Σμαραγδένιος Κύκλος


Το πιο όμορφο θεραπευτικό σχίσμα

20 Μαϊου 2012


Το Πιο Όμορφο Θεραπευτικό Σχίσμα"

Η Πρώτη Προβολή χωρίς Προβολή

Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης


Καλώς ήρθατε πολυαγαπημένες ψυχές , Πλειάδειες ψυχές! Παρότι εσείς θεωρείτε τους εαυτούς σας Σείριους ή Ανδρομέδιους, στο βαθμό που η Πλειάδεια συχνότητα μπορεί να πάλεται μέσα στο είναι σας και να μιλά στην καρδιά σας, στην χαρά  και στην δημιουργικότητα του εαυτού σας, εμείς σας θεωρούμε Πλειάδεια παιδιά,  δηλαδή παιδιά που μεταφέρουν το τεράστιο φάσμα του φωτός σε άλλα παιδιά, έτσι ώστε πολλά παιδιά μαζί να μπορούν να παίξουν!

Καλώς ήρθατε αγαπημένες ψυχές μέσα από τα πολλαπλά επίπεδα και πτυχές του εαυτού σας και της συνειδητότητας  σας, σε έναν πολύ ιερό χώρο σε ένα πολύ ιερό μέρος και σε μια πολύ ιερή ενέργεια.

Σας φιλοξενούμε για λίγη ώρα, κυριολεκτικά ως αιθερικές παρουσίες, μέσα στον Ιερό Χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης  της Αλκυόνης. Είστε προσκαλεσμένοι του Συμβουλίου αυτών που είναι Φύλακες της Βιβλιοθήκης της Αλκυόνης. Αυτό είναι ένα πολυμελές Συμβούλιο, που αποτελείται από τους Φύλακες που διαφυλάσσουν την Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης, δηλαδή αυτούς που διαφυλάσσουν τις ροές της συνειδητότητας και τις ζωές της συνειδητότητας από τον Ήλιο της Αλκυόνης στον δικό σας Ήλιο  και μέσα  στην δική σας συνειδητότητα.

Θα μας ονομάζατε Δασκάλους που σας εμπνέουν, φύλακες που κρατούν την μνήμη του ολοκληρωμένου σας εαυτού, φύλακες των μνημών των ψυχών σας, φύλακες της μνήμης του φωτισμένου σας εαυτού, του πλήρους εαυτού σας χωρίς κομμάτια ξεχασμένα από την ιστορία σας. Θα μας ονομάζατε πανάρχαιους φίλους και γνωστούς, θα μας ονομάζατε συντρόφους, συνταξιδιώτες σας μέσα σε  όλους τους χρονοδιαδρόμους των περιπετειών σας -υλικών και μη. Θα μας αποκαλούσατε με πολλά ονόματα, αλλά η ουσία όλων αυτών βρίσκεται στις λίγες λέξεις που ακούσατε. «Είμαστε φύλακες της Βιβλιοθήκης της Αλκυόνης. Είμαστε Φύλακες των Μνημών σας, των μνημών του εαυτού σας».

Βρισκόμαστε γύρω από εσάς, όσο εσείς  κοιτάτε ένα πανομοιότυπο της Γαίας το οποίο φυλάσσεται μέσα σ΄ αυτή την Βιβλιοθήκη. Όχι, αγαπημένες ψυχές, αυτή η Βιβλιοθήκη δεν έχει τόνους από σκονισμένα βιβλία! Αυτή η Βιβλιοθήκη δεν έχει πολλούς παπύρους δεμένους με χρυσές κορδέλες με τα ονόματα  σας και τις μνήμες σας! Αυτά είναι σύμβολα με τα οποία κάποτε οι πληροφορίες έρρεαν από τις βιβλιοθήκες μνήμης προς εσάς έτσι ώστε να μην ξεχνάτε ποιοι είστε και να μπορείτε να συνδέεστε με μέρη της μνήμης σας. Δεν υπάρχουν ούτε πάπυροι τυλιγμένοι, δεν υπάρχουν ούτε βιβλία σκονισμένα, δεν υπάρχουν ράφια, για την ακρίβεια δεν υπάρχει βιβλιοθήκη, όπως εσείς θα την περιμένατε μέσα στην δική σας πραγματικότητα!

Υπάρχουν όμως όλες οι ενέργειες  της Γαίας μέσα σ' αυτό το πανομοιότυπο του πλανήτη της εμπειρίας, στην οποία τώρα βρίσκεστε. Είναι ένα ακριβές πανομοιότυπο. Και όταν λέμε ακριβές πανομοιότυπο  εννοούμε ένα ζωντανό πανομοιότυπο, παλλόμενο πανομοιότυπο, σαν ένα δίδυμο σωματίδιο. Η Γαία έχει το δίδυμο σωματίδιο της που διαφυλάσσεται στην Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης και εσείς βρίσκεστε τώρα ως αιθερικές παρουσίες - τις οποίες όμως μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα- γύρω από το χώρο αυτής της Γαίας την οποία εμείς γνωρίζουμε, με την οποία αλληλεπιδρούμε, την οποία φροντίζουμε, και μέσα από αυτήν γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή ... εσάς!

