικά ρεύματα. Εντούτοις η κρίσιμη μάζα που χρειάζεται για να μπορέσει η γαία να λειτουργήσει με ελεύθερη συνειδητότητα και εσείς να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην παντογνωσία των εαυτών σας, ξεκίνησε ήδη. Η γαία έδωσε το μήνυμα της και η γαία ήδη έκρινε και μέτρησε το πεδίο της συνειδητότητας ότι επαρκεί για αυτό.

Η απάντηση, αγαπητοί φίλοι, είναι ότι το πεδίο της συνειδητότητας είναι ήδη επαρκές και η αποκοπή των χορδών της εξάρτησης και της ανάγκης, έχει ήδη ξεκινήσει. Γι' αυτό τον λόγο στους υλικούς κόσμους της γης, τις χώρες της γης τα πράγματα θα ζορίσουν και άλλο! Αυτό που ακούτε έγινε αντιληπτό από όλους, όσους νέμονται τις χορδές της γης, καταλαβαίνετε πως η αντίδραση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Καταλαβαίνετε πως το ότι ξεκίνησε η δυνατότητα μαζικά για τους ανθρώπους να ανακτούν την πρόσβαση στο πεδίο της παντογνωσίας, είναι ένα συντριπτικό πλήγμα στις δυνάμεις εξουσιασμού. Καταλαβαίνετε πως αυτό δεν θα περάσει χωρίς ένα πόλεμο, ή χωρίς πολλούς πολέμους, θα ακολουθηθεί από πολύ μεγάλες αντιδράσεις και ακόμα πολλές συμπιέσεις.

Όμως, όσοι έχουν ήδη τελειώσει το νήπιο στην συγχώρεση, πρέπει να προχωρήσουν και καλούνται να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση αυτού του πεδίου ευφυΐας, μέσα από την συγχώρεση των ατελειών του εαυτού τους, ώστε να ανακτήσουν την πρόσβαση μέσα σε αυτά τα πεδία παντογνωσίας. Δεν χρειάζεστε να γνωρίζετε τα πάντα, χρειάζεστε να γνωρίζετε ό,τι κάθε στιγμή χρειάζεται να γνωρίζετε. Αν κάθε στιγμή μπορείτε να γνωρίζετε αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε, μπορείτε να ζήσετε χωρίς καμία ανασφάλεια. Μπορείτε να ζήσετε και ελεύθεροι και άφοβοι και πλήρεις. Μπορείτε να ζήσετε αυτόνομοι και αυθύπαρκτοι μέσα στον εαυτό σας

Μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, η ευχή μας είναι να χρησιμοποιήσετε για συγκεκριμένους στόχους, υλικούς, την δύναμη της συγχώρεσης που μόλις ακούσατε και να ανοίξετε τον νου σας και την καρδιά σας, να αντιληφθείτε το πεδίο αυτής της συγχώρεσης και την συνειδητότητα η οποία λειτουργεί μέσα του. Δεν υπάρχει κανένας φραγμός στο ποιος μπορεί να είναι στόχος σε αυτό που θα ζητήσετε από αυτό το πεδίο. Μπορεί να ζητήσετε να είστε ο καινούργιος εφευρέτης ενός καινούργιου φαρμάκου για την ανθρωπότητα. Μπορεί να ζητήσετε να σας έρθει ένας καινούργιος τρόπος κτισίματος των κτιρίων σας. Μπορεί να ζητήσετε να σας έρθει ένας καινούργιος πιο γρήγορος τρόπος ενεργειακής θεραπείας. Μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε.

Ζητήστε αυτό που θέλετε, ορίστε τον δημιουργικό στόχο, το τονίζουμε, τον δημιουργικό στόχο, αρχίστε να συγχωρείτε τον εαυτό σας και ζήστε ευχαριστημένοι την κάθε μέρα σας καθώς ανακτάτε ευφυΐα, αντίληψη και επινόηση με ραγδαίο βαθμό. Η ευχή μας λοιπόν είναι να είστε τολμηροί και να εξερευνήσετε αυτό που ακούσατε. Να το βάλετε σε εφαρμογή και να δρέψετε τους καρπούς του. Λίγο αργότερα στο χρόνο αλλά όχι πιο μετά από την χρονιά που διανύετε το 2011, θα είμαστε και εμείς και εσείς, έτοιμοι και ικανοί να σας μετακινήσουμε στο επόμενο πεδίο χρήσης της συγχώρεσης, αφού αυτό είναι το πεδίο του δημοτικού.

Μέχρι την επόμενη φορά όμως, να είστε σε ειρήνη και να ζείτε με ειρήνη και να προσκαλείτε την ειρήνη στη ζωή σας.

Και έτσι είναι.

 

 © Χαριτίνη Χριστάκου, Επικοινωνία