Σμαραγδένιος Κύκλος - Μηνύματα από την Οικογένεια


Ο ενδιάμεσος χώρος

29 Δεκεμβρίου 2004


Πριν από τη συνάντηση, η Οικογένεια με είχε καθοδηγήσει να ετοιμάσω χάρτες της πληγείσας περιοχής της Ινδονησίας και να έχω έτοιμες 13 πράσινες κηρομπογιές γιατί όπως είπαν θα στέλναμε θεραπευτική ενέργεια με τον τρόπο που θα μας υποδείκνυαν στην πληγείσα περιοχή. Κατά περίεργο τρόπο και οι εκτυπώσεις του γεωγραφικού χάρτη της περιοχής ήταν 13. Όταν άρχισα να μοιράζω τους χάρτες και τις κηρομπογιές, διαπίστωσα ότι είμασταν 13 άτομα!

 Ακολουθήσαμε τις οδηγίες και με το που ξεκινήσαμε να στέλνουμε θεραπευτική ενέργεια με τον τρόπο που μας καθοδήγησαν, η Οικογένεια άρχισε να μιλά και να εξηγεί. Μας οδήγησε στον ενδιάμεσο χώρο, που είναι ο χώρος που μεσολαβεί ανάμεσα στο καθαρά ανθρώπινο/υλικό πεδίο και τον πνευματικό κόσμο.  Η απομαγνητοφώνηση δεν είναι απόλυτα ακριβής καθώς τα λόγια δεν ακούγονταν πολύ καθαρά στην κασέτα.

Βρισκόμαστε στον ενδιάμεσο χώρο

..... Αν αφήσετε τον εαυτό σας να βιώσει μια τέτοια εμπειρία και να δεχτεί να ζήσει πραγματικά ως ανθρώπινος άγγελος, τότε έρχεστε και καλύπτετε ένα χώρο ανάμεσα στην γη και στον ουρανό.

Αυτός ο ενδιάμεσος χώρος είναι πολύ σημαντικός αυτή την περίοδο για την ίδια την ανθρωπότητα. Είναι ένας χώρος όπου οι άνθρωποι γενικώς αρνούνται να παραμείνουν φοβούμενοι δύο πράγματα:

Ένα:  ότι εγκαταλείπουν τη Γη και Δύο: ότι δεν είναι πιστοί στον ουρανό.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο αυτός ο ενδιάμεσος χώρος δεν θεωρείται από την ανθρωπότητα ένας καθαρός χώρος. Και η αλήθεια είναι ότι αυτός ο χώρος περιέχει όλων των ειδών και όλων των ποιοτήτων τις ενέργειες. Εντούτοις ο σπόρος του Χριστού μέσα σας και ο σπόρος της Οικογένειας μέσα σας είναι αυτός που σας διαφοροποιεί και σας λέει ότι η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτόν τον ενδιάμεσο χώρο.

Σήμερα λοιπόν δοκιμάσατε και εξασκηθήκατε και γνωρίσατε μια αίσθηση του πως είναι να εργάζεστε ως άγγελοι όντας άνθρωποι. Μπορείτε να αισθανθείτε το πόσο σημαντικό είναι αυτό. Το τι δυνατότητες δίνει αυτό για το έργο που έχετε έρθει όλοι να κάνετε πάνω σ' αυτό τον πλανήτη. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα στον πλανήτη σας συνδέονται με την εποχή της Λεμουρίας και την καταστροφή της. Αυτή την περίοδο γίνεται μια μεγάλη ενεργειακή αλλαγή που θα την δείτε να εκδηλώνεται σε πολλά υλικά επίπεδα. Αυτή η αλλαγή θα πάρει πιο συγκεκριμένη μορφή μέχρι το τέλος του 2005 αλλά έχει ήδη ξεκινήσει.