Μέσα από αυτήν είμαστε συνδεμένοι μαζί σας, γιατί αυτά τα δίδυμα σωματίδια, επιτρέψτε μας να το απλοποιήσουμε, πάλλονται ταυτόχρονα εκεί που είστε εσείς και εδώ που είμαστε εμείς, αλλά και εσείς αιθερικά αυτή την στιγμή. Πάλλονται και μιλούν, εκπέμπουν ενέργεια, συχνότητες συνειδητότητας. Κάθε ένας από σας αποτελεί ένα μέρος αυτής της συνειδητότητας μέσα στην Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης.

Δεν κινδυνεύετε να χάσετε την μνήμη του ποιοι είστε, γιατί  η συνειδητότητα σας διαφυλάσσεται με ακεραιότητα μέσα στις μνήμες της Γαίας που εσείς την γνωρίζετε ως πλανήτη, και εμείς την γνωρίζουμε ως ενεργειακή παρουσία μέσα στον Ιερό χώρο της Βιβλιοθήκης μας.

Βρισκόμαστε γύρω από εσάς γιατί εσείς αποτελείτε τον πρώτο κύκλο, τις πρώτες ενέργειες γύρω από τον πλανήτη της Γαίας στην Αλκυόνη. Γύρω από το πανομοιότυπο. Είμαστε ο δεύτερος και εξώτερος κρίκος, εξώτερος δακτύλιος αυτής της ενέργειας για σήμερα, για αυτήν την ώρα που γίνεται η μεταφορά των πληροφοριών.

Δεν θα αναφέρουμε ονόματά μας, γιατί δεν θέλουμε ο νους σας να εστιάσει σε ήχους και να προϊδεάζεται από τίτλους ή ταμπέλες. Νομίζουμε ότι αρκεί το γεγονός ότι σας μιλάμε ως φύλακες της βιβλιοθήκης των μνημών, και ελπίζουμε  τα παιδιά μέσα σας να μπορούν να χαρούν και μόνο για αυτό!  Τα εσωτερικά σας παιδιά θυμούνται ότι κάποιοι σας αγαπούν και είναι ενωμένοι μαζί σας,  είτε εσείς τους καταλαβαίνετε είτε όχι. Τα εσωτερικά σας παιδιά θυμούνται ότι σε όλο το ταξίδι είμαστε μαζί, τα παιδιά μέσα σας θυμούνται ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και δημιουργίας μέσα στις πραγματικότητες!

Το πανομοιότυπο της Γαίας μέσα στην Αλκυόνη πάλλεται ακριβώς όπως πάλλεται η Γαία κάτω από τα πόδια σας. Δεν μας μιλά στη δική σας γλώσσα, μας μιλά στη γλώσσα της ενέργειας και της καρδιάς σας. Μας μιλά μέσα από τις βαθύτερες προθέσεις σας, μας μιλά μέσα από τις βαθύτερες δηλώσεις και επιλογές σας, μας μιλά μέσα από τα βαθύτερα κομμάτια του νου σας, τα οποία δεν σας είναι ακόμα πλήρως συνειδητά.

Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε σε έναν βαθμό να πούμε ότι νοιώθουμε  πριν από σας για σας,γνωρίζουμε πριν από σας εσάς, ξέρουμε λίγο πριν από σας εσάς.  Σας αφουγκραζόμαστε με ένα τρόπο πιο εσωτερικό απ' ότι εσείς αφουγκράζεστε τους εαυτούς σας, γιατί αφουγκραζόμαστε τα μύχια του εαυτού σας, τις αληθινές ανάγκες σας, τους αληθινούς πόθους, τις αληθινές επιθυμίες όσο κάνετε αυτήν την χρυσή διαδρομή της πνευματικής εμπειρίας μέσα στην ύλη που λέγεται ΓΑΙΑ.

Αγαπημένες ψυχές του Γαλαξία, αγαπημένες ψυχές της Αλκυόνης, αγαπημένες ψυχές- μέρη του Δημιουργού, η Γαία βρίσκεται σε μία αυξανόμενη συνεχώς παλλόμενη δόνηση. Ο πυρήνας της Γαίας πάλλεται με έναν κατακόρυφα αυξανόμενο ρυθμό, όπως συμβαίνει στο σώμα σας όταν αρχίζετε να βαδίζετε με πιο γρήγορο ρυθμό στο δρόμο. Η καρδιά σας αρχίζει να επιταχύνει, αυξάνει παλμούς, και στο σώμα σας  όλη η ενέργειά σας αλλάζει λειτουργία προσαρμοζόμενη στον αυξημένο παλμό της καρδιάς σας.

Η Γαία αυτούς τους μήνες και τους μήνες που θα ακολουθήσουν αυξάνει τον παλμό της καρδιάς της! Αρχίζει να ζωντανεύει κυριολεκτικά. Ζωντανεύει η Γαία την οποία γνωρίζατε από την αρχή του χρόνου, την οποία γνωρίζετε μέσα στην καρδιά σας. Ζωντανεύει μια Γαία υγιής, ζωντανεύει μια Γαία αποφασισμένη να πετάξει από πάνω της αυτά τα οποία την ταλάνιζαν, ζωντανεύει μια Γαία θεραπευμένη, ζωντανεύει μια Γαία πιο σοφή από τη Γαία που εσείς γνωρίσατε. Ζωντανεύει η κρυμμένη Γαία, κρυμμένη μέσα στις μνήμες σας, μέσα στις καρδιές σας και μέσα στην  συνειδητότητα σας.

Την παρατηρούμε εδώ μαζί με εσάς. Παρατηρούμε το στροβιλισμό της. Επειδή η Γαία εδώ είναι πανομοιότυπο, στροβιλίζεται ακριβώς όπως στροβιλίζεται κάτω από τα πόδια σας. Έτσι, παρατηρούμε τον παλμό της και έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε σε σας πληροφορίες από ένα μέλλον λίγο πιο μπροστά από το τωρινό σας - όχι πολύ πιο μπροστά, γιατί δεν μπορούμε να διαβάσουμε αυτά που θα νιώσετε 5 μήνες μετά, όμως μπορούμε να διαβάσουμε, δηλαδή να νιώσουμε, αυτό το οποίο τώρα πάλλεται βαθύτερα μέσα σας. Αυτό δηλαδή που θα εκδηλωθεί ως άμεσο μέλλον μέσα στην πραγματικότητά σας.

Παρότι το δηλώσαμε αυτό, θα πούμε ότι με βάση τον τωρινό παλμό της Γαίας, η Γαία έχει ήδη δημιουργήσει ένα σχίσμα. Όχι, μην ανησυχείτε, δεν είναι ένα σχίσμα σχισματικό, δεν είναι ένα σχίσμα που αποκόπτεστε , δεν είναι ένα σχίσμα που για άλλη μια φορά θα χωρίσει, θα αποκόψει  θα μοιράσει και θα διαιρέσει...   είναι ένα σχίσμα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.  Είναι ένα σχίσμα θεραπείας , είναι η ενέργεια του Κένταυρου Χείρωνα, η οποία παρεμβάλλεται  ανάμεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα της Γαίας, που είναι το παρελθόν και οι μνήμες, και το μέλλον με βάση τις μνήμες έτσι ακριβώς όπως δημιουργήθηκε.

Υπάρχει γύρω από τη Γαία ένα πέπλο. Θα μπορούσατε να το φανταστείτε ως μια προβολή των ενεργειών από την επιφάνεια της Γαίας προς τα έξω - σαν ένα φωτοστέφανο γύρω της. Αυτό το φωτοστέφανο δεν έχει χρυσό χρώμα, αλλά είναι μια προβολή του πεδίου της Γαίας, γύρω από την τωρινή Γαία.  Αυτή η προβολή είναι η Κόρη Γαία που κάποτε σας είχαμε αναφέρει, είναι η μελλοντική Γαία - η μελλοντική συμπυκνωμένη ενέργεια της συνειδητότητας των ψυχών σας. Η προβολή αυτή έχει δημιουργηθεί. Αυτό λοιπόν δεν αφορά το άμεσο μέλλον, αλλά αφορά το ευρύτερο μέλλον - το ήδη δημιουργημένο!

Έχει δημιουργηθεί λοιπόν ένα σχίσμα, θα μπορούσαμε να το πούμε και ενεργειακό πλέγμα, που είναι ορόσημο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον σας. Σ' ένα βαθμό έχετε ήδη αποκόψει τις ενέργειες του παρελθόντος.  Σ' ένα βαθμό και σε ασυνείδητο επίπεδο έχετε κάνει κάποιες επιλογές. Αυτές τις επιλογές μπορούμε να τις διαβάσουμε μέσα από το θεραπευτικό σχίσμα, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Γαία και την προβολή προς το μέλλον. Αυτό θα ξεκινήσουμε να διαβάζουμε, ακριβώς αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει ένα καλό όταν υποφέρει η ανθρωπότητα! Σίγουρα δεν περιμένετε οι Φύλακες των Ψυχών να λένε τέτοια  πράγματα σήμερα σε σας! Όμως κοιτώντας αυτήν την προβολή και το κενό που έχει μεσολαβήσει, θα σας πούμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο καλό ανάμεσα  στο πόνο σας και στο μέλλον σας! Μπορούμε να δούμε τον συσχετισμό  αυτών των ενεργειών έτσι όπως έχουν δημιουργηθεί.

Θα πούμε λοιπόν: Ναι, αγαπημένες ψυχές, όσων είστε  σήμερα εδώ και όσων θα έρθετε σε επαφή με τις πληροφορίες οποτεδήποτε στο χρόνο, παρελθόντα ή μέλλοντα, πως ο συσχετισμός που δημιουργήθηκε ήταν ένας συσχετισμός απόλυτης ρήξης. Δηλαδή πως βαθύτερα στη συνειδητότητά σας λάβατε την απόφαση ότι θα προχωρήστε μπροστά και θ' απαλλαγείτε από τις ενέργειες που σας συνέδεαν με τις μνήμες και τα βιώματα  του πόνου, που ήταν τόσο επιβλαβή  και οδυνηρά για σας.

Το γεγονός ότι έχετε υποφέρει τόσο πολύ δημιούργησε συλλογικά, και όχι ατομικά μόνο, μία ενέργεια. Γέννησε μέσα σας μια ενέργεια και την βαθύτερη πύρινη επιθυμία για κάτι καινούργιο. Αυτό το καινούργιο έχει ήδη δημιουργηθεί και βρίσκεται σε μία διαδικασία περαιτέρω σύνδεσης με την ίδια την Γαία. Τι εννοούμε με αυτό;

Εννοούμε ότιαυτά τα οποία θα συμβούν στο σύντομο μέλλον θα είναι εκδηλώσεις ρήξης με το παρελθόν. Άρα αν περιμένετε ότι θα συμβούν πολιτικές συμφιλιώσεις, δεν θα συμβούν. Αν περιμένετε  να γίνουν τσάτρα-πάτρα προσμίξεις ενεργειών, δεν θα γίνουν. Αν περιμένετε ότι θα έρθουν βολικές φόρμουλες να διαφυλάξουν το status quo δεν θα έρθουν.