Η βύθιση κομματιών γης και η αναδιάταξη και ανακατάταξη κομματιών γης και η ομαδική αναχώρηση που έγινε σε εκείνο το σημείο του πλανήτη έχουν στόχο να ενεργοποιήσουν μέσα σας μνήμες και να αφυπνίσουν ενέργειες. Γνωρίζετε όλοι σας είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα ότι τίποτα μα τίποτα δεν έρχεται να συμβεί μέσα στο πλαίσιο αυτής της ζωής σας τυχαία. Ιδιαίτερα για σας που έχετε εντάξει τη ζωή σας στην κυριολεξία στο να αλλάξετε τον πλανήτη αλλάζοντας τον εαυτό σας, να φέρετε φως στον πλανήτη φέροντας φως σε εσάς, αυτό λέει πολλά.

Γνωρίζετε ότι δεν έχετε έρθει για να περάσετε μια ζωή ξένοιαστη και ξεκούραστη αλλά ούτε για να δρέψετε δάφνες. Έχετε έρθει για να κάνετε έργο, έχετε έρθει για να δώσετε, έχετε έρθει για να μάθετε. Τα γεγονότα που συμβαίνουν συγχρονικά αυτή την περίοδο ενεργοποιούν ιδιαίτερα μέσα στα μέλη της Οικογένειας ικανότητες και δυνάμεις που μέχρι τώρα υποψιάζονταν νιώθοντας την παρουσία μιας διάχυτης υπόσχεσης.

Έχουμε ακούσει επανειλημμένα τη φωνή σας τη ψυχή σας να ζητά να μπορέσετε να βοηθήσετε πιο αποτελεσματικά. Με μεγάλη χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι η περίοδος της αποτελεσματικής σας λειτουργίας ξεκινάει. Δεν σας λέμε ότι είναι μια λειτουργία η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα γιατί όσο εσείς μπαίνετε περισσότερο μέσα στην δύναμη της ύπαρξής σας συνειδητοποιείτε ότι είστε άγγελοι μέσα σε ένα σώμα και αποκτάτε επίγνωση της δύναμης που σας δίνει αυτή η γνώση. Λέγοντας αγγέλους εννοούμε οντότητες που έχουν επίγνωση του φωτός και της ενότητας γιατί τίποτα παραπάνω δεν είναι η αγγελική ποιότητα.

Γνωρίζοντας όλα αυτά γίνεστε μια παντοδύναμη γέφυρα ανάμεσα στην ενέργεια του σύμπαντος, ανάμεσα στην ενέργεια της Οικογένειας και του φωτός και στην ενέργεια αυτού του χώρου. Μέσα από σας μπορεί να ρεύσει αυτή η ενέργεια και να γίνουν μεγαλειώδη πράγματα. Θέλουμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς έγινε σήμερα.

Όταν προσεγγίσετε μια περιοχή, ένα οποιοδήποτε χώρο, με την ιδιότητα του ανθρώπινου αγγέλου, λειτουργείτε με διπλή ιδιότητα: από τη μια είστε άνθρωποι και μπορείτε να μιλήσετε στο ανθρώπινο επίπεδο της ψυχής (εκείνων που έχουν πεθάνει αλλά δεν έχουν φύγει από το υλικό πεδίο λόγω της βίαιης αποκόλλησης από το σώμα) που το έχει ανάγκη εκείνη την ώρα Επειδή λειτουργείτε ταυτόχρονα και ως άγγελοι -με επίγνωση της ιδιότητας και της υπηρεσίας σας-, μπορείτε παράλληλα να μεταφέρετε και την γνώση που ήδη κατέχετε για το λόγο για τον οποίο συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα (όπως τώρα ο σεισμός και το τσουνάμι). Μπορείτε να διαβεβαιώσετε τις ανθρώπινες ψυχές ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο αφήσουν αυτό τον κόσμο και ότι η ζωή τους θα συνεχιστεί. Ότι εκεί που θα πάνε τους περιμένει πραγματικά η Οικογένεια, τους περιμένουν πλάσματα που τους αγαπούν, τους περιμένουν μέλη της ανθρώπινης οικογένειάς τους και ότι δεν πρόκειται καθόλου να είναι μόνοι.