 Οι ενέργειες έχουν ήδη αποσχιστεί. Και οι ενέργειες έχουν τραβήξει ήδη ένα δρόμο μπροστά. Αυτό έχει συμβεί όχι μόνο  στο συλλογικό της χώρας σας, αλλά και στον συλλογικό Νου της Γαίας. Αυτό πυροδοτεί σε Ευρωπαίους και υπόλοιπους γήινους την ανάγκη να χαραχθεί ατομικά για τον καθένα μια καινούργια επιλογή. Αυτό γεννήθηκε χάριν στον πόνο, γεννήθηκε χάριν στο αδιέξοδο, γεννήθηκε λόγω του μεγάλου ζορίσματος και των πόνων που περάσατε. Ήταν μια επώδυνη και δύσκολη εγκυμοσύνη. Αναγκαστήκατε να μείνετε στο κρεβάτι. Αναγκαστήκατε να κάνετε πολλές ενέσεις στο σύστημά σας για να αντέξει. Αναγκαστήκατε να μάθετε ειδικές αναπνευστικές ασκήσεις για να επιβιώσετε αυτής της εγκυμοσύνης, αλλά η γέννα έγινε!

Ακόμα δεν έχετε  αισθανθεί την ανακούφιση  από τη γέννα που έγινε. Όμως είστε όλοι, άλλοι πιο συνειδητά και άλλοι λιγότερο, έτοιμοι να κάνετε  τις επιλογές  που χαράζουν καινούργιους δρόμους. Όλοι βρίσκεστε στο σταυροδρόμι, έτοιμοι να πάρετε τον δρόμο. Εσείς νομίζετε ότι η γέννα συμβαίνει την ώρα που εσείς παίρνετε τον δρόμο. Όμως  η γέννα έχει ήδη συμβεί. Αυτή η γέννα συνέβη από τον Δεκέμβριο που πέρασε μέχρι σήμερα που σας μιλάμε (Μάϊος). Το πεδίο δημιουργήθηκε και το χάσμα,το δημιουργικό σχίσμα των κόσμων έχει ήδη προσδεθεί στο μαγνητικό  δικτύωμα της Γης. 

Μιλάμε σε κάθε μία ψυχή που έρχεται  σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες...  

Αγαπημένη ψυχή, δεν είναι ώρα να κοιτάς να συμβιβάσεις την χαρά σου,

Αγαπημένη ψυχή, δεν είναι ώρα να συμβιβάσεις τον παλμό της καρδιάς σου με την πραγματικότητα, Αγαπημένη ψυχή, γεννήθηκες με δικαίωμα να είσαι πραγματωμένη, ελεύθερη και άφοβη,

Αγαπημένη ψυχή, γεννήθηκες για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και καινούργιο,

Αγαπημένη ψυχή, γεννήθηκες για να φτιάξεις αυτό το σχίσμα,

Αγαπημένη ψυχή, γεννήθηκες για να προβάλεις μια ενέργεια το μέλλον διαφορετική από το παρελθόν, Αγαπημένη ψυχή, ανήκεις στο πνεύμα, ανήκεις στον Κεντρικό Ήλιο, ανήκεις σε σένα, και σε κανέναν άλλον πουθενά.

Αγαπημένη ψυχή, που ανήκεις σε σένα και άρα στο ΟΛΟΝ, πάψε να φοβάσαι. Νοιώσε αυτό που δημιούργησες, νοιώσε αυτό που ήδη γέννησες και γιόρτασε αυτό που γέννησες με κάθε τιμή  και δόξα. Δεν είναι ώρα να κάθεσαι να συλλογιέσαι  και να στοχάζεσαι το παρελθόν. Είναι η ώρα να κοιτάξεις το μέλλον με ανοιχτά και καθαρά μάτια. Με τρία μάτια - τα δύο μάτια τα υλικά σου και το ένα που τα βλέπει όλα.

Αυτό το ένα μάτι, το τρίτο, που έλλειπε από την εξίσωση είναι άφοβο και σοφό. Ξέρει ότι το παρελθόν δεν έχει τίποτα να του δώσει. Ξέρει ότι όλα τα όμορφα έχουν ήδη αρχίσει να φυτρώνουν στο μέλλον. Αυτό το ένα μάτι που συμπληρώνει τα δύο και σε ολοκληρώνει είναι αυτό που χρειάζεται να εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις.

Δεν είναι ώρα να αναπολείς και να νοσταλγείς μικρές καλές στιγμές του παρελθόντος.Είναι ώρα να επιθυμήσεις και να επιλέξεις πολλές καλές στιγμές για το μέλλον σου. Είναι ώρα να επιθυμήσεις και να νοσταλγήσεις κάθε στιγμή του μέλλοντος που θα μπορούσε να γίνει ένα παρελθόν με χιλιάδες καλές μνήμες. Είναι η ώρα να αποφασίσεις πώς το παρελθόν που θα δημιουργήσεις από το μέλλον που θα ζήσεις, θα είναι γεμάτο από αμέτρητες στιγμές πραγμάτωσης, εκπλήρωσης, βαθιάς ικανοποίησης, χαράς και δημιουργίας. Είναι ώρα να αποφασίσεις πως το μέλλον που θα δημιουργήσεις και θα γίνει και αυτό μοιραία κάποτε παρελθόν, θα το κοιτάξεις και για πρώτη φορά θα χαρείς γι' αυτό! Δεν θα χεις να μετανιώσεις για κάτι, δεν θα έχεις να νιώσεις ότι στερήθηκες κάτι, ότι δεν ολοκλήρωσες κάτι, ότι δεν αξιοποίησες μια ευκαιρία, ότι δεν αξιοποίησες το δημιουργικό σου δυναμικό. Δεν θα έχεις να δακρύσεις επειδή θα μπορούσες να είχες κάνει και δεν το έκανες...

 Αυτό είναι το σχίσμα που χωρίζει το 'θα μπορούσες να έχεις κάνει' από το 'έκανες'.  

Αυτό είναι το σχίσμα που χωρίζει μία ανθρωπότητα που κλαίει και λυπάται γιατί δεν τόλμησε να πιστέψει στον εαυτό της, από μια ανθρωπότητα που χαίρεται και γιορτάζει γιατί πίστεψε στον εαυτό της.

Είναι ένα σχίσμα της απόλυτης θεραπείας, της αληθινής θεραπείας και της πνευματικής γεφύρωσης του χάσματος της συνειδητότητας.

Είναι το πιο όμορφο σχίσμα που θα μπορούσε ποτέ κάποιος να βλέπει  κοιτώντας το πανομοιότυπο  της Γαίας.

Σας έχουμε βάλει, αγαπημένες ψυχές, γύρω από το πανομοιότυπο της Γαίας, ως τιμή και ένδειξη σεβασμού προς εσάς. Εσείς ακόμα δεν το έχετε καταλάβει αυτό που έχει συμβεί, γι' αυτό δεν έχετε αρχίσει να χαίρεστε... Σας βάλαμε γύρω από την Γαία στην Αλκυόνη, με πλήρη εξουσιοδότηση, γιατί αληθινά το δικαιούστε ως οι ψυχές, οι οποίες δημιούργησαν αυτό το θεραπευτικό σχίσμα. Αυτή είναι μια θέση στη οποία δεν έχετε ξαναβρεθεί [εννοούν ως πρώτος κύκλος γύρω από το πανομοιότυπο της Γαίας στην Αλκυόνη]. Αυτή είναι μια θέση που για πρώτη φορά καταλαμβάνετε.

Αυτή η ευθυγράμμιση της Γαίας και των Πλειάδων [Μάϊος 2012] δεν θα μπορούσε να σας φέρει μέσα στο πανομοιότυπο της Γαίας αν εσείς δεν είχατε την συχνότητα της συνειδητότητας, αν δεν είχατε δημιουργήσει το θεραπευτικό σχίσμα. Είναι λοιπόν μια ένδειξη βαθύτατης Ιερότητας, αναγνώρισης αλλά και μια δήλωση ανάκτησης των μνημών.

Οι μνήμες σας επανέρχονται μέσα από αισθήματα των εαυτών σας. Αισθήματα που σας θυμίζουν να επιλέξετε αυτό που σας ενθουσιάζει, αυτό που αγαπάτε, αυτό που πάλλεται και θέλει να ζωντανέψει μέσα σας. Αυτές οι μνήμες δεν δομούνται με βάση  τις γνώσεις  αλλά με βάση το νόημα της ζωής. Είναι τελείως διαφορετικές από τις μνήμες των γνώσεων. Δεν είναι μνήμες για το τι συνέβη 30.000 χρόνια πίσω στην Ατλαντίδα, ούτε 50.000 χρόνια πίσω στην Λεμουρία. Αυτό ελάχιστα μπορεί να σας κάνει πλήρεις και πραγματωμένους τώρα. Το Γαλαξιακό κέντρο, η Αλκυόνη, και οι μνήμες των εαυτών σας πάλλονται μέσα από τα αισθήματά σας.

Έτσι ξεκίνησε σήμερα η Χαριτίνη... αυτός είναι ο λόγος που μας αρέσει να μεταφέρουμε πληροφορίες μέσα από αυτήν... πολλές φορές δεν πιστεύει πως είναι τα λόγια μας, και εν τούτοις τα λέει! Αυτό είναι κάτι αξιολάτρευτο... δεν μπορούμε να πούμε πόσο αξιολάτρευτο είναι αυτό...

Οι πληροφορίες και οι μνήμες των εαυτών σας ανακτώνται  μέσα από την ενθύμηση του τι σημαίνει Διαλέγω αυτό που με ενθουσιάζει, τι σημαίνει Κάνω αυτό που με ενθουσιάζει, τι σημαίνει Βάζω μέσα στην καθημερινότητά μου αυτά που με κάνουν να νοιώθω όμορφα και ενθουσιάζουν το πνεύμα  μου. Που εξιτάρουν την φλόγα την πύρινη, της φωτιάς της δημιουργίας μέσα μου, όλα αυτά που κάποτε φοβόμουν να διανοηθώ. που τώρα είμαι τόσο έτοιμος μα τόσο έτοιμος να τα  κάνω!

Αγαπημένη ψυχή, είσαι τόσο μα τόσο έτοιμη να τα κάνεις! Για την ακρίβεια, είσαι ήδη αποφασισμένη  να τα κάνεις! Έχεις ήδη αρχίσει να τα κάνεις, απλά δεν το χεις ακόμα καταλάβει!