Έτσι λοιπόν προσεγγίζετε μια ψυχή που αιωρείται ανάμεσα στην ανθρώπινη της διάσταση και σε ένα άγνωστο για εκείνη χώρο. Την βοηθάτε να μπει στον ενδιάμεσο χώρο, σ' ένα τούνελ που η ψυχή το βιώνει σαν ένα μαύρο χώρο γιατί είναι ένας χώρος άγνοιας, απουσίας γνώσης.  Όσες ψυχές έχουν φύγει από τη γη για λίγο και έχουν επιστρέψει, έχουν μιλήσει για αυτό το χώρο στο βάθος του οποίου όμως υπάρχει φως.

Θέλουμε να ξέρετε ότι ο μαύρος χώρος είναι στην πραγματικότητα ενέργειες άγνοιας. Είναι ένας χώρος ο οποίος κατοικείται από οντότητες οι οποίες έχουν χαθεί και δεν έχουν καμία επίγνωση πνευματικής ρίζας. Αιωρούνται ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό χώρο χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν την  πνευματικότητά τους. Αυτές μπορεί να είναι πολιτισμοί ολόκληροι, φυλές ολόκληρες, ψυχές εν περιπλανήσει, ψυχές που για κάποιους λόγους βρίσκονται εκεί. Δεν είναι της παρούσας να το αναλύσουμε αυτό τώρα.

Θέλουμε όμως να συνειδητοποιήσετε πως όταν εσείς περνάτε με επίγνωση, ως  ανθρώπινοι άγγελοι, από αυτό το χώρο αλλάζετε και τον ίδιο το χώρο και μεταφέρετε ενέργειες(ψυχές) από τη γη μέσω του τούνελ, εκεί όπου υπάρχει ασφάλεια και όπου υπάρχει η Οικογένεια. Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσαμε να πούμε για τον ενδιάμεσο χώρο και ακούμε τις ερωτήσεις σας και τις απορίες σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι στον κατάλληλο χρόνο θα μιλήσουμε γι' αυτό. Τώρα όμως αυτό δεν είναι το σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή θέλουμε να σας πούμε τι γίνεται στο τέλος αυτού του τούνελ, εκεί όπου υπάρχει παχύρρευστη ενέργεια του φωτός. Θέλουμε να σας πούμε ότι αυτό που κάνατε σήμερα είναι ότι λειτουργήσατε στην πράξη ως Ανθρώπινοι Άγγελοι, ως η Ομάδα του Ελέους του Μιχαήλ. Υπήρχαν συγκεκριμένα όντα που σας περίμεναν στην άλλη του τούνελ και κάποιοι τα αισθανθήκατε. Κάποιοι βγήκατε από το τέλος του τούνελ και νιώσατε ποιες ενέργειες ήταν εκεί παρούσες. Θέλετε τα ονόματα τους και είναι φυσικό γιατί είστε εκ φύσεως περίεργοι.

Οι οντότητες που ήταν στην άλλη πλευρά του τούνελ ήταν οι ίδιες εκείνες που σας υποδέχθηκαν όταν έκλεισε η εποχή της Λεμουρίας, όταν έκλεισε η εποχή του φωτός για τον πλανήτη και άρχισε η εποχή του σκότους. Παρούσα στην άκρη του τούνελ ήταν η ενέργεια του Άρχοντα Μέτατρον. Νιώσατε την ενέργεια του τάγματος των αρχαγγέλων αλλά αισθανθήκατε και μια τεράστια ομάδα από υπέροχα όντα που για πολλούς εδώ μέσα σήμαιναν πολλά.