 Αυτός είναι ο λόγος που τους τελευταίους μήνες οι συγκρούσεις σου, οι αντιφάσεις σου, τα διλήμματα σου, οι εσωτερικές σου αναζητήσεις πυροδοτούνται ξανά και ξανά με όλο και μεγαλύτερη ένταση, με όλο και μεγαλύτερο βάθος. Είναι γιατί ξεσκαρτάρεις. Ξεσκαρτάρεις μέσα στο θεραπευτικό σχίσμα... έχεις πάει από την άλλη μεριά, αλλά ακόμη δεν το χεις καταλάβει. Έχεις χωρίσει από το παρελθόν, αλλά ακόμα δεν έχεις δει το χαρτί του διαζυγίου. Όμως το χαρτί του διαζυγίου έχει βγει, έχει επικυρωθεί. Το δικαστήριο έχει βάλει τις σφραγίδες του και εσύ είσαι ήδη χωρισμένος από εκείνη τη πραγματικότητα του εαυτού σου, από εκείνη τη συνειδητότητα του εαυτού σου.

Είναι πολύ Ιερό να σε βλέπουμε γύρω από το πανομοιότυπο της Γαίας αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ Ιερό να σε βλέπουμε να στέκεσαι κοιτώντας  την συνειδητότητα για την οποία, ζωή μετά από ζωή δούλεψες  να ανακτήσεις. Δεν ανακτάς  μια άλλη συνειδητότητα. Ανακτάς την συνειδητότητα του δικού σου εαυτού, ανακτάς την μνήμη του δικού σου πλήρους εαυτού, ανακτάς την ενθύμιση της πνευματικής σου υπόστασης, ανακτάς την μνήμη ότι είσαι ήδη πλήρης, αυθύπαρκτος, ενωμένος με όλους τους άλλους. Ανακτάς την μνήμη ότι τα έχεις κάνει ήδη όλα. Αυτό που δεν έχεις κάνει, αλλά ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι να χαρείς δημιουργικά την ζωή σου, να χαρείς εκφράζοντας την δημιουργική σου ενέργεια, να χαρείς εκφράζοντας τις δημιουργικές σου ικανότητες. Είναι το μόνο που δεν έχεις αληθινά συνειδητά κάνει.  Και είναι αυτό το οποίο έχεις  αποφασίσει ότι θα κάνεις.

Μην περιμένεις έχοντας μια κρυφή ελπίδα κάπου στα  μύχια  της ενέργειάς σου, ότι κάτι από το παρελθόν θάρθει μαζί σου. Δεν θάρθει. Μην περιμένεις ότι κάτι από αυτά που είχαν δημιουργηθεί θα σε ακολουθήσει. Δεν θα σε ακολουθήσει, όλα θα αλλάξουν.

Θα  αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την εργασία σου, θα αλλάξει ο τρόπος  που αντιλαμβάνεσαι τον ελεύθερο χρόνο σου, θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ψυχαγωγία σου,  θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την χαρά τη διασκέδαση, θα αλλάξει ο τρόπος που λειτουργείς μέσα στην καθημερινότητα, θα αλλάξουν όλες οι συνήθειες της καθημερινότητας, θα αλλάξουν τα πάντα.

Όχι, δεν πρόκειται να αλλάξουν μ' ένα τρόπο που θα σε τρομάξει, γιατί τον τρόμο τον έχεις ζήσει ήδη, απλά δεν το χεις συνειδητοποιήσει. Έχεις περάσει από τα κύματα του τρόμου που σε ετοίμαζαν για αυτό, έχεις ήδη βγει από αυτά. Το είπαμε, το διαζύγιο το έχεις πάρει. Σε τρόμαζε η ιδέα, αλλά το έκανες!

Τώρα ζεις την καθυστέρηση μέσα στους χωροχρόνους της εκδήλωσης -του τρόμου που έχει λήξει. Και επειδή ο τρόμος έχει αφήσει απόηχο λόγω  της χρονοκαθυστέρησης που υπάρχει μέσα στους διαδρόμους των πραγματικοτήτων, αυτό δημιουργεί συγκρούσεις και βαθειές παλινδρομήσεις μέσα στο είναι σου το τελευταίο καιρό. Θα δημιουργήσει για λίγο καιρό ακόμα απόηχους, γιατί ξεκαθαρίζεις τα τελευταία κομμάτια που σε κρατούν πίσω, αυτά που ανήκουν στο παρελθόν.

Είσαι τόσο μα τόσο έτοιμη αγαπημένη ψυχή! Να είσαι ευτυχισμένη! Επιτέλους!

Και εμείς είμαστε τόσο μα τόσο ευτυχείς που στεκόμαστε μάρτυρες  αυτής της ανάκτησης που συμβαίνει στα Γαλαξιακά χρονικά  και τα χρονικά της Γαίας.

Η Γαία έχει δημιουργήσει μαζί με σένα κάτι πολύ όμορφο. Η Γαία έχει επιτέλους  κάνει την προβολή την οποία ποθούσε, και εσύ έχεις επιτέλους κάνει την προβολή που εσύ ποθούσες. Μια προβολή που δεν έχει προβολή. Γιατί δεν έχει ψευδαίσθηση. Γιατί εσύ δεν ζεις στην ψευδαίσθηση ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Είναι η πρώτη μεγάλη προβολή της Γαίας, που στερείται προβολής.

20 Μαΐου 2012 με το δικό σου χρόνο.

Και η πρώτη δημιουργία της Γαίας χωρίς προβολή της συνειδητότητας έχει δημιουργηθεί.

Δεν σημαίνει ότι δεν έχεις να μάθεις ακόμα. Δεν σημαίνει ότι δεν έχεις να γνωρίσεις, αλλά θα μάθεις και θα γνωρίσεις μέσα από  δημιουργική χαρά. Είναι ένας  τελείως άλλος τρόπος να μεγαλώνεις, ένας τελείως άλλος τρόπος να ζεις το Σύμπαν μέσα σου, ένας τελείως άλλος τρόπος να ζεις την ανθρώπινη ζωή στη Γαία, ένας τρόπος που ταιριάζει στην Γαία και σε σένα! Είναι ένας τρόπος για τον οποίο έζησες τόσες ενσαρκώσεις ως ψυχή για να τον ζήσεις!

Θα έχεις πάλι να μάθεις, αλλά δεν θα σου χρειάζεται η σύγκρουση. Δεν θα σου χρειάζεται η αναμέτρηση. Δεν θα σου χρειάζεται ο ανταγωνισμός.  Δεν θα σου χρειάζεται να ζυγίζεις  το καλό και το κακό όπως το έκανες κάποτε. Θα ζυγίζεις το εάν αυτό μιλά μέσα σου και σε κάνει να νοιώθεις καλά ή όχι. Θα πάψεις να σκέφτεσαι με όρους καλού και κακού. Θα σκέφτεσαι με όρους τι σε κάνει να νοιώθεις καλά και τι όχι. Και απλά θα ακολουθείς αυτό που σε κάνει να νοιώθεις καλά. Θα σου φαίνεται προφανές μετά από λίγους μήνες, όλη την επόμενη χρονιά το 2013, ότι αυτός είναι ένας πολύ φυσικός και αυτονόητος τρόπος να λειτουργείς. Κάτι που πριν από ένα χρόνο δεν φαινόταν καθόλου φυσικό  και αυτονόητο! Και όμως ήταν τόσο απλό!

Αλλά  έπρεπε  να γίνει αγαπημένη ψυχή η γέννα. Και έγινε!

Μαζί με σένα, σήμερα, η καρδιά της Γαίας εδώ, όπως και η καρδιά της Γαίας εκεί [στην γη]πάλλεται και γιορτάζει. Δεν γιορτάζει με αλαλαγμούς, γιατί η Γαία έχει Αγάπη μέσα της. Και η Αγάπη δεν αλαλάζει ...

Γιορτάζει η Γαία με ένα απίστευτα βαθύ, γεμάτο ικανοποίηση, χαμόγελο. Με ένα χαμόγελο λύτρωσης  ανάτασης και ελευθερίας. Γιορτάζει σαν να αναπνέει έναν τόσο φρέσκο αέρα, που είχε χιλιετίες να τον αναπνεύσει. Και αν αναρωτιέσαι τι γίνεται με αυτούς που ήταν οι εχθροί και οι επιβουλευτές της ελευθερίας σου, θα σου πούμε πως έχουν γίνει μια μακρινή σκιά στο παρελθόν σου, την οποία σε βλέπουμε να ευχαριστείς για το ρόλο που επιτέλεσε, αλλά η οποία δεν σε απασχολεί πλέον.

Σ΄αυτήν την περίεργη ευθυγράμμιση  που συμβαίνει σήμερα, και είναι περίεργη και θα καταλάβετε γιατί, είναι ανορθόδοξη και θα καταλάβετε γιατί, είναι καινοτόμα στα Γαλαξιακά χρονικά και θα καταλάβετε αμέσως γιατί, η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ήλιο της Αλκυόνης  είχε έναν λόγο: Να αδειάσει η ενέργεια της Σελήνης.

 Αυτό που ακούτε είναι τελείως τρελό. Η Σελήνη όμως αποτελούσε  τον Δυνάστη σας, αποτελούσε τον μεταφορέα μίας ενέργειας που σας έλεγε και σας μάθαινε το πώς να γίνεστε αυτοδύναμοι  και ελεύθεροι και σας δίδασκε ότι πρέπει να αναζητήστε την ευτυχία μέσα στην πραγματική σας υπόσταση.

Η Σελήνη υπήρχε εκεί, όσο καιρό χρειαζόταν, για να ανακτήσετε την αλήθεια της υπόστασής σας.

Καθώς εσείς έχετε δημιουργήσει το θεραπευτικό σχίσμα, ο Ήλιος σας, η Αλκυόνη και η Γαία, έκαναν σήμερα ένα σάντουιτς, έτσι δεν το λέτε? Έβαλαν την Σελήνη ανάμεσα τους και φανταστείτε τι συμβαίνει!   Ανακατατάσσεται όλη η ενέργεια της Σελήνης! Αποδυναμώνεται η ενέργειά της...

Κάποιοι προσπαθούν να φέρουν άλλη μία Σελήνη στο Ηλιακό σας Σύστημα μήπως και βοηθηθεί η κατάσταση. Δεν πρόκειται. Δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ. Γιατί το θεραπευτικό σχίσμα έχει ήδη συμβεί. Αυτή η δεύτερη Σελήνη δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Αλλά  θα είναι ένα μέρος της δικής  τους πραγματικότητας στη δική τους ψευδαίσθηση!

 Μην σας απασχολεί η ψευδαίσθηση  τους. Εστιάστε και ασχοληθείτε  με την δική σας πραγματικότητα. Και η δική σας πραγματικότητα σηματοδοτεί σήμερα μια αλλαγή στη λειτουργία της ενέργειας της Σελήνης.