Η εμπειρία σας σήμερα είχε δύο στόχους και δύο σκοπούς. Ο ένας ήταν να λειτουργήσετε συνειδητά με την διπλή σας ιδιότητα βοηθώντας αυτόν τον πλανήτη, ενώ ο δεύτερος ήταν να αισθανθείτε τις ενέργειες που υπάρχουν ακριβώς έξω από το τούνελ. Αυτές οι ενέργειες θ' αναμοχλεύσουν μνήμες των ικανοτήτων σας. Δηλαδή θα τραβήξουν ενέργειες πολύ πιο κοντά σας στο τώρα, φέρνοντας τις από το παρελθόν και το μέλλον σας γιατί τώρα αυτές οι ενέργειες είναι απαραίτητες και αναγκαίες.

Κάνοντας το διαλογισμό που είχατε προγραμματίσει να κάνετε μετά από ένα σύντομο διάλειμμα θα δείτε αυτό ακριβώς που σας περιγράψαμε αυτή την στιγμή. Το πώς ακόμα και για την ενεργοποίηση του χριστικού σας εαυτού χρειάζεται να τραβηχτούν  οι ενέργειες της δικής σας ύπαρξης από διαφορετικούς χώρους.

Να ξέρετε ότι εγκαινιάζεται μια πολύ σημαντική περίοδος για τη Γη, μια περίοδος που θα κληθείτε να λειτουργήσετε με την διπλή σας ιδιότητα. Δεν αρκεί να εργάζεστε ως άνθρωποι, δεν αρκεί να εργάζεστε μόνο μέσα από την επαφή σας με άλλους ανθρώπους και δεν αρκεί να μοιράζεστε απλώς τη γνώση και την επίγνωση σας. Δεν αρκεί η αγάπη σας, δεν αρκεί η συμπόνια σας... Έχετε πολύ περισσότερα πράγματα να δώσετε και έχετε πολύ μεγαλύτερες ικανότητες να εκπληρώσετε.

Εγκαινιάζετε την εποχή που οι ανθρώπινοι άγγελοι αρχίζουν να λειτουργούν σε πολλαπλά επίπεδα. Αρχίζουν να συνδέουν όχι μόνο τη γη αλλά και τους χώρους γύρω από τη Γη με το Σύμπαν, την Οικογένεια και με το Πνεύμα. Αυτό βάζει σε κίνηση μια καινούργια εποχή την οποία ονομάσαμε αντίστοιχα με το έτος αυτό (το 2005) Εποχή της Οικογένειας. Είναι η κύρια περίοδος της αφύπνισης. Είναι η κύρια περίοδος του Φωτός.

Το έτος αυτό θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε και να βιώσετε αυτές τις ικανότητες και γι' αυτό χρειάζεται να έχετε γερά τα πόδια σας μέσα στην ύλη. Γι' αυτό αγαπάτε πολύ την Γη γιατί σας δίνει την μεγάλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε και να αναγνωρίσετε ποιοι είστε. Όσο περισσότερο έρχεστε κοντά στην Οικογένεια, όσο περισσότερο αποκτάτε επίγνωση του ποιοι είστε, τόσο περισσότερο λατρεύετε τη Γη και τόσο περισσότερο θέλετε να είστε χρήσιμοι στη γη για το δώρο που σας έδωσε: την μορφή που έχετε

Όταν η επίγνωση φτάνει σ' αυτό το σημείο, τότε βιώνετε την μέγιστη χρησιμότητα του Πνεύματος και τότε καταλαβαίνετε γιατί το πνεύμα μπαίνει στον κόπο να παίρνει μορφές. Τότε κατανοείτε βαθιά μέσα σας γιατί υπάρχει αυτό το ταξίδι και τι κομίζει το ταξίδι στην ύλη για ένα όχημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους.

 Και έτσι είναι αγαπημένη Ομάδα του Ελέους. Ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας με δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Εγκαινιάστε οι ίδιοι με το ξίφος της αλήθειας σας την εποχή της πλήρους δύναμής σας και κρατείστε αυτή τη δύναμη μέσα σας και μοιράστε την απλόχερα προς την Γη και προς τον ουρανό γιατί εσείς είσαστε η Οικογένεια. Σας ακουμπάμε γλυκά στον ώμο. 


C  Χαριτίνη Χριστάκου