Είχαμε πει πολλά χρόνια πριν πως η Αστρολογία στη Γαία θα αλλάξει. Και θα αλλάξει γιατί τα βαρυτικά μαγνητικά της Σελήνης αλλάζουν πλήρως-κατακόρυφα. Όσο η Γαία αυξάνει τον παλμό της Καρδιάς της, επηρεάζει με το ηλεκτρομαγνητικό της πεδίο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Σελήνης. Και η Γαία γίνεται πιό ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από την Σελήνη. Αυτό πυροδοτείται ακόμα περισσότερο καθώς ό Ήλιος κι η Γαία  συγκλίνουν και ευθυγραμμίζονται. Μέσα σ' αυτό ευθυγραμμίζεται και το φως του Ήλιου που έρχεται από μας, από την Αλκυόνη, δηλαδή πληροφορίες και ενέργεια που μας επιτρέψατε να ευθυγραμμίσουμε  μέσα στην συνειδητότητά σας.

Αυτή λοιπόν η ευθυγράμμιση σήμερα σηματοδοτεί  το ΤΕΛΟΣ μιας εποχής.

Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι το ηλιοστάσιο το Χειμερινό, είναι ο χρόνος των αναπροσαρμογών, και ο χρόνος εξωτερικών εκδηλώσεων μιας πραγματικότητας που ήδη έχει συμβεί. Η πραγματικότητα πρώτα εκδηλώνεται στην ενέργεια όπως ήδη γνωρίζετε, στη σκέψη όπως ήδη ξέρετε, και μετά εκδηλώνεται στην ύλη. Ο χρόνος λοιπόν μέχρι το Χειμερινό ηλιοστάσιο είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να εκδηλωθεί στο υλικό πεδίο η αλλαγή της ενέργειας, η οποία ήδη έχει λάβει χώρα.

Η Σελήνη θα πάψει να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντά σας. Αυτό συμβαίνει γιατί εσείς ανακτήσατε την μνήμη της πραγματική σας υπόστασης μέσα από την ανάγκη σας να ζήσετε υγιείς και ευτυχισμένοι. Ήταν τόσο απλό. Ήταν απλώς ν' αξιώσετε το δικαίωμα σας να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και δημιουργικοί. Ήταν μία τόσο απλή εξίσωση!

Φοβόσασταν να πιστέψετε ότι είστε πνευματικά όντα, ψυχές που ζουν μια υλική εμπειρία για τη χαρά της υλικής εμπειρίας, για τις ανακαλύψεις μέσα στην υλική εμπειρία, για το συσχετισμό της συνειδητότητάς σας και τον εμπλουτισμό της μέσα στην υλική εμπειρία. Τώρα όμως κοιτώντας αυτό το θεραπευτικό κενό γύρω από τη Γαία, αυτό δεν  φαίνεται  πια να είναι πρόβλημα!

Η προβολή έξω από το θεραπευτικό χάσμα δείχνει πως αυτό το έχετε μάθει. Εσείς ακόμα δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το έχετε μάθει, το έχετε ανακτήσει. Βρίσκεστε μπροστά στο πανομοιότυπο της Γαίας και έχετε ανακτήσει τις μνήμες των εαυτών σας.

Θα προχωρήσετε μέσα από αγάπη και κατανόηση, και δημιουργική περιέργεια σε καινούργιους τομείς, καινούργιους τομείς έρευνας, καινούργιους τομείς μελέτης, καινούργιους τομείς πειραματισμού.  Δεν θα έχουν όμως να κάνουν με τον πόνο και την διτότητα. Θα έχουν να κάνουν με τελείως διαφορετικές ζωές χρόνου, αντίληψης, πρόσληψης της πραγματικότητας, και συντονισμού μέσα στο Σύμπαν.

Πολλοί αναρωτιούνται για το 2012. Τι θα συμβεί! Θα σχιστούν δύο κόσμοι  μεταξύ τους, θα κοπούν δυο Γαίες μεταξύ τους, τι ακριβώς θα συμβεί;;;

Είναι η πρώτη φορά που το λέμε με αυτό τον τρόπο:

Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα συνυπάρχετε πάνω στον ίδιο χωροχρόνο, σε δύο διαφορετικές συχνότητες: Η παλιά συνειδητότητα και η καινούργια συνειδητότητα! Θα συνυπάρχουν δύο διαφορετικές συνειδητότητες ακριβώς μέσα στο ίδιο χρονοπλαίσιο, όπως αυτή τη στιγμή υπάρχετε εκεί που είστε και ταυτόχρονα υπάρχουμε εμείς μαζί σας, υπάρχουν άλλοι μαζί σας, κάτω, επάνω, δεξιά και αριστερά.

Ακριβώς έτσι θα συμβεί η αλλαγή αυτής της συνειδητότητας, η οποία θα κρατήσει τα πεδία συγγενεύοντα για κάποιες δεκαετίες και από κει και πέρα το κάθε πεδίο θα έχει δημιουργήσει το δικό του μέλλον.

Αγαπημένες ψυχές,

με την ευχή να μην υπάρξει ούτε ένας κόκκος αμφιβολίας μέσα σας για το ότι η πραγματικότητα έχει ήδη δημιουργηθεί,

θα κλείσουμε αυτήν την επικοινωνία, με μια φράση πολύ γνωστή σας:

ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

Και έτσι είναι.


 © 2012 Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Εύα Βανιώτη